Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: petak, 15.4.2016 / 22:18
Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka
Plavicuperak je napisao:
Eve me :)
Da, vila je pitala uopsteno, ali se taj tip usetao u horarni chart samo tako :)
A da li bi mogao, molim te, u cilju pojasnjavanja sustine pitanja da ga formulises onako sa upitnikom na kraju? :) tako mi je lakse da se skoncentrisem ;))))))))
Vazi, ma nisam mislio odmah. Aj ovih dana jel moze? Da mi se pitanje malcice iskristalizira.
0
0
Nivo: U blagom usponu / 97 postovi
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: subota, 16.4.2016 / 14:51
Evo malo vremena nađoh, čudno mi da nisam uopće gledala koje planete mogu koje ne u prvu liniju tumačenja,nadam se da nisam pogriješila,ali me tako povelo tumačenje
Što će biti ,da li će biti u ovom odnosu? Zagreb,16.04.2016.u 10.56
(Klijentica i taj poseban prijatelj nemaju nikakav kontakt od 3.mjeseca kad joj se on javio. )
1)Ac u Raku, vladar Mjesec u Lavu u 2.kući/Dc u Jarcu ,vladar Saturn,rx u 5. U Strijelcu
Mjesec i Saturn su u separacionom trigonu, / Mo u Lavu peregriniran, pa u znaku Saturnovog izgona, Saturn u slučajnom dostojanstvu u Strijelcu, i u znaku Mjesecevog lica(slučajnog dostojanstva), negativna polurecepcija???
Mjesec u fixnom Lavu u 2.,a Saturn,rx u promjenljivom Strijelcu/Mjesec u fixnom govori o tome da su njezini osjećaji postojani i trajni , no i da pretjeruje u svojoj zanesenosti, ali separacioni trigon o tome da je odlučna napustiti ovaj odnos, na 22. stupnju, upravo napustio 21. Stupanj-na kojem je doživjela razočarenje, izgubila vjeru u njega, pad Neptuna na tom stupnju-raspršile su sve iluzije o njemu i ovom odnosu...ali dispozitor Sunce, egzaltirano u Ovnu ukazuje na to da će se nakon ovog „ dubokog pada“ ponovo dići, pronaći sebe... sa druge strane Saturn sam po sebi težak, u bilo kojem odnosu, predstavnik vremena, u promjenljivom znaku govori i nestalnosti osjećaja s njegove strane ,pa u 5.kući, jedina mogucnost njemu prihvatljiva je slobodan odnos, bez obaveza, tipa-kad mi se ukaže prilika, „otići ću“,kad poželim „vraćam se da te podsjetim na sebe“...
Ac na 18. stupnju Raka , sudbinskom stupnju, sudbina klijentice, pa i ovaj odnos je povezan s više osoba, pa i u kardinalnom znaku-pod snažnim utjecajem vanjskih okolnosti, po Duporu djavolski stepen, stepen Djevice ( pa ona vodi borbu sa svojim demonima u ovom odnosu). Dalje Ac je između Siriusa i Castora, taman jedva dovoljno daleko da ju ne sustiže ni velika sreća ni velika nesreća...
Dc na 18. Jarca, isto djavolski stupanj, stupanj Djevice(koja je po svojoj kvaliteti ipak bliža Jarcu nego Raku), no ne i sudbinski naglašen stupanj kao kod Ac
2)Pošto je Mjesec signifikator pitača, koji zahvaća i 12.kuću-tajni odnos, uzet ćemo Merkura i Saturn u razmatranje
Merkur u Biku u 10., Saturn u Strijelcu u 5./Me u slučajnom dostojanstvu u Biku(lice),u mjestu Saturnovog slučajnih dostojanstava ,licu u terminu// Saturn u Strijelcu u svom terminu u mjestu Merkurovog izgona –pa opet neka polurecepcija negativna ,kako bi se reklo ona nije prihvaćena od njega
Zadnji aspekt Mjesec je radio sa Merkurom u 11.u Biku, odmah nakon trigona sa Saturnom u 5.-Me i Sa na istom stupnju, pa je malo dotaknula proslost bez stvarnog doticaja sa njim ( ali konkretno je došlo do komunikacije kratke,koju je ona prekinula šutnjom)
Iduci aspekt Mjesec radi sa Suncem u Ovnu, u aspektu trigona/ Mjesec peregriniran, Ovan egzaltiran, pa će svakako zbog nečega imati on razloga da se osjeća ushićeno, ali ona tu ostaje uskraćena za bilo kakav osjećaj, niti nove radosti niti nove tuge
3)Venera i Sunce/ Venera u Ovnu u izgonu, Sunce u Ovnu egzaltirano, pa u istoj situaciji on se osjeća odlično, ona bez ikakve snage ...ona ne sudjeluje u dešavanjima koje njega usrećuju, ne vežu se za nju
Što još zanimljivo tu imamo-dva velika trigona-promatrat ću dešavanja na dva nivoa, pošto su dva trigona, vatreni koji nosi bza desavanja i zemljani trigon čije je trajanje nešto dužeg vijeka, pa time ima i veću težinu, i T-kvadrat, koji ukazuje na prepreke, probleme (nadam se da ne radim neka velika odstupanja i ne znam radi li se to ovako, ovo radim isključivo po intuciji, tako mi je sinulo, da bi moglo možda imati smisla na ovaj način pogledati)
Prvi vatreni trigon, kojem su baza Mjesec iz Lava i Saturn rx iz Strijelca a vrh čini stelij u Ovnu Ve0UroSo—Venera aplikacioni trigon Saturn, Mjesec aplikacioni trigon Sunce ( obzirom da dvije od ove tri planete, osim Sunca, moze samostalno biti vrhom trigona sa bazom Mjesec 120 Saturn, rekla bih da bi se ovo moglo odvijati u dvije, odnosno tri faze, pri čemu zadnja faza pripada Suncu, koje odredjuje gdje je Mjesecu zapravo mjesto )
Pa da probam to ovako
Prva faza - Mjesec se odvojio od Venere, nakon čega je napravio trigon sa Saturnom-čista emocija, bez želje je proradila kod klijentce, „vratila“ joj prošlost iz tko zna kojeg razloga, neke frustracije koju proživljava, pa je pobjegla u sjećanja, probudio se zanos, mašta, stare emocije ju preplavile, njezin osob ni dozivljaj situacije
Druga faza- Mjesec se dotiče sa Uranom, nakon sto je radio trigon sa Saturnom, isti takav odnos radi sa Uranom koji donosi oslobodjenje, nagle promjene, novu energiju i obrat situacije, pa bih ovo mogla postaviti i kao neki virtalni dogadjaj- Uran-kompjuteri internet, pa je svakako nešto dovelo do promjene u stavu klijentice, ali i njegovom stavu-obje faze bih mogla smjestiti u okvir mašte, želje, bez konkretnih dešavanja na fizičkom planu, što njemu svakako ne paše, dosta brojanja zvijezda, daj mi neki konkretan potez
Treća faza- Sunce preuzima glavnu ulogu, do sad je ta uloga bila na Mjesecu –„sama pala ,sama se ubila“
Sunce se odvojilo od Saturna, taman toliko da „mu više ne može ništa“, sam Saturn je tu pomogao odmičući se od Sunca svojim rx hodom, Sunce egzaltirano, prelazeći preko Urana kroz neke nove dogadjaje ,oslobodilo se tereta prošlosti ( neću sad tu gledati da se Saturn ipak mora kad tad mora vratiti, nebitno sad), Mjesec ide prema Suncu u trigon , ali Mjesec je bez dostojanstva u Lavu, Sunčevom domicilu, pa njega ne zanima što je bilo, a još manje neke emocije njezine ili njegove prema njoj, ako se desi susret neki slučajni, to neće imati nikakvu važnost
DRUGI VELIKI TRIGON-ZEMLJANI
Ovaj trigon počinje iz njezine 3.a njegove 9.kuće Jupiterom rx u Djevici , gdje je izgonu, pa nešto što je željela reći, rekla je uz ograničenja, na jedini mogući način, izrečeno je preko Merkura ( Me separacioni trigon Jupiter rx, već je „rečeno“ puno puta na taj način) u Biku u 11., njegovoj 5.,Merkur u Biku tek u slučajnom dostojanstvu u licu, pa je izrečeno kroz stih ili pjesmu, nesigurno ...
I Merkur i Jupiter su u aplikacionom trigonu sa Plutonom u njegovoj 12.,na samom Dc (doduse za Jupiter u rx hodu se ne može reći da ide ka Plutonu,još ne iako je pod njegovom energijom)znači Merkur ide prema Plutonu u njegovoj 12. a njezinoj 6.kući,pa može donijeti težak osjećaj njemu a njoj i zdravstvene probleme, dispozitor Plutona Saturn u 5.njezinoj, 11. njegovoj, samo 30 stupnjeva od Plutona,ali odmiče se od njega,pa i nisu u važećem aspektu- što bi moglo upućivati na to da nisu oni u nikakvoj ni vezi –nema naziva za ovo što i ne postoji u realnosti, sve se odvija „ispod kože“, tu se pod svaku cijenu pokušava pobjeći od ovog teškog karmičkog odnosa,Pluton u Jarcu je egzaltiran u njegovoj 12. pa sad,moglo bi se reći da je ta moć kod njega, nešto što on nosi kao normalno, karizmatičan „opasan“ za nju , nosioc duboke promjene, „dok ne umre ne može se ponovo roditi „ Pluton zahtijeva velike promjene u zivotu
A o T-kvadratu već puno rečeno , pa eto ..i to na sve ovo što nije lako
0
0
Objavljeno: subota, 16.4.2016 / 16:12
Lenka je napisao:
Evo malo vremena nađoh, čudno mi da nisam uopće gledala koje planete mogu koje ne u prvu liniju tumačenja,nadam se da nisam pogriješila,ali me tako povelo tumačenje
Što će biti ,da li će biti u ovom odnosu? Zagreb,16.04.2016.u 10.56
(Klijentica i taj poseban prijatelj nemaju nikakav kontakt od 3.mjeseca kad joj se on javio. )
1)Ac u Raku, vladar Mjesec u Lavu u 2.kući/Dc u Jarcu ,vladar Saturn,rx u 5. U Strijelcu
Mjesec i Saturn su u separacionom trigonu, / Mo u Lavu peregriniran, pa u znaku Saturnovog izgona, Saturn u slučajnom dostojanstvu u Strijelcu, i u znaku Mjesecevog lica(slučajnog dostojanstva), negativna polurecepcija???
Mjesec u fixnom Lavu u 2.,a Saturn,rx u promjenljivom Strijelcu/Mjesec u fixnom govori o tome da su njezini osjećaji postojani i trajni , no i da pretjeruje u svojoj zanesenosti, ali separacioni trigon o tome da je odlučna napustiti ovaj odnos, na 22. stupnju, upravo napustio 21. Stupanj-na kojem je doživjela razočarenje, izgubila vjeru u njega, pad Neptuna na tom stupnju-raspršile su sve iluzije o njemu i ovom odnosu...ali dispozitor Sunce, egzaltirano u Ovnu ukazuje na to da će se nakon ovog „ dubokog pada“ ponovo dići, pronaći sebe... sa druge strane Saturn sam po sebi težak, u bilo kojem odnosu, predstavnik vremena, u promjenljivom znaku govori i nestalnosti osjećaja s njegove strane ,pa u 5.kući, jedina mogucnost njemu prihvatljiva je slobodan odnos, bez obaveza, tipa-kad mi se ukaže prilika, „otići ću“,kad poželim „vraćam se da te podsjetim na sebe“...
Ac na 18. stupnju Raka , sudbinskom stupnju, sudbina klijentice, pa i ovaj odnos je povezan s više osoba, pa i u kardinalnom znaku-pod snažnim utjecajem vanjskih okolnosti, po Duporu djavolski stepen, stepen Djevice ( pa ona vodi borbu sa svojim demonima u ovom odnosu). Dalje Ac je između Siriusa i Castora, taman jedva dovoljno daleko da ju ne sustiže ni velika sreća ni velika nesreća...
Dc na 18. Jarca, isto djavolski stupanj, stupanj Djevice(koja je po svojoj kvaliteti ipak bliža Jarcu nego Raku), no ne i sudbinski naglašen stupanj kao kod Ac
2)Pošto je Mjesec signifikator pitača, koji zahvaća i 12.kuću-tajni odnos, uzet ćemo Merkura i Saturn u razmatranje
Merkur u Biku u 10., Saturn u Strijelcu u 5./Me u slučajnom dostojanstvu u Biku(lice),u mjestu Saturnovog slučajnih dostojanstava ,licu u terminu// Saturn u Strijelcu u svom terminu u mjestu Merkurovog izgona –pa opet neka polurecepcija negativna ,kako bi se reklo ona nije prihvaćena od njega
Zadnji aspekt Mjesec je radio sa Merkurom u 11.u Biku, odmah nakon trigona sa Saturnom u 5.-Me i Sa na istom stupnju, pa je malo dotaknula proslost bez stvarnog doticaja sa njim ( ali konkretno je došlo do komunikacije kratke,koju je ona prekinula šutnjom)
Iduci aspekt Mjesec radi sa Suncem u Ovnu, u aspektu trigona/ Mjesec peregriniran, Ovan egzaltiran, pa će svakako zbog nečega imati on razloga da se osjeća ushićeno, ali ona tu ostaje uskraćena za bilo kakav osjećaj, niti nove radosti niti nove tuge
3)Venera i Sunce/ Venera u Ovnu u izgonu, Sunce u Ovnu egzaltirano, pa u istoj situaciji on se osjeća odlično, ona bez ikakve snage ...ona ne sudjeluje u dešavanjima koje njega usrećuju, ne vežu se za nju
Što još zanimljivo tu imamo-dva velika trigona-promatrat ću dešavanja na dva nivoa, pošto su dva trigona, vatreni koji nosi bza desavanja i zemljani trigon čije je trajanje nešto dužeg vijeka, pa time ima i veću težinu, i T-kvadrat, koji ukazuje na prepreke, probleme (nadam se da ne radim neka velika odstupanja i ne znam radi li se to ovako, ovo radim isključivo po intuciji, tako mi je sinulo, da bi moglo možda imati smisla na ovaj način pogledati)
Prvi vatreni trigon, kojem su baza Mjesec iz Lava i Saturn rx iz Strijelca a vrh čini stelij u Ovnu Ve0UroSo—Venera aplikacioni trigon Saturn, Mjesec aplikacioni trigon Sunce ( obzirom da dvije od ove tri planete, osim Sunca, moze samostalno biti vrhom trigona sa bazom Mjesec 120 Saturn, rekla bih da bi se ovo moglo odvijati u dvije, odnosno tri faze, pri čemu zadnja faza pripada Suncu, koje odredjuje gdje je Mjesecu zapravo mjesto )
Pa da probam to ovako
Prva faza - Mjesec se odvojio od Venere, nakon čega je napravio trigon sa Saturnom-čista emocija, bez želje je proradila kod klijentce, „vratila“ joj prošlost iz tko zna kojeg razloga, neke frustracije koju proživljava, pa je pobjegla u sjećanja, probudio se zanos, mašta, stare emocije ju preplavile, njezin osob ni dozivljaj situacije
Druga faza- Mjesec se dotiče sa Uranom, nakon sto je radio trigon sa Saturnom, isti takav odnos radi sa Uranom koji donosi oslobodjenje, nagle promjene, novu energiju i obrat situacije, pa bih ovo mogla postaviti i kao neki virtalni dogadjaj- Uran-kompjuteri internet, pa je svakako nešto dovelo do promjene u stavu klijentice, ali i njegovom stavu-obje faze bih mogla smjestiti u okvir mašte, želje, bez konkretnih dešavanja na fizičkom planu, što njemu svakako ne paše, dosta brojanja zvijezda, daj mi neki konkretan potez
Treća faza- Sunce preuzima glavnu ulogu, do sad je ta uloga bila na Mjesecu –„sama pala ,sama se ubila“
Sunce se odvojilo od Saturna, taman toliko da „mu više ne može ništa“, sam Saturn je tu pomogao odmičući se od Sunca svojim rx hodom, Sunce egzaltirano, prelazeći preko Urana kroz neke nove dogadjaje ,oslobodilo se tereta prošlosti ( neću sad tu gledati da se Saturn ipak mora kad tad mora vratiti, nebitno sad), Mjesec ide prema Suncu u trigon , ali Mjesec je bez dostojanstva u Lavu, Sunčevom domicilu, pa njega ne zanima što je bilo, a još manje neke emocije njezine ili njegove prema njoj, ako se desi susret neki slučajni, to neće imati nikakvu važnost
DRUGI VELIKI TRIGON-ZEMLJANI
Ovaj trigon počinje iz njezine 3.a njegove 9.kuće Jupiterom rx u Djevici , gdje je izgonu, pa nešto što je željela reći, rekla je uz ograničenja, na jedini mogući način, izrečeno je preko Merkura ( Me separacioni trigon Jupiter rx, već je „rečeno“ puno puta na taj način) u Biku u 11., njegovoj 5.,Merkur u Biku tek u slučajnom dostojanstvu u licu, pa je izrečeno kroz stih ili pjesmu, nesigurno ...
I Merkur i Jupiter su u aplikacionom trigonu sa Plutonom u njegovoj 12.,na samom Dc (doduse za Jupiter u rx hodu se ne može reći da ide ka Plutonu,još ne iako je pod njegovom energijom)znači Merkur ide prema Plutonu u njegovoj 12. a njezinoj 6.kući,pa može donijeti težak osjećaj njemu a njoj i zdravstvene probleme, dispozitor Plutona Saturn u 5.njezinoj, 11. njegovoj, samo 30 stupnjeva od Plutona,ali odmiče se od njega,pa i nisu u važećem aspektu- što bi moglo upućivati na to da nisu oni u nikakvoj ni vezi –nema naziva za ovo što i ne postoji u realnosti, sve se odvija „ispod kože“, tu se pod svaku cijenu pokušava pobjeći od ovog teškog karmičkog odnosa,Pluton u Jarcu je egzaltiran u njegovoj 12. pa sad,moglo bi se reći da je ta moć kod njega, nešto što on nosi kao normalno, karizmatičan „opasan“ za nju , nosioc duboke promjene, „dok ne umre ne može se ponovo roditi „ Pluton zahtijeva velike promjene u zivotu
A o T-kvadratu već puno rečeno , pa eto ..i to na sve ovo što nije lako
Sjajno. Rekla si vise nego sto bi bilo koji drugi horarni praktikant rekao. :)
Eto samo dodam, ako je vl. DC-a u 5. kuci, to je jedan od pokazivatelja tajne veze. Ako je Saturn donosi i povlačenje partnera.
Zanimljivo je sto se AC nalazi na 18. stupnju Raka. 18. stupanj je tzv. đavolji stupanj, što ovdje govori da je riječ o karmičkom odnosu.
To što Mo aplicira So, kroz trigon govori da među njima ima emocija i kao da je potreban jos jedan susret da bi oni rekli jedno drugom to sta imaju. Iako je trigon, to je aspekt kraja, ako taj kraj donosi nešto što rasterećuje, u ovom slučaju Mo i So, tj. njihove duse.
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 593 postovi
Objavljeno: nedelja, 17.4.2016 / 18:09
Pitam: Hoće li naš prijateljski odnos prerasti u nešto više?
Između nas je sve nešto komplicirano,,,stalno se planiramo naći a uvijek se nešto prepriječi i tako već dugo,,,najveći je problem daljina..
Vinkovci,17.4.
18.09 h
ako tko ima vremena za odgovor,,,hvala od srca
0
0
Objavljeno: ponedeljak, 18.4.2016 / 1:52
Blaza je napisao:
Pitam: Hoće li naš prijateljski odnos prerasti u nešto više?
Između nas je sve nešto komplicirano,,,stalno se planiramo naći a uvijek se nešto prepriječi i tako već dugo,,,najveći je problem daljina..
Vinkovci,17.4.
18.09 h
ako tko ima vremena za odgovor,,,hvala od srca
Jesi zapocela tumacenje?
0
0
Objavljeno: četvrtak, 21.4.2016 / 11:29
Evo malo vježbala, nisam dugo
Da li je ovaj odnos gotov? (Nije svrha pitanja da li će se nastaviti, težak odnos čiji bi prekid oslobodio oboje partnera) Zagreb, 21.04.2016. u 8.44
1)Ac u Blizancima, Merkur u Biku u 12.kući/Dc u Strijelcu, Jupiter rx u Djevici u 4.kući
Merkur i Jupiter su u separacionom trigonu (ako je Kiron sporiji-ne znam njegovu brzinu kretanja, onda je on jedino prema čemu oba signifikatora apliciraju, Kiron u 10.u Ribama, Ribe završetak ciklusa)
-pa da vidimo malo
- ((Ac na 23.40, blizu fixne Al Hecka( na 24 Blizanca), koja je dobra za alternativu/Dc blizu fixne Lesath (na 24 Strijelca)koja donosi psihičke probleme))
-Vladar Ac je u 12. kući u Biku, Merkur u Biku je u svom terminu i licu, slučajnim dostojanstvima/dispozitor Venera u Ovnu u izgonu
-Vladar Dc je u 4.kući u Djevici, Jupiter u Djevici je u lošem dostojanstvu, u izgonu/ dispozitor Merkur u Biku,slučajna dostojanstva lice i termin
-Dispozitor vladara partnera je u sjedistu dispozitora pitača, dispozitor vladara pitača u licu i terminu partnera/ recepcija postoji pa je odgovor pozitivan, ova će veza završiti
-Vladar pitača se povlači u 12. kuću, nakon što je napravio trigon sa vladarem partnera, pa trigon sa Plutonom u svojoj 8. i partnerovoj 2. kući, vladar pitača zatvara ovaj krug( trokut)
-Vladar partnera je u svojoj 4. Nakon što ga je Merkur, vladar pitača „dotakao“ kroz neku komunikaciju indirektnu, ide u trigon sa Plutonom u svojoj 2. ,tako da i on zatvara ovaj krug
Što bi se reklo, da, ovaj odnos je na svom kraju, oba vladara su u trigonu sa Plutonom u Jarcu,samo jedan u separacionom, jedan u aplikacionom, pa u različito vrijeme završavaju ovaj karmički odnos
Dispozitor Plutona je Saturn sa kojim će se suočiti vladar pitača u neugodnom kvadratu, malo će se namučiti da ovo odradi ipak neće biti zadovoljan postignutim, ali ta mu je lekcija neizbježna, prije nego završi svoju „misiju“ u trigonu sa Plutonom- sva tri planeta Ju, Sa i Pl su u retrogradnom hodu –označavaju povratak u staru vezu, samo je Pluton zajednički oboma, povratak radi završetka konačnog ,ova veza se gasi
Idemo malo vidjeti što radi Mjesec
Mjesec je u 5.kući u Vagi ,koja je ukliještena-što bi reklo da se odgovor ili da pitač ipak odugovlači da prihvati završetak, Mjesec na 21. Vage, na spaljenom putu u konjukciji sa fixnom zvijezdom Argo, koja naglašava dar za umjetnost pa i astrologiju , pošto je tu Mjesec-duša, duša se našla u nekom mraku , gubitak emotivne ravnoteže, nekontrolirane strasti i emocije, potrebno je suočiti se sa drugom stranom sebe koju do sada pitač nije uspjela vidjeti , pa bi se reklo da Mjesec ide ka 3. Stupnju Škorpiona koji nosi duboku transformaciju uz duboku bol, pitač je ovdje previše vezan za vlastite nedostatke , i duboka traumatična, negativna iskustva
Zadnji aspekt Mjesec je radio sa Saturnom retrogradnim u partnerovoj 12. i klijentičinoj 6. kući, u aspektu sekstila, trenutno na istom stupnju sa Uranom, separaciono, pa svakako oslobodjenje duše, ali je Mjesec u praznom hodu u ukliještenom znaku, pa će pustiti da sve ide kako ide, nemoćan da išta učini a nemoćan i da sebi pomogne,prihvaća stvari takve kakvima one jesu
3)Venera i Sunce u jakoj uzajamnoj recepciji, Venera u znaku Sunčeve egzaltacije, Sunce ušlo u znak Venerinog domicila, pa obzirom da je pitanje da li će ovaj odnos završiti ,uz ostale elemente i ova recepcija pokazuje pozitivan odgovor
Sunce na 1 Bika, na fixnoj zvijezdi Mira Ceti , Saturnove prirode,koja donosi osjećaj promašenosti
Pars Fortuna je u Strijelcu u 12. partnerovoj i 6. klijentičinoj kući, dispozitor Jupiter u Djevici u izgonu i retrogradan, bez snage i dostojanstva , Fortuna u egzaktnom kvadratu sa svojim dispozitorom Jupiterom, što ukazuje na velike prepreke, nema tu sreće ni snage ni volje da se nešto silno potrude oko ovog odnosa, okolnosti, kao ni sreća nisu im naklonjene i ono što bi postigli tim trudom ne bi bilo dovoljno niti za jedno niti za drugo
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi
Objavljeno: četvrtak, 21.4.2016 / 22:23
Pl,Ur i Ne ne koriste u Tradicionalnoj astro i u Horarnoj. To u modernoj koriste,ali tad uzimaju sva tri u obzir.
0
0
Objavljeno: petak, 22.4.2016 / 10:38
Lilana je napisao:
Pl,Ur i Ne ne koriste u Tradicionalnoj astro i u Horarnoj. To u modernoj koriste,ali tad uzimaju sva tri u obzir.
Da, u horarnoj i tradicionalnoj koriste se samo planete do Saturna, ali, evo, ja ne mogu zaobići i neke transcendentalne planete u svom tumačenju. Pa je kod mene to neki mix tradicionalne i moderne, možda, zapravo sigurno kršim pravila tradicionalne kao prvašić učenik, ali nekako razmišljam,to što "moderne" planete nisu uzete u obzir, ne može isključiti njihovo postojanje pa i utjecaj na dogadjaje. Pa ako su u nekom bitnom aspektu sa bitnim točkama horoskopa, a mogu rasvijetliti pozadinu zbivanja,koristim ih, ne nužno sve. uvažavam savjete, hvala!
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi
Objavljeno: petak, 22.4.2016 / 10:55
Nisam previse kompetentna,vise teoreticar :) Ali nekako horace i nabodem,a pokazalo mi se da sto manje komplikujes to vise odgovora dobijes :) Nikako savet,samo razmena misljenja...sto ovde nam fali :)
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56