Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: U petoj brzini / 329 postovi
Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 0:37 Izmjenjeno: sreda, 23.12.2015 / 1:08
Tema: Fortuna - točka sudbine

Igor Igor je napisao:
Fortuna u 2. kuci u Strijelcu, a vladar je Jupiter u 9. kuci.
Inteesantno Jupiter 120 Saturn u 3. kuci, a aktivna 9. kuca - Ok, Jupiter 120 Saturn, ukazuje na cvrstu i stabilnu profesionalnu karijeru. Upsjesi sa nekreninama. Upsjesi u obrazovanju.
Jupiter 90 Mars, može donijeti nagle gubitke vezano za novac, u periodima, kada se aktivira, i to da dijeluje onako bas teško.
Jupiter 120 Saturn 60 MC - uspješna karijera. Kako je Fortuna u 2 kuci a Jupiter u 9. ovo ce imati veze sa inostranstvom, kao i nekakvim učenjem, usavršavanjem.
Čime se baviš?
Trenutno nigde, završila fax pre god dana, i čekam posao , nadam se da ce sadašnji tranzit Saturna kroz 2 polje aktivirati nešto po pitanju posla iskreno gledajući moju kartu msm da od inostranstva nema ništa jer jak Jarac tu su mi i Uran i Neptun i jak Rak i Sunce mi je u Raku , možda pre rad sa strancima, sta misliš Igore? A sto se zanimanja tice jos se tražim i ne znam čime bih se bavila i sta bi mi najviše leglo (jer je dispozitiv Jupitera Mesec u Lavu skoro pa na Mc-u), ali svakako mislim da mi predstoji neko završavanje mastera ili cak doktorskih zbog Jupitera . Početnik sam ne zameri ako pogrešim negde( I samo da dodam meni na astro. com stoji Jupiter 180 Saturn ).
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 2:33

uvekpozitivna je napisao:
Trenutno nigde, završila fax pre god dana, i čekam posao , nadam se da ce sadašnji tranzit Saturna kroz 2 polje aktivirati nešto po pitanju posla iskreno gledajući moju kartu msm da od inostranstva nema ništa jer jak Jarac tu su mi i Uran i Neptun i jak Rak i Sunce mi je u Raku , možda pre rad sa strancima, sta misliš Igore? A sto se zanimanja tice jos se tražim i ne znam čime bih se bavila i sta bi mi najviše leglo (jer je dispozitiv Jupitera Mesec u Lavu skoro pa na Mc-u), ali svakako mislim da mi predstoji neko završavanje mastera ili cak doktorskih zbog Jupitera . Početnik sam ne zameri ako pogrešim negde( I samo da dodam meni na astro. com stoji Jupiter 180 Saturn ).
Da, baš mi kroz glavu prodje, to da PF u 2. a vl. Ju u 9. može da ti da i novac i posao kroz nekakav vid dodatne edukacije.
Mo u Lavu 0 MC u Lavu, a Jupiter u 9. polju, još vladar 2. polja ( materijalne vrijednosti) i Fortune u 2. polju, plus Ju 120 Sa, koji je vladar IC-a, govori o vrlo stabilnoj i dosta jakoj profeionalnoj karijeri. Jel ti još i So u 9. kući? Inače, Mo u 10. kuci, daje profesionalna traženja, promjenljivost, propuštene mogućnosti. Jer, Mo je tu totalno izvan svoje noćne sekte. Ali, opet uz druge dobre aspekte, kao što je kod tebe slučaj, dat će čak i to da ćeš ti na neki način biti poznata. Ne kažem da ćeš biti javna ličnost, ali svakako ovo daje to da ćeš biti priznata, kao i da će jedan prilično dobar broj ljudi znati za tebe.
Što se inostranstva tiče, vl. PF Ju u 9. kuci, daje sigurno nekakvu sponu sa inostranstvom, suradnju i putovanja svakako. E, sad dal ćeš živjeti tamo, to ovisi od nečeg drugog, a to prije svega odnos 4. i 9. kuće. Ipak, kako je Jupiter u 9. kući, sigurno je da ćeš boraviti u inostranstvu.
Kad smo već kod serije 9, kako je vladar 9. kuće Mo 0 MC, tvoj posao će zahtjevati odredjene edukacije, usavršavanja. Posebno ako je vl. MC-a, So u 9. kuci, pa uzvši u obzir Ju 120 Sa, bilo bi ti jako pametno da upišeš master, jer uz odredjeni trud, ovo govori i o karijeri na fakultetu, nešto vezano za obrazovanje, svakako.
Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 2:35
Fortuna u 2. kuci - novac, vl. Fortune, Jupiter u 9. kuci - visokoškolsko obrazovanje, vladar 9. kuce Mo 0 MC-karijera, pa još ako je vl. MC-a u 9. kuci, energiju za sticanje novca i izgradnju karijere treba usmjeriti prije svega na ono za što se se školovala i da ako treba nastaviš sa istim, a po svim parametrima baš treba.
Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 5:28 Izmjenjeno: sreda, 23.12.2015 / 5:42

So je u 8 kuci na 3 44 Raka a 9 kuca mi pocinje na 10 stepeni raka tako da po mom misljenju utice i na 9. Da svakako me vuce zavrsavanje negok mastera a pitala sam te iz razloga sto su mi srednja i faks dva razlicita sveta i bilo je dosta truda i rada na faksu jer nije imao nikakve veze sa srednjom pa sam se tu dvoumila na koju stranu da krenem i da li bi dalje skolovanje vezano za fakultet uopste imalo smisla
E hvala za ovo prizznata da svakako mesec oko Mc jos u Lavu daje neki vid slave a meni je i venera u 7 kuci , tako da msm da me javnost nikako nece izbeci( iako iskreno ne bih volela ipak sam ja rak - skorpija. Hvalllllla punoooo na smernici
Cim se ukaze finan prilika eto mene na masteru a nadam se da ce biti uskoro .
Da Sunce se itekako ispunjava i kroz 9. kucu. Ono fizicki pripada 8. kuci, ali se daleko više ispoljava kroz 9. kucu.
MC u Lavu, vladar 9.kuce-obrazovanje je Mo 0 MC, a vladar MC-a, So je u 9. kuci. Ok, nije ništa sad epohalno da netko radi posao za koji se obrazovao. Ali, definitivno ovo je slika osobe, koja radi posao za koji se obrazovala, i gdje napreduje. Odredjeno usavrsavanje je tu potrebno tjekom cijele karijere. Kako je PF u Strijelcu u 2. kuci a Ju u 9. kuci, ovo ukazuje i na veze sa inostranstvom, suradnja sa strancima, boravci u inostranstvu, novac, koji dolazi iz inostranstva.
Dakle, usmjeri se na ovo za što si se školovala, usavršavanje u tome će ti donijeti pravu sliku vezano za tvoju profesionalnu orijentaciju. Sa ovako dobrom postavkom 9. i 10. pa kada dodamo Ju 120 Sa, baš onako stabilna karijera ko kuća. Još stalno napredovanje.
Mo 0 MC, Ve u 7. kao i Ju 120 Sa, veliki broj ljudi, šira javnost. Ljudi će znati za tebe, bit ćeš jako priznata u tom poslu, a kako je Sa još vladar 3. polja - mediji, pa vrlo, ali vrlo moguće je da budeš na neki način i javna ličnost.
Odnos MC u Lavu, So u 9. kuci u Raku, a Mo 0 MC, govori da ćeš imati dva posla. Jedan će biti onako progresivniji, a drugi ili vezan za nekakvo istraživanje ili za pedagoški rad, isl. Samo naprijed.
Nivo: U petoj brzini / 329 postovi
Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 6:34 Izmjenjeno: sreda, 23.12.2015 / 6:53
A jojjjj kako ti to dobro gledaš i detektuješ, da apsolutno bih volela da imam dva posla evo i znaka da ce se to i sigurno ostvariti , jer sam neko ko mrzi monotoniju i iskreno ne bih volela da se zatvaram u jednom poslu ,brzo bi mi dosadilo . Imam ja dosta lutanja cas bi ovo pa ono ( kao sto je bilo sa srednjom završila medicinsku i dan danas se pitam kako sam izdržala u svemu tome,ali sa faksom sam se opametila i upisna ono sto zaista volim- menadzment- da to bih i nastavila, možda marketing, odnosi s javnoscu tako nesto)ali bice sve kako treba . A i duhovnost mi je no 1 zadnjih par godina ( nije ni cudo sa plutonom u prvoj )možda i od toga bude nešto jer mi je fokus duže vreme tu a teško mi je na necemu odrzati fokus , kad sam uspela znaci da ima neceg. Necu nikako pobeci od javnost vidim ja ,( a i partner ce biti neko javan vl 7 u 7 nego da ne idemo u off ali stoji svakako)Hvalaaa puno u svakom slučaju i svaka cast jos jednom, i sto vise upoznajem Astrologiju iznenadjena sam koliko je ona zaista egzaktna nauka. Čekam neki tranzit da pokrene celu Pricu☺
Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 17:04

A jojjjj kako ti to dobro gledaš i detektuješ, da apsolutno bih volela da imam dva posla evo i znaka da ce se to i sigurno ostvariti , jer sam neko ko mrzi monotoniju i iskreno ne bih volela da se zatvaram u jednom poslu ,brzo bi mi dosadilo . Imam ja dosta lutanja cas bi ovo pa ono ( kao sto je bilo sa srednjom završila medicinsku i dan danas se pitam kako sam izdržala u svemu tome,ali sa faksom sam se opametila i upisna ono sto zaista volim- menadzment- da to bih i nastavila, možda marketing, odnosi s javnoscu tako nesto)ali bice sve kako treba . A i duhovnost mi je no 1 zadnjih par godina ( nije ni cudo sa plutonom u prvoj )možda i od toga bude nešto jer mi je fokus duže vreme tu a teško mi je na necemu odrzati fokus , kad sam uspela znaci da ima neceg. Necu nikako pobeci od javnost vidim ja ,( a i partner ce biti neko javan vl 7 u 7 nego da ne idemo u off ali stoji svakako)Hvalaaa puno u svakom slučaju i svaka cast jos jednom, i sto vise upoznajem Astrologiju iznenadjena sam koliko je ona zaista egzaktna nauka. Čekam neki tranzit da pokrene celu Pricu☺
Drago mi je ako je nesto od pomoci.:)
Pa da sa Mo pa jos u Lavu 0 MC, pa jos Ve u 7. polju, pa jos Sa u 3. ali 120 Ju, super za poslove koji podrazumijevaju javnost. Zbog naglašenog introvertnog Raka, kao i ozbiljnog Saturna u 3. kuci, to nije sad neka scena, ali za menadzment fenomenalno. Bas htjedoh reci da si zavrsila menadzment. Takodjer i rad u novinarstvu i medijima super. Imaš dara i za pisanje. Ali, onako jedan ce posao biti vezan za javnost, za umjereno eksponiranje, dok ce drugi biti u simbolici 9. kuce i So 0 Ju u Raku u 9. kuci, kao i Ju 120 Sa, sto ukazuje na nekakav vid istraživanja, edukaciju, koju sama stičeš stalno, ali i ti se baviš edukacijom.
Inače, super si za ove oblasti. Posebno bi ti legla numerologija, horarna astrologija. Saturn u 3.kuci pa eto neke tradicionalnije i konciznije metode.
Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 1:35 Izmjenjeno: četvrtak, 24.12.2015 / 1:36

Da svakako da ce biti umerenija javnost zbog Raka, možda sire mase ali ne konstantna pojavljivanja tipa glumice ,pevačice, Saturn mi daje dosta ozbiljnosti za svoje godine i sticanje mudrosti s godinama , jos je i retrogradni pa sve to pojacava,da cak i dar za neku vrstu astrologije volim je i učim o istoj ne nešto preterano ali svakako ima interesovanja. Sa numerologijom nisam počela ali doci ce vreme i za nju.
)) Javljam ti za nekih 10-15 god gde sam i sta sam i kako se ispunjava simbolika
Ahahha, pa nemoj da ides.:) Dar za ove nauke nedvojbeno posjedujes. Prvo Ju u 9. kuci - duhovnost, pa So u konjunkciji sa vrhom 9. kuce. Pa naglašena voda. Kolko vidjeh vec tri kljucne tocke u vodenim znacima, So, Ju, Ascedent, pa još So i Mo u recepciji. Ovo su glavni aspekti, koji ukazuju na tvoje interesovanje i prije svega dar za duhova istraživanja. Sad kako rekoh So u Raku, pa Sa u Jarcu u 3. kuci, daju tradicionalnije metode, poput horarne, tradicionalne astrologije, numerologije. Tj. one metode, gdje postoje odredjena pravila i proračuni. A, kako ne naglašena voda, mogla bi da nam baciš karte.:)
Isprika, jel tebi Ju i Sa u trigonu ili u opoziciji? Ako je Sa u Jarcu, a Ju u Raku, onda bi to bila opozciija? Ili je Sa u Skorpiji? Znam da je Mo 0 MC, ali ako je AC u Skorpiji, a Sa u 3. kuci, onda je Sa u Jarcu?
Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 3:55

Tu sam ja ☺ ne odustajem od astrologije tek tako , hehehe čekaj tek sam na početku , idemo redom karte su sledeće ☺. Da opozicija msm da sam napisala u nekom od postu i cudi se sve vreme zašto spominješ trigon ali sam mislila da možda astro.com ne računa nas najbolje, jooj ništa od moje blistave karijere:( Saturn u Jarcu u 3 .(retrogradni) možda si se prebacio ua jupiter trigon pluton, pluton u prvoj u skorpiji.
Pazi bre, u meni problem, ovih dana imao bas udarnu guzvu, pa na xy strana i ne upratim sve. Da, da, tebi dobru karijeru donosi ova recepcija Mo 0 MC, So 0 vrh 9. kuce, pa Ju u 9. kuci. To ti je bas onako sretan aspekt.
Dok, Ju 180 Sa, kako je opozicija aspekt razdvajanja, pa još na osi 3. - 9. kuce, koje upravljaju obrazovanjem, vrlo jasno opisuje ovu veliku promjenu na polju obrazovanja. Samo mi jos jednom reci na koliko je Ju a na koliko Sa?
Ma 90 Ju 90 Sa - Veliki kvadrat:
Ova tri planeta vladaju entitetom, koji se prostire od tvog Ascedenta do tvog Descedenta. Znaci donjom hemiferom horoskopa, koja simbolizira prošlost. Znači tebi je bila neophodna promjena, koja ti se dogodila. Jer donja hemisfera je proslost, a gornja je buducnost. Raskrstila si sa prosloscu i zapocela nesto potpuno novo. Jesi osjetila veliko rasterecenje?
Vidim svakako da ces napraviti jos nekakvu modifikaciju po pitanju obrazovanja. To ce biti u sprezi sa ovim za sto si se skolovala na faksu, treba da bude. Ali, nešto novo opet u tvome životu. Samo se usmjeri na to, kako smo rekli, na post-diplomske i bit će super. PF u2 . kuci, a vladar Ju u 9. kuci - novac vezan za obrazovanje istrazivacki rad, ili kroz polje duhovne nadgradnje.
Svakako ti vidim nekakvo dodatno obrazovanje, zahvljajujuci kome ces ici dalje.
Ma u 6. vl. 6. 90 Sa 90 Ju, ukazuje da redovito kontroliras zdravlje, nevolje s parama,cuvaj se naglih gubitaka, budi promisljena s parama, kao i na to da bi ti promjenom mjesta boravka svakako bilo energetski bolje. Naprosto, tebe ceka i promjena vezana uz obrazovanje i samim tim uz karijeru. Bit ce super.
Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 4:58

Kada je krenuo tranzitni saturn kroz 12 i 1 okrenula sam se za 120 stepeni, pre svega u načinu razmišljanja ,odrazilo se cak i zdravstveno kako imam u natalu pluton kvadrat mesec onda možeš pretpostaviti koliko je bolno bilo sve to ali i oslobadjajuce mogu reci. Zbog planeta koje si ispisao da vladaju donjom hemisferom horoskopa donele su na neki nacin teze detinjstvo, lose odnose pa bi zaista prijala promena okruzenja Da zdarvlje ugroženo , tešim se time sto je mars 60 sa Plutonom a i sa mesecom je pa mi daje neku regeneraciji, brz oporavak
Jupiter je na 18 raka a Saturn na 23 .24' jarca
A sto se vožnje sve odradila ,ostalo jos vožnja da se polozi i evo već nekoliko godina ništa po tom pitanju ne preduzimam.
Vidio sam da je porodica, ali ne volim o tome na prvu, ako je već na forumu, debatovanje, dok druga strana ne počne. Ali, sad ću ti reći - Bježi u drugu sredinu, vidjet ćeš koliko ćeš se energetski bolje osjećati. Jer Sa ti je vladar IC-a, a ne volim kad vidim vladara IC-a u 3 polju. Kako je 3. polje 12 od 4. to su tajne vezane za jednu bitnu figuru u porodici, koje negativno utječu na natusa.
Da, što se vožnje tiče, nešto ti nije dalo. I nemoj. Ispričam jednu zanimljivu priču sutra.
Ju 180 Sa, razdvijanje, mijenjanje zivota iz korijena. Ma 90 Ju 90 Sa - zdravstveni problem sa kojim si morala da se izboriš, ali neće se ponavljati. Mada, uvjek ćeš morati biti obazriva. Kakvo je stanje sa kičmom? Posebno ti je aspektiran predeo 3. kuce vratni pršljenovi, ramena, ruke, zglobovi. Mada i donji dio lejda, kukovi, bedra, koljena ako je Ju u 9. kuci. Al, sve se to da riješiti umjerenim načinom života.
Super je Ma 120 Pl, jel tak? A na koliko je Ma, na koliko je Pl? Tu se kroz 120 spajaju oba vladara Ascedenta, to je poseban aspekt.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56