Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:6295

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: sreda, 11.5.2016 / 17:11

Tema: Astrologija i profesija, novac i karijera

Citiran post

bubi28 je napisao:

putovanja avionom o neeeee plasim se :)))) Prvo sto mi je palo na pamet kad sam procitala ovo bilo je ili da cu se udati za nekog muzicara pa cemo zajedno stvarati pesme i sl., ili da cu se baviti necim okultnim,gledanje u solju,taror,horoskop hahhaah,baba Vanga :)Vidim i ja da su mi planete naklonjene :) Igore jel mogu da postavim natal od mog rodjenog brata? Zanimljiv mi je njegov Sa na kom je mestu i prva i 10. kuca.Sinoc sam pitala mamu u koliko sati je rodjen i kad sam otvorila natal ucinilo mi se interesantnim :)

I ja se mnooogo plasim, ali mi je Ur u 1. kuci, pa ce u zivotu morati, i ono, sto cu. Mada, sve više hvatam sebe, pošto sam mnogo mnooogo putovao busom, i ponovo me to ceka. Princip - Idem u drugo mjesto, koje je udaljeno 1,5 sat, radi pohađanja nastave. I, sve vise mi pada na pamet, sad kad bih negdje isao isao bih avionom, iako se plasim i to jako. Pa meni zurka u 12. kuci. Kaos. Ali, kad se sjetim da moram provesti taj dan u bus-u po oko 3 sata onda kaos. ahahahahahahahah Bolje ovako popijem nesto pa me valjda i prođe strah:)

Da, da nemoj me pitati slobodno postavi, sve sto zelis. Samo nađi temu, za koju oblast?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi

Objavljeno: sreda, 11.5.2016 / 17:48

Citiran post

Igor Igor je napisao:

I ja se mnooogo plasim, ali mi je Ur u 1. kuci, pa ce u zivotu morati, i ono, sto cu. Mada, sve više hvatam sebe, pošto sam mnogo mnooogo putovao busom, i ponovo me to ceka. Princip - Idem u drugo mjesto, koje je udaljeno 1,5 sat, radi pohađanja nastave. I, sve vise mi pada na pamet, sad kad bih negdje isao isao bih avionom, iako se plasim i to jako. Pa meni zurka u 12. kuci. Kaos. Ali, kad se sjetim da moram provesti taj dan u bus-u po oko 3 sata onda kaos. ahahahahahahahah Bolje ovako popijem nesto pa me valjda i prođe strah:)

Da, da nemoj me pitati slobodno postavi, sve sto zelis. Samo nađi temu, za koju oblast?

jedna litra rakijice pred put i sve super hahhahah.najvise volim voz,najsigurniji je :))) Za pocetak ajmo ovu oblast.Pogledaj njegov Sa gde je na samom AC, Mo u lavu u 10. kuci,Ve u 1. kuci u Vagi u svom sedistu,Ju u 1. kuci. Da li se meni cini ili se ovde jasno vidi das on putuje brodom tj. radi na kruzerima?Kad smo vec kod brodova i njih se plasim brrr a njemu se divim kako moze :))

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 12.5.2016 / 5:24 Izmjenjeno: četvrtak, 12.5.2016 / 5:26

Citiran post

bubi28 je napisao:

jedna litra rakijice pred put i sve super hahhahah.najvise volim voz,najsigurniji je :))) Za pocetak ajmo ovu oblast.Pogledaj njegov Sa gde je na samom AC, Mo u lavu u 10. kuci,Ve u 1. kuci u Vagi u svom sedistu,Ju u 1. kuci. Da li se meni cini ili se ovde jasno vidi das on putuje brodom tj. radi na kruzerima?Kad smo vec kod brodova i njih se plasim brrr a njemu se divim kako moze :))

Ovako, prvo cemo u obzir uzeti signifikatore putovanja a to su:
- Mjesec,
- Merkur,
- planeti u 9. kuci,
- Vladar 9. kuce.

Pošto je 9. kuća prazna, a vladar je Merkur, sve se dakle vrti oko osnovnih signifikatora putovanja Mo i Me.

Mo, prirodni signifikator putovanja se nalazi u 10. polju, koje upravlja poslom i karijerom. Pored toga, vladar je MC-a. Merkur koji je drugi signiikator putovanja vladar je njegove 9.kuce i nalazi se u 12. kuci, koja opisuje putovanje preko vode, brodovima, kruzerima isl. To jos vise pojacava 90 sa Neptunom.
Mjesec je u aplikacionom sekstilu prema Saturnu na Ascendentu pa je razlog putovanja poslovne prirode, tj. putovanja mu postaju profesija. Mo je u aspektu i sa Ve i Ju, pa on istinski uziva u tom poslu.
Mjesec u aplikaciji sa Saturnom koji je malefik, ukazuje na određene poteškoće, što je i logično imajući u vidu prirodu samog posla. Ipak, one su savladive buduci da je rijec o aspektu sekstila. On ima Sa 0 AC pa je vrlo odgovoran, spreman poduzeti veliki rizik, precizan, temeljit i studiozan u svemu što radi, discipliniran. Ipak, kako je vladar 9. kuce Merkur u 12. kuci, gdje se Saturn raduje, a pritom u aspektu kvadrata sa Neptunom trebalo bi da se čuva pljački na putovanjima. Da dobro vodi računa o tome gdje i kako nosi novac. Neptun je u 3. polju a Mars je u 10. polju vladar 7. polja, pa tu može biti problema sa bliskim ljudima, nekom osobom s kojom je stalno u kontaktu, na koju je stalno upucen. Netko tu voli da drpiše novac, da radi neke spletke. Mada, ništa sad nešto strašno.
Merkur je u svom sjedištu, Mjesec radi solidne aspekte, pa većih opasnosti nema.

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: četvrtak, 12.5.2016 / 21:45 Izmjenjeno: četvrtak, 12.5.2016 / 21:47

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ovako, prvo cemo u obzir uzeti signifikatore putovanja a to su:
- Mjesec,
- Merkur,
- planeti u 9. kuci,
- Vladar 9. kuce.

Pošto je 9. kuća prazna, a vladar je Merkur, sve se dakle vrti oko osnovnih signifikatora putovanja Mo i Me.

Mo, prirodni signifikator putovanja se nalazi u 10. polju, koje upravlja poslom i karijerom. Pored toga, vladar je MC-a. Merkur koji je drugi signiikator putovanja vladar je njegove 9.kuce i nalazi se u 12. kuci, koja opisuje putovanje preko vode, brodovima, kruzerima isl. To jos vise pojacava 90 sa Neptunom.
Mjesec je u aplikacionom sekstilu prema Saturnu na Ascendentu pa je razlog putovanja poslovne prirode, tj. putovanja mu postaju profesija. Mo je u aspektu i sa Ve i Ju, pa on istinski uziva u tom poslu.
Mjesec u aplikaciji sa Saturnom koji je malefik, ukazuje na određene poteškoće, što je i logično imajući u vidu prirodu samog posla. Ipak, one su savladive buduci da je rijec o aspektu sekstila. On ima Sa 0 AC pa je vrlo odgovoran, spreman poduzeti veliki rizik, precizan, temeljit i studiozan u svemu što radi, discipliniran. Ipak, kako je vladar 9. kuce Merkur u 12. kuci, gdje se Saturn raduje, a pritom u aspektu kvadrata sa Neptunom trebalo bi da se čuva pljački na putovanjima. Da dobro vodi računa o tome gdje i kako nosi novac. Neptun je u 3. polju a Mars je u 10. polju vladar 7. polja, pa tu može biti problema sa bliskim ljudima, nekom osobom s kojom je stalno u kontaktu, na koju je stalno upucen. Netko tu voli da drpiše novac, da radi neke spletke. Mada, ništa sad nešto strašno.
Merkur je u svom sjedištu, Mjesec radi solidne aspekte, pa većih opasnosti nema.

da,sve si lepo opisao i njega kao odgovornog a i ovo za pljacku.Pre par godina bas na kruzeru tj. na nekom ostrvu crnci su mu oteli ranac sa svim dokumentima i parama ali srecom je uspeo da ih stigne i otme im :)Inace ne vodi racuna gde drzi i ostavlja pare.E sad poteskoce su sigurno te da on ima malu bebu i da mora da putuje zbog para ,probao je nesto privatno,otvarao prvo neku kao prodavnicu sa vocem i povrcem,pa nesto sa kafom u trznom centru ali nista veliki neuspeh i opet je morao da se vrati na brod.Ja se nadam da nece ceo zivot tako da ce naci satisfakciju u svom gradu prvenstveno zbog deteta.E sad malo da odem od teme jer mi ne izlazi iz glave prolece donosi kradje ,lazi i prevare sto je na pocetnoj strani sajta.Naime mog tatu su pre par dana opljackali u gradskom uzeli mu 150e a danas mu pauk odnese auto jos 150 e,trebao je da se operise pre 4 dana odlozili mu operciju bas sam se iznervirala,mog ujaka isto skoro opljackali ali se izborio uzeo novcanik ali su mu slomili prst ma uzas.Nesto povezujem obojica su blizanci u horoskopu kao i ja ,ima li to veze?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 13.5.2016 / 1:47

Citiran post

bubi28 je napisao:

da,sve si lepo opisao i njega kao odgovornog a i ovo za pljacku.Pre par godina bas na kruzeru tj. na nekom ostrvu crnci su mu oteli ranac sa svim dokumentima i parama ali srecom je uspeo da ih stigne i otme im :)Inace ne vodi racuna gde drzi i ostavlja pare.E sad poteskoce su sigurno te da on ima malu bebu i da mora da putuje zbog para ,probao je nesto privatno,otvarao prvo neku kao prodavnicu sa vocem i povrcem,pa nesto sa kafom u trznom centru ali nista veliki neuspeh i opet je morao da se vrati na brod.Ja se nadam da nece ceo zivot tako da ce naci satisfakciju u svom gradu prvenstveno zbog deteta.E sad malo da odem od teme jer mi ne izlazi iz glave prolece donosi kradje ,lazi i prevare sto je na pocetnoj strani sajta.Naime mog tatu su pre par dana opljackali u gradskom uzeli mu 150e a danas mu pauk odnese auto jos 150 e,trebao je da se operise pre 4 dana odlozili mu operciju bas sam se iznervirala,mog ujaka isto skoro opljackali ali se izborio uzeo novcanik ali su mu slomili prst ma uzas.Nesto povezujem obojica su blizanci u horoskopu kao i ja ,ima li to veze?

Da, vladar 9. kuce u 12. kuci donosi krađe, pljačke.... Jos to je Merkur 90 Neptun u 3. polju pa stvarno onako nesto neobicno, eto crnci. Mada, da vodi malo racuna i o osoboama iz bliskog okruzenja, tj. zbog njih da povede racuna, jer ce se uvjek na brodu sa njime naci, netko tko nije bas ciste savjesti.
A, ovaj tekst sam pisao ja. Pise tamo. Pa sto reci. Mnogo je tesko. Vidis sto se događa, vidis li naslove po medijima. I retrogradni Mars u Strijelcu procitaj. A, gdje je tati Ascendent?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: petak, 13.5.2016 / 18:53

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, vladar 9. kuce u 12. kuci donosi krađe, pljačke.... Jos to je Merkur 90 Neptun u 3. polju pa stvarno onako nesto neobicno, eto crnci. Mada, da vodi malo racuna i o osoboama iz bliskog okruzenja, tj. zbog njih da povede racuna, jer ce se uvjek na brodu sa njime naci, netko tko nije bas ciste savjesti.
A, ovaj tekst sam pisao ja. Pise tamo. Pa sto reci. Mnogo je tesko. Vidis sto se događa, vidis li naslove po medijima. I retrogradni Mars u Strijelcu procitaj. A, gdje je tati Ascendent?

vidim ovo je katastrofa,pratim ja sve od crne hronike pa na dalje..uzsno...Sto se tice tate on je rodjen 6.6.1944.god. u Korenici a u koje vreme ne zna tacno,zna da je ujutru inace je rodjen u sumi na Pljesevici za vreme drugog svetskog rata tako da se vreme ne zna,jos je rodjen kao blizanac mada mu je taj brat preminuo posle dve godine.tako da ne znam kako mozemo da mu odredimo AC?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 14.5.2016 / 5:01

Citiran post

bubi28 je napisao:

vidim ovo je katastrofa,pratim ja sve od crne hronike pa na dalje..uzsno...Sto se tice tate on je rodjen 6.6.1944.god. u Korenici a u koje vreme ne zna tacno,zna da je ujutru inace je rodjen u sumi na Pljesevici za vreme drugog svetskog rata tako da se vreme ne zna,jos je rodjen kao blizanac mada mu je taj brat preminuo posle dve godine.tako da ne znam kako mozemo da mu odredimo AC?

Vrlo interesantno. Okaci kartu stavi kao vrijeme 12 poslije podne.
Inace, imam primjer horoskopa, gdje je zena rođena u vrijeme kada je ne znam ni ja koliko djece preminulo tog dana, samo je ona preživjela i doista je vrlo posebna. Budem okacio i njen chart. Okaci tatin chart obavezno.

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: subota, 14.5.2016 / 14:02 Izmjenjeno: subota, 14.5.2016 / 14:04

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Vrlo interesantno. Okaci kartu stavi kao vrijeme 12 poslije podne.
Inace, imam primjer horoskopa, gdje je zena rođena u vrijeme kada je ne znam ni ja koliko djece preminulo tog dana, samo je ona preživjela i doista je vrlo posebna. Budem okacio i njen chart. Okaci tatin chart obavezno.

evo tatin chart.On je za mene vrlo poseban jer je dusa od coveka ,ne sto je moj tata nego je stvarno tako :)Moram naglasiti da je vrlo mladolik iako ima 72 god. :) Meni i njemu niko ne veruje koliko imamo godina kad nas pitaju :)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 14.5.2016 / 19:35

Citiran post

bubi28 je napisao:

evo tatin chart.On je za mene vrlo poseban jer je dusa od coveka ,ne sto je moj tata nego je stvarno tako :)Moram naglasiti da je vrlo mladolik iako ima 72 god. :) Meni i njemu niko ne veruje koliko imamo godina kad nas pitaju :)

Meni je praksa pokazala da su osobe sa Mo u Strijelcu najbolje. Dosta je ovako pozitivan. A ima i stelijum u Blizancima, pa i mladolik je i vrlo fleksibilan i liberalan. Jako dobro shvaca svako vrijeme, pa i ovo. Uran je tu. Merkur je na Algolu, pa uz ovaj stelijum u Blizancima on je vrlo inteligentna osoba, onako ima jako bistar um, brzo misli, pronicljiv je. Ali, ne koristi to da bi osuđivao druge.
Opasnosti vezano za rođenje su: Merkur na Algolu i Ma 0 Pl.
Moguce da ima Ma 0 Pl u 1. kuci. Jel zna otprilike dal je rođen po noci ili po danu?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: nedelja, 15.5.2016 / 14:27

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Meni je praksa pokazala da su osobe sa Mo u Strijelcu najbolje. Dosta je ovako pozitivan. A ima i stelijum u Blizancima, pa i mladolik je i vrlo fleksibilan i liberalan. Jako dobro shvaca svako vrijeme, pa i ovo. Uran je tu. Merkur je na Algolu, pa uz ovaj stelijum u Blizancima on je vrlo inteligentna osoba, onako ima jako bistar um, brzo misli, pronicljiv je. Ali, ne koristi to da bi osuđivao druge.
Opasnosti vezano za rođenje su: Merkur na Algolu i Ma 0 Pl.
Moguce da ima Ma 0 Pl u 1. kuci. Jel zna otprilike dal je rođen po noci ili po danu?

E hvala za ovo da smo mi sa Mo u Strelcu najbolje osobe :)Kako si lepo ovo objasnio da prihvata svako vreme..ziva istina.On uporedo sa nama igra i skace ,stalno peva i dok radi peva is lusa muziku.Jedini je on ostao jos od sestre i tri brata..Sad sam pricala sa njim kaze da je osvanuo na mladu nedelju to je onda ujutru jel tako?I dobila sam tuznu vest,pomenula sam ti ujaka sto su mu slomili prst dok se borio sa pljackasima ,progutao saku lekova i umro,bio je bolestan nije mogao da izdrzi a vecito je bio pozitivac i borio se ali eto...nikad se ne zna sta je coveku u glavi.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove