Forum / Horoskop

Horoskop
Horoskop

Statistike: 10 teme, 1249 poruke

Najnovije teme:Solarni horoskop

Aktuelna tema:Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa

Posljednja poruka:Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41

TEMA

Autor teme:letisija

Pregleda:11176

Sphinxbez kartona

Sphinx

F / 60 god.

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi

Objavljeno: sreda, 30.12.2015 / 22:42

Tema: Važnost Venere pri izboru partnera

Citiran post

WhiteDragon je napisao:

Za pocetak, srecan rodjendan i svako dobro Sfinginoj dragoj kcerki! :)

Hvala draga Zmajcice :*

Nivo: U petoj brzini / 297 postovi

Objavljeno: subota, 26.3.2016 / 21:37

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Vrlo interesantno pitanje.
Ne gledamo samo poziciju Sunca, ali sigurno je da imaju još nešto u Ribama.
Jel radiš Firdarie i Profekcije? Moguće da si u periodu ili potperiodu Venere. :) Moguće da ti je profekcija aktivirala Veneru, kroz znak vladar ili kroz polje u kom se nalazi. Moguće da ti neki generacijski planet radi kakav aspekt sa Venerom.

Sad sam ponovo citala i pratila sta se sve pise o Veneri njene pozicije, uticaj i koga mi privlacimo i ko nas. Ja još nisam resila misteriju da u poslednje 2 godine mi se samo pojavljuju muskarci u znaku ribe, i da uspeju da skrenu paznju na sebe, a do tada me nikad nisu privukli, niti poznavala u tom znaK-
Stavicu kartu sinastriju muskarca Ribe , koji je prisutan tajno od prosle godine od aprila, ..sa kojim je sve burnoo, neverovatna privlacnost ,a sa druge strane mu nesto strasno smeta, a nece da kaze i ume da se ponasa u komunikaciji bezveze, nepotrebno, ja sam zauzeta i sve je jasno meni barem....
Moje sunce je u Ovnu , negova venera je u ovnu. jasno da ga moja energija privlaci takav tip zene, a njeggovo sunce je u ribama , moja venera u ribama u 8 kuci , njegov podznak skorpija... privlacnost velika ,njegov mars u ovnu , mu verovatno daje tu vrstu neke agresivne komunikacije kad nije po njegovom...ne znam , jer me buni sto mu je merkur u ribama i bas bi trebao da bude negde nezan i stalozen...u stvari i bio je dugo, ali sad mu mars mozda gresim , izuzetnu nervozu pravi kad je samnom, kao neki nemir..
A kako ti kazeš IGORE sa našim uranom u 3 kuci, dok mi nepadne mrak na oci, ali ne znam zasto to tolerisem nekad, ..spustam loptu, u stvari neprimam se na njegove reakcije.... ako mozeš malo da mi razjasnis..idem iz krajnosti u krajnost da me nervira i da bi sutra rekla cao...do toga sve suprotno....

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 1:01

Citiran post

letisija je napisao:

Sad sam ponovo citala i pratila sta se sve pise o Veneri njene pozicije, uticaj i koga mi privlacimo i ko nas. Ja još nisam resila misteriju da u poslednje 2 godine mi se samo pojavljuju muskarci u znaku ribe, i da uspeju da skrenu paznju na sebe, a do tada me nikad nisu privukli, niti poznavala u tom znaK-
Stavicu kartu sinastriju muskarca Ribe , koji je prisutan tajno od prosle godine od aprila, ..sa kojim je sve burnoo, neverovatna privlacnost ,a sa druge strane mu nesto strasno smeta, a nece da kaze i ume da se ponasa u komunikaciji bezveze, nepotrebno, ja sam zauzeta i sve je jasno meni barem....
Moje sunce je u Ovnu , negova venera je u ovnu. jasno da ga moja energija privlaci takav tip zene, a njeggovo sunce je u ribama , moja venera u ribama u 8 kuci , njegov podznak skorpija... privlacnost velika ,njegov mars u ovnu , mu verovatno daje tu vrstu neke agresivne komunikacije kad nije po njegovom...ne znam , jer me buni sto mu je merkur u ribama i bas bi trebao da bude negde nezan i stalozen...u stvari i bio je dugo, ali sad mu mars mozda gresim , izuzetnu nervozu pravi kad je samnom, kao neki nemir..
A kako ti kazeš IGORE sa našim uranom u 3 kuci, dok mi nepadne mrak na oci, ali ne znam zasto to tolerisem nekad, ..spustam loptu, u stvari neprimam se na njegove reakcije.... ako mozeš malo da mi razjasnis..idem iz krajnosti u krajnost da me nervira i da bi sutra rekla cao...do toga sve suprotno....

Ve 0 Ma jednog na So 0 Hiron 180 Ur drugog. Ovo donosi tenzije, trzavice, nervoze, mogućnost povređivanja..
Uradi osnovne usporedne aspekte. Jel mozes prvo okaciti samo tvoj natal?

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 4:13

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ve 0 Ma jednog na So 0 Hiron 180 Ur drugog. Ovo donosi tenzije, trzavice, nervoze, mogućnost povređivanja..
Uradi osnovne usporedne aspekte. Jel mozes prvo okaciti samo tvoj natal?

Evo, kacimm, ti i ja nocne ptice, .. . Gledala sam sama nas uporedni, i nije mi najasnije bas zasto je tako tesko...ali sa njegove strane m sta ga to cini takvim ,,,ja sam kul, i u poziciji sam da nisam slobodna, ali sve zna...ne znam, bas mi treba pomoc da razjasnim prvenstveno sebi.... hvala tiii Igoree

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 4:50

Citiran post

letisija je napisao:

Evo, kacimm, ti i ja nocne ptice, .. . Gledala sam sama nas uporedni, i nije mi najasnije bas zasto je tako tesko...ali sa njegove strane m sta ga to cini takvim ,,,ja sam kul, i u poziciji sam da nisam slobodna, ali sve zna...ne znam, bas mi treba pomoc da razjasnim prvenstveno sebi.... hvala tiii Igoree

Veza je prikazana Ju 0 vrh 5. kuce 180 Mo vl. 12. kuce (tajno, bitna kod tajnih veza), kao i konjunkcija Neptun.
Jupiter je u Strijelcu pa je ovo odnos koji donosi onako lijepe vibracije, ispunjava, moze da opstane na duze.
Od kad je veza? Kad ste se upoznali?

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 5:17

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Veza je prikazana Ju 0 vrh 5. kuce 180 Mo vl. 12. kuce (tajno, bitna kod tajnih veza), kao i konjunkcija Neptun.
Jupiter je u Strijelcu pa je ovo odnos koji donosi onako lijepe vibracije, ispunjava, moze da opstane na duze.
Od kad je veza? Kad ste se upoznali?

od aprila prosle godine....iznenada, neplanirano sa velikom emocijama i strascu ...ali moja pozicija nije mogla nista vise od samo tajne veze,toliko je bolo jako da sam pomislila i da stvarno uradim nesto po pitanju braka..ali sam se onda ja distancirala...valjda neki strah od toliko emocija i strasti..obostrano..i onda je krenulo sa pauzam, povremeno..a on meni jako prija ..naravno dok sad nije poceo da bude sav napet , nervozan..a nece da mi kaze razlog....da li je to sto sam zauzeta ...ne znam...ne znam i kava je perspektiva, ja bi iskreno volela da ima perspektive u smislu da traje i da bude nesto javno...kad nece da kaze...ni sta oseca ni sta zeli...

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 5:41

Citiran post

letisija je napisao:

od aprila prosle godine....iznenada, neplanirano sa velikom emocijama i strascu ...ali moja pozicija nije mogla nista vise od samo tajne veze,toliko je bolo jako da sam pomislila i da stvarno uradim nesto po pitanju braka..ali sam se onda ja distancirala...valjda neki strah od toliko emocija i strasti..obostrano..i onda je krenulo sa pauzam, povremeno..a on meni jako prija ..naravno dok sad nije poceo da bude sav napet , nervozan..a nece da mi kaze razlog....da li je to sto sam zauzeta ...ne znam...ne znam i kava je perspektiva, ja bi iskreno volela da ima perspektive u smislu da traje i da bude nesto javno...kad nece da kaze...ni sta oseca ni sta zeli...

Jupiter je retrogradan pa stalno vracanje jedno drugom, Mo aplicira 180 Jupiteru, pa opet vracanje i prekidi da kazemo pauze. Konjunkcija Ju 0 Ne, dosta dugo ovaj odnos moze biti tajan. Jel mozes izracunati firdarske periode i direkcije?
Okaci njegov natal'

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 6:05

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Jupiter je retrogradan pa stalno vracanje jedno drugom, Mo aplicira 180 Jupiteru, pa opet vracanje i prekidi da kazemo pauze. Konjunkcija Ju 0 Ne, dosta dugo ovaj odnos moze biti tajan. Jel mozes izracunati firdarske periode i direkcije?
Okaci njegov natal'

Iskren0 ne znam kako da izracunam , još to ne znam ..to je otprilike bilo 15 april, prvi kontakt ,a prvi suret bas 24, 25 april..ako ti to nesto moze pomoci blize.... Jel ovaj odnos samo moze biti tajan...znaci da nikad nece biti nesto vise?..evo stavlam njegov nat...nisam sigurna za tacno vreme rodj, ali znam da je skorpija u podznaku...ali se dosta stvari poklapa sa njegovim karakterom i ponasanjem,,,tako da mislim da je to, to....sto se tice njegove karte...

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 15:18

Citiran post

letisija je napisao:

Iskren0 ne znam kako da izracunam , još to ne znam ..to je otprilike bilo 15 april, prvi kontakt ,a prvi suret bas 24, 25 april..ako ti to nesto moze pomoci blize.... Jel ovaj odnos samo moze biti tajan...znaci da nikad nece biti nesto vise?..evo stavlam njegov nat...nisam sigurna za tacno vreme rodj, ali znam da je skorpija u podznaku...ali se dosta stvari poklapa sa njegovim karakterom i ponasanjem,,,tako da mislim da je to, to....sto se tice njegove karte...

Najprije je neophodno da vidis sto ces sa brakom, jer kako je vladar braka Saturn u fiksnom Biku pa jos u 10. polju, dosta ces razmisljati.
Jupiter na vrhu 5. polja i to u Strijelcu, dakle u svom sjedistu pa u aspektu sa vladarem 12. kuce i dodiru sa Neptunom isprva daje tajnu vezu i to prejaku. Retrogradnost Jupitera - vracanje nakon prekida, pauze isl.
E, sad kako je Jupiter u svom sjedistu ovdje se moze govoriti o necemu visem.

Objavljeno: nedelja, 27.3.2016 / 22:18

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Najprije je neophodno da vidis sto ces sa brakom, jer kako je vladar braka Saturn u fiksnom Biku pa jos u 10. polju, dosta ces razmisljati.
Jupiter na vrhu 5. polja i to u Strijelcu, dakle u svom sjedistu pa u aspektu sa vladarem 12. kuce i dodiru sa Neptunom isprva daje tajnu vezu i to prejaku. Retrogradnost Jupitera - vracanje nakon prekida, pauze isl.
E, sad kako je Jupiter u svom sjedistu ovdje se moze govoriti o necemu visem.

Evo me sad. Igoree .. Kako misliš nešto više, snjim ili? jel ti znace nesto podaci koje sam ti dala kad smo se upoznalo i njegov nat. ..Ovo se odnosi na moj natal, moze da ima vze sa njim ai ne, jel tako?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove