Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:37749

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 8.8.2016 / 21:10

Tema: Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafael)

Citiran post

bubi28 je napisao:

Pa posto je u 3 kuci u Lavu bez dostojanstav moguce neko sa puta ili neko ko radi u saobracaju ili poznanstvo na nekom putu. Mislim malo da je lazovski i prevarantski tip zbog spaljenog Me i jos na 18` stepenu ,hm?

Odlično. Da rekli smo signifikator partnera u 3. i 9. kuci daje partnera iz drugog mjesta i-ili iz inostranstva.
Spaljeni Merkur - nije malo lažov, već pravo lažov, manipulator, možda i psihopata. Ovo je slika jednog odnosa koji nije baš zdrav. Nit mogu zajedno, nit mogu skupa. Ovdje dolazi do pucanja na ne tako lijep način. Užasno težak odnos. Jel imala takav odnos?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 8.8.2016 / 21:18

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Odlično. Da rekli smo signifikator partnera u 3. i 9. kuci daje partnera iz drugog mjesta i-ili iz inostranstva.
Spaljeni Merkur - nije malo lažov, već pravo lažov, manipulator, možda i psihopata. Ovo je slika jednog odnosa koji nije baš zdrav. Nit mogu zajedno, nit mogu skupa. Ovdje dolazi do pucanja na ne tako lijep način. Užasno težak odnos. Jel imala takav odnos?

Nije ona jos imala neku ozbiljnu vezu sem ove na daljinu to se i ne racuna jer su se videli 3 puta i dopisivali se 9 meseci tako da to nije to ja mislim...To je ono mladalacko glupo zaljubljivanje ona tek za 9 dana puni 18 godina...

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 8.8.2016 / 21:24

Citiran post

bubi28 je napisao:

Nije ona jos imala neku ozbiljnu vezu sem ove na daljinu to se i ne racuna jer su se videli 3 puta i dopisivali se 9 meseci tako da to nije to ja mislim...To je ono mladalacko glupo zaljubljivanje ona tek za 9 dana puni 18 godina...

Pa eto ga - Me u 3. kuci - osoba iz drugog mjesta. Spaljeni Merkur pa nije moglo biti ni nazovi ozbiljna veza.
To je to.

Rekli smo So u aspektu sa planetom daje ozbiljne veze i brakove. Ali, pod uvjetom da je taj planet dobro postavljen. Ako je loše postavljen to će biti ozbiljne veze, ali praćene mnoštvom problema, kako u odnosu, tako i na ličnom planu. Možda veza ne bude ozbiljna u formalnom smislu, možda se vide tek nekoliko puta, ali to na nosioca natala ostavi ogroman loš trag.
Ovdje je Merkur spaljen, Merkur je predstavnik partnera i veze, znači partner je spaljen i ne moze se ponašati kao da je u vezi. Daljina jeste problem zbog Me u 3. kuci, ali problem je i u partneru jer se uplašio. Mada, bolje što nije bilo nečeg višeg, a vrlo lako je moglo da bude i čak može biti. To bi joj donilo gadne probleme, psihičko zlostavljanje. Partner prikazan spaljenim planetom ima ličnih i psihičkih problema.

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: ponedeljak, 8.8.2016 / 22:36

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Pa eto ga - Me u 3. kuci - osoba iz drugog mjesta. Spaljeni Merkur pa nije moglo biti ni nazovi ozbiljna veza.
To je to.

Rekli smo So u aspektu sa planetom daje ozbiljne veze i brakove. Ali, pod uvjetom da je taj planet dobro postavljen. Ako je loše postavljen to će biti ozbiljne veze, ali praćene mnoštvom problema, kako u odnosu, tako i na ličnom planu. Možda veza ne bude ozbiljna u formalnom smislu, možda se vide tek nekoliko puta, ali to na nosioca natala ostavi ogroman loš trag.
Ovdje je Merkur spaljen, Merkur je predstavnik partnera i veze, znači partner je spaljen i ne moze se ponašati kao da je u vezi. Daljina jeste problem zbog Me u 3. kuci, ali problem je i u partneru jer se uplašio. Mada, bolje što nije bilo nečeg višeg, a vrlo lako je moglo da bude i čak može biti. To bi joj donilo gadne probleme, psihičko zlostavljanje. Partner prikazan spaljenim planetom ima ličnih i psihičkih problema.

ali ja ipak mislim da to nije on bre! Jr to i nije bila veza poljubili se 5 puta i cao,mislij ne moze to biti veza..moje vidjenje je da joj tek predstoji takav psihopata ahhahahahha

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 4:47

Citiran post

bubi28 je napisao:

ali ja ipak mislim da to nije on bre! Jr to i nije bila veza poljubili se 5 puta i cao,mislij ne moze to biti veza..moje vidjenje je da joj tek predstoji takav psihopata ahhahahahha

O tome ti i pricam evo ga trik.
Ok, rekli smo da planeti u aspektu sa So daju ozbiljne i značajne veze u najmanju ruku, ako nisu i brakovi.
Ali, samo sam čekao trenutak izuzetka.:) Ozbiljnost, značajnost i trajnost i brak se odnosi ako je planet u kolko-tolko dobrom dostojanstvu, ako nije retrogradan, debilitiran ili spaljen. Ako je retro, u izgnanstvu ili padu, ili spaljen onda to nije ni malo ozbiljna i trajna veza, nit je brak. Značajna veza jeste u smislu da ostavlja traga u životu natusa, ali ozbiljna i trajna ili brak to teško. Pa evo i moj horoskop je primjer tako nečeg. Meni je prvo od MC-a Spaljeni Me, isto tako veza na daljinu, bili skupa cca 2 godine i manje, od čega više nismo bili skupa, nego što jesmo. Da ne govorim o tome kroza što sam prolazio. Tako da, jeste spaljeni Merkur slika nedefiniranog odnosa, gdje ima mnogo neiskrenosti sa partnerove strane, pa čak i psihopatije, zlostavljanja, no na sreću ne traje dugo. Još ako je planet okscidentalan kao što je ovdje slučaj, onda super.

Zaključak: Ako je planet u aspektu sa So donosi značajnu, ozbiljnu, intenzivnu i trajnu vezu, brak... Ali mora imati jedan uvjet, da planet nije u lošem dostojanstvu, spaljen, pa čak i retrogradan. Ako je nešto od toga onda veza jeste na neki način značajna u životu natusa, ali nit je ozbiljna nit je trajna. Vrlo često natus moli Boga da se ta veza što prije završi.
Nešto intenzivnije i trajnije veze su ako je spaljen planet u svom sjedištu ili egzaltaciji, orientalan.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 4:50

Samo mi reci jel ti jasan ovaj prijasnji post?
Sad gledaj dalje...

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 17:24

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Samo mi reci jel ti jasan ovaj prijasnji post?
Sad gledaj dalje...

Ok ako ti tako kazes ..ja sam mislila da je on mozda ovaj Ju u 11 kuci u Ribama posto su se upoznali preko drugarice i bilo je tajno..neko vreme..
Ali ako ti kazes da je on Me onda je Me :))

E sad imamo So 60 Mo ,rekli smo da je to brak jel da? Mo u Blizancima u 1 kuci cini mi se da ce to biti nesto sasvim ok?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 19:02

Citiran post

bubi28 je napisao:

Ok ako ti tako kazes ..ja sam mislila da je on mozda ovaj Ju u 11 kuci u Ribama posto su se upoznali preko drugarice i bilo je tajno..neko vreme..
Ali ako ti kazes da je on Me onda je Me :))

E sad imamo So 60 Mo ,rekli smo da je to brak jel da? Mo u Blizancima u 1 kuci cini mi se da ce to biti nesto sasvim ok?

Pa mozemo ga naci i od MC-a do Ma. Ali sad radimo aspekte sa So.
Ali, sigurno nije Ju u Ribama, pa Ju u Ribama je egzaltiran. Ajd uradi prvo aspekte sa So, tj. ovaj So 60 Mo, pa onda idemo dalje.

Evo jos jednom neke simbolike da je on spaljeni Merkur:
- Prvo, jesmo rekli da planeti koji su u aspektu sa So u ženskom horoskopu označavaju značajne partnere, ozbiljne, stabilne, jake, čvrste, obično duge veze i brakove. Ali, to se daleko manje odnosi na planete koji su u lošem dostojanstvu (pad i izgnanstvo) a posebno na spaljene.
Partner koji je prikazan spaljenim planetom je partner sa kojim je nemoguće biti sretan i ispunjen, najbanalnije rečeno. To je veza koja ne može da se realizira tako što će imati određeni kontinuitet i intenzitet. Partner je obično manipulator, neiskren, ili vrlo dugo taji neku istinu. Veze prikazane spaljenim planetom ma kolka ljubav da je, ne mogu opstati na neko duže vrijeme. Čim prođe godinu i pol dana, odmah krecu problmi, ako već nisu krenuli do tada (podrazumiejva se).
Spaljen planet može označiti i vezu gdje postoje prepreke u daljini, kulturološke razlike, socijalne razlike...ali osnova njihove neodrživosti su velike razlike u karakterima i strukturama ličnosti, samim tim loša komunikacija, vrlo često u 90 odsto slučajeva neiskrenost, laži,...Ovo su veze koje nemaju intenzitet i kontinuitet, te vrlo često dolazi do prekida pa mirenja, da osobe ne znaju ni kad su skupa, ni kad nisu. Te veze obično kratko traju. Jedino što se trajnost, naglašavam trajnosti tiče, stvari može da povadi to ako je spaljeni planet u dobrom dostojanstvo, orientalan. Ili, sekundarno ako je dispozitura dobra.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 19:03

U tome je poenta, pitaj sve šta ti nije jasno.
Ajde uradi i ovaj drugi So 60 Mo, pa onda idemo na drugu tehniku od MC-a do Ma.

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: utorak, 9.8.2016 / 19:35

Citiran post

Igor Igor je napisao:

U tome je poenta, pitaj sve šta ti nije jasno.
Ajde uradi i ovaj drugi So 60 Mo, pa onda idemo na drugu tehniku od MC-a do Ma.

Oik ja sam to nekao gledala po mom primeru jer imala sam i ja veze neke pre one prve vanbracne pa mi je ipak taj vanbracni prvi bio opisan Me spaljenim e o tome se radi,zato sam i mislila da to nije to..ali sad ok :))

Pa rekoh So 60 Mo u 1 kuci donosi brak cini mi se uspesan.Mo u blizancima mislim da ce biti zabavan,sarmantan,duhovit,osecajan i da ce je ispunjavatai?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove