Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Novajlija na forumu / 9 postovi
Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 20:46
Tema: Vedska astrologija rahu i ketu
Znaci u astrologiji imamo i 2 mjesecava cvora . Sjeverni mjesecev cvor ili rahu i juzni mjesecev cvor ketu. Takodjer to su 2 karmicka cvora. Rahu bi predstavljao stvari koje ni smo završili u prošlom životu i sad imamo oopsesiju da u ovom to završimo dok ketu bi predstavljao stvari koje smo vec završili i sad nas odvaja od toga ili mi nismo zainteresovani. Mora se uzeti u obzir ako je planeta sa ketu aspekti na ketua sve ce to promjeniti i to može da pokaže da osoba završene stvari treba i u ovom životu da prenese ili da ima nešto što je nedovršeno. Gdje god da se rahu nalazi u natalnoj karti osoba ce biti opsesivna o tim stvarima i trazit ce precice. Rahu bi predstavljao. opsesiju, želi sve odma, traži precice, ruši sva ogranicenja, neobican je, zlocudan, nikad nije zadovoljan itd.. Rahu takodjer je zmajeva glava po mitologiji koja nema stomaka i stalno želi još još još. Rahu je jako lukava energija i umije da na lagan nacin ostvari cilj ali ne umije da uziva u ostvarenom. Znaci u kojoj god kuci da se nalazi rahu vi cete biti fokusirani da osvojite te stvari koje ta astrološka kuca predstavlja. Takodjer rahu u kojoj god kuci da se nalazi probat ce da uzme i materijalnu sebi neku korist. Rahu je materijalan planet isto. Rahu takodjer povecava kvalitete svakog zodijaka u kojem je i astrološke kuce u kojoj se nalazi. Po vedama jupiter proširi kvalitete svakog zodijaka i kuce gdje je i to i radi rahu samo što rahu pretjerano to radii i preuvelicava. Takodjer kad je rahu u konjukciji sa planetom rahu ce proširiti kvalitete te planete i nekako ce uci kao duh u tu planetu ali onda ce na zlocudan nacin htjeti da je koristi. Rahu sa venerom npr ce donjeti dosta ljubavnih veza avantura , ali kad je upitanju brak zajednica zato što rahu ruši sva ogranicenja stvorit ce tu problem. Ako je nekad loše postavljena venera sa rahu ovo može stvoriti i ovisnost o kupovini ( ne bukvalno shvatati potrebno je dosta dobro pogledati kartu). Sad imamo ketua koji je nasuprot rahu i on uvlaci energiju u sebe. Gdje god da se ketu nalazi ili mi necemo biti zainteresovani za te stvari koje ta kuca predstalvja ili ce nas nekako odvojiti od toga. Znaci ketu predstavlja takodjer zmajev rep ili stomak ali ketu nema glave ne razmislja. Takodjer zato što ketu nema glave predstalvja ništavost , prazninu . Ketu ne želi materijalnu korist. Gdje god da se ketu nalazi mi smo tu vec stavili zastavu i nemamo tu više šta raditi. Bez obzira što je ketu cak više nego jupiter put ka moški (prosvjetljenjU) mora se uzeti u obzir da je ketu takodjer zlocudan. Razlog tome je zato što bez naše dozvole nas zna da odvaja od stvari gdje se nalazi a neke stvari su nam potrebne jer zivimo u materijalno dobu. Tako da ketu u kojem god da je znaku uvuce kvalitete u sebe i zatvorit ce to kao katanac. Ako je ketu u blizancima sad ce osoba jednim dijelom biti introvertna. Takodjer kad ketu se nalazi sa planetom zeli da zatvori tu planetu i da joj ne dozoljava da ta planeta iskaže sebe. Pazite rahu ispoljava sebe ketu uvlaci sebe. Ketu više promatra i uvlaci a rahu preuvelicava i ispoljava sebe. Npr ako se po vedama nalazi ketu u 4 kuci a rahu u 10 kuci ovo može da pokaže nekoga tko nece biti orjentiran toliko domu , kuhanju, majci, vec ce biti fokusiran karijeri i ganjat ce status. Razlog tome je zato što je osoba u prošlom zivotu se pozabavila s tim stvarima ali iz nekog razloga je zapustila karijeru i nije imala nikav status ili karijeru. Ketu isto može predstavljati i eksplozije. Zamislite samo balon koji uvlaci energiju u sebe i kako se balon puni mora da dodje kao plinska boca do eksplozije. Radi se znaci o opasnim energijama. Takodjer rahu i ketu je zaparvo jedna energija koja je podjeljena samo na 2 dijela. Po mitologiji je to demon koji se razdjelio na 2 dijela i zajedno suradjuju i prave igru vam u natalnoj karti. Nakon razocarenja gdje je rahu i umora vratit ce te se gdje je ketu jer to ste vec obavili i tu ste sigurni ali po što ketu je vec ostvario stvorit ce situaciju da vas gurne i vrati opet nazad gdje je rahu. Tako da osoba može da bude zarobljena citav život sa ovim energijama narocito ako su ove planete u konjukciji sa drugim nekim planetama. Dosta toga ima da se piše o rahu i ketu ovo je samo moj kratak opis po vedskoj astrologiji. Takodjer volio bi da se i vi ukljucite ako želite u razgovor. Šta mislite o ovim energijama ??
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 21:00
Sanjine, pročitao sam mnogo objašnjenja Mjesečevih Čvorova, ali bez laskanja, meni je tvoje objašnjenje najbolje.
Inače, dosta pratim pozicije Čvorova. Mnogi ih zanemaruju, pridajuci znacaj nekim točkama koje imaju dosta manjeg utjecaja.
Za one, koji izučavaju astrologiju želim da naglasim da po prioritetu u astrološkim tumačenjima, Čvorovi trebaju da budu u grupi A, zajedno sa planetima do Saturna, Ascedentom i Fortunom.
Dosta pratim i aspekte Čvorova. Dobri aspekti donose mnogo dobra, loši bome donose mnogo problema. Jednom prilikom sam pročitao da dobri aspekti sa Čvorovima daju više dobra i od najboljeg Jupitera, dok loši donose više problema od najcrnjeg Saturna. I mogu se sloziti.
Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 21:07
Igor Igor je napisao:
Sanjine, pročitao sam mnogo objašnjenja Mjesečevih Čvorova, ali bez laskanja, meni je tvoje objašnjenje najbolje.
Inače, dosta pratim pozicije Čvorova. Mnogi ih zanemaruju, pridajuci znacaj nekim točkama koje imaju dosta manjeg utjecaja.
Za one, koji izučavaju astrologiju želim da naglasim da po prioritetu u astrološkim tumačenjima, Čvorovi trebaju da budu u grupi A, zajedno sa planetima do Saturna, Ascedentom i Fortunom.
Dosta pratim i aspekte Čvorova. Dobri aspekti donose mnogo dobra, loši bome donose mnogo problema. Jednom prilikom sam pročitao da dobri aspekti sa Čvorovima daju više dobra i od najboljeg Jupitera, dok loši donose više problema od najcrnjeg Saturna. I mogu se sloziti.
Hvala. Jupiter i rahu mogu se zajedno. Po mitologiji jupiter je ucitelj i kad je rahu tu on može da se drži s njim i sa ketu. Kad je rahu saturn može stvoriti velike probleme. Razlog tome je zato što rahu želi sve odma i ruši ogranicenja saturn stvara ogranicenja. ZNaš ono želi želiš a ne možeš da dobiješ jako nezgodna situacija medjutim u svok znaku u jarcu npr dace samo više discipline smanjit ce se ti problemi. Odo sad da jedem takodjer i ja citam tvoje clanke dobr pišeš (y)
Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 21:18
Sad da krenem od sebe.
Rahu mi je na vrhu 6. kuce, a Ketu na vrhu 12. kuce. Da, dosta energije ulažem u rad. Baš dosta radne aktivnosti.
Cvorovi se nalaze u kvadratu sa partilnom konjunkcijom Mjesec-Jupiter u 3. kuci. Jupiter, koji je i prirodni vladar para, vlada mojom 2. kucom, dok Mjesec vlada 8. kucom. Sve sto zaradim ode, ne moze se uspostaviti kontrola. I sve sto dobijem ovako ode. Znači, svjestan sam toga da neću moći imati ušteđevinu. Ali, ok dok je 6. kuce, rad, rad i samo rad.
Kako su Mo 0 Ju u 3. polju - komunikacija, a Ketu je vladar 12. polja - tajni neprijatelji, imao sam u životu dosta tajnih neprijatelja. 2009. godine za vrijeme Jupiterovog povratka, kada se aktivirao ovaj kvadrat, dogodio mi se citav niz neugodnosti. Kao na filmu. Al dobro, bilo pa prošlo. Mada, stalno se nekakva budala i opsesivac zakače za mene, pa sam ono u fazonu, Alo bre ljudi, ne diram vas, što se s vama događa.:)Biti će još jasnije ako kažem da mi je DC u konjunkciji sa Algolom, a da je drugi vladar 7. kuce Merkur koji je spaljen, pa još u kvadratu sa Neptunom.
Mo 0 Ju u polju uma 90 Rahu i Ketu na osi 6-12. kuca daju mi to da sam sklon anksioznim stanjima, paničnosti, da nekad isuviše emotivno reagiram na stvari. Al, Rahu u 6. kuci pa sam dosta usmjeren na radnu aktivnost. Još dispozitor je Ve u 9. kuci, pa najviše vremena provodim u duhovnom razvoju.
Drugi aspekt je Mars 120 Rahu 60 Ketu, što mi štiti zdravlje ali kako je Mars vladar Ascendenta i Almuten figuris, štiti i mene. Mars je na 5 st. od MC-a, pa eto jos jedne potvrde o usmjerenosti na rad, posao, ali Mars je fizicki u 9. kuci sto potvrđuje duhovni razvoj. Jos samo da mi ovaj aspekt proradi sto se tice ljubavi, posto je Ma vl. 5. polja i biti ce super.:)
Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 21:44
Da rezimiram:
Rahu u 6. kuci - dosta fokusiranosti na rad, do pretjerivanja.
Rahu 90 partilna konjunkcija Mo-Ju u 3. polju, a Ju i Mo vladaju osom 2. i 8. kuce - kolko god da zaradim sve se potroši i onda čak po nekoliko dana budem u situaciji, treba mi, nemam novac. Ajd da trošim na neki luksuz, nego ovako. A i moji u kuci fino zaradjuju. Kaos. Al, ima dugova od prije, pa dok se to vrati.
Onda, Rahu u 12. kuci - tajni neprijatelji 90 Mo-Ju stalno se nekakve budale, koje mi nisu prijateljski naklonjene vrte oko mene. U pitanju su razne vrste opsesivnosti mnome. 2009. godine za vrijeme aktivacije ovog kvadrata kroz Ju povratak doslo je do niza neugodnih situacija sa jednom da kazem cudnom grupom ljudi.
Mo i Ju u 3. polju - um 90 Ketu/Rahu na osi 6. i 12. kuce (zdravlje) malo sam opsesivan, kada se nečeg dohvatim trudim se da to uradim što bolje mogu, pa pretjeram u razmišljanjima, tenzijama, anksioznostima.
Vladar Rahu-a je Venera u 9. kuci pa to govori o duhovnom razvoju.
Mars 120 Rahu, a Mars 0 MC opet potvrđuje veliku fokusiranost na posao, ali kako je u 9. kuci i dosta usmjerenosti na duhovni razvoje. Mars je vladar 5. polja, koje govori o hobijima, pa eto nešto što je hobi, a tiče se duhovnosti, s vremenom postaje profesiija, mimo moje kontrole.
Samo još da proradi vezano za ljubav.:) Al, Ve i Ma su u Djevici. Venera u kadentnoj kuci.:)
Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 23:34
Dobro napisano lijepo što si podjelio iskustvo. Evo sad cu ja obrnuti situaciju i staviti rahu u 12 ketu u 6 kuci. Kad se rahu koji predstavlja iluziju traži materijalnu korist nadje u 12 kuci gdje više nema materije nicega i 12 predstavlja i izolaciju rahu je tu malo zbunjen. Razlog tome jez zato što 12 predstavlja gubitke a rahu trazi korist materijalnu. Ovo može da ide i dobrim putem a može i lošim. znaci po vedama 12 predstavlja izolaciju. naš podsvjesni um, loša zadovoljstva, zatvore ludnice hospitalizacije gubitak energije. Ovo može prvo da pokaže da neko želi da iskusi nešto što ne pripada ovoj dimenziji. Ali rahu želi sve odma i trazi precice i osoba može da koristi razne opijate , droge, kako bi mogla da dozivi to neko više iskustvo. Tako da može predstavljati ovisnost bilo kakvu. Takodjer rahu je nemirna energija pa može da stvori ovo nesanicu. Ovo isto pokazuje da osoba je zainteresovana za neke neobicne objekte npr : nuklearni reaktori, fabrike, napuštene kuce, sve što je neobicno to jeste misticno. Ovi ljdui takodjer po što 12 predstavlja i maštu imaju jaku maštu. Ovdje može da stvori filmske redatelje ili pisce naucne fantastike rahu. Ovdje isto može neko da radi kao stražar u zatvoru ili da završi u zatvoru zbog kriminalnih radnji. Rahu u 12 može predstavlaj svašta neko tko radi u bolnicama, u labaratoriji itd. Takodjer može stvoriti i jako duhovnu osobu. Ovi ljudi cesto vole da borave dosta vremena u izolaciji. I onda rahu ce aspektovati iz 12 i 4 kucu majke doma porodice. Ovo može da stvori jako neobicne odnose sa roditeljima. Neko sa ovim moze isto otici od svojih jer 12 predstavlja putovanja a 4 dom pa da napusti svoje. Primjetio sam rahu cesto kad je u 4 ili aspektuje 4 osoba voli velike kuce . Razlog tome je zato što rahu sve poveca. I oda 9 aspekat baca opet na mracnu 8 kucu okultnih stvari, iznenadnih uspona i padova, seksualne energije, tajni itd. Ovdje može da pokaže nekoga tko je clan neke sekte. Ovdje moze donjeti i zaintereosvanost za okultno znanje a u isto vrijeme i duhovnost to je u dobrom kontekstu. Vidi se cak ovdje nekad i duhovna karijera zato što rahu zeli da dobije materijalnu korist. Ali ako ode krivim smjerom onda moze prostitucija., prodaja droga itd. Isto je moguce rad u inostrnastvu ekspert inport poslovi. Ketu ce biti u 6 kuci i dobro je što je ketu vec to završio i može da donese pobjedu nad neprijateljima. Kad je ketu u 6 kuci osoba je previše odlucna u svojim akcijama. I kad god je mjesec u 12 ili rahu u 12 po što 6 predstavlja i rutinski rad , svakodnevni zivot a ketu nas odvaja ovo moze da pokaze da neko kad god radi neke rutinske poslove stalno mu glava u nekom drugom svijetu i razmislja o nekim fantazijama. nekoga tko sanjari dosta. ali dobra stvar je za duhovnost i okultne stvari za misteriju ovog svijeta. Mogu se vidjeti oni što propovjedaju teorije zajere ljudi. Ketu aspektuej iz 6 i 10 kucu statusa karijere i 2 kucu novca vidio sam da ovim ljudima i nije toliko stalo do statusa ili materijalne sigurnosti. Vecinom i imaju novca jer ne razmisljaju toliko o novcu. Ali uglavnom nezgodna je situacija jer rahu energija je previše aktivna a ne moze u 12 kuci puno da ispoljava sebe drugim ljudima. Ovdje rahu kad je u12 zato što je neobican trazi i neku moč koja nije uobicajene. Ako je recimo mjesec sa rahu u 12 po što rahu zamraci um ovo moze da predstavlja nekoga tko ima i halucinacije. Ako je rahu sa mjesecom u12 i dobija aspekat od marsa u ovom slucaju neko ako ima halucinacije reagovat ce akcijom i može da povrijedi nekoga bez razloga i da zbog toga završi u zatvoru. ALi opet kazem u dobrom kontekstu jako maštovitu osobu ,, duhovnu, moze neko da ima moci isjeljenja, vidovitosti i mogucnost da osoba za stalno ode u inostrastvo i to iznenada. Rahu u 12 aspektuej 8 kucu iznenadnih dogadjaja 4 kuca dom pa iznenada da neko ode u inostranstvo. Umalo da zaboravim ketu ce iz 6 aspektovati 2 kucu grla a ketu nema glave samo rep pa može neko da se nezdravo hrani ili da uzima droge + rahu u 12 loša zadovoljstva ovisnost. Tako nekako funckiniše rahu 12 ketu 6.
Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 0:46
Sanjin Emkic je napisao:
Dobro napisano lijepo što si podjelio iskustvo. Evo sad cu ja obrnuti situaciju i staviti rahu u 12 ketu u 6 kuci. Kad se rahu koji predstavlja iluziju traži materijalnu korist nadje u 12 kuci gdje više nema materije nicega i 12 predstavlja i izolaciju rahu je tu malo zbunjen. Razlog tome jez zato što 12 predstavlja gubitke a rahu trazi korist materijalnu. Ovo može da ide i dobrim putem a može i lošim. znaci po vedama 12 predstavlja izolaciju. naš podsvjesni um, loša zadovoljstva, zatvore ludnice hospitalizacije gubitak energije. Ovo može prvo da pokaže da neko želi da iskusi nešto što ne pripada ovoj dimenziji. Ali rahu želi sve odma i trazi precice i osoba može da koristi razne opijate , droge, kako bi mogla da dozivi to neko više iskustvo. Tako da može predstavljati ovisnost bilo kakvu. Takodjer rahu je nemirna energija pa može da stvori ovo nesanicu. Ovo isto pokazuje da osoba je zainteresovana za neke neobicne objekte npr : nuklearni reaktori, fabrike, napuštene kuce, sve što je neobicno to jeste misticno. Ovi ljdui takodjer po što 12 predstavlja i maštu imaju jaku maštu. Ovdje može da stvori filmske redatelje ili pisce naucne fantastike rahu. Ovdje isto može neko da radi kao stražar u zatvoru ili da završi u zatvoru zbog kriminalnih radnji. Rahu u 12 može predstavlaj svašta neko tko radi u bolnicama, u labaratoriji itd. Takodjer može stvoriti i jako duhovnu osobu. Ovi ljudi cesto vole da borave dosta vremena u izolaciji. I onda rahu ce aspektovati iz 12 i 4 kucu majke doma porodice. Ovo može da stvori jako neobicne odnose sa roditeljima. Neko sa ovim moze isto otici od svojih jer 12 predstavlja putovanja a 4 dom pa da napusti svoje. Primjetio sam rahu cesto kad je u 4 ili aspektuje 4 osoba voli velike kuce . Razlog tome je zato što rahu sve poveca. I oda 9 aspekat baca opet na mracnu 8 kucu okultnih stvari, iznenadnih uspona i padova, seksualne energije, tajni itd. Ovdje može da pokaže nekoga tko je clan neke sekte. Ovdje moze donjeti i zaintereosvanost za okultno znanje a u isto vrijeme i duhovnost to je u dobrom kontekstu. Vidi se cak ovdje nekad i duhovna karijera zato što rahu zeli da dobije materijalnu korist. Ali ako ode krivim smjerom onda moze prostitucija., prodaja droga itd. Isto je moguce rad u inostrnastvu ekspert inport poslovi. Ketu ce biti u 6 kuci i dobro je što je ketu vec to završio i može da donese pobjedu nad neprijateljima. Kad je ketu u 6 kuci osoba je previše odlucna u svojim akcijama. I kad god je mjesec u 12 ili rahu u 12 po što 6 predstavlja i rutinski rad , svakodnevni zivot a ketu nas odvaja ovo moze da pokaze da neko kad god radi neke rutinske poslove stalno mu glava u nekom drugom svijetu i razmislja o nekim fantazijama. nekoga tko sanjari dosta. ali dobra stvar je za duhovnost i okultne stvari za misteriju ovog svijeta. Mogu se vidjeti oni što propovjedaju teorije zajere ljudi. Ketu aspektuej iz 6 i 10 kucu statusa karijere i 2 kucu novca vidio sam da ovim ljudima i nije toliko stalo do statusa ili materijalne sigurnosti. Vecinom i imaju novca jer ne razmisljaju toliko o novcu. Ali uglavnom nezgodna je situacija jer rahu energija je previše aktivna a ne moze u 12 kuci puno da ispoljava sebe drugim ljudima. Ovdje rahu kad je u12 zato što je neobican trazi i neku moč koja nije uobicajene. Ako je recimo mjesec sa rahu u 12 po što rahu zamraci um ovo moze da predstavlja nekoga tko ima i halucinacije. Ako je rahu sa mjesecom u12 i dobija aspekat od marsa u ovom slucaju neko ako ima halucinacije reagovat ce akcijom i može da povrijedi nekoga bez razloga i da zbog toga završi u zatvoru. ALi opet kazem u dobrom kontekstu jako maštovitu osobu ,, duhovnu, moze neko da ima moci isjeljenja, vidovitosti i mogucnost da osoba za stalno ode u inostrastvo i to iznenada. Rahu u 12 aspektuej 8 kucu iznenadnih dogadjaja 4 kuca dom pa iznenada da neko ode u inostranstvo. Umalo da zaboravim ketu ce iz 6 aspektovati 2 kucu grla a ketu nema glave samo rep pa može neko da se nezdravo hrani ili da uzima droge + rahu u 12 loša zadovoljstva ovisnost. Tako nekako funckiniše rahu 12 ketu 6.
Napisao sam u brzini.
Dodao bih da mi Rahu u 6. kuci daje da volim jako imati kucnog ljubimca, ali nikako jer energiju trosim stvarno na pojacanu radnu aktivnost.
Jedna zanimljiva stvar, Mars, kao vladar 5. kuce 0 MC 120 Rahu u 6. kuci uvjek sam u zivotu tezio raditi ono sto volim, sto mi je prvobitno predstavljalo hobi. Mada, dogodio se bio i jedan obrnut slucaj.
Također, 6. polje (zdravlje) mi je prilicno aflicirano, jer je vladar Venera koja je u Djevici, spasava ju doduse dnevni triplicitet, ali je u konjunkciji sa Marsom, i dispozitor joj je spaljeni Merkur. Mene Mars (vl. AC-a) 120 Rahu itekako štiti kad je riječ o zdravlju. Dobro tu je i Sa 0 AC koji mi daje veliku izdrzljivost.
Pa, ti si se usmjerio na duhovni rad, vrlo jasno ko dan.
Inače i moja majka ima Rahu u 12. a Ketu u 6. kuci. Vidi ovo, nije pobožna, ode u crkvu jednom pa tko zna kad. Vjeruje u astrologiju, jos od kad sam joj pogodio nekoliko jako velikih stvari, nista ne zapocinje dok joj ne pogledam u chart. Ali, nije sad zaluđenik za bilo šta što se tiče religijskog, duhovnog. Npr. završila je SILVA tečaj još početkom 90-tih, kada siri auditorij nije znao ni za REIKI, ni za Angels therapy ni za divinaciju isl. Cak joj je ugrađena levitacija, ona doista ima sposobnost da lijeci, ali ne bavi se aktivno time. Ali, zato npr. ima epizode kad stvarno mnogo spava, sto je u simbolici 12. kuce. :) Skoro sam joj rekao, zezao ju, pa spavas puno kad imas Sjeverni Mjesecev Cvor u 12. kuci. Pored toga, jedan njen posao je zasnovan na kreativnom izrazavanju. Nije nigdje ucila, samouka je, al ideje dolaze same po sebi, sto bih ja rekao iz visih sfera.
Ono sto bih kod nje izdvojio to je vanserijska intuicija, dar za iscjeliteljstvo i kreativni potencijal koji koristi. Naravno i pojacana potreba za snom.
Metode iz SILVE 2 puta je primjenjivala na psima sa potpunim uspjehom.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56