Forum / Duhovnost

Duhovnost
Duhovnost

Statistike: 7 teme, 358 poruke

Najnovije teme:Hijerarhija aspekata po Bonatiju u horarnoj

Aktuelna tema:Anđeli

Posljednja poruka:angel, petak, 14.4.2017 / 22:02

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:7024

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 12:23

Tema: Pozitivna psihologija - Lujza Hej

Citiran post

angel je napisao:

Depresija i anksioznos je nesto sto mogu dobiti oni koji imaju dusu.. koji osjecaju i tudu bol.. najvaznije je priznati to stanje i onda je vec pola rijeseno.. najvise ljudi zele sakriti svoju nolest.. ja sam svoju bolest pretvorila u prednost. Naucila sam koliko sam jaka.. naucila sam koliko je vazno komunicirsti iskreno.. koliko je vazno biti drugima primjer jer ih to moze navesti na ozbiljnost.. i najbolniji trenutci imaju neku sretnu priliku pa makar u tudem zivotu.. ljudi pocnu cijeniti svoj zivot kad vide teskocu necijeg zivota... to je prednost prihvacanja...

Hm, sva ta iskustva te vode k tvojoj cjelovitosti. Mogu se ona zvati kako god po medicinskoj terminologiji, a mogu biti i bez naziva ako gledaš dublje :). Kod mene je bio uvijek prisutan taj osjećaj da sam izgubljena malo, drugačija, da mora biti negdje nešto više, neki smisao postojanja dublji. Imala sam i užasan strah od mraka, valjda sam vec i 18 godina imala...i jedna situacija u kojoj sam se našla kao zrela djevojka, žena-nije baš ni nešto povezano, al' tako je to kod mene-upoznala sam tipa koji je čudno djelovao na mene, onaj osjećaj da tu nisu čista posla, plašio me na neki cudan način ali se zalijepio za mene i nije me pustao na miru, u tom periodu sam bila sigurna da gubim razum, počela meditaciju, molitve, krenuli čudni dogadjaji..npr kolegica i ja pijemo kavu i odjednom samo osjećam se čudno, trnci od stopala do vrha glave ali neugodan osjećaj i strah-u istom trenutku pogledamo jedna drugu i ja sam znala da je i ona osjetila, a riskiraš ispasti lud ali sam ju odmah pitala osjećaš li se tak i tak, uglavnom da, obje smo dozivjele istu senzaciju ničim izazvanu i užasan strah, ja sam odmah znala od kuda dolazi. Kazem joj moli se jbte, ovo ne valja nešto-da se razumijemo ja u crkvu ne vjerujem, u popove još manje, ali u Boga ili kako tko vec zove to nešto, DA. E uglavnom, nedugo nakon toga sam vidjela jedan prizor zbog kojeg čovjek samo moze potvrditi da je skroz lud, u kafiću tako sjede ljudi ovakvi onakvi i za jednim stolom tako čudni ljudi tako sivi tako neživi i takva hladnoća od njih dolazi da se naježiš...u tom trenutku sam se sjetila svojih prijatelja koji se bave Reikijem i onako u sebi pomislila, moram ih naći..ako je proslo i sat vremena njih dvoje, koji nemaju puno veze jedno s drugim, ne izlaze zajedno, oboje ulaze u taj kafić ZAJEDNO. A joj, ni sad mi nije lako to samo pisati, nisam ih ništa pitala, nisam im ništa rekla, bilo mi je dovoljno da su tu. Narednih dana se u meni tako sve posložilo i rekla sam ok, čekaj malo čega se ti bojiš, ako je ovo „mrak“ pojačaj to svjetlo u sebi, daj mu da probija i izvan tebe. Tipa sam maknula od sebe, on je osjećao moj strah, ali kad me pokušao dovesti u situaciju u kojoj sam se stvarno trebala bojati itekako, 'ladno sam mu uzvratila istom mjerom da je ustuknuo (ne fizički, ne)...ostalo je sve povijest haha. To sam trebala shvatiti, da nema toga mraka koji može pobijediti to „svjetlo“ u tebi, ako si se odlučio za svjetlo, samo ga može pojačati.. Joj kak ovo grdo zvuči, a kako je tek bilo za proživjeti...ali ajde, kad sam napisala, pa da pustim na forum 

Nivo: Iskusan forumaš / 624 postovi

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 12:35

Lenka ja ti vjerujem.. moj zivot je protkan nekim cudnim desavanjima koje prvo sanjam a poslije se dese.. ili osjetim neko neobjasnjivo osjecanje.. ljudi misle da sam impulsivna ali nisam.. ja sve sto radim radim sistematski i planski ali kad osjetim da moram reagovati uradim to odmah bez objasnjavanja jer nemogu objasnjavati drugima sta osjecam i sta me to tjera.. naucila sam sebi vjerovati.. i odlucila sam se sebi vratitii biti ponovno ja. Sve je ovo ok ali vjeruj mi moj zivot nebi mogao zivjeti svatko.. ovo je zivot koji nije ni za nebo ni za zemlju.. mozda me neces razumjeti ali tako je.. ako zelis pogledaj tarot i pogledaj moj zivot prije.. sad.. i vidjet ces mene kakvu me drugi ne vide.. ja ne vidim buducnos ja nemam talenat kao ti.. ali znam da se ne trebam bojati ja sam jaca i od sudbine.. ona je na mojoj strani..

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 12:41

Citiran post

angel je napisao:

Lenka ja ti vjerujem.. moj zivot je protkan nekim cudnim desavanjima koje prvo sanjam a poslije se dese.. ili osjetim neko neobjasnjivo osjecanje.. ljudi misle da sam impulsivna ali nisam.. ja sve sto radim radim sistematski i planski ali kad osjetim da moram reagovati uradim to odmah bez objasnjavanja jer nemogu objasnjavati drugima sta osjecam i sta me to tjera.. naucila sam sebi vjerovati.. i odlucila sam se sebi vratitii biti ponovno ja. Sve je ovo ok ali vjeruj mi moj zivot nebi mogao zivjeti svatko.. ovo je zivot koji nije ni za nebo ni za zemlju.. mozda me neces razumjeti ali tako je.. ako zelis pogledaj tarot i pogledaj moj zivot prije.. sad.. i vidjet ces mene kakvu me drugi ne vide.. ja ne vidim buducnos ja nemam talenat kao ti.. ali znam da se ne trebam bojati ja sam jaca i od sudbine.. ona je na mojoj strani..

Gle ovako, da mi je netko rekao da ću u životu raditi tarot i astrologiju, nema šanse da bih povjerovala, niti sam od koga to imala vidjeti niti sam što znala o tome. Da ti kazem iskreno, ja se bojala kupiti karte za tarot, pa tako cujes svasta i dugo mi je trebalo da se usudim, iako sam vec počela učiti astrologiju, a kako- jer sam "morala" zbog posla, htjela sam znati nešto ako to već radim. Nikad ne znaš kud te putevi vode i koji ćeš talent u sebi otkriti, samo lagano, slijedi sebe.

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 12:59 Izmjenjeno: utorak, 18.10.2016 / 12:59

Mojoj mami je ciganka gledala tarot i rekla da cu biti bolesna.. i ja sam se bojala tarota ali mi je Cicimici gledala i objasnila da to nije magija.. mislim da je to tesko raditi jer vidite vjerovatno stvari od kojih bi zeljeli i zastititi osobu.. a svjesni ste da to mora dozivjeti..

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 13:01

Citiran post

Lenka je napisao:

Gle ovako, da mi je netko rekao da ću u životu raditi tarot i astrologiju, nema šanse da bih povjerovala, niti sam od koga to imala vidjeti niti sam što znala o tome. Da ti kazem iskreno, ja se bojala kupiti karte za tarot, pa tako cujes svasta i dugo mi je trebalo da se usudim, iako sam vec počela učiti astrologiju, a kako- jer sam "morala" zbog posla, htjela sam znati nešto ako to već radim. Nikad ne znaš kud te putevi vode i koji ćeš talent u sebi otkriti, samo lagano, slijedi sebe.

Upravo to, Nikad ne reci nikad. Evo jutros uđem na fb i vidim status od mog dragog frenda koji radi EFT i kaze - Neke stavove i mišljenja koja imate sada ne znači da ćete ih imati i kroz neki period. Izazovite sebe i razmislite o svojim stavovima.
Eto suštine naše priče. Po meni je najgore biti isključiv. Ja da mi je netko rekao čime ću se sve baviti, ne bih mu vjerovao.

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 14:01

Sve istina.. samo ne mogu sebe shvatiti zasto osjecam najvecu sigurnost u iskljucivosti.. to se odnosi na okolinu.. nisam iskljuciva po pitanju licnih promijena jer su nuzne za napredovanje ali sam iskljuciva po pitanju ljudi.. upravo sam izbacila iz zivota osobu koja je prije par tjedana ispricala nesto vezano za mene sto nije istina. Nisam tad tu osobu izbacila iz zivota nego danas kad je nazvala... znala sam ranije da ta osoba nema vise mjesta u mom zivotu jer je ispod moje granice a tek sad sam odreagovala.. voljela bih da ni sad nisam. Nisam ni rijec ruznu izgovorila.. samo crta.. iskljucivi ljudi se tesko iskljucuju.. to ja zovem roba sa greskom..

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 14:21

Citiran post

angel je napisao:

Sve istina.. samo ne mogu sebe shvatiti zasto osjecam najvecu sigurnost u iskljucivosti.. to se odnosi na okolinu.. nisam iskljuciva po pitanju licnih promijena jer su nuzne za napredovanje ali sam iskljuciva po pitanju ljudi.. upravo sam izbacila iz zivota osobu koja je prije par tjedana ispricala nesto vezano za mene sto nije istina. Nisam tad tu osobu izbacila iz zivota nego danas kad je nazvala... znala sam ranije da ta osoba nema vise mjesta u mom zivotu jer je ispod moje granice a tek sad sam odreagovala.. voljela bih da ni sad nisam. Nisam ni rijec ruznu izgovorila.. samo crta.. iskljucivi ljudi se tesko iskljucuju.. to ja zovem roba sa greskom..

Kad težiš osobnoj promjeni zanemari druge. Sva ljubav je u nama. Drugi ljudi u našem životu su ogledalo našeg stanja, mišljenja o sebi, zadovoljstva sobom itd.

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 14:38

Citiran post

angel je napisao:

Na Metoda otvaranja 9 karti ti je odgovor :)

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 21:24 Izmjenjeno: utorak, 18.10.2016 / 21:25

Volim slušati ovu ženu, zrači takvim mirom..namjerno neću ništa konkretno preporučiti, svatko može naći što ga zanima, ako vas zanima, a moglo bi

http://www.zdenkaandrijic.biz/...

Objavljeno: utorak, 18.10.2016 / 21:31

Hvala na preporuki.. ja volim slusati Anu Bucevic.. super je ... najdraze mi je Safari duse

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove