Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: U blagom usponu / 97 postovi
Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 0:08
Tema: Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Evo ga moj horar, za koji se nadam da se nece pretvoriti u horor do kraja posta :)
05.08.2016. Beograd, sat: 14.07
Pitanje: kako ce se (i kada) zavrsiti sudski spor koji vodi moja mama u vezi nasledjene imovine (predmet je na drugostepenom sudu, prvostepeni je presudio u potpunosti u njenu korist, ali se suprotna strana zalila, pa se ceka na presudu, a u medjuvremenu se i sudija promenio, pa se opet ceka, s obzirom na ‘’prirodnu’’ sporost sistema, pitanje je kada ce biti okoncano
Asc na 20’ 36’’ Skorpije, vladar Mars u Strelcu na 1’4‘‘, u prvoj kuci, skoro promenio znak, postao promenjiv, nemiran zbog iscekivanja ishoda, ugaon, jak, muska planeta u muskom znaku.
Desc (suprotna strana) Bik, vl. Venera u Lavu na 29‘ 5‘‘, na Regulusu, protivnicka strana je ushicena, nepromenjiva u stavu, tasta, egocentricna (s obzirom na Regulus), ali Ve ce uskoro da promeni znak, ide u sopstveni pad, pri tome je u padajucujoj kuci, pri samom kraju devete kuce. Ve je peregrin.
MC u Devici, sudija Merkur u Devici , u svom sedistu tik unutar vrha desete kuce, svoj na svome.
Konacan ishod pitanja, cetvrta kuca, Ribe, vl.Jupiter u Devici u 10-oj kuci, iznad horizonta, u ugaonoj kuci, sto mu daje nesto slucajnog dostojanstva.
Osa Asc/Desc u fiksnim znacima, ni jedna strana nije za kompromis za sada, a osa MC/IC u promenjivim znacima, promene na pomolu,
Sudija Merkur u Devici, u svojoj kuci u svom sedistu, reklo bi se pravedna presuda.
Merkur u Devici (sudija) naspram Marsa u Strelcu (pitac). Merkur u Strelcu je u izgonu, ali vodi Marsa u svoje sediste.
Merkur u Devici naspram Venere u Lavu, ne vidim neku pozitivnu recepciju.
Jupiter u Devici (presuda) naspram Marsa u Strelcu, Jupiter prima Marsa u svoje sediste. Mars i Jupiter imaju recepciju po terminu, sto nije ni lose, vise kao odsustvo negativnosti.
Mars voli sve sto je predstavljeno Jupiterom, i u triplicitetu je Sunca (koje je u devetoj kuci u kojoj se raduje pa je i pravo na strani pitaca?) vl.cetvrte kuce konacnog ishoda pitanja je Jupiter
Advokat pitaca, 2.polje pocinje u Strelcu, vl.Jupiter u Devici.
Advokat suprotne strane 8.polje, pocinje u Blizancima, dvojni promenjivi znak, glasan, Merkur u Devici, u svom sedistu. Merkuru u Devici se uopste ne dopada Jupiter u Devici (presuda jer je u izgonu), ni njegov klijent u padu (iako je Ve u triplicitetu, pad je mnogo jaci negativan faktor, nego sto je triplicitet pozitivan, tako da u ovom slucaju lose preovladjuje nad dobrim.
Mesec kao kosignifikator pitaca je u 15‘ 8‘‘ Device u desetoj kuci. Bio je u konjukciji sa Merkurom, i ide u konjukciju sa Jupiterom (presuda).
Iako se ne gledaju transsaturn.planete, vidim da je retro Pluton (druga kuca) na 15‘ 32‘ Jarca u konjukciji sa Vegom, i u trigonu sa Mesecom pa bi to moglo da ukaze na vracanje izgubljene imovine.
Pars fortuna je na 22’15 Strelca u drugoj kuci, u separacionom kvadratu sa Jupiterom, teskoce oko ocuvanja imetka prolaze?
Dakle, rekla bih da je dobijanje spora na strani pitaca, ali da ce put do toga biti dug i iscrpljujuci. Iako je presuda predstavljena Jupiterom u Devici, ova planeta je slaba, gledano po dostojanstvu, ali ima snagu da deluje jer joj slucajno dostojanstvo pruza ugaoni polozaj, pri tome brza, direktna, u svom sektoru i u svom halbu.
Vreme mi je tesko da odredim, godinu dana najmanje, cak mislim da ce biti jos papirologije, otezanja u komunikaciji s obzirom da je 3.kuca u Jarcu i Vodoliji, a R Saturn vladar.
0
0
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 5:04
Plavicuperak je napisao:
Evo ga moj horar, za koji se nadam da se nece pretvoriti u horor do kraja posta :)
05.08.2016. Beograd, sat: 14.07
Pitanje: kako ce se (i kada) zavrsiti sudski spor koji vodi moja mama u vezi nasledjene imovine (predmet je na drugostepenom sudu, prvostepeni je presudio u potpunosti u njenu korist, ali se suprotna strana zalila, pa se ceka na presudu, a u medjuvremenu se i sudija promenio, pa se opet ceka, s obzirom na ‘’prirodnu’’ sporost sistema, pitanje je kada ce biti okoncano
Asc na 20’ 36’’ Skorpije, vladar Mars u Strelcu na 1’4‘‘, u prvoj kuci, skoro promenio znak, postao promenjiv, nemiran zbog iscekivanja ishoda, ugaon, jak, muska planeta u muskom znaku.
Desc (suprotna strana) Bik, vl. Venera u Lavu na 29‘ 5‘‘, na Regulusu, protivnicka strana je ushicena, nepromenjiva u stavu, tasta, egocentricna (s obzirom na Regulus), ali Ve ce uskoro da promeni znak, ide u sopstveni pad, pri tome je u padajucujoj kuci, pri samom kraju devete kuce. Ve je peregrin.
MC u Devici, sudija Merkur u Devici , u svom sedistu tik unutar vrha desete kuce, svoj na svome.
Konacan ishod pitanja, cetvrta kuca, Ribe, vl.Jupiter u Devici u 10-oj kuci, iznad horizonta, u ugaonoj kuci, sto mu daje nesto slucajnog dostojanstva.
Osa Asc/Desc u fiksnim znacima, ni jedna strana nije za kompromis za sada, a osa MC/IC u promenjivim znacima, promene na pomolu,
Sudija Merkur u Devici, u svojoj kuci u svom sedistu, reklo bi se pravedna presuda.
Merkur u Devici (sudija) naspram Marsa u Strelcu (pitac). Merkur u Strelcu je u izgonu, ali vodi Marsa u svoje sediste.
Merkur u Devici naspram Venere u Lavu, ne vidim neku pozitivnu recepciju.
Jupiter u Devici (presuda) naspram Marsa u Strelcu, Jupiter prima Marsa u svoje sediste. Mars i Jupiter imaju recepciju po terminu, sto nije ni lose, vise kao odsustvo negativnosti.
Mars voli sve sto je predstavljeno Jupiterom, i u triplicitetu je Sunca (koje je u devetoj kuci u kojoj se raduje pa je i pravo na strani pitaca?) vl.cetvrte kuce konacnog ishoda pitanja je Jupiter
Advokat pitaca, 2.polje pocinje u Strelcu, vl.Jupiter u Devici.
Advokat suprotne strane 8.polje, pocinje u Blizancima, dvojni promenjivi znak, glasan, Merkur u Devici, u svom sedistu. Merkuru u Devici se uopste ne dopada Jupiter u Devici (presuda jer je u izgonu), ni njegov klijent u padu (iako je Ve u triplicitetu, pad je mnogo jaci negativan faktor, nego sto je triplicitet pozitivan, tako da u ovom slucaju lose preovladjuje nad dobrim.
Mesec kao kosignifikator pitaca je u 15‘ 8‘‘ Device u desetoj kuci. Bio je u konjukciji sa Merkurom, i ide u konjukciju sa Jupiterom (presuda).
Iako se ne gledaju transsaturn.planete, vidim da je retro Pluton (druga kuca) na 15‘ 32‘ Jarca u konjukciji sa Vegom, i u trigonu sa Mesecom pa bi to moglo da ukaze na vracanje izgubljene imovine.
Pars fortuna je na 22’15 Strelca u drugoj kuci, u separacionom kvadratu sa Jupiterom, teskoce oko ocuvanja imetka prolaze?
Dakle, rekla bih da je dobijanje spora na strani pitaca, ali da ce put do toga biti dug i iscrpljujuci. Iako je presuda predstavljena Jupiterom u Devici, ova planeta je slaba, gledano po dostojanstvu, ali ima snagu da deluje jer joj slucajno dostojanstvo pruza ugaoni polozaj, pri tome brza, direktna, u svom sektoru i u svom halbu.
Vreme mi je tesko da odredim, godinu dana najmanje, cak mislim da ce biti jos papirologije, otezanja u komunikaciji s obzirom da je 3.kuca u Jarcu i Vodoliji, a R Saturn vladar.
Bravo za tumačenje. Extra...
Dodao bih samo - Tvoja mama je Ma u Strijelcu u stacionarno direktivnom hodu - faza riješavanja problema.
Mo u Djevici ide ka Ju, benefični planeti u konjunkciji, ishod ide njoj na ruku.
Vladar IC-a Ju u 10. polju u sjedistu sudije, i Mo je u sjedistu sudije, sto znaci da sudija ce tvoja mama uzivati naklonost suda.
Vl. DC-a ide u znak svog pada, što znači da joj slabi moći, i da će to debelo osjetiti, zato što je sada Regulus, a sa Regulusom se ne smije igrati.
Sve ide u korist tvoje mame. Pozitivan ishod. Sad ne u potpunosti kako zaslužuje, ali dosta dobro. Uz odgađanje.
Vrijeme ishoda prati po aplikaciji Mo-Ju.Pretvori u mjesece, a ne u tjedne, obzirom da je vladar u direktivno stacionarnom hodu. Za nekoliko mjeseci. Ti sad vidi razdaljinu od Mo do Ju. I vidi samo dal Mo ide nečemu prije Ju.
0
0
Nivo: U petoj brzini / 313 postovi
Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 12:22 Izmjenjeno: utorak, 9.8.2016 / 12:23
Moje pitanje je glasilo: Da li mogu da mu verujem?
U pitanju je prijatelj (poslovni prijatelj) pa sam gledala 11. kuću.
Ja AC u Vagi, Venera na kraju 10. kuće u Devici.
11. kuća počinje u Devici, a vladar Merkur se nalazi isto u 11. kući u Devici. Mesec se nalazi u 12. kući u Vagi.
E sad gledajući dostojanstva, Merkur je u vladarstvu, dobro dostojanstvo, al u promenljivom znaku. Znači dobro obaveštena osoba, analitična, odogvorna i hoće da pomogne kad je raspoložena.
Buni me ovaj mesec u 12. kući? Ovo je loša pozicija, prevare i obmane.
Šta mi je relavantnije Mesec ili Merkur?
0
0
Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 14:43
AzBa je napisao:
Moje pitanje je glasilo: Da li mogu da mu verujem?
U pitanju je prijatelj (poslovni prijatelj) pa sam gledala 11. kuću.
Ja AC u Vagi, Venera na kraju 10. kuće u Devici.
11. kuća počinje u Devici, a vladar Merkur se nalazi isto u 11. kući u Devici. Mesec se nalazi u 12. kući u Vagi.
E sad gledajući dostojanstva, Merkur je u vladarstvu, dobro dostojanstvo, al u promenljivom znaku. Znači dobro obaveštena osoba, analitična, odogvorna i hoće da pomogne kad je raspoložena.
Buni me ovaj mesec u 12. kući? Ovo je loša pozicija, prevare i obmane.
Šta mi je relavantnije Mesec ili Merkur?
Hm...
11. polje su prijatelji baš.
3. polje su ljudi iz bliskog okruženja.
7. polje su suradnici.
Sad vidi jel ti baš ono pravo prijatelj ili je samo osoba na koju si upućena često. Ako je prvo gledamo 11. polje, ako je drugo gledamo 3. polje. Ako je poslovni partner onda je to 7. polje.
0
0
Nivo: U blagom usponu / 97 postovi
Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 21:40
Igor Igor je napisao:
Bravo za tumačenje. Extra...
Dodao bih samo - Tvoja mama je Ma u Strijelcu u stacionarno direktivnom hodu - faza riješavanja problema.
Mo u Djevici ide ka Ju, benefični planeti u konjunkciji, ishod ide njoj na ruku.
Vladar IC-a Ju u 10. polju u sjedistu sudije, i Mo je u sjedistu sudije, sto znaci da sudija ce tvoja mama uzivati naklonost suda.
Vl. DC-a ide u znak svog pada, što znači da joj slabi moći, i da će to debelo osjetiti, zato što je sada Regulus, a sa Regulusom se ne smije igrati.
Sve ide u korist tvoje mame. Pozitivan ishod. Sad ne u potpunosti kako zaslužuje, ali dosta dobro. Uz odgađanje.
Vrijeme ishoda prati po aplikaciji Mo-Ju.Pretvori u mjesece, a ne u tjedne, obzirom da je vladar u direktivno stacionarnom hodu. Za nekoliko mjeseci. Ti sad vidi razdaljinu od Mo do Ju. I vidi samo dal Mo ide nečemu prije Ju.
Hvala na revizji :)
Palo mi je na pamet da prebrojim stepene, od Mo ka Ju (Mo na 15‘ 8‘‘, a Ju na 22‘ 54‘', nema nista pre Ju koliko vidim) to je oko 8 meseci, ali mi se to nije uklapalo u sliku, jer mama ceka sednicu veca drugostepenog organa, i na njoj se donosi presuda.
A ta sednica nije zakazana, zakazano je samo ‚gledanje predmeta‘ u to u junu sledece godine, a pitanje je kada ce sednica, sledece godine ce biti vise od 4 godine kako je predmet na sudu. A po dosadasnjem iskustvu, gledanje predmeta je upravo to, zakazivanje sledeceg gledanja na po godinu dana, pa da covek izludi. Mozda ce konacno sve da se resi iduce godine.
Pri tome, ona je stvarni vlasnik nekretnine kojoj ne moze da pristupi, protivnik, ilegalni korisnik koji nece da se iseli i koristi zackoljice i sporost sistema da oteze proces. Ali, kako je horar pokazao, nicija nije do gore sijala, pa ce i on da padne sve sa Regulusa :)
Jos sam nesto htela da pitam, Asc (na 20‘ 36 Skorpije) izlazi na Blaze Star. Kakva je to zvezda?
Ako je advokat protivnicke strane (2.kuca od sedme)u Blizancima, Merukur u Devici, a i sudija je prikazan istim, kako se onda to gleda?
0
0
Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 22:42
Plavicuperak je napisao:
Hvala na revizji :)
Palo mi je na pamet da prebrojim stepene, od Mo ka Ju (Mo na 15‘ 8‘‘, a Ju na 22‘ 54‘', nema nista pre Ju koliko vidim) to je oko 8 meseci, ali mi se to nije uklapalo u sliku, jer mama ceka sednicu veca drugostepenog organa, i na njoj se donosi presuda.
A ta sednica nije zakazana, zakazano je samo ‚gledanje predmeta‘ u to u junu sledece godine, a pitanje je kada ce sednica, sledece godine ce biti vise od 4 godine kako je predmet na sudu. A po dosadasnjem iskustvu, gledanje predmeta je upravo to, zakazivanje sledeceg gledanja na po godinu dana, pa da covek izludi. Mozda ce konacno sve da se resi iduce godine.
Pri tome, ona je stvarni vlasnik nekretnine kojoj ne moze da pristupi, protivnik, ilegalni korisnik koji nece da se iseli i koristi zackoljice i sporost sistema da oteze proces. Ali, kako je horar pokazao, nicija nije do gore sijala, pa ce i on da padne sve sa Regulusa :)
Jos sam nesto htela da pitam, Asc (na 20‘ 36 Skorpije) izlazi na Blaze Star. Kakva je to zvezda?
Ako je advokat protivnicke strane (2.kuca od sedme)u Blizancima, Merukur u Devici, a i sudija je prikazan istim, kako se onda to gleda?
Ne uzima se u obzir toliko Blaze Star.
Mo - kosignifikator pitača 0 Ju - ishod, Ju u 10. kuci, ma sve jasno ko dan. Samo zbog Djevice malo manje u njegovu korist no što bi trebalo, ali ipak sasvim ok ishod.
Advokat 2. kuca, pa u ovom tumacenju ne uzimam advokata. Za advokata posebno pitanje. Da li je advokat dobar za mene? Dal da uzmem novog? i sl. Nekako sigurnija opcija,jer ovim odmah obuhvacamo jos jedno pitanje.
Znači tu sam daleko više pobornik postaviti baš posebno pitanje za advokata.
Sad ako baš želiš da implementiraš i adovokata, advokat moze biti planet u kuci ako ga ima, ako ga nema, onda vladar sljedećeg znaka. Mada, sam ce horar pokazati kroz planet u kuci ili neku specificnu konfiguraciju da postoji nešto što je autentično za advokata.
0
0
Objavljeno: sreda, 10.8.2016 / 8:38 Izmjenjeno: sreda, 10.8.2016 / 8:38
Igor Igor je napisao:
Hm...
11. polje su prijatelji baš.
3. polje su ljudi iz bliskog okruženja.
7. polje su suradnici.
Sad vidi jel ti baš ono pravo prijatelj ili je samo osoba na koju si upućena često. Ako je prvo gledamo 11. polje, ako je drugo gledamo 3. polje. Ako je poslovni partner onda je to 7. polje.
Možda ipak da gledam 3. polje, jer je to čovek iz bliskog okruženja sa kojim imam ponekad poslovnu saradnju.
0
0
Objavljeno: četvrtak, 11.8.2016 / 18:29
Koju kuću treba da gledam vezano za zabavu? Pitanje je: da li ću ići na zabavu.
Da li treba da gledam 5. kuću ili 3. kuću (prijateleva zabava, peta kuća od 11)?
0
0
Objavljeno: četvrtak, 11.8.2016 / 19:17
AzBa je napisao:
Koju kuću treba da gledam vezano za zabavu? Pitanje je: da li ću ići na zabavu.
Da li treba da gledam 5. kuću ili 3. kuću (prijateleva zabava, peta kuća od 11)?
Interesantno pitanje.:)
Gledaš odnos vl. AC-a vl. 5. kuce i gledaš Veneru koja simbolizira zabave.
Onda ako u 5. kuci ima benefika to je signifikator za DA, posebno Ve, Ju i Rahu.
Ajde kreni.:)
0
0
Objavljeno: četvrtak, 11.8.2016 / 20:27 Izmjenjeno: četvrtak, 11.8.2016 / 20:27
Igor Igor je napisao:
Interesantno pitanje.:)
Gledaš odnos vl. AC-a vl. 5. kuce i gledaš Veneru koja simbolizira zabave.
Onda ako u 5. kuci ima benefika to je signifikator za DA, posebno Ve, Ju i Rahu.
Ajde kreni.:)
E ovako, ja sam Saturn u Strelcu u 11. kući, do je vladar 5. kuće Merkur u Djevici u 8. kući. Me i Sa nemaju aspekat.
Venera, Jupiter i Dahu zajedno prave konjukciji sa Merkurom. Znači zabave će biti, ali ne baš zabavna i kako se očekuje.
Saturn ima apl kvadrat sa Venerom, znači ništa od mog odlaska! Jesam li dobro protumačila?
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56