Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:uvekpozitivna

Pregleda:84839

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: subota, 18.3.2017 / 0:39 Izmjenjeno: subota, 18.3.2017 / 2:11

Tema: Brak u natalnoj karti

Citiran post

Nero33 je napisao:

moram ti reći da me dobro čitaš, prevelik je strah u meni, jako težak život sam imala, trag je nekad prevelik. isto ono što si rekao za mene i "peckanje" je istina. nikad ne diram prva, ćutim i trpim ali kad puknem rečima mogu da ubijem osobu. ali to radim samo ako neko duboko uvredi i ubije emocije u meni. Da se vratimo na mog Marsovca.
Stelij u vagi doživljavam kao nogometnu utakmicu, odnosno da taj Marsovac nije samo Marsovac već i Jupiteraš i Sturnovac. Mars trigon Merkur- obzirom da je Merkur brz daje li to Marsovcu uz borbenost i energiju i neku dozu ubrzanja pa je on zapravo avanturističkog duha?
Neka brzica koja voli neko takmičenje, sportist ili netko tko voli adrenalin tipa automobilskih trka i sl?
Mars u Vagi bi mogao da da osobu koja je dominantnija od mene, vatrenija, na neki način ću živjeti u njegovoj seni, i život ću da podredim njemu?
Ako gledam drugi brak kroz devetu kuću i vladara JU u sedmoj- da li da ga doživim kao osobu koja ima veze sa zakonom (tipa ili će provoditi zakon ili će ga kršiti)
Ako uzmem u obzir desetu kuću kao zenit životačiji je vrh u Strelcu a vladar Saturn u sedmoj kući- mislim da to znači da ga zapravo upoznajem kroz posao i da je javna karijera vezana uz njega. ovde sam naišla i na tumačenje da je karijera u kući braka što bi moglo sugerirati i na neki privatni posao-- ovo moram priznati da za takvu vrstu biznisa nemam smisla..
Ako uzmem u obzir 11 kuću čiji je vrh u Jarcu, a Saturn je u sedmoj- to mi daje misliti da zapravo neću biti samostalna već da ću ovisiti o partneru, društveni uspeh na neki način ide kroz bračnog druga??
ovde me malo buni Neptun u desetoj kući- on kao daje neke javne skandale-- ovo mi ne liči na mene, nisam okrenuta nekim ludim aktivnostima koje bi mogle biti shvaćene na takav način

Idem li u dobrom pravcu ili sam pogrešne zaključke donela?

Super ti ide.
Merkur je neutralan planet i on poprima osobine onih drugih sa kojima je u aspektu. Također, njegove osobine se vide i kroz planete sa kojima je u aspektu.
Me 120 Ma - Izražena mentalna aktivnost,brze misli, brze odluke, neprestano razmišlja, direktan u izražavanju. Sad, kako je Ma u Vagi, sklonost prenagljenim i ishitrenim odlukama. Saturn s vremenom ga uči da ih kontrolira.
Mars u Vagi može se samo truditi da bude dominantniji od tebe. Ali, Mars u Vagi je slab. Zbog toga što je Ma 0 Sa, maska hrabrog muškarca, koji može liječiti svoje komplekse na tebi. Ali, ako pravovremeno reagiraš, neće moći.:)
Inače, ne gledam 9. kuću kao drugi brak. Već samo spoj općeg signifikatora partnera sa 7. kućom.
Što se tiče profesionalne povezanosti. Pa obzirom da Sa dolazi iz 10. kuće, kao i to da je Sa prirodni signifikator posla, može biti da ste proesionalno povezani. Ali, obzirom da je Ma vladar partnera, moja preporuka ti je da pogledaš odakle dolazi Ma. Jel dolazi iz 8. kuće?

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: U blagom usponu / 57 postovi

Objavljeno: subota, 18.3.2017 / 8:39 Izmjenjeno: subota, 18.3.2017 / 13:48

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Super ti ide.
Merkur je neutralan planet i on poprima osobine onih drugih sa kojima je u aspektu. Također, njegove osobine se vide i kroz planete sa kojima je u aspektu.
Me 120 Ma - Izražena mentalna aktivnost,brze misli, brze odluke, neprestano razmišlja, direktan u izražavanju. Sad, kako je Ma u Vagi, sklonost prenagljenim i ishitrenim odlukama. Saturn s vremenom ga uči da ih kontrolira.
Mars u Vagi može se samo truditi da bude dominantniji od tebe. Ali, Mars u Vagi je slab. Zbog toga što je Ma 0 Sa, maska hrabrog muškarca, koji može liječiti svoje komplekse na tebi. Ali, ako pravovremeno reagiraš, neće moći.:)
Inače, ne gledam 9. kuću kao drugi brak. Već samo spoj općeg signifikatora partnera sa 7. kućom.
Što se tiče profesionalne povezanosti. Pa obzirom da Sa dolazi iz 10. kuće, kao i to da je Sa prirodni signifikator posla, može biti da ste proesionalno povezani. Ali, obzirom da je Ma vladar partnera, moja preporuka ti je da pogledaš odakle dolazi Ma. Jel dolazi iz 8. kuće?

A kako da to odredim? Buni me to što se MA veže za prvu kuću(moja počinje u ribama i obuhvata još ovna i bika) i za osmu kuću (osmoj je vrh u Škorpiji a obuhvata i Strelca). U osmoj se nalazi retrogradni UR na 1.29 Strelca. Kako onda da utvrdim iz koje je kuće MA? Ovaj Marsovac je na 9.15 Vage u sedmoj kući.
Meni skoro sve kuće obuhvataju po dva znaka, a 1. i 7. tri znaka. Prva počinje na 13 Riba,a završava u Biku, a sedma počinje u Devici na 13 stupnjeva, a završava u Škorpiji.
VE je na 25.45 Vage u 2. kući, a ME na 9.02 blizanaca u 3. kući.
Meni se iz natala čini da se novac, posao i ljubav isprepliću. i da društveni uspeh zapravo ide kroz bračnog druga. Samo nisam sigurna jesam li u pravu? I ako gledam devetu u Strelcu i JU u sedmoj dal da ga dozivim kao nekoga tko će provoditi zakon ili kršiti zakon- ovo sam isto negde procitala pa me zanima idem li u dobrom smeru?

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 18.3.2017 / 14:39

Citiran post

Nero33 je napisao:

A kako da to odredim? Buni me to što se MA veže za prvu kuću(moja počinje u ribama i obuhvata još ovna i bika) i za osmu kuću (osmoj je vrh u Škorpiji a obuhvata i Strelca). U osmoj se nalazi retrogradni UR na 1.29 Strelca. Kako onda da utvrdim iz koje je kuće MA? Ovaj Marsovac je na 9.15 Vage u sedmoj kući.
Meni skoro sve kuće obuhvataju po dva znaka, a 1. i 7. tri znaka. Prva počinje na 13 Riba,a završava u Biku, a sedma počinje u Devici na 13 stupnjeva, a završava u Škorpiji.
VE je na 25.45 Vage u 2. kući, a ME na 9.02 blizanaca u 3. kući.
Meni se iz natala čini da se novac, posao i ljubav isprepliću. i da društveni uspeh zapravo ide kroz bračnog druga. Samo nisam sigurna jesam li u pravu? I ako gledam devetu u Strelcu i JU u sedmoj dal da ga dozivim kao nekoga tko će provoditi zakon ili kršiti zakon- ovo sam isto negde procitala pa me zanima idem li u dobrom smeru?

Gledaš samo kojim poljima ti vlada Mars. Sad to što je vl. 1. polja u 7. polju to ukazuje da ćeš intenzivno biti usmjerena na tog drugog zanačajnog partnera. Posebno, što se radi o uklještenom znaku, tj. o nečemu što nije konstanta u čovekovoj ličnosti a time i u životu. Npr. aktivirat će ti se baš kroz drugi brak. Vidim kojim poljem ti još vlada Mars. Gledaš vrh kuće koji počinje u Marsovom znaku.
Imaš ovih parametara koji pokazuju da ti je posao i novac u vezi sa poljem ozbiljnih partnerstava.
Što se tiče 9. kuće, osobno ju ne gledam kao drugi brak. A, gledao ili ne, ovdje ti baš ne bih preporučio da tumačiš Jupitera, iz razloga što ti je Jupiterom prikazan 1. partner.

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: subota, 18.3.2017 / 20:01

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Gledaš samo kojim poljima ti vlada Mars. Sad to što je vl. 1. polja u 7. polju to ukazuje da ćeš intenzivno biti usmjerena na tog drugog zanačajnog partnera. Posebno, što se radi o uklještenom znaku, tj. o nečemu što nije konstanta u čovekovoj ličnosti a time i u životu. Npr. aktivirat će ti se baš kroz drugi brak. Vidim kojim poljem ti još vlada Mars. Gledaš vrh kuće koji počinje u Marsovom znaku.
Imaš ovih parametara koji pokazuju da ti je posao i novac u vezi sa poljem ozbiljnih partnerstava.
Što se tiče 9. kuće, osobno ju ne gledam kao drugi brak. A, gledao ili ne, ovdje ti baš ne bih preporučio da tumačiš Jupitera, iz razloga što ti je Jupiterom prikazan 1. partner.

Da, taj Jupiteraš me tare već godinama... sad ne znam jesam li te dobro shvatila, i povezujem li dobro, ali ako se gleda vrh kuće onda taj Marsovac dolazi iz osme kuće (njen vrh je u Škorpije, a vladari bi onda trebali biti Pluton i Mars-- jesam li to točno rekla?) --a sad da ja tebe pitam, kako da ovo povežem, mislim to što dolazi iz osme kuće? Šta to meni znači?
Da te pitam još nešto, misliš li da po tim parametrima koji povezuju ljubav novac i partnerstvo da bi to moglo značiti da će doći do braka s tim Marsovcem ?

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 19.3.2017 / 1:08

Citiran post

Nero33 je napisao:

Da, taj Jupiteraš me tare već godinama... sad ne znam jesam li te dobro shvatila, i povezujem li dobro, ali ako se gleda vrh kuće onda taj Marsovac dolazi iz osme kuće (njen vrh je u Škorpije, a vladari bi onda trebali biti Pluton i Mars-- jesam li to točno rekla?) --a sad da ja tebe pitam, kako da ovo povežem, mislim to što dolazi iz osme kuće? Šta to meni znači?
Da te pitam još nešto, misliš li da po tim parametrima koji povezuju ljubav novac i partnerstvo da bi to moglo značiti da će doći do braka s tim Marsovcem ?

Da, u igri je i simbolika 8. kuce, pa financijski cete biti povezani.
Misliš na brak sa Marsovcem, jel tako? Ajde vidi što bi moglo ukazati na brak, ajde prosudi ti.:) Super ti ide.

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: nedelja, 19.3.2017 / 11:46

ja imam zanimljiv natal devojke koja se udala pre Sa povratka, Sa joj je vladar 7 k..https://ibb.co/iUVOov

njen vladar prve kuce Mesec je u lavu..ima separacioni aspek trigona sa Sa i opoziciju sa So, Me i Ve..posto nisam sigurna u koliko minuta je rodjena..ne znam jel ovaj merkur u 7 ili 8 kuci ustvari..same opozicije Mo prema ovim licnim planetama, pogotovo prema Veneri govori da ona ne moze da pomiri u sebi devojku i majku. Negdje sam cak procitala da ovaj aspekt izmedju Ve i Mo govori da se njena majka ne slaze sa izborom njenog partnera..sto je istina ..

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: nedelja, 19.3.2017 / 14:03 Izmjenjeno: nedelja, 19.3.2017 / 15:14

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, u igri je i simbolika 8. kuce, pa financijski cete biti povezani.
Misliš na brak sa Marsovcem, jel tako? Ajde vidi što bi moglo ukazati na brak, ajde prosudi ti.:) Super ti ide.

ovako sad idem isključivo nekom logikom, ako mi se posao, ljubav i novac isprepliću, ako mi je karijera u kući braka, ako je ono što sam i rekla ispravno (da mi je 10 kuća ili zenit života počinje u Strelcu, a nstavlja u Jarcu, a SA i JU se nalaze u 7.kući-- ovo prevodim na način da će on zapravo odigrati nekakvu ulogu u mojoj karijeri; dalje 11 kuća u Jarcu i nastavlja se u Vodoliji, SA u 7. kući, UR u 8. kući-- ovo prevodim da ću na neki način društveni uspeh ići upravo preko njega). 7. kuća počinje u Devici, a obuhvaća Vagu i Škorpiju-- dakle početak je u promenjivom znaku što bi moglo sugerirati na više brakova, zaključane kuće se navodno otključavaju u drugoj polovici života, nakon tridesete godine - možda je i to nekakav znak.
Opet ako gledam natal i te važnije aspekte sa SO, to zapravo daje dva partnera, onaj prvi na nikakav način nije bio vezan uz mene poslovno, ni uz moju karijeru..
SA u sedmoj bi mogao u svakom slučaju ograničavati, sputavati, ali daje i trajnost. Verovatno će proći dosta vremena dok krenemo u vezu, a onda taj moj Marsovac je u Vagi gde će biti verovatno i malo neodlučan, tako dok se on zbroji će potrajati, a tek ja ludi psihoanalitičar dok sve to dobro promotrim iz svakog kuta.. i to će verovatno malo pridoneti..
ne znam što da više mislim, dakle mislim da će da bude duža veza, SA će zadavati dosta problema i oduglovačiti a možda i dati na trajnosti, u svakom slučaju mislim da ćemo živeti zajedno... ali ono što mislim da će dati završni udarac je UR u 8. kući, negde sam pročitala da je to zapravo kuća smrti i da s UR u njoj može čovek očekivati naglu i neočekivanu smrt, ali da neki astrolozi smatraju da to deluje pre na partnera i da je partner zapravo taj koji umire ako se uzme u obzir MA u sedmoj???

ima li ikakvog smisla u ovome?? ne znam kako da dokažem da li će doći do drugog braka ili neće, pred zidom sam. logika mi nalaže jedno, ali svemir je svemir, on ima svoje zakone i principe po kojima deluje

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 19.3.2017 / 16:42

Citiran post

Nero33 je napisao:

ovako sad idem isključivo nekom logikom, ako mi se posao, ljubav i novac isprepliću, ako mi je karijera u kući braka, ako je ono što sam i rekla ispravno (da mi je 10 kuća ili zenit života počinje u Strelcu, a nstavlja u Jarcu, a SA i JU se nalaze u 7.kući-- ovo prevodim na način da će on zapravo odigrati nekakvu ulogu u mojoj karijeri; dalje 11 kuća u Jarcu i nastavlja se u Vodoliji, SA u 7. kući, UR u 8. kući-- ovo prevodim da ću na neki način društveni uspeh ići upravo preko njega). 7. kuća počinje u Devici, a obuhvaća Vagu i Škorpiju-- dakle početak je u promenjivom znaku što bi moglo sugerirati na više brakova, zaključane kuće se navodno otključavaju u drugoj polovici života, nakon tridesete godine - možda je i to nekakav znak.
Opet ako gledam natal i te važnije aspekte sa SO, to zapravo daje dva partnera, onaj prvi na nikakav način nije bio vezan uz mene poslovno, ni uz moju karijeru..
SA u sedmoj bi mogao u svakom slučaju ograničavati, sputavati, ali daje i trajnost. Verovatno će proći dosta vremena dok krenemo u vezu, a onda taj moj Marsovac je u Vagi gde će biti verovatno i malo neodlučan, tako dok se on zbroji će potrajati, a tek ja ludi psihoanalitičar dok sve to dobro promotrim iz svakog kuta.. i to će verovatno malo pridoneti..
ne znam što da više mislim, dakle mislim da će da bude duža veza, SA će zadavati dosta problema i oduglovačiti a možda i dati na trajnosti, u svakom slučaju mislim da ćemo živeti zajedno... ali ono što mislim da će dati završni udarac je UR u 8. kući, negde sam pročitala da je to zapravo kuća smrti i da s UR u njoj može čovek očekivati naglu i neočekivanu smrt, ali da neki astrolozi smatraju da to deluje pre na partnera i da je partner zapravo taj koji umire ako se uzme u obzir MA u sedmoj???

ima li ikakvog smisla u ovome?? ne znam kako da dokažem da li će doći do drugog braka ili neće, pred zidom sam. logika mi nalaže jedno, ali svemir je svemir, on ima svoje zakone i principe po kojima deluje

Baš si dobro opisala.
U svakom slučaju bit će određenih prepreka, koje se tiču nemogućnosti da na neke okolnosti utječe. Bit će slab da utječe na njih.A li, kako je glavni signifikator u 7. kuci, pa još sa Saturnom (društveni status) sigurno je da ćete živjeti skupa.
Što se dužine života tiče, to je malo u ovom kontekstu degutantno (meni osobno) ali ako je partnerov signifikator unesrećen, onda će vlasnik natala duže živjeti od svog partnera.
Također, gleda se odnos tvog So i partnerovog signifikatora. U smislu njihove postavke - dostojanstva, slučajna dostojanstva itd. U ovom slučaju to su tvoje So i Mars koji simbolizira partnera o kom govorimo.

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: nedelja, 19.3.2017 / 17:29 Izmjenjeno: nedelja, 19.3.2017 / 17:33

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Baš si dobro opisala.
U svakom slučaju bit će određenih prepreka, koje se tiču nemogućnosti da na neke okolnosti utječe. Bit će slab da utječe na njih.A li, kako je glavni signifikator u 7. kuci, pa još sa Saturnom (društveni status) sigurno je da ćete živjeti skupa.
Što se dužine života tiče, to je malo u ovom kontekstu degutantno (meni osobno) ali ako je partnerov signifikator unesrećen, onda će vlasnik natala duže živjeti od svog partnera.
Također, gleda se odnos tvog So i partnerovog signifikatora. U smislu njihove postavke - dostojanstva, slučajna dostojanstva itd. U ovom slučaju to su tvoje So i Mars koji simbolizira partnera o kom govorimo.

nemaš pojma koliko mi je drago što si mi ovo rekao po pitanju života, jer kako sam išla malo istraživati osmu kuću i što astolozi pišu o njoj kad sam naletila na tu rečenicu smrzla sam se. Ja tog Marsovca ne znam, ali sama pomisao da bi se takvo nešto moglo dogoditi me izbacila iz takta, i od životinja ne umem da se rastavim, plačen godinama za njima, a da ne spominjem ljude pogotovo one koji me nešto znače ili će mi značiti. u svakom slučaju tu rečenicu i misao brišem iz glave.
da nastavim s opisom Marsovca, obzirom da dolazi iz Škorpije, a njome vlada i PL a on se nalazi u steliju pa na neki način utječe na Marsovca, imam dojam da je tamnoput, da energija naprosto isijava iz njega, vatren. Mislim da je stelij na neki način obojan SA, da je Saturn zapravo najjača planeta među mojim momcima, onda će mu on dati dozu strogoće, hladnoće, možda će čak biti i malo konzervativan, a Vaga i VE će mu dati društvenost, prijaznost, manire, usudila bih se reći da će biti okružen ženama i stalno im deliti komplimenete...-- sad ovde polazim ponovo od sebe, budući da zbog svoje prošlosti stojim ne sa dve već sa sa 4 noge na zemlji, ovakvi kod mene ne prolaze, dakle taj Marsovac će trebati prvo da mi bude prijatelj i verovatno će se to prijateljstvo pretvoriti u ljubav.. Najbolje poznam sebe, na prvi pogled na natal netko će zaključiti da volim novac, istina ali snalazim se jako dobro i s novcem i bez novca, u partnerstvu mi glavnu ulogu igraju emocije.
Ovo će biti neki spoj strasti,ljubav, prijateljstva, duboki osjećaji, magnetna privlačnost, fatalna ljubav.... zapravo sve u jednom

jesam li išta pogodila?
da te pitam nešto, kad si spomenuo da će biti nekih prepreka, možeš li me uputiti koje ti prepreke vidiš, na što da obratim pozornost?

0

0

PogledajDobroLoše

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: nedelja, 19.3.2017 / 17:44

Citiran post

Cicimici je napisao:

ja imam zanimljiv natal devojke koja se udala pre Sa povratka, Sa joj je vladar 7 k..https://ibb.co/iUVOov

njen vladar prve kuce Mesec je u lavu..ima separacioni aspek trigona sa Sa i opoziciju sa So, Me i Ve..posto nisam sigurna u koliko minuta je rodjena..ne znam jel ovaj merkur u 7 ili 8 kuci ustvari..same opozicije Mo prema ovim licnim planetama, pogotovo prema Veneri govori da ona ne moze da pomiri u sebi devojku i majku. Negdje sam cak procitala da ovaj aspekt izmedju Ve i Mo govori da se njena majka ne slaze sa izborom njenog partnera..sto je istina ..

Cicimici, apsolutno si u pravu za taj aspekat izmedju venere i meseca, ja imam egzaktni primer i vec dugo planiram to da stavim da vidimo. Samo sto je u pitanju momak.
Jedan astroolog mi je rekao za taj aspekat da da ga cesto imaju muskarci i zene koje se ohlade od partnera kada se rodi dete.

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove