Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 22.3.2017 / 12:30
Tema: Retrogradni Saturn od 6. aprila 2017
angel je napisao:
Joj bruko moja.. pa to je cista natematika.. oprodti miskila sam da je to nesto komplikovano.. super sad mi jeste jasno. Covjece pa to je lako.. stvarno nemogu opisati koliko me stid.. pa to i nije tesko izracunati.. samo mislim posto meni ide matematika da mi nece ivi tumacenje jer trebam shvatiti koja planeta sto tocno donosi i koje su njene karakteristike u poljima kojima vladaju.. hvala ti do neba. Sad odoh racunati.. javim bar sta sam izracunala...
Ma što te je stid, taman posla.
Nema na čemu.:)
Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi
Objavljeno: četvrtak, 23.3.2017 / 17:50 Izmjenjeno: četvrtak, 23.3.2017 / 18:44
Igore hvala ti na svakoj sekundi koju si poklonio mi.. nije lako objasnjavati laiku. Pokusat cu ucit jer zelim. Shvatila sam sto znace stepeni.
Ovo sam shvatila a ako grijesim onda me ispravi molim te:
Polozaj planeta u trenutku naseg rodenja su prikazane u natalu i one su na istoj poziciji uvijek i na istom stepenu u kuci i znaku u kojem su biti u trenutku rodenja naseg..
Planete koje su u pokretu su tranzitne planete i one uvijek prave aspekte prema natalnim planetama u nasem natalu.. njihov utjecaj se tumaci ovisno o aspektu koji prave i o kuci u kojoj su i znaku jer tranzitne planete su u pokretu i njihov utjecaj je opisan u tom imaju li snagu u tom znaku u kojem se nalaze ili su u egzilu ili padu ili nemaju dostojanstvo..
Postoje planete koje su brze i ciji utjecaj brze prolazi a i planete koje su spore i ciji utjecaj je jaci i duze traje.. svaka planeta moze pravit dobar utjecaj ovisno o planeti i kuci u kojoj je planeta koju aktivira..
Natalna karta je pokazatelj svega dto trebamo u zivotu proci..
Na primjer...
Ja sam skrpion i imam u natalu u 2 kuci retro saturn na 18 stepenu raka .. u petoj kuci mjesec 21 stupanj dijevice .. pluton 8 stepen vage.. merkur 28 stupanj vage .. i uran 29 stupanj vage.. u sestoj kuci mars 8 stupanj skorpiona.. sunce 16 stepenu skorpiona ... veneru 17 stupanj skorpiona.. neptun 8 stepen strelca.. sjeverni mjesecev cvor 10 stupanj strelca.. u desetoj kuci imam jupitera 8 stepen ribe.. i na kraju u jedanaestoj kuci retrogradni hiron 21 stepen ovna..
Citajuci razna tumacenja po internetu o polozaju pojedinih planeta u natalnoj karti dosla sam do zakljucka da je covjek uvijek ono sto nas Bog odredi.
Retrogardni Saturn u drugoj kuci.. da ubijek rszmisljam o proslosti.. svaki dan kad trebam spavsti prelistam u glavi dan i sta sam uradila i da li moglo bolje.. to radim jer ne zelim gresku napravit a ako je napravim onda i popravim sto prije. Nikad drugima ne uzvracam.. samo sebe ksznjavam.. i odrastla sam bez roditelja sama se o sebi brinem.. financije strogo drzim.. i imam celicne zivce...
Mjesec u Dijevici.. u petoj kuci kucanica.. domacica.. cuvam i stitim obitelj.. brinula sam se o obitelji uvijek.. obozavam dijecu..
Pluton u Vagi.. u petoj kuci losa sreca u ljubavi jedna veza ali fatalna.. lose sam podnijela napustanje decka i prevaru..
Merkur u Vagi.. u petoj kuci.. dobra komunikacija sa okolinom.. lako zadobijam simpatije okoline..
Uran u Vagi .. peta kuca.. nagli prekidi veza.. tako se i desilo..
Mars u Skorpionu u sestoj kuci.. impulsivno dijelovanje.. tu dolazi do izrazaja njegova losa strana jer mu nije mjesto u toj kuci nego u osmoj.
Sunce u Skorpionu u sestoj kuci daje jos vise na snazi marsu u njegoboj razornoj snazi i jos teze kontrolisanje emocija i osjecaja.. tako da je najbolje ne dirati tu mali zvijer u sestom.polju pod nazivom skorpion.. hihihihi.
Venera u Skorpionu u sestoj kuci i jos spaljena. U najboljem slucaju pokorna zenica a u najgorem ljubomorna.. i nikad ne oprasta i ne zaboravlja..
Neptun u Strijelcu u sestoj kuci to daje sanjalicu koji ima snove koji se obistinjuju a po mom dozivljavanju sebe i poznavanju sebe to jeste tako.. duhovna strana tog neptuna mi se svida.. to su dobri Samaricani.. koji ako prepoznaju svoje zivotno polanje onda od zivota naprave najbolje.. to je kljuc mog zivota pomaganje drugima i sluzenje drugima.. uspijela sam.odgonetnuti ono zasto sam rodena.. i bas tako i jeste.. sluzit drugima je najveca placa na ovom svijetu.. dobila sam sve ono sto ne bih uspijela zaradit u zivotu ni da sam sanjala.
Sjeverni mjesecev cvor u Strijelcu.. isto sluzenje drugima.
Jupiter u Ribama u desetoj kuci donosi mogucnost upoznavanja partnera s kojim se radi ili upoznaje preko posla jer je jupiter dobro aspektovan od sunca iz seste kuce i marsa iz seste kuce i venere iz seste kuce.. a i od urana iz pete kuce..
Retrogaradni Saturn iz druge kuce radi trigion sa Mjesecom u petoj kuci i Suncem i Venerom u sestoj kuci.. to pokazuje da osoba na tezi nacin ostvaruje vezu koja dugo traje i sporo se odvija...
Retrogarni Saturn iz druge kuce pravi los aspekt sa Merkurom i Uranom iz pete kuce i Marsom.. Suncem i Venerom iz seste kuce.. to je pokazatelj na nagle prekide veze..
Znaci ovako. Moj zivot je fokusiran na petu kucu i sestu jer je tu najvise planeta.. usredotocena sam na red rad disciplinu.. jer sve sto pogrijesim zivot mi vrati na popravni ispit.. tako Saturn dijeluje.. obitelj mi je vazna ali nisam ovisna o njima.. sama sebi sam dovoljna.. zdravlje mi je slabije jer u kuci zdravlja je Mars koji ugrozava misicni sustav.. a u poslu daje istrajnost koja je neopisiva.. ..
Molim te ako mozes dati mi sboje misljenje o ovom sto sam napisala..
Objavljeno: petak, 24.3.2017 / 15:35
angel je napisao:
Igore hvala ti na svakoj sekundi koju si poklonio mi.. nije lako objasnjavati laiku. Pokusat cu ucit jer zelim. Shvatila sam sto znace stepeni.
Ovo sam shvatila a ako grijesim onda me ispravi molim te:
Polozaj planeta u trenutku naseg rodenja su prikazane u natalu i one su na istoj poziciji uvijek i na istom stepenu u kuci i znaku u kojem su biti u trenutku rodenja naseg..
Planete koje su u pokretu su tranzitne planete i one uvijek prave aspekte prema natalnim planetama u nasem natalu.. njihov utjecaj se tumaci ovisno o aspektu koji prave i o kuci u kojoj su i znaku jer tranzitne planete su u pokretu i njihov utjecaj je opisan u tom imaju li snagu u tom znaku u kojem se nalaze ili su u egzilu ili padu ili nemaju dostojanstvo..
Postoje planete koje su brze i ciji utjecaj brze prolazi a i planete koje su spore i ciji utjecaj je jaci i duze traje.. svaka planeta moze pravit dobar utjecaj ovisno o planeti i kuci u kojoj je planeta koju aktivira..
Natalna karta je pokazatelj svega dto trebamo u zivotu proci..
Na primjer...
Ja sam skrpion i imam u natalu u 2 kuci retro saturn na 18 stepenu raka .. u petoj kuci mjesec 21 stupanj dijevice .. pluton 8 stepen vage.. merkur 28 stupanj vage .. i uran 29 stupanj vage.. u sestoj kuci mars 8 stupanj skorpiona.. sunce 16 stepenu skorpiona ... veneru 17 stupanj skorpiona.. neptun 8 stepen strelca.. sjeverni mjesecev cvor 10 stupanj strelca.. u desetoj kuci imam jupitera 8 stepen ribe.. i na kraju u jedanaestoj kuci retrogradni hiron 21 stepen ovna..
Citajuci razna tumacenja po internetu o polozaju pojedinih planeta u natalnoj karti dosla sam do zakljucka da je covjek uvijek ono sto nas Bog odredi.
Retrogardni Saturn u drugoj kuci.. da ubijek rszmisljam o proslosti.. svaki dan kad trebam spavsti prelistam u glavi dan i sta sam uradila i da li moglo bolje.. to radim jer ne zelim gresku napravit a ako je napravim onda i popravim sto prije. Nikad drugima ne uzvracam.. samo sebe ksznjavam.. i odrastla sam bez roditelja sama se o sebi brinem.. financije strogo drzim.. i imam celicne zivce...
Mjesec u Dijevici.. u petoj kuci kucanica.. domacica.. cuvam i stitim obitelj.. brinula sam se o obitelji uvijek.. obozavam dijecu..
Pluton u Vagi.. u petoj kuci losa sreca u ljubavi jedna veza ali fatalna.. lose sam podnijela napustanje decka i prevaru..
Merkur u Vagi.. u petoj kuci.. dobra komunikacija sa okolinom.. lako zadobijam simpatije okoline..
Uran u Vagi .. peta kuca.. nagli prekidi veza.. tako se i desilo..
Mars u Skorpionu u sestoj kuci.. impulsivno dijelovanje.. tu dolazi do izrazaja njegova losa strana jer mu nije mjesto u toj kuci nego u osmoj.
Sunce u Skorpionu u sestoj kuci daje jos vise na snazi marsu u njegoboj razornoj snazi i jos teze kontrolisanje emocija i osjecaja.. tako da je najbolje ne dirati tu mali zvijer u sestom.polju pod nazivom skorpion.. hihihihi.
Venera u Skorpionu u sestoj kuci i jos spaljena. U najboljem slucaju pokorna zenica a u najgorem ljubomorna.. i nikad ne oprasta i ne zaboravlja..
Neptun u Strijelcu u sestoj kuci to daje sanjalicu koji ima snove koji se obistinjuju a po mom dozivljavanju sebe i poznavanju sebe to jeste tako.. duhovna strana tog neptuna mi se svida.. to su dobri Samaricani.. koji ako prepoznaju svoje zivotno polanje onda od zivota naprave najbolje.. to je kljuc mog zivota pomaganje drugima i sluzenje drugima.. uspijela sam.odgonetnuti ono zasto sam rodena.. i bas tako i jeste.. sluzit drugima je najveca placa na ovom svijetu.. dobila sam sve ono sto ne bih uspijela zaradit u zivotu ni da sam sanjala.
Sjeverni mjesecev cvor u Strijelcu.. isto sluzenje drugima.
Jupiter u Ribama u desetoj kuci donosi mogucnost upoznavanja partnera s kojim se radi ili upoznaje preko posla jer je jupiter dobro aspektovan od sunca iz seste kuce i marsa iz seste kuce i venere iz seste kuce.. a i od urana iz pete kuce..
Retrogaradni Saturn iz druge kuce radi trigion sa Mjesecom u petoj kuci i Suncem i Venerom u sestoj kuci.. to pokazuje da osoba na tezi nacin ostvaruje vezu koja dugo traje i sporo se odvija...
Retrogarni Saturn iz druge kuce pravi los aspekt sa Merkurom i Uranom iz pete kuce i Marsom.. Suncem i Venerom iz seste kuce.. to je pokazatelj na nagle prekide veze..
Znaci ovako. Moj zivot je fokusiran na petu kucu i sestu jer je tu najvise planeta.. usredotocena sam na red rad disciplinu.. jer sve sto pogrijesim zivot mi vrati na popravni ispit.. tako Saturn dijeluje.. obitelj mi je vazna ali nisam ovisna o njima.. sama sebi sam dovoljna.. zdravlje mi je slabije jer u kuci zdravlja je Mars koji ugrozava misicni sustav.. a u poslu daje istrajnost koja je neopisiva.. ..
Molim te ako mozes dati mi sboje misljenje o ovom sto sam napisala..
Super si ti to razradila.
Ali, Mars se u 6. kuci raduje. Ne bih se bas slozio da Mars u 6. kuci daje burne reakcije. Mars se raduje u 6. kuci, a vlada 3. kucom.
Burne reakcija Mars daje, ako je Vladar ponašanja, ako je u kardinalnim kućama, 1. 4. 7. ili 10. kuci, još više ako aspektira Ascendent, ili ako je AC na fiksnoj zvijezdi koja je Marsove prirode, zatim Spaljeni Mars daje burne reakcije.
Reci mi ovako: Gdje ti je Ascendent, u kom je znaku? Jel u Ovnu? Jel vladar Ascendenta Mars, onda? Zatim, reci mi na kolko stupnjeva je Mars, na kolko je Sunce, a na kolko je Venera?
Objavljeno: petak, 24.3.2017 / 22:28 Izmjenjeno: petak, 24.3.2017 / 22:50
AC je u Blizancima na 18 stupnju.. Vladar Blizanca je Merkur koji se nalazi na 28 stupanj Vage a Uran je do njeg na 29 stupnju Vage.. Vagom vlada Venera koja je na 17 stupnju Skorpuona.. Sunce na 16 stupnju Skorpiona. Mars je u Skorpionu na 8 stupnju.. Skorpionom vlada Pluton.. mars je znaci u svom znaku ali su Pluton i Venera u znakovima koji im ne pripadaju.. jer Venera je prirodni vladar Vage a Pluton Skorpiona. I jos je Sunce spalilo Veneru.
Ja sam mislila da je Mars tu nekontroliran zbog Skorpiona.. Mars je na 8 stupnju a Sunce na 16 to znaci da Mars nihe spaljen jer ih razdvaja 8 stpnjeva a spaljenost je do 5 stepeni ili 7.. Znaci kada planeta u svojem znaku on je onda dobar? I ovaj Merkur i Uran su u orbisu znaci? Jer su na samo 1 stepen kao i Sunce i Venera. A i Neptun i Sjeverni Mjesecev cvor oni su 2 stepena razmaka?
Objavljeno: subota, 25.3.2017 / 1:13 Izmjenjeno: subota, 25.3.2017 / 1:29
angel je napisao:
AC je u Blizancima na 18 stupnju.. Vladar Blizanca je Merkur koji se nalazi na 28 stupanj Vage a Uran je do njeg na 29 stupnju Vage.. Vagom vlada Venera koja je na 17 stupnju Skorpuona.. Sunce na 16 stupnju Skorpiona. Mars je u Skorpionu na 8 stupnju.. Skorpionom vlada Pluton.. mars je znaci u svom znaku ali su Pluton i Venera u znakovima koji im ne pripadaju.. jer Venera je prirodni vladar Vage a Pluton Skorpiona. I jos je Sunce spalilo Veneru.
Ja sam mislila da je Mars tu nekontroliran zbog Skorpiona.. Mars je na 8 stupnju a Sunce na 16 to znaci da Mars nihe spaljen jer ih razdvaja 8 stpnjeva a spaljenost je do 5 stepeni ili 7.. Znaci kada planeta u svojem znaku on je onda dobar? I ovaj Merkur i Uran su u orbisu znaci? Jer su na samo 1 stepen kao i Sunce i Venera. A i Neptun i Sjeverni Mjesecev cvor oni su 2 stepena razmaka?
Vidi ovako, Ma se raduje u 6. kuci .
To znači da je sklon agresivnim istupima ako je loš, ako nije onda je kontroliran.
Tebi je Ma u Škorpionu gdje mu je super, što daje kontroliranost.
Ma u Škorpionu, nespaljen, jedino pod So zracima daje kontrolirane reakcije. To su jako burne reakcije ne bezobrazne ljude, one koji provociraju, koji mute nešto, ti si pravična. Stroga i pravična.
Me 0 Ur daje burne reakcije, al ništa strašno.
Po ovome ti nisi agresivna, nego ne želiš trpiti ljudski bezobrazluk, i sklona si staviti do znanja, ako je netko bezobrazan, što je samo po sebi neugodno. Znači nema kod tebe pardona, ako je netko bezobrazan jasno mu i glasno staviš do znanja. E, sad, ako ti je baš stalo do nekog u stanju si da kupiš u sebi, ali kad-tad to kod tebe pukne.
Mars kao planet koji se raduje u 6. kući daje intenzivnu usmjerenost na zdravlje. Zbog pune 6. kuce, moj ti je savjet da vodiš računa o organima za varenje, donjim organima za varenje. Stelij u Škorpionu u 6. kuci uzročnik je problema sa mjehurom, debelim crijevom, hemoroidima, kamenom u žuči. Pa tu obrati malo pozornost, tijekom života.
Jel ti neki planet aspektira Ascendent?
Objavljeno: subota, 25.3.2017 / 1:47 Izmjenjeno: subota, 25.3.2017 / 1:51
Sve tocno u vezi mog ponasanja.. nemogu ne reagovati ako je netko losa osoba.. mogu trpjet prema meni ako je tako ali kad vidim da drugi moraju trpjet onda ne mogu ne reagovati..
U natalu nema ni jedne planete da ima aspekt sa ascedentom... a ni tranzitne planete.. jedino imam u 7 polju nasuprot Ascedenta je Saturn i mislim da je to opozicija Ascedentu.. ako grijesim ispravi me..
Objavljeno: subota, 25.3.2017 / 1:59
angel je napisao:
Sve tocno u vezi mog ponasanja.. nemogu ne reagovati ako je netko losa osoba.. mogu trpjet prema meni ako je tako ali kad vidim da drugi moraju trpjet onda ne mogu ne reagovati..
U natalu nema ni jedne planete da ima aspekt sa ascedentom... a ni tranzitne planete.. jedino imam u 7 polju nasuprot Ascedenta je Saturn i mislim da je to opozicija Ascedentu.. ako grijesim ispravi me..
Pa nisi agresivna samo ne trpiš osobe koje su kvarne ili spletkare, a takvim je mnogo oko nas. Pa čak i oko tebe. 6. kuća su i neprijatelji, pa točno osjetiš osobu koja ti nešto govori ili radi iza leđa i staviš joj do znanja.
Sad pogledaj tranzite. Bliske aspekte tranzitnih planeta prema natalnim.
Objavljeno: subota, 25.3.2017 / 7:38 Izmjenjeno: subota, 25.3.2017 / 7:41
Istina.. zato me smatraju nepredvidivom ali nisam. Jednostavno ih pustim da se opuste i onda pocinje razotkrivanje.. oni to sami urade. Nazalost. Kad se uvjerim u njihov karakter slijedi postavljanje na mjesto. Nekad sam smatrala da imam bar jednog prijatelja ali posto sam se uvjerila da mi taj prijatelj nije vise ni decko ni prijatelj sad shvatam da je tranzitni Uran koji je na poslednjoj trecini jedanaeste kuce donio svoje promjene u moj zivot.
Cesto pozelim da nisam ovako stroga prema sebi.. da i ja udahnem bez straha da cu netkom nesto oduzeti svojim udisajem ali me tad presjece pomisao da cu svojim udahom nekog povrijedit ili netkom nesto uskratit i onda se uzdrzim. Nastavim kao da i nisam pozeljela udahnut.
Od trenutnih tranzita jeli trebam gledati spore ili brze planete ili mogu sve? Kako ch povezati njihova djelovanja po brzini ili trajanju aspekta?
Objavljeno: subota, 25.3.2017 / 14:03
angel je napisao:
Istina.. zato me smatraju nepredvidivom ali nisam. Jednostavno ih pustim da se opuste i onda pocinje razotkrivanje.. oni to sami urade. Nazalost. Kad se uvjerim u njihov karakter slijedi postavljanje na mjesto. Nekad sam smatrala da imam bar jednog prijatelja ali posto sam se uvjerila da mi taj prijatelj nije vise ni decko ni prijatelj sad shvatam da je tranzitni Uran koji je na poslednjoj trecini jedanaeste kuce donio svoje promjene u moj zivot.
Cesto pozelim da nisam ovako stroga prema sebi.. da i ja udahnem bez straha da cu netkom nesto oduzeti svojim udisajem ali me tad presjece pomisao da cu svojim udahom nekog povrijedit ili netkom nesto uskratit i onda se uzdrzim. Nastavim kao da i nisam pozeljela udahnut.
Od trenutnih tranzita jeli trebam gledati spore ili brze planete ili mogu sve? Kako ch povezati njihova djelovanja po brzini ili trajanju aspekta?
Stelijum u Škorpionu daje samokritičnost, ali nema potrebe za time.
Gledaš prvo tranzite Jupitera i Saturna.
Prvo vidiš u kojim su kućama, pa onda bliske aspekte sa natalnim planetama.
Objavljeno: subota, 25.3.2017 / 15:55 Izmjenjeno: subota, 25.3.2017 / 16:33
Da.. od ranog dijetinjstva nisam mogla izbjeci da sebe drzim pod kontrolom.. bilo mi je glupo da roditelji moraju jos i sa mnom imat probleme.. nisam nikad mogla podnijet da napravim gresku pa da osjecam krivicu. Mozda zbog tog kritikujem one koje volim. Pokusavam da budu primjer biti a to mekad niue dobro jer onda je svaka greska etiketirana kao pad na dno s kojeg se ne dize.
Tranzitni Jupiter se nalazi u petoj kuci i retrogardan je na 19 stupnju Vage a u petoj kuci se nalaze
Mjesec u Dijevici ns 21 stupnju.. peta kuca
Pluton u Vagi na 8 stupnju.. peta kuca
Merkur u Vagi na 28 stupnju.. peta kuca
Uran u Vagi na 29 stupnju.. peta kuca
Nesto mi nije jasno ova linija
Retrogardni Jupiter je u Vagi na 10 stupnju
Tranzitni Saturn je u Strijelcu 7 kuca na 28 stepenu..
E sad mislim da cu pogrijesit jer neznam pravilno kako se koji tranzit zove ali vidim ma linijama obiljezje..
Tranzitni Jupiter u petoj kuci je u kvadratu sa Saturnom u drugoj kuci..
Tranzitni Saturn je u sedmoj kuci u sekstilu sa Merkurom i Uranom u petoj kuci..
Nadam se da sam dobro shvatila bar nesto..
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56