Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Blaza

Pregleda:4382

Nivo: Nova nada foruma / 34 postovi

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 10:27

Tema: Dvanaesta kuća

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma svaki aspekt orbisa do 3 stupnja se računa u najjače, a kad je konjunkcija u pitanju da i ne govorimo.
Ma, mi sa Sa 0 AC ili Sa u 1. kući doista imamo problema u međuljudskim odnosima. Nama je karmički suđeno da sretnemo, upoznao i družimo se sa velikim brojem struktura ličnosti, karaktera i temperamenata. Mnogo atipičnih osoba. Čak i poremećenih, ali bezopasnih koji u nama vide neki spas. I onda, kad vidimo razne druge kvalitete te poremećene ili pokvarene osobe, postavimo pitanje - A što je to parametar da se netko proglasi poremećenim? Naravno, to ne znači da nismo lišeni i onih najtežih slučajeva, koji mogu drugom da nansesu direktnu štetu i opasnost, pa onda nekad se može dogoditi da upadnemo u fazu da od muhe napravimo slona, ali sve je to jedan put sazrijevanja ličnosti.
Ja imam Ve 0 Ma, što mi daje da se dopadam zauzetim osobama, a po neka od njih i meni, ali Sa 0 AC za sad čvrsto drži konce u svojim rukama. Iako se maksimalno trudim ne držati se slijepo moralnih načela, naprosto taj spoj JU-SA me štiti od određenih situacija na tom planu.

Reci mi - Jesi li imala u periodu faksa neku tešku ljubav?

Zanimljivo, nisam to nikad njemu pripisivala, sve što opisuješ (a defintivno važi).

Tebi je SA Sco, VE Vi, a meni obratno, tu su i neke energije slične u protoku...

Meni je dovoljna "požudna" VE za probleme...definitivno je pod jakom kontrolom SA, tako da nisam upadala u nekakve moralno problematične situacije, ali nisu bile ni najnormalnije ili bi me lagali, tako da ni kriva ni dužna ispadne da sam se našla u moralno problematičnoj situaciji, ali nisam mogla neke stvari znati...

I ta Vi je tako jaka, ja sam bila praktički, doslovno aseksualna do srednjih 20-ih. Kasno je došla prva neka veza (mada me nikad nije bilo "sram" niti sam osjećala ono kao pritisak da moram bit s nekim, moj MO ne šljivi baš bilo kakve "norme").

A faks se razvlačio, to je kod mene izgleda cjeloživotni projekt, ali u tih nekoliko godina regularnog studiranja (kada sam po drugi put upisala) su zapravo došle sve veze i odnosi koje sam imala i svi su bili vrlo teški. Ne znam koju bih izdvojlija, ta u vrijeme SA povratka je imala neku specifičnu težinu, ali svaka me rasturila i ništa ni u jednoj nije bilo normalno.

Ni sam kim od njih nisam i ne mogu biti u kontaktu, čak se i osoba koja je prijatelj bila prije svega i bilo je nečeg neobaveznog nakratko, pokazala užasnom (baš nedavno, poslije puno godina ga srela, bila neka užasna situacija, smučilo mi se sve).

Godinama nisam bila u vezi, godinama me nitko nije dotaknuo niti mogu to zamisliti, malo se osjećam kao da sam "podivljala" u tom smislu, da netko pokuša, bilo bi čudno, a i neugodno.

A nakon prekida posljednjeg kontakta s posljednjom osobm s kojom sam neki kontakt imala a da smo imali "nešto", nakon početne mučnine, osjećam se ko da da je neko skinuo zadnji okov prošlosti s mene. Kao da nikada nisam bila ni sa kim, a opet, imam neprocjenjivo iskustvo kroz sve to i godinama treniram kontrolu nad emocijama i strastima onda kada se zaljubim.

Inače sam konzerva u vezi, vrlo privržena, sve to vrlo ozbiljno doživljavam i očekujem odanost i mogućnost velikog povjerenja i maksimalne iskrenosti (mislim da su moj SA i Vi zaslužni za to).

A da VE Sco ima svoja tumačenja morala, ima. To je zasebna tema. Imajmo na umu da je moral jedno, etika drugo.

Ovo drugo je od prve i apsolutne važnosti za mene.

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 10:34 Izmjenjeno: nedelja, 22.1.2017 / 10:34

Prečudno... da su sve zapravo veze vezane uz perid studiranja...

Nikad nisam imala ništa ni sa kim iz mjesta i države u kojoj živim.

A VE i MA su vezani uz 9. i studij. Ne bih to ništa povezala da nisi pitao sad...

Možda naiđe neko normalan kada se riješim toga (ako se riješim). :D

Evo ti jedna zanimljivost još - skoro svi su istog horoskopskog znaka.

Svi najbitniji, njih trojica - isti. Sve Djevice, s istaknutim Sag...
Ako je bilo pokušaja nečeg s nečim (ali nerealiziranog), tu je bilo nekog zraka i istaknutih Ge (opet Merkurov znak).... opet s istaknutim nečim u Sag.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 10:53

Citiran post

Pheobe je napisao:

Zanimljivo, nisam to nikad njemu pripisivala, sve što opisuješ (a defintivno važi).

Tebi je SA Sco, VE Vi, a meni obratno, tu su i neke energije slične u protoku...

Meni je dovoljna "požudna" VE za probleme...definitivno je pod jakom kontrolom SA, tako da nisam upadala u nekakve moralno problematične situacije, ali nisu bile ni najnormalnije ili bi me lagali, tako da ni kriva ni dužna ispadne da sam se našla u moralno problematičnoj situaciji, ali nisam mogla neke stvari znati...

I ta Vi je tako jaka, ja sam bila praktički, doslovno aseksualna do srednjih 20-ih. Kasno je došla prva neka veza (mada me nikad nije bilo "sram" niti sam osjećala ono kao pritisak da moram bit s nekim, moj MO ne šljivi baš bilo kakve "norme").

A faks se razvlačio, to je kod mene izgleda cjeloživotni projekt, ali u tih nekoliko godina regularnog studiranja (kada sam po drugi put upisala) su zapravo došle sve veze i odnosi koje sam imala i svi su bili vrlo teški. Ne znam koju bih izdvojlija, ta u vrijeme SA povratka je imala neku specifičnu težinu, ali svaka me rasturila i ništa ni u jednoj nije bilo normalno.

Ni sam kim od njih nisam i ne mogu biti u kontaktu, čak se i osoba koja je prijatelj bila prije svega i bilo je nečeg neobaveznog nakratko, pokazala užasnom (baš nedavno, poslije puno godina ga srela, bila neka užasna situacija, smučilo mi se sve).

Godinama nisam bila u vezi, godinama me nitko nije dotaknuo niti mogu to zamisliti, malo se osjećam kao da sam "podivljala" u tom smislu, da netko pokuša, bilo bi čudno, a i neugodno.

A nakon prekida posljednjeg kontakta s posljednjom osobm s kojom sam neki kontakt imala a da smo imali "nešto", nakon početne mučnine, osjećam se ko da da je neko skinuo zadnji okov prošlosti s mene. Kao da nikada nisam bila ni sa kim, a opet, imam neprocjenjivo iskustvo kroz sve to i godinama treniram kontrolu nad emocijama i strastima onda kada se zaljubim.

Inače sam konzerva u vezi, vrlo privržena, sve to vrlo ozbiljno doživljavam i očekujem odanost i mogućnost velikog povjerenja i maksimalne iskrenosti (mislim da su moj SA i Vi zaslužni za to).

A da VE Sco ima svoja tumačenja morala, ima. To je zasebna tema. Imajmo na umu da je moral jedno, etika drugo.

Ovo drugo je od prve i apsolutne važnosti za mene.

Ovo si sjajno rekla moral je jedno, etika je drugo. Apsolutno se slažem. Moral je jednostavna stvar, nešto sa čime se rodiš.
Saturn je značajan u našem slučaju, pa logično kad je to planet na Ascendentu. To donosi temeljitost, studioznost, ali i sporost i tromost. Sve nam se dešava onako polako i fakat zahtjeva veliki trud i rad.
Što se ljubavnih odnosa tiče, obzirom da nam je dano da upoznamo razne ljude i budemo dio njihovog života, kao i oni našeg, svašta se može desiti. Zašto problematične veze na faksu? Zato što je Sa u 1. kuci, točnije na vrhu 1. kuce, koja je 5. od 9. kuce. 1. kuca kao 5. od 9. kuce simbolizira ljubavi na faksu. To se i meni i jos nekim ljudima koje poznam potvrdilo u praksi....Sa u 1. kuci - teška ljubav na faksu. I kod mene je bilo 2, s tim što se druga vezuje za napuštanje faksa, i to je bio jedan jako čudan odnos. Nije bilo zaljubljenosti. Ali, zato prva ljubav je ostavila dubokog traga na moj život. To je bila platonska ljubav. I dugo poslije toga, izuzev ovog neobičnog odnosa, nisam mogao ostvariti nikakav dublji ljubavni odnos. Sad kad vidim, ta platonska ljubav me je potakla na brojne dalje stvari u životu.
Saturn 0 AC ili u 1. kuci se vezuje za loš 1. brak ili zajednički život. Jesi imala do sad zajednički život ili brak?

Objavljeno: ponedeljak, 23.1.2017 / 7:13

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ovo si sjajno rekla moral je jedno, etika je drugo. Apsolutno se slažem. Moral je jednostavna stvar, nešto sa čime se rodiš.
Saturn je značajan u našem slučaju, pa logično kad je to planet na Ascendentu. To donosi temeljitost, studioznost, ali i sporost i tromost. Sve nam se dešava onako polako i fakat zahtjeva veliki trud i rad.
Što se ljubavnih odnosa tiče, obzirom da nam je dano da upoznamo razne ljude i budemo dio njihovog života, kao i oni našeg, svašta se može desiti. Zašto problematične veze na faksu? Zato što je Sa u 1. kuci, točnije na vrhu 1. kuce, koja je 5. od 9. kuce. 1. kuca kao 5. od 9. kuce simbolizira ljubavi na faksu. To se i meni i jos nekim ljudima koje poznam potvrdilo u praksi....Sa u 1. kuci - teška ljubav na faksu. I kod mene je bilo 2, s tim što se druga vezuje za napuštanje faksa, i to je bio jedan jako čudan odnos. Nije bilo zaljubljenosti. Ali, zato prva ljubav je ostavila dubokog traga na moj život. To je bila platonska ljubav. I dugo poslije toga, izuzev ovog neobičnog odnosa, nisam mogao ostvariti nikakav dublji ljubavni odnos. Sad kad vidim, ta platonska ljubav me je potakla na brojne dalje stvari u životu.
Saturn 0 AC ili u 1. kuci se vezuje za loš 1. brak ili zajednički život. Jesi imala do sad zajednički život ili brak?

Istina.

Ta teška ljubav je bila tokom studiranja i baš u vrijeme povratka i to je najviše ličilo na nešto toliko ozbiljno, jer smo planirali zajednički život, bili zaručeni, upoznala obitelj, najteže što je imao dijete iz ranijeg braka koje se vezalo za mene i doživljavalo nas kao obitelj.

Nije to dugo trajalo (kao nijedna moja veza što nije), ali je bilo ozbiljno i bio je pretežak prekid i trebalo mi je tri godine nakon njega da dođem k sebi i prevaziđem traumu.

Mada, meni su višegodišnja "povlačenja" standard :D Dugo mi treba da se konsolidiram nakon traume.
Ali ovo je bilo specigično teško, baš zbog obziljnost koju je nosilo i što je to dijete bilo usred svega toga.

Možda bi to bilo to.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 23.1.2017 / 14:12

Citiran post

Pheobe je napisao:

Istina.

Ta teška ljubav je bila tokom studiranja i baš u vrijeme povratka i to je najviše ličilo na nešto toliko ozbiljno, jer smo planirali zajednički život, bili zaručeni, upoznala obitelj, najteže što je imao dijete iz ranijeg braka koje se vezalo za mene i doživljavalo nas kao obitelj.

Nije to dugo trajalo (kao nijedna moja veza što nije), ali je bilo ozbiljno i bio je pretežak prekid i trebalo mi je tri godine nakon njega da dođem k sebi i prevaziđem traumu.

Mada, meni su višegodišnja "povlačenja" standard :D Dugo mi treba da se konsolidiram nakon traume.
Ali ovo je bilo specigično teško, baš zbog obziljnost koju je nosilo i što je to dijete bilo usred svega toga.

Možda bi to bilo to.

Ovo kod mene je bila više platonska veza, dakle više platonska, ne znači i da je bila samo platonska. Sve je krenulo kad je Ju bio u 12. kući, e poslije mi je trebalo do tranzita Sa kroz 12. kuću i Sa povratka da me prođe sve. U međuvremenu bilo je ne tako uspješnih poduhvata, upravo zbog toga što sa tom osobom nisam raskrstio. Pa sveukupno je to trajalo oko 6-7 godina. Od perioda Sa povratka naučio sam uživati u samoći, a moji kriteriji što se ljubavi tiče su drugačiji.

Objavljeno: ponedeljak, 23.1.2017 / 19:55

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ovo kod mene je bila više platonska veza, dakle više platonska, ne znači i da je bila samo platonska. Sve je krenulo kad je Ju bio u 12. kući, e poslije mi je trebalo do tranzita Sa kroz 12. kuću i Sa povratka da me prođe sve. U međuvremenu bilo je ne tako uspješnih poduhvata, upravo zbog toga što sa tom osobom nisam raskrstio. Pa sveukupno je to trajalo oko 6-7 godina. Od perioda Sa povratka naučio sam uživati u samoći, a moji kriteriji što se ljubavi tiče su drugačiji.

Pa slično je iskustvo sa mnom, što se tiče Sa povratka i promjene odnosa prema vezama. Bilo je skroz platonskih (na neviđeno, internet) odnosa koji su me obilježili, čak.

Zaista umijem biti sama. I tek treba zapravo da naučim biti u vezi, nakon tolikog perioda samoće. Toliko sam sviknuta na nju, da ne znam više ni "odašiljati" ni prepoznavati npr. "signale" zainteresiranosti, ako ih i ima. Totalno sam van tog filma... i vjerojatno se vidi i djelujem nepristupačno u tom smislu.

Ja platonske odnose ne doživljavam manje ozbiljnim.

Imala sam i taj jedan odnos (tokom studija), koji je bio vrlo kratak (ne živimo na istom kontinentu), ali sam ja doživjela ultraozbiljno, toliko da sam se fizički razboljela od emotivne boli i trebale su mi godine da raskrstim s time (u sebi, a i da s njim razriješim odnos, u nekom smislu).

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 24.1.2017 / 2:17 Izmjenjeno: utorak, 24.1.2017 / 2:17

Citiran post

Pheobe je napisao:

Pa slično je iskustvo sa mnom, što se tiče Sa povratka i promjene odnosa prema vezama. Bilo je skroz platonskih (na neviđeno, internet) odnosa koji su me obilježili, čak.

Zaista umijem biti sama. I tek treba zapravo da naučim biti u vezi, nakon tolikog perioda samoće. Toliko sam sviknuta na nju, da ne znam više ni "odašiljati" ni prepoznavati npr. "signale" zainteresiranosti, ako ih i ima. Totalno sam van tog filma... i vjerojatno se vidi i djelujem nepristupačno u tom smislu.

Ja platonske odnose ne doživljavam manje ozbiljnim.

Imala sam i taj jedan odnos (tokom studija), koji je bio vrlo kratak (ne živimo na istom kontinentu), ali sam ja doživjela ultraozbiljno, toliko da sam se fizički razboljela od emotivne boli i trebale su mi godine da raskrstim s time (u sebi, a i da s njim razriješim odnos, u nekom smislu).

Jako lijepo opisano. Svaka čast.
Saturn 0 AC ili u 12. ili u 1. kuci uživa u samoći. Sad, ako je neapsektiran ili u 12. kući, postoji mogućnost da suviše ode u izoliranost. No, to ovisi i o drugim aspektima.
Saturn se vezuje i za platonske odnose. E sad tu je potrebno pogledati i poziciju Venere. Meni je Ve u Djevici koja traži opipljive odnose, međutim kao 12. znak od Vage, to opipljivo šta traži vrlo često je slika onog što doživljava iznutra, upravo platonskih ljubavi. Posebno ako je u 9. ili 12. kući, ili je podržana Neptuom, ili se vezuje za Jupitera (više spoznaje).
Gdje je tebi biješe Venera?

Objavljeno: utorak, 24.1.2017 / 6:08

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Jako lijepo opisano. Svaka čast.
Saturn 0 AC ili u 12. ili u 1. kuci uživa u samoći. Sad, ako je neapsektiran ili u 12. kući, postoji mogućnost da suviše ode u izoliranost. No, to ovisi i o drugim aspektima.
Saturn se vezuje i za platonske odnose. E sad tu je potrebno pogledati i poziciju Venere. Meni je Ve u Djevici koja traži opipljive odnose, međutim kao 12. znak od Vage, to opipljivo šta traži vrlo često je slika onog što doživljava iznutra, upravo platonskih ljubavi. Posebno ako je u 9. ili 12. kući, ili je podržana Neptuom, ili se vezuje za Jupitera (više spoznaje).
Gdje je tebi biješe Venera?

Da, moj je ipak aspektiran, ali mi samoća treba. I da sam u vezi, bilo bi mi potrebno da se poštuje moj prostor i ta moja potreba.

SA mi jest aspektiran, šira konjunkcija s ME i sekstil s VE.

A VE u Sco, obično ne gledam transsaturne, ali... ona je u bliskoj konjunkciji s Uranom (samim time i SA u sekstilu s njime), ima i te simbolike, što se odnosa tiče... VE je i u kvadratu s JU Le (ne vidi se sa SA).

Komunikacija mi je važna, bivalo mi je lakše započinjati odnose virtualno, prevazišla sam tu fazu, ali mi je generalno taj svijet i dalje... opcija, kada nemam socijalni život, a ne mogu bez mentalne stimulacije i dijaloga.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 24.1.2017 / 10:59

Citiran post

Pheobe je napisao:

Da, moj je ipak aspektiran, ali mi samoća treba. I da sam u vezi, bilo bi mi potrebno da se poštuje moj prostor i ta moja potreba.

SA mi jest aspektiran, šira konjunkcija s ME i sekstil s VE.

A VE u Sco, obično ne gledam transsaturne, ali... ona je u bliskoj konjunkciji s Uranom (samim time i SA u sekstilu s njime), ima i te simbolike, što se odnosa tiče... VE je i u kvadratu s JU Le (ne vidi se sa SA).

Komunikacija mi je važna, bivalo mi je lakše započinjati odnose virtualno, prevazišla sam tu fazu, ali mi je generalno taj svijet i dalje... opcija, kada nemam socijalni život, a ne mogu bez mentalne stimulacije i dijaloga.

Ma fakat je da kakogod Sa u 12. ili 1. kući, pa time i 0 AC, prije svega teži nekom svom poretku i voli se osamiti. E, sad postavka, dal je aspektiran ili ne i ostalo, govori u kolikoj mjeri. Kad je neaspektiran to daje veće izolacije, ali svaka samoća koja je produkt Sa utjecaja donosi i velike spoznaje.
I meni su virtualna poznanstva lakša. heheheheheeheh Malo smo suzdržani.
Jel imaš neke zanimljivosti o tome kako te drugi tumače sve?:)))

Objavljeno: ponedeljak, 30.1.2017 / 8:51

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma fakat je da kakogod Sa u 12. ili 1. kući, pa time i 0 AC, prije svega teži nekom svom poretku i voli se osamiti. E, sad postavka, dal je aspektiran ili ne i ostalo, govori u kolikoj mjeri. Kad je neaspektiran to daje veće izolacije, ali svaka samoća koja je produkt Sa utjecaja donosi i velike spoznaje.
I meni su virtualna poznanstva lakša. heheheheheeheh Malo smo suzdržani.
Jel imaš neke zanimljivosti o tome kako te drugi tumače sve?:)))

:D

Joj, to je čudno. Ja sam se tokom godina družila s najrazličitijim ljudima koje nikada ne bih mogla sastaviti u istoj prostoriji. Tako da je percepcija mene vrlo raznolika. Ja sam uvijek ja, ali ispada kao da je puno ličnosti u tome ja. Pa i tumače me različito... kada sam bila mlađa, ko me znao bolje, rekao bi da sam živa kontradiktornost.
Pa zavisi od okoline i situacije, ljudima djelujem ozbiljno, djetinjasto, štreberka, zafrkant, puna samopozdanja, bez ikakvog samopouzdanja, genijalna, blesava, zafrnuta, jednostavna, nježna i tiha, gruba i odrešita, nevino-naivna, nimalo naivna, melanholična, energična, tako, šareno je.

Znala sam ušokirati ljude, pogotovo ako me prave budalom, uzimaju zdravo za gotovo i iskorištavaju dobronamjernost. Onda bi vidjeli kombinaciju Saturna i kolera od koje bi najradije nestali s lica Zemlje.
Do tog trenutka bi imali jednu sliku mene iz koje se neka druga ne bi nikada mogla naslutiti.

Čudno je to što sam recimo, za svoj pojam, povučena i introvertirana (iako sam sustavno razvijala određene ekstrovertne vještine i ide mi OK, iako mi nije uvijek jednostavno), uglavnom znam i vidim kako me doživljavaju, iznenadilo bi me u životu, događalo se, da vide nešto što ja ne vidim da vide. Npr. da u meni vide "vođu" ili da jednoglasno svi žele mene za nekog predstavnika grupe, to mi je bilo potpuno čudno. Događalo se da me vide kao nekog advokata, zastupnika, predstavnika ili "lidera" grupe kojoj pripadam u nekim okvirima.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove