Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:8158

Nivo: Iskusan forumaš / 593 postovi

Objavljeno: petak, 23.9.2016 / 0:39

Tema: Horarna astrologija - Istina i prevare

znači,pitanje je ima li drugu?

definitivno DA

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: petak, 23.9.2016 / 0:56

Citiran post

Blaza je napisao:

znači,pitanje je ima li drugu?

definitivno DA

Koju si metodu koristila?

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: petak, 23.9.2016 / 18:04

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Koju si metodu koristila?

prvu:
- Vladar Ascedenta i Mjesec u aspektu sa Marsom.
- Aplikacioni aspekt i konjunkcija do 3. stupnja orbisa separaciono - prevara je aktualna i-ili ozbiljna. Ukoliko pitač i partner ne žive skupa, može ukazati i na zajednički život između preljubnika.
- Ascedent i vl. AC-a konjunkcija Sjeverni Mjesečev Čvor do 3 stupnjeva aplikaciono ili separaciono, simbolizira preljubu.

znači,,,ovako,,,vladar asc merkur ne radi aspekt sa marsom ali zato ga radi mjesec,opoziciju,,,znači,snazan okidač za dogadaj

vladar asc merkur i SMC u konjukciji,separaciono do 3 stupnja orbisa

jasno kao dan

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 23.9.2016 / 20:21 Izmjenjeno: petak, 23.9.2016 / 20:23

Citiran post

Blaza je napisao:

prvu:
- Vladar Ascedenta i Mjesec u aspektu sa Marsom.
- Aplikacioni aspekt i konjunkcija do 3. stupnja orbisa separaciono - prevara je aktualna i-ili ozbiljna. Ukoliko pitač i partner ne žive skupa, može ukazati i na zajednički život između preljubnika.
- Ascedent i vl. AC-a konjunkcija Sjeverni Mjesečev Čvor do 3 stupnjeva aplikaciono ili separaciono, simbolizira preljubu.

znači,,,ovako,,,vladar asc merkur ne radi aspekt sa marsom ali zato ga radi mjesec,opoziciju,,,znači,snazan okidač za dogadaj

vladar asc merkur i SMC u konjukciji,separaciono do 3 stupnja orbisa

jasno kao dan

APSOLUTNA POTVRDA. Mada Mo 180 Ma to je nešto prolaznog karaktera, ali Me 0 Rahu, separaciono na 3 orbisa. Me 0 Rahu je slika najvećeg lažova i manipulatora. Ovdje je Me u stacionarnom hodu pa svakako govori o nekakvim neraskrštenim stvarima iz prošlosti, osobi koja laže samu sebe da će ako se u ovom slućaju usmjeri ka prevari biti bolje, ali neće biti bolje.

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: subota, 24.9.2016 / 0:34

Citiran post

Igor Igor je napisao:

APSOLUTNA POTVRDA. Mada Mo 180 Ma to je nešto prolaznog karaktera, ali Me 0 Rahu, separaciono na 3 orbisa. Me 0 Rahu je slika najvećeg lažova i manipulatora. Ovdje je Me u stacionarnom hodu pa svakako govori o nekakvim neraskrštenim stvarima iz prošlosti, osobi koja laže samu sebe da će ako se u ovom slućaju usmjeri ka prevari biti bolje, ali neće biti bolje.

jel misliš da je mozda riječ o nekoj bivšoj?

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 24.9.2016 / 2:17

Citiran post

Blaza je napisao:

jel misliš da je mozda riječ o nekoj bivšoj?

Zbog opoziciji mogla bi bit neka iz proslosti. Ali, u svakom slucaju nesto je prolaznog karaktera. Otkrio je pravo lice na vrijeme. Prvi horar ga super prikazuje.

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: sreda, 16.11.2016 / 17:06

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Vrlo korisno, jer ima svakakvih ljudi, zar ne!? Ovo su opća pravila, na koja sam uradio jednu nadopunu, pa hajde. Samo obazrivo s postavkom pitanja, znači ne svaki čas, koncentrirano isl.

1) Da li mogu da mu/joj vjerujem? Da li je iskren/iskrena prema meni?
- odrediti polje koje simbolizira pitača (partner 7. polje, prijatelj 11. polje, brat, sestra 3 polje, dijete 5. polje, poslodavac 10. polje,...)
- što više dostojanstva ima planet vladar, to bolje.
- planet vladar i fiksnom znaku, što je odraz stabilnosti, no ako je u padu i-ili izgnanstvu, onda fiksni znak ne pomaže mnogo.
- stanje Merkura, dostojanstvo.
- Saturn na vrhu 3.kuce- osoba nije iskrena, a oštećen Saturn, može biti štete po pitača.
- Saturn na vrhu 1. kuce, takodjer nije dobar.
- Mjesec u zadnje 2 faze svog opadanja, Mjesec u 12. kuci, na 29. stupnju, u PH, ukazuje na nemogucnost realnog sagledavanja situacije, laž, obmanu, halucinaciju, ludjake isl...
- Pluton u 3. kuci daje to da osoba laže, ali ne može naškoditi, više je riječ o patološkim lažovima, mitomanima isl.
- Neptun na vrhu 3. kuće, obratiti strogu pozornost na ostalo.

2) Da li je ova informacija točna?
- Prazan hod Mjeseca - netočno, trač, laž, prevrtljivost,
- Također, voditi računa o fazi Mjeseca, jer zadnje 2 faze ukazuju na sve vrste laži,
- Uglovi u fiksnim znacima - točno, jer fiksni znaci simboliziraju stablinost, čvrstinu i trajnost,
- Vladar 3. polja, Mjesec i Mjesečev dispozitor, također u fiksnim znacima i ugaonim kućama, ili ređe u fiksnim znacima i sledujućim kućama,
- Saturn 0 3. polje - neiskrenost, afliciran, šteta po pitača. Takodjer i Sa 0 AC,
- Vidjeti gdje su Neptun - velika laž i Pluton - mala laž.

Igore,jedno zanimljivo pitanje

Cura me pitala da li mu može vjerovati?

Znači,on se njoj uvaljuje,,sad su samo poznanici,ali sviđa joj se na prvu...ništa nije bilo među njima ali on je zainteresiran i izrazio je želju da se vide..ona se dvoumi,nezna da li da krene u to ili ne..

znači,ona je merkur u 6oj padajućoj kući,,,nesigurnost,,,ne vidi se još u tome..on je što?
kako ga gledam,,kao simpatiju? Kroz koju kuću? Petu ili sedmu??

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 16.11.2016 / 23:41

Citiran post

Blaza je napisao:

Igore,jedno zanimljivo pitanje

Cura me pitala da li mu može vjerovati?

Znači,on se njoj uvaljuje,,sad su samo poznanici,ali sviđa joj se na prvu...ništa nije bilo među njima ali on je zainteresiran i izrazio je želju da se vide..ona se dvoumi,nezna da li da krene u to ili ne..

znači,ona je merkur u 6oj padajućoj kući,,,nesigurnost,,,ne vidi se još u tome..on je što?
kako ga gledam,,kao simpatiju? Kroz koju kuću? Petu ili sedmu??

7.polje je potencijalni partner, sa kojim već ima nekakav dogovor, dok su poznanici 9. polje kao 11. od 11.og.

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: U blagom usponu / 97 postovi

Objavljeno: subota, 19.11.2016 / 23:36

Pitanje je glasilo da li mu mogu da mu verujem, ali me analiza povukla u drugom pravcu :)
Pitanje je postavljeno u Beogradu, 17.11.u 9.38.

Vidjam se sa njim neko vreme, ali veza nikako da pocne, on igra toplo-hladno, a cinio se kao stabilan i sasvim pristojan mladic:) pravimo planove za vikend, komunikacija tece najnormalnije i onda odjednom puf, on prestane da se javlja :)ok, kapiram ja sta to znaci u svetu zabavljanja al‘ mi potrebna i astroloska potvrda.

Dakle, Asc na pocetnim stepenima Jarca, tumacim bez obzira sto je pocetak znaka, vl.Sa u Strelcu, peregrin, u 12 kuci, ja puna stahova, neizvesnosti i zbunjena sam 100% I stvarno se osecam kao ‚beskucnik-lutalica‘ ne znam u kom pravcu da se pokrenem.

On je senzitivan Mo u Raku,u 7 kuci. Po ovome, planeta koja predstavlja njega je u svom sedistu, on je svom na svome, svakako je bolje nego ja, ali Mo kao nocna planeta je u dnevnoj sekti, pa mozda i njegovo delovanje je pomalo ometano, ne oslobadja emocije na lak nacin, iako mu je svakako bolje nego meni kao Sa u 12 kuci :)

Me je u Strelcu, u znaku svog izgona, van svog koloseka. Optimistican, avanturista, promenjiv i ja ga zaista ne kapiram iako se svim silama trudim :) pri tome, Me je na prelazu iz 11 u 12 kucu, moze se reci da je u 12 kuci, nejasan mi je. Me je vladar njegovog treceg polja. U njegovom 3.polju je Ju, koji je vladar mog polja komunikacije, dakle ja bih da se on oglasi :) S obzirom da je Me promenjiv i u domicilu Jupitera, znaci li to da on voli sa mnom da komunicira, da ponekad i preteruje?

Onda me je povuklo u stvari da „vidim“sta se u stvari desava sa ovim odnosom? Znam da to nije bas najispravnije, ali sta cu, bilo jace od mene :). Jedan aspekt mi bode oci a to je Mo180 Ve (aplikaciono, orbis oko 2), aspekt spajanja i razdvajanja, aspekt ‚leti perje‘, antagonizam, recepcija kaze da Mo (on) je u izgonu (ranjiv, neshvacen,slab), takvim ga ja cinim, a on mi nudi romantiku i neznost (iako ja to ne vidim, mozda zbog zbog njegovog dualnog Me)

I ova Ve u Jarcu mene fino opisuje, ‚ledi‘ me njegovo ponasanje, zauzela distanciran stav,htela bih da znam na cemu sam (formi tezi Ve u Jarcu).

IC kao konacan ishod pitanja je na 29.stepenu kardinalnog Ovna, zapoceta promena koja se zavrsava. Mars u Vodoliji kao vl.Ovna na prelazu izmedju 1 i 2 kuce. Mars, koji ceni slobodu, nezavisnost, nekonvencionalnost, ovo nije planeta partnerske ljubavi, vec simbol raskida :(

karta: http://imgur.com/a/WAM2f

Eto zamolila bih za komentar, nadajuci se da sam nesto omasila :)

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 19.11.2016 / 23:55

Citiran post

Plavicuperak je napisao:

Pitanje je glasilo da li mu mogu da mu verujem, ali me analiza povukla u drugom pravcu :)
Pitanje je postavljeno u Beogradu, 17.11.u 9.38.

Vidjam se sa njim neko vreme, ali veza nikako da pocne, on igra toplo-hladno, a cinio se kao stabilan i sasvim pristojan mladic:) pravimo planove za vikend, komunikacija tece najnormalnije i onda odjednom puf, on prestane da se javlja :)ok, kapiram ja sta to znaci u svetu zabavljanja al‘ mi potrebna i astroloska potvrda.

Dakle, Asc na pocetnim stepenima Jarca, tumacim bez obzira sto je pocetak znaka, vl.Sa u Strelcu, peregrin, u 12 kuci, ja puna stahova, neizvesnosti i zbunjena sam 100% I stvarno se osecam kao ‚beskucnik-lutalica‘ ne znam u kom pravcu da se pokrenem.

On je senzitivan Mo u Raku,u 7 kuci. Po ovome, planeta koja predstavlja njega je u svom sedistu, on je svom na svome, svakako je bolje nego ja, ali Mo kao nocna planeta je u dnevnoj sekti, pa mozda i njegovo delovanje je pomalo ometano, ne oslobadja emocije na lak nacin, iako mu je svakako bolje nego meni kao Sa u 12 kuci :)

Me je u Strelcu, u znaku svog izgona, van svog koloseka. Optimistican, avanturista, promenjiv i ja ga zaista ne kapiram iako se svim silama trudim :) pri tome, Me je na prelazu iz 11 u 12 kucu, moze se reci da je u 12 kuci, nejasan mi je. Me je vladar njegovog treceg polja. U njegovom 3.polju je Ju, koji je vladar mog polja komunikacije, dakle ja bih da se on oglasi :) S obzirom da je Me promenjiv i u domicilu Jupitera, znaci li to da on voli sa mnom da komunicira, da ponekad i preteruje?

Onda me je povuklo u stvari da „vidim“sta se u stvari desava sa ovim odnosom? Znam da to nije bas najispravnije, ali sta cu, bilo jace od mene :). Jedan aspekt mi bode oci a to je Mo180 Ve (aplikaciono, orbis oko 2), aspekt spajanja i razdvajanja, aspekt ‚leti perje‘, antagonizam, recepcija kaze da Mo (on) je u izgonu (ranjiv, neshvacen,slab), takvim ga ja cinim, a on mi nudi romantiku i neznost (iako ja to ne vidim, mozda zbog zbog njegovog dualnog Me)

I ova Ve u Jarcu mene fino opisuje, ‚ledi‘ me njegovo ponasanje, zauzela distanciran stav,htela bih da znam na cemu sam (formi tezi Ve u Jarcu).

IC kao konacan ishod pitanja je na 29.stepenu kardinalnog Ovna, zapoceta promena koja se zavrsava. Mars u Vodoliji kao vl.Ovna na prelazu izmedju 1 i 2 kuce. Mars, koji ceni slobodu, nezavisnost, nekonvencionalnost, ovo nije planeta partnerske ljubavi, vec simbol raskida :(

karta: http://imgur.com/a/WAM2f

Eto zamolila bih za komentar, nadajuci se da sam nesto omasila :)

Da, bas mi se dopada analiza.
Ok, Mo je izvan svoje noćne sekte, to si sjajno zapazila. Ali, da uzmemo u obzir i samo prirodu Mjeseca, njegov strah od emocionalnog vezivanja, od ispoljavanja emocija, pa čak i dvojnost, prevrtljivost.
Ovdje je mo u znaku Sa izgnanstva, a Sa je u 12. kući. Sa daje losu recepciju Mjesecu. Saturn teži stabilnim i trajnim odnosima, po cijenu patnje.
Ovo bih rekao - Mo jeste u Raku u sjedištu,ali to nikako nije garancija za dobro i pozitivno. Mo je unutarnji dio naše ličnosti. Mo je duša, ono što čovjek jeste sada i u ovom trenutku, što je njegova suština. Mjesec su želje naše duše. Mjesec u Raku daje sebičnost ako aspekti nisu dobri. Nije to sebičnost u smislu egoizma, već u smislu zaštite od tuđih negativnih utjecaja. On je Mo u 7. kući, a 7. kuća je kuća Mjeseca. Ok bi sve bilo da se Mo i Sa vide, ali oni se ne vide, Sa je u Strijelcu u 12. kući, a Mo je u Raku u 7. kući, kao i da nema Mo ‚180 Ve. On ima neki problem kada su u pitanju muško-ženski odnosi.
Po svemu ovome, ti se njemu dopadaš, ali ne težite istom. Ti težiš dubokom i ozbilnom odnosu, dok je on prilično konkretan. Samo ti kao da to ne želiš vidjeti. Slab je on za tebe. Možeš mu vjerovati donekle. Ali,to nije najbitnije. Najbitnije u cijeloj priči je sljedeće - Ne tražite isto. (žargonski rečeno)

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove