Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Cicimici

Pregleda:14669

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: subota, 23.1.2016 / 13:36

Tema: Vrijeme za bebe

Pitanja vezana za decu i u astrologiji zauzimaju vrlo važno mesto – da li će neko imati dece, koliko, kog pola, kao i pitanja koja se postavljaju dok dete odrasta: da li će završiti školu, koju, kada, čime će se baviti, hoće se udati ili oženiti i, naravno, hoće li vaše dete imati dece.
Odgovore na ova pitanja dobićemo posmatrajući 5. polje (kuću), vladara 5. polja, aspekte koje pravi vladar 5. polja sa ostalim planetama, planetu Merkur, a ne smemo zaboraviti ni Veneru, jer je povezana sa plodnošću). Znak Lava je prirodno 5. polje u Zodijaku, pa moramo posmatrati i taj znak, kao i znak Blizanaca, čiji je vladar Merkur (a i ovaj znak i ova planeta označavaju decu).
Svakako, ne smemo zanemariti Mesec, koji predstavlja ženski princip, a priznaćemo da, kada se radi o deci - ipak prvo pomislimo na ženu. Inače, u ženskom horoskopu mnogo se bolje vide odgovori na pitanja vezana za potomstvo i tačnije se može predvideti sama sudbina deteta nego u muškom horoskopu. U muškom horoskopu pre može da se vidi “svrha” deteta. Roditelji su svakako nosioci i sudbine i svrhe deteta, ali ipak se ženski princip mnogo više i poštuje i posmatra u jednom horoskopu. Dakle, ako pred sobom imamo ženski horoskop, uz navedene parametre, posmatraćemo i Mesec, jer on u svojoj simbolici predstavlja trudnoću.

Sva živa bića su stimulisana na Sunce (koje je vladar prirodnog 5. polja) i Mesec. U astrologiji ova dva tela jesu muž i žena, tako da vrše vrlo snažan uticaj na pitanja začeća i rođenja.
Opšte je poznato da je plodnost žene pojačana 10 do 20 dana iza menstruacije i tada je mogućnost začeća najnaglašenija. Ako posmatramo Mesec i pomoću njega pokušamo to da odredimo, onda je to svakako snažno u danima kada je Mesec iznad horizonta, ili kada Mesec, pa i Venera, prelaze tačku ascendenta ili descendenta, ili mesto gde se u natalnom horoskopu nalaze Mesec i Venera, kao i vreme kada Mesec pravi isti ugao sa Suncem koji pravi i u natalnoj karti. Bilo kako bilo, Mesec snažno utiče na ovulaciju i menstruaciju (koja se i inače naziva mesečnim ciklusom, mesečnicom i sl).

MUŠKO ILI ŽENSKO?
Da se vratim na događaje vezane za 5. polje. U osnovi posmatrano, ako se u 5. polju nalaze loše planete kao što su Mars, Saturn, Pluton ili Uran, samo začeće i trudnoća mogu biti problematični, posebno ako se nalaze u lošim aspektima sa vladarem 5. polja, Mesecom ili Venerom, kada često dolazi do problema kao što je, recimo prekid trudnoće ili, ako se radi o lošem aspektu Saturna - i do neplodnosti, kako kod žena tako i kod muškaraca. Loši aspekti sa Marsom i Saturnom čest su znak vrlo teške trudnoće, kao i operacija i carskog reza, a sa dodatkom Plutona ili Urana može doći i do pobačaja, abortusa i sl.
Značajno i zanimljivo je i pitanje određivanje pola deteta. Uz vladara 5. polja, tu vrlo važnu ulogu igra Merkur, koji sam po sebi simbolizuje dete i bespolan je, što znači da pol deteta mahom određujemo na osnovu znaka u kome se nalazi Merkur, kao i njegovih aspekata. Ne treba puno logike da shvatimo da će se, ako je Merkur ili vladar 5. polja dobro aspektovan Marsom ili Suncem i u muškom znaku, raditi o muškom detetu. Ako se sve dešava u ženskom znaku, sa aspektima ženskih planeta, radi se o rođenju devojčice. Postoje i izvesne pozicije Meseca koje mogu da ukažu na pol deteta, i to ako je u horoskopu žene Mesec u opadajućoj fazi, a u trenutku začeća raste, tendencija je ka muškom detetu ili ako je u trenutku začeća Mesec u vatrenim ili vazdušnim znacima, kao i u slučaju kada se u vreme polnog odnosa Mesec nađe na tački podznaka.
Postoje i izvesne naznake koje mogu da ukažu na to koliko će dece osoba imati.

I tu, naravno, posmatramo 5. polje, ali i 3. polje i znak Blizanaca. Generalno, ako se u 5. polju nađe Mesec, Merkur ali i Jupiter, to ukazuje na mnogo dece, dok prisustvo Saturna označava mali broj dece i dosta otežavajućih okolnosti. Dešava se i da određeni broj planeta u 5. polju ukazuje na toliki broj dece koliko ima planeta u 5. polju (sličan efekat može da ima i broj aspekata koji pravi vladar 5. polja). Planete u 5. polju mogu da ukažu na karakter deteta, kao i aspekti koje prave planete sa vladarem 5. polja. Recimo, ako se u 5. polju nalaze Saturn, Venera, Mars i Uran, možemo generalno zaključiti da se radi o četvoro dece: sa prvim bi moglo biti problema ili se radi o neuspelom prvom pokušaju, drugo bi moglo biti devojčica, treće dečak, dok bi četvrto opet mogao biti prekid trudnoće svesnom voljom ili usled nekih problema. Isto tako, ako imamo četiri aspekta vladara 5. polja, od čega su dva dobra, a dva loša - efekat bi mogao biti isti. Sudbina začeća, rođenja, pa i sudbina deteta, svakako se može povezati i sa redosledom planeta u 5. polju ili redosledom aspekata.

Kada posmatramo natalnu kartu roditelja, prvo dete je uvek predstavljeno petim poljem, drugo sedmim, treće devetim, mada moram da naglasim da sam radije i mišljenja i stava da je prvo dete ipak određeno trećim poljem, drugo petim itd (ako ascendent označava JA i broj jedan, treće polje i Merkur - označavaju dete). Izdvojiću samo jedan od primera gde žena ima troje dece od mogućih pet, a gde je prvo dete Rak. Njoj treće polje počinje u znaku Raka, drugo dupla Devica, a 5. polje joj počinje u znaku Device, dok je treće najzanimljivije, jer žena ima konjukciju Mars, Jupiter, Neptun na descendentu, odnosno vrhu 7. polja, a dete je Riba, podznak Ovan (Jupiter i Neptun su vladari znaka Riba dok je Mars vladar Ovna). Dva nerođena deteta su posledica Plutona u 5. polju i Merkura u 8. polju i loših aspekata u toj natalnoj karti.

PLANETE U 5. POLJU
A kako se planete u 5. polju reflektuju na dete?

Sunce u 5. polju obično je znak zdravog deteta izražene fizičke snage i predodređenog za uspeh. Dete postaje glava porodice kad odraste i obično ima karakteristike oca i liči na oca. Ovakva deca kasnije u životu imaju mahom samo jedno dete, a neretko se odlučuju i na život bez dece.

Mesec u 5. polju znak je osetljive dece nežnog zdravlja. Deca liče na majku i veoma su vezana za nju, kao i za kuću i porodicu. Mesec u 5. polju obično ukazuje na više dece.

Merkur u 5. polju znači da se radi o veoma pametnoj deci sklonoj učenju. Deca vrlo brzo progovore i bivaju (naročito sa dobrim aspektima) dosta visoko obrazovana. Ovo je takođe znak za veći broj dece, pa i za blizance.

Venera u 5. polju je znak lepe dece sa veoma blagom naravi. Imaju talenta za umetnost i često dostižu razne vidove popularnosti. Mahom znak za žensku decu.

Mars u 5. polju - deca su sportisti, vojnici, policajci... Veoma su temperamentne, agresivne i svađalačke naravi i sklona povredama. Pozicija Marsa u 5. polju neretko zna da umanji broj dece, a deca su mahom muškog pola.

Jupiter u 5. polju je vrlo srećan znak i, osim što obećava puno dece, daje uspešnu decu, kao i sreću roditeljima preko dece. Deca su veoma visoko obrazovana i dobrog zdravlja, njihova karijera je često vezana za inostranstvo.

Saturn u 5. polju nije baš dobrodošao, jer često donosi neplodnost i probleme u trudnoći ili uopšte sa decom. Deca su vrlo slabog i osetljivog zdravlja, pa treba biti veoma pažljiv.

Uran u 5. polju uglavnom je znak vanbračne dece i neželjenih trudnoća i stvarno zna biti neugodan kada su u pitanju abortusi i pobačaji. Uran ne daje puno dece, ali zato obećava genijalce, mada poprilično ekscentrične i nemirne naravi. U horoskopu roditelja ovo je znak razvoda prvog deteta ili života deteta u vanbračnoj zajednici.

Neptun u 5. polju takođe nije posebno dobrodošao, jer snažno utiče na psihu. U dobrim aspektima, to su veoma produhovljena deca sa naglašenim umetničkim talentima, ali u lošim aspektima - veoma sklona psihičkim problemima i zarazama. Ovde je naglašena sklonost opijatima. Kada je Neptun loše aspektiran sa Marsom, treba biti posebno oprezan u dodiru sa vodom. Dešava se da je dete tajno.

Pluton u 5. polju takođe nije poželjan. Ženska deca imaju naglašenih problema u trudnoći i često je potrebno više pokušaja pre rođenja deteta. Deca su podložna svim nevoljama i bolestima, pa ih treba posebno tretirati i držati ih na oku. Ipak, u dobrim aspektima, dete se uvek na čudnovate načine izvlači iz neugodnosti i poseduje snažnu moć regeneracije.

A BLIZANCI?
Ono što izaziva najviše polemike i dileme su blizanci od jedne majke, a podjednako i astrološki blizanci (osobe rođene istovremeno, ali na različitim mestima). Rađeni su mnogi eksperimenti kako bi se dokazalo da takve osobe nemaju nikakvih sličnosti, niti su im sudbine iste, i definitivno se dolazilo do zaključaka i dokaza da je to uistinu tako, što baca i stvara poprilično negativan odnos prema astrologiji. Meni kao astrologu ne preostaje ništa drugo nego da takvo činjenično stanje na neki način razjasnim.

Otkako se bavim astrologijom, slagao sam se sa konstatacijom da niko nema istu sudbinu i da je svaka osoba jedinka za sebe. Ali, da li je baš tako?
Tvrdim da nije. Poznato je da su rođeni blizanci veoma psihički povezani, veoma snažno osećaju jedno drugo i da im se mahom dešavaju stvari i događaji u istim vremenskim intervalima, ali često u drugim oblastima, jer im svakako sudbine nisu iste, no, zato su im psihe gotovo iste i periodi dešavanja identični. Isto se dešava i sa astrološkim dvojnicima ili tzv. astrološkim blizancima, ali je tu situacija umnogome jednostavnija jer sudbine u tom slučaju svakako ne mogu biti iste, iz prostog razloga što su mesta rođenja često veoma raznolikog kulturološkog, verskog, geografskog, vaspitnog i svakog drugog uticaja. Dakle, sudbina jedne osobe rođene u određenom vremenu u Beogradu nikako ne može da se poredi sa sudbinom osobe rođene u identično vreme u Meksiku ili Kini. Geneza je potpuno drugačija. Kulture su potpuno drugačije. Verska opredeljenja.... Ali, generalno, sve te osobe zanimaju se za iste ili slične oblasti, veoma često se bave sličnim ili istim poslovima i to se lako da proveriti i dokazati. Ja lično u mom gradu imam svog astrološkog blizanca i, zamislite, u isto vreme smo poželeli da tako nešto pokušamo da saznamo. Prosto sam se uvek pitao ko su i gde su te osobe koje su istog dana u isto vreme bile u nekom krevetiću pored mene i onog momenta kada sam to poželeo, još jedna takva osoba je želela isto to i obratila mi se kao astrologu, između ostalog, i po tom pitanju. Zanimljivo je da se radi o osobi suprotnog pola i bilo je veoma neobično raditi joj horoskop i tumačiti joj natalnu kartu, jer sam bukvalno pisao moj život. Kada je pročitala sve što sam napisao, bila je zapanjena. Sedeli smo dugo i pričali i imao sam osećaj da se gledam u ogledalu i da nam misli funkcionišu isto. Neverovatno veliki procenat događaja desio nam se u istim periodima. Ukusi su nam gotovo identični. Odabir partnera je iz istih horoskopskih znakova. Deca su različitih godišta, što je normalno, jer se ipak se radi o ženskoj osobi i biološki je ona u brak ušla ranije i sa starijom osobom, ali simpatično je da je isti aspekt koji je vodio nju u brak - mene odveo u vezu koja je kasnije rezultirala brakom. Oblasti delovanja su nam različite, i sudbine potpuno drugačije, ali, sve u svemu, veliki procenat identičnosti postoji pogotovo u psihološkom profilu. Ona nije astrolog, ali veoma dobro poznaje temu, a obrazovanje nam je veoma slično.

Sve u svemu, ako neko ima određene talente i aspekte za pisanje, on će ih svakako pokazivati, a u velikom broju slučajeva se i baviti pisanjem, bio rođen u Beogradu, Novom Sadu, Nišu.... Dakle, astrološki blizanci funkcionišu po istim psihološkim principima, sa gotovo istim pogledom na sve oko sebe. Pokušaću da razjasnim nijanse koje ipak prave sudbinu jedinstvenom.
Dakle, šta se to desi i kako se na kraju krajeva radi horoskop rođenih i, recimo, jednojajčanih blizanaca, i šta ih to neretko odvede potpuno različitim životnim putevima? Ja baratam sa dva sistema. Da podsetim da krug Zodijaka ima 360 stepeni. Ovo ističem zato što svaki stepen ima svoje posebno i pojedinačno značenje i svaki stepen Zodijaka ispisuje sudbinu za svakog pojedinca.
U astrologiji postoji dosta knjiga koje za temu imaju tajne stepena Zodijaka i valja ih proučiti pre nego se uzme u razmatranje tumačenje natalne karte, posebno stepene na kojima se nalazi Sunce kao izvor života, Mesec, i naravno, tačka podznaka. Uticaj stepena Zodijaka ponekad imati važniju ulogu od uticaja planeta, vrhova polja, pa i aspekata u nečijoj natalnoj karti.
Evo prvog sistema.

S obzirom da su kod rođenih blizanaca i Sunce i Mesec na istom stepenu, kao i ostale planete i aspekti, moramo uzeti ipak najvažniji faktor u jednoj natalnoj karti, a to je svakako tačka podznaka, jer to je momenat koji odlučuje. A kako to odlučuje? Rešenje je vrlo jednostavno. Znamo da se tačka podznaka pomera sa stepena na stepen svaka četiri minuta, a ja nisam do sada dobio informaciju da su se dve bebe rodile baš u isto vreme, niti da je moguće, makar se radilo i o carskom rezu, roditi dve ili više beba u isto vreme. Dakle, razmak između rođenja jednog deteta i drugog ili svakog sledećeg, ako se radi o trojkama ili četvorkama, veoma je bitan i ta četiri minuta odlučuju o budućoj sudbini deteta. Ako je prvo dete rođeno u 12:30, drugorođeno dete je rođeno u 12:34 ili još kasnije. A velika je razlika je da li vam je tačka podznaka na, recimo, 18. ili 19. stepenu Raka. Sudbine znaju biti potpuno različite, a da ne pominjem slučaj kada su ascendenti u dva različita znaka.

Po drugom sistemu, vrh 3. polja prvorođenog deteta uzima se kao tačka podznaka drugorođenog deteta ili 5. polja, ako se radi o trojkama, pa i 7. ako se radi o četvorkama i td. Treće polje je i samo po sebi analogno znaku Blizanaca, pa je logika jasna. Dakle, VRH TREĆEG POLJA PRVOROĐENOG DETETA JE TAČKA PODZNAKA DRUGOROĐENOG. Ova konstatacija može da posluži i kao pomoćni horoskop, tamo gde su razlike i više godina, pa, ako neko ima starijeg brata ili sestru, može da se posluži ovom tehnikom za razjašnjavanje nekih nijansi u sopstvenom životu i sudbini.

I u ovom slučaju, kada se radi o rođenim blizancima, planete i aspekti se nalaze na istim stepenima i u istim aspektima, ali ne i u istim poljima. Ako se, recimo, prvorođenom detetu Jupiter nalazi u 1. polju, ono može biti gojazno i korpulentno, a drugorođenom detetu taj isti Jupiter biće u 11. polju, koje ima sasvim drugo značenje. Ili - ako se Jupiter prvorođenog nalazi u 10. polju, ono može imati izvanredno uspešnu karijeru dok će se drugorođenom Jupiter nalaziti u 8. polju i imati sasvim drugi upliv i odrediti sudbinu.
Dakle, i pored veoma velikih sličnosti i iste karme, sličnih psiholoških profila, istih perioda dešavanja, sudbine su ipak različite i oblasti delovanja neretko sasvim drugačije.

ljilja85bez kartona

ljilja85

F / 40 god.

Paraćin

Serbia

Nivo: U blagom usponu / 72 postovi

Objavljeno: petak, 29.1.2016 / 9:31

Mene interesuje dali cu imati dte i kad??Ja sam 06.02.1985. rodjena u 19,45 u Kikindi.

barbara53bez kartona

barbara53

F / 61 god.

Leskovac

Serbia

Nivo: Novajlija na forumu / 3 postovi

Objavljeno: petak, 29.1.2016 / 23:38

Kcerka mi je zove Marija Mitevska, rodjena je 20.9.1990. u Skopju u 21.35. Zanima me kada ce i koliko dece da ima, koji pol....

Srdacan pozdrav

ljilja85bez kartona

ljilja85

F / 40 god.

Paraćin

Serbia

Nivo: U blagom usponu / 72 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 1.2.2016 / 9:46

Dali neko odgovara na nasa pitanja ja cekam i svaki dan udjem ali odgovora nema...Molim vas odgovorite nam na pitanja Hvala...

Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi

Objavljeno: ponedeljak, 1.2.2016 / 13:05

malo procitajte postove koji su postavljeni na forumu kao sto je ovaj post za decu...otvorite natalnu kartu i ucite trazite...ja nisam astrolog pa ne mogu odgovoriti..a igor je zauzet .. forum je napravljen da ucimo..

mimbez kartona

mim

F / 37 god.

Serbia

Nivo: Novajlija na forumu / 5 postovi

Objavljeno: utorak, 2.2.2016 / 0:38

Vidim da su blago zamrle teme, a ja bas resila da ucim :). Moja 5 kuca je u strelcu u njoj su Sa0Ur i Ne, svuda pise kako je to jako losa postavka, ali ipak mislim da je malo drugacije, verovatno ce mi Sa doneti kasnije dete, mozda bude vestacka oplodnj (Ur) i trudnoca pod lekovima, ali mislim da je to sve. Sa i Ur su u trigonu sa Ju, a Ne gradi sekstil sa Ve0Mo, mislim da to predstavlja devojcicu, malo neobicnu. Nemaju losih aspekata. Da li je moguce da budu blizanci, posto su Ve i Mo u ribama?

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: utorak, 2.2.2016 / 9:22

Citiran post

mim je napisao:

Vidim da su blago zamrle teme, a ja bas resila da ucim :). Moja 5 kuca je u strelcu u njoj su Sa0Ur i Ne, svuda pise kako je to jako losa postavka, ali ipak mislim da je malo drugacije, verovatno ce mi Sa doneti kasnije dete, mozda bude vestacka oplodnj (Ur) i trudnoca pod lekovima, ali mislim da je to sve. Sa i Ur su u trigonu sa Ju, a Ne gradi sekstil sa Ve0Mo, mislim da to predstavlja devojcicu, malo neobicnu. Nemaju losih aspekata. Da li je moguce da budu blizanci, posto su Ve i Mo u ribama?

Ne moze se tako iskljucivo gledati, uglavno postavka vladara daje prve informacije, planeta ce samo opisati situaciju. Pa ja imam mo0ur0ne u jarcu u petoj, i astrolozi su mi uvek pricali kako ce deca biti neobicna, genijalna, svoja na neki nacin. Jedna mi je rekla da ce biti vrag pa tradicionalista, jer se pocetak pete u strelcu a nastavlja se u jarcu. Ali stelijum u petoj sigurno daje znacaj ovom polju. Saturn u petoj je uglavnom dete nakon ili tokom saturnovog povratka, tako da si tu u pravu.

mimbez kartona

mim

F / 37 god.

Serbia

Nivo: Novajlija na forumu / 5 postovi

Objavljeno: utorak, 2.2.2016 / 12:00

Hvala na odgovoru :), htela sam da te pitam, iako je pitanje vise vezano za 5. kucu, da li ti se ispoljio taj raspored po pitanju ljubavi, da li se naglo zaljubljujes i idealizujes partnera, sa neocekivanim prekidima veza? Lakse mi je da tumacim ovu sferu 5. kuce jer tu znam kako stoje stvari...

vratanca27bez kartona

vratanca27

F / 34 god.

Kragujevac

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 734 postovi

Objavljeno: utorak, 2.2.2016 / 14:19

Citiran post

mim je napisao:

Hvala na odgovoru :), htela sam da te pitam, iako je pitanje vise vezano za 5. kucu, da li ti se ispoljio taj raspored po pitanju ljubavi, da li se naglo zaljubljujes i idealizujes partnera, sa neocekivanim prekidima veza? Lakse mi je da tumacim ovu sferu 5. kuce jer tu znam kako stoje stvari...

Hahha, opet bukvalno gledanje stvari. Po mnogim tekstovima ces naci tako neko objasnjenje, kod mene je venera 120 saturn, imam jednu vezu jos iz gimnazije, tako da je taj aspekat bas ostvaren. Meni je venera u devici pa sam vrlo kriticna po pitanju ljubavi i same veze. I kada drugima gledam ljubav odmah se okrecem veneri, koja pokazuje kakoje natusu je data ljubav i marsu, kakve zapravo uzima iz gomile, kada pricamo o zenama naravno. Opet ove planete u petoj su samo opisale situaciju, zapravo mog momka ili onog koji bi mi se svideo, ali nikako ne moj odnos u vezi. Pa njegov asc pada na moj neptun u petoj u jarcu i on jeste kao taj neptun u jarcu, pola sanjalica, pola konzerva nevidjena. Uran u petoj isto garantuje nekog genijalca, zavisi u kom je znaku, moj momak je u poslu masinstva, pa eto. Ali da ne pricam o sebi, ovo ti je primer kako planeta samo opisuje, dok aspekti objasnjavaju.

Nivo: U petoj brzini / 329 postovi

Objavljeno: utorak, 2.2.2016 / 14:59

Citiran post

mim je napisao:

Eno tamo na temi o braku postavljena je karta moje sestre , koja takodje ima Saturn, Uran , i Neptun u petoj, isto peta počinje u strelcu i imala je super trudnoću , skoro je nije ni osetila , i da ostala trudna sa 26, kod nje se simbolika nije na taj način ispunila.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove