Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:23410

nena123bez kartona

nena123

F / 53 god.

Beograd

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 273 postovi

Objavljeno: nedelja, 4.9.2016 / 21:24

Tema: Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i brakovi.

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Dosta smo ovdje razgovarali o Ve u Djevici, ajoj... Imam ju i ja. Tu je Ve u svom padu. Ona je što se tiče ljubavnih odnosa vrlo promišljena, teško se zaljubi, kad kažem zaljubi mislim na pravo zaljubljivanje, ne na prolazne veze. Ali, kad se zaljubi onda ga baš zabrije totalno. Malo velikih ljubavi i obično povrijedjivanja kad su te velike ljubavi u pitanju. Znam mnogo Ve u Djevici koje baš imaju Ve na završnim stupnjevima a nisu u vezi, braku dugo godina. Mada, tebe vadi Mo u Lavu koji je zaljubljive prirode. Ali to je to. Teško zaljubljivanje ali kad se zaljubiš onda je to ono pravo. Ve u Djevici teži baš tajnim i stabilnim odnosima, analitična je jako i to ju ubija. I obično ima trajne i stabilne odnose, duge veze, brakove.

Sve tacno i sve di u pravu. Kada se zaljubim onda to je to. Jel se vidi neki drugi brak? Posto sam vec u jednom?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: nedelja, 4.9.2016 / 21:26

Citiran post

nena123 je napisao:

Sve tacno i sve di u pravu. Kada se zaljubim onda to je to. Jel se vidi neki drugi brak? Posto sam vec u jednom?

DC u Škorpionu, vl. je Ma u Vodenjaku. Ima li dobrovoljaca da vide dal će biti još jedan brak? Gledamo aspekte Mjeseca.

nena123bez kartona

nena123

F / 53 god.

Beograd

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 273 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 5.9.2016 / 16:26

Citiran post

Igor Igor je napisao:

DC u Škorpionu, vl. je Ma u Vodenjaku. Ima li dobrovoljaca da vide dal će biti još jedan brak? Gledamo aspekte Mjeseca.

Znaci nema jos interesanata da pogledaju kartu?

Nivo: Iskusan forumaš / 593 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 5.9.2016 / 20:08 Izmjenjeno: ponedeljak, 5.9.2016 / 20:10

Citiran post

nena123 je napisao:

E sada me malo interesuje partnerstvo. Sta moze da se vidi iz mog natala

evo ja ću probati...

vrh 7.u škorpionu,,,donosi u brak strast ali i svađe,ljubomoru. Vlaadar mars opisuje tvog muza kao osobu koja je na nekom poslovnom nivou i na koga se ti možeš osloniti. Jupiter i neptun u sedmoj su u konjukciji ,,nepovjerenje,nesigurnost u drugu osobu,rekla bih "mazanje očiju"..još k tome nalaze se u strijelcu što često donosi razvod...

mjesec je u kvadratu sa jupiterom i neptunom,,što donosi svađe,laži ali i moguće prevare..

rekla bih da ti stoji razvod ,,ali s obzirom da je od mc jedna planeta mars,,,rekla bih da nećeš imati više značajnih partnera u životu..

evo nek Igor da svoj sud

da,,i s obzirom da je vladar sedme otišao u vodenjaka,,,također još jedan pokazatelj da bi moglo doći do razvoda

Objavljeno: ponedeljak, 5.9.2016 / 23:07

pogledala bih i ovaj natal,,,curu zanima hoće li se razvesti

Objavljeno: ponedeljak, 5.9.2016 / 23:28

vrh 7.kuće u vagi,venera u 5oj u lavu..ljubav iz mladih dana...brak stabilan,partner tamnoput,miran,ne voli svađe,lijepih manira.
saturn,pluton i jupiter u 7oj kući uglavnom su u dobrim aspektima..
budući da se 7.kuća nastavlja u škorpionu moguće se kasnije trzavice u braku,ljubomora,svađe...vladar mars je u osmoj kući u škorpionu označava krizu u braku ali i transformaciju nakon krize..
mjesec od bitnih planeta za brak radi trigon sa venerom koja daje skladan ljubavni život...

ja bih rekla da će biti neslaganja,kriza u braku ali da će ipak zajedno ostati...

Igore?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 1:45 Izmjenjeno: utorak, 6.9.2016 / 2:46

Citiran post

Blaza je napisao:

evo ja ću probati...

vrh 7.u škorpionu,,,donosi u brak strast ali i svađe,ljubomoru. Vlaadar mars opisuje tvog muza kao osobu koja je na nekom poslovnom nivou i na koga se ti možeš osloniti. Jupiter i neptun u sedmoj su u konjukciji ,,nepovjerenje,nesigurnost u drugu osobu,rekla bih "mazanje očiju"..još k tome nalaze se u strijelcu što često donosi razvod...

mjesec je u kvadratu sa jupiterom i neptunom,,što donosi svađe,laži ali i moguće prevare..

rekla bih da ti stoji razvod ,,ali s obzirom da je od mc jedna planeta mars,,,rekla bih da nećeš imati više značajnih partnera u životu..

evo nek Igor da svoj sud

da,,i s obzirom da je vladar sedme otišao u vodenjaka,,,također još jedan pokazatelj da bi moglo doći do razvoda

E pa gledao sam ja bas kolko se sjecam za partnere.
Super, ali malo specificno.
Naime, gledamo prvo aspekte sa So.
So u promjenljivom znaku - signifikator više značajnih partnera. Ali Djevica koja je jalov znak, pa to nije puno, još Ve u Djevici daleko od puno.:)
Sad, So ima aspekt sa Mo i Me. Oba su orientalna.
Blaze samo se previdila od MC-a je sljedeci Mars pa gledamo do Jupitera.
Znači prvo je Me, a sljedeci Mo. Kako će Mo stići do So, to je njen muž. Venera nikako to ne može biti jer je u padu, na zadnjim stupnjevima i okscidentalna.

Muž je Mo u Djevici. On je poslovan, analitičan, precizan, voli sve konce držati u svojim rukama. Ali i vrlo karizmatičan čovjek, onako ima nešto posebno, pa malo da pripaziš na njega. hahahahhahahahahaha Ne može a da ne ostavi dojam. Mada, možep mu vjerovati, jer onako stalo mu je do tebi i obitelji.
Mars je ponašanje muža u braku, ali Mars je 0 Rahu, pa će biti ovdje turbulencija, kako je Blaze rekla. U 11. kući, pa razmislit ćeš ti dobro da li da ostaneš u tom braku, ali ne još. Ovdje je kako se sjecam da sam rekao glavni uvjet sloboda. Morate dati jedno drugom potpunu slobodu da bi ovo opstalo.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 1:56 Izmjenjeno: utorak, 6.9.2016 / 2:47

Gledajuci planete u ovom slučaju od Ma do Ju, dolazimo do So, ali to je prirodni vladar muža. Nakon So ide Ve u Djevici okscidentalna, na zadnjim stupnjevima i u padu. Ali, 0 Pluton pa je ovo neko tvoje zaljubljivanje u braku. Mada, ako ne poduzmes vise inicijative, to se moze svesti samo na platonski odnos. Zato ako hoces nesto tu da bude, a zasto da ne, onda poduzmi inicijativu.
Ima ovdje apsekata koji govore u prilog i tvojim šaranjima. Pazi, Ve u Djevici jeste mirna i ja volim reći frigidna ( u šali naravno ) ali uopće nije imuna na pravu ljubav nakon 40-te godine. Ve je u 6. kući gdje joj nije dobro, pa okscidentalna što znači da djeluje sporije, ali da ipak djeluje kad je u tvom horoskopu, pa još na završnim stupnjevima, sve sa kašnjenjem. Da je ovako sama ne bi bilo baš zaljubljivanja, ali pošto je Pluton, definitivno veliko zaljubljivanje dok si u braku. Sad zbog oštećenosti Venere može se dogoditi da se oslučiš da ne budeš sa tim likom. Ali, Ve 0 Pl prorade tu jaki naboji, baš te prodrma. Pa onda, Uran - potreba da se oslobodiš.
Pa onda Mars kao vladar 7. polja koga sad promatramo u kontekstu brak - općenito 0 Rahu, pa još 120 Ur. Ne guši kod sebe tu veliku ljubav. Venera je vl. tvog AC-a - Ti ćeš biti na iskušenjima da uđeš u tajnu vezu, ali ovisi o tebi, o tvojoj Ve u Djevici, koja je užasno mnogo teška.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 2:08

Kad kažem teška mislim teško se odlučuje za nešto više.
Ovo je meni slika opsjednute zaljubljenosti u nekog lika. Ma kad se pojavi, ne budeš ti znala ni za muža.:

Opstanak braka?
DC u Škorpionu, vladar Ma u Vodenjaku, fiksni znaci pa dugo traje, ali Vodenjak donosi potrebu za oslobađanjem, kao što je i Ma u 11. kući, pa još u Rahu, ukazuje na tenzije zbog određenih sumnji. Ma ovo se meni ne sviđa, dispozitor Ma je Sa u 2. kući suprugovoj 8. kući i radi 180 Ju 0 Ne vladarima derivatne 6. kuce (suprugovo zdravlje) pa sa Mo i Me. Zatim suprugu je puna 12. kuća.
Svskupa ukazuje da je on pun nekih frustracija, strahova, osjecaj krivnje, ali to toliko duboko drži u sebi da je užas. Sve mu se odražva na psihu, ali i na zdravlje. Baš mu se snažno odražava na zdravlje. Zato bih te prvo i osnovno zamolio da pod obavezno povedeš računa o njegovom zdravlju. Meni se to ne dopada. Ti ćeš njega svakako nadživjeti. Ali, svakako možeš utjecati na to da mu zdravlje bude ok, na dužinu njegovog života. Ovo je kompletan imunološki sustav i unutarnji organi. On je mlad čovjek - Ali, jel ima neki problem?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 2:18 Izmjenjeno: utorak, 6.9.2016 / 2:19

Citiran post

Blaza je napisao:

vrh 7.kuće u vagi,venera u 5oj u lavu..ljubav iz mladih dana...brak stabilan,partner tamnoput,miran,ne voli svađe,lijepih manira.
saturn,pluton i jupiter u 7oj kući uglavnom su u dobrim aspektima..
budući da se 7.kuća nastavlja u škorpionu moguće se kasnije trzavice u braku,ljubomora,svađe...vladar mars je u osmoj kući u škorpionu označava krizu u braku ali i transformaciju nakon krize..
mjesec od bitnih planeta za brak radi trigon sa venerom koja daje skladan ljubavni život...

ja bih rekla da će biti neslaganja,kriza u braku ali da će ipak zajedno ostati...

Igore?

Super ti ide. Samo ovu tehniku aspekata sa So da odradiš, kao i planete od MC-a do Ma, odnosno Venere. Ali da bi to znala, trebaš ju pitati da ti iskreno kaže koji joj je on značajan partner. Ako ju stvarno zanima, bude rekla.
Jer muž je planet koji radi snažan aspekt sa So ili određeni planet od MC-a od mA.
7. POLJE opisuje partnerovo ponašanje. I brak opcenito.
Vrh 7. polja je na 2. stupnju Vage, prilično lijen dio ono od 28. do 2. stupnja. Slika osobe koja razmišlja u problemima je ali nema djelovanja. Vladar Ve je u Lavu u fiksnom znaku.Lavu je inače mnogo stalo do porodice. Ve ima 90 Ma separaciono. Ovo je aspekt neslaganja. Oni kao muško i žensko se nisu u potpunosti ostvarili i tu nastupa problem. Trebaju malo unijeti inovacije u svoj seksualni život ili ga pojačati i glavno - raditi na komunikaciji. Vrlo često će se naći da se Ve 0 Ma ili Ve 90 Ma interpretiraju kao prekid, ali to ne mora da znači. Ovaj aspekt govori o neslaganju, problemima da se nađu na razini muškarca i žene, ali u ovom slucaju ti problemi mogu biti savladivi. Zatim Ve 90 Ma jesu svađe, konlikti i sukobi ali pošto su u fiksnim znacima i kadentnim kućama, do konflikta dolazi sporo i može biti baš pretježak.

Sveskupa: Nemogućnost da se u potpunosti nađu kao muško i žensko, zbog čega se preporučuje da porade na svom seksualnom žvitou. Zatim, obavezno poraditi na komunikaciji, bez svađe reći jedno drugom što ih muči, jer u suprotnom samo jednog dana mogu eksplodirati kao balon. Brak bi u tim slučajevima baš mogao opstati. Ali, pod uvjetom da uvaži navedeno. Posbno rad na komunikaciji, da kažu jedno drugom što ih muči. Jer strasti su skrivene i prejake i jedan problem koji preliva času može biti dovoljan za prekid odnosa. Zato prbleme riješavati mirno, odmah i sad. Kroz prilu obavezno Reći sve što jedno drugom ne godi. Ali nema lutnje, ako misle očuvati ovaj brak. :)

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove