Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:68294

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 0:57

Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka

Citiran post

Lilana je napisao:

Pa to sto se desilo je bilo upuceno ka meni i sad kad sam se pitala pitala sam u cemu je fora,jesu li zajedno i kako se on oseca u smislu iskrenosti.

I tako kad okrenem ajd ponovo.
Znaci ja sa So u Jarcu u petoj kuci.Ovo mozda pokazuje pokusaj razumevanje ove situacije. Jer sebe u petoj bas i ne vidim u klasicnom znacenju pete. I jos je So vladara prirodni.Ajd nek budeo racio i mozda neki emotivni stav.

Oni Saturn u Strelcu u cetvrtoj kuci ,a Jupiter u drugoj kuci u Devici pod vladavinom Merkura koji je stacionatin i krece retro iz seste petu...znaci od brige,krece u pozitvnije jer se vraca u petu.
Verovatno sve krce po starom i sve je ok. S obzirom da je druga kuca i sesta,ne znam. Od aspekata Sunce ima sekstil aplikacioni sa Mesecom,ali Mesec je u padu u Sco.
Ok oni su zajedno i ok su,ali kakve veze sad ja tu imam.ako sam Venera i u aplikacionoj konjukciji sa Saturnom i nemam vise ni jedan aspekat. Venera ce da se oladi jedino tako mogu da zakljucim jer Ve i Sa ne mogu da donesu neku euforiju. Nemam drugo objasnjenje.

Ja 11 Merkur stacionirani 90 Mars....jasno je da se osecam lose

So u 5. kuci u horarnoj je redovito slučaj sa tajnim vezama i-ili vezama, gdje je jedan partner zauzet.
So u sjedištu Sa. On gaji osjecaja prema tebi, a ovo govori i da ona to mora prihvatiti. Prirodni vladar 5.kuce u horarnoj je Venera.
Ako si dodijelila sebi 1. polje, ne dodijeljujes i 11. dakle samo 1.
Ako si ti 1. onda si ti 1. i Venera, a oni su 7. i Mjesec.
Ti si Venera, jer je Ona supruga, zvanično, a to je Mjesec. Jel žive skupa.
Gdje je Mjesec?

0

0

PogledajDobroLoše

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 11:02 Izmjenjeno: utorak, 5.1.2016 / 12:07

Citiran post

Igor Igor je napisao:

So u 5. kuci u horarnoj je redovito slučaj sa tajnim vezama i-ili vezama, gdje je jedan partner zauzet.
So u sjedištu Sa. On gaji osjecaja prema tebi, a ovo govori i da ona to mora prihvatiti. Prirodni vladar 5.kuce u horarnoj je Venera.
Ako si dodijelila sebi 1. polje, ne dodijeljujes i 11. dakle samo 1.
Ako si ti 1. onda si ti 1. i Venera, a oni su 7. i Mjesec.
Ti si Venera, jer je Ona supruga, zvanično, a to je Mjesec. Jel žive skupa.
Gdje je Mjesec?

Dobro jutro,snoc se patosirah u krevet :)
Opet se zbunih.Imam knjigu Frolija pa sad nadjog Za pitanja ljubavi:

1. Klijent dobija vladara prve kuce i Meseca.
2. Osoba o kojoj se pita dobija vladara sedme kuce.
3. Bez obzira na to da li postavljaju pitanje ili su predmet pitanja.muskarci dobijaju Sunce,a zene Veneru.izuzev ako vec nisu zauzeti pod tackom 1. ili 2.
Kod pitanja o ljubavi i braku,kljent je,kao i uvek,oznacen vladarom prve kuce i Mesecom (izuzev ako Mesec vlada kucom koja predstavlja predmet pitanja,sto je u ovovm slucaju sedma kuca),a predmet pitanja tj osoba o kojoj se pita,prikazana je vladarom sedme kuce.

Sto bi znacilo,on je pod tackom dva i ona je oslikana Venerom,a meni kao pitacu ostaje Mesec? On je Dsc, a ona je Venera,ja sam Asc i Mesec.

Molim te, ja cu jos jednom pokusati,a ti ako ti nije problem kako ti gledas,a posle bih kad neko postavi pitanje i ja pokusala,ali necu objavljivati ti si ipak profi ,a ja zelim da ucim.

Ja-Asc je u Lavu Vladar je So u petoj kuci u Jarcu.
On-DSc je u Vodoliji, vladar je Saturn
Ona je Venera u Strelcu u 4 kuci.

Sunce je u njegovom licu i s obzirom da je i on samo Sunce,On ima osecanja prema meni kao sto i ja prema njemu,jos peta.
Suvladar prve kuce koji jos mene opisuje je Merkur. Merkur je u sestoj kuci na prvom stepenu Vodolije u staciorinamo polozaju pod vladavinom znaka Dsc sto govori da se osecam prazno i bolesno. A suvladar sedme juce je Jupiter koji je u drugoj kuci pod vladavinom mog suvladara Merkura u sestoj kuci i stacioniran je znak da je on usmeren na novac,primanja da se zbog toga oseca lose i prazno,kao da ima i pad samopouzdanja jer Merkur pravi 90 sa Marsom nula Fortuna sa njegovim egom,ali opet je optimista sa tom Fortunom i na to je usmeren.Medjutim,Merkur ce krenuti direktno i stvari ce krenuti da se menjaju.
Kako? Merkur ce u retro hocu formirati trigon sa Jupterom iz Device iz druge ,bice pod vladavinom Dsc jer ulazi u Jarca i on ce opet preuzeti kontrolu.

Mesec je u Sco u trecoj kuci,pod vladavinom Marsa.jasno govori da sam ja dobila glas i da Mesec izgara i ubija sopstvene emocije. Izgaranje ce se promenut usoro jer ce isti Mesec napraviti sekstil sa So...sa njim i samom sobom i sleeci je sekstil sa Jupiterom,opet ce olaksati sebi.

Ona i on

Su u cetvrtoj kuci ona Venera,on Saturn u Strelcu pod vladavinom Jupitera.u aplikacjonoj konjukciji. Zajedno u svom domu,zive zajedno i sta se vidid,da imaju zajednicku interes a to je Jupiter u drugoj kuci u konju sa SMCom. gde je borba za novac i materijalna dobra.Vladar njihovog novca je opet Merkur pod vladavinom Saturna,njega u praznom hocu.Oboje ne znaju sta bi i kako i trenutno je sve na cekanju i praznini. Dok Merkur ne aktivira Jarca.
dalje ne znam sta da gledam.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 2:22

Citiran post

Lilana je napisao:

Dobro jutro,snoc se patosirah u krevet :)
Opet se zbunih.Imam knjigu Frolija pa sad nadjog Za pitanja ljubavi:

1. Klijent dobija vladara prve kuce i Meseca.
2. Osoba o kojoj se pita dobija vladara sedme kuce.
3. Bez obzira na to da li postavljaju pitanje ili su predmet pitanja.muskarci dobijaju Sunce,a zene Veneru.izuzev ako vec nisu zauzeti pod tackom 1. ili 2.
Kod pitanja o ljubavi i braku,kljent je,kao i uvek,oznacen vladarom prve kuce i Mesecom (izuzev ako Mesec vlada kucom koja predstavlja predmet pitanja,sto je u ovovm slucaju sedma kuca),a predmet pitanja tj osoba o kojoj se pita,prikazana je vladarom sedme kuce.

Sto bi znacilo,on je pod tackom dva i ona je oslikana Venerom,a meni kao pitacu ostaje Mesec? On je Dsc, a ona je Venera,ja sam Asc i Mesec.

Molim te, ja cu jos jednom pokusati,a ti ako ti nije problem kako ti gledas,a posle bih kad neko postavi pitanje i ja pokusala,ali necu objavljivati ti si ipak profi ,a ja zelim da ucim.

Ja-Asc je u Lavu Vladar je So u petoj kuci u Jarcu.
On-DSc je u Vodoliji, vladar je Saturn
Ona je Venera u Strelcu u 4 kuci.

Sunce je u njegovom licu i s obzirom da je i on samo Sunce,On ima osecanja prema meni kao sto i ja prema njemu,jos peta.
Suvladar prve kuce koji jos mene opisuje je Merkur. Merkur je u sestoj kuci na prvom stepenu Vodolije u staciorinamo polozaju pod vladavinom znaka Dsc sto govori da se osecam prazno i bolesno. A suvladar sedme juce je Jupiter koji je u drugoj kuci pod vladavinom mog suvladara Merkura u sestoj kuci i stacioniran je znak da je on usmeren na novac,primanja da se zbog toga oseca lose i prazno,kao da ima i pad samopouzdanja jer Merkur pravi 90 sa Marsom nula Fortuna sa njegovim egom,ali opet je optimista sa tom Fortunom i na to je usmeren.Medjutim,Merkur ce krenuti direktno i stvari ce krenuti da se menjaju.
Kako? Merkur ce u retro hocu formirati trigon sa Jupterom iz Device iz druge ,bice pod vladavinom Dsc jer ulazi u Jarca i on ce opet preuzeti kontrolu.

Mesec je u Sco u trecoj kuci,pod vladavinom Marsa.jasno govori da sam ja dobila glas i da Mesec izgara i ubija sopstvene emocije. Izgaranje ce se promenut usoro jer ce isti Mesec napraviti sekstil sa So...sa njim i samom sobom i sleeci je sekstil sa Jupiterom,opet ce olaksati sebi.

Ona i on

Su u cetvrtoj kuci ona Venera,on Saturn u Strelcu pod vladavinom Jupitera.u aplikacjonoj konjukciji. Zajedno u svom domu,zive zajedno i sta se vidid,da imaju zajednicku interes a to je Jupiter u drugoj kuci u konju sa SMCom. gde je borba za novac i materijalna dobra.Vladar njihovog novca je opet Merkur pod vladavinom Saturna,njega u praznom hocu.Oboje ne znaju sta bi i kako i trenutno je sve na cekanju i praznini. Dok Merkur ne aktivira Jarca.
dalje ne znam sta da gledam.

Ja idem malo tradicionalnije. Žena je Mjesec, druga žena je Venera.
Ovo shvati, kao da je DC u Raku. Jer, žena, supruga, sa kojom živi u domu je Mo, a žena sa kojom se zabavlja i planira zajednički život je Ve.
Takodjer, Mo je bliži Zemlji jel tako? Ona je bliza njemu, fizički.
Onda ide Venera. Ona je tu blizu, ali bliži mu je Mo, u fizičkom smislu.

Sve si sjajno izanalizirala. Ok, drž se ti pravila, koja si uzela. Što kaže astrolog Zorica Ilievski, rukovodite se pravilima, koja ste naučili, Kosmos će se pobrinuti da da informacije.
Npr. u medicinskoj astrologiji, po TA Jupiter je Jetra i 9. polje, a po MA jetra je 12. polje.

Pa što se odgovora tiče, mislim da je to to. Budući da si postavila onako opcenito pitanje. Kako su suvladari 120, pa oba rx. to definitivno znači obnovu odnosa, ali izmedju vas dvoje. Svaki rx. Me, svaka rx. Ve, daje mogucnosti obnove odnosa.
Meni se dopada sto je So u sjedistu Sa, a to znaci da on tebe voli. E, sad, nema direktno aspekta, ali to je dobro.
Jel So u 4. ili 5. kuci?

0

0

PogledajDobroLoše

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 10:29 Izmjenjeno: sreda, 6.1.2016 / 11:51

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ja idem malo tradicionalnije. Žena je Mjesec, druga žena je Venera.
Ovo shvati, kao da je DC u Raku. Jer, žena, supruga, sa kojom živi u domu je Mo, a žena sa kojom se zabavlja i planira zajednički život je Ve.
Takodjer, Mo je bliži Zemlji jel tako? Ona je bliza njemu, fizički.
Onda ide Venera. Ona je tu blizu, ali bliži mu je Mo, u fizičkom smislu.

Sve si sjajno izanalizirala. Ok, drž se ti pravila, koja si uzela. Što kaže astrolog Zorica Ilievski, rukovodite se pravilima, koja ste naučili, Kosmos će se pobrinuti da da informacije.
Npr. u medicinskoj astrologiji, po TA Jupiter je Jetra i 9. polje, a po MA jetra je 12. polje.

Pa što se odgovora tiče, mislim da je to to. Budući da si postavila onako opcenito pitanje. Kako su suvladari 120, pa oba rx. to definitivno znači obnovu odnosa, ali izmedju vas dvoje. Svaki rx. Me, svaka rx. Ve, daje mogucnosti obnove odnosa.
Meni se dopada sto je So u sjedistu Sa, a to znaci da on tebe voli. E, sad, nema direktno aspekta, ali to je dobro.
Jel So u 4. ili 5. kuci?

Hvala ti.

Sunce je u petoj kuci u Jarcu i pravi egzaktni kvadrat sa lilith sa vrha trece kuce iz Vage. I aplikacioni sekstil sa Mesecom koji je u trecoj kuci u Sco. Sta bi ta lilith znacila?

Znas sta mi je jos palo na pamet? Sunce je u Jarcu u petoj kuci.
On
Sunce u Jarcu je suzdrzanost,melanholicnost.To je ono sto se vidi jel? Ali simbolika pete je veze,igra kockanje,zabava. On ima masku suzdrzanosti,ali opet je za njega to kockanje i zabava. Vladar Saturn u cetvrtoj kuci u Strelcu. Sam Saturn u Strelcu kaze zakon i vera.Kao i to da mora da ogranici koliko moze u sta da veruje.Iz svega ce nauciti ocito nesto novo o sebi. Zanimljivo je sto mu Venera dolazi u susret. Orbis pet(meseci,dana) U horarcu je suvladar devete i vladar desete,kao suvladar druge i vladar trece. deveta sudske ustanove.zakon kao i obaveze. On ce u toj vremenskoj jedinici da se pokrene ili posao ili razresavanje tog materijalnog pitanja i statusa.

Ja ( gledam kako sa do sad da se ne zbunima ako se prebacim na drugacije)

Mesec u Sco u trecoj kuci.Mesec u Sco je u padu i poprilico je pesimistican,no sta ga sad tu podrzava? Sto je u trecoj kuci koja simbolise u covekovu snagu i energiju,a vladar je Mars u Sco u svom sedistu sa kvadratom Merkura stacioniranog ...ravnodustnost... dok Merkur ne krene opet.Ali podrzace ga Jupter. Nije za Mesec sve tako crno. Sem toga treca je put.A Mesec brz pa brza promena energije :))))

Moram malo sebe da utesim :))))

Ona
Venera u Strelcu u cetvrtoj kuci. Majka ,domacica,sreca radost porodica,pod vladavinom Jupitera koji je u Devici,a Merkur u praznom hodu i krece retro.Sada joj izgleda kao da je sve pod kontrolom u njenim rukama u smislu zaustavila je vreme i super.No sa r Merkurom pokrecu se pitanja. Venera ide u susret Saturnu,orbis je pet...to bi bila i vremenska jedinica? Pet nedelja,meseci? Tad je udara realnost jer ulazi u konjukciju sa Saturnom i ta Venera se hladi.

Jel sam preterala?

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 16:04

Citiran post

Lilana je napisao:

Hvala ti.

Sunce je u petoj kuci u Jarcu i pravi egzaktni kvadrat sa lilith sa vrha trece kuce iz Vage. I aplikacioni sekstil sa Mesecom koji je u trecoj kuci u Sco. Sta bi ta lilith znacila?

Znas sta mi je jos palo na pamet? Sunce je u Jarcu u petoj kuci.
On
Sunce u Jarcu je suzdrzanost,melanholicnost.To je ono sto se vidi jel? Ali simbolika pete je veze,igra kockanje,zabava. On ima masku suzdrzanosti,ali opet je za njega to kockanje i zabava. Vladar Saturn u cetvrtoj kuci u Strelcu. Sam Saturn u Strelcu kaze zakon i vera.Kao i to da mora da ogranici koliko moze u sta da veruje.Iz svega ce nauciti ocito nesto novo o sebi. Zanimljivo je sto mu Venera dolazi u susret. Orbis pet(meseci,dana) U horarcu je suvladar devete i vladar desete,kao suvladar druge i vladar trece. deveta sudske ustanove.zakon kao i obaveze. On ce u toj vremenskoj jedinici da se pokrene ili posao ili razresavanje tog materijalnog pitanja i statusa.

Ja ( gledam kako sa do sad da se ne zbunima ako se prebacim na drugacije)

Mesec u Sco u trecoj kuci.Mesec u Sco je u padu i poprilico je pesimistican,no sta ga sad tu podrzava? Sto je u trecoj kuci koja simbolise u covekovu snagu i energiju,a vladar je Mars u Sco u svom sedistu sa kvadratom Merkura stacioniranog ...ravnodustnost... dok Merkur ne krene opet.Ali podrzace ga Jupter. Nije za Mesec sve tako crno. Sem toga treca je put.A Mesec brz pa brza promena energije :))))

Moram malo sebe da utesim :))))

Ona
Venera u Strelcu u cetvrtoj kuci. Majka ,domacica,sreca radost porodica,pod vladavinom Jupitera koji je u Devici,a Merkur u praznom hodu i krece retro.Sada joj izgleda kao da je sve pod kontrolom u njenim rukama u smislu zaustavila je vreme i super.No sa r Merkurom pokrecu se pitanja. Venera ide u susret Saturnu,orbis je pet...to bi bila i vremenska jedinica? Pet nedelja,meseci? Tad je udara realnost jer ulazi u konjukciju sa Saturnom i ta Venera se hladi.

Jel sam preterala?

Inače, vladar 1. ili 7. kuce u 5. kuci, kao sto je ovdje slucaj sa Suncem, vrlo cesto ces sresti u horarcima, gdje je makar jedan zauzet.

Nisi pretjerala, super. Samo nastavi.
Ma ona je vec svjesna da nema ljubavi tu.

1

0

PogledajDobroLoše

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 16:34

Hvala :)

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 17:33

Citiran post

Lilana je napisao:

Hvala :)

Samo polako. :)

0

0

PogledajDobroLoše

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: četvrtak, 7.1.2016 / 19:33 Izmjenjeno: četvrtak, 7.1.2016 / 20:15

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Samo polako. :)

E, moj druze. Analizirah tu dva dana ,filozofirah,a na kraju corak. Kad bih okrenula kako si ti rekao,a ne ja citam Frolija,mozda bih ga odradila kako treba. Ne zive zajedno uopste i uopste nisu zajedno. Kad covek sebi gleda,ocito je pristrasan. Ili sam ja pogresila ili do mene stizu dezinformacije i lazi,mozda zbog ovog ludog Merkura.

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 8.1.2016 / 2:48

Citiran post

Lilana je napisao:

E, moj druze. Analizirah tu dva dana ,filozofirah,a na kraju corak. Kad bih okrenula kako si ti rekao,a ne ja citam Frolija,mozda bih ga odradila kako treba. Ne zive zajedno uopste i uopste nisu zajedno. Kad covek sebi gleda,ocito je pristrasan. Ili sam ja pogresila ili do mene stizu dezinformacije i lazi,mozda zbog ovog ludog Merkura.

Ma totalna konfuziija, ja sam osjetio odmah. Zato i nisam htio mnogo da se mijesam. :)
Za horar, potrebno je, nužno je, lijepo se skoncentrirati pa postaviti pitanje. Pa laganini.Ti si toliko burna bila, ma rafal čisti.:) Nisam mogao da te upratim.
Hajde kad budeš onako baš lijepo koncentrirana postavi pitanje vezano za njega.:)

0

0

PogledajDobroLoše

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: petak, 8.1.2016 / 11:54 Izmjenjeno: subota, 9.1.2016 / 1:00

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma totalna konfuziija, ja sam osjetio odmah. Zato i nisam htio mnogo da se mijesam. :)
Za horar, potrebno je, nužno je, lijepo se skoncentrirati pa postaviti pitanje. Pa laganini.Ti si toliko burna bila, ma rafal čisti.:) Nisam mogao da te upratim.
Hajde kad budeš onako baš lijepo koncentrirana postavi pitanje vezano za njega.:)

Pa kad se trudi da dolaze do mene informacje preko treceg lica,a majke mi prvi put u zivotu se osecam ko luda zena.Moj nos bi rekao upravu sam,a ovamo slusam suprotno. Sinoc smsom nismo pricali ,nego se vrdjali da sve basne sveta su bile ukljucene. i tako se menja,ipak je horarac uradjen dobro.Moj horarac je ispravan.Konfuzno jeste,izvini.On salje lazne informacije,pocinjem da ga se gnusam zivota mi.

Moje pitanje je: Da li cu uspeti s mirom da odem i uspostavim ravnotezu u moj zivot radim normalno i budem normalan covek ? Da li cu biti bezbedna?

Sve su se kockice slozile i horarac je bas takav sto sam opisala i kako se ona oseca i on i sve. No ko visoko leti nisko padne :D joj radi moja Scorpija sad hehe

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove