Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 5:33
Tema: Horoskopi poznatih - Lepa Brena
Alex je napisao:
2.5. Tumačenje horoskopa javnih ličnosti ograničeno je na područja koja se smatraju "javnim dobrom", a zbog određenog položaja ili postignuća ili istaknutosti javne ličnosti, shodno informacijama koje su već otkrivene kroz intervjue ili druge objavljene dokumente i članke. Kada tumače horoskope javnih ličnosti, astrolozi se uzdržavaju od komentara koji mogu tim ličnostima naneti štetu, diskreditovati ih ili ih oklevetati.
Ne zelim da me neko navodi da trazim pricu zbog cega je dijete oteto.
Ne zelim jer je dijete imalo 8 godina, a majka trajno obolila i tuzila drzavu da bi saznala ko stoji iza otmice.
Ne zelim da mi se rijeci izvrcu jer ja nisam spomenula "maltretiranje", spomenula sam "odobrenje roditelja".
Ne zelim da se iznose privatne i bolne teme vec bolesne majke koja je ocigledno prosla pakao zbog toga.
Ne zelim da znam nista o mentalnom sklopu spomenutog D.V.
Ne zelim da se ovde neko osjeca ugrozenim zbog truda koji ja ne cijenim.
Shodno tome, nema ni Inbox niti dalje.
Good bye :)
Draga Gospodjo, imam toliko čistog obraza da priznam da se ovo odnosi na mene, kao i dostojanstva da se ne svadjam i raspravljam sa Vama.:)
Poruka drugima - Sigurno znate da se u astrološkim školama, na astrološkim seminarima, kao i na drugim internet forumima rade svakorazni primeri, pod uvjetom da su podaci svima dostupni. Ne iz trač party pobuda, kao i taman posla likovanja nad lošom sudbinom drugog, već u cilju istraživanja, neophodnog za prevenciju negativnih dogadjaja nekome drugom, u budućnosti. Takodjer, ako Vam je iritantno bilo šta u mom načinu izražavanja, napišite mi poruku u inbox, pa ćemo problem riješiti na obostrano zadovoljstvo.:)
Srdačno
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 12:29
Igor Igor je napisao:
Draga Gospodjo, imam toliko čistog obraza da priznam da se ovo odnosi na mene, kao i dostojanstva da se ne svadjam i raspravljam sa Vama.:)
Poruka drugima - Sigurno znate da se u astrološkim školama, na astrološkim seminarima, kao i na drugim internet forumima rade svakorazni primeri, pod uvjetom da su podaci svima dostupni. Ne iz trač party pobuda, kao i taman posla likovanja nad lošom sudbinom drugog, već u cilju istraživanja, neophodnog za prevenciju negativnih dogadjaja nekome drugom, u budućnosti. Takodjer, ako Vam je iritantno bilo šta u mom načinu izražavanja, napišite mi poruku u inbox, pa ćemo problem riješiti na obostrano zadovoljstvo.:)
Srdačno
Žao mi je što je došlo do nesporazuma ,lijepo vam je išlo ,odrađivali ste sve te horoskope kao tim uigrani.
Sve što mogu reći,zapravo imam potrebu reći da sam i više nego sigurna,poznavajući Igorov rad i njega kao osobu da je ovo rađeno isključivo u kontekstu povezivnja uzroka i posljedica kroz položaj planeta.Neke teme su osjetljivije od drugih svakako ,no,događaji su se zbili,na žalost, i kao takvi su pokazani u horoskopu osobe.
Nadam se da ćeš se vratiti Aleks!Svi smo mi osjetljivi na teške priče,no ,Astrolog kao takav ne može birati događaje ukoliko želi dati kompletnu sliku naglašenih -lijepih,pa i ružnih i teških momenta u životu osobe,kroz njezin natal.
Ljubim vas sve ! <3
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 13:00 Izmjenjeno: sreda, 9.12.2015 / 13:28
Lenka je napisao:
Žao mi je što je došlo do nesporazuma ,lijepo vam je išlo ,odrađivali ste sve te horoskope kao tim uigrani.
Sve što mogu reći,zapravo imam potrebu reći da sam i više nego sigurna,poznavajući Igorov rad i njega kao osobu da je ovo rađeno isključivo u kontekstu povezivnja uzroka i posljedica kroz položaj planeta.Neke teme su osjetljivije od drugih svakako ,no,događaji su se zbili,na žalost, i kao takvi su pokazani u horoskopu osobe.
Nadam se da ćeš se vratiti Aleks!Svi smo mi osjetljivi na teške priče,no ,Astrolog kao takav ne može birati događaje ukoliko želi dati kompletnu sliku naglašenih -lijepih,pa i ružnih i teških momenta u životu osobe,kroz njezin natal.
Ljubim vas sve ! <3
Iskljucivo u tom kontekstu, pa znas me. Astrologija kao Jupiterovska ili Uranska nauka sluzi tome da se na osnovu istrazivanja predjasnjih dogadjaja preventivno utjece na osobe, koje joj se obracaju, bilo da su praktikanti, bilo da su klijenti.
Apsolutno su svi dobrodošli s moje strane, jer ne želim da bilo tko zbog mene napušta forum. Još jednom ponavljam, ako ima što da mi zamjera, neka mi se obrati u INBOX i riješit ćemo situaciju.
p.s. U svakoj humanističkoj nauci, neophodno je napraviti profesionalnu distancu. Svaka pomoc zahtjeva realan pristup problemu. Kada se radi horoskop lica koje nije navrsilo 18 godina, tada se doista radi djecji horoskop, ali ovo nije djecji horoskop, već od poznate ličnosti. Sve se ovo radi i u astrološkim školama, seminarima, forumima, tribinama, astrološkm tekstovima isl. Astrolog je dužan da upozori, ali na diskretan način.
Nivo: U blagom usponu / 79 postovi
Naslov: Administrator
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 18:02
Svako na forumu sudjeluje svojevoljno, dobrovoljno i bez prisilie što povlači za sobom da; svako moze u bilo kojem trenutku napustiti forum i/ili portal jer mu se nešto ne sviđa, prestati čitati ili ignorirati (raspravljati dalje ili što već). Isto kao što i prodavnicu u koju uđe i ne svidi mu se prodavačica/prodavač (da se ne uvrijedi netko jer je samo prodavačica navedena), proizvodi koji se nude, cijene i slično, tako da smatram da se ovdje nema što raspravljati o tome što se kome sviđa, što netko smatra neprikladnim, nemoralnim i slično. Za sve postoje pravila foruma, zakoni pa ko voli... kako se kaže: Nek izvoli!
Ukoliko je netko za svađu i prepiranje, neka mi se javi u inbox da se malo porazgovaramo ;) xoxoxoxo
Moram reću sve pohvale Igoru koji je pokrenuo ovu tematiku uopće i omogučio ovakvu vrstu školovanje, a BLATO i SRAMOTA na one koji to neće i ne znaju cijeniti jer im je ego do plafona i jer se na ovom balkanu ionako gotovo svi ponašaju kao političari, neradnici i da ne nabrajam... A da ne pričam o tome kada se nekome pruži i omogući nešto... što se za to dobije zauzvrat? - Tipično balkansko pljuvanje, bahaćenje i iznošenje izbljuva.
No, da nebih skrenuo sada ovdje sa teme i moje najdraže Lepe Brene, smatram da je jedna previdna žena. Kakva je njezina pozadina, povijest života i njezina budućnost, to je sve zapravo sporedna stvar i smatram da je tema započeta u jednu drugu svrhu, od one u koju se pokušalo odvesti unošenjem nekakvih vlastitih emocija (možda iz vlastitog iskustva) pa je to gorka rana u koju se ne voli zadirat i prisjećati... no da se ne ponavljam...
Divna je žena i smatram da bez obzira na sve, čekam da vidim što ću još moći pročitati u nastavku :)
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 18:50
Marc je napisao:
Svako na forumu sudjeluje svojevoljno, dobrovoljno i bez prisilie što povlači za sobom da; svako moze u bilo kojem trenutku napustiti forum i/ili portal jer mu se nešto ne sviđa, prestati čitati ili ignorirati (raspravljati dalje ili što već). Isto kao što i prodavnicu u koju uđe i ne svidi mu se prodavačica/prodavač (da se ne uvrijedi netko jer je samo prodavačica navedena), proizvodi koji se nude, cijene i slično, tako da smatram da se ovdje nema što raspravljati o tome što se kome sviđa, što netko smatra neprikladnim, nemoralnim i slično. Za sve postoje pravila foruma, zakoni pa ko voli... kako se kaže: Nek izvoli!
Ukoliko je netko za svađu i prepiranje, neka mi se javi u inbox da se malo porazgovaramo ;) xoxoxoxo
Moram reću sve pohvale Igoru koji je pokrenuo ovu tematiku uopće i omogučio ovakvu vrstu školovanje, a BLATO i SRAMOTA na one koji to neće i ne znaju cijeniti jer im je ego do plafona i jer se na ovom balkanu ionako gotovo svi ponašaju kao političari, neradnici i da ne nabrajam... A da ne pričam o tome kada se nekome pruži i omogući nešto... što se za to dobije zauzvrat? - Tipično balkansko pljuvanje, bahaćenje i iznošenje izbljuva.
No, da nebih skrenuo sada ovdje sa teme i moje najdraže Lepe Brene, smatram da je jedna previdna žena. Kakva je njezina pozadina, povijest života i njezina budućnost, to je sve zapravo sporedna stvar i smatram da je tema započeta u jednu drugu svrhu, od one u koju se pokušalo odvesti unošenjem nekakvih vlastitih emocija (možda iz vlastitog iskustva) pa je to gorka rana u koju se ne voli zadirat i prisjećati... no da se ne ponavljam...
Divna je žena i smatram da bez obzira na sve, čekam da vidim što ću još moći pročitati u nastavku :)
Slažem se sa tvojim stavom, u potpunosti.:)
Hvala na lijepim riječima za temu.:)
Nikada se astrologijom nisam bavio u cilju da bilo koga ponižavam, vrijedjam. Već suprotno, smatrajući da upravo loši dogadjaji služe tome da nauče druge ljude, kako da svome problemu stanu na put. Svako od nas ima svoju bolnu točku, sigurno je da ju i ja imam, ali nemam pravo nikome da sugeriram, ako o istoj govori.
Ja imam Mjesec u Vodenjaku pa sam u astrološkim debatama prilično ekstrovertan, kada je moj psihološki profil i život u pitanju i zalažem se za takav pristup. Ima i drugih astrooških pomanja, škola i pravaca. Maksimalno poštivam svaki. Ali, radim po svom.
Što se Lepe Brene tiče, svi su pozvani da se uključe. Evo još jednom, ako nekom u datom trenutku ne bude odgovarao moj pristup, slobodno neka mi se obrati u INBOX, jer kao jedna Vaga, apsolutno vjerujem da svaki problem može da se riješi bez teških riječi i harmoničnom retorikom.
Svi su dobrodošli.:)
Nivo: Uzdiže se na forumu / 228 postovi
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 20:05
Igor Igor je napisao:
Nikada se astrologijom nisam bavio u cilju da bilo koga ponižavam, vrijedjam. Već suprotno, smatrajući da upravo loši dogadjaji služe tome da nauče druge ljude, kako da svome problemu stanu na put. Svako od nas ima svoju bolnu točku, sigurno je da ju i ja imam, ali nemam pravo nikome da sugeriram, ako o istoj govori.
Ja imam Mjesec u Vodenjaku pa sam u astrološkim debatama prilično ekstrovertan, kada je moj psihološki profil i život u pitanju i zalažem se za takav pristup. Ima i drugih astrooških pomanja, škola i pravaca. Maksimalno poštivam svaki. Ali, radim po svom.
Što se Lepe Brene tiče, svi su pozvani da se uključe. Evo još jednom, ako nekom u datom trenutku ne bude odgovarao moj pristup, slobodno neka mi se obrati u INBOX, jer kao jedna Vaga, apsolutno vjerujem da svaki problem može da se riješi bez teških riječi i harmoničnom retorikom.
Iz pogrešaka se uči, ali ovo nije tvoja pogreška Igore. Divna si osoba koja nam svima ovdje omogućuje da naučimo. Sve što pišeš ovdje vrijedno je i za svaku pohvalu, nikako ne za kritiku, jer je ovdje svrha podučiti, naučiti i znati prepoznati. Kritičari su razarači koji vole suditi drugima a zna se jako dobro: Ne sudi drugima da se tebi ne sudi. Općenito, zna se da oni koji vole kritizirati nešto ili nekoga to čine da bi se osjećali boljima, jer brane svoja uvjerenja iz nekih svojih potreba ili prikrivaju neke stare rane. Zato Igore, sada i ubuduće, nemoj se osjećati loše zato što je tvoja dobra namjera krivo protumačena. Vrhunski si astrolog i za nas koji volimo pratiti sve tvoje teme, samo nastavi dalje, imaš našu podršku :) CAR SI :)
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 20:16
Luna je napisao:
Iz pogrešaka se uči, ali ovo nije tvoja pogreška Igore. Divna si osoba koja nam svima ovdje omogućuje da naučimo. Sve što pišeš ovdje vrijedno je i za svaku pohvalu, nikako ne za kritiku, jer je ovdje svrha podučiti, naučiti i znati prepoznati. Kritičari su razarači koji vole suditi drugima a zna se jako dobro: Ne sudi drugima da se tebi ne sudi. Općenito, zna se da oni koji vole kritizirati nešto ili nekoga to čine da bi se osjećali boljima, jer brane svoja uvjerenja iz nekih svojih potreba ili prikrivaju neke stare rane. Zato Igore, sada i ubuduće, nemoj se osjećati loše zato što je tvoja dobra namjera krivo protumačena. Vrhunski si astrolog i za nas koji volimo pratiti sve tvoje teme, samo nastavi dalje, imaš našu podršku :) CAR SI :)
Hvala ti od srca na podršci, ali od srca. Nemam riječi.
Da, to i ja kažem -Ne sudi drugima, da se i tebi ne bi sudilo. Ima jedan lijep duhovni citat na tu temu nacit cu ga.
Pa i ti imas Mars na Arcutusu kao Brena, što ti daje borbeni duh, a od darova, dar za ezoteriju i umjetnost. Sad kad Mars stane na tvoju natalnu poziciju vraća se energija.:)
Saa je Mars u kvadratu sa Plutonom i opoziciji sa Uranom, al dobro jos koji dan.
Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 23:17
Marc je napisao:
Citiram tvoj post i pridruzujem se prije svega zahvali nasem Igiju koji tako sirokogrudo, nesebicno dijeli svoje znanje sa nama i pruza nam priliku da budemo bolji u poznavanju astrologije a samim tim i bolji ljudi jer smisao i cilj astrologije jeste upravo samospoznaja i izgradnja vlastite licnosti.
Blato i sramota, slazem se i potpisujem VELIKIM SLOVIMA na one koje tu Igorovu nesebicnost nisu prepoznali i cijem egu ni nebo nije granica.
Sto se mene licno tice, ovaj forum je sada postao jos bolje i ljepse mjesto :)
Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 23:25
Igor Igor je napisao:
Dragi Igore...svi znamo kako se razvijala medicina, hirurgija posebno....a sjetimo se samo koliko zivota ona danas spasava svakodnevno :)
Tako i teske astroloske teme; nimalo ugodne, cak ponekad vrlo bolne sluze upravo za to da se takav dogadjaj u buducnosti prepozna i sprijeci uz pomoc horoskopa.
Drzim ti fige i samo tako nastavi; molim te nemoj se mijenjati :)
Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 23:56
Sphinx je napisao:
Dragi Igore...svi znamo kako se razvijala medicina, hirurgija posebno....a sjetimo se samo koliko zivota ona danas spasava svakodnevno :)
Tako i teske astroloske teme; nimalo ugodne, cak ponekad vrlo bolne sluze upravo za to da se takav dogadjaj u buducnosti prepozna i sprijeci uz pomoc horoskopa.
Drzim ti fige i samo tako nastavi; molim te nemoj se mijenjati :)
Hvala najljepša.:) Od srca.
Slažem se, skroz.
Medicina i astrologija bi trebale, da ne kazem morale usko da suradjuju. Mada, dopada mi se, jer upoznao sam neke lječnike i medicinske tehničare, koji su itekako zainteresirani za astrologiju, numerologiju, karte. Gledam im. Super, drago mi je da se pomalo pomičemo. Inače, u Istočnim zemljama, ništa se ne radi bez konzultacije sa astrologom, numerologom, tarot majstorom. Znaš to sigurno. Al, eto, ako ima neko tko ne zna.
Upravo je Brena primjer osobe, koja ništa ne poduzima bez konzultacije sa astrologom.
Na to ukazuje:
1. Ascedent, Ascedent i Mo 0 Spica i So 0 Arcturus.
2. Uran u 11. kuci,
3. Me i Ve 90 Ur u 11. kuci.
4. Vladar 9. kuce u mističnoj Škorpiji, pa još 90 Ur.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56