Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Blaza

Pregleda:4383

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: petak, 14.10.2016 / 22:27

Tema: Dvanaesta kuća

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Mnoge tajne ljubavi se dogode baš kad je Sa u 12. kući. Ali, kad tad dolazi do komplikacija. Kad tad ili kraj koji se teško podnosi, ili zlostavljanje ili udovištvo.. Saturn se raduje u 12. kuci

Bila je ta veza kratkog veka...lepa i efektna ,no tranziti koje spominjes ukazuju na to ,zato sma i provukla.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: petak, 14.10.2016 / 23:00

Citiran post

Lilana je napisao:

Bila je ta veza kratkog veka...lepa i efektna ,no tranziti koje spominjes ukazuju na to ,zato sma i provukla.

Da, uglavnom Sa u 12. kući donese snažno zaljubljivanje u nekog sa kim se odnos okonča na bolan način.
Ali baš velikom broju ljudi.
No, meni se to nije dogodilo. Meni je tranzit Sa kroz 12. kuću poslužio da u svojoj glavi raskrstim sa odnosom koji je započeo kad je Sa bio u 8. kući, a malo se intenzivirao kad je Ju bio u 12. kući. Sasvim logično. Od 8. do 12. pa vidi kolko mu treba.:)
Kolko vremena to mislim.:)

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: petak, 14.10.2016 / 23:08

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, uglavnom Sa u 12. kući donese snažno zaljubljivanje u nekog sa kim se odnos okonča na bolan način.
No, meni se to nije dogodilo. Meni je tranzit Sa kroz 12. kuću poslužio da u svojoj glavi raskrstim sa odnosom koji je započeo kad je Sa bio u 8. kući, a malo se intenzivirao kad je Ju bio u 12. kući. Sasvim logično. Od 8. do 12. pa vidi kolko mu treba.:)
Kolko vremena to mislim.:)

Ali igi,ako je karma u pitanju daj odnos je mora doneti benifit,ne smatram to bolne odnose,mozda na nivou teorije bolne,ali nekakvo veliko iskustvo je donelo.Mene je taj odnos obogatio jer ta kad sam usla u nepoznato,strano,puna strahova on je dosao kao svetla tacka i dok mi je to bilo potrebno on je trajao,ne mojoj voljom nego spletom okolnosti.Mozda se nije okoncalo tako kako bi u tom momentu zanesenosti ocekivalo se,i ne vidis beifit tog momenta,ali meni je bilo dragoceno iako delovalo bolno jer sam prebrodila druge stvari.Nisam izasla kao pobednik ali nista me drugo nije porazilo. Mora da je i tebe negde nesto iscimalo u svemu da pokrene neke sasvim druge stvari.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 14.10.2016 / 23:23

Citiran post

Lilana je napisao:

Ali igi,ako je karma u pitanju daj odnos je mora doneti benifit,ne smatram to bolne odnose,mozda na nivou teorije bolne,ali nekakvo veliko iskustvo je donelo.Mene je taj odnos obogatio jer ta kad sam usla u nepoznato,strano,puna strahova on je dosao kao svetla tacka i dok mi je to bilo potrebno on je trajao,ne mojoj voljom nego spletom okolnosti.Mozda se nije okoncalo tako kako bi u tom momentu zanesenosti ocekivalo se,i ne vidis beifit tog momenta,ali meni je bilo dragoceno iako delovalo bolno jer sam prebrodila druge stvari.Nisam izasla kao pobednik ali nista me drugo nije porazilo. Mora da je i tebe negde nesto iscimalo u svemu da pokrene neke sasvim druge stvari.

I mene je ovaj odnos naučio nečemu možda i najvažnijem u žviotu. Ne, ne kažem nikako da je bolno. Jer, prošlo je to stanje boli. Više ga se ne mogu sjetiti. Sad jedna od rijetkih stvari koje mogu tvrditi za sebe jeste da sam emocionalno dosta sazreo. Više kad je o emotivnim odnosima, rijetko ali baš rijetko što može da me izvede iz takta. Npr. može se dogoditi da se zaljubim, ali baš pustim emocijama da rade do maksimuma. I bome, ako vidim da bi taj odnos narušio neki moj identitet,onda lako prekinem. Dođe samo od sebe.

Nivo: Nova nada foruma / 34 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 16.1.2017 / 1:24

Citiran post

Igor Igor je napisao:

+1

Ujedno Sa povratak, vrhunac, a onda... žestok tres. Godine su mi trebale da isprocesuiram tu vezu i prekid.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 16.1.2017 / 2:30

Citiran post

Pheobe je napisao:

+1

Ujedno Sa povratak, vrhunac, a onda... žestok tres. Godine su mi trebale da isprocesuiram tu vezu i prekid.

Meni je npr. Ju u 12. kući donio jednu neugodnu vezu, a onda je kako ti kažeš Sa u 12. kući isprocesuriao prekid, mada se prekid realno dogodio ranije za vrijeme utjecaja tranzita Ju 90 Ju.

Objavljeno: ponedeljak, 16.1.2017 / 7:14 Izmjenjeno: ponedeljak, 16.1.2017 / 7:14

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Meni je npr. Ju u 12. kući donio jednu neugodnu vezu, a onda je kako ti kažeš Sa u 12. kući isprocesuriao prekid, mada se prekid realno dogodio ranije za vrijeme utjecaja tranzita Ju 90 Ju.

Meni je Sa na 3 stupnja od ASC, a šetao je tada kroz VI uzduž i porpijeko, mislim, u fazi procesuiranja, a trajale je jedno 3 godine... nije veza bila duga, li me obilježila, burna, sve se odigravalo tako brzo, vjeridba u roku od mjesec dana... ma ludnica.

JU kroz 12 također teško, s elementima agresije, mislim, tlačio me psihički, zlostavljao, nije se u pravom smislu realizirala veza (bila je emotivna, prije svega, nije bila fizička), ali smo pokušali živjeti skupa i vidjeti može li, u jednoj od finalnih scena je mlatio nožem ispred mene.

Prvi dečko bi se i gledao kroz moj JU, 12. znak, 11. polje, super je taj znak Lava, pa nije da razumijem, ali... taj je bio dijagnosticirani sociopat i također me zlostavljao na neki način, prvi odnos je imao elemente prisile i nasilja.

To samo kažem jer je taj natalni i ovaj tranzitni, koji obuhvaća i taj povratak (i 12. kuću i 12. znak) donio dvije veze/odnosa s elementima agresije, psihičke prije svega, ali i fizičke.

Ovaj "karmički" , što ga je SA prizvao, nije bio nasilan, ali je bio emocionalno teško oštećen, tu su došle povrede druge vrste.
Naravno, i moj emocioanlni rast druge vrste.

Sve su to vrlo bitne lekcije, naučila sam dosta o sebi i sazrjela kroz njih, mislim, zahvalna sam na svemu.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 19.1.2017 / 13:05

Citiran post

Pheobe je napisao:

Meni je Sa na 3 stupnja od ASC, a šetao je tada kroz VI uzduž i porpijeko, mislim, u fazi procesuiranja, a trajale je jedno 3 godine... nije veza bila duga, li me obilježila, burna, sve se odigravalo tako brzo, vjeridba u roku od mjesec dana... ma ludnica.

JU kroz 12 također teško, s elementima agresije, mislim, tlačio me psihički, zlostavljao, nije se u pravom smislu realizirala veza (bila je emotivna, prije svega, nije bila fizička), ali smo pokušali živjeti skupa i vidjeti može li, u jednoj od finalnih scena je mlatio nožem ispred mene.

Prvi dečko bi se i gledao kroz moj JU, 12. znak, 11. polje, super je taj znak Lava, pa nije da razumijem, ali... taj je bio dijagnosticirani sociopat i također me zlostavljao na neki način, prvi odnos je imao elemente prisile i nasilja.

To samo kažem jer je taj natalni i ovaj tranzitni, koji obuhvaća i taj povratak (i 12. kuću i 12. znak) donio dvije veze/odnosa s elementima agresije, psihičke prije svega, ali i fizičke.

Ovaj "karmički" , što ga je SA prizvao, nije bio nasilan, ali je bio emocionalno teško oštećen, tu su došle povrede druge vrste.
Naravno, i moj emocioanlni rast druge vrste.

Sve su to vrlo bitne lekcije, naučila sam dosta o sebi i sazrjela kroz njih, mislim, zahvalna sam na svemu.

I meni je Sa na 3. stupnja od AC-a.:) Prije Sa povratka, Sa je tranzitirao kroz 12. kući, išao prvo preko Ketu-a, pa onda prazno, da bi došao do Sa.
U tom periodu sam bio u celibatu, ako izuzmem jednu prolaznu, tajnu avanturu. O ljubavi nisam ni razmišljao. STRAHOVI I SPOZNAJE. Velike spoznaje, vrlo burne i prenagljene, vrlo čudni ljudi, vrlo čudni događaji, problem sa jednim manjim porokom. Ali, u konačnici, sve se počelo pozitivno riješavati, kad je Sa ušao u 1. kuću. Tada su se kockice posložile. Iz današnje vizure, mogu reći da me je tranzit Sa kroz 12. i 0 natalni Sa, itekako osnažio u psihičkom smislu, upravo kroz spoznaje koje sam stekao. Poslije toga je bilo Sa 90 Ve pa Ma, te je ljubav bila aktualna, ali ništa konkretno...Mada su mi neka od poznanstava dala snažne uvide što se tiče ljubavi. Sa 90 Ve p Ma, definitivno me je naučio da cijenim više sebe u vezi, ma koliko da sam zaljubljen. Ali, veze još uvijek nema. Sa 0 AC, ve u Djevici, vrlo lako mogu postati stari momak. ahahahahahahahahahha

Objavljeno: četvrtak, 19.1.2017 / 19:04

Citiran post

Igor Igor je napisao:

I meni je Sa na 3. stupnja od AC-a.:) Prije Sa povratka, Sa je tranzitirao kroz 12. kući, išao prvo preko Ketu-a, pa onda prazno, da bi došao do Sa.
U tom periodu sam bio u celibatu, ako izuzmem jednu prolaznu, tajnu avanturu. O ljubavi nisam ni razmišljao. STRAHOVI I SPOZNAJE. Velike spoznaje, vrlo burne i prenagljene, vrlo čudni ljudi, vrlo čudni događaji, problem sa jednim manjim porokom. Ali, u konačnici, sve se počelo pozitivno riješavati, kad je Sa ušao u 1. kuću. Tada su se kockice posložile. Iz današnje vizure, mogu reći da me je tranzit Sa kroz 12. i 0 natalni Sa, itekako osnažio u psihičkom smislu, upravo kroz spoznaje koje sam stekao. Poslije toga je bilo Sa 90 Ve pa Ma, te je ljubav bila aktualna, ali ništa konkretno...Mada su mi neka od poznanstava dala snažne uvide što se tiče ljubavi. Sa 90 Ve p Ma, definitivno me je naučio da cijenim više sebe u vezi, ma koliko da sam zaljubljen. Ali, veze još uvijek nema. Sa 0 AC, ve u Djevici, vrlo lako mogu postati stari momak. ahahahahahahahahahha

Ne znam zašto sam napisala da mi je SA 3 stupnja od ASC, :D vjerojatno sam pisala na brzinu (u gužvi sam ovih dana), jer mi je na jedan stupanj, malo manje od jednog do ASC, doslovno je sjeo na njega.

Al to je to, oboje smo usrećeni maksimalno njime:D, jedan, dva, tri... sve to vrlo blizu...

Ja sam (naj)veći dio života u celibatu. :D

Čudni ljudi su mi... konstanta (pripisujem i VE Sco, magnet sam za... stvarno sve i svašta).

Ma, to jest vrlo bitan tranzit, pogotovo za nas s takvim pozicijama SA, velike lekcije. I ja mogu reći da me osnažio, razumijem te... i definitivno, definitivno puno bitnih spoznaja o sebi kroz emotivan odnos i u njemu, ključnih, tako reći.

Osnovat ćemo klub potencijalno starih momaka i djevojaka, ti i ja. :D

Mada, to "stari" ne zvuči lijepo, ja planiram biti vječito mlada. :D

U duhu :o, al to se računa, ovo drugo... mah

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 21.1.2017 / 23:28

Citiran post

Pheobe je napisao:

Ne znam zašto sam napisala da mi je SA 3 stupnja od ASC, :D vjerojatno sam pisala na brzinu (u gužvi sam ovih dana), jer mi je na jedan stupanj, malo manje od jednog do ASC, doslovno je sjeo na njega.

Al to je to, oboje smo usrećeni maksimalno njime:D, jedan, dva, tri... sve to vrlo blizu...

Ja sam (naj)veći dio života u celibatu. :D

Čudni ljudi su mi... konstanta (pripisujem i VE Sco, magnet sam za... stvarno sve i svašta).

Ma, to jest vrlo bitan tranzit, pogotovo za nas s takvim pozicijama SA, velike lekcije. I ja mogu reći da me osnažio, razumijem te... i definitivno, definitivno puno bitnih spoznaja o sebi kroz emotivan odnos i u njemu, ključnih, tako reći.

Osnovat ćemo klub potencijalno starih momaka i djevojaka, ti i ja. :D

Mada, to "stari" ne zvuči lijepo, ja planiram biti vječito mlada. :D

U duhu :o, al to se računa, ovo drugo... mah

Ma svaki aspekt orbisa do 3 stupnja se računa u najjače, a kad je konjunkcija u pitanju da i ne govorimo.
Ma, mi sa Sa 0 AC ili Sa u 1. kući doista imamo problema u međuljudskim odnosima. Nama je karmički suđeno da sretnemo, upoznao i družimo se sa velikim brojem struktura ličnosti, karaktera i temperamenata. Mnogo atipičnih osoba. Čak i poremećenih, ali bezopasnih koji u nama vide neki spas. I onda, kad vidimo razne druge kvalitete te poremećene ili pokvarene osobe, postavimo pitanje - A što je to parametar da se netko proglasi poremećenim? Naravno, to ne znači da nismo lišeni i onih najtežih slučajeva, koji mogu drugom da nansesu direktnu štetu i opasnost, pa onda nekad se može dogoditi da upadnemo u fazu da od muhe napravimo slona, ali sve je to jedan put sazrijevanja ličnosti.
Ja imam Ve 0 Ma, što mi daje da se dopadam zauzetim osobama, a po neka od njih i meni, ali Sa 0 AC za sad čvrsto drži konce u svojim rukama. Iako se maksimalno trudim ne držati se slijepo moralnih načela, naprosto taj spoj JU-SA me štiti od određenih situacija na tom planu.

Reci mi - Jesi li imala u periodu faksa neku tešku ljubav?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove