Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:1968

Tajanstvenabez kartona

Tajanstvena

F / 31 god.

Nivo: U petoj brzini / 316 postovi

Objavljeno: nedelja, 26.11.2017 / 23:16

Tema: Ego u horoskopu?

Citiran post

Butterflies je napisao:

Bioritamska si 5 a i generacijska 5 ... svi te dozivljavaju kao veselu osobu.. i svima si prijatelj.. u ovih zadnjih 13 mijeseci si se povukla u sebe i imas osijecaj da ti nista ne ide kako treba ali tome je kraj ubrzo... a posto si 1 u numeroloskom pogledu mogu reci da si veliki takmicar... meditacija je dobra ali za neki drugi broj jer smiriti duplu 5 i osobnu 1 to je grijeh... mijeseci koji su ti se ucinili da su te unazadili su samo period koji je morao naici i nek je jer ti daje sansu za razmisljanje o svemu i oripremu za period koji ti ide ispred.. malo mucenja na svim poljima si dozivjela i to te okrenulo citanju..

Povukla se jesam, a sve je krenulo nizbrdo, u martu, aprilu, iako, i pre tog je krenulo nizbrdo, ali sam valjda tad mislila da držim nešto što se nije moglo držati...

Okrenulo me čitanju i filmovima, da pobegnem od stvarnosti.
Bila sam prevarena, opet,... I zbog neke osobe koju je virtuelno upoznao. Takođe sam bila nezaštićena, od njegove strane, zbog osobe koju nikad nije ni virtuelno upoznao. Fizički me nije prevari, ali jeste emotivno.

I da se bar tu završilo, ali nije. Ta devojka koju nisam nikad upoznala, slala mi poruke. I rekla mi da se on njoj udvarao, i meni je proradila sujeta, da ih oboje povredim.

Zatim, posao, ni tu nije bilo sreće, radila jesam u inostranstvu, jako kratko, ali mi je bilo izuzetno teško, zbog ljudi s kojima sam bila.

Zatim, napadnuta sam preko poruka, da sam bila s nekim, a nisam, a u pitanju je osoba s kojom nikad ne bih bila.

Onda, zdrastveno, od velikog stresa, dobila sam alergiju po telu, kad sam se malo smirila, krenulo je da me prolazi. Okidač za alergiju je bio stres. Jer je pre nikad nisam imala. A u međuvremenu, i drugi zdrastveni problemi počeli su da se javljaju.

Takođe, osoba kojoj sam verovala, udvara se mom bivšem. To sam joj prebacila. Zatim, banovana sam na jednom forumu zbog jedne situacije u kojoj nisam bila kriva. Posle tog, išla sam sa lažnog profila da nešto napišem i tad sam bila itekako kriva. I to me pogodilo. Jer se na tom forumu nalazi i on...

Ako sam nešto naučila o sebi to je da umem da reagujem impulsivno, i da mi je potrebno da naučim da imam samokontrolu. I nimalo mi se ne sviđa kad sam sujetna i kad tako reagujem.

Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi

Objavljeno: nedelja, 26.11.2017 / 23:54

Mislim da nemoze nitko iznjeci prevaru.. nit laz.. koliko god to pokusao. U svemu tom mislim da je najvaznije to da li si cista od svega tog.. ako jesi onda se okreni i nastavi u suprotnom smijeru od onog u kojem ti ljudi idu. A ako nisi izvini se i objasni svoje postupke i onda egu reci ok tu si i ponosim se.. ego nije lose imati.. samo ga treba znati kontrolisati. Sve sto dode to i prode.. sve izdesavano ti je samo trening.. ja to sad tako dozivljavam kad gledam kroz svoj primjer. Trening nikad ne ni trebao bit lagan pogotovo trening u kojem je zivot cilj.. sto god da ti itko smijesti ili pokusa smijestit to je samo njihova slabost... ne pridaji vaznost sitnicama.. gledaj site i fokusiraj se na cilj...

Tajanstvenabez kartona

Tajanstvena

F / 31 god.

Objavljeno: ponedeljak, 27.11.2017 / 0:26

Citiran post

Butterflies je napisao:

Mislim da nemoze nitko iznjeci prevaru.. nit laz.. koliko god to pokusao. U svemu tom mislim da je najvaznije to da li si cista od svega tog.. ako jesi onda se okreni i nastavi u suprotnom smijeru od onog u kojem ti ljudi idu. A ako nisi izvini se i objasni svoje postupke i onda egu reci ok tu si i ponosim se.. ego nije lose imati.. samo ga treba znati kontrolisati. Sve sto dode to i prode.. sve izdesavano ti je samo trening.. ja to sad tako dozivljavam kad gledam kroz svoj primjer. Trening nikad ne ni trebao bit lagan pogotovo trening u kojem je zivot cilj.. sto god da ti itko smijesti ili pokusa smijestit to je samo njihova slabost... ne pridaji vaznost sitnicama.. gledaj site i fokusiraj se na cilj...

Tad jesam bila, posle nisam.

Posle sam namerno iskoristila podatak što mi je rekao o njoj, da zloupotrebim, tačnije da ona vidi da i nije toliko važna koliko je mislila, uradila sam to s namerom, s ciljom da je povredim, jer me je ona milion puta povredila.

Baš sam se sujetno ponašala i umesto da okrenem leđa i odem, ja sam se samo sve više zatrpala u zemlju.

Objavljeno: ponedeljak, 27.11.2017 / 7:40

Sujeta... nesmijes dozvoliti da ona tobom vlada.. ne znam ja kakva sam ne bih mogla podnijet da netkom uradim lose.. imam visoko misljenje o sebi i nedozvoljavam cak ni svom strahu da me natjera da itkog povrijedim a pogotovo sujeti... po mom misljenju jedini pametan korak je distanciranje od sveg loseg bez obzira koliko covijeka vuce izravnavanje racuna... to je bespotrebno.. to prlja karakter jer izjednacuje zrtvu i zlocinca... ni jedna patnja niti ponizenje tog nisu vrijedni....

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 27.11.2017 / 11:32

Citiran post

Tajanstvena je napisao:

Povukla se jesam, a sve je krenulo nizbrdo, u martu, aprilu, iako, i pre tog je krenulo nizbrdo, ali sam valjda tad mislila da držim nešto što se nije moglo držati...

Okrenulo me čitanju i filmovima, da pobegnem od stvarnosti.
Bila sam prevarena, opet,... I zbog neke osobe koju je virtuelno upoznao. Takođe sam bila nezaštićena, od njegove strane, zbog osobe koju nikad nije ni virtuelno upoznao. Fizički me nije prevari, ali jeste emotivno.

I da se bar tu završilo, ali nije. Ta devojka koju nisam nikad upoznala, slala mi poruke. I rekla mi da se on njoj udvarao, i meni je proradila sujeta, da ih oboje povredim.

Zatim, posao, ni tu nije bilo sreće, radila jesam u inostranstvu, jako kratko, ali mi je bilo izuzetno teško, zbog ljudi s kojima sam bila.

Zatim, napadnuta sam preko poruka, da sam bila s nekim, a nisam, a u pitanju je osoba s kojom nikad ne bih bila.

Onda, zdrastveno, od velikog stresa, dobila sam alergiju po telu, kad sam se malo smirila, krenulo je da me prolazi. Okidač za alergiju je bio stres. Jer je pre nikad nisam imala. A u međuvremenu, i drugi zdrastveni problemi počeli su da se javljaju.

Takođe, osoba kojoj sam verovala, udvara se mom bivšem. To sam joj prebacila. Zatim, banovana sam na jednom forumu zbog jedne situacije u kojoj nisam bila kriva. Posle tog, išla sam sa lažnog profila da nešto napišem i tad sam bila itekako kriva. I to me pogodilo. Jer se na tom forumu nalazi i on...

Ako sam nešto naučila o sebi to je da umem da reagujem impulsivno, i da mi je potrebno da naučim da imam samokontrolu. I nimalo mi se ne sviđa kad sam sujetna i kad tako reagujem.

Čim ego proradi u punoj snazi, tu je da te zaštiti, sad, da li svojim „nježnim lažima“ ili svojom istinom, to sama moraš otkriti. U pitanju je nesklad između onog kako ti sebe vidiš, poznaš i predstavljaš se drugima i onog kako te neki drugi vide, „poznaju“ i predstavljaju te drugima. Ne boj se sebe, vjeruj u svoje vrijednosti i dopusti da ti se ukaže i na tvoje vrline i na tvoje mane, ali isključivo od strane ljudi kojima je stalo do tebe, koji te istinski poznaju i koji te ne štede ni po pitanju tvojih vrlina ni o pitanju tvojih mana, pa i to uzmi sa rezervom. Mišljenja sam da nas nitko baš, nitko ne može poznati tako kako sami sebe poznamo. Posebno ne oni, koji ni sami ne znaju tko su. Njihovo mišljenje i ponašanje ti može goditi ili te pogoditi, to je u redu, ..Takvi će te danas tapšati po leđima, sutra iza leđa izmišljati priče o tebi i u tvoje ime, pljuvati po tebi, po nekom drugom...svejedno, „princip je isti, sve su ostalo nijanse“ i ovisi o tome od kakve tvoje ili tuđe slike, u njihovoj interpretacij, njihov ego ima koristi. Baš prigodno, ne znam tko je autor , otprilike ide „Ptica se ne boji da će se, grana na kojoj sjedi, slomiti... Ne vjeruje ona grani, već svojim krilima.“ Budi otvorena srca prema svakome, ako si to istinska TI, ali se nemoj oslanjati na druge toliko, da tresneš o zemlju i toliko da se ponašaš kao oni. Oni su svojim postupcima ispričali priču o sebi, ne o tebi...ali si njihovim načinom i ti pokušala ispričati priču o njima...šteta, trebala si samo izaći iz te priče... bez riječi. Nikome ništa ne dokazuj! Nekad nije lako ne reagirati, ali, zapravo, nije ni teško, jer znaš da s vremenom nema nagodbe, ono će, kad tad pokazati pravu sliku tebe, njega, nje... Onaj tko te pozna, zna istinu, onaj tko te ne pozna, njemu i tako nije važno. Samo pusti, otpusti i nastavi svojim putem. Jest da tebi, tad- jednom,više ništa neće značit istina. Nekome hoće, ali to više nije tvoja stvar. Živi život da nikome svjesno i namjerno ne učiniš krivo, u svemu neka te vode najbolje namjere. One, kojima ne možeš pomoći da budu bolje i kvalitetnije osobe, ne diraj ili pusti na vrijeme. Oni koji ti ne mogu pomoći da budeš bolja i kvalitetnija osoba, ne puštaj pre blizu ili ih na vrijeme udalji od sebe... tako nekako ja to vidim.

Objavljeno: ponedeljak, 27.11.2017 / 12:29 Izmjenjeno: ponedeljak, 27.11.2017 / 13:01

Bravo za ovo.. ovo je pravi recept za unutarnji mir.. svaka rijec ima vaznost..

Mogu li Lenka dodati da nije jednostavno zivjeti po principu jednakosti ali je to mozda najbolje.. znaci ako dozivis neku nepravdu i zaboli te to isto osijeti i onaj kom ti naneses nepravdu i bol.. prije nego i pomisli covijek na poravnavanje racuna trebalo bi pomislit na svoj bol i svoje patnje i prozivjeti ih a tek onda razmislit dali zeli bit odgovoran za tudu patnju i bol jer sve ima efekat bumeranga... svaki nas postupak.

Izreka o ptici i grani je slika pametnog covijeka koji se oslanja na svoju snagu a ne na lijepe rijeci i obecanja.. slicno onom ,, Nije zlato sve sto sija,,

I drago mi je da jos uvijek posijetis forum jer trebaju nam tvoje rijeci.. to ti je kao da hranis ptice.. bar u mom slucaju jer mi je zivot napokon pruzio ponovno sansu koju nesmijem ispustiti.. zelim te pitat za pomoc jer sam uspijela pokrenuti se na bolje.. zelim znati sta me ocekuje u narednom periodu.. stan rijesavam i zeljela bih ga prilagodit da mi bude lakse zivjeti u njemu a to iziskuje velik napor i financijski a i psihicki jer ja ne mogu radit nisam sposobna a zelim.. ovako necu jos dugo moci jer moje zdravlje ce za neko dogledno vrijeme pogorsati se i zato je bolje da na vrijeme pripremim prostor da sebi olaksam ali zdravlje je trenutno stabilno napokon... napokon manje straha je u mom zivotu iiiiiiiii ono najvaznije bar meni imam malog cukicu kojeg obozavam.. mislila sam da nikad vise necu se smijati ali se smijem kad mi je jako lose ona me smiri i bude mi bolje.. nikad je ne bih poredila ni sa cim niti i sa kim.. toliko je privrzena a samo joj je 3 mijeseca.... nekad pomislim da sam se rijesila boli ali nisam.. bol jos uvijek zivi u meni imam osijecaj da dok sam ziva to ce zivjeti u meni a ne zelim Lenka da mi zivotom vlada ta bol... hoce li ikad prestati.. hocu li ikad vise bit sretna iskre sretna ? Da ne moram na silu bit nasmijana pred drugima..

Pozdrav od Angel

Tajanstvenabez kartona

Tajanstvena

F / 31 god.

Objavljeno: ponedeljak, 27.11.2017 / 20:52

Lenka, hvala ti na ovome, rasplakala si me, ali, da, slažem se.

Sebi oprostiti ne mogu još uvek, ali znam da čovek nije ništa ako se ne nauči samokontroli, jer samokontrola jeste mudrost. I, idem dalje.

Hvala ti na divnim rečima. Naučila sam kako ne trebam reagovati, a kako trebam.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove