Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi
Objavljeno: petak, 22.1.2016 / 23:28
Tema: Smešni horoskop
- 6.00: Devica ustaje i pre tuširanja briše kupatilo. Nakon pranja zubi, četkicu stavlja u sterilnu čašicu i stavlja je na posebno mesto, daleko od ostalih četkica.
- 6:15: Jarac ustaje i isključuje bojler, istekao je termin za jeftinu struju.
- 6.20: Vodolija odlazi na jutarnje trčanje.
- 6.30: Vaga i Lav se pred ogledalom otimaju za hidratantnu kremu i gel za kosu.
- 6:40: Bik doručkuje Nutellu zahvatajući kašikom
- 6:45: Strelac ustaje i ponovo uključuje bojler.
- 7.00: Rak pravi sendviče, Devica cedi sveže voćne sokove. Blizanac je još u krevetu, sa mobilnog proverava e-mail, Fejsbuk, Tviter i Instagram.
- 7:05: Škorpija razvaljuje vrata od kupatila,Vaga izlazi smrtno uvređena s neseserom u rukama.
- 7:10 Ovan ustaje i uključuje štopericu.
- 7:11:45 sec: Ovan istuširan, obučen, obuven, maše sa stepenica. Isključuje štopericu.
- 7:15: Bik struže ostatke po teglici. Nema više Nutelle.
- 7:20: Vaga i Lav opet imaju okršaj pred ogledalom, poslednja provera izgleda i divljenja samima sebi pred odlazak.
- 7:30: Vodolija se tušira hladnom vodom, Jarac je opet isključio bojler.
- 7:40: Svi odlaze.
- 7:45: Blizanac se vraća, zaboravio jedan od tri mobilna.
- 7:50: Blizanac se opet vraća, zaboravio je novčanik.
- 8:00: Riba se budi i shvata da su je zaključali u stanu.
Objavljeno: petak, 22.1.2016 / 23:30
Kako se ponašaju horoskopski znaci kada se zaglave u liftu.
RAK: Šta mu bi?
BLIZANCI: Opa, zaglavljeni smo!
LAV: Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao.
DEVICA: Jaoj, gde baš sada!
OVAN: Da vidimo šta je (pritiska dugmiće).
ŠKORPIJA: Hej, komšija, nemojte tako jako!
OVAN: Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i čekamo?
VAGA: Komšija, smirite se! Nije vreme za svađu!
DEVICA: A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka?
JARAC: Svi imamo neke obaveze, ali umesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba!
VODOLIJA: Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim.
BLIZANCI: Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo!
RIBE: Vidi ti njega! Njemu je čak i zabavno!
STRELAC: Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?
LAV: Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
VODOLIJA: Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi.
BIK: Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
OVAN: Ma nemojte! Mislite da cu celu noć sedeti ovde? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata).
VAGA: Komšija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno!
ŠKORPIJA: Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska u glavi.
OVAN: Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaras sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe.
ŠKORPIJA: S tobom mogu da popričam i na jedan poseban nacin, a ako želis, možemo i ovde u liftu.
LAV: Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se!
RAK: Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovde bespomoćni.
DEVICA: Tako je! Uopšte nismo svesni toga šta sve može da nam se desi.
ŠKORPIJA: Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu.
RAK: Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čoveče!
DEVICA: Potražite otvor za ventilaciju, ovde više ne može da se diše!
OVAN: Ma dajte da probam još jednom!
SVI SEM STRELCA: Ne!
STRELAC: Slažem se sa komšijom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta.
JARAC: Nemojte, komšija! To ne dolazi u obzir.
RIBE: Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
VAGA: Komšija, šta vi mislite o ovome?
BIK: Mene pitate?
VAGA: Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
BIK: Mene ništa ne pitajte. Sada je vreme ručku (vadi sendvič). Kad se najedem, onda ću da razmišljam o liftu.
LAV: Nemoguće! Baš sada ste gladni?
BIK: Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišsljam o teškim stvarima.
BLIZANCI: Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da delim?
RAK: Vi niste normalni!
JARAC: Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rešenje, pa da čujem.
BIK: Resenje je jednostavno, čekacemo dok ne stigne struja.
(Lift počinje da se trese.)
RAK, DEVICA I RIBE: Jaoj, šta je ovo?
BLIZANCI I STRELAC: Počinje prava zabava!
VODOLIJA: Našim mukama je došao kraj - stigla je struja.
STRELAC: Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.
Objavljeno: petak, 22.1.2016 / 23:34
HIT KRIMI-HOROSKOP: Škorpije su plaćene ubice, Vage kraljice korupcije, a Ribe švercuju drogu!
Ovan je naoružan
Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka poseduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najverovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su uterivači dugova, ucenjivači ili plaćene ubice.
Bik radi za lovu
Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta.
Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojom koristi se nikome ne hvale. Ako ih uhvate na delu, pokajaće se u nadi da će dobiti milost uz reči – “jednostavno nisam mogao da odolim”.
Blizanci su prevaranti
Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhapšenih.
Ako se i bave kriminalom, najčešće je reč o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama pokušavaju da se spasu, pa makar to bilo odavanje imena saučesnika ili bilo šta što bi moglo da im pomogne. Ne treba čuditi ako tada lažu.
Najviše kriminalaca ima među Rakovima
Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Pošto teško kontrolišu svoj temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.
Lavovi su proračunati
Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, kao što je krađa, već ako rizikuju svoju slobodu, to rade zbog velike koristi ili slave.
Device najčešće nadrljaju
Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Takođe, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopšteno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.
Vage su majstori korupcije
U poređenju s drugim vazdušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih nameštanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojim oni daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze, pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.
korpioni su plaćene ubice
Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosek serijskih ubica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređen ego.
Strelac najviše robija
Strelčevi su treći na listi uhapšenih kriminalaca, ali najčešće popiju robiju. Bave se raznim prevarama, ali učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da Strelčevi vrlo retko povrede svoje žrtve, što govori da u kriminalu učestvuju isključivo radi financijske koristi, ili čak potrebe.
Jarac je u organizovanom kriminalu
Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim sferama života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše uhapšenih iz redova organizovanog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a kada su otkriveni, beže od zakona.
Vodolije su hakeri
Originalne i domišljate Vodolije i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mestu po broju uhapšenih. Ipak, alo se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često pokreće i želja za osvetom.
Ribe švercuju drogu
Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju sa drogom, dilovanjem ili švercovanjem. Mogu švercovati i retke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvek pomalo bizarni, pa i smešni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a kada završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.
Objavljeno: petak, 22.1.2016 / 23:37
Sta kazu horoskopski znakovi u krevetu:
Ovan: Ok, hajde ponovo!
Bik: Gladan sam, dodaj mi picu.
Blizanac: Gde je daljinski?
Rak: Kada ćemo da se venčamo?
Lav: Bio sam dobar, zar ne?
Devica: Moram da operem posteljinu.
Vaga: Sviđa mi se ako se i tebi sviđa
Škorpija: Možda bi trebalo da te odvezem?
Strelac: Ne zovi ti mene, ja ću tebe.
Jarac: Imate li vizit-kartu?
Vodolija: Hajde sad da probamo bez odeće!
Ribe: Kako reče da ti je ime?
Objavljeno: petak, 22.1.2016 / 23:40
OVAN
Posao: Ako vas ne uhvate kupite i meni nesto.
Ljubav: Ocekuje vas prijatno vece. Izlazite vi, vasa djevojka i njen decko.
Zdravlje: Njen decko je snazan, pripremite flastere.
BIK
Posao: Ukoliko jutros ustanete iz kreveta, obavicete veliki broj poslova u kupatilu.
Ljubav: Pripazite, voljena osoba vam krisom busi kondome.
Zdravlje: AIDS se preko klozetske solje prenosi tako sto na istu sjednete, a prethodnik jos nije ustao.
BLIZANCI
Posao: Nemoj da brigas - zivot se stara, dok bude ljudi bice i para.
Ljubav: Ukoliko pola sata sjedite na svojoj lijevoj ruci, ona ce dejstvovati kao tudja.
Zdravlje: Mislite na svoju lijevu ruku.
RAK
Posao: Razmislite da li naplacujete adekvatnu cijenu za ruke.
Ljubav: Ne mijesajte posao i emocije.
Zdravlje: Mislite i na svoju desnu ruku.
LAV
Posao: Posao vam ne da da mislite na ljubav.
Ljubav: Ljubav vam ne da da mislite na posao. Cime se vi to, pobogu, bavite?
Zdrvalje: Cesta promjena partnera izaziva rak materice.
DJEVICA
Posao: Domacice manje zbori da ti rucak ne izgori.
Ljubav: Ne radujte se uzalud etnickom ciscenju, ono ovaj put nece donijeti i organizovano silovanje.
Zdravlje: Uz ratna i mirnodopska odlikovanja neizostavno idu polna i venericna oboljenja.
VAGA
Posao: Ocekuje vas ogroman finansijski dobitak. Veceras.
Ljubav: Srescete partnera svog zivota. Veceras.
Zdravlje: Na zalost, mozdani udar. Predvece.
SKORPIJA
Posao: Ne mijesate se u svoj posao.
Ljubav: Ljubav prema otadzbini vam nije uzvracena.
Zdravlje: Krajnje je vrijeme da se rijesite pletenica pod pazuhom.
STRIJELAC
Posao: Zbog posla cesto odsustvujete od kuce.
Ljubav: Vas partner svakodnevno trazi izgovor u glavobolji.
Zdravlje: Osecate li roznata zadebljanja na glavi?
JARAC
Posao: Za poslovne neuspjehe utjehu trazite u picu.
Ljubav: On ili ona nikako da izadju iz vase case.
Zdravlje: Ne sekirajte se, jetra je organ koji se regenerise.
VODOLIJA
Posao: Uprkos naporima na poslu je sve naopako.
Ljubav: Osobe suprotnog pola prosto bjeze od vas. Beze i osobe istog pola.
Zdravlje: Da li ste vi mozda genije?
RIBE
Posao: Posao cvjeta, bili su praznici i kontejneri su puni.
Ljubav: Ukoliko pozurite do kioska sa giricama, iskoristicete jedinstvenu priliku da i vi capite neku ribu.
Zdravlje: Muci vas: zadah iz usta, gljivice na nogama, znojenje pod pazuhom kao i cerumen iz usiju i hemoroidi i bubuljice po nosu, te cirevi po kozi, celulit, kao i mnoga polna i venericna oboljenja, a i opadanje kose, grcevi u zelucu. Ne gubite nadu, bar nesto mozete spasiti. Ukoliko poslije svakog cesljanja kosu iz ceslja stavite u kesu kroz izvjesno vrijeme cete je imati sacuvanu - u kesi.
Objavljeno: petak, 22.1.2016 / 23:42
Ovan – Svađalice i galamdžije, uvek željni komandovanja i dernjaju se po čitav dan. Stalno im nešto smeta, konstantno traže krivu Drinu za ispravljanje. Nikad im nije dosta hrane, jedu kao da su iz Afrike stigli.
Bik – Uspavani i dosadni, smorili bi i samog sebe kad ne bi odmah zaspali. Lenji su do zla boga, i samo razmišljaju kako da se obogate, da bi mogli još više da se izležavaju.
Blizanci – Površna blebetala i tračare. Zrelost im je na nivou deteta od 5 godina. Beže od odgovornosti k’o da ih ona juri sa štapom. Uvek misle da su najpametniji i samo oni u pravu.
Rak – Izgubljeni i u svetu i u svemiru. Žive u iluzijama, plaču i vređaju se po ceo dan. Izgledaju kao da ih možete gaziti dok ne crknu, a zapravo su sebičnjaci, koji hoće da vam nakače omču oko vrata.
Lav – Kompleksaši prve vrste. Samopouzdanje im zavisi od tuđih pohvala. Tripuju se da su mnogo bitni, a kad ih masa kulira, trče kući da plaču. Preterano energični i bukvalno dave sve oko sebe.
Devica – Večita gunđala, i nikad im ništa nije po volji. Ogledalo ne ispuštaju iz ruke, čak ni kad čiste stan i drljaju prašinu. Ako nekog ne kritikuju, onda nešto perkaju i slažu, totalni neurotičari.
Vage – Neodlučni stvorovi, lakog morala. Flertuju i dok spavaju. Jedini u Zodijaku su predstavljeni u vidu stvari, umesto živog bića, što dovoljno govori o njihovoj osećajnosti.
Škorpije – Sadisti sa urokljivim očima. Večito na ivici depresije. Perverznjaci, koji po čitav dan razmišljaju o seksu, ili kuju zli plan osvete jer im je neko u prolazu stao na nogu.
Strelac – Umišljeni pametnjakovići i filozofi, a glupost koja izlazi iz njihovih usta je nemerljiva. Ceo život beže od ljubavi, te ne čudi što je najveći broj samaca rođen u ovom znaku.
Jarac – Napaćene duše koje uvek misle kako je njima najteže. Agresivni i nadrndani snobovi, sami sebi teški a kamoli drugima. Drveni prema svima, sem sebi. Ceo život pate za titulama.
Vodolija – Ludaci sa totalnim nesmislom za boje i modu. Lelujaju uokolo, šnjucaju i dave beskrajnim pitanjima u papagajskom odelu. Čudaci, koji i sami sebe iznenađuju.
Ribe – Plačljivci, opsednuti time šta drugi misle o njima. Žive u svom svetu, ali su vešti manipulatori sa podvojenom ličnošću. Podmukli, dvolični i licemerni, i uvek im treba da ih neko vodi kroz život.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56