Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 7.12.2016 / 10:35
Tema: Direkcije koje donose značajne parntere
Capricorn je napisao:
Na koju priču misliš, sad te slabo razumijem? Staru ljubav? Po ovome ne treba gledati Ve, moj So nema aspekte u natalu s Marsom i nije vladar DC, moj DC je u jarcu i jedina planeta u 7 kuci je Saturn, koji je u vodenjaku. Tako da Sa vlada Dc-om.
Ako gledam Ve ona je u izgonu u škorpionu, u 5 kuci, radi 0 Pl, 120 AC I 120 mc. Mars kao vladar Škorpiona je u 6 kuci u strijelcu i radi 90 na Ju!
Jesam li trebala uopće gledati Ve sad?
Na što točno u solaru da obratim pozornost?
Stara priča - Pretpostavljam (kako sam skuzio po tvojoj prici) tad si bila u potperiodu Ma ciji je dispozitor Sa u 7. kuci. Jel tako?
Veneru gledas zbog nove price, jer uskoro ces u pp Venere.
Prvo uradi ovo pa onda na kraju solar. Tu obrati pozornost samo na bliske aspekte solarnih planeta prema natalnima i naravno na Solarni Ascendent.
Nivo: Uzdiže se na forumu / 241 postovi
Objavljeno: sreda, 7.12.2016 / 21:34 Izmjenjeno: sreda, 7.12.2016 / 21:36
Igor Igor je napisao:
Stara priča - Pretpostavljam (kako sam skuzio po tvojoj prici) tad si bila u potperiodu Ma ciji je dispozitor Sa u 7. kuci. Jel tako?
Veneru gledas zbog nove price, jer uskoro ces u pp Venere.
Prvo uradi ovo pa onda na kraju solar. Tu obrati pozornost samo na bliske aspekte solarnih planeta prema natalnima i naravno na Solarni Ascendent.
Ne, bila sam u potperiodu Sunca, to je stara prica. Dispozitor Sunca mi je Sa, posto je So u 6 kući u jarcu. Sa je u 7 kući u vodenjaku. Radi 120 na Ju.
Kad sam usla u vezu s njim bila sam u fazi Ju 0 Ju i veza je pocela kad je tranzitni Saturn bio tocno na mom Merkuru i radio 90 na Ju!
Znači, da rezimiram sve.
U direkcijama imam ove aspekte:
Sj cvor 0 Sa, Pl 0 Me, Mo 0 Pl, Me 0 Sj cvor, Ve 0 Ma i Ma 0 Ne!
Profekcija obuhvaca polja 12 i 1, od 22* blizanaca do 22* raka.
Vladar blizanaca Me je u 6 kući u strijelcu i u natalu radi 0 na Ma i 90 na Ju.
Vladar raka Mjesec je u 4 kući u vagi i radi 60 Ma, 90 Sa i 90 AC.
Dalje, sad krajem mjeseca i do sredine sijecnja sam u fazi Sa 0 Ma. Taj aspekt cu tokom cijele godine imati 3 puta.
Natalni Ma je u strijelcu u 6 kuci i radi 90 na Ju. Ju je u djevici, u padu.
Natalni Sa jedino ima aspekt sa MC sekstil i s Mo...aspekt Mo 90 Sa.
Sad cu o Veneri. Ona je u izgonu u skorpionu u 5 kuci, aspekti su Ve 0 Pl, Ve 120 AC i 120 MC. Mars, kao njen dispozitor radi 90 Ju.
Trenutni tranziti Ve su (gledala sam orbis oko 3)- Ve 90 Mo, Ve 60 Ve, Ve 60 MC. I ima aspekt Ve 0 Sa, ali je orbis 6*!
Pogledala sam i solar. Gledala sam samo aspekte do oko 3* orbis.
Solarni So 0 natalni Sj cvor i 90 Mc.
Sol. Ve 60 nat. Ma i 90 pl.
Sol. Me 0 nat. So i 0 Sj cvor.
Sol. Ma 60 So i 60 Sj cvor.
Sol. Ju 60 Ma i 90 AC.
Sol. Ne 60 So i 60 Sj cvor.
Sol. Pl 120 Ju i 0 Ur i 0 Ne.
Sol. Ur 120 Ma i 90 Ac.
Sol. Sa 0 Ma.
Sol. Sj cvor 120 So.
Sol. AC 120 natalni Me.
Sol. Ac je u lavu u natalnoj 2 kuci.
Sol. IC je u skorpionu u natalnoj 5 kući.
Sol. DC u vodenjaku u nat. 8 kuci.
Sol. MC u biku u nat. 11kuci.
Ovdje ima toliko informacija da više ne znam sto sad da povezem. Mozes dati orijentir?
Znam da lav donosi uspjeh, da smo sami kreatori, kako pada u 2 polje, onda bi to bile financije. Za financije treba gledati posao, znaci 6 polje, tu mi je So.
Solarna 3 kuca u natalnoj 4 bi bilo mozda preseljenje, jer mi je u 4 u natalu Mo, a Jupiter tranzitira cetvrtu kucu.
Sol. 4 u natalnoj 5 oznacava valjda ljubav.
MC u biku u natalnoj 11 kuci, valjda da karijera ovisi donekle do prijatelja ili veza koje se uspostavljaju.
Kako da povezem sad tu ljubav, ne znam ni jesam li na dobrom putu...
Nadam se da ce ti biti jasnije ovako, sve na jednom mjestu, kako bi dao neki orijentir. :))
Objavljeno: sreda, 7.12.2016 / 23:44
Capricorn je napisao:
Ne, bila sam u potperiodu Sunca, to je stara prica. Dispozitor Sunca mi je Sa, posto je So u 6 kući u jarcu. Sa je u 7 kući u vodenjaku. Radi 120 na Ju.
Kad sam usla u vezu s njim bila sam u fazi Ju 0 Ju i veza je pocela kad je tranzitni Saturn bio tocno na mom Merkuru i radio 90 na Ju!
Znači, da rezimiram sve.
U direkcijama imam ove aspekte:
Sj cvor 0 Sa, Pl 0 Me, Mo 0 Pl, Me 0 Sj cvor, Ve 0 Ma i Ma 0 Ne!
Profekcija obuhvaca polja 12 i 1, od 22* blizanaca do 22* raka.
Vladar blizanaca Me je u 6 kući u strijelcu i u natalu radi 0 na Ma i 90 na Ju.
Vladar raka Mjesec je u 4 kući u vagi i radi 60 Ma, 90 Sa i 90 AC.
Dalje, sad krajem mjeseca i do sredine sijecnja sam u fazi Sa 0 Ma. Taj aspekt cu tokom cijele godine imati 3 puta.
Natalni Ma je u strijelcu u 6 kuci i radi 90 na Ju. Ju je u djevici, u padu.
Natalni Sa jedino ima aspekt sa MC sekstil i s Mo...aspekt Mo 90 Sa.
Sad cu o Veneri. Ona je u izgonu u skorpionu u 5 kuci, aspekti su Ve 0 Pl, Ve 120 AC i 120 MC. Mars, kao njen dispozitor radi 90 Ju.
Trenutni tranziti Ve su (gledala sam orbis oko 3)- Ve 90 Mo, Ve 60 Ve, Ve 60 MC. I ima aspekt Ve 0 Sa, ali je orbis 6*!
Pogledala sam i solar. Gledala sam samo aspekte do oko 3* orbis.
Solarni So 0 natalni Sj cvor i 90 Mc.
Sol. Ve 60 nat. Ma i 90 pl.
Sol. Me 0 nat. So i 0 Sj cvor.
Sol. Ma 60 So i 60 Sj cvor.
Sol. Ju 60 Ma i 90 AC.
Sol. Ne 60 So i 60 Sj cvor.
Sol. Pl 120 Ju i 0 Ur i 0 Ne.
Sol. Ur 120 Ma i 90 Ac.
Sol. Sa 0 Ma.
Sol. Sj cvor 120 So.
Sol. AC 120 natalni Me.
Sol. Ac je u lavu u natalnoj 2 kuci.
Sol. IC je u skorpionu u natalnoj 5 kući.
Sol. DC u vodenjaku u nat. 8 kuci.
Sol. MC u biku u nat. 11kuci.
Ovdje ima toliko informacija da više ne znam sto sad da povezem. Mozes dati orijentir?
Znam da lav donosi uspjeh, da smo sami kreatori, kako pada u 2 polje, onda bi to bile financije. Za financije treba gledati posao, znaci 6 polje, tu mi je So.
Solarna 3 kuca u natalnoj 4 bi bilo mozda preseljenje, jer mi je u 4 u natalu Mo, a Jupiter tranzitira cetvrtu kucu.
Sol. 4 u natalnoj 5 oznacava valjda ljubav.
MC u biku u natalnoj 11 kuci, valjda da karijera ovisi donekle do prijatelja ili veza koje se uspostavljaju.
Kako da povezem sad tu ljubav, ne znam ni jesam li na dobrom putu...
Nadam se da ce ti biti jasnije ovako, sve na jednom mjestu, kako bi dao neki orijentir. :))
Na to sam i mislio na pp. So napravo sam lapsus i rekao pp Ma. Da pp So dispozitor Sa u 7. kuci. Kuzim.
Venera u Škorpionu obećava što je u 5. polju, ali imaj na umu da je u izgnanstvu. To onako drastično ublažava kvalitetu cijele priče. Mada radi dobre aspekte. Sad koliko je orbis aspekata sa MC i AC? Sad gledaš kako je položen Ma, u kakvom je dostojanstvu, u kojoj kući, da li mu je dobro u toj kući itd. To vidi. I reci mi na kolikom orbisu je aspekt sa Jupiterom.
Solar ide ka poslu i ka financijama.
Kada je o tranzitima riječ, gledaj tranzite Ju, Sa, Rahu i Ketu. Ajde sad baci fokus samo na te tranzite, pa ćemo onda ostale. Znam zašto ti to kažem.
I da napomenem - Gledaš tranzite ovih planeta, dakle Ju, Sa, Rahu i Ketu prema Ve, zatim, prema Ma, zatim prema vl. DC-a, zatim prema unutarnjim planetima u 7. odnosno 5. kuci.
Objavljeno: četvrtak, 8.12.2016 / 0:43
Igor Igor je napisao:
Na to sam i mislio na pp. So napravo sam lapsus i rekao pp Ma. Da pp So dispozitor Sa u 7. kuci. Kuzim.
Venera u Škorpionu obećava što je u 5. polju, ali imaj na umu da je u izgnanstvu. To onako drastično ublažava kvalitetu cijele priče. Mada radi dobre aspekte. Sad koliko je orbis aspekata sa MC i AC? Sad gledaš kako je položen Ma, u kakvom je dostojanstvu, u kojoj kući, da li mu je dobro u toj kući itd. To vidi. I reci mi na kolikom orbisu je aspekt sa Jupiterom.
Solar ide ka poslu i ka financijama.
Kada je o tranzitima riječ, gledaj tranzite Ju, Sa, Rahu i Ketu. Ajde sad baci fokus samo na te tranzite, pa ćemo onda ostale. Znam zašto ti to kažem.
I da napomenem - Gledaš tranzite ovih planeta, dakle Ju, Sa, Rahu i Ketu prema Ve, zatim, prema Ma, zatim prema vl. DC-a, zatim prema unutarnjim planetima u 7. odnosno 5. kuci.
Dobro. :)
Orbis Ve 120 AC je 4*43, a 120 s MC 5*34.
Mars je u strijelcu na 22* u 6 kuci. 22 je termin Saturna i lice Saturna, ako sam dobro primijetila. Mislim da mu tu nije ni dobro ni loše.
Aspekte koje ima je 0 na Merkur (orbis malo više od 6*) i 90 Ju, orbis malo više od 7*!
Planete u 7 kuci - Saturn, u 5 kuci - Pl, Ve I Merkur.
Tranzitni Ju radi 60 na natalni Ma (orbis 4*)
Tranzitni Sa 0 Me (orbis 3* u separaciji je već), onda 0 Ma, (orbis oko 3*) i 90 Ju (orbis 3,5*)
Tranzitni Sj cvor 120 na natalni So (0* orbis).
Objavljeno: četvrtak, 8.12.2016 / 1:24 Izmjenjeno: četvrtak, 8.12.2016 / 1:25
Capricorn je napisao:
Dobro. :)
Orbis Ve 120 AC je 4*43, a 120 s MC 5*34.
Mars je u strijelcu na 22* u 6 kuci. 22 je termin Saturna i lice Saturna, ako sam dobro primijetila. Mislim da mu tu nije ni dobro ni loše.
Aspekte koje ima je 0 na Merkur (orbis malo više od 6*) i 90 Ju, orbis malo više od 7*!
Planete u 7 kuci - Saturn, u 5 kuci - Pl, Ve I Merkur.
Tranzitni Ju radi 60 na natalni Ma (orbis 4*)
Tranzitni Sa 0 Me (orbis 3* u separaciji je već), onda 0 Ma, (orbis oko 3*) i 90 Ju (orbis 3,5*)
Tranzitni Sj cvor 120 na natalni So (0* orbis).
Dobro pa protumači sad to.
Sad ti je ostala sinteza.
Znači gledaš opet Firdarie, nađeš neki opći period. Mislim da si našla potperiod Ve.
Onda ideš godišnje metode- Profekcije i Direkcije za ostatak ove, pa za sljedeću, pa ako želiš za onu ta godinu, zapravo sve dok ne nađeš. Pa onda tranzite sporih planeta Ju, Sa, Rahu i Ketu po istom principu.
Za početak, moj prijedlog je da uradiš sintezu za period od ovog rođendana do sljedećeg rođendana.
Evo ovako:
Što se ljubavi tiče
Profekcije daju te i te pokazatelje,
Direkcije daju te i te pokazatelje,
Tranziti daju te i te pokazatelje..
Firdarski period je taj i taj i vidiš jel se vezuje za ljubavne točke.
Vidiš ako ima solarnih postavki koje su bliske i vezuju se za određene ljubavne točke.
A što se gleda u Profekcijama, Firdariama, Solaru, Tranzitima? Što podrazumijevam pod ljubavne točke? Pa kako sam i rekao, kao i kod Direkcija što piše. Znači, Ve kao planet ljubavi, Ma kao planet muškarca potencijalnog ljubavnika, jer prvo ide zabavljanje, pa onda So kao planet muškarca isto, s tim što bi aspekt sa So ukazao na nešto značajnije, ne nužno ovisi od ostalih aspekata, ali po primarnoj simbolici je nešto značajnije od Ma. Zatim, vl. DC-a, planeti u 7. kući, te vl. 5. kuće. Od tranzita se gledaju jedino svi spori unutarnji planeti, Ju, Sa, Rahu i Ketu na ljubavne točke.
Objavljeno: četvrtak, 8.12.2016 / 15:14 Izmjenjeno: četvrtak, 8.12.2016 / 15:16
Igor Igor je napisao:
Dobro pa protumači sad to.
Sad ti je ostala sinteza.
Znači gledaš opet Firdarie, nađeš neki opći period. Mislim da si našla potperiod Ve.
Onda ideš godišnje metode- Profekcije i Direkcije za ostatak ove, pa za sljedeću, pa ako želiš za onu ta godinu, zapravo sve dok ne nađeš. Pa onda tranzite sporih planeta Ju, Sa, Rahu i Ketu po istom principu.
Za početak, moj prijedlog je da uradiš sintezu za period od ovog rođendana do sljedećeg rođendana.
Evo ovako:
Što se ljubavi tiče
Profekcije daju te i te pokazatelje,
Direkcije daju te i te pokazatelje,
Tranziti daju te i te pokazatelje..
Firdarski period je taj i taj i vidiš jel se vezuje za ljubavne točke.
Vidiš ako ima solarnih postavki koje su bliske i vezuju se za određene ljubavne točke.
A što se gleda u Profekcijama, Firdariama, Solaru, Tranzitima? Što podrazumijevam pod ljubavne točke? Pa kako sam i rekao, kao i kod Direkcija što piše. Znači, Ve kao planet ljubavi, Ma kao planet muškarca potencijalnog ljubavnika, jer prvo ide zabavljanje, pa onda So kao planet muškarca isto, s tim što bi aspekt sa So ukazao na nešto značajnije, ne nužno ovisi od ostalih aspekata, ali po primarnoj simbolici je nešto značajnije od Ma. Zatim, vl. DC-a, planeti u 7. kući, te vl. 5. kuće. Od tranzita se gledaju jedino svi spori unutarnji planeti, Ju, Sa, Rahu i Ketu na ljubavne točke.
Igore, ovi solarni tranziti koje sam postavila u tekstu je solar za 2017.
Ok, po redu ću. Sad sam uradila profekcije za 25-u godinu, pošto sad za 20-ak dana punim 25.
AC je u raku.
Profekcija obuhvaća dio od 22* 56 raka do 22*56 lava. To su 1 i 2. polje.
Vladar raka Mjesec je u 4-om polju vage i radi 60 na Mars, 90 Sa i 90 AC. U raku mi je i Južni cvor, ali u 12 kuci, a kako nije ucrtan na Astro com-u pojma nemam koje aspekte donosi.
Vladar lava So u 6-om polju Jarca I radi 0 Ne, Ur, 0 Sj cvor i 120 Ju.
Uradila sam i nove direkcije - direktivni Sj cvor 0 nat. Sa, Mo 0 Pl, Me 0 Sj cvor, Ma 0 Ne i Ve 0 Ma!
U tranzitima je trenutno Tranzitni Ju 0 nat. Mo I 60 Ma, Tranzitni Saturn 0 Ma i Tranzitni Sj cvor 120 So.
Firdarski period Venera od polovice 2. Mjeseca.
Solar sam prvi put već uradila za 2017., to je ono da je Solarni AC u lavu u 2 kuci i radi 120 na natalni Merkur!
Izdvojila sam iz solara ovo - Solarni So 0 natalni Sj cvor, Sol. Ve 60 Ma I 90 Pl, sol. Ma 60 So, sol. Ju 60 Ma, sol. Uran 120 Ma I sol. Sa 0 Ma.
Možeš li mi reći mijenja li se išta u profekcijama sada? One prije sam radila za 24-u godinu, vjerojatno sam odmah trebala ovako, za 25-u.
Gubim se u ovome. :/
Objavljeno: petak, 9.12.2016 / 5:07
Capricorn je napisao:
Igore, ovi solarni tranziti koje sam postavila u tekstu je solar za 2017.
Ok, po redu ću. Sad sam uradila profekcije za 25-u godinu, pošto sad za 20-ak dana punim 25.
AC je u raku.
Profekcija obuhvaća dio od 22* 56 raka do 22*56 lava. To su 1 i 2. polje.
Vladar raka Mjesec je u 4-om polju vage i radi 60 na Mars, 90 Sa i 90 AC. U raku mi je i Južni cvor, ali u 12 kuci, a kako nije ucrtan na Astro com-u pojma nemam koje aspekte donosi.
Vladar lava So u 6-om polju Jarca I radi 0 Ne, Ur, 0 Sj cvor i 120 Ju.
Uradila sam i nove direkcije - direktivni Sj cvor 0 nat. Sa, Mo 0 Pl, Me 0 Sj cvor, Ma 0 Ne i Ve 0 Ma!
U tranzitima je trenutno Tranzitni Ju 0 nat. Mo I 60 Ma, Tranzitni Saturn 0 Ma i Tranzitni Sj cvor 120 So.
Firdarski period Venera od polovice 2. Mjeseca.
Solar sam prvi put već uradila za 2017., to je ono da je Solarni AC u lavu u 2 kuci i radi 120 na natalni Merkur!
Izdvojila sam iz solara ovo - Solarni So 0 natalni Sj cvor, Sol. Ve 60 Ma I 90 Pl, sol. Ma 60 So, sol. Ju 60 Ma, sol. Uran 120 Ma I sol. Sa 0 Ma.
Možeš li mi reći mijenja li se išta u profekcijama sada? One prije sam radila za 24-u godinu, vjerojatno sam odmah trebala ovako, za 25-u.
Gubim se u ovome. :/
Super ti ide. Ti sve ovo novo, dosta toga.
Profekcije za 25. godinu se mijenjaju. U 25. godini se izjednačava profekcioni Ascendent s natalnim. Jel ti to jasno?
"Profekcija obuhvaća dio od 22* 56 raka do 22*56 lava."
Pa dobro si uradila, super. Jel ti i natalni AC na 22 , 56 Raka?
Objavljeno: petak, 9.12.2016 / 18:42 Izmjenjeno: petak, 9.12.2016 / 19:46
Igor Igor je napisao:
Super ti ide. Ti sve ovo novo, dosta toga.
Profekcije za 25. godinu se mijenjaju. U 25. godini se izjednačava profekcioni Ascendent s natalnim. Jel ti to jasno?
"Profekcija obuhvaća dio od 22* 56 raka do 22*56 lava."
Pa dobro si uradila, super. Jel ti i natalni AC na 22 , 56 Raka?
Da, natalni AC je u raku na 22*56. Mislila sam te pitati ovo... Kad napunim 25 i uzmem 26-u godinu, tek onda će biti aktualan ovaj dio koji pada na 22* lava? Trenutno mi je fokus na natalnoj 1 kuci i pravom Ac-u, je li tako?
1 polje, AC u raku, vladar Asc-a Mjesec je u 4-om polju vage. Mo u vagi je u terminu Marsa i licu Jupitera. Od aspekata koje radi u natalu su 90 AC, 90 Sa i 90 Ma. Mars u natalu je u strijelcu u 6 - oj kuci u terminu Merkura i licu Saturna. Saturn je u vodenjaku, u sjedištu.
Sad, solarni AC za 2017 godinu je u lavu na 13*, to je stupanj Ovna. U lavu nemam nikakvih planeta.
Solarni AC radi 120 na natalni Me - Me u 5-oj kući u strijelcu u izgonu, u terminu Me i licu Mjeseca. Me radi 90 Ju i 0 Ma. Vladar strijelca Ju je u djevici u 3 kuci u padu u terminu Ju i licu Venere.
Igore, čitala sam da se 15* strijelca vezuje za otkrića, izume, znanstvenike, kao pozicija na fakultetu ili u inozemstvu. A moj Merkur je na 15*. Ima li veze što je on u strijelcu u izgonu u tom slučaju? Ne znam kako povezati to sa sobom osobno, prije bih rekla da bi mi partner bio ta definicija tog stupnja.. Ja kao netko tko je studirao pravo, ne uklapam se u znanstvenike, ali bivši momak, da.
Vladar lava So je u 6 kuci na 7* Jarca, u terminu Merkura i licu Ju. Aspekte koje radi u natalu su 0 Ur, Ne i Sj cvor, potom 90 MC i 120 Jupiter.
U solaru je So u 5 kuci, skupa sa Sa, Mo i retrogradnim Me i radi konjunkciju na natalni Sj cvor.
Kako povezati solarni AC unutar 2 natalne i natalnu 5 i 6 kucu sa profekcionom 1, mojim Ac-om? Plus, solarni DC u vodenjaku gdje je Venera s aspektom 60 na natalni Ma. Solarni DC pada u natalnu 8 kucu.
Evo, jesam li ovo dobro protumačila? Što nakon toga, u kojem smjeru ići?
Da uradim malu sintezu sada.
Isti aspekti koje imam su:
U direkcijama I solaru: sol. Me 0 Sj cvor, direktivni Me 0 nat Sj cvor, sol. Ve 60 nat. Ma i direk. Ve 0 Ma.
U tranzitima I solaru: sol. Ju 60 Ma, tranzitni Ju 60 Ma, sol. Sa 0 Ma i tran. Sa 0 nat. Ma.
Objavljeno: subota, 10.12.2016 / 18:59 Izmjenjeno: subota, 10.12.2016 / 19:00
Capricorn je napisao:
Da, natalni AC je u raku na 22*56. Mislila sam te pitati ovo... Kad napunim 25 i uzmem 26-u godinu, tek onda će biti aktualan ovaj dio koji pada na 22* lava? Trenutno mi je fokus na natalnoj 1 kuci i pravom Ac-u, je li tako?
1 polje, AC u raku, vladar Asc-a Mjesec je u 4-om polju vage. Mo u vagi je u terminu Marsa i licu Jupitera. Od aspekata koje radi u natalu su 90 AC, 90 Sa i 90 Ma. Mars u natalu je u strijelcu u 6 - oj kuci u terminu Merkura i licu Saturna. Saturn je u vodenjaku, u sjedištu.
Sad, solarni AC za 2017 godinu je u lavu na 13*, to je stupanj Ovna. U lavu nemam nikakvih planeta.
Solarni AC radi 120 na natalni Me - Me u 5-oj kući u strijelcu u izgonu, u terminu Me i licu Mjeseca. Me radi 90 Ju i 0 Ma. Vladar strijelca Ju je u djevici u 3 kuci u padu u terminu Ju i licu Venere.
Igore, čitala sam da se 15* strijelca vezuje za otkrića, izume, znanstvenike, kao pozicija na fakultetu ili u inozemstvu. A moj Merkur je na 15*. Ima li veze što je on u strijelcu u izgonu u tom slučaju? Ne znam kako povezati to sa sobom osobno, prije bih rekla da bi mi partner bio ta definicija tog stupnja.. Ja kao netko tko je studirao pravo, ne uklapam se u znanstvenike, ali bivši momak, da.
Vladar lava So je u 6 kuci na 7* Jarca, u terminu Merkura i licu Ju. Aspekte koje radi u natalu su 0 Ur, Ne i Sj cvor, potom 90 MC i 120 Jupiter.
U solaru je So u 5 kuci, skupa sa Sa, Mo i retrogradnim Me i radi konjunkciju na natalni Sj cvor.
Kako povezati solarni AC unutar 2 natalne i natalnu 5 i 6 kucu sa profekcionom 1, mojim Ac-om? Plus, solarni DC u vodenjaku gdje je Venera s aspektom 60 na natalni Ma. Solarni DC pada u natalnu 8 kucu.
Evo, jesam li ovo dobro protumačila? Što nakon toga, u kojem smjeru ići?
Da uradim malu sintezu sada.
Isti aspekti koje imam su:
U direkcijama I solaru: sol. Me 0 Sj cvor, direktivni Me 0 nat Sj cvor, sol. Ve 60 nat. Ma i direk. Ve 0 Ma.
U tranzitima I solaru: sol. Ju 60 Ma, tranzitni Ju 60 Ma, sol. Sa 0 Ma i tran. Sa 0 nat. Ma.
Sjajno tebi ide. Hajde da čujemo koji je tvoj odgovor.:)
Točnije - Da li će, kada i kako ti se desiti nešto na ljubavnom planu i ukratko sad opiši pokazatelje.
Objavljeno: subota, 10.12.2016 / 22:49
Igor Igor je napisao:
Sjajno tebi ide. Hajde da čujemo koji je tvoj odgovor.:)
Točnije - Da li će, kada i kako ti se desiti nešto na ljubavnom planu i ukratko sad opiši pokazatelje.
Pokušati ću, ali uz nagovještaj da ću vjerojatno otići u krivom smjeru.
Ljubavi će biti, to pokazuje direkcija Ve na natalni Ma, pa ja bi ubrojila i direkciju Sj cvora na natalni Sa u 7 kući, kada tranzitni Sa navali na mog Marsa. Kako imam taj aspekt tri puta ove godine, biti će jako veselo...
E, sad kako? To se i ja pitam, bi li mi pomogao s tom informacijom? Ja stvarno ne znam objasniti taj odgovor jer ne znam tumačiti te nazovi slike. Možda kroz posao, jer je Mars u šestoj kući, ali kako nemam posao, niti postoji naznaka istoga, ne mogu govoriti o tome na taj način. Ja bih ostala na tvrdnji da je to ljubav iz prošlosti.
Mada, Ju tranzitira kroz natalnu 4 kuću i radi 0 na natalni Mjesec, iako je veći orbis možda bi to bila slika neke selidbe? Kako tranzitni Ju radi 60 natalni Ma, to bi podržalo ovo tumačenje..
Ne znam koliko je bitno, ali od rođendana ulazim u numerološku godinu broja 5. :)
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56