Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Tajanstvena

Pregleda:9013

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 40 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 2:21

Tema: Saturnov povratak

Citiran post

Lilana je napisao:

Veruj mi ne znam tacno te periode kad su bili da bi ih proverila.U perodu Saturnovog povratka je bilo,al sta tacno ne znam. Moguce je i kad je gazio Veneru,ali ne mogu da tvrdim. Vidis i tebe je bas skrsio. Da ne uplasimo ljude koji ga nisu jos pregurali :)

Svugde je pisalo o Sa povratku,nagrada posle patnje truc,truc...zaista je nisam dozivela za svu patnju koju mi je pokrenuo.Naprotiv za sobom je ostavio pepeo i gar.

Ne to, nego jel ti radio tranzitni Sa u Lavu neki aspekt za Ve ili Mo?

Nivo: U blagom usponu / 95 postovi

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 9:57

Meni je Saturn natalno u 5. kuci, a vladar je asc. Saturnov povratak mi je doneo drugo dete, promenila sam se uozbiljilja i probudio je ambiciju u meni. Krecem sa usponom i da se ostvarujem na svim poljima. Medjutim Saturnov tranzit preko Plutona i Urana u 9. kuci u Vagi , pocinje na iznosi na povrsinu razna preispitivanja po pitanju medjuljudakih odnosa. A kada je dosao u 10, kada je tranzitirio moje natalno Sunce u Skorpiji, doslo je do potpunog kraha. Bila sam prinudjena da napustim posao, ostala sam bez podrske u bilo kom smislu i na kraju se odrazilo i na moj brak. Tako da je meni mnogo tezi bio taj tranzit kroz 10 i preko Sunca nego sam povratak.
Sada mi tranzitira stelijum u Strelcu i iskreno se nadam toj nagradi o kojoj se toliko prica :) doduse to je sve u 12, ali i ceo moj zivot je smesten u to polje :)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 40 god.

China

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 11:05

Citiran post

Scorpio71 je napisao:

Meni je Saturn natalno u 5. kuci, a vladar je asc. Saturnov povratak mi je doneo drugo dete, promenila sam se uozbiljilja i probudio je ambiciju u meni. Krecem sa usponom i da se ostvarujem na svim poljima. Medjutim Saturnov tranzit preko Plutona i Urana u 9. kuci u Vagi , pocinje na iznosi na povrsinu razna preispitivanja po pitanju medjuljudakih odnosa. A kada je dosao u 10, kada je tranzitirio moje natalno Sunce u Skorpiji, doslo je do potpunog kraha. Bila sam prinudjena da napustim posao, ostala sam bez podrske u bilo kom smislu i na kraju se odrazilo i na moj brak. Tako da je meni mnogo tezi bio taj tranzit kroz 10 i preko Sunca nego sam povratak.
Sada mi tranzitira stelijum u Strelcu i iskreno se nadam toj nagradi o kojoj se toliko prica :) doduse to je sve u 12, ali i ceo moj zivot je smesten u to polje :)

I moja majka je mene rodila za vrijeme Sa povratka. Njoj je Sa na 26. stupnju Škorpiona, a meni je na 24. stupnju Škorpiona. Njoj je Saturn u velikom trigonu sa So, Me i Ma. Tako da sve super aspekti. Međutim, točno mjesec dana nakon mog rođenja, dogodila joj se ogromna porodična tragedija, iznenadno joj je stradao rođeni stric za koga je jako bila vezana. To je prilazano natalnim aspektom vrh 6. kuce ( 3. od 4. - djed, a ovo mu je mlađi brat) na Algolu 180 Saturn.

Inače, djeca rođena za vrijeme Sa povratka donose posebne zadatke ali i sreću roditeljima.

Sa 0 So u 10. kuci ti je donio probleme u karijeri. Ok. Sa u 10. polju ili uspjeh u karijer ili neuspjeh. Ovisi o natalnim postavkama. Kako ti postavljeno So u 10. kuci?

Lilanabez kartona

Lilana

F / 48 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 12:18 Izmjenjeno: nedelja, 24.4.2016 / 12:26

Istina za Saturna u deset kroz Devicu...nakon sto je zavrsio povratak,naisao je na MC..dobila unapredjenje,pa mi ga oduzeli..eeeee vidis,sad sam se i setila...posle pada u karijeri i pocetak ludila oko poslova, krenuo je na Sunce0 MeR...tada su svi prognozirali smrt oca,bolest oca...ne,odrazio se na mene i moju bolest.Tad je bio to hormonsko ludilo...Izvinjavam se sto ja ubacujem se sa svojom pricom,pomno citam :) i svih tih godina mi je oduzma,nista davao pozitivno. Kroz 11 u Vagi i preko Pl prjatelje,kroz 12 sam otisla u inostranstvo,pakao..Acs isto tezina,kroz prvu i dalje tezna. ne znam kad ce i da li ce ikad popustiti jer je u padu natalno,a pravi 90 sa Mesecom natalnim...
Sco obavesti jel te je nagradio,za trunku nade :) Super ako je inostranstvo jer ispunjava tu lepsu simboliku 12 kuce.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 40 god.

China

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 12:41

Citiran post

Lilana je napisao:

Istina za Saturna u deset kroz Devicu...nakon sto je zavrsio povratak,naisao je na MC..dobila unapredjenje,pa mi ga oduzeli..eeeee vidis,sad sam se i setila...posle pada u karijeri i pocetak ludila oko poslova, krenuo je na Sunce0 MeR...tada su svi prognozirali smrt oca,bolest oca...ne,odrazio se na mene i moju bolest.Tad je bio to hormonsko ludilo...Izvinjavam se sto ja ubacujem se sa svojom pricom,pomno citam :) i svih tih godina mi je oduzma,nista davao pozitivno. Kroz 11 u Vagi i preko Pl prjatelje,kroz 12 sam otisla u inostranstvo,pakao..Acs isto tezina,kroz prvu i dalje tezna. ne znam kad ce i da li ce ikad popustiti jer je u padu natalno,a pravi 90 sa Mesecom natalnim...
Sco obavesti jel te je nagradio,za trunku nade :) Super ako je inostranstvo jer ispunjava tu lepsu simboliku 12 kuce.

Poenta je u Spaljenom Merkuru. Zašto oca, pa nije otac 10. kuca, niti se može promatrati samo kroz So, tj. samo kroz prirodnog signiikatora.
Inače 10. polje je opće stanje organizma. U užem smislu kosti, zubi, metabolizam, kalcifikacija.
Merkur i Venera su hormoni. Pa eto problema sa hormonima na psihosomatskoj razini. Mada, i nervi su stradali prilično. Jesi se gojila, mršavila isl.?

Lilanabez kartona

Lilana

F / 48 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 12:43

Smrsala sam 15 kg u toku svih desavanja. Imala sam 46 kg :) Ni dzak krompira :D

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 40 god.

China

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 12:44

Satrun u 10. kuci je uzasan za posao, ali je 10. lose aspektirana.
Evo recimo 2009. godine, kada mi je Sa prosao preko spaljenog Me u 10. kuci, ja sam tad imao stvarno cool posao, i na inicijativu nekoliko "tada bitnih figura u mom zivotu" krenem novi posao, koji ubrzo pukne i pocnem raditi 3. posao.
Od tada, za svaku odluku gledam iskljucivo astroloski.

Lilanabez kartona

Lilana

F / 48 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 13:10 Izmjenjeno: nedelja, 24.4.2016 / 13:10

Tada kad je Sa povratak krenuo odem kod astrologa. Ona Sa povratak,povratak...reko ajd da ja vidim sta je to.I tako krenem,pa kupim udzbenik Duporov,pa laganica sama knjiga po knjiga,forum po forum,krug prijatelja...Hvala Bogu na tome jer bih verujem pukla u neshvatanju sta mi se desava,pa seminari,pa energetska ciscenja...ma stvarno sam maksimum dala da bh sve prezivela jer domine su krenule da padaju i izgledalo je,a i izgleda jos uvek kao da kraja tome nema. Tad me je astroog na kog sam se bas oslonila u tracku nade davala tolko nade i pricama o boljem sutra da sam sve vise tonula jer je sve bilo suprotno. A onda vdis moj natal je komplikovan ma kolko delovalo jednostano i stvarno mi niko nije pogodio nista konkretno,uvek je obrnuto od onog sto se vidi. I ja se sa njim bakcem sve ove godne i svaki put se znenadim kad otkrijem nesto novo. Ko zna zasto to treba da bude bas tako. I vdis da samo nesto cackam danadjem to svetlo,ali svaka godina i situacja je obojena bas sa Saturnom.Zelim bas to da se time nosim,ne bavim tudjim zivotima kroz astro nego da unapredim svoj. I ne ide mi od ruke nikako,uvek obratno se desi. Rastuzi me kad citam i gledam i prisetim se sta sve donese ili kad vidim da je neko u povratku,da mu gazi Sunce...Tad coveku ne mozes pomoci nit dati savet jer Satun radi svoje iz casa u cas bez popustanja i covek ostane sam sa svojim mukama.Kazu da bi sazreo,prosao dobru lekciju za buduci zivot.Hvala lepo mr Sa mozemo mi i bez tih lekcija u patnjama,ali eto neminovnost. oziveela sam sve od kvadrata do preko Meseca,Sade Sata,preko Ju i Ma Vertex,preko Venere,povratak,MC, So(Zosma)iMe,Pl,SMC,UR,Asc,prva kuca Neprun.....pregrst nesreca i vecnih tuga,a naucila? Samo sam neustrasiva i kad padnem,brzo se dgnem i pritom sam naucila ono najdragocenije a to je da se radujem tudjoj sreci. Tako,da ne smaram vise patetikom hehehe

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 40 god.

China

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 14:44

Citiran post

Lilana je napisao:

Tada kad je Sa povratak krenuo odem kod astrologa. Ona Sa povratak,povratak...reko ajd da ja vidim sta je to.I tako krenem,pa kupim udzbenik Duporov,pa laganica sama knjiga po knjiga,forum po forum,krug prijatelja...Hvala Bogu na tome jer bih verujem pukla u neshvatanju sta mi se desava,pa seminari,pa energetska ciscenja...ma stvarno sam maksimum dala da bh sve prezivela jer domine su krenule da padaju i izgledalo je,a i izgleda jos uvek kao da kraja tome nema. Tad me je astroog na kog sam se bas oslonila u tracku nade davala tolko nade i pricama o boljem sutra da sam sve vise tonula jer je sve bilo suprotno. A onda vdis moj natal je komplikovan ma kolko delovalo jednostano i stvarno mi niko nije pogodio nista konkretno,uvek je obrnuto od onog sto se vidi. I ja se sa njim bakcem sve ove godne i svaki put se znenadim kad otkrijem nesto novo. Ko zna zasto to treba da bude bas tako. I vdis da samo nesto cackam danadjem to svetlo,ali svaka godina i situacja je obojena bas sa Saturnom.Zelim bas to da se time nosim,ne bavim tudjim zivotima kroz astro nego da unapredim svoj. I ne ide mi od ruke nikako,uvek obratno se desi. Rastuzi me kad citam i gledam i prisetim se sta sve donese ili kad vidim da je neko u povratku,da mu gazi Sunce...Tad coveku ne mozes pomoci nit dati savet jer Satun radi svoje iz casa u cas bez popustanja i covek ostane sam sa svojim mukama.Kazu da bi sazreo,prosao dobru lekciju za buduci zivot.Hvala lepo mr Sa mozemo mi i bez tih lekcija u patnjama,ali eto neminovnost. oziveela sam sve od kvadrata do preko Meseca,Sade Sata,preko Ju i Ma Vertex,preko Venere,povratak,MC, So(Zosma)iMe,Pl,SMC,UR,Asc,prva kuca Neprun.....pregrst nesreca i vecnih tuga,a naucila? Samo sam neustrasiva i kad padnem,brzo se dgnem i pritom sam naucila ono najdragocenije a to je da se radujem tudjoj sreci. Tako,da ne smaram vise patetikom hehehe

Trebalo je iz razloga da se sama pozabaviš astrologijom, jer ti doista ODLIČNO ide. Samo naprijed.

A, oćeš ti kažem, u čemu je problem?
- Ne u Saturnu, nego u tvom spaljenom Merkuru, koji je vladar 8. kuce, to nije ni malo lako, pa u 10. kuci. A 10. kuca je nakon Vrha Natalnog Neba. Pa jos kad na to dodamo Saturna u Lavu, koji je u izgnanstvu, onda su poteškoće i lekcije ogromne. 1. brak ti je kaos, jer je prikazan So 0 rx. Me. Zato, mani se više prošlosti i 1. braka, nastavi dalje, hrabro. Dolazi ti bolji period.
Sad imaš Sa 120 Sa, pa eto otplata karmičkog duga i kreće stvarno na bolje. Ne tješim te, nego stvarno.
Tako da, samo budi pozitivna. Sto je bilo bilo je, zivot ide dalje.

Lilanabez kartona

Lilana

F / 48 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: nedelja, 24.4.2016 / 14:58 Izmjenjeno: nedelja, 24.4.2016 / 14:58

Hvala Igi za podrsku :) Da,da i Pl 90 Pl. Hvala :)

No samo da se ne uplase ljudi kojima predstoji povratak :) Dobro je sto covek tad radi na sebi vise nego ikada :) I to prodje :)

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove