Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:23447

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 21:50

Tema: Astro dnevnik

Citiran post

mivana7 je napisao:

Evo slike natala od prethodnog posta. I hvala ti na javljanju i mišljenju

Eh ma nista, ne shvataj ti mene previse ozbiljno...ja sam ti ovdje vise eksperimentalno :D

Pa njemu je covjece trazitni Mars u konjukciji sa Plutonom bio, kakva je to strast, kakvi su to dozivljaji!!
Nego ovaj njihov brak...je li on sklopljen zbog neke obaveze? Da nije neko posrednistvo bilo u pitanju? Mozda razlika u godinama (Saturn obicnu okazuje na to, jel mada ni ovo Sunce nije bas previse mladjahno...)meni vise lici na neku obavezu pa kako god. Ovdje Since trpi, to je definitivno iako je vrlo snazno i u sjedistu ipak je ovaj Saturn blizi Desc...neise, da ne pametujem previse.
Ne volim Merkura nikako u vezi sedme, obicno govori o dva braka, o dva partnera istovremeno, pa jos ovako jakog, u sjedistu i umetnutog...
Progresivni Marsonja na njeznoj Venerici...
Mada, cini mi se opstace brak....trigon sa Neptunom na MC, bez obzira na razlike ipak je status braka vazan barem ovom Suncu koje ce se lavovski boriti....Ipak po Duporu, muskarci vole Veneru i setaju sa njom, ona im je ljubavnica ali u 99% slucajeva muskarci ozene Mjesec i to je tako...
Eto, moje skromno misljenje :)

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 21:55

Citiran post

mivana7 je napisao:

Što se tranz Jupija tiče, totalno si u pravu - Koliko mi taj tranzit donese dobra kroz 6-u kuću toliko mi onda napravi zla u 7-oj. Hvala Bogu pa mi je 6-a kuća velika s tri planete i dugo se u nj zadrži. A sa 7-om (s Uranom na DC/i još Škorpija) sam se već naučila nositi. Upravo bi bila čudna drugima da mi idu veze po tradicionalnom principu. hehe

E pricaj mi o tome, meni je vladar Asc pa kad mi je nagazio sedmu....ah da ti ne pricam....

Hajd mi jos napisi da ti je Asc na Algolu pa da se kompletno sokiram o.O

mivana7bez kartona

mivana7

F / 48 god.

Croatia

Nivo: U blagom usponu / 74 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 22:52

Citiran post

Sphinx je napisao:

Eh ma nista, ne shvataj ti mene previse ozbiljno...ja sam ti ovdje vise eksperimentalno :D

Pa njemu je covjece trazitni Mars u konjukciji sa Plutonom bio, kakva je to strast, kakvi su to dozivljaji!!
Nego ovaj njihov brak...je li on sklopljen zbog neke obaveze? Da nije neko posrednistvo bilo u pitanju? Mozda razlika u godinama (Saturn obicnu okazuje na to, jel mada ni ovo Sunce nije bas previse mladjahno...)meni vise lici na neku obavezu pa kako god. Ovdje Since trpi, to je definitivno iako je vrlo snazno i u sjedistu ipak je ovaj Saturn blizi Desc...neise, da ne pametujem previse.
Ne volim Merkura nikako u vezi sedme, obicno govori o dva braka, o dva partnera istovremeno, pa jos ovako jakog, u sjedistu i umetnutog...
Progresivni Marsonja na njeznoj Venerici...
Mada, cini mi se opstace brak....trigon sa Neptunom na MC, bez obzira na razlike ipak je status braka vazan barem ovom Suncu koje ce se lavovski boriti....Ipak po Duporu, muskarci vole Veneru i setaju sa njom, ona im je ljubavnica ali u 99% slucajeva muskarci ozene Mjesec i to je tako...
Eto, moje skromno misljenje :)

Oboje su bili mladi kad su se uzeli i odmah troje djece dobili. Saturn u 7-oj moze isto tako biti upozorenje da je za osobu bolje da sklopi brak u zrelijim godinama, u protivnom ce, ako udje mlad, se rastati. Kao sto si rekla za Me, da moze osobu doista odvesti u drugi brak, ovdje to moze vrlo lako i biti slucaj, jer ce mu progr Me za koju godinu nagaziti nat Me.
M je osoba koja se vise vodi strastima i uzicima.Ipak su mu obadva svjetla u lavu. Ali ne zaboravlja duznosti prema obitelji. Djeca su mu jako vazna.

mivana7bez kartona

mivana7

F / 48 god.

Croatia

Nivo: U blagom usponu / 74 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 23:12

Citiran post

Sphinx je napisao:

E pricaj mi o tome, meni je vladar Asc pa kad mi je nagazio sedmu....ah da ti ne pricam....

Hajd mi jos napisi da ti je Asc na Algolu pa da se kompletno sokiram o.O

Algol je malo preeeedaleko od mog asc. Moj je na pocetku Bika uzurpiran Hironom i Lilith.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 17:08

Citiran post

Sphinx je napisao:

Pozdrav dragi moji :))))

Danas sam odlucila ostati kuci jer me jucerasnji dan (PL 0*Me) slomio, potpuno...aspekti na nebu su bili ok ali je moj dan bio katastrofa; bazar je bio jako lose organizovan, prodaja je isla vise nego kilavo, osoblje hotela mrzovoljno, neljubazno, organizatorica bazara potpuno nedorasla zadatku koji je preuzela na sebe.

Da se razumijemo; Saturn mi je na Ascendentu. Sve ide tesko, tesko pa nikako. Lijepo osjecam kako me sustize nemoc.
Venera, vladarica moga posla je bila u tranzitu preko konjukcije Me 0* Ne natalno koja je jako lose aspektovana pa je vjerovatno zbog toga bila sva ta pometnja. Mada sam, iskreno, zbog egzaktne konjukcije Plutona i Merkura na vrhu druge kuce bila ubijedjena da ce se sajam ako nista drugo, financijski isplatiti. Radili smo i neki foto suting koji je bio osrednjeg kvaliteta.

Raspolozenje je i dalje na granici psihoze: napadi placa, neprihvatanja neminovnih dogadjanja, sedativi. Predklimakterij, valjda....koji planet upravlja hormonima? Neptun? Ili ovaj Saturn sto mi je pritisnuo ascendent?
Emotivno i dalje vrlo nesretna, tuzna.....i jedna dobra novost: pocela sam pisati blog :))))

Idem sad citati forum.....mnogo sam propustila cini mi se.

Što se tiče velikih modnih i opcenito kulturnih i umjetnickih dogadjanja na nasim prostorima, to bismo vise trebali da posmatramo putem Mundane astrologije. Ironično to kažem. Jer, odlično znamo na kojim je granama kultura i sve što se iste tiče, ovdje kod nas. Ovo što bih imao da kažem nije za ovaj topic, al šuti ako si uspjela da ispazariš nešto na Bazaru, budi sretna. Sigurno znaš, kako je po susjednim republikama. Čuo sam da se u Dubrovniku ili Istri organizuje nešto što je super tako, pa dolazi dosta stranaca.

Hormoni su ti Mjesec - svi hormoni, a ženski hormoni su Venera.
Mo u Djevici znam da ti je, pa jel biješe ima nekakav blizak aspekt opozicije sa Neptunom?
Merkur u Skorpiji jel u nekakvom trigonu sa Neptunom?
Gdje ti je Mars?

Samo nastavi, težak je život svih umjetnika na ovim prostorima, čak i vas, koji se bavite primjenjenom umjetnošču. To ne ovisi o vama, već o stanju u zemlji. Evo, znam kako je. I majki svaki dan pričam. Ona se bavi izradom nakita. Zna žene koje idu po sajmovima i bazarima, ma sve se žale.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 17:17 Izmjenjeno: utorak, 22.12.2015 / 17:30

Citiran post

mivana7 je napisao:

Oboje su bili mladi kad su se uzeli i odmah troje djece dobili. Saturn u 7-oj moze isto tako biti upozorenje da je za osobu bolje da sklopi brak u zrelijim godinama, u protivnom ce, ako udje mlad, se rastati. Kao sto si rekla za Me, da moze osobu doista odvesti u drugi brak, ovdje to moze vrlo lako i biti slucaj, jer ce mu progr Me za koju godinu nagaziti nat Me.
M je osoba koja se vise vodi strastima i uzicima.Ipak su mu obadva svjetla u lavu. Ali ne zaboravlja duznosti prema obitelji. Djeca su mu jako vazna.

Baš to za Saturn u 7. kuci. Tu uvjek, kao i još nekim slučajevima, posavetujem osobu da dobro razmisli, da nikako ne sklapa brak do cca. 40. godine.
U astrološkoj praksi je to vrlo često slučaj braka u ranim godinama, gdje vremenom sve postane navika, gdje partneri proforme poštuju jedno drugo, ali kako su se emocije ugasile, odnos počinje da guši. Partneri iz kurtoazije jedno prema drugom, vrlo često ne znaju ni kako saopštiti da žele izaći iz tog braka. Dal će se brak rastaviti govori postavka vladara 7. polja.

Saturn predstavlja društveni status, pa ako je u 7. polju partnerstva, nikako ne savjetujem promjenu društvenog status, vezano za polje partnerstva i braka.

Inače, Saturna u 7. kuci, koji donosi rani ulazak u brak srest ćemo u primjerima gdje je u sredini iz koje osoba potječe bukvalno jedan od glavnih životnih imperativa ući u brak. A, to je slučaj sa gotovo cijelim svjetom, izuzev USA i sve više Evropu u novoj istoriji. Dodacu i gdje je društveno poželjno imati jedan brak, biti u njemu za cijeli život, šutiti i trpeti.

Osoba sa Sa u 7. kuci odnosno u Sa u 1. kuci, upravo na svojoj kozi sve vise uvidja koliko je tesko i bolno rukovoditi se u svom zivotu bilo kakvim formalnostima, kada je rijec o ljubavi i zajednistvu. Posebno zato sto tako obitelj i drustvo kazu.
Najzad osoba shvaca da je brak moranje, nametanje od strane društva. A, u zivotu se moraju dobro znamo samo koje dvije stvari

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 20:59

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Hormoni su ti Mjesec - svi hormoni, a ženski hormoni su Venera.
Mo u Djevici znam da ti je, pa jel biješe ima nekakav blizak aspekt opozicije sa Neptunom?
Merkur u Skorpiji jel u nekakvom trigonu sa Neptunom?
Gdje ti je Mars?

Mjesec je u Djevici na 7*47, Venera opet u Djevici ali na 28*46

Merkur i Neptun u konjukciji na 16*05 odnosno 17*10 Skorpiona

Mars 26*22 Lava

Kako da pomognem sebi?

Ubise me hormoni...sve preko cega bih inace mirno presla sad me unistava, emocije su mi na kvadrat svih kvadrata, SVE me pogadja....to mi se odrazava na posao, lose radim....kako da pomognem sebi?

Sjecas li se ti Igi je li mi prosla lunacija da postavim opet pitanje za onaj horarac?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 23:52 Izmjenjeno: utorak, 22.12.2015 / 23:59

Citiran post

Sphinx je napisao:

Mjesec je u Djevici na 7*47, Venera opet u Djevici ali na 28*46

Merkur i Neptun u konjukciji na 16*05 odnosno 17*10 Skorpiona

Mars 26*22 Lava

Kako da pomognem sebi?

Ubise me hormoni...sve preko cega bih inace mirno presla sad me unistava, emocije su mi na kvadrat svih kvadrata, SVE me pogadja....to mi se odrazava na posao, lose radim....kako da pomognem sebi?

Sjecas li se ti Igi je li mi prosla lunacija da postavim opet pitanje za onaj horarac?

Ma ubija te opozicija Mo 0 Ne, na sve isuviše emotivno reagiraš. Kako pomoći? Samo se baviti onim u simbolici Neptuna. a ne Mjeseca. Ovo je period, kada je potrebno malo i pobjeci od sebe. Tj. otici u neki drugi, nedovoljno istraženi segment svoje ličnosti, koji je prikazan Neptunom u Ribama. Dakle, uvjek kada te uhvati, ti se usmjeri na kreativno izražavanje, i duhovni rad. :) Posebno duhovni rad. Opozicija će napraviti čistku u informacijama, vezanim za isto. Zadržat će one, koje su ti potrebne, izbrisat će one, koje su bila kriva uvjerenja. Takodjer, pošto se baviš i to profesionalno kreativnim radom, sada je vrijeme inkubacije nove ideje, koja ti dolazi za oko mjesec - dva, kada desjtvo opozicije bude prošlo. Moguće, ali vrlo moguće da ti se ideja i javila, možda si čak i radila na njoj, pa stavila na stand by. Ali, kakogod sada se vezano za tu ideju kockice sklapaju, što se održava na tvoje psihološko stanje. To je unutarnji proces, koji radi pometnju na sklopu ličnosti. Ali, kud ćeš veće nagrade, do trenutka, kada dolazi do konkretizacije i realizacije ideje. Zato samo naprijed.:)

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 12:25 Izmjenjeno: četvrtak, 24.12.2015 / 13:09

Dobar dan zelim svim!Borim se sa poteskocama kao svaki covek,no kroz astrologju uvek pokusamo ublazit odredene aspekte bar kroz pokusaj razumevanja istog. Ne bavim se aktivno astrologijom,godinama pratim da bih sebi pomogla :) Necu previse dubiozisati,samo u "kratkim crtama".

Saturn tr(7k Blizanac) 90 Sunce Merkur( 10k Devica )
Mnogi ce reci razlog je i ovaj aspekat i onaj i dispozitor je ovde i vlada ovim, onim,znamo to,ali bih samo o ovom jer se tad covek oseca blokrano,bezvoljno itd

Pre 14 godina kada mi je Saturn prolazo kroz sedmu kucu i iz iste napravio kvadrat sa Suncem 0 Merkurom brak je krenuo da se rusi,osecala sa se sputano,bezvojno,nesrecno...to je bio uvod u Saturnov povratak i defnitivan kraj mog braka. Poznato je da taj aspekat donosi nove pocetke,a rusi sve sto je "trulo" u nasim zvotima i kroz borbu i poteskoce odnosi.Zeleli mi to ili ne. U tom periodu mislimo da nas zivot kaznjava,ali vremenom vidimo da je to dobro za nas. Kako je sedma i deseta to je bio moj bracni status.Zasta tezak perod zivota, rusi se svet i svetovi.Tad nisam imala uvid u astrologju,jedino veru u Boga.

Saturn konj Sunce0Merkur (10k Devica)

Pre 7 godina sam dozivela i njega, razvodje bio pri kraju,tad vec upoznajem asrologiju, na to me je naveo Saturnov povratak...red ,rad i disciplina. Davala sam sve od sebe, trudla se da izgradim karijeru i nailazila na najcarobnije prepreke, podmetanja na poslu da bih izgubila uapredjenje,imala sam osecaj ako samo jednu stvar ,sitncu ne uradim na vreme,pet min zakasnim...sve krene nizbrdo...komletno gasenje programa na kom sam radila,otkazi...predjem na drugi posao u pola godine preko noci nas 30 dobije otkaze itd sve je to bio uvod za totalnu promenu i putanju zivota...Mnogi tumace zdraavlje oca...u mom slucaju moje zdravlje.Poremecaj hormona...Ljubav,veze kuku :)
Osecas se isto kao da su ti ruke vezane,da udaras u zid, da izlaza nema...postajes vuk samotnjak jer nekako ti je najlakse da se povuces i sebe samosazaljevas dok si ocima drugih snazna i jaka licnost. Zahvaljujuci astrologiji bila sam svesna da moram biti strpljia i presla sam na duhovni nivo i okrenula se duhovnosti,pa u svemu sam dobla razne druge caroje.

Lako je filozofirati kad odredjeni tranzit prodje.

Sa kroz 12 odlazim u inostranstvo.( Tek ta bitka :)))

28.12.2015 :)egz.. Tacnije osecam ga bas, basss krece.. Saturn 90 Sunce0Merkur :)
Ovog puta iz prve (Strelac) ka desetoj(Devica)
Gde sam ? Pa zar isti osecaj sputanosti,usamljenosti ,bez resenja...Brak,ljubav...puf visa sila,krah :)Pa zar opet novi pocetak, rusenje starog i trulog :) trebalo bih da sam mudrija i iskusija u ovim godinama :) Da li donosi pozitivno? Ok iz prve daje ozbiljnost,pomalo covek krece da stari,moze doneti neku hronicnu bolest...Vratio me prslino u moju zemlju.. hm...ili da ga gledamo simbolicki iz prve kuce prva u nizu,pocetak novog, promena statusa....ne znam,tu mi treba vasa pomoc?...Ne znam sta je sad resenje za trenutno nezadovoljstvo pod ovim tranzitom koji ce me bas dugo drzati. Pritom konj sa Neptunom...Jel on to trazi da se odreknem snova? Ne shvatam.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 17:04

Citiran post

Lilana je napisao:

Dobar dan zelim svim!Borim se sa poteskocama kao svaki covek,no kroz astrologju uvek pokusamo ublazit odredene aspekte bar kroz pokusaj razumevanja istog. Ne bavim se aktivno astrologijom,godinama pratim da bih sebi pomogla :) Necu previse dubiozisati,samo u "kratkim crtama".

Saturn tr(7k Blizanac) 90 Sunce Merkur( 10k Devica )
Mnogi ce reci razlog je i ovaj aspekat i onaj i dispozitor je ovde i vlada ovim, onim,znamo to,ali bih samo o ovom jer se tad covek oseca blokrano,bezvoljno itd

Pre 14 godina kada mi je Saturn prolazo kroz sedmu kucu i iz iste napravio kvadrat sa Suncem 0 Merkurom brak je krenuo da se rusi,osecala sa se sputano,bezvojno,nesrecno...to je bio uvod u Saturnov povratak i defnitivan kraj mog braka. Poznato je da taj aspekat donosi nove pocetke,a rusi sve sto je "trulo" u nasim zvotima i kroz borbu i poteskoce odnosi.Zeleli mi to ili ne. U tom periodu mislimo da nas zivot kaznjava,ali vremenom vidimo da je to dobro za nas. Kako je sedma i deseta to je bio moj bracni status.Zasta tezak perod zivota, rusi se svet i svetovi.Tad nisam imala uvid u astrologju,jedino veru u Boga.

Saturn konj Sunce0Merkur (10k Devica)

Pre 7 godina sam dozivela i njega, razvodje bio pri kraju,tad vec upoznajem asrologiju, na to me je naveo Saturnov povratak...red ,rad i disciplina. Davala sam sve od sebe, trudla se da izgradim karijeru i nailazila na najcarobnije prepreke, podmetanja na poslu da bih izgubila uapredjenje,imala sam osecaj ako samo jednu stvar ,sitncu ne uradim na vreme,pet min zakasnim...sve krene nizbrdo...komletno gasenje programa na kom sam radila,otkazi...predjem na drugi posao u pola godine preko noci nas 30 dobije otkaze itd sve je to bio uvod za totalnu promenu i putanju zivota...Mnogi tumace zdraavlje oca...u mom slucaju moje zdravlje.Poremecaj hormona...Ljubav,veze kuku :)
Osecas se isto kao da su ti ruke vezane,da udaras u zid, da izlaza nema...postajes vuk samotnjak jer nekako ti je najlakse da se povuces i sebe samosazaljevas dok si ocima drugih snazna i jaka licnost. Zahvaljujuci astrologiji bila sam svesna da moram biti strpljia i presla sam na duhovni nivo i okrenula se duhovnosti,pa u svemu sam dobla razne druge caroje.

Lako je filozofirati kad odredjeni tranzit prodje.

Sa kroz 12 odlazim u inostranstvo.( Tek ta bitka :)))

28.12.2015 :)egz.. Tacnije osecam ga bas, basss krece.. Saturn 90 Sunce0Merkur :)
Ovog puta iz prve (Strelac) ka desetoj(Devica)
Gde sam ? Pa zar isti osecaj sputanosti,usamljenosti ,bez resenja...Brak,ljubav...puf visa sila,krah :)Pa zar opet novi pocetak, rusenje starog i trulog :) trebalo bih da sam mudrija i iskusija u ovim godinama :) Da li donosi pozitivno? Ok iz prve daje ozbiljnost,pomalo covek krece da stari,moze doneti neku hronicnu bolest...Vratio me prslino u moju zemlju.. hm...ili da ga gledamo simbolicki iz prve kuce prva u nizu,pocetak novog, promena statusa....ne znam,tu mi treba vasa pomoc?...Ne znam sta je sad resenje za trenutno nezadovoljstvo pod ovim tranzitom koji ce me bas dugo drzati. Pritom konj sa Neptunom...Jel on to trazi da se odreknem snova? Ne shvatam.

Dobrodošla na forum!:)
Jako mi se dopada tvoj opis Saturn 90 So 0 Me. Ali, opis dogadjaja, da povučem, ne i dogadjaji.

Reci mi samo na koliko stupnjeva natalno ti je So a na koliko Me. Jesu li u 10. kuci?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove