Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 2:22 Izmjenjeno: utorak, 6.9.2016 / 2:35
Tema: Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i brakovi.
Inače, ako se Ve 90 Ma vezuje na neki način za derivatno 1. polje partnera ili 5. ili 11. polje, to može ukazati da korjeni tog nepotpunog ostvarenja na relaciji muškaac žena mogu ležati u njegovoj nedefiniranoj seksualnosti.
Pored toga Ve je vl. DC-a u 6. kući, a to je po osnovnoj simbolici izdaja i neiskrenost bračnog partnera. Mada, može označiti i povlačenje samo. Povlačenje zbog nezadovooljstva, psihičkih frustracija, pa eto i mogućnosti za ljubavnu izdaju, a samim tim i neiskrenost. Mada sve potječe od lične frustracije. Ne dopada mi se što on ima Ve u derivatnoj 12. kući pa ide So (muž) pa Me. On je baš pod nekom teškom blokadom. Tenzičan je dosta, ali slučaj kao i kod Nene, vidi se da nosi nekakvu bol o kojoj nikako ne može pričati. To je opet da naglasim psihička frustracija koja je okidač za sveukupno nezadovoljstvo i frustriranost ovim brakom Ostale stvari poput otežane komunikacije i prijevara su ovdje propratna pojava. Također, i zdravlje je problematično sa ovakvom 12. kućom. Vitalni organi od srca pa do donjeg dijela stomaka, izuzev genitalnih organa. Mada za slabe točke neophodno bi bilo vidjeti i njegov horoskop.
Rezime: Meni se ovdje ne dopada njihova emotivna kompatibilnost. Ona želi ovdje napraviti jednu lijepu priči. Ali, on nosi nekakav veliki ožiljak na svojoj duši, velike frustracije, nezadovoljstvo, što se loše odražava na psihu. Al, to sve ide onako polako, da se i ne primjeti. Primjeti ona kao žena da u njihovom odnosu nešto nedostaje, ali ne može odmah primjetiti i što, jer je on enigma jedna. Ovdje problem dolazi od neke teške emotivne, zapravo ljubavne drame, koja se više i-ili u potpunosti zbivala samo u njegovoj glavi. Problem dolazi i zbog nedefinirane seksualnosti. Ovdje se oni nisu izrazii u potnosti kao muško i žensko. Ne može do kraja. To stvara trajne posljedice. Iz tog razloga kažem da se treba malo više poraditi na seksualnom životu. Ali, prije svega na komunikaciji, da kažu uvjek jedno drugom što ih muče, da ne bi jednog dana užasno eksplodirali.
Nivo: U petoj brzini / 273 postovi
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 7:16 Izmjenjeno: utorak, 6.9.2016 / 7:24
Igor Igor je napisao:
Inače, ako se Ve 90 Ma vezuje na neki način za derivatno 1. polje partnera ili 5. ili 11. polje, to može ukazati da korjeni tog nepotpunog ostvarenja na relaciji muškaac žena mogu ležati u njegovoj nedefiniranoj seksualnosti.
Pored toga Ve je vl. DC-a u 6. kući, a to je po osnovnoj simbolici izdaja i neiskrenost bračnog partnera. Mada, može označiti i povlačenje samo. Povlačenje zbog nezadovooljstva, psihičkih frustracija, pa eto i mogućnosti za ljubavnu izdaju, a samim tim i neiskrenost. Mada sve potječe od lične frustracije. Ne dopada mi se što on ima Ve u derivatnoj 12. kući pa ide So (muž) pa Me. On je baš pod nekom teškom blokadom. Tenzičan je dosta, ali slučaj kao i kod Nene, vidi se da nosi nekakvu bol o kojoj nikako ne može pričati. To je opet da naglasim psihička frustracija koja je okidač za sveukupno nezadovoljstvo i frustriranost ovim brakom Ostale stvari poput otežane komunikacije i prijevara su ovdje propratna pojava. Također, i zdravlje je problematično sa ovakvom 12. kućom. Vitalni organi od srca pa do donjeg dijela stomaka, izuzev genitalnih organa. Mada za slabe točke neophodno bi bilo vidjeti i njegov horoskop.
Rezime: Meni se ovdje ne dopada njihova emotivna kompatibilnost. Ona želi ovdje napraviti jednu lijepu priči. Ali, on nosi nekakav veliki ožiljak na svojoj duši, velike frustracije, nezadovoljstvo, što se loše odražava na psihu. Al, to sve ide onako polako, da se i ne primjeti. Primjeti ona kao žena da u njihovom odnosu nešto nedostaje, ali ne može odmah primjetiti i što, jer je on enigma jedna. Ovdje problem dolazi od neke teške emotivne, zapravo ljubavne drame, koja se više i-ili u potpunosti zbivala samo u njegovoj glavi. Problem dolazi i zbog nedefinirane seksualnosti. Ovdje se oni nisu izrazii u potnosti kao muško i žensko. Ne može do kraja. To stvara trajne posljedice. Iz tog razloga kažem da se treba malo više poraditi na seksualnom životu. Ali, prije svega na komunikaciji, da kažu uvjek jedno drugom što ih muče, da ne bi jednog dana užasno eksplodirali.
Igore malo sam se zbunila čitajući jer je i Blaža postavila svoju kartu tako da neznam dokle se odnosi na mene. Igore ovako sada ću priložiti njegovu kartu. Doduše nezna tačno vreme kada je rođen. Rođen je na Brezovici Kosovo ali kada sam radila njegovu kartu nisam mogla da nađem to mesto pa mi je najbliže bio Prizren. E ovako ako ima nekih grešaka ti me ispravi. Rođen je 21.09.1969. nezna tačno vreme Brezovica. E sada ćeš verovatno imati pravu sliku oo njemu. A inače tvoji odgovori su bili jako iscrpni i veoma precizni tako da mogu još jednom da kažem SVAKA ČAST. Hvala naravno i Blaži.
Nivo: Iskusan forumaš / 593 postovi
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 15:31
nena123 je napisao:
Igore malo sam se zbunila čitajući jer je i Blaža postavila svoju kartu tako da neznam dokle se odnosi na mene. Igore ovako sada ću priložiti njegovu kartu. Doduše nezna tačno vreme kada je rođen. Rođen je na Brezovici Kosovo ali kada sam radila njegovu kartu nisam mogla da nađem to mesto pa mi je najbliže bio Prizren. E ovako ako ima nekih grešaka ti me ispravi. Rođen je 21.09.1969. nezna tačno vreme Brezovica. E sada ćeš verovatno imati pravu sliku oo njemu. A inače tvoji odgovori su bili jako iscrpni i veoma precizni tako da mogu još jednom da kažem SVAKA ČAST. Hvala naravno i Blaži.
Hvala i tebi na jako lijepim riječima. Tvoje poruke su citirana i dvije ispod nje.
Da ovako mogu imati sliku, dodatnu sliku o njemu na osnovu tvog natala, ali pošto nema vrijeme ne mogu imati i sliku događaja iz njegovog života.
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 15:33
nena123 je napisao:
Inače, ovdje imamo trigon između Svjetala, ali oba su na završnom 30. stupnju što donosi do psihičkih tenzija, neugodnosti, smetnji. Također, Mo radi 90 Saturn. Ona priča njega u njenom natalu stoji skroz.
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 18:26
Igor Igor je napisao:
Inače, ovdje imamo trigon između Svjetala, ali oba su na završnom 30. stupnju što donosi do psihičkih tenzija, neugodnosti, smetnji. Također, Mo radi 90 Saturn. Ona priča njega u njenom natalu stoji skroz.
Znaci mogao si neke stvari videti i kod mene u natalu. Doduse znala sam da je vreme jako bitno ali nazalost on nezna. Znaci sve ono sto si mi odgovorio vazi za mene. Jer sam bila mqlo zbunjena zbog druge natalne karte pa sam malo bila u trilemi. Ali sada kada si ni razresio malo mi je jasnije. Da li moze jos nesto da se vidi iz njegovog natala? Izvini na dosadi i potpitanjima koje sam ti postavila.
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 19:41 Izmjenjeno: sreda, 7.9.2016 / 7:11
Igor Igor je napisao:
Kad kažem teška mislim teško se odlučuje za nešto više.
Ovo je meni slika opsjednute zaljubljenosti u nekog lika. Ma kad se pojavi, ne budeš ti znala ni za muža.:
Opstanak braka?
DC u Škorpionu, vladar Ma u Vodenjaku, fiksni znaci pa dugo traje, ali Vodenjak donosi potrebu za oslobađanjem, kao što je i Ma u 11. kući, pa još u Rahu, ukazuje na tenzije zbog određenih sumnji. Ma ovo se meni ne sviđa, dispozitor Ma je Sa u 2. kući suprugovoj 8. kući i radi 180 Ju 0 Ne vladarima derivatne 6. kuce (suprugovo zdravlje) pa sa Mo i Me. Zatim suprugu je puna 12. kuća.
Svskupa ukazuje da je on pun nekih frustracija, strahova, osjecaj krivnje, ali to toliko duboko drži u sebi da je užas. Sve mu se odražva na psihu, ali i na zdravlje. Baš mu se snažno odražava na zdravlje. Zato bih te prvo i osnovno zamolio da pod obavezno povedeš računa o njegovom zdravlju. Meni se to ne dopada. Ti ćeš njega svakako nadživjeti. Ali, svakako možeš utjecati na to da mu zdravlje bude ok, na dužinu njegovog života. Ovo je kompletan imunološki sustav i unutarnji organi. On je mlad čovjek - Ali, jel ima neki problem?
Ima problema dosta ali ne ide na kontrole. Ima po sebi dosta masnog tkiva. Malo malo boli ga glava, imunitet oslabio. Koliko god da ga teram da ide na kontrole nece. Tvrdoglav je strasno
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 22:59
evo mene zanima budućnost ljubavnih veza,najviše braka kod ovog dečka,,,pa ću ja početi,,,Igore,kad stigneš pomozi i ispravi me :)
Objavljeno: utorak, 6.9.2016 / 23:41
vladar asc,venera u trećoj u raku,,,jako bitna obitelj,ljubav,nježnost,,,ali s obzirom da je u trećoj pomalo i avanturist
vladar sedme mars je osmoj kući,,,kao i suvladar pluton...nastavak sedme je u strijelcu što može donijeti turbulencije,svađe,ljubomoru u braku,potrebu za slobodom,,,
s obzirom da je vladar sedme u osmoj to često označava smrt braka,jer je osma kuća,kuća smrti,,,ali rekla bih da vrh osme kuće u strijelcu svakako ublažuje sve negativne stvari koje donosi osma kuća,jer strijelac na njoj štiti...pluton u osmoj mislim da sve te nedaće ipak regenerira,transformira,podiže osobu koja padne,pa bih isto tako rekla da bi to moglo pomoći u svezi braka...
Vrh pete je u lavu,vladar je u svojoj kući
samouvjerenost,srdačnost,rekla bih da osoba posjeduje određeni ugled u društvu,,,posebno jer je vladar u njoj
u dobrim aspektima sunce s mjesecom daje sreću kroz ljubav i djecu..
no međutim merkur je spaljen (IGORE MOLIM TE OBJASNI MI TOČNO KAKO SE MANIFESTIRA TAJ SPALJENI MERKUR)..
vladar pete u petoj donosi brojne ljubavi ali mozda i manje sreće u braku..
ajde Igore uputi me što još da gledam
Objavljeno: sreda, 7.9.2016 / 2:12 Izmjenjeno: sreda, 7.9.2016 / 2:13
Blaza je napisao:
vladar asc,venera u trećoj u raku,,,jako bitna obitelj,ljubav,nježnost,,,ali s obzirom da je u trećoj pomalo i avanturist
vladar sedme mars je osmoj kući,,,kao i suvladar pluton...nastavak sedme je u strijelcu što može donijeti turbulencije,svađe,ljubomoru u braku,potrebu za slobodom,,,
s obzirom da je vladar sedme u osmoj to često označava smrt braka,jer je osma kuća,kuća smrti,,,ali rekla bih da vrh osme kuće u strijelcu svakako ublažuje sve negativne stvari koje donosi osma kuća,jer strijelac na njoj štiti...pluton u osmoj mislim da sve te nedaće ipak regenerira,transformira,podiže osobu koja padne,pa bih isto tako rekla da bi to moglo pomoći u svezi braka...
Vrh pete je u lavu,vladar je u svojoj kući
samouvjerenost,srdačnost,rekla bih da osoba posjeduje određeni ugled u društvu,,,posebno jer je vladar u njoj
u dobrim aspektima sunce s mjesecom daje sreću kroz ljubav i djecu..
no međutim merkur je spaljen (IGORE MOLIM TE OBJASNI MI TOČNO KAKO SE MANIFESTIRA TAJ SPALJENI MERKUR)..
vladar pete u petoj donosi brojne ljubavi ali mozda i manje sreće u braku..
ajde Igore uputi me što još da gledam
Gledaš Veneru, to ok, sve si super opisala.
Ali za brak, gledaš aplikacije Mjeseca da bi odredila njegove značajne partnerice. Ako Mo ima više aplikacija to je pokazatelj za više partnera. Sad kolko ce biti ozbiljni odnosi, to ovisi o postavci planeta ka kome Mo aplicira. I opis partnera. 7. poje je partner u braku, kada dođe do uspostave odnos.a
Aplikacije Mo će pokazati baš značajne partnere za duže veze ili brakove.
Dok će metoda planeti od MC-a do Ve pokazati onako opći preek partnera u njegovom životu. To je druga metoda. Tu je mnogo značajno dostojanstvo planeta, u kojoj je kući.
Malo pogledaš ima li neki od Lilijevih aforizama koe sam naveo u uputama.
Ajmo prvo aplikacije Mo, da bismo vidjeli baš značajne partnere.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56