Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:37740

Nivo: U blagom usponu / 97 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 25.4.2016 / 23:42

Tema: Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafael)

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Prvo bravo na analizi. Slobodno ubaci transcedente, jer ja sam ovo zamislio kao savrremeni pristup tradiciji, ali prvo se drži tradicije pa onda transcendente. Al ti si sve sjajno to uradila.

Ono što bih ja ovdje izdvojio jeste sljedeće

DC u plodnom znaku, vladar DC-a je Mo plodan planet u plodnom znaku. Imamo pokazivatelj za više brakova. Međutim, malo obazrivo. DC je u znaku Rak, koji nije dvotjelesni, kao i So koje je u 7. polju. Sunce je neplodan planet. Ali je vl. DC-a Mo u dvotjelesnom znaku Ribe.
Žurka je u 7. kući ali su neplodni planeti što sužava krug partnera, jedina plodna je Venera u jalovom Lavu.
U znaku u kome je So imamo samo Merkura, koji je spaljen. Ali podržani su Mo i Ju.

Broj muškaraca:
- Imamo pravilo da So u plodnom znaku aplicira planetu u plodnom znaku a to je Jupiter u Biku, a da je i DC u plodnom znaku, a to je znak Rak. Pri tom vl. DC-a je Mo koji je u plodnom znaku i to još dvotjelesnom i partilni aspekt sa Ju i Me. Ovo je onaj pokazivatelj za 2 braka.
- Konjunkciju So imamo jednu i to sa spaljenim Merkurom (uvjetno rečeno). To bi bilo 0.
- Imamo 4 planeta sa dostojanstvom u znaku gdje je So, a to je znak Rak. Riječ je o Mo (sjedište) Ju (egzaltacija) Ma (pad) Sa (izgnanstvo). To je 4, ali Mo je recimo dobar podržava aspektom So, Ju je egzaltiran i aplicira mu So i Me, Ma je slab, Sa je u izgnanstvu. Dođemo negje na 2 braka opet.
- Vladar DC-a je So koji je u skoro partilnom aspektu sa Jupiterom i Merkurom, tj. 2 planeta, opet 2.
So i Ve su u okscidentalnom kvadrantu, a to je kasniji brak. Pored toga, Ve je okscidentalna, opet kasnije i uklještena.
Pa sve nam se vrti oko broja 2, zar ne!?

E, sad da vidimo planete od MC-a do Marsa. Ima ih 6, što sa 2 drastično povećava na 6. Ali, to ne znači da ćeš se ti 6 puta biti u 6 baš ozbiljnih veza, od čega sve mogu biti brakovi ili trajne veze. Kolko će ozbiljna veza biti, gledamo dostojanstva.
Prvo je Mo u Ribama u recepciji sa Jupiterom koji slijedi, još sekstil, prva ljubav obojena zanosom, druga sigurno neće bit brak pošto je Jupiter na Algolu, 3. pošto je prikazana So koji radi 120 sa Mo vl. DC-a daje aspekte za brak, 4. je u simbolici spaljenog Merkura pa je to nešto vođeno trenutačnim zanosom i kratko, onda ide Ve u Lavu pa Sa u Lavu. Neću sad tolko daleko, al ovo Sa u Lavu daje ljubav u kasnijim godinama.
Sve u svemu imat ćeš ti 2 onako vrlo vrlo ozbiljne priče, koje će biti zajednički život i 4 ozbiljne veze.
Veneru i Saturna treba uzeti sa velikim pozorom, iz razloga što su uklješteni,a prije toga ide brak, a ti imaš Mo u Ribama i So u Raku i nećeš tako lako izaći iz tog braka.

Želiš li podijeti neka iskustva sa nama. Jel bilo do sad ozbiljne veze ??

Pre svega HVALA na detaljnom odgovoru Ova veza, koju sa ove distance posmatram kao zanesenjacku, trajala je skoro 7 godina. Iako je bilo govora o zajednickom zivotu, do istog nije doslo. A ja, kao da sam sve vreme nosila ruzicaste naocare. Ali, sta ocekivati od jedne Ribe sa Suncem, Mesecom i Merkurom u 12.kuci osim da je odlican glumac. Em Riba, em naglasena 12.kuca :) Njemu Oskar za glumu meni za naivnost :). Ono kako se on oslikao kroz simboliku planeta je sledece: dobila sam dominantnog coveka (So u 7), htela sam da kroz njega se ogledam i ja (sto je l‘ te govori o mojim nesigurnostima, al‘ necemo o tome sada:), poslovno uspesnog koji radi u bankarskom sektoru (vl.7 u 2), a kad sam shvatila da sam prevarena okrenula sam se i otisla. Da sam se raspadala jesam, ali regenerisah se nekako. :) Ipak ovo So iako je porodican znak, kardinalan i So se ovde ne oseca dobro. Mo prima So u svoje sediste, ali Mo izlazi iz separacionog trigona kad shvati da je bajci kraj :(. Uostalom, ovo So spaljuje i Me i Ve?, pa je i on jako nesiguran iako ne deluje tako, rekla bih i egoistican, ali da ne preteram, ipak je on bio moj izbor.

Tako da bih ja nekako da dodjem, ako moze precicom, do Mr.Right-a :) Opcija 1 mi je bliza, 2 veze, ova druga kombinacija mi se cini da nije primenjiva na moj slucaj, jer koji je Saturn bas toliko darezljiv u polju partnerskih odnosa:) Onomad na temi o deci utvrdismo da cu da ih imam najmanje dvoje, pa mi se zuri :) A imam tako leeeeeeeeeep trigon Venere i Meseca, i stvarno mi je majcinstvo bitno, pa ako moze ovaj Univerzum da pogurka desavanja :)

Elem, da zakljucim, da ne davim previse, uprecu prstom u Neptun i reci da je on kriv za moju iskrivljenu percepciju stvarnosti.. S obzirom da se Neptun vezuje za vodu a ona prijanja uz svaki oblik, lako se prilagodjava i vezuje, (tako sam se ja sa ovim Mesecom prilagodila partneru, a svoje potrebe zanemarila, sto je skroz bezveze, ali Mo u Ribama je servilan) no, voda nije dobar dobar temelj za izgradnju, pa kada nema solidnih struktura i razuma sklonost (samo)obmanama je prisutna u velikoj meri. Tako da ja jedva cekam da iz firdar.perioda Meseca udjem u fidar.period Saturna, valjda ce pomoci da uspostavim granice i da se upoznam sa vazecim zakonima materijalnog sveta. Kraj eseja ;) Izvinjavam se na ovako opseznom postu! :)

i pitanje, kako da izracunam kad bi bio povoljan period za uspostavljanje te vrlo vrlo ozbiljne veze? (ako je uopste moguce doci do iste sa ovakvom konstelacijom a da pri tome ta veza ne bude ljubav u starackom domu?:)

Nivo: U blagom usponu / 97 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 25.4.2016 / 23:44

Citiran post

Igor Igor je napisao:

p.s. Na osnovu nekih primjera, promatrajuci po metodi od MC-a do Marsa, evo kako radi Spaljeni Merkur?
Obično daje vezu za vezom i to ili da padneš s konja na magarca ili brak pa opijum veza za vrijeme braka. :)

A, ne, ne, tako ne funkcionise kod mene. :) Kod mene kad spali bas spali. Tesko da neko sa slabim, analiticnim Marsom u Devici, Venerom stegnutom od strane Saturna i treperavim Mo u Ribama moze da ulece iz veze u vezu ili da ima opijum vezu:) Tesko sam pokretljiva, previse vode vodi u pasivnost, manjak racionalnosti, objektivnosti i patnju koju lecim sama sa sobom.

Mariola85bez kartona

Mariola85

F / 39 god.

Nivo: Nova nada foruma / 19 postovi

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 0:20

Zdravo svima,

Ova tema je bas interesantna pa ne mogu da odolim,a da vam se ne pridruzim. zanima me astrologija, ali znam bas malo o njoj. Probacu da protumacim svoju 7 kucu i nadam se da ce neko da mi pomogne u tome.
Igore posebno me zanima tumacenje planeta od MA do JU i povezivanje sa partnerima pa bih volela da mi pomognes

7. polje mi pocinje u plodnom znaku Bika ( vladar venera ) sto bi trebalo da znaci da ce brak da pocne iz ljubavi, takodje mi V kucom vlada Mars a on i Venera su u konjukciji u X kuci. Venera vladar 7 polja je u Devici i to na 18 stepenu ( Devica ) sto znaci da cu mnogo da biram i da cekam dok ne udjem u brak i lose je aspektovana sa sa Uranom ( kvadrat). Sunce je u Vagi a ona uvek tezi ka partnerstvu pa se nadam da ovo malo ublazava stvari.

Buduceg partnera mogu da upoznam preko posla i moze da mi promeni zivot na bolje. Partner moze da bude mladji jer je dispozitor Veneri Merkur ( mladji muskarac ) u Vagi.
7 . kuca se nastavlja u blizancima, a imam i kvadrat Venere i Urana sto moze da dovede do razvoda, Mesec mi je u 8. kuci u Ribama sto isto moze da bude lose.

E sad ide najinteresantniji deo Od Marsa do Jupitera imam 7 planeta, ali kako sam razumela broje se samo licne planete : Venera, Sunce, Merkur i Saturn??? Jesam li u pravu?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 2:00 Izmjenjeno: utorak, 26.4.2016 / 4:14

Citiran post

Plavicuperak je napisao:

Pre svega HVALA na detaljnom odgovoru Ova veza, koju sa ove distance posmatram kao zanesenjacku, trajala je skoro 7 godina. Iako je bilo govora o zajednickom zivotu, do istog nije doslo. A ja, kao da sam sve vreme nosila ruzicaste naocare. Ali, sta ocekivati od jedne Ribe sa Suncem, Mesecom i Merkurom u 12.kuci osim da je odlican glumac. Em Riba, em naglasena 12.kuca :) Njemu Oskar za glumu meni za naivnost :). Ono kako se on oslikao kroz simboliku planeta je sledece: dobila sam dominantnog coveka (So u 7), htela sam da kroz njega se ogledam i ja (sto je l‘ te govori o mojim nesigurnostima, al‘ necemo o tome sada:), poslovno uspesnog koji radi u bankarskom sektoru (vl.7 u 2), a kad sam shvatila da sam prevarena okrenula sam se i otisla. Da sam se raspadala jesam, ali regenerisah se nekako. :) Ipak ovo So iako je porodican znak, kardinalan i So se ovde ne oseca dobro. Mo prima So u svoje sediste, ali Mo izlazi iz separacionog trigona kad shvati da je bajci kraj :(. Uostalom, ovo So spaljuje i Me i Ve?, pa je i on jako nesiguran iako ne deluje tako, rekla bih i egoistican, ali da ne preteram, ipak je on bio moj izbor.

Tako da bih ja nekako da dodjem, ako moze precicom, do Mr.Right-a :) Opcija 1 mi je bliza, 2 veze, ova druga kombinacija mi se cini da nije primenjiva na moj slucaj, jer koji je Saturn bas toliko darezljiv u polju partnerskih odnosa:) Onomad na temi o deci utvrdismo da cu da ih imam najmanje dvoje, pa mi se zuri :) A imam tako leeeeeeeeeep trigon Venere i Meseca, i stvarno mi je majcinstvo bitno, pa ako moze ovaj Univerzum da pogurka desavanja :)

Elem, da zakljucim, da ne davim previse, uprecu prstom u Neptun i reci da je on kriv za moju iskrivljenu percepciju stvarnosti.. S obzirom da se Neptun vezuje za vodu a ona prijanja uz svaki oblik, lako se prilagodjava i vezuje, (tako sam se ja sa ovim Mesecom prilagodila partneru, a svoje potrebe zanemarila, sto je skroz bezveze, ali Mo u Ribama je servilan) no, voda nije dobar dobar temelj za izgradnju, pa kada nema solidnih struktura i razuma sklonost (samo)obmanama je prisutna u velikoj meri. Tako da ja jedva cekam da iz firdar.perioda Meseca udjem u fidar.period Saturna, valjda ce pomoci da uspostavim granice i da se upoznam sa vazecim zakonima materijalnog sveta. Kraj eseja ;) Izvinjavam se na ovako opseznom postu! :)

i pitanje, kako da izracunam kad bi bio povoljan period za uspostavljanje te vrlo vrlo ozbiljne veze? (ako je uopste moguce doci do iste sa ovakvom konstelacijom a da pri tome ta veza ne bude ljubav u starackom domu?:)

Nema na cemu.
Pa da 2 onako dominantne priče u životu i te 4 ozbiljne mogućnosti za vezu. S tim što ćemo Ve i Sa ( u nekoj dogldnoj buducnosti) izuzeti vidjet ćeš u nastavku zašto.
Dakle imamo 2 plus 2 - 2 veze i 2 braka, s tim što ćemo Mo u Ribama tumačiti kao brak u tom rangu ozbiljnosti. Druga dva su ozbiljne veze, ovaj spaljeni Merkur je jaka ljubav al ne i ozbiljna veza u smislu intenziteta, tu imaš i slobodu izbora. Lily čak nije uzimao u obzir spaljene i retrogradne planete. Čak eto taj spaljeni Merkur može biti tvoj izbor.
Veneru i Saturna stvarno ne bih sad tumačio to je ono može bit a i ne mora. Jer Ve 0 Sa je aflikacija velika, plus uklješteni u 7. polju. To je ta ljubav u kasnijim godinama, al to je "plus-kavm-futur".:) Inače Venera ti nije spaljena samo orbis do 7 stupnjeva, a ovdje je preko 7 plus je promjena znaka. Dovoljno joj što je aflicirana Saturnom.

Jaoj ne znam dal je tko dao bolji opis partnera prikazanog Mo u Ribama. Ma to je ljubav do ekstaze. Ovo sejvaj negdje, jer u astrologiji bi trebalo da se primjenjuju opisi iz iskustava ljudi. :)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 2:38 Izmjenjeno: utorak, 26.4.2016 / 4:26

Citiran post

Plavicuperak je napisao:

A, ne, ne, tako ne funkcionise kod mene. :) Kod mene kad spali bas spali. Tesko da neko sa slabim, analiticnim Marsom u Devici, Venerom stegnutom od strane Saturna i treperavim Mo u Ribama moze da ulece iz veze u vezu ili da ima opijum vezu:) Tesko sam pokretljiva, previse vode vodi u pasivnost, manjak racionalnosti, objektivnosti i patnju koju lecim sama sa sobom.

Gleda se sve. Znači ovo je savremeni pristup tradiciji.
- U obzir uzimamo prvo profil ličnosti na osnovu postavke Venere, odnosno Marsa kod mušakaraca.
- Onda aplikacije So odn. Mo, pa konjunkcije So, pa spoj vl. AC i vl. DC
- Pa tek kad to vidimo onda broj planeta od MC-a do Ma odn. Ve. To su da kežemo sigurne mogućnosti.
Ti imaš u osnovnoj analizi 2 ultra ozbiljna, a ovako 6. Dakle imaš 6 bitnih koji ce ti se pojaviti u zivotu. A tamo stoji 2, tako da... 2 sigurno i to ozbiljna. A ostalo - dal ce biti ili nece, i kako ce biti i kad ce biti ovisi o tvom profilu licnosti, kao i o postavci tih planeta. Npr. ovaj Sa u Lavu ces moci izbjeci, jer je u izgnanstvu, ukljesten, pa mozda i spaljeni Merkur, ali Jupija i So neces. Kao što nisi mogla ni Mo. Pa onda mozes izbjeci i Veneru tu ljubav u poznim godinama. Mozda ti je sad cudno, al zivot je cudo. I ono bitno - Mi ne mozemo kroz astrologiju ili bilo koju drugu granu vidjeti tocno kako ce to izgledati. Ejjjjj to ce bit za oko 30 ak godina. A kolko ce do tad napredovati tehnologija. Zamisli da si prije 30 godina zeni koja ima muza rekla da ce ostati udovica. I ona je rekla, pa dobro, to je sudbina. I to se desilo. Nakon nekoliko godina joj kazes - Imat ces novog, on ce biti iz inostranstva. A, onda radi u nekoj firmi, ono kuca-poso, ni u malom mozgu joj nije inostranstvo. Kad proslo 10 godina, djeca svak na svoju stranu, njoj treba ljubav. Ona dosla do net-a i fb-a (kog prije 30 godina nije bilo) i upoznala tako covjeka. Dopisuju se, jos se nisu vidjeli, al ona je vratila vjeru u ljubav, voli ga. :)
Znaci - astrologija nam pruza siri uvid u nase zelje i mogucnosti, koje nam Sudbina daruje. Ništa nije isključeno. Pa prije 30 godina svi su sanjali o braku, danas većina kaže - Papir guši ljubav.:)

Prvu smo odradili i upravo ti je ova prva sa Mo u Ribama bila teški opijum, ekstaza, erupcija ili kako oćeš. Dala si fantastičan opis Mo u Ribama. Još jednom te molim sejvaj ga.

Ovo za spaljenost i paralelnu vezu. I ja kao osoba sa Ve u Djevici, Ma u Djevici i Sa 0 AC nisam za paralelne veze, ali doživio sam vezu u simbolici spaljenog Merkura. Veza nakon najveće ljubavi. Mislio sam bit će to nešto prolazno, čak i drugarstvo, kad ono veza koja me je koštala nerava, zbog 2-3 nesmotrena koraka i mladih godinica.

Prvo moramo izanalizirati ovog Mo u Ribama do kraja, da bismo došli na ovog Jupitera, koji je u recepciji sa Mo (egzaltacijska recepcija) i još u 5. polju i još planet ka kome So aplicira. Ovaj Jupiter ti je jak i snažan.

Samo reci kad si ušla s Ribom, kad si prekinula. I onda gledaš za ovog Jupiterca što dolazi..:)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 2:50 Izmjenjeno: utorak, 26.4.2016 / 4:49

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Zdravo svima,

Ova tema je bas interesantna pa ne mogu da odolim,a da vam se ne pridruzim. zanima me astrologija, ali znam bas malo o njoj. Probacu da protumacim svoju 7 kucu i nadam se da ce neko da mi pomogne u tome.
Igore posebno me zanima tumacenje planeta od MA do JU i povezivanje sa partnerima pa bih volela da mi pomognes

7. polje mi pocinje u plodnom znaku Bika ( vladar venera ) sto bi trebalo da znaci da ce brak da pocne iz ljubavi, takodje mi V kucom vlada Mars a on i Venera su u konjukciji u X kuci. Venera vladar 7 polja je u Devici i to na 18 stepenu ( Devica ) sto znaci da cu mnogo da biram i da cekam dok ne udjem u brak i lose je aspektovana sa sa Uranom ( kvadrat). Sunce je u Vagi a ona uvek tezi ka partnerstvu pa se nadam da ovo malo ublazava stvari.

Buduceg partnera mogu da upoznam preko posla i moze da mi promeni zivot na bolje. Partner moze da bude mladji jer je dispozitor Veneri Merkur ( mladji muskarac ) u Vagi.
7 . kuca se nastavlja u blizancima, a imam i kvadrat Venere i Urana sto moze da dovede do razvoda, Mesec mi je u 8. kuci u Ribama sto isto moze da bude lose.

E sad ide najinteresantniji deo Od Marsa do Jupitera imam 7 planeta, ali kako sam razumela broje se samo licne planete : Venera, Sunce, Merkur i Saturn??? Jesam li u pravu?

Super si počela. Samo u osnovnoj analizi isključujemo transcedente i gledamo prvo osnovna pravila.

1. Vrh 7. u plodnom Biku. Vladar 7. plodan planet, ali Venera je u jalovoj Djevici na mjestu svog pada. Još u separacionoj konjunkciji sa Marsom koji ju aflicira. Bik sam po sebi nije plodan kao vodeni znaci, pa daje 1 partnera, a Ve u Djevici nijednog, sa Marsom 1 neozbiljna priča. Pošto je u recepciji sa Me i triplicitetnoj recepciji sa So, ovaj parametar daje 1 partnera sa kojim dolazi do prekida.
2. Sunce nema aplikacija - 0 partnera.
3. Sunce ima konjunkcija (po Liliju je konjunkcija skoro sve što je u istom znaku) To je konjunkcija sa Merkurom, a taj Merkur je podržan recepcijom sa Venerom, pa eto nam opet - 1 partner.
4. Vladar DC-a je Venera u aspektu sa Marsom i Mjesecom - 2 partnera.
5. Od MC-a tj. od Marsa do Ju imamo 4 planeta - 4 partnera.

Kako dominira broj 1, a ovamo imamo 4, gledajući sve dolazimo da ćeš u životu imati 2 velike ljubavi, vrlo ozbiljne, sigurno će biti zajednički život i 2 mogućnosti za ozbiljnu vezu (ajd tako da kažem).

Sad ćemo analizirati partnere, ako želiš. Partner je prikazan planetima od Marsa. One manje ozbiljne veze su prikazane transcedentima. Ali, potrebno je da kažeš za koliko veza do sada u životu smatraš da su bile sa velikom ljubavlju, da su ljubavi, koje su na neki način obilježile tvoj život?

Mariola85bez kartona

Mariola85

F / 39 god.

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 7:19

Dobro je posto ipak postoji mogucnost za udaju,movu rodjaci da prestanu da brinu

Naravno da hocu bas me privuko taj nacin analiziranja. Ja cu da krenem,a ti mi pomazi i ispravljaj me.

Prva planeta je Venera - nju povezujem sa svojom prvom ozbiljnom vezom koja je trajala skoro 7 godina. Venera je vladar 7 kuce pa mozda moze da pokaze da duga i trajnija partnerstva.

Druga planeta je Sunce - vladar Lava u kome mi je 9 kuca. O devetoj kuci sam citala da predstavlja strance i inostranstvo. Zabavljala sam se sa deckom skoro 3 godine i ziveo je u Nemackoj.

Treca planeta je Merkur. Merkur je dispozitor Skorpije koja mi vlada poljem karijere. Ovog decka ssm upoznala na poslu,bili smo u tajnoj vezi duze od godinu dana. Mislim da je on bio moja najveca ljubav jer sam godinama patila.

Cetvrta planeta je Pluton - on predstavlja neke neozbiljne veze. Bilo ih je par posle ovog bolnog Merkura,ali vec 5 godina nemam vezu. Tesko sam se oporavila od te poslednje.

Ni sa jednim od ovih partnera nisam zivela. Pre prvve veze sam imala jednu deciju vezu,ali je sad ne smatram ozbiljnom. Mada mi je taj decko bio devica ,a venera je u devici pa sam mozda i promasila povezivanje.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 10:37

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Dobro je posto ipak postoji mogucnost za udaju,movu rodjaci da prestanu da brinu

Naravno da hocu bas me privuko taj nacin analiziranja. Ja cu da krenem,a ti mi pomazi i ispravljaj me.

Prva planeta je Venera - nju povezujem sa svojom prvom ozbiljnom vezom koja je trajala skoro 7 godina. Venera je vladar 7 kuce pa mozda moze da pokaze da duga i trajnija partnerstva.

Druga planeta je Sunce - vladar Lava u kome mi je 9 kuca. O devetoj kuci sam citala da predstavlja strance i inostranstvo. Zabavljala sam se sa deckom skoro 3 godine i ziveo je u Nemackoj.

Treca planeta je Merkur. Merkur je dispozitor Skorpije koja mi vlada poljem karijere. Ovog decka ssm upoznala na poslu,bili smo u tajnoj vezi duze od godinu dana. Mislim da je on bio moja najveca ljubav jer sam godinama patila.

Cetvrta planeta je Pluton - on predstavlja neke neozbiljne veze. Bilo ih je par posle ovog bolnog Merkura,ali vec 5 godina nemam vezu. Tesko sam se oporavila od te poslednje.

Ni sa jednim od ovih partnera nisam zivela. Pre prvve veze sam imala jednu deciju vezu,ali je sad ne smatram ozbiljnom. Mada mi je taj decko bio devica ,a venera je u devici pa sam mozda i promasila povezivanje.

Hvala.:)

1)
Venera jeste u padu, ali ima ove dve recepcije - triplicitetnu sa So i sjedišnu sa Me, koji je 2. vladar 7. kuce, a i sama Djevica (kako rekosmo) upravlja dužim vezama u kvantitativnom smislu, pa eto nam duge veze. Da i zbog toga što je kako kažeš Ve vl. 7. polja, to svakako. Raskid - Ve u padu i odlazi od Marsa pa eto ga raskid.

2) Sunce bez obzira što je u Vagi u padu ono daje jako lijepe i skladne veze, veliku zaljubljenost, ali i određene blokade u ispoljavanju emocija.

3) Merkur, pa normalno da je najveca ljubav je je Merkur u znaku u kom i Sunce, a pri tom nije spaljen, to je enormna razlika. Tajna je veza, jer se Merkur nalazi u 11. kuci i gleda na Plutona u 12. kuci. Al, ovo je moglo s vremenom postati i nešto jače. Samo mi reci jel se ova veza zbila prije ili poslije Sa povratka?

E pa dobro dosta si ispunila bonus. Sad živi malo Plutona i tako prolazne veze, dok ne dođe ovaj Saturn, koji će simbolizirati dosta dugu priču. Vrlo ozbiljnu, stabilnu, koja će biti i zajednički život i dugi brak. Ovo je super. Saturn gleda na Urana pa neće to biti klasična kliše priča, nego trajana i ozbiljna veza, ali imat ćeš i dosta svoje slobode. Razlika u godinama izraženije prisutna. Ovo što Sa gleda na Ur može vrlo lako ukazati da je imao brak iza sebe. Obično Saturn govori o starijim partnerima, ali kad gleda na Ur ne mora da znači, to može značiti i ovo što evidentno znači, vezu poslije 30.te godine, tj. nakon Sa povratka.

Mariola85bez kartona

Mariola85

F / 39 god.

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 11:55

Kako se gleda Saturnov povratak. Sad mi je saturn na 15 stepenu strelca,a natalni je na 25 stepenu skorpije? Jel to znaci da je saturn zavrsio svoj ciklus i krenuo u novi tada kada tranzitirao preko natalnog?

Ova veza sa Merkurom se desila pre saturnovog povratka jer sam tada imala 24 godine. Sad ravno 30.5

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 26.4.2016 / 12:06

Citiran post

Mariola85 je napisao:

Kako se gleda Saturnov povratak. Sad mi je saturn na 15 stepenu strelca,a natalni je na 25 stepenu skorpije? Jel to znaci da je saturn zavrsio svoj ciklus i krenuo u novi tada kada tranzitirao preko natalnog?

Ova veza sa Merkurom se desila pre saturnovog povratka jer sam tada imala 24 godine. Sad ravno 30.5

Završio odavno. Sad je na Uranu, dok se ne bude stacionirao i krenuo dalje od 15.og stupnja. Tebi je Uran na 15. pa zato kazem.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove