Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:53820

Nivo: Iskusan forumaš / 593 postovi

Objavljeno: nedelja, 25.9.2016 / 10:03

Tema: Horarna astrologija - Vježbaonica

Citiran post

letisija je napisao:

Da , morace novi, koji sad sktoz i nema smisla postavljati jer je bio vezan za dogadjaj i konkretno postavljeno pitanje, ...nisam imala nameru da postavljam pitanje koje sam postavila pre 7 dana.... sad je ispalo konfuzno i ne znam sta je pravi odgovor... hvala na trudu ,ali na kraju ja nisam dobila dobila odgovor ...

Dobila si ti odgovor ali nek ti bude jasno da je sve to do nase volje,,ja se trudim odgovoriti svima i samim time učim,,,rečeno ti je da ovaj odgovor ne uzimaš u obzir nego da postaviš novo pitanje,,meni je zao ako ti nisi zadovoljna što izlazimo u susret svima,,,dođe do pogreške,ok,,,ne mogu ja znati kome sam šta rekla prije deset dana,pa nisi ti jedina ovdje koja si postavljala pitanja...
lijep pozdrav

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: U petoj brzini / 297 postovi

Objavljeno: nedelja, 25.9.2016 / 12:20

Citiran post

Blaza je napisao:

Dobila si ti odgovor ali nek ti bude jasno da je sve to do nase volje,,ja se trudim odgovoriti svima i samim time učim,,,rečeno ti je da ovaj odgovor ne uzimaš u obzir nego da postaviš novo pitanje,,meni je zao ako ti nisi zadovoljna što izlazimo u susret svima,,,dođe do pogreške,ok,,,ne mogu ja znati kome sam šta rekla prije deset dana,pa nisi ti jedina ovdje koja si postavljala pitanja...
lijep pozdrav

Blaza i te kako znam da je ovo dobro volja jer sam ovde od samog pocetka ucesnik, i kontaktiram i sa dtrugima i konsultujemo se i pomazemo, da si dobro citala moje odgovore shvatila bi dai nijednog momenta nisam reagovala sto drugima odgovaras , ne znam odakle ti to...Poenta je bila i sad napominjem da me je zbunilo sto na isto pitanje , prvo sam ja postavila pre 8 dana, a onda i ti juce (,a nije mi bila namera da ga postavim )...je bio razliciti odgovor.
Razlog sto sam to napominjala nije samo zbog mene nego i zbog dtugih koji uce i prate forume... da se objasni kako se dobija razlicit odgovor na isto pitanje..Nista licno upuceno tebi... Ovde se uci...

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: nedelja, 25.9.2016 / 14:34 Izmjenjeno: nedelja, 25.9.2016 / 14:37

Ljudi shvatite da je ovo super stvar sama po sebi sto postoji ovaj forum gdje mi svi koji ne znamo o astroligiji nista imamo priliku zamoliti vas za pomoc koji znate.. ja prva sam pitala za pomoc Igora jer sam zeljela da mi netko pomogne.. pomogao mi je sa odgovorom.. drugi put nisam postavila pitanje kako treba i netko mi je odgovorio umjesto igora.. odgovor mi nije bio pozitivan.. ali sam zahvalna na trudu i pomoci.. postavila sam pitanje.. KADA DLAZIM OADAVDE... djevojka mi je pomogla.. hvala joj.. ja sam vam zahvalna i zelim to istaknuti.. bitno je da postoje neki koji nam mogu razjasniti sto nam je na putu...

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: nedelja, 25.9.2016 / 19:15

Citiran post

letisija je napisao:

Blaza i te kako znam da je ovo dobro volja jer sam ovde od samog pocetka ucesnik, i kontaktiram i sa dtrugima i konsultujemo se i pomazemo, da si dobro citala moje odgovore shvatila bi dai nijednog momenta nisam reagovala sto drugima odgovaras , ne znam odakle ti to...Poenta je bila i sad napominjem da me je zbunilo sto na isto pitanje , prvo sam ja postavila pre 8 dana, a onda i ti juce (,a nije mi bila namera da ga postavim )...je bio razliciti odgovor.
Razlog sto sam to napominjala nije samo zbog mene nego i zbog dtugih koji uce i prate forume... da se objasni kako se dobija razlicit odgovor na isto pitanje..Nista licno upuceno tebi... Ovde se uci...

Molim Vas djevojka je ovdje iz najbolje namjere, uči i napreduje, svakog dana.
Očigledno ne možemo da ti odgovorimo, ne postoje glupa pitanja, ali moj savjet ti je da budeš malo konciznija.
Odgovor: Ti si postavila pitanje? Znači, ja se polomih da vam svima objasnim. Ako želite odgovor na pitanje, bez Vašeg tumačenja karte, onda postavite samo pitanje, bez charta. Ako postavite chart, onda to podrazumijeva da morate tumačiti sami, a mi smo tu da vam pomognemo.
Svašta stoji u uputama, što većina uopće ne čita. Pa nećemo po zilion puta ponavljati jedne te iste stvari. Zato i dolazi do pogreški.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 25.9.2016 / 19:18 Izmjenjeno: nedelja, 25.9.2016 / 19:20

Letisija ovo se ne odnosi samo na tebe, daleko bilo.

Napomena forumašima koji su tu da vježbaju. Evo ja sam pokrenuo ovaj topic. Shvatite mnogi misle da je cijela suština astrologije to koji ste znak i podznak, eventualno gdje vam je Mjesec. Ne zamerite. Evo i ja kad odem kod servisera za kompjutere pa pitam svakakve stvari, a za njega su to gluposti.:) Iz tog razloga u uvodni tekst ću implementirati neka pravila, a svatko tko bude odstupio od pravila uputite ga neka pročita uvodni topik. Eto to je moja ideja. Ja ću tako raditi, barem.
Savjetujem i vama.

Evo npr.
Osoba A.A. je postavila pitanje. Da li cu biti sa osobom B.B.? Okačila je chart, ali neće da tumači.
U tom slučaju, samo joj kažite pročitajte upute u uvodnom postu pa se javit.e Jer, ako zilion puta budemo ponavljali elementarne stvari, onda će nešto što treba da nam svima bude lijepo jer stječemo nova znanja, postati dosadno. Eto tako. :)

0

0

PogledajDobroLoše

mivana7bez kartona

mivana7

F / 48 god.

Croatia

Nivo: U blagom usponu / 74 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 26.9.2016 / 13:17

Ajd' se malo skinite sa Blaže. Ja ću vam reći svoje mišljenje oko vaših pitanja za horarnu astro. Jednostavno su smiješna i plitka! Hoće li me poljubiti? Hoće li se javiti? Misli li na mene? Hoće li ovo, neće li ono? I onda dobijete odgovor, i lijepo vam se kaže da pričekate sljedeću lunaciju, ali jok - vi onda jesno pitanje pretvorite u niječno, zamijenite redoslijed riječi, ili šta već ne i mislite kako ste zajebali šefa i stanicu.

Prvotna energija koju kosmos projicira pri davanju odgovora na jedno pitanje je jedina i prava. Međutim, ona se samo kroz dati vremenski period može ispoljiti i ostvariti. Onog trena kad odlučite da se "poigrate i prevarite" kosmos te hoćete odgovor na već postojeći odgovor, sve pada u vodu.
Dajte kosmosu vremena da odradi svoj dio, a vi za to vrijeme odradite svoj dio. Drugačije ne ide.

Btw, kosmos ne voli trošiti energiju na gluposti - tako da, kakva su vam pitanja takvi su vam i odgovori

1

0

PogledajDobroLoše

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 26.9.2016 / 13:27 Izmjenjeno: ponedeljak, 26.9.2016 / 19:22

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma 90 Ju - jeste aplikacija.
E sad vidi sljedece - Uzmi efemeride, pa vidi da li ce Ma ili Ju izgraditi egzaktni aspekt sa nekim drugim planetom, prije no što Ma i Ju izgrade egzaktni aspekt. U obzir ne uzimaš aspekt sa Mo. Hajd ovo, tu ćeš morati da pratiš efemeride, ali vjezba cini majstora.:))

Evo majstor stize :)) Gledala sam efermide nema egzaktnih aspekata sa drugim planetama ali zato Ma i Ju grade egzaktne aspekte od 2 do 9 oktobra :) Da li to znace sefe da je u tom periodu moguc put? :)

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 26.9.2016 / 13:31

Citiran post

mivana7 je napisao:

Ajd' se malo skinite sa Blaže. Ja ću vam reći svoje mišljenje oko vaših pitanja za horarnu astro. Jednostavno su smiješna i plitka! Hoće li me poljubiti? Hoće li se javiti? Misli li na mene? Hoće li ovo, neće li ono? I onda dobijete odgovor, i lijepo vam se kaže da pričekate sljedeću lunaciju, ali jok - vi onda jesno pitanje pretvorite u niječno, zamijenite redoslijed riječi, ili šta već ne i mislite kako ste zajebali šefa i stanicu.

Prvotna energija koju kosmos projicira pri davanju odgovora na jedno pitanje je jedina i prava. Međutim, ona se samo kroz dati vremenski period može ispoljiti i ostvariti. Onog trena kad odlučite da se "poigrate i prevarite" kosmos te hoćete odgovor na već postojeći odgovor, sve pada u vodu.
Dajte kosmosu vremena da odradi svoj dio, a vi za to vrijeme odradite svoj dio. Drugačije ne ide.

Btw, kosmos ne voli trošiti energiju na gluposti - tako da, kakva su vam pitanja takvi su vam i odgovori

Bas tako. Ali bas predivno rečeno.

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Nova nada foruma / 34 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 26.9.2016 / 13:49

Isprika radi otvaranja nove teme..posao.... zapravo sam htjela ovdje postaviti kartu nisam znala da otvaram novu temu....
Trebam pomoć oko ovog pitanja. Naime.. u petak sam bila na sudu na razgovoru za posao. Po svih uvjetima odgovaram radnom mjestu Al toliko me muči u želucu hoću li dobiti taj posao da moram i vas pitati.
Ja ću početi onako kako znam.... ponešto znam ostalo učim koliko mogu sama....
Ja sam predstavljena Marsom u strijelcu u 1. Kući.. što bi značilo da zelim raditi taj posao....
Mars se nalazi na 29° i kvadrata uran u ovnu u 4. Kući isto na 29°..dakle na samom ulazu u 5...
Sad.. 6 kuća mi je u Biku.. vladarka Venera otišla u 12 kuću u škorpiona što bi govorilo za posao u zatvorenim ustanovama.....
Jesam li bar malo u pravu?

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: U petoj brzini / 297 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 26.9.2016 / 18:06

Citiran post

mivana7 je napisao:

Neshvatam ovo licno, ali cu odgovoriti jer je ova diskusija pocela sa mojim postom.
Slazem se da postavljanje ista pitanja u razmaku od para dana nemaju nikakvog smisla i ko god malo zna o horarnoj astroligiji zna da se to jednostavno ne radi tako.
Poslednji put ovo pisem... da sam upravo to skrenula paznju Blazi i samom tim pitala( da bih naucila jer ovo je VEZBAONICA kako za Blazu tako i za sve nas...kako je moguc isto pitanje razliciti odgovor i da nisam htela to pitanje da postavim koja je ona preformulisala, naravno iz njene najbolje namera . HVALA BLAZO NA SVAKOM TRUDU...iskreno.
Ali stvarno nema potrebe da sad svi komentarisete ljude kakva ce pitanja postaviti, vasa izjava je vrlo neprijatna , svako postavlja ono sto je za njega tog momenta vazno i nijedno pitanje ne treba potcenjivati i nazivati glupim.
Bez obzira sto je Igor podrzao tvoj komentar, mislim da je neprikladan za mesto gde su se ljudi okupili koji vole astrologiju ,uce je i prate, jer upravo nas zanima astrologija sto mozemo iz svih oblasti trazi ti odgovore, pontecijale ..preodredjenost kako za sebe tako i za druge.
To sto smatras da su pitanja koja su vezana za ljubav i veze su po tebi glupe. stvarno ne bih komentarisala jer sam vec sve navela gorre...
Ljubav je pokretac svakog normalnog coveka ...i bilo bi divno kad bi sva pitanja bila vezano za to, a ne za bolest, patnju, gubitak...ali zivot je upravo satkan od svega toga i lepog i ruznog. Nikad ne pocenjuj tudje zelje i snove pa ni pitanje na ovom forumu...U ostalom mislim da kosmos kad ga vec pominjes, ljubav sigurno nesmatra gluposcu......pozdrav svima i molim vas opustite se i neshvataj te licno bilo kavu sugestiju ovde smo zbog iste stvari , da ucimo i pomognemo jedni drugima.....

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove