Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Sphinx

Pregleda:3320

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: petak, 4.12.2015 / 23:26

Tema: Vladimir Putin

Citiran post

Sphinx je napisao:

Izvinjavam se sto upadam u diskusiju ali sam sasvim slucajno naisla na tekst o Putinu i buduci da radite analizu njegovog horoskopa mislim da bi vam mogao pomoci u analizi i produbiti zakljucke. Tekst je odlican, meni se jako dopao.

http://www.kurir.rs/planeta/ti...

Pročitah ,hvala ti što si postavila ovaj odličan tekst o Putinu! Pa ,evo, čovjek i pristojno odsvirao na klaviru i otpjevao Blueberry Hill sasvim ok .Sad mi je svakako još draži, tako sav emotivan . Odlično!

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: petak, 4.12.2015 / 23:27

Covjece...kakav horoskop....toliko markantan, karizmatican, fascinirajuci!!

Ono sto mene jako zanima je.....u njegovoj trecoj godini nesto se desilo u njegovoj porodici sto je vrlo znacajno obiljezilo njegov zivotni put? Sta li je to moglo biti?

Sunce u finoj Vagi; umjetnik u srcu, posvecen pravdi, kroz 11 kucu humanist; neko ko donosi dobre odluke, u korist covjeka. Ko voli i brine o covjeku, ko je svjestan Zivota kao cinjenice. Ascendiran Skropion ga cini malo mracnim, opasnim; on je detektiv, nista mu ne promice, i iako ima mjesec u laganom blizancu nista ne shvaca olako (btw pitanje: je li Vladimir bigamist?).
Ne poznajem njegovu biografiju; da li je njegova majka strankinja? Iz druge etnicke skupine? Zasto su mama i domovina u devetoj kuci? Ako je vladar Raka (dom, domovina) u dvojnom znaku, znaci li to da osoba na neki nacin ima dvije domovine? Sa vladarem cetvrte u devetoj...hm, pa cini se da definitivno ima. Jos Uran. Zbog rata, vremenskih nepogoda, nuklearnih eksplozija??? Bas.

Strasan horoskop, fenomenalan i znimljiv. Pluton na MC...znaci, nema dalje...jos u trigonu a Marsom, oba vladara u harmoniji - i nocni i dnevni. Za njega ce se jos cuti. Ovo je tek pocetak.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 0:20

Citiran post

Sphinx je napisao:

Covjece...kakav horoskop....toliko markantan, karizmatican, fascinirajuci!!

Ono sto mene jako zanima je.....u njegovoj trecoj godini nesto se desilo u njegovoj porodici sto je vrlo znacajno obiljezilo njegov zivotni put? Sta li je to moglo biti?

Sunce u finoj Vagi; umjetnik u srcu, posvecen pravdi, kroz 11 kucu humanist; neko ko donosi dobre odluke, u korist covjeka. Ko voli i brine o covjeku, ko je svjestan Zivota kao cinjenice. Ascendiran Skropion ga cini malo mracnim, opasnim; on je detektiv, nista mu ne promice, i iako ima mjesec u laganom blizancu nista ne shvaca olako (btw pitanje: je li Vladimir bigamist?).
Ne poznajem njegovu biografiju; da li je njegova majka strankinja? Iz druge etnicke skupine? Zasto su mama i domovina u devetoj kuci? Ako je vladar Raka (dom, domovina) u dvojnom znaku, znaci li to da osoba na neki nacin ima dvije domovine? Sa vladarem cetvrte u devetoj...hm, pa cini se da definitivno ima. Jos Uran. Zbog rata, vremenskih nepogoda, nuklearnih eksplozija??? Bas.

Strasan horoskop, fenomenalan i znimljiv. Pluton na MC...znaci, nema dalje...jos u trigonu a Marsom, oba vladara u harmoniji - i nocni i dnevni. Za njega ce se jos cuti. Ovo je tek pocetak.

Jako zanimljivo, posebno meni kao početnici . Jesi gledala samo natal ili i progresije? Mislim konkretno na dogadjaj u njegovoj 3. godini-to si progresije gledala? E,tu me zbunjuje jedino što mu majka u 9. kući, Mjesec u 8.bi predstavljao majku ili ipak ne ?

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 0:34

Citiran post

Lenka je napisao:

Jako zanimljivo, posebno meni kao početnici . Jesi gledala samo natal ili i progresije? Mislim konkretno na dogadjaj u njegovoj 3. godini-to si progresije gledala? E,tu me zbunjuje jedino što mu majka u 9. kući, Mjesec u 8.bi predstavljao majku ili ipak ne ?

M i ja sam pocetnica...sto vise citam to mi je sve jasnije koliko u stvari ne znam....

Pa po progresijama stepen godina, onako odokativno, bas mi paznju privukla 12 kuca i planete u njoj:

Sunce na 13*55 Vage
Saturn na 17*27 vage
Neptun na 21*10 Vage
Merkus na 23*10

Odvojenost jedne planete od druge najblize je sve negdje oko tri stepena...a dosta je tu planeta, nikako ne moze biti slucajnost.

Vidi, ja sam tradicionalist; Rak je uvijek dom, domovina, majka, majcinska utroba a Mjesec je mama koja voli pazi i brine. Kasnije to postaje supruga ali dominantno je majka. I kad je osma kuca; zar to ne predstavlja reproduktivne organe, uterus? Ja mislim da jeste. Bar mislim tako, ne tvrdim, jer u sustini znam jako malo.

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 0:42 Izmjenjeno: subota, 5.12.2015 / 0:52

Pazi ovo: DVIJE MAJKE I DJETINJSTVO U GRUZIJI!

http://www.express.hr/brifing/...

Mo u Ge - dvije majke
Gruzija

" Kad je Vova imao dvije godine Vera je krenula na praksu gdje je upoznala budućeg supruga, Gruzijca Georgija Osepašvilija. Nakon njezine prakse i njegovog odrađenog vojnog roka, mladi par se s malim Vovom preselio u Metekhi, gruzijsko selo u kojem su se ubrzo vjenčali."

Covjece...astrologija je CUDO!!

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 1:05

Citiran post

Sphinx je napisao:

M i ja sam pocetnica...sto vise citam to mi je sve jasnije koliko u stvari ne znam....

Pa po progresijama stepen godina, onako odokativno, bas mi paznju privukla 12 kuca i planete u njoj:

Sunce na 13*55 Vage
Saturn na 17*27 vage
Neptun na 21*10 Vage
Merkus na 23*10

Odvojenost jedne planete od druge najblize je sve negdje oko tri stepena...a dosta je tu planeta, nikako ne moze biti slucajnost.

Vidi, ja sam tradicionalist; Rak je uvijek dom, domovina, majka, majcinska utroba a Mjesec je mama koja voli pazi i brine. Kasnije to postaje supruga ali dominantno je majka. I kad je osma kuca; zar to ne predstavlja reproduktivne organe, uterus? Ja mislim da jeste. Bar mislim tako, ne tvrdim, jer u sustini znam jako malo.

Hah,dobre smo ,sigurno ovim iskusnim astrolozima izgleda smiješno,ali neka, naučit ćemo.Nemama kartu pred sobom,a znaš i sama koliko nam je u početku slika važna pa ja bih djetinjstvo gledala prije u znaku ovna ili prvoj kući (prirodnoj kući Ovna,a i od od samog Ac,eto iz nekog razloga bi mi to bilo prvih 7 godina života ,a ovu 12. više kao neka iskustva iz prošlog života i što je sve ponio u ovaj život ,pa svakako i taj njegov ,tajni dio životaali ,kažem, "nabadam" zaista .Progresije nisam gledala ,malo ću se potruditi .Inače o Putinu ne znam puno,jedva nešto ,ne pratim politiku ,tek nužno,a političari kao takvi mi nisu zanimljivi ..no po analizi njegovog horoskopa,čovjek ispade baš dobar.

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 1:12 Izmjenjeno: subota, 5.12.2015 / 1:26

Citiran post

Lenka je napisao:

Hah,dobre smo ,sigurno ovim iskusnim astrolozima izgleda smiješno,ali neka, naučit ćemo.Nemama kartu pred sobom,a znaš i sama koliko nam je u početku slika važna pa ja bih djetinjstvo gledala prije u znaku ovna ili prvoj kući (prirodnoj kući Ovna,a i od od samog Ac,eto iz nekog razloga bi mi to bilo prvih 7 godina života ,a ovu 12. više kao neka iskustva iz prošlog života i što je sve ponio u ovaj život ,pa svakako i taj njegov ,tajni dio životaali ,kažem, "nabadam" zaista .Progresije nisam gledala ,malo ću se potruditi .Inače o Putinu ne znam puno,jedva nešto ,ne pratim politiku ,tek nužno,a političari kao takvi mi nisu zanimljivi ..no po analizi njegovog horoskopa,čovjek ispade baš dobar.

Pa tri stepena - to su tri godine zivota, rano djetinjstvo...na onom linku pronadjoh da mu je majka upoznala muskarca kad je njemu bilo dvije godine i da se nakon prakse i njegove vojske oni sele u neko drugo mjesto. To sto se sve desava u 12 kuci govori o otezavajucim, ogranicavajucim okolnostima koje uticu na njegov daljnji razvoj...

Nema veze, neka je smijesno...ne treba imati predrasude, treba govoriti ono sto vidimo i na nacin na koji vidimo...

Ma i ja "nabadam", sta ima veze ;D

Edit: Covjek koji ima Plutona na MC je opasan. I trigon sa Marsom u drugoj - vrlo opasan. U drugoj kuci drzavnika - Mars: ja imam (druga kuca) Marsa (vojsku). Ovo naravno ne znaci da nije dobar covjek ali mislim da se u njemu krije mnogo, mnogo vise nego sto mi mozemo i zamisliti.

Evo je karta:

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 1:32

Citiran post

Sphinx je napisao:

Pa tri stepena - to su tri godine zivota, rano djetinjstvo...na onom linku pronadjoh da mu je majka upoznala muskarca kad je njemu bilo dvije godine i da se nakon prakse i njegove vojske oni sele u neko drugo mjesto. To sto se sve desava u 12 kuci govori o otezavajucim, ogranicavajucim okolnostima koje uticu na njegov daljnji razvoj...

Nema veze, neka je smijesno...ne treba imati predrasude, treba govoriti ono sto vidimo i na nacin na koji vidimo...

Ma i ja "nabadam", sta ima veze ;D

Edit: Covjek koji ima Plutona na MC je opasan. I trigon sa Marsom u drugoj - vrlo opasan. U drugoj kuci drzavnika - Mars: ja imam (druga kuca) Marsa (vojsku). Ovo naravno ne znaci da nije dobar covjek ali mislim da se u njemu krije mnogo, mnogo vise nego sto mi mozemo i zamisliti.

Svakako moguće.Vjerujem da si to dobro odradila. Iako me zapravo taj dio oko djetinjstva, majke ove ili one toliko i ne zanima, ukoliko će svoju politiku voditi u dobrom smijeru .Da Pluton je uvijek opasan posebno u kombinaciji sa Marsom, opasan sa opasnima,zna se postaviti i moćan je,ali bih rekla da Pl120 Ma itekako zna i moze kontrolirati svoje postupke,svjestan svoje snage i svojih neprijatelja. A i ova 12. kuća svakako ukazuje na puno tajnih neprijatelja.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 1:33

Vrh 4. kuce je u Vodenjaku, znaku, koji upravlja usvajanjem, vladar Saturn u 12. kuci - skriveno, prikriveno, teško da i on zna pravu istinu 90 Uran u 9. kuci - inostranstvo. Uran je drugi vladar IC-a, a zatim tu imamo i Ne iz 12. kuce 120 IC. Definitivno dosta pokazatelja da je usvojen, da je stranog porijekla, mozda cak ni on sam ne zna sve. Ma, ubijedjen sam. No kako je 12. polje i polje tajnih neprijatelja, a 9. polje su stranci, neprijateljske sile itekako koriste i zloupotrebljavaju spomenuto.
Puno 12. polje opisuje i njegov rad za KGB
Opasan i briljantan um.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 1:39

Citiran post

Lenka je napisao:

Svakako moguće.Vjerujem da si to dobro odradila. Iako me zapravo taj dio oko djetinjstva, majke ove ili one toliko i ne zanima, ukoliko će svoju politiku voditi u dobrom smijeru .Da Pluton je uvijek opasan posebno u kombinaciji sa Marsom, opasan sa opasnima,zna se postaviti i moćan je,ali bih rekla da Pl120 Ma itekako zna i moze kontrolirati svoje postupke,svjestan svoje snage i svojih neprijatelja. A i ova 12. kuća svakako ukazuje na puno tajnih neprijatelja.

Da, da mada ove 3 velike recepcije, covjek zna da se postavi. On je u fazonu - Ne diram te, ne diraš me. A, ako se neko zamjeri, onda neka budi i spreman na posljedice.:)

Tako je to u politici. Što ćemo. Ja bih najradje volio da Buda dodje za predsjednika.:)

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove