Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Cicimici

Pregleda:9480

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: četvrtak, 25.2.2016 / 17:33

Tema: Profesija, posao, zanimanje - natalna karta

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Ne, mom bratu je soon u vodoliji, vidis 15.02. Moon u raku u sestoj, sad se tek i ja povezujem, cesto se selio tokom studija je to pocelo, a mislim da ce biti jos toga, mnogo promenjenih stanova, sesta kuca su podstanari, moon u sestoj brine zbog zdravlja, ali je dobar polozaj za poslove oko vode, sesta je posao, a zanimanje hidrologija. Jupiter je u osmoj, tu simboliku nisam bas povezala.

Da, Mo u 6. kuci - briga za zdravlje. Zar mu nije Sunce u Ribama?

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: četvrtak, 25.2.2016 / 19:30

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, Mo u 6. kuci - briga za zdravlje. Zar mu nije Sunce u Ribama?

Ne, 25 stepen vodolije, karta je na drugoj strani. A i 15. februar. Malo si se zbunio.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 26.2.2016 / 5:50

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Ne, 25 stepen vodolije, karta je na drugoj strani. A i 15. februar. Malo si se zbunio.

Aaaaaaaaaaa, bio sam jako umoran kada sam gledao nata. Jos kako si pitala faks, posao, pa vidio da ni poslovnim ni poljima faksa ne vlada Me, onda sam samo ono bacio pogled.:)

Al, da... Znam osobu, koja ima Spaljeni Merkur u Ribama a inzenjer je gradjevine.
Spaljeni Merkur daje proncljivost koja je neophodna u takvim poslovima, ujedno i kreativnost. U biti znam jos osoba, koje imaju te 2 osobine, neophodne za poslove, kao sto su arhitektura i dizajn. Dakle gdje ne rade one sitne radove, već kreiraju planove, skice, nacrte, dizajniraju isl.
Kod njega jos bolje, nego da je u Ribama. Spaljeni Merkur daje kreativnost, kreaciju, pronicljivost, ideje koje dolaze nesvjesno, a disp. je Saturn u Vodoliji, u apsolutnom sjedištu. Saturn upravlja gradnjom, Vodenjak inovacijama.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: petak, 26.2.2016 / 14:22

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Aaaaaaaaaaa, bio sam jako umoran kada sam gledao nata. Jos kako si pitala faks, posao, pa vidio da ni poslovnim ni poljima faksa ne vlada Me, onda sam samo ono bacio pogled.:)

Al, da... Znam osobu, koja ima Spaljeni Merkur u Ribama a inzenjer je gradjevine.
Spaljeni Merkur daje proncljivost koja je neophodna u takvim poslovima, ujedno i kreativnost. U biti znam jos osoba, koje imaju te 2 osobine, neophodne za poslove, kao sto su arhitektura i dizajn. Dakle gdje ne rade one sitne radove, već kreiraju planove, skice, nacrte, dizajniraju isl.
Kod njega jos bolje, nego da je u Ribama. Spaljeni Merkur daje kreativnost, kreaciju, pronicljivost, ideje koje dolaze nesvjesno, a disp. je Saturn u Vodoliji, u apsolutnom sjedištu. Saturn upravlja gradnjom, Vodenjak inovacijama.

Ajmo ovako, merkur je spaljen, i to bas, u provj je, a vlada osmom i petom, zapetu znamo, rekla sam ti, a OSMA? Taj merkur ima jedan aspekat, ako zanemarimo konjukciju, i to 90 sa plutonom, bas mi lose izgleda. Inace ne mislim da su dobre karte sa puno konjukcija. Njegov spaljeni merkur u ribama je vrv kriv i za to sto je kao mali imao problem sa govorom, dugo je bio kod logopeda, ni sada nije bas razgovetan , ali je u prvoj kuci, pa se bas odrazilo u detinjstvu. To i ja sad tek povezujem. Jezici mu bas lose idu, on je pravi matematicar uvek bio, bez nekog veceg rada. Sta mislis o ovoj konjukciji fortune i jupitera? Venera i mars su u konjukciji, stvarno ne brinim za njegov sarm. . Je lon ovo imaspaljenog saturna, kako se to vec zove? Saturn je izasao konacno iz desete, samo da se skrasi na stolici

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 28.2.2016 / 20:47

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Ako se ne snadjes, to je 15.02.1992. o5>05.

E ovako:

Meni je presiroko Me 90 Pl. Ali... tu smo, iz kog god ugla da gledamo.

Spaljeni Merkur više je nedovoljna zainteresiranost za jezike. Itekako umije dati dar za jezike. Ali, to ovisi od dispozitora.
Ja imam Spaljeni Merkur u Vagi, a imam dar za jezike. Zašto? Zato što imam Mo u 3. kuci, koji se tu raduje, pa još 0 Ju i to partilna konjunkcija. A, najjace disp. Spaljenog Me je Ve u 9. kuci - stranci, strano, strane kulture.

Tvoj brat - Spaljeni Merkur ali u Vodenjaku. Nidje veze s jezicima, dok dispozitor Saturn i naglašen Jarac otkrivaju logičku i praktičnu stranu. Dakle, njega privlači sve što ima veze sa egzaktnim, opipljivim.

Kako rekoh, kod spaljenog Merkura, mnogo je važan dispozitor. On preuzima ulogu Merkura, a to je Saturn, kud ćeš bolje. Jer Saturn je u svom apsolutnom sjedištu u 1. kuci.
Što se faksa i profesije tiče, spaljeni Merkur eto donio je kašnjenje u završetku faksa, ali Sa u Vodenjaku otkriva završetak.

Meni se ne dopada Kiron u 7. polju 180 Sa u 1. polju, koji je ujedno i vladar Ascedenta. Plus vladar Hirona je So 90 Pl. To donosi probleme u partnerskim odnosima. To plus, vl. DC-a, Mo u 6. kuci je siguran pokazatelj rastave 1. braka.
Također, kako ima Ve 0 Ma, sveskupa ukazuje da bi u određenim periodima morao da bude posebno obazriv u kontaktu sa drugim ljudima, ma što to značilo. Da se kloni svega što bi potencijalno moglo prerasti u svadju, jer u suprotnom može imati ozbiljnije posliejdice.
Kako je Mars vladar 3. kuce, a Ve vl. 9. kuce, plus spaljeni Me, plus ovaj odnos 1. i 7. sveskupa govori da bi u pojedinim periodima trebao izbjegavati i vožnju i putovanja, jer su moguće svakorane nezgode na istima. Najmanje tu mislim na udese, daleko više moguće su provokacije od strane drugih ljudi na putovanjima, konflikti na putovanjima, isl. Naprosto udje u komunikaciju sa nekim psihopatom, diletantnom, ili ga nabedi netko za nešto i on odreagira burno i ishitreno i onda tu dodje do svega i svačega.

Spaljeni Me u Aq plus Sa u Aq 180 Hiron u Lavu - predispozicije za kardio-vaskularna oboljenja. Također, neurološki problemi.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: nedelja, 28.2.2016 / 22:26

Citiran post

Igor Igor je napisao:

E ovako:

Meni je presiroko Me 90 Pl. Ali... tu smo, iz kog god ugla da gledamo.

Spaljeni Merkur više je nedovoljna zainteresiranost za jezike. Itekako umije dati dar za jezike. Ali, to ovisi od dispozitora.
Ja imam Spaljeni Merkur u Vagi, a imam dar za jezike. Zašto? Zato što imam Mo u 3. kuci, koji se tu raduje, pa još 0 Ju i to partilna konjunkcija. A, najjace disp. Spaljenog Me je Ve u 9. kuci - stranci, strano, strane kulture.

Tvoj brat - Spaljeni Merkur ali u Vodenjaku. Nidje veze s jezicima, dok dispozitor Saturn i naglašen Jarac otkrivaju logičku i praktičnu stranu. Dakle, njega privlači sve što ima veze sa egzaktnim, opipljivim.

Kako rekoh, kod spaljenog Merkura, mnogo je važan dispozitor. On preuzima ulogu Merkura, a to je Saturn, kud ćeš bolje. Jer Saturn je u svom apsolutnom sjedištu u 1. kuci.
Što se faksa i profesije tiče, spaljeni Merkur eto donio je kašnjenje u završetku faksa, ali Sa u Vodenjaku otkriva završetak.

Meni se ne dopada Kiron u 7. polju 180 Sa u 1. polju, koji je ujedno i vladar Ascedenta. Plus vladar Hirona je So 90 Pl. To donosi probleme u partnerskim odnosima. To plus, vl. DC-a, Mo u 6. kuci je siguran pokazatelj rastave 1. braka.
Također, kako ima Ve 0 Ma, sveskupa ukazuje da bi u određenim periodima morao da bude posebno obazriv u kontaktu sa drugim ljudima, ma što to značilo. Da se kloni svega što bi potencijalno moglo prerasti u svadju, jer u suprotnom može imati ozbiljnije posliejdice.
Kako je Mars vladar 3. kuce, a Ve vl. 9. kuce, plus spaljeni Me, plus ovaj odnos 1. i 7. sveskupa govori da bi u pojedinim periodima trebao izbjegavati i vožnju i putovanja, jer su moguće svakorane nezgode na istima. Najmanje tu mislim na udese, daleko više moguće su provokacije od strane drugih ljudi na putovanjima, konflikti na putovanjima, isl. Naprosto udje u komunikaciju sa nekim psihopatom, diletantnom, ili ga nabedi netko za nešto i on odreagira burno i ishitreno i onda tu dodje do svega i svačega.

Spaljeni Me u Aq plus Sa u Aq 180 Hiron u Lavu - predispozicije za kardio-vaskularna oboljenja. Također, neurološki problemi.

To sve lici na njega. Nepodnosljiv je u saobracaju, svaka ti cast. Hvala ti. Kad hoces mozemo da predjemo na onu kartu koju si hteo da analiziramo u ovoj temi.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 29.2.2016 / 0:58

Citiran post

vratanca27 je napisao:

To sve lici na njega. Nepodnosljiv je u saobracaju, svaka ti cast. Hvala ti. Kad hoces mozemo da predjemo na onu kartu koju si hteo da analiziramo u ovoj temi.

Uspotrebi tvoju sugestibilnost. Moras mu reci da se pazi.:)

E, da ajde sutra. Moze? Mnogo je interesantno. Prvo cu napraviti kviz da pogadjate cime se bavi. Navodicu vas. Nije za cilj nikakvo takmicenje, nego vrlo neobicno zanimanje. Da vidim bas dal ce nekom to pasti na pamet.:)

Millicabez kartona

Millica

F / 28 god.

Smederevo

Serbia

Nivo: Nova nada foruma / 13 postovi

Objavljeno: nedelja, 2.10.2016 / 13:49

Ja ovde vidim dosta povoljnih aspekata za medicinu. Ili se ja nadam da vidim, ahhaha. :D
Pocetak 6. kuce u Biku, vladar 6. u 9. kuci, kuci obrazovanja. Mozda studije medicine?
Dalje, 8. kuca u Raku, tu je i Mesec.
A 10. kuca pocinje u Devici, i u toj kuci su Merkur isto u Devici i Sunce u Vagi.
I 12. kuca je u Skorpiji i njome vlada Pluton koji je na asc. a on je planeta regeneracije.
MC pravi aspekte - konjukcija sa Merkurom i trigon sa Neptunom, a Neptun je u 2. kuci. Mozda zarada od medicine sto zahteva bavljenje tom profesijom, zar ne? :D

Ja sam to tako povezala, pa vi sto se bolje razumete, kazite mi misljenje.
Hvala. :D

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 2.10.2016 / 22:15

Citiran post

Millica je napisao:

Ja ovde vidim dosta povoljnih aspekata za medicinu. Ili se ja nadam da vidim, ahhaha. :D
Pocetak 6. kuce u Biku, vladar 6. u 9. kuci, kuci obrazovanja. Mozda studije medicine?
Dalje, 8. kuca u Raku, tu je i Mesec.
A 10. kuca pocinje u Devici, i u toj kuci su Merkur isto u Devici i Sunce u Vagi.
I 12. kuca je u Skorpiji i njome vlada Pluton koji je na asc. a on je planeta regeneracije.
MC pravi aspekte - konjukcija sa Merkurom i trigon sa Neptunom, a Neptun je u 2. kuci. Mozda zarada od medicine sto zahteva bavljenje tom profesijom, zar ne? :D

Ja sam to tako povezala, pa vi sto se bolje razumete, kazite mi misljenje.
Hvala. :D

Vladar profesije je Merkur, zato što je 0 MC i ima super dostojanstvo. Zatim, MC u Djevici, vladar MC - a je upravo Merkur. Vladar 6. polja je Ve u Djevici u sjedistu Merkura, u Djevici znaku ličeništva. Još Ve radi 120 sa Jupiterom što je super. Pluton na Ascendentu je dobar i vrlo često daje medicinu kao zanimanje. Pluton je 2. vladar 12. kuce '0 AC. Prvi vladar 12. kuce je Mars koji je u 9. polju a ono je jako važno za liječnike.

Millicabez kartona

Millica

F / 28 god.

Smederevo

Serbia

Nivo: Nova nada foruma / 13 postovi

Objavljeno: sreda, 5.10.2016 / 13:57

Hvala.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove