Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:saturnascending

Pregleda:4498

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: petak, 2.2.2018 / 19:01 Izmjenjeno: petak, 2.2.2018 / 19:02

Tema: Ljepota i izgled u horoskopu

Citiran post

Butterflies je napisao:

LENKAAAAA BRAVO NIJE LAKO BIT SKORPION..

Uh.. ja tebe Lenka zamisljam kao neku Spanjolku ili Egipcanku.. ljepota koja izvire iznutra.. misticnog pogleda ali unutra jednostavnost.. njeznost koja ima tezinu ljubavi koju nesebicno dajes.. ona ljubav bez zacunice.. kao bolesnom dijetetu mama.. tako mi u mislima si ti. A skorpion.. opasna da se ne smije provijerit a dobra da se ne smije propustit..
Istina puno sam samokriticna. Upravo sam sa osobom .. zenom koja me pokusala iskoristavat vodila razgovor. Trazila je savijet u vezi trece osobe. Dala sam joj savijet. Pravilan . Ne na stetu ni jedne ni druge jer ih poznajem obje. Nit bih i jednoj rekla sta misle jedna o drugoj. Pitala me je i za mene jer sam se promijenila.. objasnila sam da jesam. Nisam nikom duzna nista i necu dozvolit nitkom da me iskoristava beskonacno.. noze jedan perio ali taj period ja ogranicim. Lagano se distanciram. Bez losih misli i rijeci.. posao je posao a odnos je odnos. Kada se u to pomijesa novac to nije dobro.. .

Tesko je sa nama skorpionima. Svijesna sam svog stanja a i izgleda. Postujem ovo sto imam i njegujem jer ako mi tijelo nesto znaci kao neko odijelo kao neka cista materija koja cuva neprocijenjivu dusu onda i dusi cinim dobro. Samo mi je zao sto vecina onih neukih nesvijesnih misli da ako ne pokazujem emocije ja nista ne osijecam.. i pokusaju me gazit.. imam emocije.

Skorpije imaju dubok pogled..ovdje je na pocetku teme vec pisano o tome kako odrediti neciji izgled..pa uvek se ide od Asc ..njegov vladar, u koju kucu je otisao pa kakve aspekte pravi..jako bitno je i stelijum planeta..jer ako neko ima stelijum planeta naprimer u skorpiji kao sto ga imamo i ja i Angel..onda natus ima odlike Skorpije

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: petak, 2.2.2018 / 22:28

Citiran post

Butterflies je napisao:

LENKAAAAA BRAVO NIJE LAKO BIT SKORPION..

Uh.. ja tebe Lenka zamisljam kao neku Spanjolku ili Egipcanku.. ljepota koja izvire iznutra.. misticnog pogleda ali unutra jednostavnost.. njeznost koja ima tezinu ljubavi koju nesebicno dajes.. ona ljubav bez zacunice.. kao bolesnom dijetetu mama.. tako mi u mislima si ti. A skorpion.. opasna da se ne smije provijerit a dobra da se ne smije propustit..
Istina puno sam samokriticna. Upravo sam sa osobom .. zenom koja me pokusala iskoristavat vodila razgovor. Trazila je savijet u vezi trece osobe. Dala sam joj savijet. Pravilan . Ne na stetu ni jedne ni druge jer ih poznajem obje. Nit bih i jednoj rekla sta misle jedna o drugoj. Pitala me je i za mene jer sam se promijenila.. objasnila sam da jesam. Nisam nikom duzna nista i necu dozvolit nitkom da me iskoristava beskonacno.. noze jedan perio ali taj period ja ogranicim. Lagano se distanciram. Bez losih misli i rijeci.. posao je posao a odnos je odnos. Kada se u to pomijesa novac to nije dobro.. .

Tesko je sa nama skorpionima. Svijesna sam svog stanja a i izgleda. Postujem ovo sto imam i njegujem jer ako mi tijelo nesto znaci kao neko odijelo kao neka cista materija koja cuva neprocijenjivu dusu onda i dusi cinim dobro. Samo mi je zao sto vecina onih neukih nesvijesnih misli da ako ne pokazujem emocije ja nista ne osijecam.. i pokusaju me gazit.. imam emocije.

Haha, dobra siii, jel vidiš ti kako je nama škorpijicama Ma najbolje su mi reakcije, kako to zna biti, kad netko pita-A što si u horoskopu? - kao neku dodatnu informaciju će time dobiti, pa ja kažem, a reakcije uvijek iste- A jooooj, škorpijaaa, uh...-Tako, uvijek nekako završi smijehom :D A ne znam, nisam sebe nikad nešto doživljavala kao ljepoticu, nekima baš jesam nekima baš nisam, sve je u oku promatrača i relativno. Malo sam nekima zagonetna, malo sam nekima iritantna, stvar ukusa. Sebi sam ok i to je ok Što se diskrecije tiče, e tu nas možeš piliti na pola, šutimo kad trebamo šutjeti. Da, dodje to tako sve s vremenom, da ništa ne objašnjavaš, samo se makneš. Nema tako dugo, vidjela sam odličan status tako bakica u poznim godinama, coolerica stara i pita je netko-Kako ste doživjeli tako duboku starost-, ona odgovara-Nisam se sa nikim raspravljala- pa sad taj netko iznenadjen nastavlja- Ali, to je nemoguće!- na što mu bakica odgovara-Apsolutno ste u pravu- znači, to je to, onaj tko te shvaća, ne treba objašnjenja, a onaj kome moraš objašnjavati sebe i tako neće shvatiti, pa samo pustiš.

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: petak, 2.2.2018 / 22:37 Izmjenjeno: petak, 2.2.2018 / 22:37

A Skorpijice, vise sexipilne i privlacne nego zenstvene( jaki Mars i Pluton, Venera slaba), mada ako je u karti Venera lupam u Vagi, onda dobijemo npr jednu Grace Kelly :D

Primjetih da je i medju astrolozima najvise Skorpija pa i Riba, pa je "voda" valjda zaduzena za intuitivnost, duhovnost, okultizam ( posebno serija 8, Skorpija, Pluton i 8 kuca)
Mjesec mi je u 8 polju pa imam i ja nesto skorpionskog u sebi :)

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: petak, 2.2.2018 / 22:38

Citiran post

Cicimici je napisao:

Skorpije imaju dubok pogled..ovdje je na pocetku teme vec pisano o tome kako odrediti neciji izgled..pa uvek se ide od Asc ..njegov vladar, u koju kucu je otisao pa kakve aspekte pravi..jako bitno je i stelijum planeta..jer ako neko ima stelijum planeta naprimer u skorpiji kao sto ga imamo i ja i Angel..onda natus ima odlike Skorpije

Yep, pogled nikad jasan . Nemam stelij u Sco, samo Sunce0 Ne i ascendent u Sco, a Mars u 3. u Jarcu e sad, Mars i jest u konjukciji sa Venerom i nije, orbis je 10 stupnjeva, pa onako, taman ili jedva, iako na karti je uvijek pokazano kao konjukcija (Saturn u Ribama, pa je tu i neka recepcija i Ve 60 Sa)

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: petak, 2.2.2018 / 23:21

Citiran post

undertaker je napisao:

A Skorpijice, vise sexipilne i privlacne nego zenstvene( jaki Mars i Pluton, Venera slaba), mada ako je u karti Venera lupam u Vagi, onda dobijemo npr jednu Grace Kelly :D

Primjetih da je i medju astrolozima najvise Skorpija pa i Riba, pa je "voda" valjda zaduzena za intuitivnost, duhovnost, okultizam ( posebno serija 8, Skorpija, Pluton i 8 kuca)
Mjesec mi je u 8 polju pa imam i ja nesto skorpionskog u sebi :)

A ima svega, ja sam si baš ženstvena kad plešem, pahuljica-pahuljica ali zato kad treba odraditi neki "muški" posao, odradim ga k'o pravi brko
Pa da, voda je bitna za intuiciju, kod mene je Ju u Raku, So0 Ne u Sco i Sa u Ribama, dok su Ur0Pl u Djevi, tako neke ljude osjetim baš. Ali u odnosu na prijatelja kojeg sam spomenula, a ne bavi se astrologijom ni ičim sličnim, ima veliki vodeni trigon, ma ja sam mala beba, ni blizu njegovoj intuiciji. A ne ne, Mjesec u Lavu je Mjesec u Lavu, to se ne prizna 8.kući i škorpionu :)

undertakerbez kartona

undertaker

M /

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U blagom usponu / 93 postovi

Objavljeno: petak, 2.2.2018 / 23:40 Izmjenjeno: petak, 2.2.2018 / 23:40

KAd hocu da sebi docaram taj marskovsk princip vezan za zene Skorpije uvijek se rado sjetim filma " Ljepota Poroka" i legendarne Mire Banjac :D

Da, Voda intuicija , Nostradamus je imao So u Jarcu, ali i veliki vodeni trigon Urana u 12 u Ribama, Marsa, SAturna i Jupitera u RAku u 4 i Mjeseca u Skorpiji u 8.

Prevedeno jarcevsko iskustvo i zelja za parama(statusom) u vezi sa velikim poznavanjem okultizma i duhovnih disciplina :D

Jeste Mjesec u LAvu, ali se taj Mjesec voli zanimati za skorpionsku tematiku, pa Sigmund Frojd( Bik) je imao Mjesec u Blizancu, ali u 8 polju;)

Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi

Objavljeno: subota, 3.2.2018 / 11:57

Jaooooo tesko nama skorpionima.

Kod mene je stanje da sam mala njezna pufnica izvana.. zelenih okica i duge plave kose a moj brat kaze da mi je kosa kao svila.. inace prirodno tamno smeda. Svi na prvi pogled pomisle a ja to vidim i osijetim: jadnica.. hihihihihi .. nisu ni svijesni da ova jadnica i brda premijstit moze.. bar sam takva bila prije. Sve tesko sto je trebalo odradit u obitelji meni su ostavljali da odradim. Oni su se bavili fizickim poslovima a da bih do tih fizickih poslova doslo morala sam pripremit teren ja . Tako da mi SKORPIJICE nismo kao drugi znakovi.. mi smo mali izvana a veliki iznutra. Ja naprimjer ne bih voljela sebe vidjeti u izdanju bez kontrole. Jer osijecam da to ne bi bilo dobro ni za kog. Nemogu sebi objasnit i neznam razlog zasto kad sam bila prije dvije i pol godine i zivotno ugrozena a to je trajalo mijesecima nisam presla granicu i zgazila doslovno par osoba. Jer da sam mogla mogla sam. Dovoljno je bilo da podnesem prijave ili reknem bratu da mi se lose desava. Ja sam trpila i sad bih isto. A svijesna sam da mogu ici do te granice da unistim osobu.. ta pomisao me zgrozava.. gadi mi se da itko pa i ja da bih mogla nekog povrijedit ili lose pomislit.. ta cinjenica da mogu bit zla me strasi.. voljela bih da nemam taj izbor. Da mi je Bog to oduzeo. Mislim da bi mi bilo lakse.

Ta bakica coolerica je svojim stavom produzila svoj zivot.. i ja mislim sto manje patimo zbog tudih slabosti kojima nas povreduju.. vise smo im meta. Da bi prestali bit meta treba coolirat negativne osobe..

I da u pravu ste sve troje u vezi skorpiona.. mistika.. okultizam i sve sto je skriveno je skorpionima kao na dlanu jasno.. poznato..

Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi

Objavljeno: subota, 3.2.2018 / 12:06

Mogu pitat ako nije problem da mi pojasnite.. ja ne znam astroligiju ali volim citat i pokusavam ucit uz ove koji znaju.
Volim kad Lenka tumaci i objasnjava jer ona to radi slikovito pa i ja mogu pohvatat onda znacenje nekih aspekata.
Boze moj nisu svi dovoljno pametni za to..

Ovako: sto tocno znaci to jak Pluton i Mars a slaba Venera. Ja imam nekako cudnu natalnu kartu.. bar ja tako mislim jer kad sam god imala priliku vidjet neciji natal ovdje na forumu bilo je jako puno iscrtanih.. mislim sa nekim aspektima a moja je onako po mom misljenju siromasna. Par linija i sve planete u par polja. Imam osijecaj da mi je natal kao da ga pola fali. Pluton mi je u 4 polju a Mars u 5 polju i Venera takoder a Neptun u 6 polju u konjukciji sa mijececevim cvorom..

A venera je spaljena tako mi je jednom Igor napisao.

Objavljeno: subota, 3.2.2018 / 12:40

Undertaker, Mesec u Lavu u 8 kuci daje jaku intuiciju al da bi rekli da imas nesto skorpijskog onda bi taj mesec morao biti vladar neke ugaone kuce itd..moj primer ja sam Vaga, podznak Rak..al moj Mjesec je otisao u 8 kucu i u konjukciji je sa Marsom u Vodoliji .. a u kvadratu je sa Merkurom i Plutonom u Skorpiji..imam i Veneru u Skorpiji..al je suvise velik orbis da bi pravila bilo kakav aspekt sa Mesecom i Marsom u Vodoliji..ja itekako imam skorpijskog u sebi..i po izgledu i po ponasanju..jaka intuicija i snovi
evo vam natal

Objavljeno: subota, 3.2.2018 / 12:45

Citiran post

Butterflies je napisao:

Mogu pitat ako nije problem da mi pojasnite.. ja ne znam astroligiju ali volim citat i pokusavam ucit uz ove koji znaju.
Volim kad Lenka tumaci i objasnjava jer ona to radi slikovito pa i ja mogu pohvatat onda znacenje nekih aspekata.
Boze moj nisu svi dovoljno pametni za to..

Ovako: sto tocno znaci to jak Pluton i Mars a slaba Venera. Ja imam nekako cudnu natalnu kartu.. bar ja tako mislim jer kad sam god imala priliku vidjet neciji natal ovdje na forumu bilo je jako puno iscrtanih.. mislim sa nekim aspektima a moja je onako po mom misljenju siromasna. Par linija i sve planete u par polja. Imam osijecaj da mi je natal kao da ga pola fali. Pluton mi je u 4 polju a Mars u 5 polju i Venera takoder a Neptun u 6 polju u konjukciji sa mijececevim cvorom..

A venera je spaljena tako mi je jednom Igor napisao.

jak Pluton i Mars znace da planete moraju biti u znaku svog sedista ili egzaltacije..dakle Mars u znaku skorpije ili Jarca,..pluton - Skorpija..i da te planete budu na uglovima ( 1, 4, 7 i 10 kuca )...a Venera bi onda trebala biti ili u skorpiji, Ovnu ( mjesto njenog izgona )..ili u devici ( njen pad )

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove