Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi
Objavljeno: nedelja, 13.3.2016 / 21:02
Tema: Praćenje tranzita planeta
Venera je ušla u Ribe, juče u 11:23 CET...
Venera je stigla do poslednjeg znaka zodijaka do Riba... I nema znaka u kome Venera više sanja, u kome je puna mašte, zanosa, magije, čarolije... U Ribama je Venera opijena, zanesena, opčinjena... Sve najbolje osobine Venere su u ovoj energiji istaknute, zapravo one su ovde najistaknutije... Venera u Ribama je egzaltirana (što u prevodu znači - pojačan uticaj). I baš zbog egzaltiranosti, ova Venera može biti i svetica i grešnica, i monahinja ali i žena koja naplaćuje svoje usluge.. Sve zavisi od aspekata, koja će osobina Venere u Ribama biti izražena...
Venera u Ribama je....
Priča o pravoj ljubavi, romantici, fantaziji, čaroliji... Priča o dubokim nivoima emotivnosti. Priča o empatiji, o saosećanju, o tajnama...Ovo je jedna od najtalentovanijih Venera za sve vrste umetnosti, za muziku, komponovanje, slikanje, ples, glumu. Ako kojim slučajem nema ličnog talenta ima smisla da prepozna dobru umetnost i da joj se divi. Ona je obdarena maštom, kreativnošću, duhovnošću... Ima ovde i idealizma, duboke vere u savršenu, idealnu ljubav. Gde ima idealizma ima i razočarenja. Ono što je za druge neralna ljubav za ovu energiju je ideal. Ova Venera će često privući one koji su u nekoj nevolji, u nekoj zavisnosti...
Ako ima nekih "teških" aspekata ova Venera može biti preosetljiva, stidljiava, povučena, tajanstvena, pesimistična, melanholična, negde se javlja i osećanje neshvaćenosti...
Sa Venerom u Ribama sve može biti nekako "daleko od očiju"...
Ljubav bez granica, uslova...
Preplaviće vas ova Venera ljubavlju, često bezuslovnom ljubavlju, ljubavlju bez granica. I spremna je za patnju više nego bilo ko... Ali ona je osetljiva i na patnju drugih. Spremna je da trpi zarad ljubavi. Ovo je i Božanska ljubav...
Kažu da je Venera u Škorpiji magnetski privlačna, da ali to je i Venera u Ribama, samo ovaj magnetizam je suptilniji...Ulaskom u znak Riba Venera dobija magnetičnost, sa tom energijom ona će pomisliti da može da privuče šta god želi. Ali ovde je ona i najnerealnija, ovde je ljubav san, fantazija, ideal... Potreba za ljubavlju iz snova... Za razliku Venere u Škorpiji ovde je u pitanju jedna druga suptilnija vrsta zavodljivosti i zavođenja...Niko se više neće žrtvovati zarad ljubavi od Venere u Ribama. Venera u Ribama se nesebično daje....svima, i onima koje voli i onima kojima je na bilo koji način potrebna.Vezuje se za one koje treba spašavati na bilo koji način. Ovo je Venera koja je zaljubljena u ljubav....ona prosto voli da voli!!! Venera u Ribama vidi svet u bojama....
Venera u Ribama je posebna priča, priča u kojoj ova Venera fantazira, idealizuje (Neptun vladar Riba), sve je prekomereno (Jupiter drugi vladar Riba), potiskuje ono što ne valja (sve u stilu "Misliću o tome sutra") i forsira samo ono što je dobro u nekom odnosu, sve samo da se veza održi ili opstane.Voli ova Venera kada se nešto samo naslućuje, voli mistiku, tajne...
Dokle je boravila u Vodoliji želela je da se druži, ovde u energiji Riba češće je sama i usamljena, čak i kada se nalazi okružena ljudima...Ona sanja svoj ljubavni san i mašta i najradije bi se negde sakrila i u osami tragala za večnim idealom koji se ljubav zove...Jer sve je lepo dokle se samo naslućuje, dok se ne izgovori dokle je tajna.
Ova Venera čeka svog "princa na belom konju". Čekaće ga zauvek ako treba...Ljubav često prevazilazi realnost i vreme...Partneri su neretko imaginarni, ne postoje u realnom svetu, ali pst...ne zna ona to ili zna, samo joj je ponekad lakše tako, jer realni svet ne nudi ono što njoj odgovara...Ona je uvek u potrazi za idealnom ljubavi...Učiniće sve u ime i zarad ljubavi...I što dalje ode lakše može pronaći idealnu ljubav...Ljubav se Veneri u Ribama vidi u očima i na licu, ne može je sakriti....Isplešće mrežu fantazije oko partnera...Partneri su obično umetnici, sanjari, muzičari, pesnici, boemi, hipici nekada...Najbolje se snalazi u ulozi spasioca...Sklona je gubljenju identiteta, jer kada jednom zaroni u vode Riba sva se predaje...
Venera u Ribama je žena koja čeka mornara, devojka koja će izuti cipele i prošetati bosa, devojka koju neko fotografiše, monahinja, devojka koja prodaje mimoze, ili gleda neku sliku u muzeju, devojka koja nosi veo, masku ili čipkane čarape, podvezice, stoji ispred kamere, surfuje na talasima okeana, ili je u potrazi za biserom iz školjke....devojka u nekom noćnom klubu, Mata Hari, žena u zatvoru, ili u nekoj bolnici za odvikavanje, žena na psihoanalizi, žena koja se moli ispred neke ikone,...devojka koja studira medicinu, farmaciju, hemiju...Često menja mesto boravka, poput čergara (vadar Riba - Neptun)....
Šta možemo da očekujemo dok Venera prolazi kroz Ribe?
Možemo osetiti više ljubavi nego obično, nešto kao poplavu osećanja....Izraz "pijan od ljubavi" je ovde najprkladniji. Možemo osetiti i snažnu potrebu da se zaljubimo... ali to nije obično zaljubljivanje, to je potraga za srodnom dušom i idealnom ljubavlju...
Dok Venera bude prolazila kroz ovu energiju, bilo da ste sami ili u vezi, vaše srce će biti mekše, nežnije, osetljivije... takva će i osećanja biti. Bićemo i puni saosećanja prema drugim ljudima i razumevanja. Imaćemo i želju i potrebu za više romantike... Više senzualnosti, zavodljivosti i zavođenja... Skrivanja iza neke maske, čipke, vela nekog, visokih potpetica, crvenog karmina... Potreba za ljubavlju veća nego do sada, bez ljubavi ova energija nije srećna, izgubljena je... Biće onih koji sve ovo nikako neće želeti da se vidi, da drugi vide, jer ako ljubavi nema, ako ideala nema radije će se povući i patiti u samoći... Za vreme ovog tranzita izrazita sklonost ka žrtvovanju, ako ste sami može vas privući neki gubitnik, zavisnik od nečega, neko tajanstven ili neko ko tajna mora biti...Mnoge usamljene duše biće u potrazi za svojom srodnom dušom.
Pod uticajem ovog tranzita moguće su razne vrste zavisnosti, od drugih ili obrnuto da neko bude zavistan od vas. U obzir dolaze i druge zavisnosti, hrana, piće, lekovi, cigarete....
Ovaj tranzit je odličan za umetnike, ali i za sve vas koji imate neki talenat. Biće i onih koji će dobrovoljno u samoću i povlačenje, u takozvano "punjenje baterija"...
Biće opčinjenih romantikom, poezijom, muzikom, ljubavnim rečima, knjigama, filmovima, sve u potrazi za idealom koji ne pronalaze u stvarnom životu...
Pod uticajem Venere u Ribama možemo suviše lako verovati u ono što želimo da verujemo...Ovo je i vreme u kome će nam biti potrebna ljubav, nežnost, mnogi će se bez ljubavi osećati izgubljeno...Neke veze će imati šansu da budu obogaćene, romantikom, nežnošću... Čuvajte se samo preteranog idealizovanja onih koje volite...Ružičaste naočari su jedan od "rekvizita" u vreme ovog tranzita....
Venera će boraviti u Ribama od 12.Marta do 5.Aprila...
Aspekti Venere u Ribama:
14.Mart: 21:47: Venera kvadrat Mars
20.Mart: 18:44: Venera konjukcija Neptun
25.Mart 12:57: Venera opozicija Jupiter
25.Mart 17:48: Venera kvadrat Saturn
26.Mart 12:11: Venera sekstil Pluton
05.April 17:50: Venera ulazi u Ovna
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 16.3.2016 / 14:50
Jupiter u Devici trigon Pluton u Jarcu..
Ima li svetla na kraju tunela?
Ima li mesta za sreću i optimizam? Pitanja retorička, odgovor jasan....Ima!
Danas jedan egzaktan aspekt daje nam šansu i mogućnost da se u naš život vrati sreća, nada, optimizam.
16.Mart: 21:05: Jupiter trigon Pluton
RxJupiter u Devici, Pluton u Jarcu na 17*
U jakoj energiji vode smo. Mnogima je potrebno čvrsto tlo - zemlja. U Ribama danas: Venera 5*, Neptun 10*, Merkur 20*, Kiron 21*, RxJMČ 21* i Sunce 26*! Preplavljeni smo osećanjima, mnogi su i preosetljivi ovih dana. Plivamo, ronimo, plutamo najbolje što umemo.
Danas je moguće videti svetlo, neki samo vaš svetionik. Danas po drugi put imamo jedan dugotrajan aspekt, aspekt koji će mnogima poraviti najpre raspoloženje a onda i sve drugo što treba da popravi . Interesantan je svaki susret ovih planeta (bilo koji aspekt).
Sve je počelo Decembra 2007.
kada su Jupiter i Pluton bili u Strelcu u konjukciji (12.12.2007.). Bio je to snažan susret. U Avgustu 2013. i Aprilu 2014. imali smo opoziciju ovih planeta, Jupiter u Raku opozicija Pluton u Jarcu. Sada su ove planete u trigonu. Ponovo će Jupiter i Pluton biti u zagrljaju (konjukcija) 5.Aprila 2020. u Jarcu na 24* i tada kreće novi ciklus. Opet sve u krug....kolo sreće se okreće.
Sadašnji egzaktni (tačan) trigon ovih planeta:
12.Oktobra Jupiter u Devici, Pluton u Jarcu na 13*
16.Marta 2016. - RxJupiter na 17* Device, Pluton na 17* Jarca
26.Juna 2016. - Jupiter na 16* Device, RxPluton na 16* Jarca
Šta možemo da očekujemo od ovog tranzita:
Jupiter i Pluton se nalaze u energiji zemlje. Jupiter u Devici (zemlja), Pluton u Jarcu (zemlja). Ako se "davite" u energiji Riba ovih dana eto prilike da osetite čvrsto tlo! Ove dve planete, planeta sreće Jupiter i planeta transformacije Pluton u energiji trigona:
Trigon je LEP aspekt koji prave dve planete pod uglom od 120*. To su dve energije koje se dobro slažu. Ovde su to energije zemlje (Devica, Jarac). Planete u trigonu mogu imati različit cilj ali energije im se slažu i podržavaju jedna drugu. Sa trigonom lakše prihvatamo neku situaciju ili neki događaj, možemo se (iz)lečiti, zalečiti, zaboraviti neke ružne stvari i događaje. Međutim trigon sam po sebi ne donosi neku veliku motivaciju ili motiv (znaju to oni koji imaju puno trigona u svom natalnom životnom horoskopu), čak su trigoni i prilično pasivna energija (znam neke koji čekaju da im se nešto dogodi i čude se jer imaju sve same trigone i sekstile u svom horoskopu... naglasak je na čekaju). Trigoni znaju da nas ulenje, da se ide linijom manjeg otpora... Mada ljudi koji imaju puno trigona često drugima izgledaju kao ljudi koji ne moraju puno da se pomuče za neke stvari ili da im sve ide od ruke...Trigon donosi i talente...
U svakom slučaju ovde je reč o trigonu između dve Tran planete i on nam pruža mogućnost da se lepo osećamo, uravnoteženo, lako, a mogući su i neki takvi događaji....
Glumci: Jupiter i Pluton
Uloge: Jupiter - Devica, Pluton - Jarac
Scene: kuće u kojima se nalaze Tran Jupiter i Tran Pluton
Kako glumci igraju uloge: trigon
Ovaj trigon bi najviše mogli da osete: Device (konjukcija), Jarčevi, Bikovi (trigon)....ali i svi mi koji imamo neke planete na oko 17* ovih znakova...I Rakovi i Škorpije (sekstil) takođe mogu osetiti lep uticaj, nešto slabiji ali lep....."Komšije" Lavovi i Vage (polusekstil) svakako će osetiti ovaj uticaj...Blizanci i Strelčevi (kvadrat).....akcija, sve ovo sa dozom napetosti...Ribe (opozicija) sa potrebom da sve ovo uravnotežite...Ako se dobro prilagode, usklade sve ovo će osetiti i Ovnovi i Vodolije (inkonjukcija)...
Pogledajte gde vam se nalaze Jupiter i Pluton...
Pogledajte gde vam se u horoskopu nalaze Jupiter (kuća u Devici) i Pluton (kuća u Jarcu), tu negde su i dešavanja uticaji....Pogledajte i kojim kućama vladaju Jupiter (Strelac i Ribe) i Pluton (Škorpija) i te kuće su bitne za tumačenje....U tim kućama u tim oblastima života mogući su događaji ili psihološki uticaji....Ono "seme" koje je posejano krajem 2007. sada bi moglo da izraste u nešto moćno....Imate tri šanse, tri prilike, iskoristite ovu energiju od sada do Juna 2016.
Najvažniji uticaj ovog trigona je da možete preduzeti korake da poboljšate svoj život u oblastima - kućama u kojim se nalaze ove dve planete...Ako ste imali ili imate neki problem ovo je vreme da se on i reši..., jer ovaj trigon donosi ogromnu energiju koju treba iskoristiti...Kako ovaj aspekt donosi želju da se bude najbolji, želju za liderstvom, kao i želju za bogatstvom....to treba smestiti u vaše živote i vaše priče i sve lepo iskoristiti dok taj uticaj traje....Iskoristite i veliku želju za dokazivanjem....a imate sve sreću, ekspanziju, optimizam (Jupiter) i ogromnu energiju i moć regeneracije (Pluton)...
Negde ćete pročitati da ovaj aspekt donosi ogromno bogatstvo...., naravno da treba imati u vidu vaš natalni horoskop i da li tu mogućnosti i potencijala za bogatstvo ima...I šta je uopšte za koga bogatstvo? Neko će misliti na milione, neko na par hiljada dinara....
Ovaj trigon vam može doneti:
Kada se planeta sreće (Jupiter) i planeta moći i trasformacije (Pluton) udruže (trigon), možete očekivati: Mogućnost transformacije. Pozitivna (Jupiter) mogućnost transformacije (Pluton). Lična trasformacija, transformacija života, ljudi iz vaše okoline. Dobar aspekt i energija za povećanje blagostanja, finansija, uspeh u karijeri. Uvećanje moći i uticaja. Često ovaj aspekt nazivaju aspektom bogatstva. Znanje (Jupiter) je moć (Pluton). Više optimizma, ambicije, mogućnost uspeha. Ovde su dve energije udružene u harmoničan aspekt, Jupiter: optimizam, obilje, ekspanzija, rast, vera, mudrost, filozofija, sloboda, istina i Pluton: moć, kontrola, regeneracija, transformacija, čišćenje, promene (suštinske), smrt i ponovno rađanje. Tu su i dve energje zemlje Devica i Jarac koje tako zajedno udružene donose mogućnost uspeha, priznanja, napredovanja u poslu, karijeri, društvnoj lestvici, mogućnost finansijske i materijalne sigurnosti...
Imaćemo mogućnost transformacije života od onog svakodnevnog i rutinskog, do poslovnog i profesionalnog. Oslobađanje od svega onog što nas sprečava da rastemo, širimo se....Ovo je i menjanje životne filozofije i vidika, menjanje i širenje....Mogućnost da se vidi šire i dalje.....mnogo šira slika sveta i okruženja....Ovo je otkrivanje istine....životne istine!
Nemojte da mislite šta planete mogu da urade za vas, mislite i šta vi možete da uradite za sebe....Menjajte najpre sebe....da bi se promenilo nešto i oko vas....Jupiter je planeta sreće (u jednom znaku oko godinu dana), Pluton je više generacijska planeta, kolektivna...
Jupiter je retrogradan (do 9.Maja) moguća je i neka prošlost...i vaša i kolektivna! Prilika da se dovrši nedovršeno!
Na globalnom nivou (svi smo deo neke zajednice)....možemo osetiti rast moći, najpre onih "malih" "običnih" ljudi. Možemo osetiti porast u finansijskom smislu (znam sada mislite "iz tvojih usta u Božije uši", ali tako je. Moguća su nova rešenja, novi pristupi nekim kolektivnim problemima, pre svega onim materijalne prirode. Pre svega da se smanji jaz između bogatih i siromašnih posebno u vreme kada se suočavamo sa jednom od najvećih kriza (izbeglička)...Ali i svih drugih....
Ova energija može pozitivno uticati na ono što nam život znači: zdravlje, ishranu, posao, životnu sredinu, radnička prava, odnos prema životinjama, klimatskim promenama....Rast velikih ustanova, korporacija posebno onih finansijskih, rast uticaja i moći....ali ovog puta pobeda dobrog nad lošim...Borba dobra i zla....sa pobedom dobrog i u nama i oko nas....
Objavljeno: sreda, 16.3.2016 / 14:54
Igor Igor je napisao:
Venera 90 Mars - cuvajte se konflikata. Posebno u ljubavi dolazi do pucanja.
pocetkom novembra prosle godine tranzitna venera i mars u vagi su mi usetali zajedno u peto polje..ne znam tacno koji datum al znam da su bili u konjukciji..svadje u vezi teske reci prekid..eto tako ..ima logike Igore
Objavljeno: sreda, 16.3.2016 / 16:53
Cicimici je napisao:
pocetkom novembra prosle godine tranzitna venera i mars u vagi su mi usetali zajedno u peto polje..ne znam tacno koji datum al znam da su bili u konjukciji..svadje u vezi teske reci prekid..eto tako ..ima logike Igore
Zanimljivo u nekim slucajevima ovaj aspekt govori o koristenju usluga prostitutki. Ali, mnogo mora tu da se skocka da bi se tvrdilo.
Ja imam ovaj aspekt ali oba planeta su u Djevici, što znači da je meni izrečeno totalno strano.
Ono što nisam mogao mimoici to je veza sa zauzetom osobom, koju sam iz tog razloga i prekinuo. Tad sam imao nekih 21 god (nepunu) i od tad nikad vise sa zauzetom osobom. Prije cu biti sam. Ali, to je do Djevice. Sad kod ovih vatrenih znakova, cesto su to veze sa zauzetim osobama.
Nivo: Nova nada foruma / 32 postovi
Objavljeno: petak, 18.3.2016 / 19:23
Ova krasna pomrčina sunca koja se dogodila 9. ožujka će se osjetiti 6. mjeseci zar ne?
Meni se dogodila u 7. kući .. ASC na 17. Djevice .. i mislim da ću je najviše osjetiti kroz komunikaciju s ljudima na poslu. Jednostavno preemotivno reagiram, najljutim se za sve .. Mislim da me neće dotaknuti u odnosima s partnerom nego ljudima na poslu
Objavljeno: petak, 18.3.2016 / 22:41
llely je napisao:
Ova krasna pomrčina sunca koja se dogodila 9. ožujka će se osjetiti 6. mjeseci zar ne?
Meni se dogodila u 7. kući .. ASC na 17. Djevice .. i mislim da ću je najviše osjetiti kroz komunikaciju s ljudima na poslu. Jednostavno preemotivno reagiram, najljutim se za sve .. Mislim da me neće dotaknuti u odnosima s partnerom nego ljudima na poslu
Ma ne 6 mjeseci, dijeluje oko jedan dan nakon Pomracenja. Budem izbacio tekst o fazama Mjeseca.
Nivo: Nova nada foruma / 32 postovi
Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 19:12
Igor Igor je napisao:
Ma ne 6 mjeseci, dijeluje oko jedan dan nakon Pomracenja. Budem izbacio tekst o fazama Mjeseca.
ozbiljno? pa čini mi se da sam negdje čitala da se utjecaj osjeti cca 6. mjeseci .. radovalo bi me da nije tako
Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 20:30
llely je napisao:
ozbiljno? pa čini mi se da sam negdje čitala da se utjecaj osjeti cca 6. mjeseci .. radovalo bi me da nije tako
Sorry, nisam se ogradio od stava. To je po meni tako prenapuhano. Većina priča kako je utjecaj po 6 mjeseci, pa onda lupetaju kako neće više ništa biti isto, nakon Punog Mjeseca, pa onda izmisljaju razne nazive isl.
To je sve medijska pompa.
Pun Mjesec je jedna od faza Mjeseca, kao što ima Mladi Mjesec, Srpoliki, Ispupčeni,...
Zašto onda Srpoliki Mjesec nema utjecaj po 6 mjesei? Zašto nema posljednja Zalazeća faza?
Eto to su moja neka pitanja. A, moj stav je - to je faza Mjeseca, koja se ponavlja na svakih 25-28 dana. Znači dejstvo je kao i kod svakog tranzita. Oko 1 dan konkretnije.
Objavljeno: subota, 19.3.2016 / 20:30
llely je napisao:
Sorry, nisam se ogradio od stava. To je po meni tako prenapuhano. Većina priča kako je utjecaj po 6 mjeseci, pa onda lupetaju kako neće više ništa biti isto, nakon Punog Mjeseca, pa onda izmisljaju razne nazive isl.
To je sve medijska pompa.
Pun Mjesec je jedna od faza Mjeseca, kao što ima Mladi Mjesec, Srpoliki, Ispupčeni,...
Zašto onda Srpoliki Mjesec nema utjecaj po 6 mjesei? Zašto nema posljednja Zalazeća faza?
Eto to su moja neka pitanja. A, moj stav je - to je faza Mjeseca, koja se ponavlja na svakih 25-28 dana. Znači dejstvo je kao i kod svakog tranzita. Oko 1 dan konkretnije.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56