Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:23453

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 11:39 Izmjenjeno: utorak, 5.1.2016 / 11:41

Tema: Astro dnevnik

Citiran post

Igor Igor je napisao:

A, pa eto nam ga Spaljeni Merkur. Ovo baš o čemu sam pisao je odlika Spaljenog Merkura, jer Merkur je odraz reda i preciznosti. Sad, kad je Spaljen sve to biva urušeno. Krajnosti ili-ili. E, sad nije naravno samo Spaljeni Merkur uvjet nezdravom životu. Npr. kod mene je Mo u Vodenjaku - sav nenormalan, pa ga Jupiter još širi. Pa, onda Spaljeni Me 90 Ne, dobo je da imam gastritis, pa ne smijem alkohol, inače sam kao baš mlad, jako volio piti, kada izadjem, a izlazio sam stalno. Pa, onda je tu i Mo 90 Lilith. E, Saturn na Ascedentu disciplinira. Konkretno, disciplinirao me je za alkohol, ne pijem, ali uopce. Smeta mi i čašica, a kamoli više. Zatim, dijeta. E, cigare i kava sam rekao, nikad. Možda smanjim 3 pakle, jednog lijepog dana. :)

Ti imaš Spaljeni Me u Djevici, kao i moj otac. Samo njemu je u 12. kuci, pa on puši i po 4 paklica dnevno. I više. Sada ima Sa povratak pa je malo smanjio. E, još umije da me opomene kako prećerujem sa cigarama. A, kad on to čini, možeš misliti dokle sam dogurao. :)
Da, Spaljeni Me u Djevici ti je glavni pokazatelj problema sa želucem, gastritis.
Kod mene je, Ma, vl. AC-a u Djevici 0 Ve (vl. 6. kuce). Imam gastritis, a sem nadutosti nikakve druge reakcije. Kako znak Rak upravlja telesnim tečnostima a uklješten mi je, eto problem da se tečnosti zadržavaju. Inače, Mo mi je u Vodenjaku pa radi problem, isto potiskuje izbacivanje, zadržava.
Mo - stomak, želudac u Vodenjaku, kao 8. znaku od Raka, daje problem sa želucem na nervnoj bazi. A, kod mene 0 Ju, koji sve širi. Oba u sjedištu Saturna na Ascedentu pa problem postaje kroničan.

Kad smo kod oceva.Moj je pusio preko 40 godina i po tri-cetir kutije dnevno. Zvoca da nema dalje,samo u svojoj sobi sem da zapalim jer ga ubi miris i tako.Resi pre desetak godina da ostavi cigare i ostavi ih.Okrene se zdravom zivotu zbog hronicne bronhijalne astme koju je dobio kad je ostavio cigarete. Kuhinja nam biljna apoteka.a samo me vija sa djumbirima,koprivama i ostalim cajevima i tinkturama.Cak me je upravo naterao da pijem caj od kantariona,imala sam srecu ukusan je. Zao mi je sto nemam njegove podatke,a ni za datum ne mogu da garantuu jer je rodjen 37 pa su za vreme rata spaljeni svi dokumenti, a pricao mi je da su zapsinicari i datume lupali kod popisa,mada tvrdi da je 3 april 37 :)

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 12:03

Amplituda zivota,od grozote do lepih tranzita.

Danas
Lilith0 SMC 11k 120 Lilith sedma..
SunceoPL 2k120 Merkur 10k
Mars 12k 120 Mars/Vertex 8k
Mars120 Jupiter
Ve1k 120 Ve 9k
Hiron 4k 60 Mesec 6k
PloSo 2k 120MerkuroS 10k
Horon 120 Asc
Saturn 1k 60 Pl 1k

Neki kratki ali slatki,bar za malo optimizma,a mozda bude i nekih parica :D Mislim ako s neba padnu sto kod mene nije nemoguce :)

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 12:03

Amplituda zivota,od grozote do lepih tranzita.

Danas
Lilith0 SMC 11k 120 Lilith sedma..
SunceoPL 2k120 Merkur 10k
Mars 12k 120 Mars/Vertex 8k
Mars120 Jupiter
Ve1k 120 Ve 9k
Hiron 4k 60 Mesec 6k
PloSo 2k 120MerkuroS 10k
Horon 120 Asc
Saturn 1k 60 Pl 1k

Neki kratki ali slatki,bar za malo optimizma,a mozda bude i nekih parica :D Mislim ako s neba padnu sto kod mene nije nemoguce :)

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 22:25

Citiran post

Sphinx je napisao:

A i mene isto...par puta bila sam sokirana analizom; poznaje me cini mi se, bolje nego ja samu sebe. Dao mi je odgovore na neka pitanja koja jos nisam ni osvijestila ali koje je on u mojoj karti prepoznao i dao odgovor.

Nisam znala da si i ti Djevica, vidis kako se mi nadjemo....meni su doduse Mo, Ve, Pl, Ur u Djevici (nije So) ali je tako, tako dobro osjetim u svojoj karti....

Citala sam vase postove, i setih se da moj otac ima u sestoj, u kuci device znaci: Me, ur, pl i so, koje je na 18. I bavi se proizvodnjom hrane i cveca. Veliki je pobornik zdrave hrane, ali zbog me0ur ima dobar podsticaj da bude proizvodjac, inace to nije od skoro, vec 20 godina je u tome, ali i svasta nesto drugo, puna je sesta. Kako na vas deluje jupiter u devici?

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: utorak, 5.1.2016 / 23:09

Ja sam napravila snizenje koje krece od sutra ujutro Igi...vidjet cemo kako ce raditi Merkur retro :))))

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 2:54

Citiran post

Sphinx je napisao:

Ja sam napravila snizenje koje krece od sutra ujutro Igi...vidjet cemo kako ce raditi Merkur retro :))))

E, gle ovo.
Pita me majka, kako to da mi se prodaju samo stvari, koje sam prije pravila, za ljeto.
Pa ja ju ono pitam - A kako ne znaš? Pa vidiš da je rx. Merkur.
A, onda će - Pa zato te i pitam.
Ahahahahahahahha
Inače, ona se ne bavi astrologijom, al sve sam joj govorio kad što treba da uradi. Mnogo puta joj bilo teško prihvatiti da se strpi. Pa da da i sniženje u simbolici nabavne cijene, da oprosti dug. To, tako u trenutku, ona je inače preširoke ruke, što bi se reklo, Ascedent u Strijelcu, pa kad ima ona imaju svi. Al, znaš u trenutku, kad ti netko kaže - Ma otpiši dug od 200 eura, to je karmički tako. A, u tom trenutku ti nedostaju pare.
I sad, ona navikla na sve to. I uvjek kad nešto treba da uradi, da ide po robu, pita mene. Ma za banalnosti nekakve. ahahahaha
Pa, ono počela tako i da se kuži u astrologiju. I zato mi čudno kako nije zapamtila ovo za rx. Merkur.:)
P.S. Da sam ja u radnji, to sniženje bi značilo poklanjanje. ahahahahah Jer, kad sam joj ja radio u trgovini, samo što nije kalirala. ahahhahah Jer, mene tako pitaju, a jel može niže, a ja kažem, ma može samo uzmite. hahahahahah A, tek na recku, ajoj.... Šuti, rekao sam - Meni je trgovina pretješka karma, koju sam morao otplatiti i nemoj me više nikad planirati za radnju.:)
Kad je rx. Me, sniženje plus na crno malo, plus ako daješ na recku, popiješ jedan bromazepam, ili drugi anksiolitik ili rakijicu, ili vince, što god, pa uzmeš tefter, pa pozivaš, pa tko dodje dodje, tko ne dodje, znači, no sikiriki, tako je bilo karmički. Oprosti mu novac. Nek mu je alal.

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 9:05 Izmjenjeno: sreda, 6.1.2016 / 9:23

Citiran post

Igor Igor je napisao:

E, gle ovo.
Pita me majka, kako to da mi se prodaju samo stvari, koje sam prije pravila, za ljeto.
Pa ja ju ono pitam - A kako ne znaš? Pa vidiš da je rx. Merkur.
A, onda će - Pa zato te i pitam.
Ahahahahahahahha
Inače, ona se ne bavi astrologijom, al sve sam joj govorio kad što treba da uradi. Mnogo puta joj bilo teško prihvatiti da se strpi. Pa da da i sniženje u simbolici nabavne cijene, da oprosti dug. To, tako u trenutku, ona je inače preširoke ruke, što bi se reklo, Ascedent u Strijelcu, pa kad ima ona imaju svi. Al, znaš u trenutku, kad ti netko kaže - Ma otpiši dug od 200 eura, to je karmički tako. A, u tom trenutku ti nedostaju pare.
I sad, ona navikla na sve to. I uvjek kad nešto treba da uradi, da ide po robu, pita mene. Ma za banalnosti nekakve. ahahahaha
Pa, ono počela tako i da se kuži u astrologiju. I zato mi čudno kako nije zapamtila ovo za rx. Merkur.:)
P.S. Da sam ja u radnji, to sniženje bi značilo poklanjanje. ahahahahah Jer, kad sam joj ja radio u trgovini, samo što nije kalirala. ahahhahah Jer, mene tako pitaju, a jel može niže, a ja kažem, ma može samo uzmite. hahahahahah A, tek na recku, ajoj.... Šuti, rekao sam - Meni je trgovina pretješka karma, koju sam morao otplatiti i nemoj me više nikad planirati za radnju.:)
Kad je rx. Me, sniženje plus na crno malo, plus ako daješ na recku, popiješ jedan bromazepam, ili drugi anksiolitik ili rakijicu, ili vince, što god, pa uzmeš tefter, pa pozivaš, pa tko dodje dodje, tko ne dodje, znači, no sikiriki, tako je bilo karmički. Oprosti mu novac. Nek mu je alal.

Aahahahahhahaha
Nemam ja na recku, imam jedan vrlo mali dug koji mi nece biti vracen, nema veze, to sam ja vec oprostila.
Bas me jako zanima kako ce biti; sad me zove koleginica iz opstine, kaze dodji i ponesi pokoju stvar mozda sa tim snizenjem prodas nesto kod mene u kancelariji. Pa idem da probam.

Ti se drzi astrologije (i ove ostale "alternative"), u tome si dobar a mami prepusti trgovinu :D

Javim kako ide.

Moja kolegica trenutno prolazi kroz vrlo tezak Sade Sati; mogu li veceras kad se vratim sa posla postaviti njen horoskop? Situacija je katastrofalna nazalost....a mi nismo radili niti jedan Sade Sati jos.
Igore da postavim novu temu ili ovdje da nakacim horoskop? Ima li zainteresovanih da to pogledamo?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 16:01

Citiran post

Sphinx je napisao:

Aahahahahhahaha
Nemam ja na recku, imam jedan vrlo mali dug koji mi nece biti vracen, nema veze, to sam ja vec oprostila.
Bas me jako zanima kako ce biti; sad me zove koleginica iz opstine, kaze dodji i ponesi pokoju stvar mozda sa tim snizenjem prodas nesto kod mene u kancelariji. Pa idem da probam.

Ti se drzi astrologije (i ove ostale "alternative"), u tome si dobar a mami prepusti trgovinu :D

Javim kako ide.

Moja kolegica trenutno prolazi kroz vrlo tezak Sade Sati; mogu li veceras kad se vratim sa posla postaviti njen horoskop? Situacija je katastrofalna nazalost....a mi nismo radili niti jedan Sade Sati jos.
Igore da postavim novu temu ili ovdje da nakacim horoskop? Ima li zainteresovanih da to pogledamo?

Pa hajde, ako ti se da, pokreni topic za Sade Sati. E, sad i tu ovisi o ostalim pokazateljima.

Samo naprijed sa poslom sad. Evo Mars usao u Skorpiju pa ce biti lakse nego ova 2 mjeseca. :)
E, kako napreduje blog. Znaš da nisam stigao ni uci, ni vidjeti, jer nisam htio povrsno gledati. Aj, pusti mi link jos jednom.:)

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 17:00

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Pa hajde, ako ti se da, pokreni topic za Sade Sati. E, sad i tu ovisi o ostalim pokazateljima.

Samo naprijed sa poslom sad. Evo Mars usao u Skorpiju pa ce biti lakse nego ova 2 mjeseca. :)
E, kako napreduje blog. Znaš da nisam stigao ni uci, ni vidjeti, jer nisam htio povrsno gledati. Aj, pusti mi link jos jednom.:)

Ja cu se pridruziti temi. Mislim da sam ja u tom periodu, ali ne znam da tumacim prema svojim aspektima, ali saturn mi je u znaku pre natalnog meseca, je l to to?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 6.1.2016 / 17:38

Citiran post

vratanca27 je napisao:

Ja cu se pridruziti temi. Mislim da sam ja u tom periodu, ali ne znam da tumacim prema svojim aspektima, ali saturn mi je u znaku pre natalnog meseca, je l to to?

Ulazak u Sade Sati period kreće u trenutku kada se Saturn nadje 30 stupnjeva prije tvog natalnog Mjeseca i traje dok Saturn ne napusti 30 stupnjeva narednog znaka od znaka u kom je Mjesec.
Takozvani period - Sedam godina tuge.
Značajno je za predikciju. Donosi probleme vezano obicno za polja koja su pod vladavinom Mo i Sa, kao i za polje gdje je Mo. Mada, sve to ovisi i o ostalim pokazateljima. Sigurno je da će drugi dobri aspekti neutralizirati probleme koje Sade Sati donosi i obratno

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove