Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:11373

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 4:09 Izmjenjeno: petak, 3.6.2016 / 4:12

Tema: Tranzitni Saturn u 12. kuci - Iskustva

Citiran post

uvekpozitivna je napisao:

Hajde da se i ja priključim ovoj temi i ispricam sta mi je sve doneo Saturn u 12. , inace mi je 12. Kuca u Vagi. Krajem 2011 , mislim da je bilo pocetkom decembra krenuli su veoma jaki bolovi u želucu, i jaka malaksalost , nije bilo svakodnevno , ali periodicno 2, 3 dana u nedelji obavezno ponavljanje, zbog svega toga odem lekaru i tu sve krece . Ovo pregledi želuca , sve je bilo ok, pa onda radila krv , ma svašta nešto od analiza uradila da ne najbrajam , sve ok meni i dalje jaka malaksalost ,s tim sto mi prestaju bolovi u zeludcu , i krece zatezanje u levoj nozi. Sumnjali doktori na slepo crevo pa onda na jajnike, pa kamen ili pesak u bubrege , pa snimala koleno ajde da nije povreda od pre prouzrokovala zatezanje u kolenu. I zaista su simptomi kada se sve u svemu poveze bili jako čudni, od bolova u želucu do zatezanja u levoj nozi , nisu ni znali na sta da sumnjaju. I tako ja negde do 3 meseca 2012 , uradim skoro sve analize i sve ok, zatezanje u levoj nozi je došlo do te mere da nisam mogla hodati , nije mi ništa preostalo sem ležanje u bolnici , i ni manje ni vise sumnja na Multiplu sklerozu , i tako ja ostanem na odeljenju , urade te analize i na svu sreću ispostavi se da nije , jojjj sada kad se setim jeza me prodje , koliko mi je sve to teško palo , ja u tom periodu nisam znala za sebe ali bukvalno jer resenja ni na vidiku , niko ne zna sta je u pitanju ,otpuste me iz bolnice sa istim stanjem u kom sam došla jer nisu mogli naći ništa , ja sam i daje bas bas otezano hodala, i posle par meseci po preporuci prijateljice odem kod doktorke i uspostavi se da je anksioznost i krenem sa Antidepresivima koji su koliko toliko poboljšali moje stanje. Previse je ovo bilo za moju osetljivu prirodu , naglašena voda u natalu , pa kad Jupiter aspektuje sve to , ide do granice ludila :D:D
Pa kad se stanje stabilizovalo , morala sam juriti ispite na faksu da ne obnovim godinu , imala dva roka i jos gomilu ispita za uslov , ali na svi sreću uspela sam . Prijateljstva su nekako krenila da se raspadaju , neki ljudi su otišli iz mog života spontano i bez reci, neki su pokazali svoje pravo lice , pa srećom vise nismo u kontaktu. Eto kako je meni ispunio simboliku , bilo i ne ponovilo se , ali kad je krenuo kroz 1 polje bilo je malo lakše , došao je rad na sebi,ucenje astrologije preispitivanje stavova i uverenja i novo radanje kako je neko rekao. :):)

Da, da, u brojnim slucajevima Sa u 12. kuci da neobicne zdravstvene probleme, koje doktori ne mogu da ustanove, tj. tesko ih ustanove. Ali, ako nema ostecenja u 12. kuci, na kraju ispadne da je sve xy puta strašnije no što jeste. Ja znam osobu kojoj je Sa kroz 12. kucu dao dijagnozu koksakija, ali na srecu nije bio koksaki, vec velika upala pluca, pracena ogromnim stresom.
Inače, kada je riječ o anksioznostima, i meni je SA U 12. donio anksioznosti, pocetak konzumacije ljekova s kojima sam bio prećerao, al srećom sveo sam dozu na minimum. Mada, sad kako mi se Sa krece ka AC-u, a Ma kroz 12. kucu, dolazi do ciscenja, presao sam na veganstvo, pa sto ces vise. A, ljekove planiram sto prije ostaviti skroz i bit ce uskoro putem alternativne terapije
Jel imas neki planet u 12. kuci, sto je vladar?

Nivo: U petoj brzini / 329 postovi

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 4:54 Izmjenjeno: petak, 3.6.2016 / 5:07

Mislim da kad Saturn okrene taj krug ,i dodje do 12 , natera nas da izbacimo sve potisnuto u sebi, eto i u tvom slučaju se manifestovalo anksioznoscu ,dobro je da je to . Meni kad su saopštili da sumnjaju na Ms u tadašnjih 22 god, i s obzirom da sam imala dodirnih tačaka sa medicinom i znala sta to znaci ,ma nisam bila pri sebi dok sam bila u bolnici i rezultati pokazali da nije :(:(pa dok su pronašli lekove koji mi odgovaraju, neki su mi izazvali pospanost , pa drugi jaku malaksalost ma souu i kad mi pronašli terapiju ,delovala mi je nekih 2god , i nakon toga ništa, i prestala sam sa konzumiranjem, zatezanje u nozi imam jos uvek samo u dosta manjoj meri, funkcionišem normalno a na lekovima nisam pa nekih god dana, možda malo manje . Komentarišem sa mamom bas taj period, mislim da su lekari mislili da sam luda kad sam objašnjavala simptome , ali kažem sve ok na kraju ispalo. Da pisao si negde da i ti imaš problem sa anks , i ti si podznak Skorpion .

Nemam nista pd planeta u 12 , Vladar 12 mi je u 7 . kuci tj na pet stepeni od 8 .Ve u Blizancima na 1 stepenu , disp.Me u 8kuci u Blizancima. Verovatno ima jos neki tranzit koji je pokrenuo sve to .
Ali ja imam natalno Ma u 6 u lošim aspektima , pa eto uvek cu morati biti obazriva sa zdravljem .

Pa tebi ako je Sa0Asc , onda ti ovaj rx Ma dolazi i do Sa?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 20:36

Citiran post

Mislim da kad Saturn okrene taj krug ,i dodje do 12 , natera nas da izbacimo sve potisnuto u sebi, eto i u tvom slučaju se manifestovalo anksioznoscu ,dobro je da je to . Meni kad su saopštili da sumnjaju na Ms u tadašnjih 22 god, i s obzirom da sam imala dodirnih tačaka sa medicinom i znala sta to znaci ,ma nisam bila pri sebi dok sam bila u bolnici i rezultati pokazali da nije :(:(pa dok su pronašli lekove koji mi odgovaraju, neki su mi izazvali pospanost , pa drugi jaku malaksalost ma souu i kad mi pronašli terapiju ,delovala mi je nekih 2god , i nakon toga ništa, i prestala sam sa konzumiranjem, zatezanje u nozi imam jos uvek samo u dosta manjoj meri, funkcionišem normalno a na lekovima nisam pa nekih god dana, možda malo manje . Komentarišem sa mamom bas taj period, mislim da su lekari mislili da sam luda kad sam objašnjavala simptome , ali kažem sve ok na kraju ispalo. Da pisao si negde da i ti imaš problem sa anks , i ti si podznak Skorpion .

Nemam nista pd planeta u 12 , Vladar 12 mi je u 7 . kuci tj na pet stepeni od 8 .Ve u Blizancima na 1 stepenu , disp.Me u 8kuci u Blizancima. Verovatno ima jos neki tranzit koji je pokrenuo sve to .
Ali ja imam natalno Ma u 6 u lošim aspektima , pa eto uvek cu morati biti obazriva sa zdravljem .

Pa tebi ako je Sa0Asc , onda ti ovaj rx Ma dolazi i do Sa?

Pa pazi imao sam Sa kroz 12. prvo je kacio Pl, pa Ketu, pa onda dosao do Sa, tj. Sa povratak i onda usao u 1. kucu. Kaos.
Ovaj aspekt sa Sa 0 Ketu mi je donio odluke, koje su se ispostavile krivim. Mada i nekakve neugodne astralne napade. Da ne duljim, sve se završilo sa anksioznošću. I kako je Sa vl. 2. kuce, a pritom je Ketu 90 vl. 2. i 8. kuce, financijski uzasna situacija. Porodicno smo zapali u neke vece dugove.
Srecom, proslo je.

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 21:52

I meni je kačio pl u 1 kuci , koji je 120 sa Ju i 90 Mo , to mi je donelo intenzivnije ucenje Astro i rad na sebi ,a zanimljivo mi ovo sto si rekao za Ketu i krive odluke. Meni je Sa bio 90 sa Ketu u 9 kad sam se preselila u drugi grad jer mi je bio obecan posao , i naravno nije bilo ništa od toga.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 22:23

Citiran post

I meni je kačio pl u 1 kuci , koji je 120 sa Ju i 90 Mo , to mi je donelo intenzivnije ucenje Astro i rad na sebi ,a zanimljivo mi ovo sto si rekao za Ketu i krive odluke. Meni je Sa bio 90 sa Ketu u 9 kad sam se preselila u drugi grad jer mi je bio obecan posao , i naravno nije bilo ništa od toga.

Da, Ketu je vrlo tezak. To govori o losem karmičkom nasljeđu. I za vrijeme Ketu perioda ili losih aspekata sa Ketu-om, tj. prije svega misli se na konjunkcije, nikako se ne savjetuje započinjanje bilo čega.
Ja sam za vrijeme Sa 0 Ketu prešao na drugi faks, položio diferencijalne ispite sa najviše bodova, započeo jedan posao, intenzivno radio na tome da jedan hobi postane nešto više (ok to je bilo i godinu dana prije toga aktualno, doduše) i ništa od ovoga danas nije prisuutno u mom životu.
I meni je malo falilo da se preselim u drugi grad. To će mi se svakako i desiti u životu. Ali, da je to bilo tad, bilo bi užas.

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 22:58

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, Ketu je vrlo tezak. To govori o losem karmičkom nasljeđu. I za vrijeme Ketu perioda ili losih aspekata sa Ketu-om, tj. prije svega misli se na konjunkcije, nikako se ne savjetuje započinjanje bilo čega.
Ja sam za vrijeme Sa 0 Ketu prešao na drugi faks, položio diferencijalne ispite sa najviše bodova, započeo jedan posao, intenzivno radio na tome da jedan hobi postane nešto više (ok to je bilo i godinu dana prije toga aktualno, doduše) i ništa od ovoga danas nije prisuutno u mom životu.
I meni je malo falilo da se preselim u drugi grad. To će mi se svakako i desiti u životu. Ali, da je to bilo tad, bilo bi užas.

Da, da vidiš kako me podstičeš na razmišljanje Ju je u tom periodu bio u konjunkciji sa Ketu, i najbolje od svega toga sto sam imala konsultaciju sa jednim astrologom a jojj i kaze ona meni ,ma nemoj nikako da odustaješ , bice posla al vidis nista od toga , jedino u tom ludom periodu sto se pozitivno desilo je da sam diplomirala . Igore sa bi onda značila natalna konjukcija Ketu sa Mesecom , u 9 kuci u blizini Mc -a , karma vezana za majku , karijeru ?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 4.6.2016 / 1:51

Citiran post

Da, da vidiš kako me podstičeš na razmišljanje Ju je u tom periodu bio u konjunkciji sa Ketu, i najbolje od svega toga sto sam imala konsultaciju sa jednim astrologom a jojj i kaze ona meni ,ma nemoj nikako da odustaješ , bice posla al vidis nista od toga , jedino u tom ludom periodu sto se pozitivno desilo je da sam diplomirala . Igore sa bi onda značila natalna konjukcija Ketu sa Mesecom , u 9 kuci u blizini Mc -a , karma vezana za majku , karijeru ?

Ma svaki period vezan za Ketu donosi promasaje. Tad je bas potrebno posvetiti se ucenju, duhovnom radu, kreativnosti, onako odmoriti. Tad prikupljamo vrlo znacajne informacije, koje ce nam za poslije posluziti, da ih materijaliziramo.

Jel imas Mo 0 Ketu, na koliko orbisa, to prvo reci?

Objavljeno: subota, 4.6.2016 / 1:59

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma svaki period vezan za Ketu donosi promasaje. Tad je bas potrebno posvetiti se ucenju, duhovnom radu, kreativnosti, onako odmoriti. Tad prikupljamo vrlo znacajne informacije, koje ce nam za poslije posluziti, da ih materijaliziramo.

Jel imas Mo 0 Ketu, na koliko orbisa, to prvo reci?

Da, da Mo 0Ketu ,orbis 4 , Ketu je na 7 37 Lava a Mo na 11 15 Lava , u 9.kuci aMc na 15 24 Lava .

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 4.6.2016 / 1:59

Citiran post

Da, da Mo 0Ketu ,orbis 4 , Ketu je na 7 37 Lava a Mo na 11 15 Lava , u 9.kuci aMc na 15 24 Lava .

Ovo je separacioni aspekt, srecom. Jel ima Mo neki jos blizi aspekt po orbisu?

Objavljeno: subota, 4.6.2016 / 2:15

Od aspekata Mo ima sa Pl u 1 90 aplikaciono 4 , i trigon sa Marsom iz 6 aplikaciono 7 , ništa vise a da ne zaboravim i So i Mo u recepciji po sedištu .

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove