Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:68233

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 23:31

Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka

Citiran post

Stasi je napisao:

Da li bi mi mogli preporuciti neku pocetnicku literaturu sa neta ali bas za pocetnike?Jako mi je zanimljiva ova tema i zelela bih da vise naucim.

Draga Stasi :)
Moja preporuka je slijedeca: nauci osnove astrologije, simbole i njihova znacenja, planete i njihove odnose te polja horoskopa i slusaj Igija, pazljivo prati njegove postove i nesto ces sigurno nauciti. Ja do prije sedam dana nisam smjela ni POMISLITI da tumacim horar a sad vec idem hrabro u te tako zanimljive vode....

Inace ce mi sad Saturn na Ascendent; ako sad ne naucim astrologiju nikad necu....

1

0

PogledajDobroLoše

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: sreda, 9.12.2015 / 23:33

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Zdravo svima

Slucajno sam nasla ovaj vas forum i bas mi je interesantan posto sam od skoro krenula da proucavam astrologiju.

Postavicu kartu za pitanje sta mogu da ocekujem od veze sa jednim muskarcem i probacu to da protumacim.

Volela bih da mi neko pomogne jer sam jos uvek neiskusna, a mozda i po malo subjektivna

Draga Mariola ja bih vrlo rado priskocila u pomoc ako budem znala ali nista ne vidim...mozes li molim te malo povecati kartu?

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Novajlija na forumu / 1 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 0:05

poz da li se u natalu vidi da li ce neko imati 2 braka?

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 0:28

Citiran post

anabanana23 je napisao:

poz da li se u natalu vidi da li ce neko imati 2 braka?

Poštovana, samo bih Vas zamolio da ovo pitanje postavite na drugom topicu. Evo npr. http://www.ocultu.com/sh/forum...

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 1:34

Citiran post

Sphinx je napisao:

Draga Stasi :)
Moja preporuka je slijedeca: nauci osnove astrologije, simbole i njihova znacenja, planete i njihove odnose te polja horoskopa i slusaj Igija, pazljivo prati njegove postove i nesto ces sigurno nauciti. Ja do prije sedam dana nisam smjela ni POMISLITI da tumacim horar a sad vec idem hrabro u te tako zanimljive vode....

Inace ce mi sad Saturn na Ascendent; ako sad ne naucim astrologiju nikad necu....

Što se horarne astrologije tiče, prati ovdje, bit će zanimljivih tekstova. Ali, vidi nadji Udzbenik Džona Frolija. To je standardno štivo.

0

0

PogledajDobroLoše

Mariola85bez kartona

Mariola85

F / 39 god.

Nivo: Nova nada foruma / 19 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 8:38 Izmjenjeno: nedelja, 13.12.2015 / 17:49

Citiran post

Sphinx je napisao:

Draga Mariola ja bih vrlo rado priskocila u pomoc ako budem znala ali nista ne vidim...mozes li molim te malo povecati kartu?

Mozda se sad malo bole vidi,a ako ne pokusajte da vidite kartu na sledecem linku:

http://www.astro.com/cgi/chart...

Slabo se snalazim po forumima.

I unapred hvala

0

0

PogledajDobroLoše

mivana7bez kartona

mivana7

F / 48 god.

Croatia

Nivo: U blagom usponu / 74 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 9:29

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Mozda se sad malo bole vidi,a ako ne pokusajte da vidite kartu na sledecem linku:

http://www.astro.com/cgi/chart...

Slabo se snalazim po forumima.

I unapred hvala

Ja ti nemam pojma o horaru, ali jučer sam pročitala cijeli topic o tome na ovoj stranici. Htjela bih se okušati na tvojoj karti pa ovo moje "lupetanje" nemoj uzeti nipošto za ozbiljno dok nam se ne javi Igor i ne da svoje obrazloženje. Kao što si sama rekla, na vlastitim kartama smo previše subjektivni. Zato "iskorištavam" tvoju ;)

Tvoje So, njegov Sa

Smješteni ste u 5-oj kući što je dobro, jer oboje želite isto - neku vrstu veze. Ti si definitivno više zagrijana da veza postane nešto ozbiljno, dok bi on nekakvo prijateljstvo s beneficijama. Tebe muči što ne znaš na čemu si s njim, dok on tu ne vidi neki problem.
Ti bi trebala biti ta koja inzistira na otvorenom razgovoru o vama, ali kao da se bojiš ishoda.

Ishod: Ve - Mo - Sa

Tebi je doista stalo da dobiješ odgovor na postavljeno pitanje. Nije ti presudno niti važno da li će biti pozitivan ili negativan. Samo želiš znati na čemu si, možeš li s njim planirati i nešto više od obične veze, vezice, prijateljstva. U tebi je snažan poriv da imaš svoju obitelj i dom i želiš samo znati da li je to čovjek s kojim to možeš i planirati. Do njegovog izjašnjavanja mogla bi se načekati, jer on sam od sebe neće pokrenuti taj razgovor. Mislim da on ne želi nešto ozbiljno i dugoročno.

Ako pak pokreneš razgovor među vama, budi spremna da odgovor ne bude onakav kakav si priželjkuješ.

1

0

PogledajDobroLoše

Mariola85bez kartona

Mariola85

F / 39 god.

Nivo: Nova nada foruma / 19 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 10:48

Citiran post

mivana7 je napisao:

Ja ti nemam pojma o horaru, ali jučer sam pročitala cijeli topic o tome na ovoj stranici. Htjela bih se okušati na tvojoj karti pa ovo moje "lupetanje" nemoj uzeti nipošto za ozbiljno dok nam se ne javi Igor i ne da svoje obrazloženje. Kao što si sama rekla, na vlastitim kartama smo previše subjektivni. Zato "iskorištavam" tvoju ;)

Tvoje So, njegov Sa

Smješteni ste u 5-oj kući što je dobro, jer oboje želite isto - neku vrstu veze. Ti si definitivno više zagrijana da veza postane nešto ozbiljno, dok bi on nekakvo prijateljstvo s beneficijama. Tebe muči što ne znaš na čemu si s njim, dok on tu ne vidi neki problem.
Ti bi trebala biti ta koja inzistira na otvorenom razgovoru o vama, ali kao da se bojiš ishoda.

Ishod: Ve - Mo - Sa

Tebi je doista stalo da dobiješ odgovor na postavljeno pitanje. Nije ti presudno niti važno da li će biti pozitivan ili negativan. Samo želiš znati na čemu si, možeš li s njim planirati i nešto više od obične veze, vezice, prijateljstva. U tebi je snažan poriv da imaš svoju obitelj i dom i želiš samo znati da li je to čovjek s kojim to možeš i planirati. Do njegovog izjašnjavanja mogla bi se načekati, jer on sam od sebe neće pokrenuti taj razgovor. Mislim da on ne želi nešto ozbiljno i dugoročno.

Ako pak pokreneš razgovor među vama, budi spremna da odgovor ne bude onakav kakav si priželjkuješ.

I ja nemam veze sa astrologijom ali se od skoro probudila snazna zelja u meni da je izucim pa se trudim da prikupim znanje po forumima.

Dobro si opisala moju situaciju,hocu da znam na cemu sam i da znam kako trebam da se postavim. Vec sam u nekim zrelim godinama i trenutno mi je prioritet da nadjem osobu sa kojom mogu da se razumem.

Hvala za tumacenje,nadam se da ce jos neko da nam pomogne

0

0

PogledajDobroLoše

mivana7bez kartona

mivana7

F / 48 god.

Croatia

Nivo: U blagom usponu / 74 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 10:52

Citiran post

Mariola85 je napisao:

I ja nemam veze sa astrologijom ali se od skoro probudila snazna zelja u meni da je izucim pa se trudim da prikupim znanje po forumima.

Dobro si opisala moju situaciju,hocu da znam na cemu sam i da znam kako trebam da se postavim. Vec sam u nekim zrelim godinama i trenutno mi je prioritet da nadjem osobu sa kojom mogu da se razumem.

Hvala za tumacenje,nadam se da ce jos neko da nam pomogne

Samo pročitaj ovdje sve od 1-16 str. Na početku je igor super objasnio horar i način tumačenja.

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: četvrtak, 10.12.2015 / 11:25

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Ascedent Lav, Descedent Vodolija. Mesec je u skorpiji.

Mesec je u konjukciji sa Venerom i to bi trebao da bude povoljan aspekt koji pokazuje stalnu potrebu za skladom u ljubavi i u odnosu. Mesec je takodje u trigonu sa Uranom i mislim da ovaj odnos moze da bude stabilan i da se bazira pre svega na prijateljstvu.

Moj ascedent je u znaku Lava sto ukazuje na to da volim da budem u centru paznje i da stalno tezim da ostvarim svoje ciljeve. Sunce je u strelcu sto ukazuje na dobru komunikaciju ( Muskarac je u horoskopu Strelac, ne znam mozda i to utice na odnos ).

Po meni ja ovde prizeljkujem ljubav i vezu jer sam otisla u 5 kucu koja simbolizuje bas to. Saturn je u konjukciji sa suncem pa on sve to moze da oteza i uspori.

Suvladar vodolije je Saturn pa su on i moje sunce u konjukciji, Sta bi to moglo da znaci???

Mislim da descedent i Saturn pokazuju da on nije bas iskren i da mozda ima i devojku, tako da ili hoce da sedi na 2 stolice ili se ja uzalud nadam

Evo,probat ću i ja,nisam još na ovako postavljeno radila horar,pa da pokušam.
1)Ascendent u Lavu,vladar Ac je Sunce/Desc u Vodenjaku,vladar Saturn
-Sunce i Saturn su u separacionoj konjukciji
2)Mjesec i Saturn ,isto separaciona konjukcija
3)Venera i Sunce ne rade nikakav aspekt
4) Mjesec u egzaktnoj separacionoj konjukciji s Venerom,odlazi od Venere i ide u aspekt sa Saturnom

E sad ,kako tu znati što možeš očekivati od ove veze.
Sunce i Saturn se razdvajaju ,sve se dešava u 5. polju,polju ljubavi koja ne obećava,Emotivna toplin i emotivna suzdržanost se dodiruju ali ne prožimju ,nema protoka energije ,emocije nekako u drugi plan padaju ,jer se bojim da Saturn ima i neke druge obaveze,prema obitelji,nekome,njega nema u 7. kući,on je u 5.-nema planova za zajedničku budućnost ,možda si ti prerano ili preozbilno počela o tome razmišljati,daj si vremena.Tu ste da vam skupa bude lijepo,Sad,ako ne bih ovog Saturna gledala samo kao signifikatora partnera , rekla bih da postoje odeđene prepreke ili poteškoće u vasem odnosu uvjetovane okolnostima,hm,vrlo moguće i tradicijom.Ovaj odnos se bazira na dubokom osjećaju pripadanja jednog drugom,kako već tko zna pokazati i kako tko doživljava ,iz svoje perspektive strast i ljubav.Duboka strast koja je ,iz nekog razloga ,onako,umjereno pokazana,niti se ti pred njim usudiš rastapati od ljubavi jer te blokira njegova hladnoća,niti on tebi baš govori koliko mu znače vaši susreti,posebno u postelji-naglasak je na strati i naglasak je na postelji.No,ima tu nešto što nagriza ovaj odnos.Dok ste sami i u svom svijetu,oboje znate da je to to,ali čim ste među drugima,ako ste javni par,sve to izgleda puno drugačije,ograde se podizu između vas.
To sam malo i vanjske planete škicnula .Ako bih uzela Uran u obzir ,on je u 9. u ovnu,pa moguće partner nije iz istog mjesta ili možda ima neke obaveze u inozemstvu,drugom gradu,baš te obveze ga drže podalje od 7. kuće.Rekla bih da na ovaj način ,kako je bilo do sad,veza može trajati ,bez puno obećanja i puno planova .Pa ,ako sam ja to dobro uspjela pokopčati ,ne bi tebi uz njega sunce sjalo, u sjenci i hladovini emotivnoj bi stalno bila ,nit da te ogrije kako treba niti da te obasja kako treba.

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove