Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 0:43
Tema: Horarna astrologija - Vježbaonica
Lilana je napisao:
Hvala Lenka,drago mi je da si tu i bolje te nasla...ljubac :)
Da popuste ovi ludi tranziti koji me sad stiskaju,pa da ko covek ucestvujem ,a do tad i ako omasim....prekontrolisite...imamo samo volju heheh <3
da je vremena koliko je volje, di bi nam bio kraj. Proći će, uvijek prođu
1
0
Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 1:34 Izmjenjeno: četvrtak, 13.10.2016 / 1:40
Igor Igor je napisao:
Ma zna ona super joj ide, samo ima spaljeni Merkur pa treba malo koncentracije. Me je otišao od Ju, separaciono. A jel ona postavila pitanje - Da li ćemo biti skupa ili tako nešto? Jel tako?
hehehe e, nasmeja me ...totalno si upravu,bas sam lupila...da li ce se susresti ili da odustane? to je bilo pitanje...izvini radmila...igore ti odgovori jer bih ja rekla nista od toga.
saturn na neptunu 90 merkur i so mi mrsi konce u glavi....jos jednom izvini radmila na nadi .
0
0
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 1:49
Lilana je napisao:
hehehe e, nasmeja me ...totalno si upravu,bas sam lupila...da li ce se susresti ili da odustane? to je bilo pitanje...izvini radmila...igore ti odgovori jer bih ja rekla nista od toga.
saturn na neptunu 90 merkur i so mi mrsi konce u glavi....jos jednom izvini radmila na nadi .
Me i Ju su separaciono. Mo ne prenosi svjetlost. Nema skupljača svjetlosti. Tako da, odgovor je ne. Ne, u smislu nečeg ozbiljnog. Ali, neka ovako priča bi se tu fakat mogla pokrenuti, pa nedostatak inicijative, onda.
0
0
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 11:17 Izmjenjeno: četvrtak, 13.10.2016 / 11:17
Negdje sam pročitala tumačenje, kada se signifikator partnera nadje u 2.kući pitača- Molim te, spavaj sa mnom, potvrdi mi moju vrijednost kroz to! E, sad, pretpostavljam da je to po modernoj Astrologiji?? Jer bi 2.kuća pitača bila 8.kuća partnera, a 8. predstavlja kraj a ne sex, pa prije da taj ništa ne želi, da nije zainteresiran, nego da mu treba potvrda kroz sex????
Eto, ako može kakvo objašnjenje kako li je to? Falaaa
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 13:17
Igor Igor je napisao:
Pa znajuci situaciju ne bih mogao reci za 10 tjedana. Jer, ovdje gledam samo koliko Mo treba do 1. stupnja narednog znaka, to je cca. 1, Vodenjak, što su najdulje vremenski jedinice, pa je cca. godinu dana. I ne bih mogao reci za cca. godinu dana, nego kao proces, unutar godinu dana. Sad može Mo apl. Ma da bude prvi sljedeći događaj, prvi prekid, pa onda ne u potpunosti, da se to otegne do kraja prve polovice naredne godine, najdulje. Kad je 30. stupanj, i uopćeno kad su završni stupnjevi od 28. do 2. stupnja, tu je dosta i do slobodne volje pitača, a ta slobodna volja je jednako da se pokrene i aktivno djeluje.
au sad se to otegnulo bas dugo Igore,jos u maju kad si mi gledao ti rece do pocetka jeseni sad jos godinu dana hahahah lele meni :((
0
0
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 16:33
bubi28 je napisao:
au sad se to otegnulo bas dugo Igore,jos u maju kad si mi gledao ti rece do pocetka jeseni sad jos godinu dana hahahah lele meni :((
Pa od početka jeseni su ono baš naglašeni aspekti. Otvoreno je polje skroz. Samo je ovdje problem koji potječe od tebe. Ovdje ti moraš djelovati stimulativno i afirmativno na samu sebe.
Ovo da znate, astrologija nije proročka nauka u smislu da sve što astrolog kaže da je 100 posto vjeroatnoće. Da, ima stvari koje su u tih 100 posto vjeroatnoće, i koje astrolog odmah vidi. Ali, bzv. je to što većina ljudi živi samo taj dio Sudbine. A, čovjekova Sudbina je jedan daleko širi pojam. Zašto ovo kažem? Zatom što je rastava ovog braka negdje na nivou vjeroatnoće izm. 70 i 80 posto, što je vrlo vrlo jako. Ali, čim nije 100 posto zahtjeva djelovanje. Bilo bi to negdje čak 80, ali namjerno snižavam zbog Mo 0 Sa. On je prikazan Sa. Pa ovaj odnos tebe čini žrtvom, pa da bi se izvukla iz istog, potrebno je baš rada na sebi. Ne možeš u svemu čekati trenutak kad će se nešto dogoditi 100 posto. Što više čekaš to je tebi sve gore. I to nam pokazuje svaki naredni horar. Znači, uzmi radi na sebi, suoči se sa sobom. Budi jača nego što ti misliš da jesi za sebe.:)
0
0
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 16:39
Igor Igor je napisao:
Pa od početka jeseni su ono baš naglašeni aspekti. Otvoreno je polje skroz. Samo je ovdje problem koji potječe od tebe. Ovdje ti moraš djelovati stimulativno i afirmativno na samu sebe.
Ovo da znate, astrologija nije proročka nauka u smislu da sve što astrolog kaže da je 100 posto vjeroatnoće. Da, ima stvari koje su u tih 100 posto vjeroatnoće, i koje astrolog odmah vidi. Ali, bzv. je to što većina ljudi živi samo taj dio Sudbine. A, čovjekova Sudbina je jedan daleko širi pojam. Zašto ovo kažem? Zatom što je rastava ovog braka negdje na nivou vjeroatnoće izm. 70 i 80 posto, što je vrlo vrlo jako. Ali, čim nije 100 posto zahtjeva djelovanje. Bilo bi to negdje čak 80, ali namjerno snižavam zbog Mo 0 Sa. On je prikazan Sa. Pa ovaj odnos tebe čini žrtvom, pa da bi se izvukla iz istog, potrebno je baš rada na sebi. Ne možeš u svemu čekati trenutak kad će se nešto dogoditi 100 posto. Što više čekaš to je tebi sve gore. I to nam pokazuje svaki naredni horar. Znači, uzmi radi na sebi, suoči se sa sobom. Budi jača nego što ti misliš da jesi za sebe.:)
e neka si mi rekao hahha. Salim se,sve si u pravu,nego sam se zabrinula gde jos godinu dana? :) Znam da ja treba da presdecem i da je samo do mene totalno si u pravu sto se svega tice,sorry ako sam te nesto uvredila nije mi bila namera ti znas da te ja volim ahhaha nego sam se malo zabrinula.Radicu na sebi obecavam i dajem casnu rec :)
0
0
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 17:05
bubi28 je napisao:
e neka si mi rekao hahha. Salim se,sve si u pravu,nego sam se zabrinula gde jos godinu dana? :) Znam da ja treba da presdecem i da je samo do mene totalno si u pravu sto se svega tice,sorry ako sam te nesto uvredila nije mi bila namera ti znas da te ja volim ahhaha nego sam se malo zabrinula.Radicu na sebi obecavam i dajem casnu rec :)
Pa moras raditi na sebi. To je zadatak svakog od nas. Mislis ja nisam prolazio kroz problem? Jesam itekako. I jesam radio na sebi da bih taj problem prevazisao.
Samo evo sve vas molim za sljedece - Dobro vodite racuna kad kazem ZA tolko i tolko i UNUTAR tolko i tolko. :) To su raziličiti termini, svi savršeno znamo. Ali, u trenucima nekih neugodnih psihičkih stanja, vrlo često smo skloni zanemariti njihovu razliku.:) I meni se to događa. Kad kažem unutar tolko i tolko, ne znači i za tolko i tolko. A dal ću reći ZA ili UNUTAR to ovisi od konteksta pitanja i cijele situacije prikazane u horaru.
0
0
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 17:14
Igor Igor je napisao:
Pa moras raditi na sebi. To je zadatak svakog od nas. Mislis ja nisam prolazio kroz problem? Jesam itekako. I jesam radio na sebi da bih taj problem prevazisao.
Samo evo sve vas molim za sljedece - Dobro vodite racuna kad kazem ZA tolko i tolko i UNUTAR tolko i tolko. :) To su raziličiti termini, svi savršeno znamo. Ali, u trenucima nekih neugodnih psihičkih stanja, vrlo često smo skloni zanemariti njihovu razliku.:) I meni se to događa. Kad kažem unutar tolko i tolko, ne znači i za tolko i tolko. A dal ću reći ZA ili UNUTAR to ovisi od konteksta pitanja i cijele situacije prikazane u horaru.
okej primljeno k` znanju :)) Hvala tebi na trudu i na svemu sto si mi pomogao a problem ce se resiti to znam i tezicu ka tome. Moje psihicko stanje je bas kako si rekao hahah neugodno :)) Sve ce to biti dobro :0
0
0
Objavljeno: četvrtak, 13.10.2016 / 17:31
Pitanje: Da li će se u ovom odnosu još što dešavati?
Pitač: Sanja, pitanje primljeno 14.10.2016.u 10.01, Zagreb
Idem po školski , tj prošireno, mnogo prošireno školski haha, ne znam drugačije , Igore, ako ti se da, imaš volje vremena, malo ti to prekontroliraj, raspadoh se na sve strane u analizi. Falaaa
Najprije aspekti:
Mars i Venera(Ona i On) -NISU u aspektu
Mjesec i Venera „za dlaku“ u kvadratu aplikacionom, ali ipak - NISU
Komunikcija: Saturn i Mjesec u aplikacionom kvadratu- moguća komunikacija uz otežanja
Stanje pitača, partnera i pitanja:
Ona Mars u Jarcu, egzaltiran, u 2.kući gdje prirodni vladar Jupiter, a Jupiter isto moze nositi pretjerivanje, pa ona tu pokazuje najbolje od sebe, ali ovo nije stalna situacija, već neke trenutke u kojima ona zablista, dispozitor Saturn u Vagi, egzaltiran, pa svakako da njega (on Venera)želi impresionirati, zapravo očekuje da mu je ona posebnija od drugih. Ujedno je i Mars u znaku Venerinog tripliciteta, pa ono, on nešto mlako prema njoj, prijateljski ali bez strasti i emocija kakve ona očekuje, tako da ok, draga je ona njemu ali ne može mu biti ono što ona želi, ne prva, ne jedina.
Ac konjukcija Asteroid Juno-što ukazuje na to da ona treba intenzivnog, tajnovitog, jakog partnera, dobrog u krevetu,a obzirom da je tu odmah i Venera, njegov signifikator, pa u 1.kući, on bi bio najbliži tom njezinom idealnom tipu muškarca,a čini se da je on toga jako svjestan, da samo uz njega može „dobiti krila“, te je vidljivo da je on kao partner centar njezinog Svemira,a ništa ne može biti više od onog što je bilo -koga to ne bi bacilo u bad
On Venera u Škorpionu, u izgonu, u 1.kući njezinoj- u startu govori o lošem stanju planete, zbog okolnosti ne može biti više od onoga što jest. Ne može se pokazati u pravom svjetlu, jer se mora prilagođavati situaciji, okolnostima. Ona (Mars)nije slobodna, pa i to dovoljno govori da ne može nego poštovati njezinu situaciju i prilagoditi se takvim okolnostima, što svakako nosi frustracije, ali Venera mrzi Marsa,(on nju mrzi) iskreno, jako i zasluženo, jer ovaj Mars nema mjere, pretjeruje, partner nije u ugodnoj situaciji. Ali ova Venera ni samu sebe ne voli što se dovela u takvu situaciju. Osim sa Ac, Venera nema nikakve druge aspekte, ok ima i ona sa asteroidom Junom pa sad što bi to značilo da je Juno izmedju Ac i Venere kao poveznica neka??? Ujedno Venera u znaku Marsovog domicila, što govori da Mars jako voli Veneru (ona njega).
Mars (ona) Veneri (on) daje recepciju, ovo je jak Mars, (egzaltiran u Jarcu)kao takav pretjeruje sa ugađanjem Veneri, postižući upravo suprotno-jer je Venera tu u izgonu, ne doživljava Marsa prijateljski ( bi to bilo k'o kad dodješ u goste, nisi gladan a ono domaćica spremila 4 niza jela pa samo iznosi i tjera te jedi, jedi moraššš, još, još –sve u najboljoj namjeri da ti ugodi najviše što može, a zapravo te maltretira, jer si već oči iskolačio koliko ne možeš i ne paše ti??)
Mjesec je u Ribama u 5.kući koja govori o svemu onom lijepom što njih dvoje kao par povezuje, pa tako u Ribama govori o tajnoj vezi, samim tim i neobaveznoj, ovaj Rx Neptun dodatno daje dozu tajanstvenosti, zanesenosti, sanjarenja, aliiii, ovo je neka zabluda isto tako, kule od pijeska, pa si ona umislila kako je to ljubav žarka i Svemirska pa takva kriva uvjerenje i izrazila kroz neku akciju, komunikaciju...Mjesec bio u konjukciji sa Neptunom, sada su u istom znaku, istoj kući, ali je nakon njega radio sekstil sa Marsom, pa tako nekakva zabluda postoji, krivo postupanje zbog emocija jakih, ali i zablude.
Sve u svemu ode mas' u propast
1) -Ac (pitač) na 21.49 Škorpiona(fiksni)
-Vladar Ac, Mars na 10.47 Jarca (krdinalni), 2.kuća pitača, 8.kuća partnera
-Mars 0 Pluton aplikaciono u kardinalnom znaku, Ma egzaktni separacioni kvadrat sa Merkurom iz 11.u Vagi(kardinalni)
-Asteroid Juno na 22.04, u 1.kući,egzaktna konjukcija sa Ac
-Venera u 1.kući, isto konjukcija sa Ac, bez ostalih apekata
2) –Dc (partner) na 2.49 Bika (fiksni)
-Vladar Venera na 23.59 Škorpije (fiksni), u 1.kući, ugaonoj, u konjukcija sa Ac
- u 7.kući nema planeta
3) –Mjesec, kao kosignifikator pitača i signifikator pitanja –u 4.kući, ugaonoj, na 11.15 Riba (promjenljivi) , izmedju Neptuna(Rx,9.37) i Ketua 12.14-egzaktna konjukcija sa Ketuom
-Separacioni sekstil sa Marsom iz 2.kuće(Jarac, kardinalni)
-Aplikacioni kvadrat sa Saturnom iz 1.kuće (Strijelac, promjenljivi)
-Mjesec je pod opsadom malefika, k tome konjukcija sa Ketu, Ketu i Saturn na istom stupnju, oba u Jupiterovom sjedištu ( Strijelac i Ribe, promjenljivi znaci)! Egzaktni separacioni sekstil Mjeseca sa Marsom iz 2. i prvi aplikacioni aspekt kvadrat sa Saturnom u Strijelcu-uhhh gadno ovo
-Mars je egzaltiran u Jarcu pa svakako da je Mjesec u susretu s njim vrlo destruktivan, ali to je iza, ide u susret Saturnu koji je u Strijelcu peregriniran, isto okolnosti uthječu na situaciju cijelu, ali je Saturn sam po sebi težak za Mjesec, pa tako ipal se smiruje situacija u odnosu na sekstil sa Marsom, ali gdje god krene, Mjesec se suočava sa poteškoćama, pa Mjesec u ribama peregriniran, prepušta se okolnostima, tako da još teže doživljava utjecaje malefika
4)ONA kao žena -Venera/ON kao muškarac –Sunce
-Venera u Škorpionu (fiksni) u izgonu, u 1. kući, jedini aspekt 0 sa Ac
-Sunce u Vagi(kardinalni) u padu, tek 1 stupanj separaciono od stupnja svog pada (Venera mrzi Sunce, nemoćan je, neugodno mu je s njom postalo,a vidi da to ne ide na bolje)u 11.kući/njegovoj 5. Jedini aspekti Sunca su sa transcendentalnim planetama, separacioni kvadrat sa Plutonom i aplikaciona opozicija sa Uranom, privodi kraju staro i u pripremi je za novo nešto, u 5.kući/njegovoj 11.—u ovom slučaju Sunce je u T-kvadratu, jedina osobna planeta u „obračunu“ sa transcendentnim planetama, na relacija 5./11,--2./8.—11./5. krug se zatvara, karma se odradjuje. On je taj koji zatvara krug, jer ne može drugačije, loše se osjeća zbog svega.
-Venera u Škorpionu u izgonu, (tu je i Mjesec u padu) u licu Sunca, pa ono, on je tu negdje ne mrzi ju ali niti nema neke emocije za nju, svejedno mu je, ali bar ne pokazuje mržnju. Ona se loše osjeća zbog cijele situacije. Venera samo u kontaktu sa Ac, pa to ona sama tako zaključuje ni ne trudi se saznati što on zaista misli i želi, „presjekla“ puteve do sebe. Sama pala, sama se ubila.
5) Pars Fortuna u 5.u Ovnu, Mars u Jarcu egzaltiran u 2., hm...PF na istom stupnju na kojem i Saturn, Rahu i Ketu, pa u 5. Mars kao dispozitor PF i PF u kvadratu. Najbolje da sve to završe jednom zauvijek, Mars „napada“ Fortunu, Mars ujedno i njezin signifikator, tak da ni sreća tu ne pomaže, trebala bi se ona malo žešće potruditi i izboriti sa problemima da bi se do sreće došlo, ako bi i uspjela, opet ne bi to bilo to što je ona očekivala.
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56