Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 22.6.2016 / 4:21
Tema: Horarna - Primjeri u praksi
Kačite svoje primjere. Ja cu ovog puta napraviti presedan, pa cu okaciti primjer koji nije moj.
Tiče se jučerašnje utakmice između Hrvatske i Španije.
Rijetko sam radio sportske primjere, prvo nit me kladionice interesiraju, nit to koja liga će pobjediti, nit sam u prvom redu imao klijente koje je interesirao ishod neke utakmice, tek nekoliko njih.
I ja tako surfam fb-om, vidim utakmica, jedan astrolog okacio svoje tumacenje, pa jos jedan. Sad se ja pitam, koji je horar validniji, jer ja sam nabasao na dvoje koji gledaju istu stvar, a siguran sam da su i po Hrvatskoj i po Španiji još masa njih gledali.
Biram primjer od astrologa Zdenka Vraneška. Njegov primjer se pokazao kao za komicu validniji u praksi.
Evo primjer i tumačenje Gospodina Zdenka.
Koji tim pobjeđuje?
21.6.2016. U 10 i 19 h, Zagreb, Hrvatska...
Dakle, da ne kompliciram, mogli bi dobiti ako budemo ljuti. A sad razrada. Prvo mi smo Merkur a Španjolci Jupiter. Merkur je u 10 kući koja predstavlja pobjedničku varijantu. Jupiter je u našoj kući a kad je protivnički planet udaljen barem 5 stupnjeva pa na više od samog ascedenta ,onda je oni nose pobjedu. A Jupiter samo što se pola stupnja pomaknu više od 5 i tu je naša prilika, da dinamičnim i žustrim akcijama savladamo protivnika. Merkur je u 10 kući koja nam obećaje pobjedu ali moramo igrati napadački i biti ljuti, ne i agresivni. Merkur je u svom sjedištu Blizancima, Jupiter u svom izgonu u Djevici, opet naš plus. Zašto ljutnja kao model igranja? Jednostavno, imamo opoziciju na Saturna pa bi nas taktiziranje i odugovlačenje napada moglo koštati. Da sam ja Čačić, rekao bih momcima: Dečki, hoću da koristite svaku priliku za udarac na gol, ne igrajte na sigurno, Španjolci su jaki u sitnim loptama, moramo ih preskakati dugim loptama i pucati na gol što više. Dvije će lopte uletiti u njihovu mrežu.
Stoga, smatram kako nam pobjeda i nije baš tako daleka ukoliko se ne budemo ponašali odbrambeno.
Objavljeno: sreda, 22.6.2016 / 4:46
Što je meni ovdje zanimljivo?
Odgovor: Značaj jedne fiksne zvjezde. Tj. kako jedna fiksna zvjezda zaokružuje stvar.
Hrvatska reprezentacija je Ascendent u konjunkciji sa Regulusom, kraljevskom fiksnom zvjezdom časti i slave. Nema svaka fiksna zvjezda ni iz bliza podjednako snažan utjecaj. Ali na one koje imaju jak utjecaj poput Regulusa, neophodno je uzeti u obzir. Utjecaj Regulusa je u rangu planeta.
Ipak, što se Regulusa tiče mnogo je važno reći on daje slavu i čast, ali samo ako se ide putem Pravde, ako se nikom ne narušava identitet i integritet zarad ostvarivanja ciljeva. Regulus će dati svakom uspjeh, slavu i čast. Jer, svi smo mi pred Bogom ili Tvorcem (nazovite kako želite) isti. Međutim, ako se korača lošom stranom, nakon što da, Regulus vrlo grubo uzima, pa makar i po cijenu gubitka života.
Sad nastavimo tumačenje.
Vladar Hrvatske reprezentacije je Merkur u Blizancima, u svom sjedištu u 10. polju. Ovo govori da su momci iz reprezentacije Hrvatske briljantni igrači, krasi ih vanredna logička sposobnost, vrlo su promišljeni, sjajno pripremljeni. To što je Me u 10. polju govori o njihovoj želji za pravičnom pobjedom.
Španjolska reprezentacija je prikazana Jupiterom u Djevici, koji je u padu, pa to ukazuje na ne baš dobru spremnost.Jupiter je u 1. kuci, van svoje dnevne sekte. Prosto se čudim kako su i stigli dovde. Iako ne pratim sport, da još jednom kažem. Još je Jupiter 0 Rahu što je aspekt laži, spletki, nameštanja, isl. Jednom rečju, španska reprezentacija daleko slabije pripremljena, mnogo propusta, sklonost podmetanjima. Ju 0 Rahu je opasan i spreman na sva pravila igre, ako je Ju loše pozicioniran kao ovdje. Ju je ovdje u padu. Inače je Ju moral, to da znate.
Ko će pobjediti?
Hrvatska super spremna, ima inteligentne igrače. Hrvatska, dakle Me u Blizancima u svom najvišem dostojanstvu u 10. kuci, a Španija je Ju 0 Rahu u Djevici u 1. polju. Na prvu, odmah bi se reklo Hrvatska. Ali čim se vide nameštaljke odmah se ima doza opreza, što je logično. Ono što je zanimljivo jeste da Merkur apl. 180 Sa, što ukazuje na slabiju koncentraciju i određen pad samopouzdanja hrvatskih igrača, što stvari čini još napetijim. Još jedna napetost Saturn je u Strijelcu na mjestu Me pada, pa Me daje lošu recepciju Sa. Nasuprot tomu, Španija je Ju koji daje dobru recepciju Sa.
Sveskupa Sa je prepreka koja se treba savladati,
Hrvatska svakako više dostojanstva od Španjolske i moglo bi se lako tvrditi pobjeda. Međutim, ovi navedeni loši aspekti ukazuju na otežanja, gdje bi moglo doći do rezultata neriješeno, pa je jedan astrolog (nije ovaj chart u pitanju) rekao i da gube.
No, Hrvatska uz napor i veliku ljubav koju dobija od navijača, ipak pobjeđuje. Zašto?
Me u Blizancima u 10. kuci nije dovoljan da se tvrdi zbog ovih drugih loših aspekata. Ipak, Regulus čini svoje. Momci znaju znanje i Regulus ih nagrađuje, a reprezentaciji Španije koja je prilično slaba i služi se raznim manipuliranjima, Regulus bukvlano u zadnjem trenu oduzima pravo pobjede, dovodi ih do pada.
Eto kolko su značajne fiksne zvjezde. Tekst o fiksnima imate na samom forumu.
Jel ima netko možda drugačiju interpretaciju ovog horarca?
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 0:19
Na žalost, izgubili od Portugala
Hrvatska –Portugal....22.06.2016.u 22.03, Zagreb
1)Ac –hrvatska reprezentacija-na 12.49 Vodenjaka/vladar Saturn u Strijelcu rx, u 10. kući
Kartom dominira T-kvadrat, definitvno pre teška utakmica
Ac u Venerinom terminu- a Venera je spaljena, pa iako favoriti, omiljeniji od Portugalaca, uspješni, ali nam ovaj put baš nije sreća naklonjena ( Venerini stupnjevi su plodni-pa bi mogli dati gol, ali Venera nije dobro postavljena prema Ac-bez aspekta, k tome spaljena od Sunca- signifikator protivnika), mogući problem može biti što su igrači stariji po godinama ili stara postava, već dobro proučena od suparnika, element iznenadjenja će izostati sa naše strane
-Vladar Ac je Saturn u retrogradnom hodu-pa se ponavlja neka situacija iz prošlosti (prijašnje utakmice sa Portugalcima završile su njihovom pobjedom), Saturn nema nikakvo osnovo dostojanstvo u Strijelcu, umor može biti otežavajući faktor, osim toga je u kvadratu sa svojim dispozitorom Jupiterom-pa svakako teška utakmica za nas, igrači pod velikim pressingom
-Saturn blizu Antaresa daje nagli uspjeh i slavu ali i brzi pad, daje u samoj igri brojne prilike i razočarenja velika, gubitak , vrlo nepovoljne okolnosti, ako ne i povreda ozbiljnija našeg ključnog igrača
-Mjesec je na početnim stupnjevima Vodenjaka, debilitiran, tako da je velika mogućnost da naši neće postići gol, iako će imati jednu vrlo ozbiljnu šansu, moguće situacija zaleđa ili greška u obrani, veći problem ćemo imati u obrani
Mjesec je bio PH, ide u opoziciju sa Suncem i Venerom, što bi ukazivalo na lošu taktiku, iscrpljenost, demotiviranost u drugoj polovini utakmice, vrlo moguće će obrana biti slabija, dok će obrana Portugala biti jaka a time i naši napadi bez mogućnosti realizacije, neće nas sreća baš
Mjesec u aspektu inkonjukcije sa Suncem-da bi došlo do naše pobjede, okolnosti bi se morale jako promijeniti, da ne kažem da je nama taktika glavni oslonac, dok je njima brzina, razigranost, iako...
-Da vidimo njih
Dc u Lavu-uh...razigraniji, borbeniji, temperamentnija igra, oni diktiraju tempo utakmice, svakako će imati i sreće više od nas /vladar Dc-a Sunce u 5.kući,konjukcija sa Venerom, ali u Raku
-Sunce u Raku debilitirano, moguće će biti i puno prljave igre sa njihove strane, uz, kako sam rekla i puno sreće, a u Raku, znaku Saturnovog izgona, opet se oni bolje snalaze, iako možda neće biti zaslužena pobjeda, ali ćemo biti „nevidljivi“ u usporedbi s njima, ovo je njihova igra, ako ne i „njihov“ sudac
Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 0:26 Izmjenjeno: nedelja, 26.6.2016 / 0:27
Dodala bih samo nakon odgledane utakmice, da su se neki igrači stvarno lavovski borili, dok su ostali zaista bili " nevidljivi", po meni...isto tako prljava igra protivničke ekipe, pa moglo se puno ranije ubaciti svježe snage u igru...nije izvučen ipak taj as iz rukava na vrijeme, ali, tako je ispalo kako je ispalo- nisam neki nogometni znalac, nego tako eto, gledim kad reprezentacija igra
Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 0:42
Da, jako los chart za Hrvatsku. A, Lenka je majstorski uradila analizu.
Evo i ja cu dodati moje viđenje situacije.
Hrvatska je prikazana Saturnom u Strijelcu u 11. kuci. Saturn peregriniran. Portugal je prikazan Mjesecom u Jarcu u 1. kuci, koji je u izgnanstvu.
Peregriniran planet nije dobar, to je poput psa lutalice, ide a ne zna kamo ide. U ovom slučaju umor reprezentacije Hrvatske. Blokade koje su velike.
Ipak, peregrin je bolji od Mo u Jarcu koji je u izgnanstvu.
Nedvojbeno je Hrvatska bolja od Portugala.
Al, upravo ovim hoću da dokažem važnost navedenih pravila. Da, prvo gledamo osnovno dostojanstvo, ali ono ukazuje na kvalitet, nama je ovdje bitno ispoljavanje i afirmacija planeta. To znači da ako je signifikator dobro postavljen, nikako nije uvjet da će taj koga on predstavlja da pobjedi. Što se kaže Ne j... lijep, nego uporan.
Ono što ide u korist Portugalcima, jeste signifikator Mjesec u ugaonoj kuci. Zatim, Mjesec je Orientalan (Istočan).
Na drugoj strani signifikator Hrvatske je Okscidentalan (Zapadni) i u fiksnoj kuci, vidi Ascendent, dobar igrač koji se sporo pokreće, koji fula, koji je premoren.
Ono što je dalo 0-0 rezultat to je što nijedan signifikator nema Halb, a time ni Hajz. Zatim, loša dostojanstva. Luminari su postavljeni tako da je Mjesec signifikator Portugala u polovici Hrvatske, ali je loše postavljen pa ide njima na dobro. Drugi luminar je Sunce u 6. kuci u Raku, koji je u 12. znaku od Lava. Opet bez značajnog dostojanstva, loše što je u 6. kuci, loše što je u 12. znaku od Lava. Baš to, loši Luminari, jedan Lijevo drugi Desno govore o tome da će obje reprezentacije proći neriješeno, al loši pa eto nam 0:0.
Pobjeda Portugala:
Signifikator Mo u 1. kuci koja je ugaona, orientalan, loš ali u dijelu Hrvatske reprezentacije, što znači da dobro ide njima. Nasuprot tome Hrvatski signifikator je okscidentalan i u 11. kuci, koja je fiksna.
Hrvatska reprezentacija bolja, što je i dokazala, ali pogreške, fulanje i bubanje. Reprezentacija Portugala bolje stoji što se tiče dokazivanja. Priče o nameštaljakama od strane Portugala su sasvim osnovane, jer je Mo u Jarcu u izgnanstvu i spreman na sve da bi došao do određenog profesionalnog cilja.
Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 0:46
Lenka je napisao:
Dodala bih samo nakon odgledane utakmice, da su se neki igrači stvarno lavovski borili, dok su ostali zaista bili " nevidljivi", po meni...isto tako prljava igra protivničke ekipe, pa moglo se puno ranije ubaciti svježe snage u igru...nije izvučen ipak taj as iz rukava na vrijeme, ali, tako je ispalo kako je ispalo- nisam neki nogometni znalac, nego tako eto, gledim kad reprezentacija igra
Bravooooo
Saturn se lavovski bori uvjek, ali ako je peregriniran, pa još okscidentalan i to što su se borili treba cijeniti više nego bilo koji trofej. To su se borili oni iskusni, ultra iskusni, dok ovi drugi nisu ni mogli.
Nameštaljke - Mo u Jarcu bre. Spreman na sva pravila igre. So u 6. kuci što je njihova 12. kuca, a So je drugi vladar njihove 1. kuce. Paz ovo u 12. kuci i 12. znaku od Lava. So u Raku je inače ogroman glumac. Ovo su debele nameštaljke. Jbt. kao da iza njih stoji nekakva parapsihološka asocijacija, ništa me ne bi čudilo. Bre, naglašen princip 12.ce.
Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 9:00 Izmjenjeno: nedelja, 26.6.2016 / 9:01
Igor Igor je napisao:
Bravooooo
Saturn se lavovski bori uvjek, ali ako je peregriniran, pa još okscidentalan i to što su se borili treba cijeniti više nego bilo koji trofej. To su se borili oni iskusni, ultra iskusni, dok ovi drugi nisu ni mogli.
Nameštaljke - Mo u Jarcu bre. Spreman na sva pravila igre. So u 6. kuci što je njihova 12. kuca, a So je drugi vladar njihove 1. kuce. Paz ovo u 12. kuci i 12. znaku od Lava. So u Raku je inače ogroman glumac. Ovo su debele nameštaljke. Jbt. kao da iza njih stoji nekakva parapsihološka asocijacija, ništa me ne bi čudilo. Bre, naglašen princip 12.ce.
E pa dovoljno da sudac dopusti takvo ponašanje, faula nad našima je bilo kao u priči, većina njih nije primijećena od strane suca, sad, slučajno ili namjerno, pitanje je veliko, tko će znati što se iza njegovog smiješka skrivalo...Osim toga, loša taktika našeg izbornika, pa ako smo mi kao laici nekako zaključili da su neki igrači premoreni i da bi trebalo ubaciti svježe, izbornik nije reagirao...dečkima svaka čast, zaista teška utakmica i srčana borba.
Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 17:24
Lenka je napisao:
E pa dovoljno da sudac dopusti takvo ponašanje, faula nad našima je bilo kao u priči, većina njih nije primijećena od strane suca, sad, slučajno ili namjerno, pitanje je veliko, tko će znati što se iza njegovog smiješka skrivalo...Osim toga, loša taktika našeg izbornika, pa ako smo mi kao laici nekako zaključili da su neki igrači premoreni i da bi trebalo ubaciti svježe, izbornik nije reagirao...dečkima svaka čast, zaista teška utakmica i srčana borba.
Pa normalno nego da je nameštaljka. Mo u Jarcu - Cilj opravdava sredstvo.
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 21:28
Igor Igor je napisao:
Da, jako los chart za Hrvatsku. A, Lenka je majstorski uradila analizu.
Evo i ja cu dodati moje viđenje situacije.
Hrvatska je prikazana Saturnom u Strijelcu u 11. kuci. Saturn peregriniran. Portugal je prikazan Mjesecom u Jarcu u 1. kuci, koji je u izgnanstvu.
Peregriniran planet nije dobar, to je poput psa lutalice, ide a ne zna kamo ide. U ovom slučaju umor reprezentacije Hrvatske. Blokade koje su velike.
Ipak, peregrin je bolji od Mo u Jarcu koji je u izgnanstvu.
Nedvojbeno je Hrvatska bolja od Portugala.
Al, upravo ovim hoću da dokažem važnost navedenih pravila. Da, prvo gledamo osnovno dostojanstvo, ali ono ukazuje na kvalitet, nama je ovdje bitno ispoljavanje i afirmacija planeta. To znači da ako je signifikator dobro postavljen, nikako nije uvjet da će taj koga on predstavlja da pobjedi. Što se kaže Ne j... lijep, nego uporan.
Ono što ide u korist Portugalcima, jeste signifikator Mjesec u ugaonoj kuci. Zatim, Mjesec je Orientalan (Istočan).
Na drugoj strani signifikator Hrvatske je Okscidentalan (Zapadni) i u fiksnoj kuci, vidi Ascendent, dobar igrač koji se sporo pokreće, koji fula, koji je premoren.
Ono što je dalo 0-0 rezultat to je što nijedan signifikator nema Halb, a time ni Hajz. Zatim, loša dostojanstva. Luminari su postavljeni tako da je Mjesec signifikator Portugala u polovici Hrvatske, ali je loše postavljen pa ide njima na dobro. Drugi luminar je Sunce u 6. kuci u Raku, koji je u 12. znaku od Lava. Opet bez značajnog dostojanstva, loše što je u 6. kuci, loše što je u 12. znaku od Lava. Baš to, loši Luminari, jedan Lijevo drugi Desno govore o tome da će obje reprezentacije proći neriješeno, al loši pa eto nam 0:0.
Pobjeda Portugala:
Signifikator Mo u 1. kuci koja je ugaona, orientalan, loš ali u dijelu Hrvatske reprezentacije, što znači da dobro ide njima. Nasuprot tome Hrvatski signifikator je okscidentalan i u 11. kuci, koja je fiksna.
Hrvatska reprezentacija bolja, što je i dokazala, ali pogreške, fulanje i bubanje. Reprezentacija Portugala bolje stoji što se tiče dokazivanja. Priče o nameštaljakama od strane Portugala su sasvim osnovane, jer je Mo u Jarcu u izgnanstvu i spreman na sve da bi došao do određenog profesionalnog cilja.
A nisam odmah vidjela ovo, sorry.. Tako je pa produžeci su se igrali, u nekom predvidjenom terminu od 90 minuta je ostalo 0:0 da
E pa vidiš da, loši luminari, ali u svemu tome ipak jedan mora biti bolji, pa u tim produzecima, eto Mjesec ipak ispade jači -zbog ugaone kuće?
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56