Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:4077

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: sreda, 11.11.2015 / 17:44

Tema: Horarna astrologija - Medicinska pitanja

Citiran post

Lenka je napisao:

Ma mene je najviše zbunilo,što je ,po ovom mom programu(da, to smo već ustanovili da nam se programi u kojima otvaramo karte malo razlikuju) tu 6. kuća -bolest , u 3 znaka,Vagi,Škorpiji,koja je puna planeta ,stelij i Strijelcu-pa sad, po čemu odredim što je tu važnije, po vrhu kuće,vrh je u Vagi, po koncentraciji planeta i znaku u kojem se sve zapravo dešava ...to ti mene buni ,ako je ovakva situacija ,da li se striktno držimo pravila da je vladar kuće planeta u kojoj kuća počinje ili planeta ukliještenog znaka u kojem se sve dešava.No,ok,to si objasnio, rekavši da je vladar 6. Venera,a 2. vladar Mars

Bolesnik je Ascedent i vladar Ascedenta.
Lječnik je Descedent i vladar Descedenta
Terapija je MC i vladar MC-a.
Ishod je IC i vladar IC-a.

1) AC,Blizanci,Merkur ,dijete,bolesnik i DC,Strijelac,Jupiter-liječnik,njihov odnos
Merkur i Jupiter koji je u Merkurovom sjedištu u izgonu ,jest Merkur u Jupiterovom terminu,u kući u kojoj liječnik radi,djeluje,ali ništa znašanije ne može učiniti za njega,bolesnik ne prima dobro liječnika, u smislu da terapija ,način liječenja ovog liječnika ne odgovara bolesniku, ne reagira dobro na njegove metode liječenja ,nije dobro za bolesnika da ga dalje liječi isti liječnk?

2) AC i vladar MC-bolesnik i terapija koja se primjenjuje
Merkur i Saturnnjihov odnos-,Saturn je u Strijelcu (u sjedištu Jupitera-liječnika) a Merkur je u Strijelcu u izgonu-pa opet situacija da liječnk nešto u slučaju bolesnika previđa, obzirom da on propisuje terapiju i način liječenja, Merkur u izgonu tu gdje je Saturn-terapija,kriva terapija ?????

3)AC i IC, Merkur i Sunce ,u ovom odnosu je Merkur spaljen ,pa ishod ne može biti izliječenje,kako si i rekao ,nego bolest i dalje ostaje ,pod kontrolom

4)Zaboravih Mjesec koji je eto u 6.kući,dolazi iz 3.kuće-kako si naveo,kuće koja označava pluća .pa problemi sa plućima.Mjesec u Škorpiji k tome Mjesec,kosignifikator pitača i signifikator stanja pitanja ide u aplikacioni aspekt sa Merkurom –signifikatorom pitača i Suncem-ishodom liječenja, Sunce ujedno i spaljuje tog Merkura-pa to može biti nadalje tako život uz stalne, veće zdravstvene probleme sa plućima i probavom –tako se ,naime bolest i očituje,kroz probleme početne probave pa pluća –aaaaaaaaa,dakleeeee, što se upetljah sad što s čim ,kuda i kako ide.
-Naveo si još i Neptuna ( to bi bio liječnik 2.,stručnjak kojeg s emožda nije konzultiralo) ,koji je retrogradan u svom sjedištu ,Ribama,(prvi vladar Riba je Jupiter) ali Neptun u nepovoljnom apektu,kvadratu sa Saturnom-terapijom. Saturn je ,doduše u sjedištu prvog vladara Riba ,Jupitera.Ukazuje li to na mogućnost da je jedan liječnik započeo terapiju,a drugi će preuzeti i promijeniti tu terapiju,obzirom da je aspekt između Satruna i Neptuna aplikacioni,ali nepovoljan, različite terapije,različita mišljenja,sukobljena,neslaganje sa primjenjenom terapijom ?....Joj,ajde,sad malo stanem dok se nisam izgubila totalno

Budi blag sa kritikama ahahahahaha
Ma znam da je ovo sad off topic, možda nije mjesto ,ali ne mogu si pomoći ,jednostavno ti Igore moram zahvaliti što si me opet zainteresirao za Astrologiju ,i BAŠ,BAŠ BAŠŠŠ ti puno hvala! 'ajde, znam da si skroman i teško primaš pohvale,ma ništa,ti se pravi da nisi ništa pročitao ,ali ja sam morala napisati hahahahha

Jaoj neugodno mi Drago mi je ako ti pomazem. Jako mi je drago:)

Što se prinicpa rada tiče ti si to sve super uradila i super dala odgovore.
Super.
Samo ono što bih dodao - Medicinska pitanja se tumače malo slobodnije, pa pored ovih pravila, koristi i druge pokazatelje. Posebno su značajni dispozitor vladara bolesnika, Mjesec i Sunce.
Znači sve kako treba. Apsolutno se slažem da terapija i metod lječenja nisu baš adekvatni. Mada ni novi lječnik ne može tu da uradi čuda, ne za sada, neću na sebe da uzimam ulogu Boga, ali potrebno je otić novom lječniku, višem specijalisti, kao i konsultirati dobrog alternativca.

U medicinskim pitanjima, tumače se Uran, Neptun i Pluton, ali ne kao vladari fizičkih tjela, npr. ne kao vladar bolesnika, lječnika, standardne lječničke terapije, već je važno u kojoj se kući nadju, dobro tu uzmemo i vladarstva u obzir, naravno.

Uran je nagla promjena
Neptun je greška, nešto što je zamagljeno, gdje je nemoguće dati adekvatnu informaciju, stvoriti pravu sliku
Pluton je smrt i transformacija.

Ovdje je npr. Ne u 11. kuci u kvadratu sa Sa (vladar terapije) na DC-u ( lječnik) pa eto nam priče o tome da terapija nije baš uskladjena. Nešto je tu zamagljeno oko odredjivanja terapije. Kako je 11. polje nova terapija, a Mars je drugi vladar 11. polja i ide ka Sjvernom Mjesecevom Cvoru, eto nam savjeta da bi bolesnika trebalo odvesti kod još nekog lječnika. Ja bih rekao višeg specijaliste, dok sam Neptun predstavlja i alternativne metode lječenja, pa tako i kod alternativnog lječnika.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 11.11.2015 / 19:30

Citiran post

Lenka je napisao:

Ma mene je najviše zbunilo,što je ,po ovom mom programu(da, to smo već ustanovili da nam se programi u kojima otvaramo karte malo razlikuju) tu 6. kuća -bolest , u 3 znaka,Vagi,Škorpiji,koja je puna planeta ,stelij i Strijelcu-pa sad, po čemu odredim što je tu važnije, po vrhu kuće,vrh je u Vagi, po koncentraciji planeta i znaku u kojem se sve zapravo dešava ...to ti mene buni ,ako je ovakva situacija ,da li se striktno držimo pravila da je vladar kuće planeta u kojoj kuća počinje ili planeta ukliještenog znaka u kojem se sve dešava.No,ok,to si objasnio, rekavši da je vladar 6. Venera,a 2. vladar Mars

Bolesnik je Ascedent i vladar Ascedenta.
Lječnik je Descedent i vladar Descedenta
Terapija je MC i vladar MC-a.
Ishod je IC i vladar IC-a.

1) AC,Blizanci,Merkur ,dijete,bolesnik i DC,Strijelac,Jupiter-liječnik,njihov odnos
Merkur i Jupiter koji je u Merkurovom sjedištu u izgonu ,jest Merkur u Jupiterovom terminu,u kući u kojoj liječnik radi,djeluje,ali ništa znašanije ne može učiniti za njega,bolesnik ne prima dobro liječnika, u smislu da terapija ,način liječenja ovog liječnika ne odgovara bolesniku, ne reagira dobro na njegove metode liječenja ,nije dobro za bolesnika da ga dalje liječi isti liječnk?

2) AC i vladar MC-bolesnik i terapija koja se primjenjuje
Merkur i Saturnnjihov odnos-,Saturn je u Strijelcu (u sjedištu Jupitera-liječnika) a Merkur je u Strijelcu u izgonu-pa opet situacija da liječnk nešto u slučaju bolesnika previđa, obzirom da on propisuje terapiju i način liječenja, Merkur u izgonu tu gdje je Saturn-terapija,kriva terapija ?????

3)AC i IC, Merkur i Sunce ,u ovom odnosu je Merkur spaljen ,pa ishod ne može biti izliječenje,kako si i rekao ,nego bolest i dalje ostaje ,pod kontrolom

4)Zaboravih Mjesec koji je eto u 6.kući,dolazi iz 3.kuće-kako si naveo,kuće koja označava pluća .pa problemi sa plućima.Mjesec u Škorpiji k tome Mjesec,kosignifikator pitača i signifikator stanja pitanja ide u aplikacioni aspekt sa Merkurom –signifikatorom pitača i Suncem-ishodom liječenja, Sunce ujedno i spaljuje tog Merkura-pa to može biti nadalje tako život uz stalne, veće zdravstvene probleme sa plućima i probavom –tako se ,naime bolest i očituje,kroz probleme početne probave pa pluća –aaaaaaaaa,dakleeeee, što se upetljah sad što s čim ,kuda i kako ide.
-Naveo si još i Neptuna ( to bi bio liječnik 2.,stručnjak kojeg s emožda nije konzultiralo) ,koji je retrogradan u svom sjedištu ,Ribama,(prvi vladar Riba je Jupiter) ali Neptun u nepovoljnom apektu,kvadratu sa Saturnom-terapijom. Saturn je ,doduše u sjedištu prvog vladara Riba ,Jupitera.Ukazuje li to na mogućnost da je jedan liječnik započeo terapiju,a drugi će preuzeti i promijeniti tu terapiju,obzirom da je aspekt između Satruna i Neptuna aplikacioni,ali nepovoljan, različite terapije,različita mišljenja,sukobljena,neslaganje sa primjenjenom terapijom ?....Joj,ajde,sad malo stanem dok se nisam izgubila totalno

Budi blag sa kritikama ahahahahaha
Ma znam da je ovo sad off topic, možda nije mjesto ,ali ne mogu si pomoći ,jednostavno ti Igore moram zahvaliti što si me opet zainteresirao za Astrologiju ,i BAŠ,BAŠ BAŠŠŠ ti puno hvala! 'ajde, znam da si skroman i teško primaš pohvale,ma ništa,ti se pravi da nisi ništa pročitao ,ali ja sam morala napisati hahahahha

Da ovo bih jos dodao:

1) IC - Lav - Sunce u Skorpiji, koje spaljuje Merkura. Ishod dakle bolest koja muci bolesnika. Još u 6. kuci - održava se u životu uz konstantna lječenja.

2) Da Sa u sedištu Ju, može to da ukaže svakako, da je jedan započeo a da drugi nastavlja, ali potrebno je opet nači još neko mišljenje.

Nadovezaću se sad. Meni se ne dopada što je Sa terapija u Strijelcu gdje je Me, koji simbolizira bolesnika u padu. Trebalo bi da bude obratno.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: četvrtak, 12.11.2015 / 16:29

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da ovo bih jos dodao:

1) IC - Lav - Sunce u Skorpiji, koje spaljuje Merkura. Ishod dakle bolest koja muci bolesnika. Još u 6. kuci - održava se u životu uz konstantna lječenja.

2) Da Sa u sedištu Ju, može to da ukaže svakako, da je jedan započeo a da drugi nastavlja, ali potrebno je opet nači još neko mišljenje.

Nadovezaću se sad. Meni se ne dopada što je Sa terapija u Strijelcu gdje je Me, koji simbolizira bolesnika u padu. Trebalo bi da bude obratno.

Evo da ti kažem da su za curicu dogovorili pregled kod drugog liječnika.Hvala ti!

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 12.11.2015 / 17:12

Citiran post

Lenka je napisao:

Evo da ti kažem da su za curicu dogovorili pregled kod drugog liječnika.Hvala ti!

Odlično. Super. Sa srećom.:)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 12.11.2015 / 17:14

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Odlično. Super. Sa srećom.:)

Svakako poboljsanje, vezano za novog lječnika. Jako me raduje. E, sad, kad je to prevazidjeno, dobro bi bilo odvjesti je i kod alternativnog lječnika. Ipak Neptun iz 10. ka 11. vrh Neba, a Neptun je alternativa, dar s Neba, dar o Boga, Neptun u Ribama - vrhunski alternativni lječnik....

Nivo: U blagom usponu / 97 postovi

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 14:03

Evo pitanje: da li osoba bolesna i ako jeste da vidimo prognozu bolesti.

Sid,14:03

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 14:09

Citiran post

Andjela je napisao:

Evo pitanje: da li osoba bolesna i ako jeste da vidimo prognozu bolesti.

Sid,14:03

Na šta se žali?

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 14:17

Asc-bolesnik
Jupiter u Devici u 7 polju,u izgonu

Dsc-lecnik
Merkur u 8 polju u Skorpiji

Jel gledamo i mesec kao opsti signifikator stanja i ovde?

On je u 6 kuci,kuci bolesti

Jel to Jupiter u Merkurovom padu?

Ja ne smem dalje,da se ne istraumiram..Mesec je u 8 kuci,kuci smrti..

Igore pomagaj

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 14:25

Nisam napisala da je Dsc Merkur spaljen,sto takodje nije dobro

Igore,ne znam na sta se zali,nacula sam da je bolestan..toliko!

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 20:26 Izmjenjeno: subota, 5.12.2015 / 20:28

Citiran post

Andjela je napisao:

Asc-bolesnik
Jupiter u Devici u 7 polju,u izgonu

Dsc-lecnik
Merkur u 8 polju u Skorpiji

Jel gledamo i mesec kao opsti signifikator stanja i ovde?

On je u 6 kuci,kuci bolesti

Jel to Jupiter u Merkurovom padu?

Ja ne smem dalje,da se ne istraumiram..Mesec je u 8 kuci,kuci smrti..

Igore pomagaj

Ok ok, a ti si pocela da tumacis? Ok.
Samo mi reci od kad je pitanje? Datum? Nije 5.12.2015. jer ako je u 14 i 03 onda je Ascedent u Biku, a ne u Strijelcu i-ili Ribama.
Idem po ovome sto si navela. Me u Skorpiji, ovo je nesto od prije?
Samo daj tocne podatke horara.

Jupiter u Djevici nam prvi otkriva da je osoba bolesna. Evo što konkretno:
- Jupiter je toplo i vlažno, Djevica je hladno i suvo. Čim nema podudarnosti po prirodama, osoba nije zdrava. E, sad kolko nije zdrava to ovisi o priodama. Ali, ovdje imamo sust suprotnosti. Toplo i vlaćno i hladno i suvo.
- Jupiter je u Djevici u padu.

Jupiter je u 7. polju u sjedištu Merkura.
Mjesec u 8. kuci nije dobar, ali to naravno ne ukazuje samo na smrt, vec da se osoba psihički loše osjeća. Uz Ju u Djevici ovo je baš naglašen psiho-fizički pad.
Da bi se govorilo o smrti mora da postoji spoj izmedju 1. 4. 8 i 12. kuce. Sve drugo nemoj da uplaši. Čak biti obazriv i kod tog spoja.

Znači, na osnovu ovoga smo konstatovali da je osoba bolesna, ozbiljnije bolesna, da je psiho-fizićki klonula.

Kako je Ju u Djevici a Me u Skorpiji, gleda se i dispozitor, pa jos u 7. i 8. kuci ovo se odnosi na unutarnje organe, reko bih ovako od oka uro-genitalni sustav. Tome u prilog govori i Mo u 8. kuci.

Aj dalje, daj podatke za horar.
Jel to horar posebno za njegovo zdravlje?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove