Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:68277

ljilja85bez kartona

ljilja85

F / 40 god.

Paraćin

Serbia

Nivo: U blagom usponu / 72 postovi

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 10:22

Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ljiljo, samo je potrebno da formulirate konkretno pitanje. Ili ti uradi ili ona. Sto ju konkretno zanima, vezano uz taj brak?

Dali ce tajna veza i brak da trju dali obojica osecaju isto prema njoj?

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 10:47

Citiran post

ljilja85 je napisao:

Dali ce tajna veza i brak da trju dali obojica osecaju isto prema njoj?

Mora se odlučiti za ono za što više osjeća potrebu da pita u ovom momentu?

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 13:28

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Bravo Lenka, pa što dodati? Bravoooooooooooo
Eto jedino ću reći, svi lični planeti na zadnjim stupnjevima što znači raskršavanje sa prošlošću, potreba da se presječe, da se uspostavi nekakav novi poredak. Merkur kreće retro, pa će sa Ju, vl. DC-a izgraditi 120, pa eto prilike za obnovu.
Ipak, ovo je vrlo jak, ali nažalost negativan karmički odnos, koji ima rok svog trajanja. Vidim obnovu, ali ne vidim i perspektivu, ozbiljnost, stabilnost. Kao i kad je o svakom negativnom karmičkom odnosu riječ, uostalom.
Ali, još jednom, slažem se ima prostora da se govori o obnovi. Dobro je napraviti odredjenu pauzu.

Hvalaaa ti Igore! A vidiš,previdjeh da se Merkur sprema u retrogradni,i ne napisah za zadnje stupnjeve,pa da kad brzam  daaa,pa tako još jedna prilika za njih se otvara ...
Toliko mi zanimljiv ovaj odnos da sam i usporedni pokušala odraditi ,stavim na temu Usporedni ,nadam se da škorpijici ne smeta.Ako uspijem, jedvaaaa uđoh i na ovu temu .

0

0

PogledajDobroLoše

skorpijica001bez kartona

skorpijica001

F /

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 299 postovi

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 14:16

Citiran post

Lenka je napisao:

Hvalaaa ti Igore! A vidiš,previdjeh da se Merkur sprema u retrogradni,i ne napisah za zadnje stupnjeve,pa da kad brzam  daaa,pa tako još jedna prilika za njih se otvara ...
Toliko mi zanimljiv ovaj odnos da sam i usporedni pokušala odraditi ,stavim na temu Usporedni ,nadam se da škorpijici ne smeta.Ako uspijem, jedvaaaa uđoh i na ovu temu .

Ne smeta Lenkice..ne smeta..slobodno..moram da potvrdim moje tumačenje..jer znaš kako, ne mogu da budem potpuno objektivna kada tumačim svoj odnos....

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 14:40

Citiran post

Lenka je napisao:

Da, Merkur se sprema za retrogradni hod. Ovo je cca. stacionarno retrogradni hod. Ako je pitač prikazan stacionarno retrogradnim hodom to je ,,najrcnje,,. To je stanje totalne konfuzije, nit naprijed nit nazad. Takozvano cupkanje u mjestu. Ma, može da priča što god oće, nije ona (pošto je ona pitač) još uvjek raskrstila sa njime. Tek počinje da uvidja, koliko je taj odnos poguban za nju. Ali, želja da se pomiri je još itekako prisutna. Čak u nekim slučajevima svjesno ide u propast.
Inače, svaki retrogradni Merkur, ukoliko predstavlja pitača ili onog za koga se pita ukazuje na mogućnost obnove. U ovom slučaju imamo i Me, koji se sprema za krenuti retrogradno i retrogradnog Jupitera, koji simbolizira partnera. Ali, teško da bilo kakav dogadjaj prikazan retrogradacijom, da može imati perspektivu i trajnost. Tu moraju da budu baš extra dobra dostojanstva da bi se govorilo o perspektivi i trajnosti.
U ovom slučaju nema ni riječi o tome, jer je Jupiter u padu, te on nema snage ni motiva da održi taj odnos. Prisutne su prepreke sa kojima se ne može izboriti. Kakav god da je u ovom odnosu ispada slabić i kukavica. To definitivno. Merkur je u Jarcu ali u znaku Jupiterovog izgona, tako da on naprosto ne želi ili bolje rečeno, unatoč jakim emocijama biježi od ovog odnosa.
Svaka retrogradacija ukazuje na lošu karmu, sem ukoliko nisu pozitivne recepcije.
Ono što ovdje posebno govori da je loš karmički odnos jeste Mo u 12. kući. Kako je Mo signifikator stanja pitanja, u 12. kući ukazuje na vrlo jaku ljubav sa obe strane, ali opet na silne prepreke, gdje je jedna strana totalno hladna, a druga želi i pati. Mo u 12. ukazuje tajnu vezu.

Me koji se sprema retro, pa retro Ju, pri čemu će izgraditi 120, to je slika - Obnoviti odnos, da bi jedan od njih dvoje postao svjestan da to nije to.

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 15:02

Citiran post

skorpijica001 je napisao:

Ne smeta Lenkice..ne smeta..slobodno..moram da potvrdim moje tumačenje..jer znaš kako, ne mogu da budem potpuno objektivna kada tumačim svoj odnos....

:) da znam, najteže je za sebe biti siguran ,bez obzira što sve ima svoje značenje,uvijek se pitaš,možda nisam dobro vidjela sve ..Drugačije je kad poznaš situaciju iz prve ruke,drugačije kad nemaš pojma kakav je to točno odnos.
Nikako ne uspijevam poslati odgovor,valjda sad bude

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 15:14

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, Merkur se sprema za retrogradni hod. Ovo je cca. stacionarno retrogradni hod. Ako je pitač prikazan stacionarno retrogradnim hodom to je ,,najrcnje,,. To je stanje totalne konfuzije, nit naprijed nit nazad. Takozvano cupkanje u mjestu. Ma, može da priča što god oće, nije ona (pošto je ona pitač) još uvjek raskrstila sa njime. Tek počinje da uvidja, koliko je taj odnos poguban za nju. Ali, želja da se pomiri je još itekako prisutna. Čak u nekim slučajevima svjesno ide u propast.
Inače, svaki retrogradni Merkur, ukoliko predstavlja pitača ili onog za koga se pita ukazuje na mogućnost obnove. U ovom slučaju imamo i Me, koji se sprema za krenuti retrogradno i retrogradnog Jupitera, koji simbolizira partnera. Ali, teško da bilo kakav dogadjaj prikazan retrogradacijom, da može imati perspektivu i trajnost. Tu moraju da budu baš extra dobra dostojanstva da bi se govorilo o perspektivi i trajnosti.
U ovom slučaju nema ni riječi o tome, jer je Jupiter u padu, te on nema snage ni motiva da održi taj odnos. Prisutne su prepreke sa kojima se ne može izboriti. Kakav god da je u ovom odnosu ispada slabić i kukavica. To definitivno. Merkur je u Jarcu ali u znaku Jupiterovog izgona, tako da on naprosto ne želi ili bolje rečeno, unatoč jakim emocijama biježi od ovog odnosa.
Svaka retrogradacija ukazuje na lošu karmu, sem ukoliko nisu pozitivne recepcije.
Ono što ovdje posebno govori da je loš karmički odnos jeste Mo u 12. kući. Kako je Mo signifikator stanja pitanja, u 12. kući ukazuje na vrlo jaku ljubav sa obe strane, ali opet na silne prepreke, gdje je jedna strana totalno hladna, a druga želi i pati. Mo u 12. ukazuje tajnu vezu.

Me koji se sprema retro, pa retro Ju, pri čemu će izgraditi 120, to je slika - Obnoviti odnos, da bi jedan od njih dvoje postao svjestan da to nije to.

Da,ja bih rekla da je ona ta koja će prelomiti ,unatoč svoj ljubavi i želji,ipak kroz razočarenje u njega ona će se maknuti ,iako još želi i susret i dodatnu potvrdu .Ma ta je odluka u njoj već donesena,ovo je još tako malo borba sa egom koji se ne da,ali ona zna da tu nema sreće za nju i odlazi ona iz te veze ,možda još kakav susret kao dokaz toga što već zna..Da će zauvijek imati mjesto u njezinom srcu kao i ona u njegovom,u to sam sigurna,ali realnost je puna prepreka i ne može to dalje tako .

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 16:05

Citiran post

Lenka je napisao:

Da,ja bih rekla da je ona ta koja će prelomiti ,unatoč svoj ljubavi i želji,ipak kroz razočarenje u njega ona će se maknuti ,iako još želi i susret i dodatnu potvrdu .Ma ta je odluka u njoj već donesena,ovo je još tako malo borba sa egom koji se ne da,ali ona zna da tu nema sreće za nju i odlazi ona iz te veze ,možda još kakav susret kao dokaz toga što već zna..Da će zauvijek imati mjesto u njezinom srcu kao i ona u njegovom,u to sam sigurna,ali realnost je puna prepreka i ne može to dalje tako .

Takvi odnosi pucaju sami od sebe, kao sto i dolaze, pa snalazi se ko mozes
Da, ona ce sad u periodu rx. Merkura donijeti odluku da stavi točku. Može se to vući do proljeća dok Jupi ne zaokrene u naprijed. Al, to bi trebalo spriječiti, jer to bi bilo pravo mučenje. Mada, sve do tad, naglašena razmišljanja, konfuzije, patnje,...
Ma ona je prikazana Me u Jarcu, sve ona zna, ali Merkur je ne baš u stacionarno retrogradnom hodu, ali ide ka stacionarnoj točki i to sporo. Ja to zovem polu-stacionarno rx hod. Ovo znači za je počela da uvidja, pa onda kad bude baš pravi stacionarno retrogradni hod, tad situacija doseže vrhunac, sve ključa u duši, a nema se mogućnosti za konkretno delanje,... Ono želja da bude s njim, a ne stvaraju se mogućnosti, želja da presječe a ne može, e onda kad Merkur bude retrogradan tada dolazi do mogućnosti obnove, i to bi moglo funkcionirati još neko vrijeme. Ali, skuplja dara nego mjera.
On - Ju u Djevici na mjestu pada, pa Me (ONA) u Jarcu u znaku Ju izgona, on definitivno ne želi, nije u mogućnosti da dela kako treba, da bi odnos funkcionirao na pravi način.
Ona je ta koja preživljava dramu, ali to je sve u cilju donošenja odluke.
Da, kako kažeš - Ona će donijeti odluku, razočaranje u njega neminovno. Ali, gle kao je on prikazan, totalno ruke svezane, totalno neadekvatna reakcija, ponašanje kao slabić i kukavica.

0

0

PogledajDobroLoše

skorpijica001bez kartona

skorpijica001

F /

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 299 postovi

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 16:30

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Takvi odnosi pucaju sami od sebe, kao sto i dolaze, pa snalazi se ko mozes
Da, ona ce sad u periodu rx. Merkura donijeti odluku da stavi točku. Može se to vući do proljeća dok Jupi ne zaokrene u naprijed. Al, to bi trebalo spriječiti, jer to bi bilo pravo mučenje. Mada, sve do tad, naglašena razmišljanja, konfuzije, patnje,...
Ma ona je prikazana Me u Jarcu, sve ona zna, ali Merkur je ne baš u stacionarno retrogradnom hodu, ali ide ka stacionarnoj točki i to sporo. Ja to zovem polu-stacionarno rx hod. Ovo znači za je počela da uvidja, pa onda kad bude baš pravi stacionarno retrogradni hod, tad situacija doseže vrhunac, sve ključa u duši, a nema se mogućnosti za konkretno delanje,... Ono želja da bude s njim, a ne stvaraju se mogućnosti, želja da presječe a ne može, e onda kad Merkur bude retrogradan tada dolazi do mogućnosti obnove, i to bi moglo funkcionirati još neko vrijeme. Ali, skuplja dara nego mjera.
On - Ju u Djevici na mjestu pada, pa Me (ONA) u Jarcu u znaku Ju izgona, on definitivno ne želi, nije u mogućnosti da dela kako treba, da bi odnos funkcionirao na pravi način.
Ona je ta koja preživljava dramu, ali to je sve u cilju donošenja odluke.
Da, kako kažeš - Ona će donijeti odluku, razočaranje u njega neminovno. Ali, gle kao je on prikazan, totalno ruke svezane, totalno neadekvatna reakcija, ponašanje kao slabić i kukavica.

Užas Igi..užas...i konačno vas dvoje kao dva potpuna stranca koji ste sve prepoznali..svaka čast....svaka čast..nemam reči...

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 16:34

Citiran post

skorpijica001 je napisao:

Užas Igi..užas...i konačno vas dvoje kao dva potpuna stranca koji ste sve prepoznali..svaka čast....svaka čast..nemam reči...

Svugdje gdje Saturn kači neku emotivnu planetu, Mo, Ve, pa i So, teški su to odnosi, fizički se vrlo lako prekinu, ali mentalno, dosta teže, a psihološki da i ne govorimo.

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove