Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:vratanca27

Pregleda:4328

Nivo: Uzdiže se na forumu / 181 postovi

Objavljeno: četvrtak, 17.3.2016 / 22:56

Tema: Iskustva tranzitnog Jupitera

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Pa ti imas Satunov povratak kako? Pa jel ti Sa u Strijelcu ili u Jarcu?

Što se tice Plutona, spadam u one astrologe, koji ga ne dozivljavaju tako fatalno i opasno. Pluton uzdrma snazno, ali vise je rijec o dramatizaciji, nego o nekom vecem problemu. Pluton su svi mali problemi i unutarnje tenzije. Sve sto je benigno. Venera 0 Pluton - burna ljubavna romansa, a dal ce prerasti u vezu to mnoooogo ovisi o ostalim aspektima, koji idu u prilog tome koliko ce se zalagati za tu vezu. Venera 0 Pluton daje neku posebnu privlacnost osobi, moze cak dijelovati opasno a to je samo maska. Na planu međuljudskih odnosa, Venera 0 Pluton može donijeti neshvacenost, nepovjerljivost, strah vezano za druge ljude, al ne veliki strah, vise princip - nisam siguran-sigurna dokazi se, to je slika manjih konflikata koji se rijesavaju, dok su recimo Ve 0 Ma svađe.
Inace Ve 0 Pl daje uspjeh u umjetnosti ali i svim javnim poslovima zbog naglasenog sarma.

Što se tranzita tiče, sve ovo plus, kojim poljem vlada.

jeste u strelcu je, samo na 26-om stepenu natalno, trenutno tranz kroz 12-to.

ja se isprepadala kad videh Ve0Pl, svasta mi ej proslo kroz glavu, al mozda budu i pare neke, kad pogledas... sve mi vuce ovde na nesto tajno, al dobro, to je vec druga tema... mada na prvi pogled sam bila u fazonu - svadba! sto je babi milo... odg bi mi i nesto burno, samo da se nesto pokrenee

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: četvrtak, 17.3.2016 / 23:00

Citiran post

Venerica je napisao:

Jupiter mi je vladar ascedenta, nije najsrecnije postavljen, u blizancima, pri kraju pete kuce, dakle sestoj. Od aspekata pravi 120 sa Suncem, 60 sa Mesecom i Marsom, i 90 sa Venerom. Iako nema neku postavku u smislu dostojanstva u tranzitima mi je uglavnom donosio lepe stvari, kad mi je bio na vrhu devete u konjukciji sa SMC diplomirala sam, kad je prelazio preko Meseca u sedmoj, doneo mi je vezu, veeeliku ljubav

e sad skontala sam caku sa njim, da ne treba nista OCEKIVATI, i samo pustiti da "radi". recimo cekala sam njegov tranzit preko natalne Venere u lavu kao ozeblo sunce, a Ve mi je vladar pete i desete, pa sam ceo avgust provela u iscekivanju sta ce da se desi, sta ce da se desi?? i nista spektakularno se nije desilo, a ja ocekivala, ne znam.. princa na belom konju, ili posao iz snova (jos je Ve na Regulusu i onda su mi svi prognozirali nekog wow tipa/posao), medjutim sipak naravoucenije: vise ne gledam njegove tranzite i ne opterecujem se.

Svi su razocarani ostali jupiterom u lavu. On je tu kao super, medjutim sve vreme je bio u kvadratu sa saturnom u skorpiji, i plus je radio 150 na plutona u jarcu. I kako da bude dobar? Ja sam provela tu godinu u ludom iscekivanju. A zapravo ja nisam ni toliko kriva, gledala mi je natal jedna zena koja je rekla jos odavno da samo cekam prelazak preko asc, jer sam ja lav i onda sve ce biti sjajno. Nmg da verujem koliko sam glupa bila . Tako sam pocela da ucim. Tako da... razumem to.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: petak, 18.3.2016 / 0:27

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Svi su razocarani ostali jupiterom u lavu. On je tu kao super, medjutim sve vreme je bio u kvadratu sa saturnom u skorpiji, i plus je radio 150 na plutona u jarcu. I kako da bude dobar? Ja sam provela tu godinu u ludom iscekivanju. A zapravo ja nisam ni toliko kriva, gledala mi je natal jedna zena koja je rekla jos odavno da samo cekam prelazak preko asc, jer sam ja lav i onda sve ce biti sjajno. Nmg da verujem koliko sam glupa bila . Tako sam pocela da ucim. Tako da... razumem to.

Bio je jako jako tezak period. Jupiter 90 Sa na zadnjim stupnjevima Skorpiona. Ja sam tad jos uvjek bio u fazi Sa povratka, ajd da kazem post Sa povratak. Financijski problemi i otezanja.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: petak, 18.3.2016 / 6:57

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Bio je jako jako tezak period. Jupiter 90 Sa na zadnjim stupnjevima Skorpiona. Ja sam tad jos uvjek bio u fazi Sa povratka, ajd da kazem post Sa povratak. Financijski problemi i otezanja.

Jeste, mislim da je jupiter u devici bolji sada. A saturn kada se okrenuo na pocetku leta, necu da ga zaboravim. Meni je sve bilo u simbolici četvrte. plus jup mi je iz lava radio 150 na stelijum u jarcu. Dok sada imam trigone tu. Znaci nije bas u neko divnom znaku, ali nasim generacijama je laksi ovaj jup.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 18.3.2016 / 12:05

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Jeste, mislim da je jupiter u devici bolji sada. A saturn kada se okrenuo na pocetku leta, necu da ga zaboravim. Meni je sve bilo u simbolici četvrte. plus jup mi je iz lava radio 150 na stelijum u jarcu. Dok sada imam trigone tu. Znaci nije bas u neko divnom znaku, ali nasim generacijama je laksi ovaj jup.

Meni 9. - 1. Dosta znanja i spoznaja. Ali, sto se financija tice, jako lose. Nisam se odlučio da upišem završnu godinu na faksu, zbog ovog aspekta. Tj. rekoh - ajd da razmislim. A, pored toga, mnogo bolji period je sljedeca godina, tj. ova.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 11:21

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Meni 9. - 1. Dosta znanja i spoznaja. Ali, sto se financija tice, jako lose. Nisam se odlučio da upišem završnu godinu na faksu, zbog ovog aspekta. Tj. rekoh - ajd da razmislim. A, pored toga, mnogo bolji period je sljedeca godina, tj. ova.

Za fax najbolje gledaj da ti se pogodi situacija koja je bila slicna kada si bas bio uspesan na faksu. Ja cu sigurno upisati doktorkske, znam i kad. Lako sam izracunala. To nije tesko, tesko mi je da gledam za stvari koje nisam nikad radila.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 14:03

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Za fax najbolje gledaj da ti se pogodi situacija koja je bila slicna kada si bas bio uspesan na faksu. Ja cu sigurno upisati doktorkske, znam i kad. Lako sam izracunala. To nije tesko, tesko mi je da gledam za stvari koje nisam nikad radila.

Ja sam faks napisao u najgore vrijeme, kada mi je Saturn tranzitirao kroz 8. kucu. Ali, posto je to bilo nesto sto sam zelio jos od osnove pripremao sam se kroz cijelu srednju. Zapravo na zavrsnoj godini sam se najmanje i spremao Ono jesam, ali prema mjerilima mog Sa 0 AC ne tolko kolko bih inace. I na prijemnom budem u top 3 i sve krene super, prve 2 godine, 3. ok al na zavrsnoj rundi odustanem samo. Inace, to je moj ulazak u period Merkura, koji je spaljen. Kako sam usao u potperiod Venere koja je njegov dispozitor meni je laknulo, jer obrazuju recepciju.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 14:55

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ja sam faks napisao u najgore vrijeme, kada mi je Saturn tranzitirao kroz 8. kucu. Ali, posto je to bilo nesto sto sam zelio jos od osnove pripremao sam se kroz cijelu srednju. Zapravo na zavrsnoj godini sam se najmanje i spremao Ono jesam, ali prema mjerilima mog Sa 0 AC ne tolko kolko bih inace. I na prijemnom budem u top 3 i sve krene super, prve 2 godine, 3. ok al na zavrsnoj rundi odustanem samo. Inace, to je moj ulazak u period Merkura, koji je spaljen. Kako sam usao u potperiod Venere koja je njegov dispozitor meni je laknulo, jer obrazuju recepciju.

Moj brat je upisao sa saturnom u osmoj, njemu si gledao kartu vec. To je pretesko za pocetak, negde sam citala da takav polazak na fax predstavlja najmanje sedam godina studiranja, a ona moja sestra, koja sad ide na stomatologiju, je isto upisala ekonomiju sa saturnom u osmoj, i sedam i po je studirala, a ovaj drugi je upisala kada je sat izasao iz desete, znaci dve godine je spremala prijemni kao luda, pa nagrada, a jupiter u osmoj, potpuno obrnuta situacija. Moj momak je upisao sa sat kroz osmu, vladar 9.venera u skorpiji na 29.nijedan aspekat nema, a merkur u vagi, pa je bas lenj za knjigu, inace uopste ne izgleda tako, i dobro je sto nije gubio vreme, odmah je nasao posao, stvarno nema sanse, bolje mu je na poslu, nego na studijama. A, ne znam nikog ko je uzivao na faksu bolje od mene, sve mi je islo tamo. Saturn je kroz tih pet godina presao drugu i trecu, a jupiter iznad horizonta, kroz devetu i desetu i tako... Znaci samo lepo izracunati. Taj upis sa sat kroz osmu mi je poznat.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 16:07

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Moj brat je upisao sa saturnom u osmoj, njemu si gledao kartu vec. To je pretesko za pocetak, negde sam citala da takav polazak na fax predstavlja najmanje sedam godina studiranja, a ona moja sestra, koja sad ide na stomatologiju, je isto upisala ekonomiju sa saturnom u osmoj, i sedam i po je studirala, a ovaj drugi je upisala kada je sat izasao iz desete, znaci dve godine je spremala prijemni kao luda, pa nagrada, a jupiter u osmoj, potpuno obrnuta situacija. Moj momak je upisao sa sat kroz osmu, vladar 9.venera u skorpiji na 29.nijedan aspekat nema, a merkur u vagi, pa je bas lenj za knjigu, inace uopste ne izgleda tako, i dobro je sto nije gubio vreme, odmah je nasao posao, stvarno nema sanse, bolje mu je na poslu, nego na studijama. A, ne znam nikog ko je uzivao na faksu bolje od mene, sve mi je islo tamo. Saturn je kroz tih pet godina presao drugu i trecu, a jupiter iznad horizonta, kroz devetu i desetu i tako... Znaci samo lepo izracunati. Taj upis sa sat kroz osmu mi je poznat.

Meni je prolazio kroz ukljesteni dio Raka.
Pošto je riječ o umjetničkom faksu, ja sam se za prijemni spremao bukvalno od samog prijema u srednju školu (ista oblast).
To je 4 godine pripreme. I to u 1. godini onako početak, 2. još više, 3. stvarno najviše, da bih u 4. zbog drugih nekih problema, spustio loptu, ali sam tad baš najviše išao na privatne časove. Na privatne časove sam išao od samog starta, ne da bih savladao osnovno gradivo, već da bih napredovao. Neki profesori sa faksa, kod kojih sam išao na privatne časove, savjetovali su mi da apliciram za smjerove, na koje se teško upada, kolko sam bio dobar. I hajde, ja aplicirao za najjači faks i za faks u mom gradu, koji je odmah iza po kriterijumima. I blinkne mi i ne izađem na najjači, iako su me dve profesorke tjerale i imao sam u startu podršku na prijemnom, jer na mom faksu se ne može preko veze, pa to da naglasim.
E ovo - na prijemnom u mom mjestu bio sam 3. na rang listi. Meni totalno nebitno. Nisam imao nikad takmičarski duh, što se da vidjeti iz mog natala, a po riječima nekih koji su me spremali, mogao sam biti N1.
Onda, prva godina faksa, koja podrazumijeva gradivo iz srednje, i koja je meni barem bila limunada za srednju, ni malo nije išla lako. Ja super sve što mogu uradim za 10, dobijem 10, ali nisam bio revnostan po pitanju odlaska na neka predavanja, pa 2 ispita nisam mogao da dam u roku, zbog toga što su mi nedostajali potpisi. Još me jedna profesorka uzela na pik. Jedna samo pored toliko 10-ki. Ali, avaj, ona je bila profesor čitave grupe predmeta, tu grupu čine 3 predmeta. Iz 2 predmeta nisam dobio potpise, a iz ovog jednog me jedva pustila i kad sam polagao gledala je moj index i druge super ocene i da mi 6, i to još da budem zadovoljan sa njenom 6. Inače, taj predmet je podrazumijevao pokazivanje određenih manuelnih sposobnosti, a meni Merkur spaljen. Ipak, moje "predstavljanje" je bilo za oko 8, možda 9, al ajde ispod 8 ne bi trebalo nikako. To je mišljenje drugih profesora, koji predaju taj predmet. Ali, ja poslije čujem da se ona razmišljala dal uopce da mi dozvoli da polažem, jer nisam dolazio redovito. Strašno. Pa, pazi 2 potpisa mi nije dala. Baš ono disproporcija.
E, onda kada mi je Saturn ušao u 9. kucu, neovisno o tome što je bio u izgnanstvu, tj. u Lavu, ja pređem na drugu studijsku grupu. Ne taman posla zbog ove profesorke, već zbog toga što mi je ta studijska grupa bila ono najbliže, a oformila se tek kad sam bio 2. godina. Pritom, prelazak nije podrazumijevaio nikakve druge probleme, sem 3 diferencijalna ispita, koja sam slušao, pošto je riječ o nečemu što je usko-stručno, i jedva sam čekao svako naredno predavanje.
Znači i na prvom smjeru sam bio super, na ovom još bolji i dobijem još radni angažman u toj oblasti, međutim, podvučem jednu veliku crtu.
Saturn u 8. kuci je ovdje bio samo simbol da je to nešto naglašeno karmički, a glavni pokazivatelj je Spaljeni Merkur u 10. kuci, Sunce je vladar 9. kuce. A, ja u periodu Spaljenog Merkura.
Sa ove distance, bez obzira na sve uspjehe, užasno težak period. Ono sve super, ali osjecaj neke mučnine isl.
Prešao sam na privatni faks, koji je srodan mom faksu, gdje mi je priznata hrpa predmeta. Tad sam bio u fazi Sa povratka. Ma slupano 9. u smislu faksa. Samo 9. počinje kontra-antiscijom Saturna, što je još jedan od jakih pokazivatelja karme, pa vl. So u Vagi u padu, pa Spaljen Merkur, pa dispozitor So, Ve u Djevici u padu 0 Mars - prekid. Jupiter je vladar ponašanja, ali u izokrenutom Vodenjaku, još 150 Ma u 9. kuci 0 MC.
Zbog toga što je Ju 120 So, pri čemu se Ju - peregrin nalazi u znaku So izgnanstva, uz neku borbu bih mogao završiti, pa eto, biraću najbolje periode. Zato prošlu godinu nisam ni izabrao. Meni je što ostalo još samo nekoliko jednostavnih ispita sa 4.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 18:05

Pa mislim da ti se blizi jupiter preko mc, je l tako? Veruj mi, bolji period neces imati, ja sam imala to, a meni je deseta prazna, tebi nije. Planeta preko ugla radi, to sigurno, ovako i ne mora, ali ovo da.

Evo, ja sam trenutno u cudu koliko imam jake tranzite, i jupiter radi svoje, mislim da je u sredu negde jupiter na 16. i saturn na 16. strelca u kvadratu na nebu, aktivira se moj 16. stepen plutona i merkura bas egzaktno. , DA JE U CETVRTAK RETRO SATURN. Ja idem na vazno poslednje testiranje neko, i necu da postavljam nikakva pitanja sad.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove