Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Lenka

Pregleda:2205

<12>

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: sreda, 12.7.2017 / 9:40 Izmjenjeno: sreda, 12.7.2017 / 9:58

Tema: Natali poznatih

Lenka hvala ti od srca.. a da znas jos jednu informaciju.. mene ti u mom grada malte ne svi znaju i svi mi se dive a rijetki mi ime znsju.. znsju me po nadimku.. istina samim czdom sam prezivjela rodenje... 11 godinu.. rat.. klinicku smrt.. par saobracajnih nesreca izbjegnutih u kojima je smrt bila ishod.. 1986.. 1995... 2006... 2015-2016.. ima nesto sto me cuva inod mene same sigurno.. sigurno . Moj mijesec je u 4 kuci tako je u natalnoj karti..

I to za unutarnje konflikte si upravu. Unutar mene je uvijek bojno polje.. nikad ne prestaje bitka.. uvijek se trudim kontrolisati svoju energiju da nikog ne povrijefim ni rijecima.. gade mi se osobe koje mogu druge povrijediti.. uvijek borba da se izborim na bilo koji nacin ali uvijek pobijedi ona po neni bolja a teza opcija.. i po cijenu osobne patnje nedozvolim da drugima nanesem stetu.. tesko mi bude sto nisam nikako kai drugi.. svi sviju gaze.. ne mogu bit medu onima koji gaze. Ne mogu.. nije ljudski. Od kad znam za sebe to je u.meni taj rat.. voljela bih da he moj natal jednostavan.. da je lak.. da mi ostavljena su vrata odsktinuta za neki laksi put.

U mom zivotu je puno uzetih prilika.. puno uskracene srece koju sam bar gledala kod drugih pa me je to radovalo.. osijecam da sam nezahvalna i to me muci. Zasto sam toliko sebicna.. Bog mi je dao razum... dusu.. dao mi je da znam puno vise od vecine.. ja sam tog svijesna.. dao mi je da znam umijem ali mi je uzeo i puno... Ja Lenka osijecam da je u mom zivotu nesto cudno.. nesto sto kod drugih nije tako.. prije sam se snalazila u svom zivotu.. gurala sam ma i puzeci sam isla dalje.. sad ne idem.. ne puzim. Nikako da prestane ovo ciscenje.. nikako da se zavrsi. Hocu sebe nazad.. nedostajem sebi onakva.. ovo nisam ja.Ja i dalje trudim se nikom ne smetati nikog ne razocarati i nikog ne povrijediti.. to sam ja samo mi fali da kao prije osijetim rafost sto sam se probudila.. nisam nikad mislila da cemi nedostajati ona jutra kad se trudim zaboraviti da ne tijelo boli.. sad me dusa boli a nekad je ona jedina bila zdrava..

Citam ovo sto si pogledala i napisala po treci put.. i moram.priznati da sam osijetila olaksanje.. stvarno me nesto stiti.. ja to tako osijecam i vijerujem da koliko god tesko mi bilo ipak ce sve proci samo trebam bit iskrena i postena i istrpiti.. mozda ces me razumijeti ovo sto cu napisati.. osijecam da nikako i nikad nesmijem sebe dovesti u situaciju da pomislim lose jer cu tad izgubiti ono jedino vrijedno u meni i sto me drzi uspravnom.. Dusu. Lenka ja samo dusu imam.. ostalo su sve uzeli.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: četvrtak, 13.7.2017 / 10:13

Citiran post

angel je napisao:

Lenka hvala ti od srca.. a da znas jos jednu informaciju.. mene ti u mom grada malte ne svi znaju i svi mi se dive a rijetki mi ime znsju.. znsju me po nadimku.. istina samim czdom sam prezivjela rodenje... 11 godinu.. rat.. klinicku smrt.. par saobracajnih nesreca izbjegnutih u kojima je smrt bila ishod.. 1986.. 1995... 2006... 2015-2016.. ima nesto sto me cuva inod mene same sigurno.. sigurno . Moj mijesec je u 4 kuci tako je u natalnoj karti..

I to za unutarnje konflikte si upravu. Unutar mene je uvijek bojno polje.. nikad ne prestaje bitka.. uvijek se trudim kontrolisati svoju energiju da nikog ne povrijefim ni rijecima.. gade mi se osobe koje mogu druge povrijediti.. uvijek borba da se izborim na bilo koji nacin ali uvijek pobijedi ona po neni bolja a teza opcija.. i po cijenu osobne patnje nedozvolim da drugima nanesem stetu.. tesko mi bude sto nisam nikako kai drugi.. svi sviju gaze.. ne mogu bit medu onima koji gaze. Ne mogu.. nije ljudski. Od kad znam za sebe to je u.meni taj rat.. voljela bih da he moj natal jednostavan.. da je lak.. da mi ostavljena su vrata odsktinuta za neki laksi put.

U mom zivotu je puno uzetih prilika.. puno uskracene srece koju sam bar gledala kod drugih pa me je to radovalo.. osijecam da sam nezahvalna i to me muci. Zasto sam toliko sebicna.. Bog mi je dao razum... dusu.. dao mi je da znam puno vise od vecine.. ja sam tog svijesna.. dao mi je da znam umijem ali mi je uzeo i puno... Ja Lenka osijecam da je u mom zivotu nesto cudno.. nesto sto kod drugih nije tako.. prije sam se snalazila u svom zivotu.. gurala sam ma i puzeci sam isla dalje.. sad ne idem.. ne puzim. Nikako da prestane ovo ciscenje.. nikako da se zavrsi. Hocu sebe nazad.. nedostajem sebi onakva.. ovo nisam ja.Ja i dalje trudim se nikom ne smetati nikog ne razocarati i nikog ne povrijediti.. to sam ja samo mi fali da kao prije osijetim rafost sto sam se probudila.. nisam nikad mislila da cemi nedostajati ona jutra kad se trudim zaboraviti da ne tijelo boli.. sad me dusa boli a nekad je ona jedina bila zdrava..

Citam ovo sto si pogledala i napisala po treci put.. i moram.priznati da sam osijetila olaksanje.. stvarno me nesto stiti.. ja to tako osijecam i vijerujem da koliko god tesko mi bilo ipak ce sve proci samo trebam bit iskrena i postena i istrpiti.. mozda ces me razumijeti ovo sto cu napisati.. osijecam da nikako i nikad nesmijem sebe dovesti u situaciju da pomislim lose jer cu tad izgubiti ono jedino vrijedno u meni i sto me drzi uspravnom.. Dusu. Lenka ja samo dusu imam.. ostalo su sve uzeli.

E da Mjesec ti je u 4., mali je ovaj prvi kvadrant pa ga vidjela u 3., ako imaš sklonosti ka pisanju, a mogla bi, itekako bi mogla imati, probaj osjećaje zapisivati, situacije koje proživljavaš, koje si proživjela...pa znaš nekad bi mogla iako poznaš svoj život i sebe, ali kad tako u komadu pročitaš svoju životnu priču, možeš doći do sasvim novog viđenja svega...da čitaš o nekom drugom sigurno bi rekla –wow koja snaga u toj djevojci, ona ruši barijere koje sam život postavlja pred nju da je dovede do njezine prave svrhe u ovom životu...takvi su ti putevi, onima koji su svjesni sebe, drugih, nepravde, ne ljubavi na ovom svijetu...I još jedna stvar kako ja to vidim, onaj kojem je tako dano da upozna sve skrivene kutke sebe i svijeta na samo jednom mjestu, ponese teret koji se jedva nosi, on to nekako mora vratiti svijetu, kroz priču, kroz muziku, kroz slike...ne dobiju svi takva iskušenja, ne upoznaju svi svoju i tuđu tamu i bol i svoju i tuđu svjetlost i radost, nije im dano. Nekad možemo samo prihvatiti da su stvari takve kakve jesu, najprije prihvatiti a onda naći način da ih naglavačke okrenemo. Makar u našoj kolektivnoj svijesti postoje mnoge ograde, makar puno toga prihvaćamo kao nemoguće, ovi i oni kojima vjerujemo uvjeravaju nas da to o čemu mi razmišljamo jednostavno nije moguće jer nisu mogli ovi i nisu mogli oni...nije to baš tako, neki uvijek odu dalje i probiju te barijere...

Objavljeno: četvrtak, 13.7.2017 / 10:44

Da.. volim pisati i pisem uvijek biljezim ali to krijem. Nekako mi je tesko da itko vidi to.. kao da ce vidjeti tu slabost koju krijem. Prekljucer mi je brat koji je vojno lice rekao da skida kapu do poda sta ja radim i koliko ja postignem ovako bolesna.. sve za druge. Ne za sebe.. jucer najmladi brat i snaja isto to govore jer svake godine nesto novo napravim za njih.. da je njima bolje i lakse.. ja to ne radim da bi mi se divili.. ja volim raditi.. ja volim stvarati.. ti si dobro opisala me u tarotu..karta carobnjaka.. tako me drugi dozivljavaju.. a ja sebe drugacije dozivljavam. Ono sakriveno u meni je taj mijesec.. to sam ja.. s jedne strane carobnjak koji nikad ne odustaje jer odustajanje nije opcija.. a s druge stane ono sto je u meni sakriveno.. ja.. paucina je jaca od mene.. dvije duprotnosti koje treba kombinovati.. uz tebe ucim sebe izvuci van iz sebe..

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: četvrtak, 13.7.2017 / 21:26

Citiran post

angel je napisao:

Da.. volim pisati i pisem uvijek biljezim ali to krijem. Nekako mi je tesko da itko vidi to.. kao da ce vidjeti tu slabost koju krijem. Prekljucer mi je brat koji je vojno lice rekao da skida kapu do poda sta ja radim i koliko ja postignem ovako bolesna.. sve za druge. Ne za sebe.. jucer najmladi brat i snaja isto to govore jer svake godine nesto novo napravim za njih.. da je njima bolje i lakse.. ja to ne radim da bi mi se divili.. ja volim raditi.. ja volim stvarati.. ti si dobro opisala me u tarotu..karta carobnjaka.. tako me drugi dozivljavaju.. a ja sebe drugacije dozivljavam. Ono sakriveno u meni je taj mijesec.. to sam ja.. s jedne strane carobnjak koji nikad ne odustaje jer odustajanje nije opcija.. a s druge stane ono sto je u meni sakriveno.. ja.. paucina je jaca od mene.. dvije duprotnosti koje treba kombinovati.. uz tebe ucim sebe izvuci van iz sebe..

Samo ti piši, kad budeš spremna, a hoćeš to podijeliti sa drugima, nećeš se ni sjetiti da ti je jednom bilo neugodno nekom pokazati što pišeš. Sve u svoje vrijeme. Pa vidi, neki od nas i od glavobolje naprave dramu tako da tvoj stav, ovako općenito gledano, zaista jest za svako divljenje, iako tebi ne treba divljenje, ali znaš kad ljudi vide da se netko sa puno većim problemom nego je njihov tako lavovski bori, sigurno i njih to potakne da daju više od sebe. A to malo jest škorpionski da se uvijek više trude drugima ugoditi nego sebi i da se postavljaju zaštitnički . Ti vidiš sve svoje nijanse iznutra i ne vidiš neku sliku svoje osobnosti kako to drugi vide. I to što plačeš i što se bojiš i što se ljutiš i raduješ, sve to mora biti, jedno bez drugog ne bi dalo nikom od nas taj pečat posebnosti, kod svakog je omjer drugačiji. Da ti je nekad svega dosta, da bi samo malo mira i sreće , to sigurno, ali valjda još nešto da naučiš o sebi što možda potiskuješ i ne prihvaćaš, pa i ta sreća da dodje .

Objavljeno: četvrtak, 13.7.2017 / 21:47 Izmjenjeno: četvrtak, 13.7.2017 / 22:33

A vidis meni je normalno da mora boljeti to je znak da si ziv da osijecas.. da ti tijelo i dusa reaguju.. kad cujem dva put isto kukanje kosa mi se dize.. mene na zivo operirali 2015 i poslije operacije sam dosla u stan i jednom rukom napravila dvoje kolace..to sam uradila da ne mislim na bol.. da me rad okupira.. i zovnula sam komsinicu da joj to dam. A ona zdrava. Njen je muz bio u bolnici pred operacinom salom dok su me operirali. Jako su fini ljudi oboje. Ne volim dramu.. zivot je da se zivi. Meni nije jasno kako mogu podnijet toliku fizicku bol a ovu unutarnju vise ne mogu.. ja mislim da netko moj zivot samo sanja kad se probudio bi poludio bi od straha da mu se to ne desi slucajno. Hahaha. Ali ja.. ja sam bila sretna u tom svom zivotu.. kad ovo jednom bude proslost a bit ce.. necu zaboravit koliko sam morala zavirit unutra a to je najveci strah vijeruj mi. Kad covijek zaviri u svoju tamu i sretne se sa sobom i svojim pravim licem onda vidi svoju pravu vrijednost ono sto je ili sto nije.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: petak, 14.7.2017 / 6:43

Citiran post

angel je napisao:

A vidis meni je normalno da mora boljeti to je znak da si ziv da osijecas.. da ti tijelo i dusa reaguju.. kad cujem dva put isto kukanje kosa mi se dize.. mene na zivo operirali 2015 i poslije operacije sam dosla u stan i jednom rukom napravila dvoje kolace..to sam uradila da ne mislim na bol.. da me rad okupira.. i zovnula sam komsinicu da joj to dam. A ona zdrava. Njen je muz bio u bolnici pred operacinom salom dok su me operirali. Jako su fini ljudi oboje. Ne volim dramu.. zivot je da se zivi. Meni nije jasno kako mogu podnijet toliku fizicku bol a ovu unutarnju vise ne mogu.. ja mislim da netko moj zivot samo sanja kad se probudio bi poludio bi od straha da mu se to ne desi slucajno. Hahaha. Ali ja.. ja sam bila sretna u tom svom zivotu.. kad ovo jednom bude proslost a bit ce.. necu zaboravit koliko sam morala zavirit unutra a to je najveci strah vijeruj mi. Kad covijek zaviri u svoju tamu i sretne se sa sobom i svojim pravim licem onda vidi svoju pravu vrijednost ono sto je ili sto nije.

Ma mentalno si ti jaka, misli su jako bitne, E da, možeš biti hrabar za neke vanjske situacije, ali tek kad se suočiš sa svim onim unutarnjim, kad to posložiš nakon što proživiš kako si rekla i svoju unutarnju tamu i svoje unutarnje svjetlo, kad ne bježiš od njih, tek tada znaš tko si a tko nisi, da, bravo

Objavljeno: petak, 14.7.2017 / 7:40 Izmjenjeno: petak, 14.7.2017 / 8:28

Citajuci tvoje tumacenje ove dvije natalne karte od Dine i od Doleta imam dojam da su oni izronili iz svoje nutrine sve te stihove jer su im duse kao spuzvice koje upijaju tudu bol i patnju a onda tu bol prozivljsvaju kao da je njihova.. kod mene je to malo drugacije.. ja od malena imam svoju borbu sa zivotom.. svoju zivotnu bitku bijem.od kad znam za sebe.. kupim usput i tude... uglavnom pomognem... saslusam i u toku tog saslusavanja vidim rijesenje.. ako je osoba jakog karaktera odmah direktno reknem.. to to to trebas promijenit i vidjet ces kako je bolje. A ako su osobe osijetljivije zna mi oduzeti i par mijeseci da toj osobi pomognem i na skriveni nacin utjecem na to da uvidi izlaz..
Kad sam ja u pitanju to je vec druga prica sad. Prije sam vidjela jasan cilj.. jasno put i sve prepreke a onda ravno bez straha.. a sad znam cilj i znam da je put tezak ali nikako ne napredujem s mijesta. Imam osijecaj da kad krenem naprijed bit ce brzo.. inace ne volim sporost nit kad se situacija a ni posao odvija sporo. Daj da se radi ali ne puzevom brzinom..

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: sreda, 19.7.2017 / 15:19

Citiran post

angel je napisao:

Citajuci tvoje tumacenje ove dvije natalne karte od Dine i od Doleta imam dojam da su oni izronili iz svoje nutrine sve te stihove jer su im duse kao spuzvice koje upijaju tudu bol i patnju a onda tu bol prozivljsvaju kao da je njihova.. kod mene je to malo drugacije.. ja od malena imam svoju borbu sa zivotom.. svoju zivotnu bitku bijem.od kad znam za sebe.. kupim usput i tude... uglavnom pomognem... saslusam i u toku tog saslusavanja vidim rijesenje.. ako je osoba jakog karaktera odmah direktno reknem.. to to to trebas promijenit i vidjet ces kako je bolje. A ako su osobe osijetljivije zna mi oduzeti i par mijeseci da toj osobi pomognem i na skriveni nacin utjecem na to da uvidi izlaz..
Kad sam ja u pitanju to je vec druga prica sad. Prije sam vidjela jasan cilj.. jasno put i sve prepreke a onda ravno bez straha.. a sad znam cilj i znam da je put tezak ali nikako ne napredujem s mijesta. Imam osijecaj da kad krenem naprijed bit ce brzo.. inace ne volim sporost nit kad se situacija a ni posao odvija sporo. Daj da se radi ali ne puzevom brzinom..

Ma moraju oni obojica imati vrlo osjetljivu dušu i neku sponu posebnu sa nebeskim. Znaš da nekad neke trenutke života zaboravimo, mijenjamo se mi usput, pa kad čuješ u pjesmi, vrate se u trenu i sjećanja i mirisi i slike pa i onaj zaboravljeni osjećaj poseban baš za taj neki period, leptirići prorade.
Svi se mi ponekad izgubimo, pa i uz sve detaljno razrađene planove. A to je kao kad uđeš u gustu maglu, i dalje znaš kud si krenula i gdje želiš stići, ali sve te usporava. Ali što se još desi, shvatiš da okolnosti ne možeš predvidjeti, magla sama po sebi malo plaši, znaš samo od čega odmičeš, ne znaš točno što ima desno i lijevo od tebe, ni ispred, pa plan puta pomaže tek malo. Tada se nekako uskladjuje unutarnja navigacija sa nebeskom, vodi te mimo tvog plana i ...negdje uvijek izađeš, obično baš tamo gdje treba

Objavljeno: četvrtak, 20.7.2017 / 9:09

Upravo si opisala moj strah oduvigek.. to je ta magla i put kojim ne pomazu planovi.. nego ona Bozija navigacija.. a ja ja vec imam.isplanirano ja vec imam u glavi poslozeno i ne odstupam ni milimetra a onda borba.. znam kako treba znam.koji je cilj znam koje su potrebne mijere da bi se to.ppstiglo ali mi zivot ta magla otezava i uvijek strah da cu pogrijesiti da cu nekog povfijediti da necu bit fobra.. uoravo si opisala taj strah od nepoznatog.. oduvijek drzim sve pod kontrolom i nista me nije moglo iznenaditi a da bib to postigla morala sam zivjeti svaki minut u pripravnosti.. kao dezurni doktor ali bez dana u minute odmora.. to me iscrpljuje.. pokusavam u zadnje vrijeme ne reagovati trpim i pustim.. najbolje da neke stvsri i situacije same odu...

<12>
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove