Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:37747

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 23:04

Tema: Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafael)

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Svaka ti cast i hvala od srca Stvarno si mi pomogao u ucenju i analiziranju. Vreme ce vec da pokaze svoje.

P.S Imamo bas slicne natale, videla sam tvoj na pocetku. Zeznuo nas je onaj Merkur pored Sunca, pa se nadam da ce Saturn da popravi stvari.

Valjda smo zasluzili

Jaojjj, nema na čemu. Samo nastavi. Analiziraj svoj natal, natale bliskih ljudi. Figurativno rečeno, ali Astrologija nije koliko vjeruješ, nego koliko znaš. Ja bih reko - koliko doživljavaš. :)

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 2.5.2016 / 21:39

Stavicu opet jednu kartu i evo pocecu sa analizom. Zena je riba/devica/lav. Prvo imamo mesec iznad i sve ostale planete ispod horizonta. Svasta me nesto zanima, ali brak bas. Mars je na kraju riba i u sedmoj kuci, ukazuje na sukob, borbu, sigurno. Vladar sedme je jupiter u prvoj u vagi, imamo brak kao bitan segment. Riba na vrhu sedme ukazuje na razvod, dobro, to znamo. Zanimljivo je da su jupiter i saturn u egzaktnoj konjukciji, ali i da je konjukcija i u ribama izmedju marsa, sunca i venere. Venera i mars su spaljeni, tako?
E, sad ono sto znam, nije udata, uran je polako na izlasku iz sedme, nadala sam se da ce se udati zbog njega, ali ne, rodila je dete samo. Nije imala ozbiljnu vezu, koliko znam, nikad da je trajalo. Ima li ovde braka? Dete ima godinu dana, tako da se i u ulozi majke kasno ostvarila.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 3.5.2016 / 0:51

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Stavicu opet jednu kartu i evo pocecu sa analizom. Zena je riba/devica/lav. Prvo imamo mesec iznad i sve ostale planete ispod horizonta. Svasta me nesto zanima, ali brak bas. Mars je na kraju riba i u sedmoj kuci, ukazuje na sukob, borbu, sigurno. Vladar sedme je jupiter u prvoj u vagi, imamo brak kao bitan segment. Riba na vrhu sedme ukazuje na razvod, dobro, to znamo. Zanimljivo je da su jupiter i saturn u egzaktnoj konjukciji, ali i da je konjukcija i u ribama izmedju marsa, sunca i venere. Venera i mars su spaljeni, tako?
E, sad ono sto znam, nije udata, uran je polako na izlasku iz sedme, nadala sam se da ce se udati zbog njega, ali ne, rodila je dete samo. Nije imala ozbiljnu vezu, koliko znam, nikad da je trajalo. Ima li ovde braka? Dete ima godinu dana, tako da se i u ulozi majke kasno ostvarila.

Interesantan primjer.
Descedent u zadnjoj dekadi promjenljivih znakova nikako nije dobar za pitanje braka i dugih veza. To je negdje od 23. stupnja, koji je stupanj Vodenjaka i slobode, sa kojim sve počinje.
Ovdje imamo to da su čak 3 planeta oko 7. kuce, i da su sva 3 plodna, i da su sva 2 konjunkcije sa So.
Ali, Ve i Ma su spaljeni.
Pravo da ti kažem Spaljena Venera daje osobe koje tesko uspostavljaju ozbiljne ljubavne odnose. Vrlo često su to usedelci. Posebno muškarci.
Ovdje je i Mars spaljen, tj. oštećen Sunčevim zracima, pošto neki tvrde da Mars zbog svoje vatrene i borbene prirode ne može biti spaljen. Ali, svakako je da kad se Mars nađe dosta blizu Sunčevih zraka ne može da dijeluje na pozitivan način. U nekom segmentu života se itekako osjeti nedostatak ili previše energije, pa samim tim dođe i do hendikepa u nekom segmentu života.
Ovdje je Mars u 7. polju što samo potvrđuje negativan utjecaj Venere, još na fiksnoj zvjezdi Skeath, koja je krajnj destruktivnog utjecaja. Vrlo često donosi totalnu negaciju događaja.
Spaljena Ve pa So 0 Ma na Skeathu, ona je sigurno doživjela neku tešku emotivnu traumu, ljubavnu traumu, prije ovog tipa što ima dijete sa njim.
Jel živjela sa njim? Ako jeste onda je on prvi bračni partner.
Inače dispozitor Ju 0 Sa na uglu daje da će ona ipak imati nekog. Saturn je egzatiran pa oba su u Vagi, ona želi brak, ali ima neku svoju fikciju istog. E, sad, problem je što su Ju i Sa uklješteni u Vagi te će se upoznavanje tog nekog prvaog s kojim moze ostvariti zajednistvo odigrati za vrijeme nekog udarnog tranzita. Ma sad Jupiter u Vagi kad aktivira Ju I Sa će joj donijeti nekog.

Nije to problem, problem je da se ona otvori, da stekne povjerenje u suportan spol jer je vrlo oprezna. A, najjače je što ima neki svoj kriteterij od kog ne odstupa. Vidiš vrlo je čudna po pitanju partnera, iako je ovako totalno reklo bi se skroz ok lik.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: utorak, 3.5.2016 / 9:53

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Interesantan primjer.
Descedent u zadnjoj dekadi promjenljivih znakova nikako nije dobar za pitanje braka i dugih veza. To je negdje od 23. stupnja, koji je stupanj Vodenjaka i slobode, sa kojim sve počinje.
Ovdje imamo to da su čak 3 planeta oko 7. kuce, i da su sva 3 plodna, i da su sva 2 konjunkcije sa So.
Ali, Ve i Ma su spaljeni.
Pravo da ti kažem Spaljena Venera daje osobe koje tesko uspostavljaju ozbiljne ljubavne odnose. Vrlo često su to usedelci. Posebno muškarci.
Ovdje je i Mars spaljen, tj. oštećen Sunčevim zracima, pošto neki tvrde da Mars zbog svoje vatrene i borbene prirode ne može biti spaljen. Ali, svakako je da kad se Mars nađe dosta blizu Sunčevih zraka ne može da dijeluje na pozitivan način. U nekom segmentu života se itekako osjeti nedostatak ili previše energije, pa samim tim dođe i do hendikepa u nekom segmentu života.
Ovdje je Mars u 7. polju što samo potvrđuje negativan utjecaj Venere, još na fiksnoj zvjezdi Skeath, koja je krajnj destruktivnog utjecaja. Vrlo često donosi totalnu negaciju događaja.
Spaljena Ve pa So 0 Ma na Skeathu, ona je sigurno doživjela neku tešku emotivnu traumu, ljubavnu traumu, prije ovog tipa što ima dijete sa njim.
Jel živjela sa njim? Ako jeste onda je on prvi bračni partner.
Inače dispozitor Ju 0 Sa na uglu daje da će ona ipak imati nekog. Saturn je egzatiran pa oba su u Vagi, ona želi brak, ali ima neku svoju fikciju istog. E, sad, problem je što su Ju i Sa uklješteni u Vagi te će se upoznavanje tog nekog prvaog s kojim moze ostvariti zajednistvo odigrati za vrijeme nekog udarnog tranzita. Ma sad Jupiter u Vagi kad aktivira Ju I Sa će joj donijeti nekog.

Nije to problem, problem je da se ona otvori, da stekne povjerenje u suportan spol jer je vrlo oprezna. A, najjače je što ima neki svoj kriteterij od kog ne odstupa. Vidiš vrlo je čudna po pitanju partnera, iako je ovako totalno reklo bi se skroz ok lik.

E, prvo ti hvala sto si se latio ove karte. Bitna mi je.

Dete je vanbracno, mislim da nisu imali nista ozbiljno. Ali, rekla bih da je sve isplanirala, resila samo da rodi dete, i taj se tu nasao i super. Niko ga nije pitao nista .

Vidis da njoj ide jupiter preko asc i saturna i jupitera sve oko septembra. Ja sam joj rekla da ocekuje nesto lepo. Sad juri neki posao, nije joj lako sa parama, nema niciju pomoc. Ne znam sta da kazem za njenu cetvrtu, vidis da je neptun na ic-u. Ima veneru u sestoj, malo birka posao, za moj ukus. Pa jos je venera u ribama, samo lep posao trazi, lak da kazem. A, ja kad vidim da se saturn blizi necijoj cetvrtoj kuci ne mogu da se ne uplasim, jos me drzi . I osma kuca je zanimljiva. Sta mozes da mi kazes jos?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 3.5.2016 / 16:23

Citiran post

vratanca27 je napisao:

E, prvo ti hvala sto si se latio ove karte. Bitna mi je.

Dete je vanbracno, mislim da nisu imali nista ozbiljno. Ali, rekla bih da je sve isplanirala, resila samo da rodi dete, i taj se tu nasao i super. Niko ga nije pitao nista .

Vidis da njoj ide jupiter preko asc i saturna i jupitera sve oko septembra. Ja sam joj rekla da ocekuje nesto lepo. Sad juri neki posao, nije joj lako sa parama, nema niciju pomoc. Ne znam sta da kazem za njenu cetvrtu, vidis da je neptun na ic-u. Ima veneru u sestoj, malo birka posao, za moj ukus. Pa jos je venera u ribama, samo lep posao trazi, lak da kazem. A, ja kad vidim da se saturn blizi necijoj cetvrtoj kuci ne mogu da se ne uplasim, jos me drzi . I osma kuca je zanimljiva. Sta mozes da mi kazes jos?

Ali zbog Ju 0 Sa u 1. kuci ona je odgovorna ovako sto god da radi. Mada, ovaj aspekt govori da za sve sto radi mora da ulozi ogromnu kolicinu truda i energije. Svakako bi trebala biti opreznija u trazenju posla. Jel ima sad neki posao?

Sto se braka tice, definitivno ce imati jedan brak, cime ce ispuniti simboliku Ju 0 Sa u 1. kuci. Taj brak je u kasnijim godinama. Pa nije ona stara, ona tek ima 35. -36, koliko?

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: utorak, 3.5.2016 / 17:03

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ali zbog Ju 0 Sa u 1. kuci ona je odgovorna ovako sto god da radi. Mada, ovaj aspekt govori da za sve sto radi mora da ulozi ogromnu kolicinu truda i energije. Svakako bi trebala biti opreznija u trazenju posla. Jel ima sad neki posao?

Sto se braka tice, definitivno ce imati jedan brak, cime ce ispuniti simboliku Ju 0 Sa u 1. kuci. Taj brak je u kasnijim godinama. Pa nije ona stara, ona tek ima 35. -36, koliko?

Nema posao. Pa ona je 81.godiste. Ja se nadam da ce jupiter u vagi pogurati situaciju.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 4.5.2016 / 8:16

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Nema posao. Pa ona je 81.godiste. Ja se nadam da ce jupiter u vagi pogurati situaciju.

Mogu ti reći da imam slučajeva gdje je osoba 81. a Ju 0 Sa u 1. kuci i da jako teško ide sa završetkom faksa i-ili sa dobijanjem posla. Doduše na ovim našim prostorima teškoća na ovim poljima dođe mu kao nešto normalno, ali ovo je stvarno teško.
Ok ovdje su stvarno loši aspekti, spaljeni Ve i Ma, pa još Ma 0 Skeath, pa sve to opozicija dispozitori Ju 0 Sa u 1. polju. Vladar 10. polja je još i dobar, al što vrijedi kada je dispozitor Saturn, koji je ujedno i vl. 6. polja afliciran, uklješten, pa u lošem aspektu opozicije sa stelijumom.

Inače, na njihovom primjeru se vidi kolko je Ju 0 Sa težak aspekt, u smislu da usporava razvoj događaja. Jeste tu Saturn egzaltiran i jeste da dobija od Jupitera dobru vibraciju, ali po meni je ovo najgora varijanta konjunkcije. Jer, Jupiter dobija lošu vibraciju od Saturna, a Jupiter je signifikator sreće, prosperiteta, ugleda, časti... Pored navedenog, prema jednom predanju ovo je aspekt po kome je gledano Isusovo rođenje. Pa, eto može se ladno desiti (govorim na osnovu nekih primjera) propast, pa nakon propasti uspjeh. Toše Proeski je ima Ju 0 Sa, doživio bukvalno uspjeh nakon propasti života. E, sad to može da se tumači na xy načina. Ali, osnovna simbolika je ispunjena.
Ipak, to je tek tema za razmatranje. Ono što je sigurno to je da Saturn u 1. kuci donosi otezanja, probleme u realizaciji ciljeva gdje se zahtjeva uložiti mnogo više truda no što je realno to potrebno. Ovdje je još uklješten i dispozitor vl. MC-a, kao i vladar 6. kuce.

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: sreda, 4.5.2016 / 18:15

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Mogu ti reći da imam slučajeva gdje je osoba 81. a Ju 0 Sa u 1. kuci i da jako teško ide sa završetkom faksa i-ili sa dobijanjem posla. Doduše na ovim našim prostorima teškoća na ovim poljima dođe mu kao nešto normalno, ali ovo je stvarno teško.
Ok ovdje su stvarno loši aspekti, spaljeni Ve i Ma, pa još Ma 0 Skeath, pa sve to opozicija dispozitori Ju 0 Sa u 1. polju. Vladar 10. polja je još i dobar, al što vrijedi kada je dispozitor Saturn, koji je ujedno i vl. 6. polja afliciran, uklješten, pa u lošem aspektu opozicije sa stelijumom.

Inače, na njihovom primjeru se vidi kolko je Ju 0 Sa težak aspekt, u smislu da usporava razvoj događaja. Jeste tu Saturn egzaltiran i jeste da dobija od Jupitera dobru vibraciju, ali po meni je ovo najgora varijanta konjunkcije. Jer, Jupiter dobija lošu vibraciju od Saturna, a Jupiter je signifikator sreće, prosperiteta, ugleda, časti... Pored navedenog, prema jednom predanju ovo je aspekt po kome je gledano Isusovo rođenje. Pa, eto može se ladno desiti (govorim na osnovu nekih primjera) propast, pa nakon propasti uspjeh. Toše Proeski je ima Ju 0 Sa, doživio bukvalno uspjeh nakon propasti života. E, sad to može da se tumači na xy načina. Ali, osnovna simbolika je ispunjena.
Ipak, to je tek tema za razmatranje. Ono što je sigurno to je da Saturn u 1. kuci donosi otezanja, probleme u realizaciji ciljeva gdje se zahtjeva uložiti mnogo više truda no što je realno to potrebno. Ovdje je još uklješten i dispozitor vl. MC-a, kao i vladar 6. kuce.

Hvala ti,evo redovno pokusavam da koristim firdarie, i ne radi mi link. Je l znas nesto o tome?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 4.5.2016 / 18:44

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Hvala ti,evo redovno pokusavam da koristim firdarie, i ne radi mi link. Je l znas nesto o tome?

Koji link, za Firdarie? Koji koristis?

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Objavljeno: sreda, 4.5.2016 / 20:50

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Koji link, za Firdarie? Koji koristis?

Pa jedan sam znala sad nmg da udjem. http://firdaria.com/calculator...
Taj neki. A ti?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove