Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Nova nada foruma / 45 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 4.4.2016 / 22:57
Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor je napisao:
Pa pazi, nije on baš najsigurniji što točno želi. Nije to samo zbog dijetata, vec i zbog njegove strukture ličnosti. Ali, nešto mu ne da da bude u potpunosti ispunjen i sretan u odnosu sa tobom. To nije do tebe nikako. Takva vam je Karma. Ja tebi ne bih nikako savjetovao da se upuštaš u ovu priču, jer si ti prikazana planetom koji je u znaku pada njegovog signifikatora i svakako ćeš se kad-tad razočarati vezano za njega.
Ali, vidi se vrlo izražena mogućnosti pomirenja, ovo je školski primjer.
Dakle, pomirenje, ali nakon toga nekakvo razočaranje, koji nije malo naravno.
Vrlo je interesantna priča - Jel se viđate? Možemo da pogledamo za dijete, pri čemu trebaš postaviti pitanje, ali ne sad, nego kad se lijepo skoncentriraš, kad osjetiš momenat. To može biti i noćas, i sutra, i preksutra i za mjesec dana i za 2.... Znači, kad se skoncentriraš postavi pitanje na onom topicu o trudnoci.
Nazalost,ne vidjamo se.U razlicitim smo gradovima.Zeli da ostanemo prijatelji,sto je sa moje strane nemoguce,ali trenutno i to prihvatam,da bi mu polako prisla,i da mi pocne verovati.Samo se povremeno cujemo.Posto je besan,i razocaran zbog deteta,necu da na silu nesto stvaram,vec polako,da sam shvati.Mada,imam strah da ne posrne i sve uprska.Od 14.02.je bio dva puta.Ne veruje mi u vezi deteta,ali se iz aviona osetila ljubav.Jedino sto je jos mozda problem,je njegova zelja da ja predjem u njegov grad da zivimo tamo,ali ja u mom gradu imam stalan posao,i cerka mi tu ide u skolu.Mada,i na to bi pristala,ali ne jos.Poslusacu te za pitanje o trudnoci. Hvala ti beskrajno na trudu.
0
0
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 0:20
tmitrevska je napisao:
Nazalost,ne vidjamo se.U razlicitim smo gradovima.Zeli da ostanemo prijatelji,sto je sa moje strane nemoguce,ali trenutno i to prihvatam,da bi mu polako prisla,i da mi pocne verovati.Samo se povremeno cujemo.Posto je besan,i razocaran zbog deteta,necu da na silu nesto stvaram,vec polako,da sam shvati.Mada,imam strah da ne posrne i sve uprska.Od 14.02.je bio dva puta.Ne veruje mi u vezi deteta,ali se iz aviona osetila ljubav.Jedino sto je jos mozda problem,je njegova zelja da ja predjem u njegov grad da zivimo tamo,ali ja u mom gradu imam stalan posao,i cerka mi tu ide u skolu.Mada,i na to bi pristala,ali ne jos.Poslusacu te za pitanje o trudnoci. Hvala ti beskrajno na trudu.
Ok njegova želja. Lako je tako imati želje a ništa ne poduzimati, razmisli o tome dok je vrijeme. Nemoj dozvoliti da bilo što žrtvuješ zbog njega, kako se ne bi razočarala.
Inače, Mjesec je u završnim fazama svog opadanja, pa još 0 Neptun, što govori da je riječ o otplati karmičkog duga. A, kada je riječ o odnosima, koji su uvjetovani otplatom karmičkog duga, čovjek nije ni svjestan koliko može ići protiv sebe i želja svoje duše. Dobro prvo ispitaj sebe i radi ono što će tebi ići u prilog, kao i tvojoj kćeri.
Nema na čemu.:)
0
0
Nivo: Novajlija na forumu / 5 postovi
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 0:56
Znaci ovako- pitanje- da li ce potrajati veza sa muskarcem- koja je trenutno tajna? Detaljnije- ja se vec dugo vremena lomim oko razvoda- tj sigurna sam da ga zelim, al zbog okolnosti moram cekati jos neko vreme- leto otprilike. U prevodu- mi zivimo samo formalno zajedno vec duze vreme.
0
0
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 11:04
Igor Igor je napisao:
Ok njegova želja. Lako je tako imati želje a ništa ne poduzimati, razmisli o tome dok je vrijeme. Nemoj dozvoliti da bilo što žrtvuješ zbog njega, kako se ne bi razočarala.
Inače, Mjesec je u završnim fazama svog opadanja, pa još 0 Neptun, što govori da je riječ o otplati karmičkog duga. A, kada je riječ o odnosima, koji su uvjetovani otplatom karmičkog duga, čovjek nije ni svjestan koliko može ići protiv sebe i želja svoje duše. Dobro prvo ispitaj sebe i radi ono što će tebi ići u prilog, kao i tvojoj kćeri.
Nema na čemu.:)
Inače,poslala sam pitanje na forumu o trudnoći, na koji nestrpljivo čekam odgovor.
Nije mi jasno još to,da,ako dođe do pomirenja,uspemo da budemo trudni,kakvo, onda razočarenje,kad mu je dete već postala opsesija?
Baš sam zbunjena.I sam mi je rekao da nije problem u meni,već u daljem životu,ako se to odnosi na moj prelazak u njegov grad, na šta bi pristala,ali ne još.Čak i Bogu zahvaljuje što me je uputio na njega.Naravno, sve to do 14/02/16,kad je došlo do razilaženja.Na početku veze smo imali dosta razmirica,posle kojih je on uvek dolazio i vraćao se meni, i na kraju došao da živi samnom.Sve je lepo krenulo.Zaista.Život u dvoje koji su kao jaje jajetu.Ali, falilo je još dete.Uf, baš je zamrženo. Još jednom, hvala ti na izdvojenom vremenu. Zaista čovek treba sve opcije da uzme u obzir,iako je TEŠKO!!!
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 13:30
tmitrevska je napisao:
Posto smo od 11.05.2013.u vanbracnoj zajednici,a do bebe nije doslo zbog:da ne mogu vise imati dece,da sam stalno pod stresom,i sad je vec poceo tripovati da ga zavlacim,to sve misli. Van sebe sam od muke od njegovih tripova. A,i doktor potvrdjuje da mogu. Ne znam vise na koji nacin da mu dokazem da je covek mog zivota,da hocu bebu s njim i sve najbolje oboma. Inace,zajedno smo od 06.08.2007.,a zivimo od 11.05.2013. Svadja se zbog gluposti desila 09.02.2015.,a otisao je 14.02.2015. Kako da nas spasem?
Karmičko je ovo tebi ..Muškarac kojem TI moraš dokazati ljubav tako što ćeš roditi dijete je totalno nezrela osoba, (shvaćam ja da i ti želiš dijete, ali imati rok u kojem to moraš ispuniti???? ili on ode) ne znam što bih rekla, kad bi došlo dijete, već bi našao nešto drugo ...pa od stresa ni ne možeš, to je ucjena sa njegove strane...Zreo muškarac koji voli ženu tako se ne ponaša. Što misliš da je kojim slučajem bilo ovako zaljubili ste se, ti ne možeš imati djece i on te zbog toga ostavlja jer mu nikad ne možeš dati potvrdu da ga voliš... Je li to ljubav i kakva je to ljubav?? Isto ti savjetujem ,drži se ti svog posla sigurnog i svog krova nad glavom...nešto je meni nejasno u vezi njega, neki porok tu postoji, vrlo moguće . DOOOOBRO DOBROOO razmisli
0
0
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 14:03 Izmjenjeno: utorak, 5.4.2016 / 14:04
Lenka je napisao:
Karmičko je ovo tebi ..Muškarac kojem TI moraš dokazati ljubav tako što ćeš roditi dijete je totalno nezrela osoba, (shvaćam ja da i ti želiš dijete, ali imati rok u kojem to moraš ispuniti???? ili on ode) ne znam što bih rekla, kad bi došlo dijete, već bi našao nešto drugo ...pa od stresa ni ne možeš, to je ucjena sa njegove strane...Zreo muškarac koji voli ženu tako se ne ponaša. Što misliš da je kojim slučajem bilo ovako zaljubili ste se, ti ne možeš imati djece i on te zbog toga ostavlja jer mu nikad ne možeš dati potvrdu da ga voliš... Je li to ljubav i kakva je to ljubav?? Isto ti savjetujem ,drži se ti svog posla sigurnog i svog krova nad glavom...nešto je meni nejasno u vezi njega, neki porok tu postoji, vrlo moguće . DOOOOBRO DOBROOO razmisli
Zahvaljujem Vam se na trudu i izdvojenom vremenu. Sigurno se vidi da baš jako patim. Takođe brani se time da me je dovoljno čekao, jer mu je 40 godina. Ali, zar nije lakše dati sve od sebe samnom, nego tražiti nešto novo, pa dok se vidi šta tu ima itd. To može da potraje.
Nije mi jasno još to,da,ako dođe do pomirenja,koje ste mi spomenuli da je sigurno,uspemo da budemo trudni,kakvo,onda razočarenje s moje strane,kad mu je dete već postala opsesija?
Baš sam zbunjena.I sam mi je rekao da nije problem u meni,već u daljem životu,ako se to odnosi na moj prelazak u njegov grad, na šta bi pristala,ali ne još.Čak i Bogu zahvaljuje što me je uputio na njega.Naravno, sve to do 14/02/16,kad je došlo do razilaženja.Na početku veze smo imali dosta razmirica,posle kojih je on uvek dolazio i vraćao se meni, i na kraju došao da živi samnom.Sve je lepo krenulo.Zaista.Život u dvoje koji su kao jaje jajetu.Ali, falilo je još dete.Uf, baš je zamrženo. Još jednom, hvala na izdvojenom vremenu. Zaista čovek treba sve opcije da uzme u obzir,iako je TEŠKO!!!
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 15:09
tmitrevska je napisao:
Zahvaljujem Vam se na trudu i izdvojenom vremenu. Sigurno se vidi da baš jako patim. Takođe brani se time da me je dovoljno čekao, jer mu je 40 godina. Ali, zar nije lakše dati sve od sebe samnom, nego tražiti nešto novo, pa dok se vidi šta tu ima itd. To može da potraje.
Nije mi jasno još to,da,ako dođe do pomirenja,koje ste mi spomenuli da je sigurno,uspemo da budemo trudni,kakvo,onda razočarenje s moje strane,kad mu je dete već postala opsesija?
Baš sam zbunjena.I sam mi je rekao da nije problem u meni,već u daljem životu,ako se to odnosi na moj prelazak u njegov grad, na šta bi pristala,ali ne još.Čak i Bogu zahvaljuje što me je uputio na njega.Naravno, sve to do 14/02/16,kad je došlo do razilaženja.Na početku veze smo imali dosta razmirica,posle kojih je on uvek dolazio i vraćao se meni, i na kraju došao da živi samnom.Sve je lepo krenulo.Zaista.Život u dvoje koji su kao jaje jajetu.Ali, falilo je još dete.Uf, baš je zamrženo. Još jednom, hvala na izdvojenom vremenu. Zaista čovek treba sve opcije da uzme u obzir,iako je TEŠKO!!!
Znam da ti nije lako i žao mi je što sve to proživljavaš, a ne zaslužuješ.Nadam se da će ti netko flexibilniji pomoći dalje oko odgovora, kod mene je nastupila blokada ... ja iz ovoga shvaćam samo ovo—nisi mu važna ti već mu je važno da ima dijete, da njegova majka ima unuče i da ispuni očekivanja rodbine, okoline...Gdje je bio 30 i nešto godina, pa se sad mora tako žuriti postati ocem....mogao je imati bar 5. djece, sad tebi postavlja uvjete da rodiš u roku koji je on sebi zacrtao il' će što -da traži drugu koja će mu roditi? Ne znam, vjerujem da ne vidim cijelu situaciju realno jer sam se saplela o ovu „sliku“ i ne otvara mi se dalje ništa suvislo..Nemam ideju kako bi uopće izgledao taj brak da se dogodi trudnoća, ti bi morala biti ta koja ispunjava njegove prohtijeve i želje da bi on i dalje bio sebičan i sretan do kraja života.,a tebi kako bude ..Sretno draga! Pratim dalje odgovore u vezi tvog pitanja, nadam se da će biti nekih pozitivnijih prognoza od moje.
0
0
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 15:57
Lenka je napisao:
Znam da ti nije lako i žao mi je što sve to proživljavaš, a ne zaslužuješ.Nadam se da će ti netko flexibilniji pomoći dalje oko odgovora, kod mene je nastupila blokada ... ja iz ovoga shvaćam samo ovo—nisi mu važna ti već mu je važno da ima dijete, da njegova majka ima unuče i da ispuni očekivanja rodbine, okoline...Gdje je bio 30 i nešto godina, pa se sad mora tako žuriti postati ocem....mogao je imati bar 5. djece, sad tebi postavlja uvjete da rodiš u roku koji je on sebi zacrtao il' će što -da traži drugu koja će mu roditi? Ne znam, vjerujem da ne vidim cijelu situaciju realno jer sam se saplela o ovu „sliku“ i ne otvara mi se dalje ništa suvislo..Nemam ideju kako bi uopće izgledao taj brak da se dogodi trudnoća, ti bi morala biti ta koja ispunjava njegove prohtijeve i želje da bi on i dalje bio sebičan i sretan do kraja života.,a tebi kako bude ..Sretno draga! Pratim dalje odgovore u vezi tvog pitanja, nadam se da će biti nekih pozitivnijih prognoza od moje.
Hvala draga u svakom slucaju. Mozda ce Igor jos nesto dodati. Ili vec neko.Inace, poslala sam pitanje, po Igorovom savetu na Pitanja o trudnoci, da probamo i tako. Pa, eto. Cekam Igora da mi odgovori, a, ako i Vi mozete tu nesto pomoci, prihvatam svaki odgovor. Hvala od sveg srca!!!
0
0
Nivo: Uzdiže se na forumu / 187 postovi
Objavljeno: utorak, 5.4.2016 / 21:42 Izmjenjeno: sreda, 6.4.2016 / 0:47
Može pitanjce, ako ima dobrovoljaca...Jako sam dugo sama, pa me intersuje kada ću ući u ozbiljnu vezu i kako će izgledati taj neko :) ? Iskreno da kažem, već me ovo nekako baš počinje činiti tužnom i imam taj osjećaj kao da nikad neću naći tog nekog sa kojim bi podijelila sreću. Stalno sam imala tu nesreću da mi se dopadnu zauzeti muškarci, zbog čega i jesam sama, jer nikad nisam htjela biti sa takvima. Imam taj maler, da kada vidim nekoga na ulici i samo kažem, baš je fin, on mora biti zauzet...
Eto, pa ako bi neko htio da odgovori na moje pitanje, bila bih mu do NEBA zahvalna!
0
0
Nivo: U blagom usponu / 97 postovi
Objavljeno: sreda, 13.4.2016 / 22:19
vila je napisao:
Može pitanjce, ako ima dobrovoljaca...Jako sam dugo sama, pa me intersuje kada ću ući u ozbiljnu vezu i kako će izgledati taj neko :) ? Iskreno da kažem, već me ovo nekako baš počinje činiti tužnom i imam taj osjećaj kao da nikad neću naći tog nekog sa kojim bi podijelila sreću. Stalno sam imala tu nesreću da mi se dopadnu zauzeti muškarci, zbog čega i jesam sama, jer nikad nisam htjela biti sa takvima. Imam taj maler, da kada vidim nekoga na ulici i samo kažem, baš je fin, on mora biti zauzet...
Eto, pa ako bi neko htio da odgovori na moje pitanje, bila bih mu do NEBA zahvalna!
Tumacenje zapoceto u 17.29 u Beogradu
Asc na 3.54 Vage, jeste da su pocetni stepeni, ali da pokusam. :) Desc u Ovnu.
Ti si Venera u Ovnu u VII polju, sto je ok, ti si u njegovom polju. On je Mars u Strelcu u III polju. Mars u stacionarnom hodu?
Izmedju njih separacioni trigon. Jesi li bila u kontaktu sa nekim koga razmatras kao „kandidata“ za vezu? Po ovome, skoro ste imali kontakt (pre 1 vremenske jedinice). Meni zaista lici da si imala neku vrstu kontakta (neki vid komunikacije, mejl, telefon, kraci put, ako nista od nabrojanog onda neko koga simpatises...).
Recepcije
Venera voli sve sto predstavlja Mars, egzaltira Sunce, u triplicitetu je Sunca, terminu Venere, licu Marsa. Tebi se on bas dopada, i stavila si ruzicaste naocare i ne sagledavas ga realno :) a zbog ovog tripliciteta mozda postoji i nesto cvrsce, neko prijateljstvo?
Mars je u triplicitetu Sunca, i nema znacajnijih recepcija ka Veneri. Pri tome je u stacionarnom hodu, sprema se za retro hod, pa ne znam sta to znaci :)
Odnos Sunca i Venere, vas dvoje kao muskarca i zene, pa u istom ste znaku, volite iste stvari. S tim da mi se cini da si ranije jos vise ispoljavala zaljubljenost/idealizaciju/. Sad je Venera umakla Suncu, i nalazi se pod njegovim zracima, ali i dalje pod njegovim uticajem. A Sunce je u licu Venere, sto je majusna recepcija, svakako bolje nego da nema nikakve recepcije.
Mesec (tvoje emocije) u desetom polju. Mesec u Raku, kao i samo deseto polje. Naglasena ceznja za uspostavljanjem bliske emotivne veze. Mesec je u aplikacionom kvadratu (6 vremenskih jedinica) sa Suncem u Ovnu , koje je u njegovom prvom polju, a u tvom sedmom. Dominantan covek, usmeren na samog sebe, ili barem vrlo ambiciozan. Kvadrat ukazuje na neke prepreke, otezanja, napor, ali je aplikacioni, pa do uspostavljanja komunikacije bi trebalo da dodje. Ti ga emotivno dozivljavas kao prijatelja (Mesec je u triplicitetu Marsa). Istovremeno on za tebe predstavlja mocnu i jaku licnost, a ti si spram njega sva ustreptala i nezna. :)
Eh, sad ja ti mogu dati savet iz ovog sto vidim:)))) da se cuvas idealizacija. Svesna sam da je pitanje bilo usmereno na kada ce se neko pojaviti, pa ako ne postoji neko sa kim si vec bila u kontaktu,(a karta kaze da jesi :))) onda bih ovo protumacila kao tvoju zarku zelju da se i na ljubavnom planu konacno pokrenu stvari. I verujem da hoce, samo se usled prevelike zelje cuvaj idealizacije :)))
E sad u moje tumacenje se ne pouzdaj :) Ja sam aposolutni pocetnik i sklona sam lupetanju :)
Sad nam je potrebna revizija ;)
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56