Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Marija1993

Pregleda:15600

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 3:23

Tema: Peta kuća u natalnom horoskopu

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Samo da objasnim moju slicnu postavku. Vladar pete je strelac, a jupiter je u 12. uz sam ascedent u lavu.
Mislim da je ova postavka vladar pete u 12.cesta kod ljudi koji ne eksponiraju svoju vezu, momka, pa i decu, jer je vladar pete u sedmoj ili prvoj sigurno veliko eksponiranje. Bar ja imam takvo neko iskustvo.
Kod mene u petoj je mesec, uran i neptun, peta se nastvlja u jarcu. A jupiter ima0 sa asc, 90 sa plutnom, 60 sa marsom, i 60 sa suncem i 150 uran u jarcu.

Heeeeeeeej, di si, pa što te nema?:(

Da, da apsolutno. Vladar 5. kuce u 12. kuci, sve što je na neki način skriveno od očiju javnosti, što zbog okolnosti, što zbog lične volje.:)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 3:28

Ono što još upravlja tajnim 12. kuca, Ribe, Saturn, pa ja tek onda stavim Neptuna.

Saturn mi je na Ascedentu, fizički u 12. kući, još uvjek u konjunkciji sa Ascedentom, što govori da želim svaku emotivnu vezu da sakrijem od očiju drugih. Prosto, čudim se ljudima, koji mogu da se drže za ruke na ulici. Molim Vas ne shvatite ovo kao nekakvo osudjivanje. Čudim se u smislu da ja to ne bih mogao nikad. To je moj Saturn - strog, ozbiljan, hladan.:) A, iznutra, paćenik teški. hahahhahhah

Osoba sa naglašenim Saturnom nije da neće, nego jako teško prevaazilazi barijeru da eksponira svoje emocije. Drži ih duboko u sebi.

Nivo: U petoj brzini / 329 postovi

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 8:49

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ono što još upravlja tajnim 12. kuca, Ribe, Saturn, pa ja tek onda stavim Neptuna.

Saturn mi je na Ascedentu, fizički u 12. kući, još uvjek u konjunkciji sa Ascedentom, što govori da želim svaku emotivnu vezu da sakrijem od očiju drugih. Prosto, čudim se ljudima, koji mogu da se drže za ruke na ulici. Molim Vas ne shvatite ovo kao nekakvo osudjivanje. Čudim se u smislu da ja to ne bih mogao nikad. To je moj Saturn - strog, ozbiljan, hladan.:) A, iznutra, paćenik teški. hahahhahhah

Osoba sa naglašenim Saturnom nije da neće, nego jako teško prevaazilazi barijeru da eksponira svoje emocije. Drži ih duboko u sebi.

Da ovo je tacno da osobe sa naglašenim Saturnom, teško ispoljavaju svoje emocije, meni cesto znaju da kažu da sam emotivno dosta hladna ali zaista nije tako , sa naglašenom vodom i Mesecom u Lavu prosto sam neko ko živi za ljubav, ali imam tu barijeru da eksponiram svoje emocije Saturn u Jarcu, Neptun i Uran , Neptun jedan od vladara pete kuce ,pa jos Venera trigon Saturn , jeste da je ovo dobar aspekt ali ipak imam utisak da je hladi i da je Venera nekako suzdržana.

Tebi je Saturn u Skorpiji ako se dobro secam pa eto nekog ko duboko oseća emocije ali ih ne pokazuje, pa jos u 12 , tj ispoljava se i kroz 1 pa te ljudi tako doživljavaju, kao strogog i hladnog.

Primetila sam i da ljudi sa mesecom u Jarcu a i Skorpiji cini mi se imaju te blokade.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 9:56

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Heeeeeeeej, di si, pa što te nema?:(

Da, da apsolutno. Vladar 5. kuce u 12. kuci, sve što je na neki način skriveno od očiju javnosti, što zbog okolnosti, što zbog lične volje.:)

Heeeej, pa tebe nema Mislila sam da ces mi pomoci na SADE SATIMA.

Malo vise zbog licne volje

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 10:06

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Hhahahha, nije tovj saturn strog, on je vladar senki. Pa jos u 12, bojis se da ce magija nestati kada se digne zavesa . Kazi da li sam pogresila?

Moj je tezak, strog i ozbiljan .Tek ce se moci videti, nije moja generacija dosla na red .

Zapravo, ti koji se mnogo vole na ulici u kuci se ne mogu pogledati u oci. Za to mi ne treba astrologija, imam neki instikt

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 10:10

Citiran post

uvekpozitivna je napisao:

Da ovo je tacno da osobe sa naglašenim Saturnom, teško ispoljavaju svoje emocije, meni cesto znaju da kažu da sam emotivno dosta hladna ali zaista nije tako , sa naglašenom vodom i Mesecom u Lavu prosto sam neko ko živi za ljubav, ali imam tu barijeru da eksponiram svoje emocije Saturn u Jarcu, Neptun i Uran , Neptun jedan od vladara pete kuce ,pa jos Venera trigon Saturn , jeste da je ovo dobar aspekt ali ipak imam utisak da je hladi i da je Venera nekako suzdržana.

Tebi je Saturn u Skorpiji ako se dobro secam pa eto nekog ko duboko oseća emocije ali ih ne pokazuje, pa jos u 12 , tj ispoljava se i kroz 1 pa te ljudi tako doživljavaju, kao strogog i hladnog.

Primetila sam i da ljudi sa mesecom u Jarcu a i Skorpiji cini mi se imaju te blokade.

U pravu si,moj je mesec u jarcu i bas je surov, i ozbiljan, a cini mi se da je i u vodoliji slicna situacija, samo su oni vise omiljeni masi, a u skorpiji je sigurno destruktivan. Inace glupost je da zene sa ovakvim mesecima se teze ostvaruju kao majke, ili slicno. Pa Mirka Vasiljevic je za tri godine rodila troje, a rodjene smo iste godine, istog dana. Vidim da je po forumima spominju kao izuzetak.

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 10:49

Citiran post

vratanca27 je napisao:

U pravu si,moj je mesec u jarcu i bas je surov, i ozbiljan, a cini mi se da je i u vodoliji slicna situacija, samo su oni vise omiljeni masi, a u skorpiji je sigurno destruktivan. Inace glupost je da zene sa ovakvim mesecima se teze ostvaruju kao majke, ili slicno. Pa Mirka Vasiljevic je za tri godine rodila troje, a rodjene smo iste godine, istog dana. Vidim da je po forumima spominju kao izuzetak.

U Skorpiji je i dosta intuitivan, i destruktivan, da Mirka nase godiste a toliku decu izradja zena, kasnimo ja i ti :D U Jarcu definitivno hladni , pogotovo kod muskaraca , to za plodnost definitivno treba uzeti vise pokazatelja , izmedju ostalog i Mesec naravno, ali nije tu presudan samo on.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 12:04

Citiran post

uvekpozitivna je napisao:

U Skorpiji je i dosta intuitivan, i destruktivan, da Mirka nase godiste a toliku decu izradja zena, kasnimo ja i ti :D U Jarcu definitivno hladni , pogotovo kod muskaraca , to za plodnost definitivno treba uzeti vise pokazatelja , izmedju ostalog i Mesec naravno, ali nije tu presudan samo on.

Da znas, pa necemo imati decu dokle god zujimo po netu .
Ja ne znam ni jednog muskarca sa mesecom u jarcu, evo sad bijem glavu, i nikog nmg da se setim, kao da takvi ne postoje. Ili meni uvek privuce paznju neki vazdusasti ili vatreni pa ne primetim. Moracu da izguglam, da vidim ko od poznatih ima mesec u jarcu.

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 12:24

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Da znas, pa necemo imati decu dokle god zujimo po netu .
Ja ne znam ni jednog muskarca sa mesecom u jarcu, evo sad bijem glavu, i nikog nmg da se setim, kao da takvi ne postoje. Ili meni uvek privuce paznju neki vazdusasti ili vatreni pa ne primetim. Moracu da izguglam, da vidim ko od poznatih ima mesec u jarcu.

Dok sav " normalan " svet vani mi učimo astrologiji, sto na forumu sto iz knjiga, ehhh okrenuo mi se zivot totalno od kad ovaj Saturn prodje kroz prvo polje, ne prepoznajem vise ni sama sebe.
Savršeno si opisala nas Saturn u Jarcu , strog i ozbiljan , težak po "malo".

Ovo sto si pisala za veze to ti je ono : Spolja gladac unutra jadac,
Meni otac ima mesec u Jarcu tako da nekada pomislim da je čovek operisan od emocija.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 13.1.2016 / 18:46

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Hhahahha, nije tovj saturn strog, on je vladar senki. Pa jos u 12, bojis se da ce magija nestati kada se digne zavesa . Kazi da li sam pogresila?

Moj je tezak, strog i ozbiljan .Tek ce se moci videti, nije moja generacija dosla na red .

Zapravo, ti koji se mnogo vole na ulici u kuci se ne mogu pogledati u oci. Za to mi ne treba astrologija, imam neki instikt

Ajojjjj - upravo toooooooooooo. Da, da....
Ali, nisam govorio o mom Saturnu u znaku, već njegovoj natalnoj poziciji .Saturn u 1. kući je definitivno ono što se kaže - NAGLAŠEN SATURN U HOROSKOPU.
I osoba koja ga ima na toj poziciji je vrlo, vrlo ozbiljna, pristojna, definitivno ne želi eksponirati svoje emocije. Uglavnom dijeluje jako ozbiljno i zatvoreno, a u nekim slučajevima strogo i čak opasno.
U svakom slučaju, prava riječ, pravi termin, citiram te: ,,Bojis se da ce magija nestati kada se digne zavesa . Kazi da li sam pogresila?,,S

Saturn o Ascedent, ili u 12. kuci, baš baš tako.
Mada, zapazio sam i da mnoge osobe sa Saturnom u 5. kuci, ne vole eksponirati svoje emocije, svoj ljubavni život. Sad, to ovisi o ostalim aspektima.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove