Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:nikolica

Pregleda:8682

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 1:06 Izmjenjeno: sreda, 23.12.2015 / 1:28

Tema: Uporedni horoskop

Evo da probam malo

Posto ne znam uzimaju li se i transendentalne planete kao vladari pripadajućih kuća,ja ih neću uzeti u obzir/ da li se ovdje recepcije isto uzimaju u obzir ??
1.ON- Mjesec na 17.01,Škorpije , 4. kuća, /ONA- Sunce na 23.34 u Škorpijie,1. Kuća-KONJUKCIJA tako,malo šira
2.ON-Venera na 18.41 Riba,8.kuća/ONA-Mars na 1.24 Jarca, 3. Kuća-NEMA ASPEKTA
3.ON-5.kuća u Strijelcu,vladar 5.kuće Jupiter na 26.12 Blizanci,11.kuća/ ONA-5.kuća u Ribama,vladar 5.kuće Saturn 10.29 Riba 5.kuća-NEMA ASPEKTA
ON-Dc u Vodenjaku,vladar 7.kuće Saturn na 26.08 Lava,1.kuća/ONA-vladar 7.kuće (Dc na 29.30 Ovna) Mars na 1.24 Jarca
Saturn i Mars u aspektu –TRIGON
4.Odnos Svjetala-e,sad što s čim čiji Mjese sa čijim Suncem—njezin Mjesec sa njegovim Suncem-,obrnuto ili Mjesec-Mjesec,Sunce-Sunce????Stvarno ne znam kako se ovo gleda,pa ću sve sa svim

Posto smo vec gledali njegov Mjesec-njezino Sunce,
pa da vidim Njezin Mjesec-njegovo Sunce
ON Sunce na 9.39,Ribe,8.kuća/ONA Mjesec 24.33 Lava , 10. Kuca-NEMA ASPEKTA
ON Mjesec na 17.01,Škorpije,4.kuća/ONA Mjesec 24.33 Lava , 10. Kuca-KVADRAT
ON Sunce na 9.39,Ribe,8.kuća/ ONA- Sunce na 23.34 u Škorpijie,1. Kuća-NEMA ASPEKTA
A pa nema mi ovako kako sam ja to napravila smisla,prazno mi je to sve-a ja bih ,baš na silu da da je neki važan odnos 
Idem po nekoj logici to probat povezati ,poslije vidim kako to zapravo treba
1.Njegov Mjesec i njezino Sunce u znaku Škorpije u aspektu konjukcije-njegov Mjesec u njezinoj 1.kući,njezino Sunce u njegovoj 4.kući
2.Njegova Venera u Ribama,njezin Mars u Jarcu( ako samo planete do Saturna uzimamo u obzir)-iako nisu u aspektu povezuje ih ZAJEDNIČKI VLADAR, SATURN
Ček dalje -Njegova Venera u njezinoj 5.kući/Njezin Mars u njegovoj 5.kući

3.Vladar njegove 5.kuće Jupiter pada u njezinu 8.kuću u Bliznacima,na 4 stupnja od njezinog Jupitera/vladar njezine 5.kuće Mars pada u njegovu 5.kuću
Vladar njegove 7.kuće Saturn pada njezinu 10.kuću na samo 3 stupnja od njezinog Mjeseca/vladar njezine 7.kuće Mars ,vec znamo ,u njegovu 5. Kuću
Pa jos ovo za Svjetla
ON Sunce na 9.39,Ribe,8.kuća/ONA Mjesec 24.33 Lava , 10. Kuca-NEMA ASPEKTA ali ....
Njegovo Sunce na njezinom Saturnu ON So 9.39 Ribe i ONA Sa 10.29 Ribe
Njezin Mjesec na njegovom Saturnu ONA Mo 24.33 Lav –ON Sa 26.08 Lav
Njegov MjesecoUr na njezino So0Ne ,a pa sad sam svašta tu smixala
ONA JMČ Strijelac 5.04 2.kuća / ON .JMČ 7.27,Ovan,9.kuća- 150, se ne računa inkonjukcija hm
SMČ –Blizanci 5.04.,8.ku/ ON SMČ 7.27 vaga,3.kuća-ostavljam za sutra sve sam sad pobrkala

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 2:48

Citiran post

Lenka je napisao:

Evo da probam malo

Posto ne znam uzimaju li se i transendentalne planete kao vladari pripadajućih kuća,ja ih neću uzeti u obzir/ da li se ovdje recepcije isto uzimaju u obzir ??
1.ON- Mjesec na 17.01,Škorpije , 4. kuća, /ONA- Sunce na 23.34 u Škorpijie,1. Kuća-KONJUKCIJA tako,malo šira
2.ON-Venera na 18.41 Riba,8.kuća/ONA-Mars na 1.24 Jarca, 3. Kuća-NEMA ASPEKTA
3.ON-5.kuća u Strijelcu,vladar 5.kuće Jupiter na 26.12 Blizanci,11.kuća/ ONA-5.kuća u Ribama,vladar 5.kuće Saturn 10.29 Riba 5.kuća-NEMA ASPEKTA
ON-Dc u Vodenjaku,vladar 7.kuće Saturn na 26.08 Lava,1.kuća/ONA-vladar 7.kuće (Dc na 29.30 Ovna) Mars na 1.24 Jarca
Saturn i Mars u aspektu –TRIGON
4.Odnos Svjetala-e,sad što s čim čiji Mjese sa čijim Suncem—njezin Mjesec sa njegovim Suncem-,obrnuto ili Mjesec-Mjesec,Sunce-Sunce????Stvarno ne znam kako se ovo gleda,pa ću sve sa svim

Posto smo vec gledali njegov Mjesec-njezino Sunce,
pa da vidim Njezin Mjesec-njegovo Sunce
ON Sunce na 9.39,Ribe,8.kuća/ONA Mjesec 24.33 Lava , 10. Kuca-NEMA ASPEKTA
ON Mjesec na 17.01,Škorpije,4.kuća/ONA Mjesec 24.33 Lava , 10. Kuca-KVADRAT
ON Sunce na 9.39,Ribe,8.kuća/ ONA- Sunce na 23.34 u Škorpijie,1. Kuća-NEMA ASPEKTA
A pa nema mi ovako kako sam ja to napravila smisla,prazno mi je to sve-a ja bih ,baš na silu da da je neki važan odnos 
Idem po nekoj logici to probat povezati ,poslije vidim kako to zapravo treba
1.Njegov Mjesec i njezino Sunce u znaku Škorpije u aspektu konjukcije-njegov Mjesec u njezinoj 1.kući,njezino Sunce u njegovoj 4.kući
2.Njegova Venera u Ribama,njezin Mars u Jarcu( ako samo planete do Saturna uzimamo u obzir)-iako nisu u aspektu povezuje ih ZAJEDNIČKI VLADAR, SATURN
Ček dalje -Njegova Venera u njezinoj 5.kući/Njezin Mars u njegovoj 5.kući

3.Vladar njegove 5.kuće Jupiter pada u njezinu 8.kuću u Bliznacima,na 4 stupnja od njezinog Jupitera/vladar njezine 5.kuće Mars pada u njegovu 5.kuću
Vladar njegove 7.kuće Saturn pada njezinu 10.kuću na samo 3 stupnja od njezinog Mjeseca/vladar njezine 7.kuće Mars ,vec znamo ,u njegovu 5. Kuću
Pa jos ovo za Svjetla
ON Sunce na 9.39,Ribe,8.kuća/ONA Mjesec 24.33 Lava , 10. Kuca-NEMA ASPEKTA ali ....
Njegovo Sunce na njezinom Saturnu ON So 9.39 Ribe i ONA Sa 10.29 Ribe
Njezin Mjesec na njegovom Saturnu ONA Mo 24.33 Lav –ON Sa 26.08 Lav
Njegov MjesecoUr na njezino So0Ne ,a pa sad sam svašta tu smixala
ONA JMČ Strijelac 5.04 2.kuća / ON .JMČ 7.27,Ovan,9.kuća- 150, se ne računa inkonjukcija hm
SMČ –Blizanci 5.04.,8.ku/ ON SMČ 7.27 vaga,3.kuća-ostavljam za sutra sve sam sad pobrkala

U sinastriji, što više jakih aspekata, to je odnos snažniji. A kad se kaže jakih misli se na to da su planeti u aspektu na što manjoj udaljenosti. Kad se kaže snažniji, ne znači da će sve biti fino i skladno, obično suprotno tome, ali ono što uvjek znači, to je izuzetna emocionalna i mentalna usmjerenost jedno na drugo, kao i potreba jednog za drugim.

Ovdje imamo jedan premoćan aspekt a to je Mo 0 So. Ovaj aspekt, kako kažu neki autori, ukazuje na snažnu povezanost u prošlom životu. Ili su bili dijete i roditelj ili brat i sestra ili muž i žena. Snažne emocije, mada prepreke, kao što su daljina, zauzetost. Znam neke slučajeve gdje je ovakav odnos kod oba partnera došao nakon jedne jake i neuspjele veze. Znaš fazon, imaš jaku vezu i pomisliš, e sad je to to. Od ovog ne može jače. Ne mogu se više nikad ovako zaljubiti, kad ono dodje nova veza. A, ta veza podrazumijeva jedan dosta cijelovitiji odnos no, što je to bio prethodni. Ipak, opet uglavnom brojne prepreke. Te prepreke se svakako trebaju savladati. To može oslikavati i razliku u godinama. Znam jedan slučaj gdje je razlika skoro 20 godina.

Takodjer, ono što je ovdje još jako to je So 0 Sa, odnosno Mo 0 Sa. Kad je Saturn u igri, ma koliko pokušavao da bjezis, ne mos utec tako lako. Saturn daje trajnost. Ipak, ovdje je zbog toga što Sa gazi Svjetla prisutna patnja, kao i želja da se stvari drže pod kontrolom.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: sreda, 23.12.2015 / 19:16 Izmjenjeno: sreda, 23.12.2015 / 19:19

Citiran post

Igor Igor je napisao:

U sinastriji, što više jakih aspekata, to je odnos snažniji. A kad se kaže jakih misli se na to da su planeti u aspektu na što manjoj udaljenosti. Kad se kaže snažniji, ne znači da će sve biti fino i skladno, obično suprotno tome, ali ono što uvjek znači, to je izuzetna emocionalna i mentalna usmjerenost jedno na drugo, kao i potreba jednog za drugim.

Ovdje imamo jedan premoćan aspekt a to je Mo 0 So. Ovaj aspekt, kako kažu neki autori, ukazuje na snažnu povezanost u prošlom životu. Ili su bili dijete i roditelj ili brat i sestra ili muž i žena. Snažne emocije, mada prepreke, kao što su daljina, zauzetost. Znam neke slučajeve gdje je ovakav odnos kod oba partnera došao nakon jedne jake i neuspjele veze. Znaš fazon, imaš jaku vezu i pomisliš, e sad je to to. Od ovog ne može jače. Ne mogu se više nikad ovako zaljubiti, kad ono dodje nova veza. A, ta veza podrazumijeva jedan dosta cijelovitiji odnos no, što je to bio prethodni. Ipak, opet uglavnom brojne prepreke. Te prepreke se svakako trebaju savladati. To može oslikavati i razliku u godinama. Znam jedan slučaj gdje je razlika skoro 20 godina.

Takodjer, ono što je ovdje još jako to je So 0 Sa, odnosno Mo 0 Sa. Kad je Saturn u igri, ma koliko pokušavao da bjezis, ne mos utec tako lako. Saturn daje trajnost. Ipak, ovdje je zbog toga što Sa gazi Svjetla prisutna patnja, kao i želja da se stvari drže pod kontrolom.

Daaaa,upravo je tako Hvalaaaa ti !...E pa da ,jaka intuicija,ni ne treba puno reći tu ništa,osjeća se tu između redova nešto ,pa riječi katkad i pokvare .

Svašta još vidim ,ali ne znam ima li ikakve veze za ovu priču...
-Njegov PlutonR u njezinoj 12. Kući,Vaga u sekstilu sa njezinim Merkurom u Strijelcu u 2.,a Njegov Neptun na tom njezinom Merkuru u Strijelcu(njegova 5.)
Njezina Venera (u Jarcu,3.kuća)u sekstilu sa njegovim So0Me(Ribe,njegova 8.)
-E pa njezin Pl0Ur (11.Djevica) opozicija sa njegovom Venerom (njegova 8.Ribe)
-njegov Jupiter(11.kuća),Blizanci) u konjukciji sa njezinim Jupiterom(8.kuća,Rak)
-Njegov Mars R (rak,njegova 12.) trigon njezino Sunce (1.Škorpija)
-Njegov Mo0Ur60 njezin Pl0Ur,plus što već napisala njegov Mo0Ur0Njezino So0Ne
-Njezin Jupiter 60 njegov Sa
-a ma nabacah svašta sad pojma nemam jel tu išta sa ičim ima veze uopće za ovaj način gledanja
Kak mi sad na ovoj karti pokazuje da jesu njegov i njezin SMČ 120,pa i Jmč ondak
-Najjednostavnije je Igore da kažeš-auuu,pa sve ima veze ,ma ni ne pitaj, rođeni jedno za drugo ,jer ja po onoj tvojoj-Od viška glava ne boli,iako ....
Ali,znaš, sve si mislim možda i to sve ipak ima neko značenje,pa da ne propustim što važno navesti haha.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 2:25

Citiran post

Lenka je napisao:

Daaaa,upravo je tako Hvalaaaa ti !...E pa da ,jaka intuicija,ni ne treba puno reći tu ništa,osjeća se tu između redova nešto ,pa riječi katkad i pokvare .

Svašta još vidim ,ali ne znam ima li ikakve veze za ovu priču...
-Njegov PlutonR u njezinoj 12. Kući,Vaga u sekstilu sa njezinim Merkurom u Strijelcu u 2.,a Njegov Neptun na tom njezinom Merkuru u Strijelcu(njegova 5.)
Njezina Venera (u Jarcu,3.kuća)u sekstilu sa njegovim So0Me(Ribe,njegova 8.)
-E pa njezin Pl0Ur (11.Djevica) opozicija sa njegovom Venerom (njegova 8.Ribe)
-njegov Jupiter(11.kuća),Blizanci) u konjukciji sa njezinim Jupiterom(8.kuća,Rak)
-Njegov Mars R (rak,njegova 12.) trigon njezino Sunce (1.Škorpija)
-Njegov Mo0Ur60 njezin Pl0Ur,plus što već napisala njegov Mo0Ur0Njezino So0Ne
-Njezin Jupiter 60 njegov Sa
-a ma nabacah svašta sad pojma nemam jel tu išta sa ičim ima veze uopće za ovaj način gledanja
Kak mi sad na ovoj karti pokazuje da jesu njegov i njezin SMČ 120,pa i Jmč ondak
-Najjednostavnije je Igore da kažeš-auuu,pa sve ima veze ,ma ni ne pitaj, rođeni jedno za drugo ,jer ja po onoj tvojoj-Od viška glava ne boli,iako ....
Ali,znaš, sve si mislim možda i to sve ipak ima neko značenje,pa da ne propustim što važno navesti haha.

Gledaju se i transcedenti, ali tek kad uradimo analizu emotivnih i ličnih planeta. Pozicija transcedenata je upravo od viška glava ne boli. Ali, donekle.
Neptun na njezinom Merkuru, samo pojačava karmičku notu koja je oslikana Sa 0 So, odnosno, Mo 0 Sa. Moraju se više otvoriti. Manje mašte i iluzije, više realnosti, jer Sa traži realni pristup, a Ne trazi ljubav.:)

Njegov Ma 120 njeno So - svakako dobra energija, privlačnost. Mada, kako je ona So u Skorpiji a On Ma u Raku, eto dramatiziranja sa obeju strana. Dobro ovo je kontrolirana ljubomora. Ili još bolje rečeno, ljubomora, koja može postati kontrolirana. Dosta jačaju jedno kroz drugo.

So 0 Me 60 Ve - Super je jer Ve daje ljubav i toplinu, u emotivnom smislu, a So podgrijava ljubav, kako je Ve u Jarcu, So je otvara, moze se recii - Topi led sa nje.

Njezin Ju 60 njegov Sa - ovo je aspekt, koji pored So 120 Ma, ukazuje na uspostavljanje jednog onako dubljeg odnosa, vezanosti, imaju zajednickih tema, takodjer, daje i trajnost.

E, samo mi pojasni Jupiter 0 Jupiter? Na koliko stupnjeva njen, a na koliko njegov?:)

Ono što moraju, to je da prevladaju blokade uvjetovane Mo 0 So, kao i Sa 0 Mo odnosno Sa 0 So. Moraju se osloboditi odredjenih stega i sto prije zapoceti odnos, jer Saturn trazi konkretnost. Sto vise blokiraju svoj odnos, a samim tim i emocije, Saturn ih sve vise opominje, kroz osjecaj teskobe, melankolije, patnje, stegnutosti, mentalnih optjerecenja,...

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 11:56 Izmjenjeno: četvrtak, 24.12.2015 / 12:24

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Gledaju se i transcedenti, ali tek kad uradimo analizu emotivnih i ličnih planeta. Pozicija transcedenata je upravo od viška glava ne boli. Ali, donekle.
Neptun na njezinom Merkuru, samo pojačava karmičku notu koja je oslikana Sa 0 So, odnosno, Mo 0 Sa. Moraju se više otvoriti. Manje mašte i iluzije, više realnosti, jer Sa traži realni pristup, a Ne trazi ljubav.:)

Njegov Ma 120 njeno So - svakako dobra energija, privlačnost. Mada, kako je ona So u Skorpiji a On Ma u Raku, eto dramatiziranja sa obeju strana. Dobro ovo je kontrolirana ljubomora. Ili još bolje rečeno, ljubomora, koja može postati kontrolirana. Dosta jačaju jedno kroz drugo.

So 0 Me 60 Ve - Super je jer Ve daje ljubav i toplinu, u emotivnom smislu, a So podgrijava ljubav, kako je Ve u Jarcu, So je otvara, moze se recii - Topi led sa nje.

Njezin Ju 60 njegov Sa - ovo je aspekt, koji pored So 120 Ma, ukazuje na uspostavljanje jednog onako dubljeg odnosa, vezanosti, imaju zajednickih tema, takodjer, daje i trajnost.

E, samo mi pojasni Jupiter 0 Jupiter? Na koliko stupnjeva njen, a na koliko njegov?:)

Ono što moraju, to je da prevladaju blokade uvjetovane Mo 0 So, kao i Sa 0 Mo odnosno Sa 0 So. Moraju se osloboditi odredjenih stega i sto prije zapoceti odnos, jer Saturn trazi konkretnost. Sto vise blokiraju svoj odnos, a samim tim i emocije, Saturn ih sve vise opominje, kroz osjecaj teskobe, melankolije, patnje, stegnutosti, mentalnih optjerecenja,...

Ipak se gledaju ,jel da ..pa da ,sve što je u karti mora imati neko značenje,ukoliko je u kakvom aspektu,sad nešto jače ,nešto slabašno,ali tu je ,postoji ...
Za Jupiter evo -
ONA-Ju retrogradni -na 0.05 raka u 9. Kući/ON- Ju na 26.12 Blizanci,11.kuća
Po poretku kuća u sinastrijskoj ovoj karti ,meni su ,eto Jupiteri u konjukciji,4 stupnja orbis
Njezin Ac na 29.30 Vage pada u njegovu 3. kuću,u konjukciji sa njegovim Ic-om(5 stupnjeva udaljeni)
Pa dobro i njegov Ac i njezin Mo isto neka konjukcija,8 st

-moglo bi biti zanimljivo i to da su se 1.put ,nakon nekoliko godina, čuli u vrijeme retrogradnog Merkura

Hvala ti za pomoć,znama da moraš otvoriti i proći cijelu kartu da bi uopće mogao znato što sam s čim,pa hvalaaaaaaa beskrajno na vremenu i trudu :

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 16:31

Citiran post

Lenka je napisao:

Ipak se gledaju ,jel da ..pa da ,sve što je u karti mora imati neko značenje,ukoliko je u kakvom aspektu,sad nešto jače ,nešto slabašno,ali tu je ,postoji ...
Za Jupiter evo -
ONA-Ju retrogradni -na 0.05 raka u 9. Kući/ON- Ju na 26.12 Blizanci,11.kuća
Po poretku kuća u sinastrijskoj ovoj karti ,meni su ,eto Jupiteri u konjukciji,4 stupnja orbis
Njezin Ac na 29.30 Vage pada u njegovu 3. kuću,u konjukciji sa njegovim Ic-om(5 stupnjeva udaljeni)
Pa dobro i njegov Ac i njezin Mo isto neka konjukcija,8 st

-moglo bi biti zanimljivo i to da su se 1.put ,nakon nekoliko godina, čuli u vrijeme retrogradnog Merkura

Hvala ti za pomoć,znama da moraš otvoriti i proći cijelu kartu da bi uopće mogao znato što sam s čim,pa hvalaaaaaaa beskrajno na vremenu i trudu :

Pa s obzirom da nisu isto godište, tj. da nisu rodjeni iste godine, ova konjunkcija Jupiter-Jupiter je nešto doista mnogo moćno. Kako je Jupiter planet životne sreće, radosti, optimizma nade i volje, ovo ukazuje da su jedno drugom sreća, pokretač. Kako su oba Ju na Orionovom Sazveždju, rekao bih - Jedno drugom sreća, a da toga nisu ni svjesni. Npr. ako je jedno od njih u teškoj situaciji samo nek ovom drugom pusti poruku, odmah će doći do rasvetljenja problema. Super. Inače, Jupiter je u njenoj 9. kuci - inostranstvo, pa samim tim i njegov Jupiter je 0 sa njenom 9. kucom što govori o tome da jedno živi u stranoj zemlji, te su udajeni. Sam Ju 0 Ju može donijeti takvu situaciju, a ovdje to još pojačano radi zbog toga što ona ima natalnog Ju u 9. gdje pada njegov Ju.
Ok, da ne zaboravimo Mo 0 Sa i So 0 Sa, što daje blokade i zatvaranja, nametnute okolnosti na koje se ne može utjecati. Ipak, Mo 0 So, kao i Ju 0 Ju, daju prostora da se radi na ovom odnosu.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 10:34

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Pa s obzirom da nisu isto godište, tj. da nisu rodjeni iste godine, ova konjunkcija Jupiter-Jupiter je nešto doista mnogo moćno. Kako je Jupiter planet životne sreće, radosti, optimizma nade i volje, ovo ukazuje da su jedno drugom sreća, pokretač. Kako su oba Ju na Orionovom Sazveždju, rekao bih - Jedno drugom sreća, a da toga nisu ni svjesni. Npr. ako je jedno od njih u teškoj situaciji samo nek ovom drugom pusti poruku, odmah će doći do rasvetljenja problema. Super. Inače, Jupiter je u njenoj 9. kuci - inostranstvo, pa samim tim i njegov Jupiter je 0 sa njenom 9. kucom što govori o tome da jedno živi u stranoj zemlji, te su udajeni. Sam Ju 0 Ju može donijeti takvu situaciju, a ovdje to još pojačano radi zbog toga što ona ima natalnog Ju u 9. gdje pada njegov Ju.
Ok, da ne zaboravimo Mo 0 Sa i So 0 Sa, što daje blokade i zatvaranja, nametnute okolnosti na koje se ne može utjecati. Ipak, Mo 0 So, kao i Ju 0 Ju, daju prostora da se radi na ovom odnosu.

Zapravo,sve što ih može razdvajati -razdvaja ih,ali eto,"slučajno " su se našli jedno drugom na putu ,niti se mogu samo mimoići,niti mogu istim putem ...,pa,sad,ovisi što će tko tu učiniti,povući se oboje jer vide da tu nema sreće ili pokušati nešto unatoč svim ovim preprekama..

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 16:49

Citiran post

Lenka je napisao:

Zapravo,sve što ih može razdvajati -razdvaja ih,ali eto,"slučajno " su se našli jedno drugom na putu ,niti se mogu samo mimoići,niti mogu istim putem ...,pa,sad,ovisi što će tko tu učiniti,povući se oboje jer vide da tu nema sreće ili pokušati nešto unatoč svim ovim preprekama..

Da, baš tako. A, šteta bi bilo da nešto ne učine:)

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: subota, 26.12.2015 / 10:45

Ne znam spada li ovo pod temu karmičkih ili usporednih ,ali ,gledam tako horoskope 3 muškarca koji su me se ,kroz cijeli život(a to nije malo ),posebno i jedino dojmili.Sva trojica spaljeni Merkur...hm.Moj Merkur u 2.,u Strijelcu,debilitiran (u izgonu).
Jedan So0Me,retrogradni u 12.,drugi So0Me u 8.,i treći retrogradna Ve0So0Me u 7.(ovaj pak i spaljen Me i spaljenu Ve)? Pa nešto tu svakako mora biti .

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: subota, 26.12.2015 / 15:54

Citiran post

Lenka je napisao:

Ne znam spada li ovo pod temu karmičkih ili usporednih ,ali ,gledam tako horoskope 3 muškarca koji su me se ,kroz cijeli život(a to nije malo ),posebno i jedino dojmili.Sva trojica spaljeni Merkur...hm.Moj Merkur u 2.,u Strijelcu,debilitiran (u izgonu).
Jedan So0Me,retrogradni u 12.,drugi So0Me u 8.,i treći retrogradna Ve0So0Me u 7.(ovaj pak i spaljen Me i spaljenu Ve)? Pa nešto tu svakako mora biti .

Pa tvoj debilitirani Merkur ih privlači. Isto tako i moj debilitirani Merkur privlači energije drugih debilitiranih Merkura. To sam zapazio. Mada, tu je i Saturn sigurno umjesao prstice.:)

U kojim znakovima su im Spaljeni Merkuri?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove