Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:12744

Nivo: Uzdiže se na forumu / 241 postovi

Objavljeno: subota, 21.1.2017 / 19:12 Izmjenjeno: subota, 21.1.2017 / 19:15

Tema: Tradicionalna astrologija - Djeca (po W.Lilly)

Citiran post

lalafo je napisao:

Evo mog primjera..5 kuca u lavu vladar 5kuce sunce u vodoliji prva kuca u biku a venera na nula stepeni riba na kraju 11 kuce i rodilà curicu kako sad to...

Lalafo, jeste vi došli ovdje na sve teme stavljati svoju kartu ili šta? Nitko neće gledati ako ne počnete sami analizu svog natala...Potrebno je vidjeti koje planete su u 5-oj ili 11-oj kući za spol djeteta, kao i broj djece, također. Venera je ženski planet, a ribe isto ženski znak, pa to i daje žensko dijete.

Objavljeno: subota, 21.1.2017 / 19:19

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma, mislim na neke manje komplikacije, zbog toga što ćeš biti podložna dramatiziranju. Stvarno ništa strašno, ne brini se, molim te. Eto, vl. 9. kuće pa u Djevici, nešto veća angažiranost liječnika, ali opet ništa problematično.

Ma, znam da me hoćeš utješiti, ali brinem se iz tog razloga što znamo kakvo je stanje u ovim našim porodilištima, živi užas.
Čitala sam prije pet minuta kako će u Hrvatskoj, u Zagrebu i par bolnica još provoditi pilot projekt gdje će trudnice moći odlučivati o tome što će jesti, piti, koji položaj im najviše odgovara, koga će uzeti kao pratnju sa sobom na porođaj, moći će odbiti i epiziotomiju. To je vrlo pohvalno, bar nešto da se pomjeri.
Ti liječnici rade većina svoj posao, ali ima ih i katastrofa, a o sestrama da ne pričam, njima je u cilju da što prije obave posao, a ovo drugo im je nebitno.
Još kad se nađu jadne žene koje ne znaju svoja prava, sve ti je jasno. Čitam, ženu vezali za krevet jer nije htjela neke gelove, pa nakon 36 sati neuspješnog pokušaja normalnog poroda, pitali je da li želi carski rez jer dijete ne diše normalno??? Ja sam se sad tako iznervirala.

Kažem ti, radi ove žene iznad, kao i primjera ostalih, ja radije biram carski odmah, nego prirodni porod. A ti mi kažeš da ću imati nešto veću angažiranost liječnika, pa kako da se ne brinem onda...Hoću li imati carski rez ili ne?
Ne ide mi na to da ću ga imati, ali da se malo brinem, i jesam.
Ovu sklonost dramatiziranju pripisujem Neptunu u 6-oj, a još i Sj. čvor tu, pa je i to dovoljno za dramu.

I Igore, danas sam se sjetila ove informacije, a nisam ti to rekla kad sam opisivala svog partnera, muža na temi Partneri - taj moj muž je predstavljen ovim Jupiterom u 3-oj kući u Djevici, a znamo da mi je Ju stacionarno retrogradan - pa skontali smo da je bivši momak Jupiter, on je inžinjer strojarstva+doktorirao je, pa je znanstvenik tehničkih znanosti, ali nisam ti rekla, zaboravila u tom svemu, a to je da je išao i na medicinu, ali je završio samo prvu godinu, pošto ih je upisao paralelno pa je bilo komplicirano malo ići oba i odlučio posvetiti se samo strojarstvu.
Moj Ju radi osim trigona na Ne i Sj. čvor i 120 na Ur, pa to bilo to, zar ne? Ta njegova priča?
Jupiter mi je inače uz 9. i vladar 6. kuće. A i So je u 6-oj kući, ali u Jarcu s tim aspektom 120 na Jupiter, te 0 Ur, Ne i Sj. čvor.
A ovo bi se moglo možda odnositi da ću njemu dramiti, a ne samo doktorima, pa će se on morati tu isto angažirati da manje dramim jer eto, i on ima veze s time ili?
Ja to tako nekako povezujem, ali ne znam jesam na dobrom putu...Nadam se da sam dobro primijetila, ali eto, reci ti jesam li... :)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: subota, 21.1.2017 / 23:23

Citiran post

Capricorn je napisao:

Ma, znam da me hoćeš utješiti, ali brinem se iz tog razloga što znamo kakvo je stanje u ovim našim porodilištima, živi užas.
Čitala sam prije pet minuta kako će u Hrvatskoj, u Zagrebu i par bolnica još provoditi pilot projekt gdje će trudnice moći odlučivati o tome što će jesti, piti, koji položaj im najviše odgovara, koga će uzeti kao pratnju sa sobom na porođaj, moći će odbiti i epiziotomiju. To je vrlo pohvalno, bar nešto da se pomjeri.
Ti liječnici rade većina svoj posao, ali ima ih i katastrofa, a o sestrama da ne pričam, njima je u cilju da što prije obave posao, a ovo drugo im je nebitno.
Još kad se nađu jadne žene koje ne znaju svoja prava, sve ti je jasno. Čitam, ženu vezali za krevet jer nije htjela neke gelove, pa nakon 36 sati neuspješnog pokušaja normalnog poroda, pitali je da li želi carski rez jer dijete ne diše normalno??? Ja sam se sad tako iznervirala.

Kažem ti, radi ove žene iznad, kao i primjera ostalih, ja radije biram carski odmah, nego prirodni porod. A ti mi kažeš da ću imati nešto veću angažiranost liječnika, pa kako da se ne brinem onda...Hoću li imati carski rez ili ne?
Ne ide mi na to da ću ga imati, ali da se malo brinem, i jesam.
Ovu sklonost dramatiziranju pripisujem Neptunu u 6-oj, a još i Sj. čvor tu, pa je i to dovoljno za dramu.

I Igore, danas sam se sjetila ove informacije, a nisam ti to rekla kad sam opisivala svog partnera, muža na temi Partneri - taj moj muž je predstavljen ovim Jupiterom u 3-oj kući u Djevici, a znamo da mi je Ju stacionarno retrogradan - pa skontali smo da je bivši momak Jupiter, on je inžinjer strojarstva+doktorirao je, pa je znanstvenik tehničkih znanosti, ali nisam ti rekla, zaboravila u tom svemu, a to je da je išao i na medicinu, ali je završio samo prvu godinu, pošto ih je upisao paralelno pa je bilo komplicirano malo ići oba i odlučio posvetiti se samo strojarstvu.
Moj Ju radi osim trigona na Ne i Sj. čvor i 120 na Ur, pa to bilo to, zar ne? Ta njegova priča?
Jupiter mi je inače uz 9. i vladar 6. kuće. A i So je u 6-oj kući, ali u Jarcu s tim aspektom 120 na Jupiter, te 0 Ur, Ne i Sj. čvor.
A ovo bi se moglo možda odnositi da ću njemu dramiti, a ne samo doktorima, pa će se on morati tu isto angažirati da manje dramim jer eto, i on ima veze s time ili?
Ja to tako nekako povezujem, ali ne znam jesam na dobrom putu...Nadam se da sam dobro primijetila, ali eto, reci ti jesam li... :)

Ma ne želim te utješiti nego ti reći, da Astrologija upravo tome služ da organiziramo život tako da nam bude ljepši i bolji. Tako što ćemo percipirati teške aspekte i usmjeriti se na to da ih prevaziđemo kolko god možemo. Pa prosječan čovjek ne koristi ni 20-30 posto svoje Sudbine, a svi pričaju o nekoj slobodnoj volji. Pa Slobodna volja je koristiti više razine svoje sudbine, tako uvjetno rečeno.
A ako će u nečemu uznapredovati nauka to je između ostalog polje ostvarivanja potomstva.
Ma tvoju paniku pripisujem najpaničnijem znaku u zodijaku a to je Škorpion. Ribe i Škorpion su dva najpaničnja znaka.:)))

Da, skroz se uklapa u tvog partnera, sjajno povezuješ. Na super si putu. Sad na onoj temi pronađi ovog drugog.

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 0:16 Izmjenjeno: nedelja, 22.1.2017 / 0:20

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma ne želim te utješiti nego ti reći, da Astrologija upravo tome služ da organiziramo život tako da nam bude ljepši i bolji. Tako što ćemo percipirati teške aspekte i usmjeriti se na to da ih prevaziđemo kolko god možemo. Pa prosječan čovjek ne koristi ni 20-30 posto svoje Sudbine, a svi pričaju o nekoj slobodnoj volji. Pa Slobodna volja je koristiti više razine svoje sudbine, tako uvjetno rečeno.
A ako će u nečemu uznapredovati nauka to je između ostalog polje ostvarivanja potomstva.
Ma tvoju paniku pripisujem najpaničnijem znaku u zodijaku a to je Škorpion. Ribe i Škorpion su dva najpaničnja znaka.:)))

Da, skroz se uklapa u tvog partnera, sjajno povezuješ. Na super si putu. Sad na onoj temi pronađi ovog drugog.

U pravu si, zato i učim ovdje s tobom i jako sam zahvalna na trudu koji ulažeš u ovaj forum. Hvala i što trpiš moja raznorazna pitanja i svašta nešto, ali sam naučila puno stvari za koje nisam znala. :)

Da, samo, ja sam mislila da se to misli isključivo na znakove i podznake, kad se određuje vrsta bilo kakve emocije...meni je škorpion peta kuća, a ribe deveta.

Hvala ti, odahnula sam sad. Kojeg drugog da nađem? Na koju temu misliš, brak? Moj budući partner je taj Jupiter u 3-oj kući u Djevici, koji je stacionarno retrogradan. So nema druge aspekte osim trigona na Jupiter, pa je to ovaj bivši momak, koji će opet postati budući momak, partner, je l. Sad sam se s ovim tvojim komentarom zamislila...Jesam ja nešto pogrešno rekla ili nisi najbolje skužio u postu iznad?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 1:26

Citiran post

Capricorn je napisao:

U pravu si, zato i učim ovdje s tobom i jako sam zahvalna na trudu koji ulažeš u ovaj forum. Hvala i što trpiš moja raznorazna pitanja i svašta nešto, ali sam naučila puno stvari za koje nisam znala. :)

Da, samo, ja sam mislila da se to misli isključivo na znakove i podznake, kad se određuje vrsta bilo kakve emocije...meni je škorpion peta kuća, a ribe deveta.

Hvala ti, odahnula sam sad. Kojeg drugog da nađem? Na koju temu misliš, brak? Moj budući partner je taj Jupiter u 3-oj kući u Djevici, koji je stacionarno retrogradan. So nema druge aspekte osim trigona na Jupiter, pa je to ovaj bivši momak, koji će opet postati budući momak, partner, je l. Sad sam se s ovim tvojim komentarom zamislila...Jesam ja nešto pogrešno rekla ili nisi najbolje skužio u postu iznad?

Ma imaš ti čitav stelij u Škorpionu.:) Dobro je dok otvoreno ispoljavaš paniku, ali mlada si izborit ćeš se sa time..)
Pa jel smo tražili drugog partnera? Nakon ovog?

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 2:10 Izmjenjeno: nedelja, 22.1.2017 / 2:29

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ma imaš ti čitav stelij u Škorpionu.:) Dobro je dok otvoreno ispoljavaš paniku, ali mlada si izborit ćeš se sa time..)
Pa jel smo tražili drugog partnera? Nakon ovog?

A eto, u 5. kući Pl, Ve i Me, samo što je Me u strijelcu inače. Još stelij u jarcu u 6-oj kući, divota. :)
Ma svjesna sam toga da paničarim često bez razloga, da.

A malo si me zbunio. Gledali smo planete od Mc-a do Marsa, njih 5 su tu - Ju, Mo, Pl, Ve i Me... te smo još gledali partnera, a kako sam bila u fazi Ju 0 Ju i veza je počela još kad je Sa bio u konjunkciji s mojim Me, onda sam ja opisala Me i Ju. Opisala sam i Ve, a za Pl si rekao da ne može biti ništa ozbiljno, jedino nisam opisala Mo u vagi, to jedino ne znam tko bi bio, možda neki umjetnički nastrojen lik, tipa kazališni glumac i pisac scenarija, taj jedan mi se sviđao neko vrijeme kada sam bila na početku faksa, no to tada nisam rekla, već sam samo rekla da Mo može biti samo netko iz srednje škole ili faksa jer je u 4-oj kući. Me je zadnji planet prije Marsa. A uz tvoju pomoć vidjeli smo da je ova moja zadnja veza bila s Jupiterom koji je Sr... Rekao si da je oznaka Sr dodatni pokazatelj toga pošto su mi i Ve i Me, pa i sam Ju u lošem dostojanstvu. Ako je nešto nejasno, mogu opet vidjeti, ali...nemoj samo reći da smo pogriješili. Ipak mi je suđen samo jedan značajan partner, a to je Jupiter.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 10:45

Citiran post

Capricorn je napisao:

A eto, u 5. kući Pl, Ve i Me, samo što je Me u strijelcu inače. Još stelij u jarcu u 6-oj kući, divota. :)
Ma svjesna sam toga da paničarim često bez razloga, da.

A malo si me zbunio. Gledali smo planete od Mc-a do Marsa, njih 5 su tu - Ju, Mo, Pl, Ve i Me... te smo još gledali partnera, a kako sam bila u fazi Ju 0 Ju i veza je počela još kad je Sa bio u konjunkciji s mojim Me, onda sam ja opisala Me i Ju. Opisala sam i Ve, a za Pl si rekao da ne može biti ništa ozbiljno, jedino nisam opisala Mo u vagi, to jedino ne znam tko bi bio, možda neki umjetnički nastrojen lik, tipa kazališni glumac i pisac scenarija, taj jedan mi se sviđao neko vrijeme kada sam bila na početku faksa, no to tada nisam rekla, već sam samo rekla da Mo može biti samo netko iz srednje škole ili faksa jer je u 4-oj kući. Me je zadnji planet prije Marsa. A uz tvoju pomoć vidjeli smo da je ova moja zadnja veza bila s Jupiterom koji je Sr... Rekao si da je oznaka Sr dodatni pokazatelj toga pošto su mi i Ve i Me, pa i sam Ju u lošem dostojanstvu. Ako je nešto nejasno, mogu opet vidjeti, ali...nemoj samo reći da smo pogriješili. Ipak mi je suđen samo jedan značajan partner, a to je Jupiter.

Da, pa sad sam zaboravio tvoje natalne postavke. Mislio sam da nismo radili, ali sad vidim da jesmo.
Možda da rezmiraš samo po principu:
1) Planeti koji grade aspekte sa SO:
2) Planeti od MC-a do MA.
Da ih opišeš sve, ali baš ukratko.

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 14:00

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, pa sad sam zaboravio tvoje natalne postavke. Mislio sam da nismo radili, ali sad vidim da jesmo.
Možda da rezmiraš samo po principu:
1) Planeti koji grade aspekte sa SO:
2) Planeti od MC-a do MA.
Da ih opišeš sve, ali baš ukratko.

Da odem na temu Partnera?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 22.1.2017 / 14:03

Citiran post

Capricorn je napisao:

Da odem na temu Partnera?

Da, ali ovako ako možeš ukratko, napraviš rezime.

lalafobez kartona

lalafo

F / 34 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Uzdiže se na forumu / 214 postovi

Objavljeno: sreda, 25.1.2017 / 18:03

Dobro evo pocecu ja ...bez nervoze samo..5 kuca mi je Jupiter u Lavu dispozitor Ju u Lavu je Sunce u Vodoliji oba znaka su muska ja mislim ..sunce mi nikakve aspekte ne pravi sa Ve kao ni Ju..tako da mi nije jasnoVe mi jeste na kraju 11 kuce na 0 stepeni riba ...rwcimo vladar 8 u 5 jos sa losim aspektima kazu nije dobro za dijete problemi po djecu...onda Ju u 5 kuci da li je to vise djece ....Hvala unaprijed

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove