Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:23391

Nivo: Uzdiže se na forumu / 181 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 30.5.2016 / 22:29

Tema: Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i brakovi.

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Pa moguce. Sa Saturnom ti je u ljubavi vrlo nepredvidivo. Kod parntera Saturnovskog tipa moze se uspotrebiti ona izreka - Bog se smije nasim planovima. Znaci uđeš u odnos sa partnerom, koga si možda čak u mladosti i ignorirala.:) Znači smota te tako na finjaka, da ne shvatiš ni što ti se zbilo.
Pa ti mlađa od mene. Gdje žuriš bre.:) Meni je Venera totalno loša, u Djevici u 9. kuci, ako se budem kad oženio bit će ok, ako ne nikom ništa.

ma nek me smota, samo da sam ja srecna i zaljubljena :) e nz sta mi je, ali tako mi se udaje, ne mogu vise da se zezam, hocu taj pravi da dodje vec jednom, ne moramo sutra da se vencamo, al ono.. pritom nama zenama u srbiji, hrvatskoj itd nije lako, vec pose 29-e te proglase baba devojkom, pa ti vidi, muskarcima je drugacije.

pa ti imas Mo u vodoliji, ako se secam, sloboda na prvom mestu pa kakve aspekte pravi, sta je sa Merkurom?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 30.5.2016 / 22:35

Citiran post

Venerica je napisao:

ma nek me smota, samo da sam ja srecna i zaljubljena :) e nz sta mi je, ali tako mi se udaje, ne mogu vise da se zezam, hocu taj pravi da dodje vec jednom, ne moramo sutra da se vencamo, al ono.. pritom nama zenama u srbiji, hrvatskoj itd nije lako, vec pose 29-e te proglase baba devojkom, pa ti vidi, muskarcima je drugacije.

pa ti imas Mo u vodoliji, ako se secam, sloboda na prvom mestu pa kakve aspekte pravi, sta je sa Merkurom?

Daj tako je bilo nekad, al sad su drugacija vremena. Partner prikazan Saturnom obicno se upoznaje tako oko Saturnovog povratka. Tebi se prave bas super aspekti za ljubav. I po direkcijama, jel tako?

Ja imam Mo u Vodenjaku, koji je sklon dubokim emocijama, ali mora da se desi ono nesto. To Saturnov znak ali i 8. znak od Raka gdje je Mo u svom sjedistu, pa onda ima utjecaja i principa 8-ce. Mo u Vodenjaku je prijateljstvo iznad svega i sloboda, a ljubavnom smislu preduboke emocije, ali je potreban snažan okidač. Osobe sa Mjesecom u Vodenjaku spadaju u red onih koji dožive basš teške i nesretne ljubavi.
Meni je Merkur spaljen na orbisu od 1 stupnja i jos je 2. vladar 7. polja, a 7. polje počinje na Algolu. Ma, kaos totalni.

Objavljeno: utorak, 31.5.2016 / 22:52

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Daj tako je bilo nekad, al sad su drugacija vremena. Partner prikazan Saturnom obicno se upoznaje tako oko Saturnovog povratka. Tebi se prave bas super aspekti za ljubav. I po direkcijama, jel tako?

Ja imam Mo u Vodenjaku, koji je sklon dubokim emocijama, ali mora da se desi ono nesto. To Saturnov znak ali i 8. znak od Raka gdje je Mo u svom sjedistu, pa onda ima utjecaja i principa 8-ce. Mo u Vodenjaku je prijateljstvo iznad svega i sloboda, a ljubavnom smislu preduboke emocije, ali je potreban snažan okidač. Osobe sa Mjesecom u Vodenjaku spadaju u red onih koji dožive basš teške i nesretne ljubavi.
Meni je Merkur spaljen na orbisu od 1 stupnja i jos je 2. vladar 7. polja, a 7. polje počinje na Algolu. Ma, kaos totalni.

ma kad zivis u zatucanoj sredini, bogami nije jeste, fini su aspekti, videcemo sta ce biti, nadam se da ce biti nesto ozbiljnoo

dobro, vodolija je ipak fiksni znak, pa jos Sa vladar, pa kad se konacno zaljubi, onda to trajeee, ali iz okruzenja nisam bas primetila da su nesto preterano emotivni, ne znam mozda gresim, mada mislim da je tebi to vise do skorpije i stelijuma u sco, ako se dobro secam, jel da? e sad, vodolije su meni najteze za analizu, ja msm da oni ni sami ne znaju sta hoce, e sad verujem da je to sa Mo u vodoliji jos izrazenije, s jedne strane bi da im se desi veeeelika ljubav, pa kad bude nesto blizu toga, oni kao da se izmicu, sve se boje da im neko slucajno ne narusi "licni prostor"

a sto se tice braka, ti imas fore, sto si stariji sve si pozeljniji ako se uopste odlucis na taj korak, ako bude bice to nesto fatalno ima glavu da izgubis :) u svakom slucaju, ja sam pre za opciju da se desi tako neka velika ljubav, pa i da patis posle sta ima veze, nego ravna crta ceo zivot.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 1.6.2016 / 2:27

Citiran post

Venerica je napisao:

ma kad zivis u zatucanoj sredini, bogami nije jeste, fini su aspekti, videcemo sta ce biti, nadam se da ce biti nesto ozbiljnoo

dobro, vodolija je ipak fiksni znak, pa jos Sa vladar, pa kad se konacno zaljubi, onda to trajeee, ali iz okruzenja nisam bas primetila da su nesto preterano emotivni, ne znam mozda gresim, mada mislim da je tebi to vise do skorpije i stelijuma u sco, ako se dobro secam, jel da? e sad, vodolije su meni najteze za analizu, ja msm da oni ni sami ne znaju sta hoce, e sad verujem da je to sa Mo u vodoliji jos izrazenije, s jedne strane bi da im se desi veeeelika ljubav, pa kad bude nesto blizu toga, oni kao da se izmicu, sve se boje da im neko slucajno ne narusi "licni prostor"

a sto se tice braka, ti imas fore, sto si stariji sve si pozeljniji ako se uopste odlucis na taj korak, ako bude bice to nesto fatalno ima glavu da izgubis :) u svakom slucaju, ja sam pre za opciju da se desi tako neka velika ljubav, pa i da patis posle sta ima veze, nego ravna crta ceo zivot.

Ok, da bi bili emotivni, potrebno je jos pokazivatelja. Ali, jesu, jesu, samo se pretjesko zaljubljuju i to vjesto kriju. Mnogo teskih i neuzvracenih ljubavi je u simbolici Mo u Vodenjaku. Znam nekoliko slucajeva kao mojih gdje se Mo u Vodenjaku nađe u kombinaciji sa Ve u Djevici, pa osoba totalno zatvori svoje srce, te nakon 20-30 godina, tako počne da traga za ljubavi.:) Također, znam za dosta slučajeva sa Mo u Vodenjaku gdje su ljubavi bile sa toliko nesretnim krajem da su se vlasnici tog Mjeseca zbog istih odavali porocima, ili da su izgubili partnera na tragičan način.

Ipak, potrebno je da se nađu i drugi pokazivatelji, naglasena Voda, znak Vage, isl. Kod mene je AC u Škorpionu, IC u Ribama, pa onda zurka u 12. kuci u Škorpionu. Imam naglašene fiksne znake, pa sa Mo u Vodenjaku i Ve 0 Ma u Djevici, još Sa 0 AC, ja se užasno teško zaljubljujem, al kad se zaljubim onda je to za sve pare.:)

Objavljeno: četvrtak, 2.6.2016 / 21:06

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ok, da bi bili emotivni, potrebno je jos pokazivatelja. Ali, jesu, jesu, samo se pretjesko zaljubljuju i to vjesto kriju. Mnogo teskih i neuzvracenih ljubavi je u simbolici Mo u Vodenjaku. Znam nekoliko slucajeva kao mojih gdje se Mo u Vodenjaku nađe u kombinaciji sa Ve u Djevici, pa osoba totalno zatvori svoje srce, te nakon 20-30 godina, tako počne da traga za ljubavi.:) Također, znam za dosta slučajeva sa Mo u Vodenjaku gdje su ljubavi bile sa toliko nesretnim krajem da su se vlasnici tog Mjeseca zbog istih odavali porocima, ili da su izgubili partnera na tragičan način.

Ipak, potrebno je da se nađu i drugi pokazivatelji, naglasena Voda, znak Vage, isl. Kod mene je AC u Škorpionu, IC u Ribama, pa onda zurka u 12. kuci u Škorpionu. Imam naglašene fiksne znake, pa sa Mo u Vodenjaku i Ve 0 Ma u Djevici, još Sa 0 AC, ja se užasno teško zaljubljujem, al kad se zaljubim onda je to za sve pare.:)

pa to, to sam i mislila, tesko se zaljubis al kad se zaljubis onda je to bas jaaako i traje :) i ja se tesko zaljubljujem, tj ja mislim da se zaljubim, al ja sam generalno paljevina, bas se lako primim al me brzo prodje a da se zaljubim treba mi ipak malo vremena O:)

da, za emotivnost treba nagalsena voda, a vage inace ne vaze za nesto emotivne, negde procitah da je najveca astroloska zabluda da su vage osecajne, bas se me nasmejao tekst. ja recimo sebe ne smatram za nekog emotivca, tj nisam ranije, bila sam poprilicno usmerena na sebe i svoje potrebe, volim eto da budem u vezi, ali ne shvatam sad sve to kao nesto preterano inetnzivno i duboko, tj tako je bilo do pre par godina, i ne znam sta mi se dogodilo, ja sam se tolikooo promenila, sad sam postala uzasan emotivac i placiljivac, romanticna sam uzasno, sve ono sto sam ranije dozivljavala kao patetiku ili nesto bljak fuj sad mi je slatko i romanticn nz sta mi je. odrasla sam

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 0:27

Citiran post

Venerica je napisao:

pa to, to sam i mislila, tesko se zaljubis al kad se zaljubis onda je to bas jaaako i traje :) i ja se tesko zaljubljujem, tj ja mislim da se zaljubim, al ja sam generalno paljevina, bas se lako primim al me brzo prodje a da se zaljubim treba mi ipak malo vremena O:)

da, za emotivnost treba nagalsena voda, a vage inace ne vaze za nesto emotivne, negde procitah da je najveca astroloska zabluda da su vage osecajne, bas se me nasmejao tekst. ja recimo sebe ne smatram za nekog emotivca, tj nisam ranije, bila sam poprilicno usmerena na sebe i svoje potrebe, volim eto da budem u vezi, ali ne shvatam sad sve to kao nesto preterano inetnzivno i duboko, tj tako je bilo do pre par godina, i ne znam sta mi se dogodilo, ja sam se tolikooo promenila, sad sam postala uzasan emotivac i placiljivac, romanticna sam uzasno, sve ono sto sam ranije dozivljavala kao patetiku ili nesto bljak fuj sad mi je slatko i romanticn nz sta mi je. odrasla sam

Sad ovisi dal gledamo emotivnost ili zaljubljivost.
Zaljubljivost je jedno. Zaljubljenost dođe, a sad kakva će biti to ovisi upravo od emotivnosti. Banalno rečeno, naravno.
Vage spadaju u znake koji se najbrze zaljubljuju, ali njihove emocije nisu intenzivne. Vaga je znak partnerstva, pa tako i ljubavnog partnerstva, ali ne i ljubavi. To treba razgraniciti.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 20:42

Citiran post

finesa je napisao:

[IMG]http://i67.tinypic.com/2rqloxc...

evo famozne karte....da l se blizi neki sudbinski partner ,a da to bude jedna normalna veza i jedna normalna osoba...ovaj aspekt So 0 Sa 0 Ur sam prosla sa bivsim partnerom....e sad So je kvadrirano sa planetama u sestom polju(Ju i Ma) koje su ujedno i signifikatori ,duze veze ,braka...

od tranzita najznacajniji je Ne koji pravi konjukciju sa natalnim Ma i trigon sa natalnom venerom...saturn vrsi neku vrstu blokade ili daje tesko ostvariv odnos...u trecem je i pravi konjukciju sa natalnim suncem i kvadrira natalni mars....

da dodam...Uran na natslnom smc je pokrenuo niz dogadjaja prvo posao ,pa pa onda pojava ove muske osobe... prvo se desila opozicija smc natalnog i tranzitnog,pa onda ponovljena konjukcija urana i nat smc...

nadam se da si me razumeo...malo zbrkano moze da izgleda ,ali stalno me interesira ova tema kao u inat...Hvala

Od aspekata So ima 90 Ma, pa 0 Sa koji je i najjaci i najmucniji, a sto bi prikazalo tvoju proslu vezu i sad 90 Ju.
Reci mi koliko je trajala prosla veza?

Nivo: Novajlija na forumu / 7 postovi

Objavljeno: petak, 3.6.2016 / 23:55

prosla je trajala 1,5 godinu...rekose da postoje veze koje se mogu videti u karti i one koje se ne vide...ova je bila vrlo teska po svoj prilici...moze se opisati kao sunce saturn..;

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 4.6.2016 / 1:54

Citiran post

finesa je napisao:

prosla je trajala 1,5 godinu...rekose da postoje veze koje se mogu videti u karti i one koje se ne vide...ova je bila vrlo teska po svoj prilici...moze se opisati kao sunce saturn..;

Ok, tu je Sa u kazimiju, mada kazimi nikako ne moze znaciti nuzno dobro. Tu Saturn maksimalno izrazava sebe, do daske. A, sad kako, to ovisi o ostalim pokazivateljima. Jel bio tezak odnos, mucan?

Nivo: Novajlija na forumu / 7 postovi

Objavljeno: subota, 4.6.2016 / 10:06

moj saturn nije u kazimiju...pozdrav

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove