Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:53774

Radmila47bez kartona

Radmila47

F / 69 god.

San Marino

Nivo: U petoj brzini / 473 postovi

Objavljeno: petak, 16.9.2016 / 20:17

Tema: Horarna astrologija - Vježbaonica

hvala ti igore, a kako se otvara ova poseban karta za horar ( da li su to obicne karte za igranje?

0

0

PogledajDobroLoše

SanjaOsbez kartona

SanjaOs

F / 51 god.

Osijek

Croatia

Nivo: Nova nada foruma / 37 postovi

Objavljeno: petak, 16.9.2016 / 21:44

Sto ce znaciti da ne pokrecem posao? :)

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: U petoj brzini / 297 postovi

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 0:11

Citiran post

Blaza je napisao:

evo ja ću

vladar asc je mars u drugoj u strijelcu,,,vladar sedme je venera u 12oj,što nije dobar polozaj za signifikatora s obzirom da se on ne vidi u 12oj kući,ali nije toliko tezak polozaj kao kad se nađe u 6oj ili 8oj kući..

venera u vagi je u svome sjedištu,,rekla b ih da je bilo tu ljubavi,,no,,,recepcijom planeta dolazimo do sljedećeg:

mars u vagi znači da je on nju povrijedio jer mars u vagi je u egzilu,,,rekla bih da se on loše odnosio prema njoj,nije joj uzvratio osjećaje,bar ne onoliko koliko je ona njemu

venera u strijelcu je u triplicitetu,,što znači da pitačica njega prima kao dragog gosta i sve bi učinila da se on osjeća dobro

venera i mars daju harmoničan aspekt,povezanost...

mjesec,kao signifikator pitanje je u ribama što je povezano s osjećajima pitača ali i samog pitanja

mjesec aplicira prema veneri

s obzirom na sve,,,rekla bih da je on tebe povrijedio,ali da još ima osjećaja prema tebi i da će se ta emocionalna veza obnoviti

Hvala na trudu i odgovoru i sto si postavila kartu jer sam mogla da ispratim i nesto naucim
,Moram samo malo da pojasnim situaciju da bude jasnije .

U svakom slucaju tacno je to sto si rekla , jeste bilo ljubavi, i jeste me negde povredio , ali je i vrlo komplikovano. Ja sam zauzeta u braku , on je slobodan razveden, samim tim je pozicija takva da ja moram da krijem tu vezu, Ne znam kolio je to njemu odgovarala i smetalo?
Napravio je jedan pogresan korak , gde me jeste negde povredio i razocarao, i još to nisam rascistila u glavi a sdruge strane on je za sve slobodan. Rekla sam mu da se pojavio neko drugi ali da se nista nije dogodilo u smislu ostajemo prijatelji Ne znam kako je to uticalo na njega?
Izuzetno mi je drag , ali ja mogu samo tajno da budem sa njim. ne bih zbog njega menjala svoj bracni status,Cini mi se i posle tog razgovora da prosto nije gotovo....intuicija ne znam...
Ti si potvrdila da osecanja I DALJE POSTOJE i da cemo ponovo biti zajedno.....ali me Igor zbunio sa njegovim odgovorom pa sad ne zam da li je odgovor da ili ne ?
Hvala puno na trudu i tumacenju ...ako ims jos nesto da dodas posle mojih informacija ..hvala :)

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 2:07

Citiran post

Radmila47 je napisao:

hvala ti igore, a kako se otvara ova poseban karta za horar ( da li su to obicne karte za igranje?

Ne, nisu to tarot karte, nego je to astrološka karta.

Znači - Horar je astrološka karta jednog pitanja, na osnovu položaja astroloških tijela u trenutku kada je to pitanje nastalo.
Zato kada se otvara horar, PITANJE je tu PRVO I OSNOVNO. To znači da pitanje mora biti jasno formulirano. Npr. pitanje LJUBAV, FINANCIJE, ne možeeee.:) Ili nesto tako smuti pa prospi. Nego pitanje mora da bude kao dijete koje se rađa, da ima glavu i rep, da bude jasno i glasno, da ga osjetite kako plače, vrišti. Ozbiljan sam.:)

Znači formiraš pitanje, ukucaš datum i vrijeme i mjesto kada i odakle ga tumačiš i onda se upustiš u tu čaroliju tumačenja, to divno komuniciranje sa Kosmosom.

P.S. Ovo važi za sve.:)

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 2:17

Citiran post

letisija je napisao:

Hvala na trudu i odgovoru i sto si postavila kartu jer sam mogla da ispratim i nesto naucim
,Moram samo malo da pojasnim situaciju da bude jasnije .

U svakom slucaju tacno je to sto si rekla , jeste bilo ljubavi, i jeste me negde povredio , ali je i vrlo komplikovano. Ja sam zauzeta u braku , on je slobodan razveden, samim tim je pozicija takva da ja moram da krijem tu vezu, Ne znam kolio je to njemu odgovarala i smetalo?
Napravio je jedan pogresan korak , gde me jeste negde povredio i razocarao, i još to nisam rascistila u glavi a sdruge strane on je za sve slobodan. Rekla sam mu da se pojavio neko drugi ali da se nista nije dogodilo u smislu ostajemo prijatelji Ne znam kako je to uticalo na njega?
Izuzetno mi je drag , ali ja mogu samo tajno da budem sa njim. ne bih zbog njega menjala svoj bracni status,Cini mi se i posle tog razgovora da prosto nije gotovo....intuicija ne znam...
Ti si potvrdila da osecanja I DALJE POSTOJE i da cemo ponovo biti zajedno.....ali me Igor zbunio sa njegovim odgovorom pa sad ne zam da li je odgovor da ili ne ?
Hvala puno na trudu i tumacenju ...ako ims jos nesto da dodas posle mojih informacija ..hvala :)

A pisao sam u brzini.

Aplikacijski aspekt između vladara Ascendenta i vladara Descendenta govori DA.
Mjesec aplikaciono 180 Sunce - Promjena u odnosu na postojece. Sukladno ostalom opet DA.

DISKUTABILNO:
Mars salje losu recepciju Veneri - pa Letisija tu treba da poduzme neku inicijativu, ne da sjedi skrstenih ruku. Morat ce pristati na neke stvari koje se kose sa njenim principima.

Venera je u 12. kuci koja ne vidi Ascendent, on se jako povlaci, on ovo prihvaca kao tajnu vezu. Ali, on itekako ima emocija. Ljubomore ima. Prikrivena i pritajena ljubomora. Kompliciran, bit ce potrebno bas vremena da mu dokazes neke stvari. Tocnije da povratis svoje povjerenje. Mada, jbg. to bi bilo potrebno i da ga nisi slagala. On je zaljubljen u tebe i jako ljubomoran, i ti si mu rekla ono cega se najvise boji. E sad ne djeluje ljubomornim, jer je Ve u 12. kuci pa itekako potiskuje svoje osjecaje.

Pun Mjesec donosi promjene.

Odgovr je DA, ali uz to da ces ti morati vise zapeti sad oko ovog odnosa i potruditi se mnogo. Bit ce potrebno vremena da povratis svoje povjerenje. Ali, znaj da on nikad nece imati povjerenja u tebe. Stalno ce se povlaciti zato sto blokira svoje osjecaje. On tebe može se reći - VOLI, ali jednostavno biježi od tih svojih emocija, želi da ih potisne, vješto ih potiskuje, što rezultira povlačenjem. Shvati 2 stvari - 1) nikad neces moci dobiti njegovo povjerenje 2) on ce stalno potiskivati svoje emocije, gusiti ih, tocnije pokusavati da ih ugusi i bijezati, povlaciti se.
Sveskupa, odgovor je DA, ali neka ti je Bog u pomoc.:)

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 2:27

Citiran post

Cicimici je napisao:

stanje trenutno na nebu i nije za postavljanje horarnih pitanja .. Sunce u opoziciji sa Mesecom .. mesec u opoziciji sa Merkurom a kvadratu sa Marsom..Sunce u kvadratu sa Saturnom..pricekajte malo bar tri cetiri dana :) ovo sad stanje ce dati samo negativne odgovore :)

Hm.. Vječita dilema vezano za horarnu astrologiju.:)
Dal treba tumaciti svaki chart, ili ne tumaciti kad su neke specificne, maleficne pojave na Nebu. Misljenja variraju od astrologa do astrologa.
Lično moj stav je - Ako ti je pitanje u datom momentu baš važno, postavi ga i tumači ga. Kakvi god da su tranziti, jer nije niti malo za dzaba sto ti je to palo na um baš sada. Nije za dzabe, što je pitanje nastalo baš sada.
Još jedna stvar gdje su podjeljena mišljenja - Spaljeni planet ne može da šalje i da prima aspekt, te kao da ne postoji u natalu, već njegovu ulogu preuzima dispozitor ili So. Pa na planu ličnost taj spaljeni planet tako radi, ali na planu događaja tu je da napravi komplikacije, pa onda stvarno dispozitor preuzima ulogu da rijesi te komplikacije. Zapravo, kroz energiju dispozitora se uči karmička lekcija koju je spaljenost postavila.

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 13:38

Hej pa sta da radim sad s onim stoe od jutros muci.. znaci da cekam do utorka.. sto je sigurno.. sigurno.. igorov odgovor na horarno pitanje je postavio u meni novo pitanje koje sam danas htjela postavit da mi odgovori te.. je li stvara problem ako sacekam s tim pitanjem do utorka.. posto mi je to pitanje vec par sati u glavi..

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 14:59

Citiran post

angel je napisao:

Hej pa sta da radim sad s onim stoe od jutros muci.. znaci da cekam do utorka.. sto je sigurno.. sigurno.. igorov odgovor na horarno pitanje je postavio u meni novo pitanje koje sam danas htjela postavit da mi odgovori te.. je li stvara problem ako sacekam s tim pitanjem do utorka.. posto mi je to pitanje vec par sati u glavi..

Sorry, nisam skuzio bas najbolje, sto do utorka? Zbog tranzita mislis?

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 15:07 Izmjenjeno: subota, 17.9.2016 / 15:12

Pa zato sto je Cicimici napisala danije dobro postavljati sad horarno pitanje zbog ovih planeta na nebu.. posto sam ja prije par dana tebi postavila horarno pitanje i dao si odgovor.. pitanje je bilo u vezi pomirenja sa bivsim. Rekao si postoji mogucnost.. ok. To cekam da se ili desi ili ne. Tvoj odgovor mi je postavio novo pitanje u glavi kojeod jutrosme muci.. htjela sam ga postaviti da mipogledas ali sam procitala pisanje od Cicimici pa sad ne znam sta je najbolje u radit. Sacekat sa ovim pitanjem da prode tih 3-4 dana po njenom misljenju.. eto to me zbunjuje.. kakav sam baksuz.. meni bas moze bitnegativan odgovor.

0

0

PogledajDobroLoše

Radmila47bez kartona

Radmila47

F / 69 god.

San Marino

Nivo: U petoj brzini / 473 postovi

Objavljeno: subota, 17.9.2016 / 15:23

Igore hvala na objasnjenju, a kako na primer postavim kartu za horar ? gde idem prvo ( za natalnu znam ulucam podatke ma Astrodient)

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove