Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:uvekpozitivna

Pregleda:15175

Nivo: U petoj brzini / 329 postovi

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 2:40

Tema: Iskustva s astrolozima

Kako nam je forum u stagnaciji , ne znam iz kog razloga(valjda nema nikog strucnog da nas usmerava) evo jedne tema gde ne treba znanje iz astrologije

Da li verujete da je astrologija egzaktna nauka i da svaki dogadjaj stoji u natalnoj?

Da li mozemo menjati sudbinu ili smo mi samo glumci sa odredjenim ulogama?

Da li ste imali iskustva sa astrolozima i kakva su vam ?

skorpijica001bez kartona

skorpijica001

F /

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 299 postovi

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 11:04 Izmjenjeno: nedelja, 31.1.2016 / 11:04

Citiran post

uvekpozitivna je napisao:

Kako nam je forum u stagnaciji , ne znam iz kog razloga(valjda nema nikog strucnog da nas usmerava) evo jedne tema gde ne treba znanje iz astrologije

Da li verujete da je astrologija egzaktna nauka i da svaki dogadjaj stoji u natalnoj?

Dobra tema.....pretpostavljam da svi mi kao učesnici ovog foruma verujemo u astrologiju, u manjoj ili većoj meri...

Ja lično verujem u uticaj planeta, pa naučno je dokazan i prihvaćen uticaj meseca, pa zašto bi bilo drugačije sa ostatkom sunčevog sistema....

Verujem da je 90% sudbina a svega 10% slobodne volje. to se i pokazuje kroz sva istočna učenja, a smatram da su oni znali sve, ali baš sve.....dosta duboko su otišli u duhovnom učenju...

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 20:39

Citiran post

Ah, ovo pitanje je jako vazno...i sama sam vrlo cesto o ovom razmisljala.

Opet, moje iskustvo je slijedece:
Dobri aspekti, dobri solari mogu vam donijeti odredjene povoljnosti; cesto se desi da od sveg tog dobrog i ne bude nista. Madjutim; ono lose se UVIJEK ispuni do NAJSITNIJEG DETALJA. TO JE ZAISTA NEVJEROVATNO. Bar kod mene je taj slucaj a imam bas tezak horoskop.

Mislim da ne mozemo bas radikalno mijenjati ali ono sto mozemo uciniti je da uticemo na odredjene planete na nacin da pokusamo izvuci ono najbolje iz njih; kod Jupitera moramo biti uvijek vrlo oprezni i po meni on je zaista precijenjen. Saturn je spreman na kompromise ako ste spremni zapeti i uciti iz njegovih lekcija a sa Uranom nema zezanja...taj sto vam je spremio nema da ne bude.

Sa astrolozima imam dosta pozitivna iskustva, sa nasim Igorom jako dobra; meni licno su njegovi savjeti bili zlata vrijedni a vezani za finansije i posao. Konsultovala sam se jos sa par astrologa i generalno sam zadovoljna tim vise sto sam ja uglavnom dosadjivala i zapitkivala kako na najbolji nacin se nositi sa odredjenom situacijom a ne da li ce se ona zaista desiti.
Volim kad je astrolog konkretan bez previse filozofije jer se u tom slucaju moje 4 planete u Djevici tesko fokusiraju.

I za kraj posta, astroloski aksiom (ne znam ko je u pitanju, mozda Ptolomej - njemu su svasta nesto prisili pa mozda i ovo)
"Mudri upravljaju zvijezdama, budale im se podredjuju"
:)

skorpijica001bez kartona

skorpijica001

F /

Serbia

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:06

Citiran post

Sphinx je napisao:

Ah, ovo pitanje je jako vazno...i sama sam vrlo cesto o ovom razmisljala.

Opet, moje iskustvo je slijedece:
Dobri aspekti, dobri solari mogu vam donijeti odredjene povoljnosti; cesto se desi da od sveg tog dobrog i ne bude nista. Madjutim; ono lose se UVIJEK ispuni do NAJSITNIJEG DETALJA. TO JE ZAISTA NEVJEROVATNO. Bar kod mene je taj slucaj a imam bas tezak horoskop.

Mislim da ne mozemo bas radikalno mijenjati ali ono sto mozemo uciniti je da uticemo na odredjene planete na nacin da pokusamo izvuci ono najbolje iz njih; kod Jupitera moramo biti uvijek vrlo oprezni i po meni on je zaista precijenjen. Saturn je spreman na kompromise ako ste spremni zapeti i uciti iz njegovih lekcija a sa Uranom nema zezanja...taj sto vam je spremio nema da ne bude.

Sa astrolozima imam dosta pozitivna iskustva, sa nasim Igorom jako dobra; meni licno su njegovi savjeti bili zlata vrijedni a vezani za finansije i posao. Konsultovala sam se jos sa par astrologa i generalno sam zadovoljna tim vise sto sam ja uglavnom dosadjivala i zapitkivala kako na najbolji nacin se nositi sa odredjenom situacijom a ne da li ce se ona zaista desiti.
Volim kad je astrolog konkretan bez previse filozofije jer se u tom slucaju moje 4 planete u Djevici tesko fokusiraju.

I za kraj posta, astroloski aksiom (ne znam ko je u pitanju, mozda Ptolomej - njemu su svasta nesto prisili pa mozda i ovo)
"Mudri upravljaju zvijezdama, budale im se podredjuju"
:)

Moja draga Sfingica..sve odmereno...

Pa ja imam jedno dobro iskustvo sa astrologom koji više ne radi...koji mi je dao tačne prognoze..ali u dan....

Nakon toga sam po preporuci kontaktirla izvesnu Olgu, koja je sa Kepler Instituta i za koju odgovorno mogu da kažem da pojma nema...i ne samo ja već znam još najmanje pet ljudi koji su je kontaktirali i sve je bilo potpuni promašaj...

Smatram da je kao i za sve potrebno pored osnovnog znanja i ISKUSTVO I VEŽBA....

Masa njih završi neku školu astrologije i odmah rade prognostičke horoskope za novac ovim jadnim ljudima u ovim našim zemljama na brdovitom Balkanu....

I tako sam ja krenula u izučavanje sama..ovaj forum je fantastičan jer svi su srdačni i preusretljivi i ne ponašaju se kao da su doktori nauka, konkretno Igor koji se smara sa svima nama i nesebično deli savete...e to je dobar astrolog....

Poludim kada vidim odgovore, tipa" nismo mi svoje znanje na putu našli"...i slično.....

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:19 Izmjenjeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:20

Hajde draga skorpijice, da cujemo pitanje; sva si mi nesto ko maca oko vruceg mlijeka. Hoces horarac ili karte?

(Ne mogu ti poslati privatnu poruku jos uvijek, pa MOLIM IGIJA da nam to pokusa popraviti. Hvala :))

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:39

Imala sam i ja jedno ovakvo iskustvo, i mogu reci da ima vrsnih i ima onih koji su prinaucenih, pa sad izmišljaju neki trinesti znak itd, itd , mnogo toga je iskrivljeno pogotovo u modernoj . Zato vecina ljudu I ne veruje astrolozima zbog takvih koji samo uzimaju pare, a ne poboljsanja zivota pojedinaca koji idu kod njih.a astrologija je vrlo egzaktna nauka , za one koji je je tumace na pravi nacin.
Ja sam bila kod devojke koja je ucila u jednoj Beogradskoj skoli, mislim da sad I predaje tamo pola pogodila, pola omasila , predikcije je skroz omasila a onda sam se malo raspitala , I shvatih da I vlasnica te astro skole ustvari nije toliko strucan astrolog , mislim da nema ko nije cuo za doticnu u Srbiji nazalost ti najbolji nisu i toliko vicni pa se malo teze dolazi do njih, a ima I onih kod kojih mozete samo po preporuci predhodnih klijenata. Ali rezultati pokazu da li je neko dobar ili ne.

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:44

Skorpijice ne mogu ti odgovoriti na poruku , stoji samo da si poslala ali ne mogu otvoriti.

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:48

Citiran post

Skorpijice ne mogu ti odgovoriti na poruku , stoji samo da si poslala ali ne mogu otvoriti.

Nesto nije u redu sa skorpijicinim porukama, ni kod mene ne rade.

skorpijica001bez kartona

skorpijica001

F /

Serbia

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:49

Citiran post

Imala sam i ja jedno ovakvo iskustvo, i mogu reci da ima vrsnih i ima onih koji su prinaucenih, pa sad izmišljaju neki trinesti znak itd, itd , mnogo toga je iskrivljeno pogotovo u modernoj . Zato vecina ljudu I ne veruje astrolozima zbog takvih koji samo uzimaju pare, a ne poboljsanja zivota pojedinaca koji idu kod njih.a astrologija je vrlo egzaktna nauka , za one koji je je tumace na pravi nacin.
Ja sam bila kod devojke koja je ucila u jednoj Beogradskoj skoli, mislim da sad I predaje tamo pola pogodila, pola omasila , predikcije je skroz omasila a onda sam se malo raspitala , I shvatih da I vlasnica te astro skole ustvari nije toliko strucan astrolog , mislim da nema ko nije cuo za doticnu u Srbiji nazalost ti najbolji nisu i toliko vicni pa se malo teze dolazi do njih, a ima I onih kod kojih mozete samo po preporuci predhodnih klijenata. Ali rezultati pokazu da li je neko dobar ili ne.

E pa ja sam kod tog Dragana išla baš po preporuci..i njega ne možeš nigde javno da nadješ da se reklamirao...na žalost je imao neku svoju životnu tragediju pa više ne radi..ili retko radi samo nekome...

A priučeni, uglavnom osnovno neobrazovani i polupismeni..odmah vidiš po načinu izražavanja....i svi rade isključivo prognoze.....i greše....a kada im se ponovo obratiš tu tek nastaje haos, budu uvredjeni kao da si ti njima uzeo pare...ma strašno.....

Pa da ja teko grešim na svom poslu, otkaz bih davno dobila

Objavljeno: nedelja, 31.1.2016 / 21:51

Citiran post

Sphinx je napisao:

Nesto nije u redu sa skorpijicinim porukama, ni kod mene ne rade.

Bas sad pokusala i od ostaluh da otvorim i tvoje , I hoce samo njene ne. Mora da nam skorpijica salje pretece poruke pa je blokirali hehehe . ☺☺☺

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove