Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 4.1.2016 / 19:04
Tema: Astro dnevnik
ja u svakoj corbi mirodjija. isti slucaj 50 kafa dnevno,cigara dve kutije,jedem od predvece i tako,a jos radila u kaficima pa Bog zaboravi kad se vratim sa posla,nocne radila a sutradan se vracala,pa citav dan spavanje i tako u nedogle.imunitet rokne i ja upala pluca,pa bonhitis,pa neko kine ja odma temperatura.pa na sve to gastritis od stresova i svega,pa bolovi u zeludcu i ustanove da imam rane u zeludcu,otvorene.Poreklo nepoznato,da se prati...nisam. Tad odem u i kupim riblje ulje u kasulama,e vitamin,c vitamin i kreon lek za zeludac u apoteci. pose mesec dana kao nova i hvala bogu jos pijem isto,osim kreona i super mi imunitet,zeludac ne boli.Nisam savesna tip da bih cajeve,medove i ostalo konzumirala,ali ovo progutam i super.Imunitet odlican,ja dobro,a ostali nek kaslju i kijaju kolko hoce.
Imunitet super,koza,kosa,nokti sve pet i divota a nista komplikovano niti skupo.
Nivo: Iskusan forumaš / 516 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 4.1.2016 / 19:13
Lilana je napisao:
ja u svakoj corbi mirodjija. isti slucaj 50 kafa dnevno,cigara dve kutije,jedem od predvece i tako,a jos radila u kaficima pa Bog zaboravi kad se vratim sa posla,nocne radila a sutradan se vracala,pa citav dan spavanje i tako u nedogle.imunitet rokne i ja upala pluca,pa bonhitis,pa neko kine ja odma temperatura.pa na sve to gastritis od stresova i svega,pa bolovi u zeludcu i ustanove da imam rane u zeludcu,otvorene.Poreklo nepoznato,da se prati...nisam. Tad odem u i kupim riblje ulje u kasulama,e vitamin,c vitamin i kreon lek za zeludac u apoteci. pose mesec dana kao nova i hvala bogu jos pijem isto,osim kreona i super mi imunitet,zeludac ne boli.Nisam savesna tip da bih cajeve,medove i ostalo konzumirala,ali ovo progutam i super.Imunitet odlican,ja dobro,a ostali nek kaslju i kijaju kolko hoce.
Imunitet super,koza,kosa,nokti sve pet i divota a nista komplikovano niti skupo.
Ja mogu biti disciplinovana :) uglavnom bas jesam, ali kafu ne mogu da ostavim :) cigarete su na on off kako kad...medjutim dosadi mi, pa mijenjam sisteme, eksperimetisem s tom zdravom hranom, znam pretjerati i u nezdravoj, ali onda sebe kaznim zestokim treningom i detoksikacijom :D Ma, imunitet i zavisi od onog sto unosimo, vazno je samo naci nesto sto nam pase, eto ti si nasla i to je super. Ja sam mnoge probleme rjesavala tom alternativnom medicinom, promjenom ishrane i lijekovima iz prirode. Vazno je samo naci sta ti pase.:) Nisam od ljudi koji mogu samo jednom dnevno jesti, svaka casr svakom ko moze, nekad sam uspjevala, ali to je bio malo zesci tempo dnevni...radila sam od devet do devet, vikend njje postkjao, praznik isto tako da su mi obroci bili kafa i eventulano pola kroasana...da ne pricam kako se to odrazilo na zdravlje...znaci, katastrofa je bila, ali kad pazim na ishranu imam vise energije, zdravija sam i sto ti kazes kosa, koza , nokti sve pet :) Opet, to je moj primjer, kao sto Igor rece nije svakom isto, njemu pase nesto sasvim drugo, tebi isto nesto tvoje :)sve je to ok :)
Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 4.1.2016 / 19:21
Jesam draga dok sam imala nrmalan porodican zivot.od postova,zdrave ishrane i sve moguce isprobavala.Moji roditelji su i danas dan,sve cekam kad cu dobiti i supu od caja za rucak. medjutim eto zivot me naterao na nenormalan zivot.od kuvanja nista,preko samo gledas da uletis u restoran da poklopas nesto,vijas brze hrane,med neki sinteticki kao is veostalo.pa to sto kazes,nasla opciju koja je odlicna,ali nisam je sama izmislila. drugarica isla kod lekara na nekakvo prirpdno zatezanje koze lica.Ono izvlace krvnu plazmi,pa u lice sprickaju i to...i lekar joj kaze da si u maldosti pila rblje ulje iliti omegu3 koja inace u sebi ima e vitamin,ali ja sam dodavala jer normalan unos je 600cc a kapsule su od 1000cc pa izvlaci iz organizma e vitamin,znaci dodavala sam....i c vitamin,em bi ti koza bila fantasticna i elasticna,em imunitet vrhunski.i tako ti ja sve to kupim ipokazalo se kao dobro za nas letece :)
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 4.1.2016 / 19:58
Lilana je napisao:
A, pa eto nam ga Spaljeni Merkur. Ovo baš o čemu sam pisao je odlika Spaljenog Merkura, jer Merkur je odraz reda i preciznosti. Sad, kad je Spaljen sve to biva urušeno. Krajnosti ili-ili. E, sad nije naravno samo Spaljeni Merkur uvjet nezdravom životu. Npr. kod mene je Mo u Vodenjaku - sav nenormalan, pa ga Jupiter još širi. Pa, onda Spaljeni Me 90 Ne, dobo je da imam gastritis, pa ne smijem alkohol, inače sam kao baš mlad, jako volio piti, kada izadjem, a izlazio sam stalno. Pa, onda je tu i Mo 90 Lilith. E, Saturn na Ascedentu disciplinira. Konkretno, disciplinirao me je za alkohol, ne pijem, ali uopce. Smeta mi i čašica, a kamoli više. Zatim, dijeta. E, cigare i kava sam rekao, nikad. Možda smanjim 3 pakle, jednog lijepog dana. :)
Ti imaš Spaljeni Me u Djevici, kao i moj otac. Samo njemu je u 12. kuci, pa on puši i po 4 paklica dnevno. I više. Sada ima Sa povratak pa je malo smanjio. E, još umije da me opomene kako prećerujem sa cigarama. A, kad on to čini, možeš misliti dokle sam dogurao. :)
Da, Spaljeni Me u Djevici ti je glavni pokazatelj problema sa želucem, gastritis.
Kod mene je, Ma, vl. AC-a u Djevici 0 Ve (vl. 6. kuce). Imam gastritis, a sem nadutosti nikakve druge reakcije. Kako znak Rak upravlja telesnim tečnostima a uklješten mi je, eto problem da se tečnosti zadržavaju. Inače, Mo mi je u Vodenjaku pa radi problem, isto potiskuje izbacivanje, zadržava.
Mo - stomak, želudac u Vodenjaku, kao 8. znaku od Raka, daje problem sa želucem na nervnoj bazi. A, kod mene 0 Ju, koji sve širi. Oba u sjedištu Saturna na Ascedentu pa problem postaje kroničan.
Objavljeno: ponedeljak, 4.1.2016 / 20:04
WhiteDragon je napisao:
Ja mogu biti disciplinovana :) uglavnom bas jesam, ali kafu ne mogu da ostavim :) cigarete su na on off kako kad...medjutim dosadi mi, pa mijenjam sisteme, eksperimetisem s tom zdravom hranom, znam pretjerati i u nezdravoj, ali onda sebe kaznim zestokim treningom i detoksikacijom :D Ma, imunitet i zavisi od onog sto unosimo, vazno je samo naci nesto sto nam pase, eto ti si nasla i to je super. Ja sam mnoge probleme rjesavala tom alternativnom medicinom, promjenom ishrane i lijekovima iz prirode. Vazno je samo naci sta ti pase.:) Nisam od ljudi koji mogu samo jednom dnevno jesti, svaka casr svakom ko moze, nekad sam uspjevala, ali to je bio malo zesci tempo dnevni...radila sam od devet do devet, vikend njje postkjao, praznik isto tako da su mi obroci bili kafa i eventulano pola kroasana...da ne pricam kako se to odrazilo na zdravlje...znaci, katastrofa je bila, ali kad pazim na ishranu imam vise energije, zdravija sam i sto ti kazes kosa, koza , nokti sve pet :) Opet, to je moj primjer, kao sto Igor rece nije svakom isto, njemu pase nesto sasvim drugo, tebi isto nesto tvoje :)sve je to ok :)
Kod tebe bi sve bilo tip - top da nemas So 0 Ju u Djevici, pa Ju bez obzira sto je tu u padu, mora da da na hedonizmu. Daaaj, nemojj ga ugnjetavati.:)))))))))))
Al, nema Djevice, koja se ne interesira za zdravu hranu. Inace, za osobe sa naglašenom Djevicom jesuper da se profesionalno bave zdravom hranom. Eto ti ideja za privatni posao. Ali, najozbiljnije.:)
So 0 Ju u Djevici - idealno za posao u oblasti zdrave hrane. Pa još puna 4. kuca, mogla bi bit i proizvodnja iste, ili nekakvih tinktura, preparata isl.
Objavljeno: ponedeljak, 4.1.2016 / 23:49
Igor Igor je napisao:
Kod tebe bi sve bilo tip - top da nemas So 0 Ju u Djevici, pa Ju bez obzira sto je tu u padu, mora da da na hedonizmu. Daaaj, nemojj ga ugnjetavati.:)))))))))))
Al, nema Djevice, koja se ne interesira za zdravu hranu. Inace, za osobe sa naglašenom Djevicom jesuper da se profesionalno bave zdravom hranom. Eto ti ideja za privatni posao. Ali, najozbiljnije.:)
So 0 Ju u Djevici - idealno za posao u oblasti zdrave hrane. Pa još puna 4. kuca, mogla bi bit i proizvodnja iste, ili nekakvih tinktura, preparata isl.
Eh, tijelo ne moze da podnese ono sto bi Jupiter htio :), pa ipak dam mu oduska, onda to bude gozba, novi recepti, dekoracije, jelo bez reda i smisla :),svi oko mene vole te dane, to su vecere, ruckovi s prijateljima, kad isprobavam nesto novo, svi bi da dodju :D, a ja volim da kuvam, pa nadjem odgovarajuce vino, pa koktel, pa sve redom od predjela do dezerta... ali to je kratkog daha :) zauzda ta Djevica i ne da, jer se brine :) a i vazan mi je izgled, sta cu, znam da povrsno zvuci...uglavnom puno vjezbam i pazim sta jedem:)
Proizvodnjom se vec pomalo bavim, posao bi bio vise vezan uz ljekovito bilje i tinkure :) vidis, znas sve :) Igore citas ti nas kao bukvar hahahaha svaka cast, dobro opazanje imas, zadivis me uvijek tumacenjem:)
Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 0:44
WhiteDragon je napisao:
Eh, tijelo ne moze da podnese ono sto bi Jupiter htio :), pa ipak dam mu oduska, onda to bude gozba, novi recepti, dekoracije, jelo bez reda i smisla :),svi oko mene vole te dane, to su vecere, ruckovi s prijateljima, kad isprobavam nesto novo, svi bi da dodju :D, a ja volim da kuvam, pa nadjem odgovarajuce vino, pa koktel, pa sve redom od predjela do dezerta... ali to je kratkog daha :) zauzda ta Djevica i ne da, jer se brine :) a i vazan mi je izgled, sta cu, znam da povrsno zvuci...uglavnom puno vjezbam i pazim sta jedem:)
Proizvodnjom se vec pomalo bavim, posao bi bio vise vezan uz ljekovito bilje i tinkure :) vidis, znas sve :) Igore citas ti nas kao bukvar hahahaha svaka cast, dobro opazanje imas, zadivis me uvijek tumacenjem:)
E, pa super, samo nastavi da se baviš proizvodnjom. Ove jake predikcije vezano za 4. kucu daju super aspekte za proizvodnju.
Inače, proizvodnja su 4. kuca i Mars.
Moja majka se isto bavi mini proizvodnjom, IC u Ovnu, vl. Ma 120 So 120 Me 120 Sa. Tako da taj aspekt Velikog Trigona joj daje to.
Inače recepcija Me i Ju. Ju je vl. AC-a, pa direktno prodaje. Ima malu radnju gdje prodaje. Plus Ascedent u Strijelcu, trgovina. Saturn je vl. 2.kuce.
Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 5:05
Igor Igor je napisao:
E, pa super, samo nastavi da se baviš proizvodnjom. Ove jake predikcije vezano za 4. kucu daju super aspekte za proizvodnju.
Moja majka se isto bavi mini proizvodnjom, IC u Ovnu, vl. Ma 120 So 120 Me 120 Sa. Tako da taj aspekt Velikog Trigona joj daje to.
Inače recepcija Me i Ju. Ju je vl. AC-a, pa direktno prodaje. Ima malu radnju gdje prodaje. Plus Ascedent u Strijelcu, trgovina. Saturn je vl. 2.kuce.
O, sjajno! Kod nje je to bas lijepo naglaseno.
Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi
Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 8:33
WhiteDragon je napisao:
A i mene isto...par puta bila sam sokirana analizom; poznaje me cini mi se, bolje nego ja samu sebe. Dao mi je odgovore na neka pitanja koja jos nisam ni osvijestila ali koje je on u mojoj karti prepoznao i dao odgovor.
Nisam znala da si i ti Djevica, vidis kako se mi nadjemo....meni su doduse Mo, Ve, Pl, Ur u Djevici (nije So) ali je tako, tako dobro osjetim u svojoj karti....
Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi
Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 8:38
Igor Igor je napisao:
Sjecas se kad smo jednom razgovarali Igi, rekao si da ces postaviti kartu maminog posla da malo pogledamo jer je i ona imala problema sa strasnim retro Merkurom...
Kazi mi, ako ja ugasim ovaj obrt koji sad imam registrovan i osnujem novi pod direktnim Merkurom, da li bi se ti uticaji ugasili, ti losi uticaji retrogradnosti?
(Vidis ti tog retro Me, rekapitulacija onog sto sam ucinila do sada i on bi sad sve iz pocetka...)
Od sutra snizenje kako si mi i preporucio....
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56