Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:37770

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: četvrtak, 28.7.2016 / 15:21 Izmjenjeno: četvrtak, 28.7.2016 / 15:24

Tema: Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafael)

Znači metoda od MC-a do Ma odn. Ve nam otkriva značajnije partnere. Sad koliko su značajni o tome govori postavka planeta koji ih predstavlja.

1. Me u Strijelcu, u padu plus okscidentalan - neka kraca veza, prolazna. Mozda je ocekivala vise, ali brzo se zavrsilo. Ajd da kazemo nesto malo ozbiljnije od prolazne veze.
2. So u Jarcu - to je baš slika prve ozbiljnije veze.
3. Ve u Jarcu u 12. kuci - ovo je nesto nakon te prve ozbiljne veze ili za vrijeme 1. ozbiljne veze tj. moguce paralelna veza. Venera prirodno vlada 12. kucom. Hm. pa ne bih rekao da je platonski, mada ima ona kocnice kad zatreba.
4. Sa u Jarcu u sjedistu i 12. kuci gdje se Sa raduje. Nešto što je pravo išlo ka ozbiljnom, ali pošto je Sa u malefičnoj 12. kući, moralo je doći do pucanja. I to je donilo patnju. Ovo je baš karmička veza. Trebat će njoj dugo da raskrsti sa ovom pričom. Jel ovo prvi put da je otisao, da su prekinuli?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi

Objavljeno: četvrtak, 28.7.2016 / 16:44

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Znači metoda od MC-a do Ma odn. Ve nam otkriva značajnije partnere. Sad koliko su značajni o tome govori postavka planeta koji ih predstavlja.

1. Me u Strijelcu, u padu plus okscidentalan - neka kraca veza, prolazna. Mozda je ocekivala vise, ali brzo se zavrsilo. Ajd da kazemo nesto malo ozbiljnije od prolazne veze.
2. So u Jarcu - to je baš slika prve ozbiljnije veze.
3. Ve u Jarcu u 12. kuci - ovo je nesto nakon te prve ozbiljne veze ili za vrijeme 1. ozbiljne veze tj. moguce paralelna veza. Venera prirodno vlada 12. kucom. Hm. pa ne bih rekao da je platonski, mada ima ona kocnice kad zatreba.
4. Sa u Jarcu u sjedistu i 12. kuci gdje se Sa raduje. Nešto što je pravo išlo ka ozbiljnom, ali pošto je Sa u malefičnoj 12. kući, moralo je doći do pucanja. I to je donilo patnju. Ovo je baš karmička veza. Trebat će njoj dugo da raskrsti sa ovom pričom. Jel ovo prvi put da je otisao, da su prekinuli?

E gle ok Me je prva kao prolazna veza a zatim So bi bio ozbiljna veza cak jedno vreme zajednicki zivot,on je ziveo u Svajcarskoj a inace je odavde. Mislim da je ipak sad ovaj sto su bili zajedno 5 godina Ve zbog toga sto si rekao da je usla u paralelnu vezu i jeste bilo tako na pocetku,ona je iz ove prve veze usla u ovu drugu vezu i to je na pocetku bilo tajno onako neobavezno i onda se pretvorilo u bas ozbiljnu i jaku vezu.I imali su skladan odnos,prekidali su oni cini mi se 3 puta do sada ali ona kaze da je ovaj put definitivno jer ju je iz najlepseg ostavio zboga najobicnije gluposti.I evo mesec dana nisu zajedno,ostavio ju je zbog posla jer se zpolsila gde se njemu ne svidja iz politickih razloga,zamisli?!

E sad kad sma ovo objasnila da li ce onda ona tek sresti tog Sa ili ce se pa pomiriti sa ovim?

Nivo: U petoj brzini / 329 postovi

Objavljeno: petak, 29.7.2016 / 3:37

Kako ste ovde opisivali većinom partnere koji su prikazani Saturnom evo jedan takav primer rj mislim da je prikazan Saturnom jos ima Sa90 So, jako težak brak evo Natala , msm da je prva duza ozbiljna veza koja je prerasla u brak pa zato msm da je prikazan Saturnom

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 29.7.2016 / 3:45 Izmjenjeno: petak, 29.7.2016 / 3:45

Citiran post

bubi28 je napisao:

E gle ok Me je prva kao prolazna veza a zatim So bi bio ozbiljna veza cak jedno vreme zajednicki zivot,on je ziveo u Svajcarskoj a inace je odavde. Mislim da je ipak sad ovaj sto su bili zajedno 5 godina Ve zbog toga sto si rekao da je usla u paralelnu vezu i jeste bilo tako na pocetku,ona je iz ove prve veze usla u ovu drugu vezu i to je na pocetku bilo tajno onako neobavezno i onda se pretvorilo u bas ozbiljnu i jaku vezu.I imali su skladan odnos,prekidali su oni cini mi se 3 puta do sada ali ona kaze da je ovaj put definitivno jer ju je iz najlepseg ostavio zboga najobicnije gluposti.I evo mesec dana nisu zajedno,ostavio ju je zbog posla jer se zpolsila gde se njemu ne svidja iz politickih razloga,zamisli?!

E sad kad sma ovo objasnila da li ce onda ona tek sresti tog Sa ili ce se pa pomiriti sa ovim?

Ma cijeli opis mi je identican Satunu. Me prva prolazna. So u Jarcu pa u 11. kuci daje ozbiljnu vezu, jer je So Halb i u 11. kuci kojom prirodno vlada. Znači jeste duža veza. Ta Venera u Jarcu je na početku 12. kuce bez dostojanstva, ma ne može to nikako biti tako duga i ozbiljna veza. Čak ova Ve u 12. kuci može da znači i nešto poluplatonski. Ali, ovo skroz u simbolici Saturna. Počelo je tajno, i veze u simbolici Saturna počinju ili tajno ili naglo. Onda tu dolazi do tako naglih prekida. Veza je dugo trajala što je u simbolici Saturna. Zahlađenje nekakvo s njegove strane, ali nije prestao da ju voli, bez obzira na sve. Jer u Saturnovskim vezama emocije ne prestaju, samo ovisno od karmičke težine variraju, pa se može desiti faza kad dođe od nekakve polumržnje, pa onda to prođe. U lošim dostojanstvima i teškim aspektima daju čak i mržnju. Za Saturnovske veze su tipična prekidanja. Saturn se raduje u 12. kući, ali raduje se u smislu otplate karmičkog duga, pa svakako da nije donio trajnu vezu, mada u nekim slučajevima može i to, al u onako težim. To je ono fazon kad raskid dođe kao olakšanje ma kakva ljubav da je bila. Ali, generalno sve veze gdje je partner oslikan Sa u 12. kuci kad-tad puknu, ali dugo traju. Ona je ovom vezom otplatila karmi i ide dalje. Ma da je Venera to bi se davnih dana raspršilo. Koji je sljedeći planet od Sa. Vidiš i ovo sljedeći planet od Sa je poslije Ascendenta, znači poslije 12. kuće, što govori o ozbiljnom partneru nakon što otplati karmički dug u ljubavi. Dolazi do promjene, novi partner je svakako drugačiji, ma kojim god planetom da je predstavljen.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 29.7.2016 / 4:31

A bas ga zakomplicirah. Pisao sam na brzinu.
Znači, rekli smo da Saturn daje čvrste i trajne odnose, i obično su krunisani zajedničkim životom, ali ne mora uvjek biti tako. Posebno ne kad je Sa u lošim dostojanstvima i aspektima.
Ovdje je Sa u 12. kuci gdje se raduje. To je jedna od najmalefičnijih postavki, koja se vezuje za otplatu karmičkog duga. Ako je vladar partnera u Saturn u 12. kuci, onda to donosi čvrst i trajan odnos, ali u većini slučajeva sa rokom trajanja. Jer, logično kada otplate karmički dug, svak ide na svoju stranu.
Ovdje imamo nešto jako zanimljivo, a to je da je veza trajala 5 godina, što su točno 2 boravka Saturna u jednom zodijačkom znaku. Sa u jednom zodijačkom znaku boravi cca 2,5 godine, nešto više, ovisi sve, ali tu je.
Kad je veza počela?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: petak, 29.7.2016 / 11:19

Citiran post

Igor Igor je napisao:

A bas ga zakomplicirah. Pisao sam na brzinu.
Znači, rekli smo da Saturn daje čvrste i trajne odnose, i obično su krunisani zajedničkim životom, ali ne mora uvjek biti tako. Posebno ne kad je Sa u lošim dostojanstvima i aspektima.
Ovdje je Sa u 12. kuci gdje se raduje. To je jedna od najmalefičnijih postavki, koja se vezuje za otplatu karmičkog duga. Ako je vladar partnera u Saturn u 12. kuci, onda to donosi čvrst i trajan odnos, ali u većini slučajeva sa rokom trajanja. Jer, logično kada otplate karmički dug, svak ide na svoju stranu.
Ovdje imamo nešto jako zanimljivo, a to je da je veza trajala 5 godina, što su točno 2 boravka Saturna u jednom zodijačkom znaku. Sa u jednom zodijačkom znaku boravi cca 2,5 godine, nešto više, ovisi sve, ali tu je.
Kad je veza počela?

Pre 5 godina ,ni oni ne znaju tacan datum jer su se prvo kao nesto dopisivali pa poljubili pa se nisu videli pa se smuvali pa neobavezno e sad ko ce im ga znati :) Znam da ima 5 godina. Ona je cvrsta osoba,jakog kkaraktera,dobar covek u sustini. Sledeci je Ma u 3 kuci u Biku. E sad da li s eon gleda? Meni se sad sve pomutilo jer je bas specifican horoskop :)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 29.7.2016 / 23:50

Citiran post

bubi28 je napisao:

Pre 5 godina ,ni oni ne znaju tacan datum jer su se prvo kao nesto dopisivali pa poljubili pa se nisu videli pa se smuvali pa neobavezno e sad ko ce im ga znati :) Znam da ima 5 godina. Ona je cvrsta osoba,jakog kkaraktera,dobar covek u sustini. Sledeci je Ma u 3 kuci u Biku. E sad da li s eon gleda? Meni se sad sve pomutilo jer je bas specifican horoskop :)

Jel Ma radi aspekt sa So?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: subota, 30.7.2016 / 0:07

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Jel Ma radi aspekt sa So?

Ne nema.aspekt.Ma radi 120 Ve

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 30.7.2016 / 0:09

E ovo jeste vrlo zanimljiv primjer.
Prvo, pogledajmo Veneru kao općeg signifikatora ljubavi i ljubavnih odnosa. Ona je u Jarcu ali u 12. kući gdje se raduje pa 0 Saturn. Ovo govori o nasljeđenom karmičkom dugu vezano za ljubav i partnerske odnose. Tzv. loša karma, ali nije baš sad nešto strašno. Ovo govori o poteškoćama u uspostavljanju i održavanju ljubavnih veza. Svakojake situacije. Ona ima dobru samokontrolu zbog Ve 0 Sa. Ali, Ve u 12. kući a Rahu u 1. kući, pa So vl. DC-a 0 Uran, lako ju može zakačiti tajna veza, ili da partner odjednom odluči prekid veze, ili prekid koji dolazi iznenadno, kao u ovoj vezi. Sad, ona bi se mogla i opustiti i uživati malo više u ljubavi.
Mars ovdej gledamo iz razloga što radi aspekte sa planetima u 12. kući, u trigonu je sa Ve i Ma. Mars se ne gleda. Ali, pošto je ovdje u aspektu sa nosiocima karme gledamo ga. Zapravo svo ovo iskustvo koje sakupi prenosi na tu sljedeću ozbiljnu vezu, sa tim pravim. Ovdje može doći do mase prolaznih veza, samo ona ima Ve 0 Sa pa može jako da se iskontrolira.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 30.7.2016 / 2:48

Malo kompleksan primjer. Ali, kad gledamo ljubav prvo što gledamo je pozicija Venere i Marsa. Venera je i u ženskom i u muškom horoskopu - simbol ljubavi, našeg odnosa prema istoj i naše sudbine u njoj. I normalno poziciju Marsa.
Ovdje smo došli do toga da je Venera u 12. kući još u konjunkciji sa Saturnom. Moja rodica ima takvu postavku Ve 0 Sa u Škorpiji u 12. kući, jedan brak, u kome nikako nije ostvarila sreću sa emotivne strane. Ali, ovdje Hvala Bogu ima pokazatelja za više partnera. Samo da ne ode u fazon samokontroliranja. Samo da ne stavi emocije pod ključ.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove