Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:53838

Nivo: Iskusan forumaš / 593 postovi

Objavljeno: četvrtak, 6.10.2016 / 22:03

Tema: Horarna astrologija - Vježbaonica

imam pitanje,,,čitala sam da horarna karta nije validna ako su asc-dc na zadnjem stupnju i ako su na početnom stupnju(orbis do tri stupnja),,sve nakon toga i prije 29.og stupnja je validno.???

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: četvrtak, 6.10.2016 / 22:10

Citiran post

Blaza je napisao:

imam pitanje,,,čitala sam da horarna karta nije validna ako su asc-dc na zadnjem stupnju i ako su na početnom stupnju(orbis do tri stupnja),,sve nakon toga i prije 29.og stupnja je validno.???

Po meni je u horaru sve validno. To je jedna od prvih stvari koje sam naučio u horarnoj, ali s vremenom sam stekao drugačije uvide.
Stari majstori su izbjegavali tumačiti takve karte, jer nisu željeli remetiti svoj ugled. A, tu se stvara naglašena mogućnost da se napravi omaška u vremenu.
Ali, džaba vrijeme, kada AC na entitetu od 28. stupnja jednog do 3. stupnja narednog znaka oslikava da je za nešto prerano ili prekasno. Da pitač nije siguran u to što pita. Da vrlo lako postoji vjeroatnoća da pita jedno, a zapravo misli na drugo. Da pitač pita za nešto što radi preko svoje volje ili iz krajnje nužde. U svim slučajevima se treba obaviti dobar terapeutski razgovor sa pitačem i zajedničkim snagama pokušati pronaći riješenje za problem. Mada, ovo može značiti i osobu koja je psihički labilna ili čak potureno pitanje.

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 9:07

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Po meni je u horaru sve validno. To je jedna od prvih stvari koje sam naučio u horarnoj, ali s vremenom sam stekao drugačije uvide.
Stari majstori su izbjegavali tumačiti takve karte, jer nisu željeli remetiti svoj ugled. A, tu se stvara naglašena mogućnost da se napravi omaška u vremenu.
Ali, džaba vrijeme, kada AC na entitetu od 28. stupnja jednog do 3. stupnja narednog znaka oslikava da je za nešto prerano ili prekasno. Da pitač nije siguran u to što pita. Da vrlo lako postoji vjeroatnoća da pita jedno, a zapravo misli na drugo. Da pitač pita za nešto što radi preko svoje volje ili iz krajnje nužde. U svim slučajevima se treba obaviti dobar terapeutski razgovor sa pitačem i zajedničkim snagama pokušati pronaći riješenje za problem. Mada, ovo može značiti i osobu koja je psihički labilna ili čak potureno pitanje.

ok,,,znači,ipak gledamo?

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 9:26

imam pitanje

Sofija pita hoće li dobiti posao za koji danas ima razgovor?

Vladar prve mars u drugoj,,,vidi se da je ona jako ambiciozna po tom pitanju,vrlo jaka zelja za ispunjavanjem cilja,,,mars u jarcu je egzaltiran što je pokazatelj da ona stremi ka ovom poslu,liderstvu,stjecanju novca

vladar desete je sunce u vagi gdje je u padu,,,posao preko prijatelja ili uz pomoć prijatelja ali pošto je sunce u padu,nema snage,,,mislim da ti imaš prevelika očekivanja od ovoga

mjesec je također u drugoj kući,,,vrlo jaka zelja ali s obzirom da nema između planeta aplikacionih aspekata rekla bih da vjerojatno od posla ništa

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 12:47

Citiran post

Radmila47 je napisao:

Igore , Blaze, Cicimici , Bubi i Lenka,

molim vas za odgovor da li osoba 6.04.1973, cas rodjenja ne znam, grad Domzale/ Slovenija

oseca nesto prema meni i ima li sanse da stupimo u vezu?
Ja rodjena 15.03.1974, u 5;55 unjutru, Pec / Srbija

dan pitanja 7.10.2016
cas pitanja 11'35 am

kad stavljaš pitanje,ne trebaš pisati vrijeme i datum,,,to postavlja onaj koji ti radi kartu i tumači,ako već ti nisi sama krenula s tumačenjem

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 15:07

Hm, ne klasična analiza, improvizacija, bez pravila i reda, neko kreativno „ludilo“ me spopalo Ti Igore znaš kako u ovom periodu stojim sa pravilima i njihovim okvirima, probijanje svih okvira i otpor pravilima. Da ne ispadne da ne poštujem pravila astrologije-daleko od toga, samo sam se poigrala i spojila ono što se inače ne spaja, pomalo bahato, jer za poigravanje treba i puno više znanja, ali jednostavno, nisam mogla odoljeti, „ponijelo me“, morala sam krenuti unazad sve do početka ove veze, pošto kraj sam po sebi i nije tako zaimljiv ;-samo dio evo, a ima je u metrima

Zagreb, 06.10.2016. u 23:39 Što se dešava sa ovim odnosom?

1)Ac u Raku-vladar Ac, Mjesec u Strijelcu, peregriniran, u 5.kući
2)Dc u Jarcu-vladar Dc Saturn u Strijelcu, peregriniran u 5.kući(partnerovoj 11.)
3)Zadnji separacioni aspekt Mjeseca sekstil sa Suncem u Vagi (ukliješteni znak) iz 4., iako je u separacionoj konjukciji sa Saturnom u istoj,5.kući
Prvi aplikcioni aspekt Mjeseca je sa...ako ne uzimamo Uran iz 10. , jedina planeta sa kojom Mjesec radi aplikcioni aspekt je transcendentalna, Mjesec je u PH
4)Sunce je u 4.-njegovoj 10.,u Vagi/ Venera je u 5.njegovoj 11.u Škorpionu
-Sunce je u Venerinom domicilu, pa ona njega voli, Sunce u padu ovdje pa bih prije rekla voli ga, ali stvari izgledaju poprilično loše i ne mogu se popraviti
-Venera u znaku Sunčeve peregriniranosti, u Marsovom znaku, pa Mars voli Veneru-evo problema , Mars je drugi muškarac, a ova Venera ne mari za ljubav ako nije do daske
5)Pars Fortuna u Biku u 10.(njegova 4.), na 14.46 na istom stupnju su i Sunce u Vagi u 4.(njegova 10.) i Pluton u Jarcu u 6.(njegova 12), pa Venera-Venera-Saturn su u igri, dvije žene i jedan on, hladan i distanciran
-signifikatori pitača-ONA i partnera ON su Mjesec i Saturn, kosignifikator pitača i signifikator pitanja, osto Mjesec-separaciona konjukcija i rekla bih, konačno ispričana priča bez nastavka...

Pa mi došlo mi da vidim kako je počelo, Mjesec i Saturn u glavnim ulogama:
Da vidimo što su zajedno prošli na svom putu od 12.do 5.kuće, koju Mjesec uskoro napušta: od početka tajne, karmičke veze do završetka, ali kroz, hm jel elekciona ovo, iako počela kao horar i uvažila sinastriju?
-12.kuća nagovještaj početka, još sve nedefinirano iako oboje „znaju“ da se nešto mora desiti među njima-egzaktna sepraciona konjukcija Mjeseca i Saturna, ali samo na nivou duše i vremena, bez fizičkog susreta-egzaktna konjukacija kao iz njihove usporedne, samo u drugim kućama
-Saturn se raduje u 12. ,Mjesec mu treba predati malo svjetla, a topline ni sam nema, „boji“ se Mjesec Saturna, ali mora prema njemu
-Mjesec i Saturn u 12.kući, na 12. stupnju, Rahu i Ketu na 12.stupnju- Rahu u 9.u Djevici, Ketu u 3.u Ribama- kvdrat sa čvorovima, čvorovi u kućama komunikacije, ali i kućama dalekih putovanja, duhovnih putovanja, pa počinje tajno „putovanje“-12.stupanj tajni, uz otežanja i prepreke, sve nekako u simbolici trojke, pa ujedinjenje tjelesnog i duhovnog u cjelinu, težnja ka cjelovitosti
-Mjesec donosi energiju Jupitera iz 9. u Jupiterov dom –znak Strijelca, u 12. kuću Saturnu, oba su ponijela i malo energije Neptuna iz Riba sa sobom, zanesenost, očaranost, ali Mjesec ide ka Suncu dalje, ostavlja Saturn da čeka slijedeći Mjesečev krug

-Merkur u Djevici, Jupiter u Vagi, oba u 9. u kojoj se Sunce raduje, odnosno 3., , oba u steliju sa Suncem, Sunce vec predalo svoju toplinu Jupiteru, i spalilo ga, naravno, ali i ostavilo toplinu iza sebe, Merkur ide ka Jupiteru, preko njega je u dodiru sa Suncem, pa dalje za Suncem-svjetlost i toplina, pokrenuli proces združivanja kroz komunikaciju i duboke spoznaje , Me i Ju na oko 7 st. udaljenosti, oko 7 mjeseci kasnije, dok se u međuvremenu dešavala „ljubav“na nekoj ne fizičkoj razini, sreću se, ali Ju zbunjen, bez snage, sve ostaje samo na susretu
...do prve kuće sam došla, ostatak neću

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 16:15

Citiran post

Lenka je napisao:

Hm, ne klasična analiza, improvizacija, bez pravila i reda, neko kreativno „ludilo“ me spopalo Ti Igore znaš kako u ovom periodu stojim sa pravilima i njihovim okvirima, probijanje svih okvira i otpor pravilima. Da ne ispadne da ne poštujem pravila astrologije-daleko od toga, samo sam se poigrala i spojila ono što se inače ne spaja, pomalo bahato, jer za poigravanje treba i puno više znanja, ali jednostavno, nisam mogla odoljeti, „ponijelo me“, morala sam krenuti unazad sve do početka ove veze, pošto kraj sam po sebi i nije tako zaimljiv ;-samo dio evo, a ima je u metrima

Zagreb, 06.10.2016. u 23:39 Što se dešava sa ovim odnosom?

1)Ac u Raku-vladar Ac, Mjesec u Strijelcu, peregriniran, u 5.kući
2)Dc u Jarcu-vladar Dc Saturn u Strijelcu, peregriniran u 5.kući(partnerovoj 11.)
3)Zadnji separacioni aspekt Mjeseca sekstil sa Suncem u Vagi (ukliješteni znak) iz 4., iako je u separacionoj konjukciji sa Saturnom u istoj,5.kući
Prvi aplikcioni aspekt Mjeseca je sa...ako ne uzimamo Uran iz 10. , jedina planeta sa kojom Mjesec radi aplikcioni aspekt je transcendentalna, Mjesec je u PH
4)Sunce je u 4.-njegovoj 10.,u Vagi/ Venera je u 5.njegovoj 11.u Škorpionu
-Sunce je u Venerinom domicilu, pa ona njega voli, Sunce u padu ovdje pa bih prije rekla voli ga, ali stvari izgledaju poprilično loše i ne mogu se popraviti
-Venera u znaku Sunčeve peregriniranosti, u Marsovom znaku, pa Mars voli Veneru-evo problema , Mars je drugi muškarac, a ova Venera ne mari za ljubav ako nije do daske
5)Pars Fortuna u Biku u 10.(njegova 4.), na 14.46 na istom stupnju su i Sunce u Vagi u 4.(njegova 10.) i Pluton u Jarcu u 6.(njegova 12), pa Venera-Venera-Saturn su u igri, dvije žene i jedan on, hladan i distanciran
-signifikatori pitača-ONA i partnera ON su Mjesec i Saturn, kosignifikator pitača i signifikator pitanja, osto Mjesec-separaciona konjukcija i rekla bih, konačno ispričana priča bez nastavka...

Pa mi došlo mi da vidim kako je počelo, Mjesec i Saturn u glavnim ulogama:
Da vidimo što su zajedno prošli na svom putu od 12.do 5.kuće, koju Mjesec uskoro napušta: od početka tajne, karmičke veze do završetka, ali kroz, hm jel elekciona ovo, iako počela kao horar i uvažila sinastriju?
-12.kuća nagovještaj početka, još sve nedefinirano iako oboje „znaju“ da se nešto mora desiti među njima-egzaktna sepraciona konjukcija Mjeseca i Saturna, ali samo na nivou duše i vremena, bez fizičkog susreta-egzaktna konjukacija kao iz njihove usporedne, samo u drugim kućama
-Saturn se raduje u 12. ,Mjesec mu treba predati malo svjetla, a topline ni sam nema, „boji“ se Mjesec Saturna, ali mora prema njemu
-Mjesec i Saturn u 12.kući, na 12. stupnju, Rahu i Ketu na 12.stupnju- Rahu u 9.u Djevici, Ketu u 3.u Ribama- kvdrat sa čvorovima, čvorovi u kućama komunikacije, ali i kućama dalekih putovanja, duhovnih putovanja, pa počinje tajno „putovanje“-12.stupanj tajni, uz otežanja i prepreke, sve nekako u simbolici trojke, pa ujedinjenje tjelesnog i duhovnog u cjelinu, težnja ka cjelovitosti
-Mjesec donosi energiju Jupitera iz 9. u Jupiterov dom –znak Strijelca, u 12. kuću Saturnu, oba su ponijela i malo energije Neptuna iz Riba sa sobom, zanesenost, očaranost, ali Mjesec ide ka Suncu dalje, ostavlja Saturn da čeka slijedeći Mjesečev krug

-Merkur u Djevici, Jupiter u Vagi, oba u 9. u kojoj se Sunce raduje, odnosno 3., , oba u steliju sa Suncem, Sunce vec predalo svoju toplinu Jupiteru, i spalilo ga, naravno, ali i ostavilo toplinu iza sebe, Merkur ide ka Jupiteru, preko njega je u dodiru sa Suncem, pa dalje za Suncem-svjetlost i toplina, pokrenuli proces združivanja kroz komunikaciju i duboke spoznaje , Me i Ju na oko 7 st. udaljenosti, oko 7 mjeseci kasnije, dok se u međuvremenu dešavala „ljubav“na nekoj ne fizičkoj razini, sreću se, ali Ju zbunjen, bez snage, sve ostaje samo na susretu
...do prve kuće sam došla, ostatak neću

Ma Lenka, što reći, sem da si majstorski uradila ovo. Horarna je takva da postoje vrlo čvrsta i jasna pravila, ali i fantastične paralelne slike, koje ti vrhunski vidiš.
Vrlo mi je zanimljiv princip trojstva i 12. kuće koji si naglasila - Mora početi, trajati i završiti se. Iz toga se na ličnom planu oboje rađa nešto veliko. Životi im se prilično mijenjaju na bolje. Mo i Sa u Strijelcu donosi vanserijske i vanvremenske uvide.

Bravo za ovu sjajnu analizu. Nemam što za reć, već da si za ovih godinu dana postala pravi majstor horarne.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 16:17

Citiran post

Blaza je napisao:

imam pitanje

Sofija pita hoće li dobiti posao za koji danas ima razgovor?

Vladar prve mars u drugoj,,,vidi se da je ona jako ambiciozna po tom pitanju,vrlo jaka zelja za ispunjavanjem cilja,,,mars u jarcu je egzaltiran što je pokazatelj da ona stremi ka ovom poslu,liderstvu,stjecanju novca

vladar desete je sunce u vagi gdje je u padu,,,posao preko prijatelja ili uz pomoć prijatelja ali pošto je sunce u padu,nema snage,,,mislim da ti imaš prevelika očekivanja od ovoga

mjesec je također u drugoj kući,,,vrlo jaka zelja ali s obzirom da nema između planeta aplikacionih aspekata rekla bih da vjerojatno od posla ništa

Sad pogledaj recepcije između signifikatora, točnije Ma i So. Zatim dal signifikator apliciraju jedno drugom. I najzad dal Mo aplicira vladaru MC-a.
Dodatno kod posla treba pogledati, da li vladar AC ili Mo apliciraju Saturnu, jer je Sa prirodni signifikator posla.

0

0

PogledajDobroLoše

Radmila47bez kartona

Radmila47

F / 69 god.

San Marino

Nivo: U petoj brzini / 473 postovi

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 18:07

LENKA beskrajno ti hvala, znaci kao zakljucak ova veza moze poceti, a da li mozes mi reci molim te kako si naucila da protumacis ovako opsirno horarno pitanje, jako zelim da naucim, ako mozes mi kazati

IGORE, beskrajno ti hvala. Koj je tvoj zakjucak molim, da li ova veza ima budicnost?

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: petak, 7.10.2016 / 20:11

Citiran post

Radmila47 je napisao:

LENKA beskrajno ti hvala, znaci kao zakljucak ova veza moze poceti, a da li mozes mi reci molim te kako si naucila da protumacis ovako opsirno horarno pitanje, jako zelim da naucim, ako mozes mi kazati

IGORE, beskrajno ti hvala. Koj je tvoj zakjucak molim, da li ova veza ima budicnost?

A sorryy, nije ova analiza za tebe Radmila, to je za jednu moju prijateljicu koja nije sa foruma a kojoj već duže radim, pa mi se nekako sve objedinilo.
Zato što ja malo pretjerujem, zato je opširno . Inače sam baš horarnu od Igora učila i još uvijek učim. Nekih daavnih godina dobila sam posao na jednom chatu i tako, pošto me bilo sram da bubam bez veze, počela učiti astrologiju od kud sam stigla sa foruma, literature koja bila dostupna.., ali mi nešto falilo u svemu tome i sve sam pustila na neko vrijeme, počela tarot. Posebno kad sam došla do horarne, ma nikako mi nije bilo prihvatljivo da ti sad nekom otvoriš kartu, staviš vrijeme za trenutak u kome ju otvoriš i onda vidiš neki odgovor-i kako onda, pa onda će svima ispasti isto.. Kad me Igor pitao da malo krenem sa horarnom, ma ja neću ni da čujem, objasnim mu da neću, jer mi je nelogična , sva sreća da nije odustao i da sam pratila što radi, jer cijenim njegov rad, inače ništa od učenja, i eto ga, sad mi najdraža.

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove