Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:53758

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 31.10.2016 / 22:44

Tema: Horarna astrologija - Vježbaonica

Ac na 23.31 Blizanaca, fiksna zvijezda Mintaka, donosi dosta neprijatelja, kompozitori imaju naglasenu ovu zvijezdu...povrede ruku, kocka(pre mlad da bi imao veze sa kockom, ali bliza Ac je fixna Al Hecka, na 24 Blizanaca-prirode Marsa koja donosi nesreće...trigon Arcturus na 24. Vage opet donosi uspjeh u umjetnosti...ok to bi bio neki opis situacije oko Ac...umjetnička dušica neka...Bože, čuvaj ovo dijete! Blizanci negdje sa jugozapada, smjesta gdje je provodio najviše vremena-njegov dom je krenuo ka ...vladar Ac Merkur spaljeni u 5.kući u Škorpionu, hm, koga je susreo na tom „putu“ kroz 5.kuću-Sunce, uz Sunce je Merkur spaljen-na spaljenom putu, Sunce na 8. Stupnju Škorpiona svakako nije dobra pozicija, dispozitor Sunca i Merkura je u Mars u 8. u Jarcu, egzaltiran-moguće da je došlo do kakvog razgovora..Ok gdje pripada Sunce-vladar njegove 3. kuće, susjedstvo, možda je s nekim koga on cijeni razgovarao, ali spaljeni Merkur ne može jasno vidjeti situaciju, pa moguće donosi neke krive zaključke koji vode ka odluci –ja Plutonu i Marsu..prema ovom Plutonu iz 7.hm...Sunce i Merkur su u aplikacionom sekstilu sa Plutonom u 7. na fiksnoj z. Wegi-koja opet daje neki uspjeh,a ovaj Mars je pod energijom Plutona, pa još u 8. A joj nadam se da gadno fulam 
Mjesec je u 6. u Škorpionu, njegova ga je emotivnost duboka odvela u nevolju, dispozitor Mjeseca Mars u 8. egzaltiran, ali ovaj Mjesec dolazi iz pozicije 2.kuće iz Raka, imovina njegova, novac ...druga dijelom u Raku, dijelom u Lavu,a u Raku taman da u njega stanu ove fiksne zvijezde koje opet upućuju na nešto vezano uz novac, puno novca...a sve su u kvadratu sa Uranom u 11. U Ovnu, čiji dispozitor Mars-sve se oko ovog Urana nešto vrti-Mars separacioni kvadrat Uran-znači dispozitor Urana u lošem aspektu sa Uranom...pa Pluton u kvadratu sa Uranom, pa sve ove fiksne-iako se to bas ne gleda tako, u kvadratu sa Uranom, pa Sunce i Merkur u opoziciji sa Uranom, koji je egzaltiran u Škorpiji gdje je i spaljeni Merkur..hm ne znam da li je nešto veliko imao u planu, ali se desilo nesto z bog cega je u lošem trenutku zakljucio da nema budućnosti u tome što silno želi..Trenutak težak ao olovo za jedno mlado i osjećajno biće..sve teško aspekti, vladar Ac u Škorpiji znaku Uranove egzaltacije- pa psihička napetost oko svega, spaljeni Merkur ne vidi jasno izlaz i rješenje, Mars u 8. pod energijom Plutona...daj Bože da sam sve fulala.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 31.10.2016 / 22:53

Citiran post

Lenka je napisao:

Ac na 23.31 Blizanaca, fiksna zvijezda Mintaka, donosi dosta neprijatelja, kompozitori imaju naglasenu ovu zvijezdu...povrede ruku, kocka(pre mlad da bi imao veze sa kockom, ali bliza Ac je fixna Al Hecka, na 24 Blizanaca-prirode Marsa koja donosi nesreće...trigon Arcturus na 24. Vage opet donosi uspjeh u umjetnosti...ok to bi bio neki opis situacije oko Ac...umjetnička dušica neka...Bože, čuvaj ovo dijete! Blizanci negdje sa jugozapada, smjesta gdje je provodio najviše vremena-njegov dom je krenuo ka ...vladar Ac Merkur spaljeni u 5.kući u Škorpionu, hm, koga je susreo na tom „putu“ kroz 5.kuću-Sunce, uz Sunce je Merkur spaljen-na spaljenom putu, Sunce na 8. Stupnju Škorpiona svakako nije dobra pozicija, dispozitor Sunca i Merkura je u Mars u 8. u Jarcu, egzaltiran-moguće da je došlo do kakvog razgovora..Ok gdje pripada Sunce-vladar njegove 3. kuće, susjedstvo, možda je s nekim koga on cijeni razgovarao, ali spaljeni Merkur ne može jasno vidjeti situaciju, pa moguće donosi neke krive zaključke koji vode ka odluci –ja Plutonu i Marsu..prema ovom Plutonu iz 7.hm...Sunce i Merkur su u aplikacionom sekstilu sa Plutonom u 7. na fiksnoj z. Wegi-koja opet daje neki uspjeh,a ovaj Mars je pod energijom Plutona, pa još u 8. A joj nadam se da gadno fulam 
Mjesec je u 6. u Škorpionu, njegova ga je emotivnost duboka odvela u nevolju, dispozitor Mjeseca Mars u 8. egzaltiran, ali ovaj Mjesec dolazi iz pozicije 2.kuće iz Raka, imovina njegova, novac ...druga dijelom u Raku, dijelom u Lavu,a u Raku taman da u njega stanu ove fiksne zvijezde koje opet upućuju na nešto vezano uz novac, puno novca...a sve su u kvadratu sa Uranom u 11. U Ovnu, čiji dispozitor Mars-sve se oko ovog Urana nešto vrti-Mars separacioni kvadrat Uran-znači dispozitor Urana u lošem aspektu sa Uranom...pa Pluton u kvadratu sa Uranom, pa sve ove fiksne-iako se to bas ne gleda tako, u kvadratu sa Uranom, pa Sunce i Merkur u opoziciji sa Uranom, koji je egzaltiran u Škorpiji gdje je i spaljeni Merkur..hm ne znam da li je nešto veliko imao u planu, ali se desilo nesto z bog cega je u lošem trenutku zakljucio da nema budućnosti u tome što silno želi..Trenutak težak ao olovo za jedno mlado i osjećajno biće..sve teško aspekti, vladar Ac u Škorpiji znaku Uranove egzaltacije- pa psihička napetost oko svega, spaljeni Merkur ne vidi jasno izlaz i rješenje, Mars u 8. pod energijom Plutona...daj Bože da sam sve fulala.

Bravo Lenka za analizu. Daj Bože da smo svi fulali. Pomolimo se Bogu, Kosmosu i Anđelima da duša bude u miru i neometeno nastavi svoj dalji razvoj, bilo u ovom ili u nekom drugom obliku.

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: ponedeljak, 31.10.2016 / 23:03

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Bravo Lenka za analizu. Daj Bože da smo svi fulali. Pomolimo se Bogu, Kosmosu i Anđelima da duša bude u miru i neometeno nastavi svoj dalji razvoj, bilo u ovom ili u nekom drugom obliku.

Da, nekad je najveća sreća totalno promašiti analizu. Neka ga Anđeli čuvaju i dovedu na sigurno, bilo da se vraća "kući" ili svom domu i obitelji.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 0:23

Citiran post

Lenka je napisao:

Da, nekad je najveća sreća totalno promašiti analizu. Neka ga Anđeli čuvaju i dovedu na sigurno, bilo da se vraća "kući" ili svom domu i obitelji.

Da... Sve je relativno. Ako duša želi otići u novi život, treba ju pustiti. Odavno imam jake spoznaje o reinkarnaciji, nikad ne patim za nekim tko ode iz ovog žvota, al nekad kažem isto - daj Bože da griješim. Vječito pitanje od davnina pa do danas.

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 7:59 Izmjenjeno: utorak, 1.11.2016 / 8:02

Igore i Lenka molim vas.. jucer kad sam.prcitala ovo sto je Igor postavio u vezi tog decka.. desilo mi se u glavi slika.. decka koji stoji povis vode i gleda u vodu.. ima kraj sebe par stabala crnogoricnog drveca.. i osjecsj je hladan i konacan.. nema vise boli ni patnje za njega.. intiktivno sam napisala objavu koju sam poslije par minuta obrisala. Napisala sam da nije vise ziv da je ubio se. Obrisala sam jer me stid sto sam to napisala javno.. nemoj te me pogresno shvatiti ali me sad zo muci... desi mi de da vidim sto objasniti ne mogu ni sebi..

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 9:32 Izmjenjeno: utorak, 1.11.2016 / 9:36

Citiran post

angel je napisao:

Igore i Lenka molim vas.. jucer kad sam.prcitala ovo sto je Igor postavio u vezi tog decka.. desilo mi se u glavi slika.. decka koji stoji povis vode i gleda u vodu.. ima kraj sebe par stabala crnogoricnog drveca.. i osjecsj je hladan i konacan.. nema vise boli ni patnje za njega.. intiktivno sam napisala objavu koju sam poslije par minuta obrisala. Napisala sam da nije vise ziv da je ubio se. Obrisala sam jer me stid sto sam to napisala javno.. nemoj te me pogresno shvatiti ali me sad zo muci... desi mi de da vidim sto objasniti ne mogu ni sebi..

Nemoj da te ikad bude stid napisati ako imaš takve uvide, jedino je teško pomiriti se sa tim što vidiš, ta tjeskoba i nada da možda ipak grijesis i da krivo tumačiš informaciju koju dobijaš putem te slike...ali Igor zna više o tome. Lako je kad vidiš lijepu sliku pa lako i napišeš i prihvatiš, ali ovo je teško da.

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 9:40

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da... Sve je relativno. Ako duša želi otići u novi život, treba ju pustiti. Odavno imam jake spoznaje o reinkarnaciji, nikad ne patim za nekim tko ode iz ovog žvota, al nekad kažem isto - daj Bože da griješim. Vječito pitanje od davnina pa do danas.

Ne sjećam se gdje sam pročitala, možda čak čula na Youtube jedna od, mislim, učiteljica lifecoachinga kod nas..izgubila je brata, mislim motorist bio i željela je znati zašto, što se desilo...mislim da je kroz meditaciju ili snove čak uspjela uspostaviti kontakt i pitati ga a odgovor je bio da je vidio svjetlost i samo ušao u nju.

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 10:47

Lenka zelim te zamolit za pomoc..

0

0

PogledajDobroLoše

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 10:54 Izmjenjeno: utorak, 1.11.2016 / 10:57

Mozda sam jedina na forumu koja he dozivjela klinicku smrt. 22.9.2006 tad sam dozivjela klinicku smrt. I da postoji svijetlost koja je lihepa i mozes je gledati. Ja sam vidjela svijetlost i bila sam povis sebe sa osobom u koju vjerujem cijeli zivot. Rekao mi je samo jednu recenicu ,,tebi nije vrijeme jos,, poslije sam se probudila na aparatima i trajalo je danima ali sam prezivjela. Rekla sam doktoru to on mi je odgovorio da me Bog spasio jer ni da sam u New Yorku bila ne bi me doktori sami uspjeli spasiti. Postoji svjetlost i nema nikakve tezine koja vuce prema dole.. samo neka lakoca i bestezinsko stanje. Od tada stalno crtan angele i privjeske skupljam od njih. Osoba koju sam vidjela i koja mi je rekla da mi nije vrijeme jos.. nazivamo Sin Boziji.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 1.11.2016 / 11:59

Citiran post

angel je napisao:

Lenka zelim te zamolit za pomoc..

Ja sam kroz meditaciju ostvario viziju koja je simboličkog karaktera. Mislilim na ovaj slučaj. Nemoj da se stidiš, da kažeš. Pa upravo svim ovim se bavimo na forumu.

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove